Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Güiza'dan ilginç açıklama !..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Güiza'dan ilginç açıklama !..

Güiza'dan ilginç açıklama!..

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, "Fenerbahçe ile yaptığım 4 yıllık sözleşmeyi tamamlayabileceğimi sanmıyorum" dedi.

Güiza, İspanya'da yayımlanan spor gazetesi Marca'ya yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takımda işlerin yolunda gitmediğini belirterek, "Takım vermesi gerekeni veremiyor, bu kötü" diye konuştu.

Durumu "kötü" olarak tanımlayan İspanyol oyuncu, 4 yıllık sözleşmesinin sonuna kadar İstanbul'da kalabileceğini sanmadığını söyledi.

Kaynak:AA ve LİGTV
    Last edited by LaigLeNoiR : 12.Ekim.2008 at 17:34

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

sakary Ali Misafir

yalandır bence

ama doğruysa Guiza için hayatının en kötü açıklaması olmuş olur

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Böyle bir açıklama yaptığını düşünmüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaynak Nedir Murat Abi ? Guizanın 1 ayda pes ediceğini düşünmüyorum açıkcası

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

El delantero del Fenerbahçe Dani Güiza acudió a recoger sus premios Zarra y Pichichi como auténtico rey del gol de la pasada Liga y habló para MARCA.com. La dificilísima situación que vive su equipo, que tiene a Luis Aragonés con un pie fuera, centró la atención de todos los medios congregados en el Hotel Ritz.

Güiza, que acababa de llegar procedente de Estambul, dio muestras de su habitual simpatía, pero no pudo evitar ponerse serio para hablar de la actual situación que viven él y su entrenador: "No me esperaba esta situación, pero el fútbol es muy complicado y te pueden pasar estas cosas", decía.

Sobre cómo ve al de Hortaleza, el andaluz afirmó que Luis está "bien. Luis es fuerte, ya sabes cómo es. Es un tío duro que lo va a sacar adelante. Fijo", sentenció. Sin embargo, la posibilidad del despido está ahí, algo que él sentiría, pero sus compañeros... "Yo lo llevaré mal. El resto de la plantilla, no sé", acababa.
    http://www.marca.com/edicion/marca/f...o/1172754.html

İspanyolcadan anlayan varsa çevirebilirmi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaynak Ligtv.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

The striker of Fenerbahçe Dani Güiza went to collect their prizes and Zarra Pichichi as king of the authentic goal of the league and last spoke to MARCA.com. The difficult situation in his team, which has Luis Aragones with a foot outside, focused the attention of all the media gathered at the Hotel Ritz.

Güiza, who had just arrived from Istanbul, showed his usual sympathy, but was unable to avoid serious to talk about the current living situation he and his coach: "I did not expect this situation but football is very complicated and You can pass these things, "he said.

On how to go from Hortaleza, the Andalusian said that Luis is "good. Luis is strong, you know how it is. It's a tough guy who is going to move forward. Fijo," he said. However, the possibility of dismissal is there, something he felt, but his companions ... "I take it badly. The rest of the squad, I do not know," just.

İngilizceside bu, böyle daha anlaşılır

Biraz ingilizce bilgim vardır. Ben giderim gibi birşey anlamadım bu cümlelerden

Nesil
    2006

Yahu yalan haber olduğu o kadar belli ki. Güiza kalkacak TV kameralarında ben Fenerbahçe'de 4 yılımı tamamlayabileceğimi sanmıyorum diyecek ve gidecek. Yahu haberde sadece bu cümle var bir oyuncu bir cümle açıklama yapmak için TV'nin karşısına geçer mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kontratı ile ilgili birşey geçmiyor yazıda. Ya Marca yazıyı eksik koymuş, yada Bizim güzide Anadolu Ajansımız rüyasında görmüş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mustafa üste Marca gazetesinin yazı linkinide koydm hatta tüm Marca haberlerini araştırdım sadece bu var sağolsun bizim medya araya birşeyler üretmiş yine

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Murat tamamda orda Marca gazetesine yaptığı açıklama diyo. Bende Marca gazetesinin internet sitesinden yaptığı açıklamayı koydum + ispanyolcaydı İngilizceye çevirdim.

Adam işler kötü gidiyor demiş bizim medya hemen 4 yıl burda kalacağımı sanmıyorum yazıyo nasıl iş anlamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bizim meyda cok ileri goruslu ahsdas

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ligtv'den sonra AA'ya da düşmüş aynı haber.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ligtv'den sonra AA'ya da düşmüş aynı haber.
    Anladık Murat abi sence doğru bir haber.Bunu iyice bize inandırmaya çalışmana gerek yok

Guiza'nın böyle bişey söyleyeceiğine sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

haber yalan olabilir ama doğruysada yapacak bişey yok kapı açık getirsin gerekli ücreti defolsun gitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaderi belli oluyor

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aragones'in kaderi Pazartesi günü yönetim kurulunda yapılacak oylama ile belli olacak. Yöneticilerin bir bölümünün İspanyol hocanın gönderilmesini istediği, ancak Başkan Aziz Yıldırım ve diğer üyelerin bu fikre sıcak bakmadıkları belirtildi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın "kan değişikliği" isteyen yöneticilerine rağmen daha sezonun 6. haftasında teknik adam göndermenin doğru olmadığını vurguladığı, ancak "Son kararı yönetim kurulundaki oylama verecek" dediği belirlendi.

Sarı Lacivertli Yönetim içinde yapılan görüşmelerde gündeme gelen sportif menajer konusunun da Pazartesi masaya yatırılarak karara bağlanacağı belirlendi.

Fenerbahçe, Kocaelispor maçının hazırlıklarını milli takımlardaki oyuncuları olmadan sürdürürken, Gökhan ve Emre'nin sakatlıklarının devam ettiği ve bu futbolcuların sadece salonda çalışma yapabildikleri açıklandı.

Bu arada Fenerbahçe'nin İspanyol Yıldızı Güiza, ülkesinin gazetelerinden MARCA'ya yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de işlerin iyi gitmediğini ve 4 yıllık sözleşmesinin sonuna kadar Türkiye'de kalmasının "zor" olduğunu söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zaten bu şekilde pek bi yarar veremiyor..geldiği parayı da dünyada hiç bi kulüp vermez güizaya o yüzden oturur oturduğu yerde

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

yalan haber

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    yalan haber
    merak ettim bu haberde mi yalanlandı yoksa.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaynak gösterilen Marca gazetesinin haberi yukarıda, Güiza Türkiye'ye gelsin yalanlanır ki yalanlanmasına da gerek yok, yalan olduğu belli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    34

İspanya'nın Marca Gazetesi'ne konuşan Daniel Güiza "Fenerbahçe'de durum kötü. Sözleşmemin sonuna kadar orada kalacağımı sanmıyorum" diyerek kendi ipini çekti. Bu sözlere çok kızan yönetim bu akşamki toplantıda İspanyol futbolcunun hemen satılmasını ve yerine de CSKA Moskova'nın yıldızı Vagner Love'un alınmasını konuşacak.

F.Bahçe'de devre

arasında yapılacak transfer hamlelerine bir yenisi eklendi. Sezon başında Mallorca'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak bugüne kadar bekleneni veremeyen Daniel Güiza, önceki gün İspanya'nın Marca gazetesine şoke eden açıklamalar yaptı.
    F.Bahçe'de işlerin yolunda gitmediğini söyleyen Güiza "Takım vermesi gerekeni veremiyor. Dört yıllık sözleşmemin sonuna kadar İstanbul'da kalacağımı sanmıyorum" dedi. İspanyol futbolcunun bu sözleri sarı-lacivertli yöneticileri hem şaşırttı hem de çok kızdırdı. F.Bahçe'de bu akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında, Güiza konusu da masaya yatırılacak.

Yöneticilerin "Güiza daha şimdiden ayrılmayı düşünüyor. Bu çok yanlış. Kafasında gitme düşüncesi olan bir futbolcunun takıma faydası dokunmaz. Zaten geldiğinden beri bekleneni veremedi. Devre arasında iyi paraya satalım, o olmazsa anlaşıp karşılıklı sözleşmeyi feshedelim. Ona ödediğimiz parayla çok daha iyi bir golcü alabiliriz" dediği öğrenildi. Güiza ile yolların ayrılması halinde rotanın çevrileceği ilk isim CSKA Moskovalı Vagner Love olacak. Daha önce de F.Bahçe'nin gündemine gelen sambacının bonservisinin çok yüksek olması halinde kiralanması da gündemde. CSKA Moskova, Love'u bir ara Everton'a kiralık vermeyi planlamış ancak bu transfer gerçekleşmemişti. FOTOMAÇ

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kaynak:fotomac haber kesin dogrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Uydurmayı ne kadar çok seven milletiz yaa bunların amacı Gûiza'yı bizim gözümüzde küçültmek.

Hepsi Marca´dan almislar haberi ama Marca´nin haberinde "Fenerbahçe ile yaptığım 4 yıllık sözleşmeyi tamamlayabileceğimi sanmıyorum" diye bir cümle gecmiyor,Güiza´nin öyle bisey dedigi yok.Bütün ajanslar da haberin dogru olup olmadigina bakmadan eklemisler haberi.Kolpa basin iste ya ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Guiza, ''4 yıllık kontratımı tamamlamak ve daha sonra da yine Fenerbahçe'de uzun yıllar futbol oynamak istiyorum'' dedi.

İspanyol futbolcu, bir süre önce medyada yer alan ve kendisinin yaptığı ifade edilen, ''Fenerbahçe'de 4 yıllık kontratımı tamamlayacağımı sanmıyorum'' şeklindeki açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Fox TV'deki bir programda eşi Nuria Bermudez ile röportajı yayınlanan Guiza, ''Ben basına hiç demeç vermedim ama konuşmuşum gibi haberler yapılıyor. Niye böyle şeyler çıkıyor anlamıyorum. Ben kesinlikle böyle bir şey demedim. Aksine tam tersini düşünüyorum. Fenerbahçe'yi çok seviyorum, taraftarlar çok iyi. 4 yıllık kontratımı tamamlamak ve daha sonra da yine Fenerbahçe'de uzun yıllar futbol oynamak istiyorum'' diye konuştu.

Fenerbahçeli futbolcunun eşi Nuria Bermudez ise yaptığı açıklamada, ''Guiza kesinlikle böyle bir açıklama yapmadı ve röportaj vermedi. Hatta benim böyle söylediğimi iddia edenler bile olmuş ama öyle bir şey yok. Daniel, Fenerbahçe ile devam edecek çünkü burada çok mutlu. Fenerbahçe'de 4 yıl kalacak ve hatta Fenerbahçe Kulübü isterse sözleşmesi bitmeden kontratını uzatır bile'' dedi.

AA

Türk spor medyasını tekrar tebrik ediyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Güiza kalecinin kucagina toplari yuvarlamaya devam ederse en gec sezon sonu yollanir.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

gerçekten sabır zorluyor Guiza, bu kadar pozisyona girip cömertçe bu pozisyonları değerlendiremediği için üzüldüm
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri