PDA

View Full Version : Topu Kurtardı Kendisi Komada !

Fietra 10
14.Ekim.2007, 00:34
Topu kurtardı kendisi komada

Almanya Oberliga Ligi takımlarından Viktoria Urberach ile Eschborn takımnları arasında oynanan maçta korkunç bir kaza yaşandı.

Almanya Oberliga Ligi takımlarından Viktoria Urberach ike Eschborn takımnları arasında oynanan maçta bir topu kurtarmak için hamle yapan Hoffelner kale direğine çarptı. 35 yaşındaki kalecinin yüzü kanlar içinde kalırken, hemen hastaneye kaldırıldı.
Maçtaki bir pozisyon sırasında yüzünü kale direğine çarpan Alman Viktoria Urberach takımının file bekçisi Juergen Hoffelner hayati tehlikeyi atlatamadı.
Yüzünde bulunan hemen hemen bütün kemiklerin kırıldığı öğrenilen Hoffelner, henüz hayati tehlikeyi atlatabilmiş değil ve durumu ciddiyetini koruyor.

Addolorato
14.Ekim.2007, 01:32
İçim bi garip oldu okurken acil şifalar ... :(

IcedEarth
16.Ekim.2007, 04:14
Ne durumda acaba kendisi?

Nocna Mora
16.Ekim.2007, 05:04
İnternette baktım ilgili yeni haber yok...

Ama resim buldum;

http://www.internethaber.com/images/other/u.20081013085737..jpg

IcedEarth
19.Ekim.2007, 22:30
Jürgen Hoffelner und seine Familie bedanken sich bei A L L E N, die ihn durch die Sympathiebekundungen und Genesungswünsche nach seiner Verletzung erreicht und begleitet haben.
Die Mannschaft, der Trainer Thomas Epp, Mannschaftarzt Dr. Ullrich Krämer, Spielausschuss und Präsidium bedanken sich ebenfalls für die Reaktionen, die uns aus ganz Deutschland von Kiel bis Friedrichshafen erreicht haben, für die E-Mails und Eintragungen in das Gästebuch auf unserer Homepage, und die Solidarität die uns von vielen Sport- und Fussballvereinen aus Hessen und Deutschland entgegengebracht worden ist.
Wer Jürgen und seine Familie unterstützen möchte, kann dies mit dem Kauf eines T-Shirts tun. Bei Überweisung von € 10 auf das Vereinskonto mit Angabe der Adresse und Größe auf dem Überweisungsträger wird Zustellung innerhalb von 10 Tagen garantiert. Die Zustellung ist in dem genannten Betrag enthalten.
Vereinskonto 34041269 BLZ 50561315 Volksbank Maingau
Größen: Kindergröße 156 und von S - XXXL

Takımın sitesinde böyle bir metin buldum. Almancası olan biri çevirirse birşeyler öğrenebiliriz heralde.