View Full Version : Güiza'dan ilginç açıklama !..
LaigLeNoiR
12.Ekim.2007, 21:31
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_2d_Guiza_Uzgun001.jpg
Güiza'dan ilginç açıklama!..
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, "Fenerbahçe ile yaptığım 4 yıllık sözleşmeyi tamamlayabileceğimi sanmıyorum" dedi.
Güiza, İspanya'da yayımlanan spor gazetesi Marca'ya yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takımda işlerin yolunda gitmediğini belirterek, "Takım vermesi gerekeni veremiyor, bu kötü" diye konuştu.
Durumu "kötü" olarak tanımlayan İspanyol oyuncu, 4 yıllık sözleşmesinin sonuna kadar İstanbul'da kalabileceğini sanmadığını söyledi.
Kaynak:AA ve LİGTV (http://www.sporx.com/futbol/superlig/128752/)
Jesus_FB
12.Ekim.2007, 21:36
belki hemen satışa koyarsak para vercek bir takım bulabiliriz
sakary Ali
12.Ekim.2007, 21:41
yalandır bence:)
ama doğruysa Guiza için hayatının en kötü açıklaması olmuş olur
GodfatheR
12.Ekim.2007, 21:50
Böyle bir açıklama yaptığını düşünmüyorum ;)
Addolorato
12.Ekim.2007, 21:52
Kaynak Nedir Murat Abi ? Guizanın 1 ayda pes ediceğini düşünmüyorum açıkcası :)
KaPaLı
12.Ekim.2007, 21:57
El delantero del Fenerbahçe Dani Güiza acudió a recoger sus premios Zarra y Pichichi como auténtico rey del gol de la pasada Liga y habló para MARCA.com. La dificilísima situación que vive su equipo, que tiene a Luis Aragonés con un pie fuera, centró la atención de todos los medios congregados en el Hotel Ritz.
Güiza, que acababa de llegar procedente de Estambul, dio muestras de su habitual simpatía, pero no pudo evitar ponerse serio para hablar de la actual situación que viven él y su entrenador: "No me esperaba esta situación, pero el fútbol es muy complicado y te pueden pasar estas cosas", decía.
Sobre cómo ve al de Hortaleza, el andaluz afirmó que Luis está "bien. Luis es fuerte, ya sabes cómo es. Es un tío duro que lo va a sacar adelante. Fijo", sentenció. Sin embargo, la posibilidad del despido está ahí, algo que él sentiría, pero sus compañeros... "Yo lo llevaré mal. El resto de la plantilla, no sé", acababa.
http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/internacional/es/desarrollo/1172754.html
İspanyolcadan anlayan varsa çevirebilirmi ?
Fernando Gago
12.Ekim.2007, 22:02
İnşallah :)
LaigLeNoiR
12.Ekim.2007, 22:06
Kaynak Ligtv.
KaPaLı
12.Ekim.2007, 22:38
The striker of Fenerbahçe Dani Güiza went to collect their prizes and Zarra Pichichi as king of the authentic goal of the league and last spoke to MARCA.com. The difficult situation in his team, which has Luis Aragones with a foot outside, focused the attention of all the media gathered at the Hotel Ritz.
Güiza, who had just arrived from Istanbul, showed his usual sympathy, but was unable to avoid serious to talk about the current living situation he and his coach: "I did not expect this situation but football is very complicated and You can pass these things, "he said.
On how to go from Hortaleza, the Andalusian said that Luis is "good. Luis is strong, you know how it is. It's a tough guy who is going to move forward. Fijo," he said. However, the possibility of dismissal is there, something he felt, but his companions ... "I take it badly. The rest of the squad, I do not know," just.
İngilizceside bu, böyle daha anlaşılır
Biraz ingilizce bilgim vardır. Ben giderim gibi birşey anlamadım bu cümlelerden
Universal
12.Ekim.2007, 22:47
Yahu yalan haber olduğu o kadar belli ki. Güiza kalkacak TV kameralarında ben Fenerbahçe'de 4 yılımı tamamlayabileceğimi sanmıyorum diyecek ve gidecek. Yahu haberde sadece bu cümle var bir oyuncu bir cümle açıklama yapmak için TV'nin karşısına geçer mi?
BeeTLeJuiCe
12.Ekim.2007, 22:50
Kontratı ile ilgili birşey geçmiyor yazıda. Ya Marca yazıyı eksik koymuş, yada Bizim güzide Anadolu Ajansımız rüyasında görmüş.
KaPaLı
12.Ekim.2007, 22:54
Mustafa üste Marca gazetesinin yazı linkinide koydm hatta tüm Marca haberlerini araştırdım sadece bu var sağolsun bizim medya araya birşeyler üretmiş yine
LaigLeNoiR
12.Ekim.2007, 22:59
Yeniden Kaynak : http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=45740
KaPaLı
12.Ekim.2007, 23:05
Murat tamamda orda Marca gazetesine yaptığı açıklama diyo. Bende Marca gazetesinin internet sitesinden yaptığı açıklamayı koydum + ispanyolcaydı İngilizceye çevirdim.
Adam işler kötü gidiyor demiş bizim medya hemen 4 yıl burda kalacağımı sanmıyorum yazıyo nasıl iş anlamadım.
DaveJones
12.Ekim.2007, 23:07
Bizim meyda cok ileri goruslu ahsdas :D
LaigLeNoiR
12.Ekim.2007, 23:47
Ligtv'den sonra AA'ya da düşmüş aynı haber.
Ligtv'den sonra AA'ya da düşmüş aynı haber.
Anladık Murat abi sence doğru bir haber.Bunu iyice bize inandırmaya çalışmana gerek yok :)
Guiza'nın böyle bişey söyleyeceiğine sanmıyorum.
a.arıcı-11
13.Ekim.2007, 00:19
haber yalan olabilir ama doğruysada yapacak bişey yok kapı açık getirsin gerekli ücreti defolsun gitsin.
LaigLeNoiR
13.Ekim.2007, 00:22
Kaderi belli oluyor
Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aragones'in kaderi Pazartesi günü yönetim kurulunda yapılacak oylama ile belli olacak. Yöneticilerin bir bölümünün İspanyol hocanın gönderilmesini istediği, ancak Başkan Aziz Yıldırım ve diğer üyelerin bu fikre sıcak bakmadıkları belirtildi.
Başkan Aziz Yıldırım'ın "kan değişikliği" isteyen yöneticilerine rağmen daha sezonun 6. haftasında teknik adam göndermenin doğru olmadığını vurguladığı, ancak "Son kararı yönetim kurulundaki oylama verecek" dediği belirlendi.
Sarı Lacivertli Yönetim içinde yapılan görüşmelerde gündeme gelen sportif menajer konusunun da Pazartesi masaya yatırılarak karara bağlanacağı belirlendi.
Fenerbahçe, Kocaelispor maçının hazırlıklarını milli takımlardaki oyuncuları olmadan sürdürürken, Gökhan ve Emre'nin sakatlıklarının devam ettiği ve bu futbolcuların sadece salonda çalışma yapabildikleri açıklandı.
Bu arada Fenerbahçe'nin İspanyol Yıldızı Güiza, ülkesinin gazetelerinden MARCA'ya yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de işlerin iyi gitmediğini ve 4 yıllık sözleşmesinin sonuna kadar Türkiye'de kalmasının "zor" olduğunu söyledi.
erdemzorer10
13.Ekim.2007, 03:19
zaten bu şekilde pek bi yarar veremiyor..geldiği parayı da dünyada hiç bi kulüp vermez güizaya o yüzden oturur oturduğu yerde
JunkChorn
13.Ekim.2007, 03:26
yalan haber
Lionel Andres Messi
13.Ekim.2007, 05:18
yalan haber
merak ettim bu haberde mi yalanlandı yoksa.
Sekopej
13.Ekim.2007, 05:20
Kaynak gösterilen Marca gazetesinin haberi yukarıda, Güiza Türkiye'ye gelsin yalanlanır ki yalanlanmasına da gerek yok, yalan olduğu belli.
ShevAnil
13.Ekim.2007, 17:48
İspanya'nın Marca Gazetesi'ne konuşan Daniel Güiza "Fenerbahçe'de durum kötü. Sözleşmemin sonuna kadar orada kalacağımı sanmıyorum" diyerek kendi ipini çekti. Bu sözlere çok kızan yönetim bu akşamki toplantıda İspanyol futbolcunun hemen satılmasını ve yerine de CSKA Moskova'nın yıldızı Vagner Love'un alınmasını konuşacak.
F.Bahçe'de devre
arasında yapılacak transfer hamlelerine bir yenisi eklendi. Sezon başında Mallorca'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak bugüne kadar bekleneni veremeyen Daniel Güiza, önceki gün İspanya'nın Marca gazetesine şoke eden açıklamalar yaptı.
F.Bahçe'de işlerin yolunda gitmediğini söyleyen Güiza "Takım vermesi gerekeni veremiyor. Dört yıllık sözleşmemin sonuna kadar İstanbul'da kalacağımı sanmıyorum" dedi. İspanyol futbolcunun bu sözleri sarı-lacivertli yöneticileri hem şaşırttı hem de çok kızdırdı. F.Bahçe'de bu akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında, Güiza konusu da masaya yatırılacak.
Yöneticilerin "Güiza daha şimdiden ayrılmayı düşünüyor. Bu çok yanlış. Kafasında gitme düşüncesi olan bir futbolcunun takıma faydası dokunmaz. Zaten geldiğinden beri bekleneni veremedi. Devre arasında iyi paraya satalım, o olmazsa anlaşıp karşılıklı sözleşmeyi feshedelim. Ona ödediğimiz parayla çok daha iyi bir golcü alabiliriz" dediği öğrenildi. Güiza ile yolların ayrılması halinde rotanın çevrileceği ilk isim CSKA Moskovalı Vagner Love olacak. Daha önce de F.Bahçe'nin gündemine gelen sambacının bonservisinin çok yüksek olması halinde kiralanması da gündemde. CSKA Moskova, Love'u bir ara Everton'a kiralık vermeyi planlamış ancak bu transfer gerçekleşmemişti. FOTOMAÇ
KanaKe
13.Ekim.2007, 18:28
kaynak:fotomac haber kesin dogrudur. :)
KaPaLı
13.Ekim.2007, 19:13
Uydurmayı ne kadar çok seven milletiz yaa bunların amacı Gûiza'yı bizim gözümüzde küçültmek.
El Comandante
13.Ekim.2007, 22:54
Hepsi Marca´dan almislar haberi ama Marca´nin haberinde "Fenerbahçe ile yaptığım 4 yıllık sözleşmeyi tamamlayabileceğimi sanmıyorum" diye bir cümle gecmiyor,Güiza´nin öyle bisey dedigi yok.Bütün ajanslar da haberin dogru olup olmadigina bakmadan eklemisler haberi.Kolpa basin iste ya ...
TR.CaPTaiN
22.Ekim.2007, 03:51
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Guiza, ''4 yıllık kontratımı tamamlamak ve daha sonra da yine Fenerbahçe'de uzun yıllar futbol oynamak istiyorum'' dedi.
İspanyol futbolcu, bir süre önce medyada yer alan ve kendisinin yaptığı ifade edilen, ''Fenerbahçe'de 4 yıllık kontratımı tamamlayacağımı sanmıyorum'' şeklindeki açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Fox TV'deki bir programda eşi Nuria Bermudez ile röportajı yayınlanan Guiza, ''Ben basına hiç demeç vermedim ama konuşmuşum gibi haberler yapılıyor. Niye böyle şeyler çıkıyor anlamıyorum. Ben kesinlikle böyle bir şey demedim. Aksine tam tersini düşünüyorum. Fenerbahçe'yi çok seviyorum, taraftarlar çok iyi. 4 yıllık kontratımı tamamlamak ve daha sonra da yine Fenerbahçe'de uzun yıllar futbol oynamak istiyorum'' diye konuştu.
Fenerbahçeli futbolcunun eşi Nuria Bermudez ise yaptığı açıklamada, ''Guiza kesinlikle böyle bir açıklama yapmadı ve röportaj vermedi. Hatta benim böyle söylediğimi iddia edenler bile olmuş ama öyle bir şey yok. Daniel, Fenerbahçe ile devam edecek çünkü burada çok mutlu. Fenerbahçe'de 4 yıl kalacak ve hatta Fenerbahçe Kulübü isterse sözleşmesi bitmeden kontratını uzatır bile'' dedi.
AA
Türk spor medyasını tekrar tebrik ediyoruz.
KanaKe
22.Ekim.2007, 08:27
Güiza kalecinin kucagina toplari yuvarlamaya devam ederse en gec sezon sonu yollanir.
gerçekten sabır zorluyor Guiza, bu kadar pozisyona girip cömertçe bu pozisyonları değerlendiremediği için üzüldüm
extensor
22.Ekim.2007, 10:45
Önemli bir alışım sürecinden geçiyor Güiza.
Geçen yılın İspanya ligi gol kralı olup Türkiye liginde bekleneni vermemek adama koyuyordur. Elbetteki nerden nereye geldim diyecek. Elbetteki Fenerbahçe'ye gelme kararını sorgulayacak.
Sabredilmesi gereken bir isim kendisi. Ve farkettim ki moral motivasyonla oynayan bir santrafor. Bu tip adamların en baba örneği bizim Hakan Şükür'dür. Mesela kendine güveni olduğunda gider 2-3 kişiyi çalımlayıp vurur(leeds). Röveşataya kalkar(200.gol) 30 metreden aşırtma atar.(isviçre 96 elemeleri) Frikik atar.(gençlerbirliği maçı) atar oğlu atar. Ama kendisine güveni olmadığında da inanılmaz kaçırır ard arda. Ayağının altından kaçırır boş kaleye kaçırır vs vs.(senegal maçı ve bir sürü maç)
Ama bazı sezonlar öyle bir form grafiği yakalar kendini öyle mutlu ve güvende hisseder ki izleyenleri gol manyağı eder. 38 atar 34 atar. Güiza'da onlardan birini 27 taneyi İspanya'da attı geçen yıl.
Yani dediğim gibi belli bir özgüveni yakaladığında bize gol banyosu yaptıracak bir adamda olabilir. Böyle habire eleştirildiğinde, küçük düşürüldüğünde bir sürü golde kaçırabilir.
Bunları bilsemde türk halkından ve türk spor seyircisinden çok şey istediğimin bilincindeyim. Biz kimin için sabretmişiz ki onun için sabredelim. Biz Hagi'yi gönderiyorduk geldiği sezonun ilk yarısı... Meira'yı eleştiriyoruz mesela :) ne komik ülkeyiz biz yahu. Deliler gibi futbol takip ederiz de bir türlü akıllanamayız bu hususta
REsist JuvE11
22.Ekim.2007, 22:25
ispanya liginde gol kralı olmuş,geçen porto maçında topu iğne deliğinden geçirmiş,arsenal maçında da çok gol kaçırsa da yine de golünü atmış,fenerbahçe de 1yılını bile duldurmamış bir futbolcudan bahsediyoruz..adam ispanya dışına ilk defa çıkmış.bırakın da biraz uyum sorunu yaşasın,takımı anlamaya çözmeye çalışsın.sabretmek lazım.
Onurap
22.Ekim.2007, 22:28
Guiza fenerbahce için bu sezonki en karlı transfer..Gol kaçırma oranınıda azalttığında daha faydalı olucaktır..
GodfatheR
22.Ekim.2007, 23:20
İyiki almışız bu adamı.Yaptığımız tek olumlu transfer bu sene :)
TR.CaPTaiN
23.Ekim.2007, 01:23
Ayrıca bu adam yeri geldiğinde Carlos'un açığını bile kapatmaya çalışıyor, Selçuk'un yapması gerekeni bile yapmaya çalışıyor. Bu işleri yaparken yorulması da son vuruşlarını etkiliyor diye düşünüyorum. Arsenal oyuncusu orta sahayı geçerek kalemize yaklaşırken onu durdurması gereken Selçuk izliyor, Güiza topu almaya çalışıyor. İşte bu yüzdendir ki Selçuk, Maldonado oyundan çıkarken ıslıklanıyor, 5-2'lik ağır darbeye rağmen Kadıköy Güiza Güiza sesleriyle inliyor.
Bordo61Mavi
23.Ekim.2007, 02:33
Man.City iddialari var, ben Guiza nin cok yetenekli oldugunu dusunuyorum. Fenerbahce Uefa ya gidemese, Ocakta buraya gelmesini isterim
GodfatheR
23.Ekim.2007, 02:56
Bi de Güiza'nın yaptığı pres ve baskıya gösteriş demiyolarmı ! Bunları söyleyenlerin futbol bilgisinden şüphe ederim.
goosfraba
23.Ekim.2007, 03:22
Çok daha iyi bir orta sahamız olsaydı veya Maldonado ve Selçuk yerine Appiah ve Aurelio ikilisi olsaydı Güiza'nın istatistikleri daha farklı olurdu.
LaigLeNoiR
23.Ekim.2007, 03:27
Bi de Güiza'nın yaptığı pres ve baskıya gösteriş demiyolarmı ! Bunları söyleyenlerin futbol bilgisinden şüphe ederim.
Bazen bende böyle düşünüyorum :)
Çok gereksiz,saçma yerlerde koşu yapıyor sırf taraftardan alkış almak için.
Hayatımda kendi takımımda oynamasını istemem,aynı takımda oynuyorsun düşün,herkes çok kötü takım tel tel dökülüyor,ancak Güiza diye bir oyuncu gereksiz yerlerde gereksiz koşup taraftardan alkış alıyor.Böyle bir oyuncuyla aynı takımda oynamak istemem.
Bence Güiza Fenerbahçe'li futbolcular tarafından sevilmiyor ve dışlanıyor.En fazla sene sonunda gider diyorum.
Kimse alınmasın kendi fikirlerim.
GodfatheR
23.Ekim.2007, 04:39
Sevilmiyor mu :confused: Bi oyuncunun sevilip sevilmediği gol sevinçlerinde belli olur.Dikkatli baksaydın abi Kocaeli maçının son saniyesinde Semih'e verdiği pasın gol olmasından sonra yedek kulübesine deli gib koştu ve bütün yedek kulübesi ve oraya gelen oyuncular tek vücut gibiydi.Bunu gördükten sonra bu yorum bana biraz garip geldi.Bu tabi ki senin düşüncen.
LaigLeNoiR
23.Ekim.2007, 04:50
Osman bu gayet normal bence.Bu söylediğin şey benim tezimi çürütmez.Çünkü 90+6'da gelen bir galibiyet golü var.Kimin kime koştuğu,sarıldığı kimsenin umrunda olmaz.
GodfatheR
23.Ekim.2007, 05:30
Osman bu gayet normal bence.Bu söylediğin şey benim tezimi çürütmez.Çünkü 90+6'da gelen bir galibiyet golü var.Kimin kime koştuğu,sarıldığı kimsenin umrunda olmaz.
Ben senin gibi düşünmüyorum abi.Arada bir soğukluk olsa hayatta böyle olmaz bence.Ayrıca Semih ile çok iyi anlaştıkları kesin maç öncesi görüntülerinde hep beraber dolaşıyolar:) Aynı dili konuşmamalarına rağmen:icon_smile:
Sekopej
23.Ekim.2007, 21:43
Selçuk da koşsum, Maldonado da koşsun onları da alkışlasın taraftar. Yalandan koşsunlar, onlara da razıyım.
Dün kaçırdığı gollerle beni sinir etti ama 2 golde de payı olan oyuncuydu, yine sahanın iyilerindendi. Ha ben defanstan top çıkarması yerine golü atmasını tercih ederim. Basit golleri kaçırması yeteneksizliğinden değil, moral motivasyondan kaynaklanıyor bence ve sözleşmesi sona erene kadar eğer iyi talibi çıkmazsa takımda kalacaktır.