View Full Version : Aurelio’ya "Alçak" Saldırı
PesimiSTyLa
13.Ekim.2007, 02:40
Aurelio’ya ’alçak’ saldırı
Fenerbahçe’ye verdikleriyle herkesin gönlünde taht kuran Aurelio’ya çok ağır hakaret
Yıllarca F.Bahçe’ye verdiği hizmetle herkesin gönlünde taht kurmuşken, başkan Aziz Yıldırım ve menajer Bayram Tutumlu’nun yaşadığı gerginlik sonrası Betis’e giden milli yıldız, İstanbul’daki bazı varlıklarını satmak için görevlendirdiği kişilerden kötü bir haber aldı. Audi Q7 marka cipini satmak için yetki verdiği arkadaşları “Üzgünüz ama arabanın ön kaputuna ve kapılarına ’Adi, alçak’ gibi kötü sözler yazmışlar. Arabanın durumu facia” dediler. Aurelio ise bu çirkin saldırının kendisini üzdüğünü belirtti.
LaigLeNoiR
13.Ekim.2007, 02:42
Acaba kim yaptı ? :)
GodfatheR
13.Ekim.2007, 02:44
Kesin Aziz Yıldırım yapmıştır.Tövbe tövbe.Herşey bizim başkanın üstüne kalıyor zaten.
El Comandante
13.Ekim.2007, 02:47
GFB maclarda hep Aurelio lehine tezahürat yapiyor,onlardan birisi degildir kanimca.
Universal
13.Ekim.2007, 02:49
Aurelio'ya bu arabı Doğuş Otomotiv Fenerbahçe'de oynadığı süre boyunca kiralık olarak verildi. Ne zaman satın alındı merak ediyorum? Bu arada kaynak nedir?
PesimiSTyLa
13.Ekim.2007, 02:54
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10101632.asp
Universal
13.Ekim.2007, 03:32
Hürriyet ise garanti yalandır. Hergün mutlaka Fenerbahçe hakkında yalan bir haber yazıyor. Gökhan'ın Aziz Yıldırımdan borç istemesi gibi buda yalandır. :)
KanaKe
13.Ekim.2007, 04:03
futbolculara verilen audi arabalar , audi firmasi tarafindan kulübe tahsis ediliyor, futbolcularda gidene kadar kullaniyorlar , yani araba zaten aurelio'ya ait degil.
ForsakeN
13.Ekim.2007, 05:03
futbolculara verilen audi arabalar , audi firmasi tarafindan kulübe tahsis ediliyor, futbolcularda gidene kadar kullaniyorlar , yani araba zaten aurelio'ya ait degil.
dolayısıyla haberde yalandır büyük ihtimal.
Fernando Gago
13.Ekim.2007, 05:07
Aurelio ispanya'da paralarla oynuyor bu olay etkilemez onu :p
Universal
13.Ekim.2007, 05:12
Al benden de o kadar. Araba etse etse 30-40bin YTL eder bunu Aurelio günde kazanıyor. :)
scar face
13.Ekim.2007, 05:16
Olay para falan değil ki böyle bişey yapılmıssa büyük ayıp insallah olmamıstır...
bugra 1905
15.Ekim.2007, 00:44
Bence Yalandır Böyle Bir Şey Olmamıştır Gökhan Gönül Olayı Gibi Buda Yalandır
Al benden de o kadar. Araba etse etse 30-40bin YTL eder bunu Aurelio günde kazanıyor. :)
O arabayi 30 40 bin ytl'ye bulursan haber ver hemen 2-3 tane alayim :)
El Barto
15.Ekim.2007, 16:05
Böyle olması olayı masum mu kılıyor?
Universal
15.Ekim.2007, 23:44
O arabayi 30 40 bin ytl'ye bulursan haber ver hemen 2-3 tane alayim :)
Bir dakika ben adamda A4 var sanıyordum.(Üç yıl önce o arabada görmüştüm.) :) Q7'miş valla o fiyata bulursam bende alırım. :)
Ya etse etse 90bin - 110bin € eder.
Aurelio için iyi bir para değil. Zaten Aurelio bu arabanın satışı ilede uğraşacağını sanmıyorum. Ya zaten saldırsalar ne olacak ki... Hergün yolda yürürken duvalarda her takıma edilen küfürleri görüyoruz. Veya Futbolcular yolda yürürken onlara ediliyor herkes alışmış bu duruma o yüzden Aurelio takmıyordur. Bence bu konuyu tartışmayada gerek yok. :)