1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Aurelio’ya "Alçak" Saldırı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Aurelio’ya "Alçak" Saldırı

Aurelio’ya ’alçak’ saldırı

Fenerbahçe’ye verdikleriyle herkesin gönlünde taht kuran Aurelio’ya çok ağır hakaret

Yıllarca F.Bahçe’ye verdiği hizmetle herkesin gönlünde taht kurmuşken, başkan Aziz Yıldırım ve menajer Bayram Tutumlu’nun yaşadığı gerginlik sonrası Betis’e giden milli yıldız, İstanbul’daki bazı varlıklarını satmak için görevlendirdiği kişilerden kötü bir haber aldı. Audi Q7 marka cipini satmak için yetki verdiği arkadaşları “Üzgünüz ama arabanın ön kaputuna ve kapılarına ’Adi, alçak’ gibi kötü sözler yazmışlar. Arabanın durumu facia” dediler. Aurelio ise bu çirkin saldırının kendisini üzdüğünü belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Acaba kim yaptı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kesin Aziz Yıldırım yapmıştır.Tövbe tövbe.Herşey bizim başkanın üstüne kalıyor zaten.

GFB maclarda hep Aurelio lehine tezahürat yapiyor,onlardan birisi degildir kanimca.

Nesil
    2006

Aurelio'ya bu arabı Doğuş Otomotiv Fenerbahçe'de oynadığı süre boyunca kiralık olarak verildi. Ne zaman satın alındı merak ediyorum? Bu arada kaynak nedir?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006

Hürriyet ise garanti yalandır. Hergün mutlaka Fenerbahçe hakkında yalan bir haber yazıyor. Gökhan'ın Aziz Yıldırımdan borç istemesi gibi buda yalandır.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

futbolculara verilen audi arabalar , audi firmasi tarafindan kulübe tahsis ediliyor, futbolcularda gidene kadar kullaniyorlar , yani araba zaten aurelio'ya ait degil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    futbolculara verilen audi arabalar , audi firmasi tarafindan kulübe tahsis ediliyor, futbolcularda gidene kadar kullaniyorlar , yani araba zaten aurelio'ya ait degil.
    dolayısıyla haberde yalandır büyük ihtimal.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aurelio ispanya'da paralarla oynuyor bu olay etkilemez onu

Nesil
    2006

Al benden de o kadar. Araba etse etse 30-40bin YTL eder bunu Aurelio günde kazanıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Olay para falan değil ki böyle bişey yapılmıssa büyük ayıp insallah olmamıstır...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bence Yalandır Böyle Bir Şey Olmamıştır Gökhan Gönül Olayı Gibi Buda Yalandır

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Al benden de o kadar. Araba etse etse 30-40bin YTL eder bunu Aurelio günde kazanıyor.
    O arabayi 30 40 bin ytl'ye bulursan haber ver hemen 2-3 tane alayim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Böyle olması olayı masum mu kılıyor?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by paco View Post
    O arabayi 30 40 bin ytl'ye bulursan haber ver hemen 2-3 tane alayim
    Bir dakika ben adamda A4 var sanıyordum.(Üç yıl önce o arabada görmüştüm.) Q7'miş valla o fiyata bulursam bende alırım.

Ya etse etse 90bin - 110bin € eder.

Aurelio için iyi bir para değil. Zaten Aurelio bu arabanın satışı ilede uğraşacağını sanmıyorum. Ya zaten saldırsalar ne olacak ki... Hergün yolda yürürken duvalarda her takıma edilen küfürleri görüyoruz. Veya Futbolcular yolda yürürken onlara ediliyor herkes alışmış bu duruma o yüzden Aurelio takmıyordur. Bence bu konuyu tartışmayada gerek yok.

Mesaj Yetkileri