PDA

View Full Version : İBB - Trabzonspor [ TSL 9. Hafta ]

goosfraba
31.Ekim.2007, 04:32
http://www.hizliresim.com/2008/10/30/5074.jpg (http://www.renklidergi.com/)

shamur1
31.Ekim.2007, 05:17
Ersun Yanal'ın son şansı. Ya düşüş devam edecek ya da akıllanıp şu maçı güzel bir futbolla kazanacaz. Düşüş devam ederse 3-4 maça kalmaz dibe vururuz.

PesimiSTyLa
31.Ekim.2007, 05:23
ibb son 2 macını kazandı. İ.Akın o 2 macta da 90 da golleri atıp takımını galibiyete tasıdı. Formda ve takımı da formda. Abdullah Avcı bu tür maclara takımını genelde iyi hazırlıyor... 3 ihtimalli bir mac. Bana 1 yada 0 daha cok yakın geliyor.

GodfatheR
31.Ekim.2007, 05:24
Olimpiyat stadı her zaman çok zor deplasman rakip önemli değil :) Zor maç olucaktır.Beraberlik yakın ihtimal.

extensor
31.Ekim.2007, 05:41
İ.b.b kötü oynayarak 2 maç üst üste kazandı. Trabzonsporda moral olarak çöküş var. İ.b.b savunması bu sene berbat.
Gollü geçen bir karşılaşma olacak diyorum
İddaa oynayanlar üst versin bu maça

Bordo61Mavi
31.Ekim.2007, 10:15
Acikcasi kendimize gelmemiz gereken mac bu, yoksa daha duzelmeyiz.

Bende herkes gibi golu mac bekliyorum, ins skor bizim lehimize olur

deniz.91
31.Ekim.2007, 22:37
Bu maçı Trabzon alacaktır diye düşünüyorum en kötü beraberlik

Trabzonspor
31.Ekim.2007, 22:41
takımın kendıne gelmess ve tekrar yükselişe gecmek için bu maçın önem var ersun haco kendını düze çıarmak için bu maçta akıllı davranmalı

BlackEagle19o3
31.Ekim.2007, 23:35
Kazanan olacağını sanmıyorum.Beraberlik maçı gibi duruyor...

Onurap
31.Ekim.2007, 23:37
Trabzonda form düşüklüğü var..İbb büyük takımların maçına iyi konsantre oluyor ilk ihtimal beraberlik kazanan olursa sürprizde olsa ibb olur tdiye tahmn ediyorum..

bugra 1905
01.Kasım.2007, 02:19
Trabzon Kötü Gidişatı Düzeltebilcek Kapasitede Ama Bu Maç İçin Ben Bir Sürpriz Bekliyorum Beraberlik Olur Diyorum

nekop
01.Kasım.2007, 03:22
Maçı 3-1 kazanırız gibi bir his var içimde.Kişisel hatalardan goller yemezsek ki yediğimiz gollerin çoğu böyle rahat bir maç geçiririz.İBB savunması oldukça kötü forvetlerimiz fırsatları iyi değerlendirirse daha farklı bir skorla bile bitebilir maç...

GeNç KaRTaL
01.Kasım.2007, 03:29
Trabzonspor Galatasaray yenilgisinden sonra bir çöküş dönemine girdi.Bu maçta bir galibiyet alarak kötü havayı dağıtmak istiyorlar.İBB ise son 2 maçtır son dakikalarda İbrahim'in golleriyle kazanıyor.Bu maç için öncelikli tahminim beraberlik.Kazanan olursa bence Trabzonspor olur.Çünkü İBB'ye oranla daha iyi kadroları var ve bu maçta taraftarları onları yalnız bırakmayacaktır..

sakary Ali
01.Kasım.2007, 18:42
Fırtına çıkış arıyor

Turkcell Süper Lig'e fırtına gibi başlayan ve zirveyi de ele geçirmesine rağmen son haftalarda yaşadığı düşüşle dikkatleri çeken Trabzonspor, İstanbul deplasmanında yeniden çıkışa geçmenin arayışı içerisinde.

Oynadığı son 3 karşılaşmada galibiyet göremeyen, hem Turkcell Süper Lig'de hem de Fortis Türkiye Kuypası'nda irtifa kaybeden Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.
Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı karşılaşmada Trabzonspor'un en büyük güvencesi İstanbul'daki taraftarları olacak.
MUHTEMEL 11'LER
STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, H. Atilla Gökbilgin, Kemal Yılmaz
İBB: Behram, Rızvan, Barbosa, Mahmut, Gökhan S., Kerim, Efe, Tjikuzu, Erman, İbrahim Akın, Gökhan Kaba
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı
TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Song, Giray, Egemen, Isaac, Ceyhun, Selçuk, Colman, Umut, Gökhan Ünal
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

BaFraLı
01.Kasım.2007, 18:47
Trabzonspor bu maçla çıkışa geçecektir.Zorlansada maçı kazanacağını düşünüyorum.

Fietra 10
01.Kasım.2007, 21:08
ilk 11:

-Sylva
-Tayfun
-Song
-Giray
-Egemen
-Serkan
-Selçuk
-Colman
-Isaac
-Umut
-Gökhan

PesimiSTyLa
01.Kasım.2007, 21:37
İSTANBUL BŞB:
Behram
Rızvan
Marcus
Mahmut
Gökhan S.
Serhat
Efe
Tjikuzu
Erman
İbrahim
Gökhan K.

TRABZONSPOR:
Sylva
Tayfun
Song
Giray
Egemen
Serkan
Selçuk
Colman
Isaac
Umut
Gökhan

Tranzon'da sol bek kim bu kadroda?

Fietra 10
01.Kasım.2007, 21:44
İSTANBUL BŞB:
Behram
Rızvan
Marcus
Mahmut
Gökhan S.
Serhat
Efe
Tjikuzu
Erman
İbrahim
Gökhan K.

TRABZONSPOR:
Sylva
Tayfun
Song
Giray
Egemen
Serkan
Selçuk
Colman
Isaac
Umut
Gökhan

Tranzon'da sol bek kim bu kadroda?

Egemen ...

Gurbetçi Fatih Altundağ boşuna mı alındı daha ne zaman güvenilecek bu çocuga ? Eger şimdi de oynamyacaksa gönderilseydi Karadenizspor'a ..

PesimiSTyLa
01.Kasım.2007, 21:46
Egemen... Egemen'in sol bek oynaması, Emre Güngör ün sag bekte oynatılması gibi birsey heralde. Cale sakat yada cezalı mı ?

Universal
01.Kasım.2007, 21:56
Umut ve Gökhan varken birde Isaac'i oynatmak büyük hata olur. Trabzonspor maça bir solbeksiz çıkması İBB'nin kazanma ihtimalini artırıyor.

bySilver
01.Kasım.2007, 22:10
Cale cezaLı Hüseyin de öyLe.

bySilver
01.Kasım.2007, 22:26
Egemen bomboş kaLeye atamadı :)

Umutta kaçırdı şimdi

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Kasım.2007, 23:20
ilk yarı Trabzon 1-0 önde kapadı...

Rsa
01.Kasım.2007, 23:46
Selçuk İnan harika bir gol attı, 2-0.

Onurap
01.Kasım.2007, 23:49
Selçuk çok güzel gol attı aşırtma...Gökhan ünal tam bir bencil bu arada bomboş colmana atmadı topu..

Rsa
01.Kasım.2007, 23:54
Yattara'nın penaltı golüyle Trabzon 3-0 öne geçti.

nekop
02.Kasım.2007, 00:04
Maçı 3-1 kazanırız gibi bir his var içimde.Kişisel hatalardan goller yemezsek ki yediğimiz gollerin çoğu böyle rahat bir maç geçiririz.İBB savunması oldukça kötü forvetlerimiz fırsatları iyi değerlendirirse daha farklı bir skorla bile bitebilir maç...

4-0 beklediğim gibi bitti. :)

Ersun Yanal sendromu umutları haftaya kaldı artık !

Sekopej
02.Kasım.2007, 00:07
Maç sonunda yaşananlara baktığımda Trabzonspor takımının başarıyı, şampiyonluğu ne kadar çok istediğini ve birlik beraberlik içerisinde olduğu gördüm. Bir futbolsever olarak çok keyif aldım bu sevinç gösterilerinden.:) Bitmedik, mücadelemize devam ediyruz dedi Trabzonspor, tebrikler...

Trabzonspor
02.Kasım.2007, 00:13
oh bole olcanı bılıyodum cunku dusu devam edemezdı.maçı ızledmedım acılen ızlemek stiyorum :D

Fietra 10
02.Kasım.2007, 00:23
Tony Slyva harika maç çıkardı fakat alışmak lazım bazen olmadık goller yiyebiliyor ..:)

Selçuk'un golü ise anlatılmaz..:)

Ayrıca C.Çakır oyunu çok durdurdu tempoyu oldukça düşürdü buda ..Maçın kötülerindendi ..

Trabzonspor
02.Kasım.2007, 00:32
selçuğun golu izledm güzel gercekten

anilton
02.Kasım.2007, 00:50
Rooney'in bir golünü hatırlattı bana Selçuk'un golü...

PesimiSTyLa
02.Kasım.2007, 01:53
Trabzon beni yanılttı. Çok iyi top oynamışlar ve net bir galibiyet aldılar. Şuan önündeki fikstürü de iyi sanırım ts nin. Liderliği geri alabilirler. Moraller düzelmiştir.

nekop
02.Kasım.2007, 02:23
Yattara'yı eleştiren arkadaşlarada bu maç bir cevap olur herhalde oyunda oldugu dakikakalarda 1 gol attı 1 tane attırdı 1 tanesininde atılmasında pay sahibi oldu.

jarosik_61
02.Kasım.2007, 03:11
seyircimiz yine doldurdu stadı.biz olmasak o stadın dolacağı yok zaten:icon_biggrin:.
trabzonspor iyi mücadele etti iyi oynadı maçı haketti.gökhan ünal formsuz bilmem ne ama yine boş geçmedi bir formunu tuttursa süper olacak

shamur1
02.Kasım.2007, 03:29
Yattara'yı eleştiren arkadaşlarada bu maç bir cevap olur herhalde oyunda oldugu dakikakalarda 1 gol attı 1 tane attırdı 1 tanesininde atılmasında pay sahibi oldu.

Peki Trabzonspor'un vazgeçilmezi vardı ya Umut o ne yaptı ?? :)

Maç sonucu: İst.B.Belediyespor: 0- 4 Trabzonspor

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/413-2S9D1N2P.jpg

Takımımız ligin dokuzuncu haftasında deplasmanda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 4-0 mağlup etti.

İst.B.Belediyespor: 0- 4 Trabzonspor

Stad: Olimpiyat

Hakemler: Cüneyt Çakır, Hakan Atilla Gökbilgin, Kemal Yılmaz, Mürvet Sezer

İst.B.Belediyespor: Behram, Rızvan, Marcus Cesario, Gökhan Süzen, Mahmut, Serhat (Dk. 71 İlyas), Efe, Tjikuzu (Dk. 63 Kerim), Erman (Dk. 78 Adriano), İbrahim Akın, Gökhan Kaba

Trabzonspor: Sylva, Tayfun, Song, Giray, Egemen, Serkan, Selçuk (Dk. 86 Adnan), Colman, Isaac, Umut (Dk. 75 Yattara), Gökhan

Goller: Dk. 36 Tayfun, Dk. 75 Selçuk, Dk. 83 (Pen) Yattara, Dk. 88 Gökhan Ünal (Trabzonspor)

Sarı Kartlar: Efe, Gökhan Kaba, Marcus Cesario (İst.B.Belediyespor), Isaac (Trabzonspor)

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/413-0S7D9N0P.jpg

http://fanatik.ekolay.net/galeri/Image/Photo/3797_20081101173627781_a9.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/413-1P8S1U8J.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/413-4A5G1K8S.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/413-7U1D0K0U.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/413-6Z3L5U6X.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/413-7A4D7F1K.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/413-0K1R7V4D.jpg

Trabzonspor
02.Kasım.2007, 03:50
gökhan çokmu kacırdı yıne

garydelgadov
02.Kasım.2007, 04:39
CoLmanın eLinden aLdı topu Ersun YanaL.FutboLcu psikoLojisi bu kadar bozuLabiLirdi...

bugra 1905
02.Kasım.2007, 05:29
Vallahi Helal Olsun Trabzona Olimpiyatta 4 Tane Attı Ama İBBde Bu Sene İş Yok Ayrıca Penaltıyı Colmanın Elinden Alıp Yattaraya Attıran Ersun Yanal Umarım Bu Tür Hataları Yapmaz Colman Gibi Bir Futbolcuyu Kaybetmez Ayrıca Umut Konusunda Umut Sahada Birşeyler Yapmaya Çalışıyor Ama Bu Aralar Verimli Değil Yattara İse Adam Maça İyi Başlarsa Rakibi Öldürüyor Kötü Başlarsa Güldürüyor Yinede Trabzonun Böyle Bir Futbolcuyu Satmaması Türk Futbol Ligi Kalitesi İçin İyi Oldu Çünkü Yattara Alexden Sonra Bu Ligde En Verimli Yabancılardan Biri Trabzon Takımının Bu Performansını Devam Ettirmesini Sezon Sonunda GS BJK FB TRABZON SİVAS KAYSERİ GAZİANTEP Gibi Takımların Şampiyonluk İçin Kıyasıya Bir Yarış İçinde Şampiyonluk İçin Savaşmasını Dilerim

extensor
02.Kasım.2007, 05:34
Yattara'nın crossing 18 olur dedim 40 kere hala derim. Ancak hala da eleştiririm. Yattarayı göndermemekle batırdılar ortalığı. Şimdide sıvamaya çalışıyorlar. Hani derlerya yaptın bari sıvama diye. Hakikattende sıvama işte...

O dakika ya kadar müthiş oynayan ve penaltıyı yaptıran colman'a yazık değil mi?

kral_67
02.Kasım.2007, 05:36
Trabzon kazandı hemde iyi oynadı...
yarın Beşiktaş puan kaybederse liderliği tekrar alacaklar sanırım...

extensor
02.Kasım.2007, 05:37
Ha bu arada yazmıştım İBB savunması ve kalecisi berbat diye. Ortada giden maçı 4 yaptılar. 1-0 lık maçtı. O kaleci hatası ve ardından gelen bodoslama penaltıya kadar.

Selçuk harika attı o ayrı konu. Ben çok severim böyle golleri. Beklenmeden çıkan aşırttırmalar daima tehlikelidir. Ben oynarken çok denerdim. Çokta atmışlığım vardı bu golleri :D kendimi övmek gibi olmasın :D

Bordo61Mavi
02.Kasım.2007, 12:22
Ersun Yanal'in sendromunu bekliyenler daha cok beklerrrr :)

Umut- Yattara tartismasina girmiyorum, dengeli bi takim olmak istiyosak ilk golu bulana kadar yani ikinci yariya kadar bu takim iki forvet cikmasi lazim.

Maci tam izlemedim ama goler super. Gokhan cok kaciriyo, attirabilce yerdede attirmamis. Gokhan biraz daha kendine ceki duzen vermesi lazim, hem kendisi icin hemde takimi icin.

Ersun Yanala sonuna kadar guveniyorum, biz degilmiydik Ziya Dogan zamaninda " korkak defansif oynamayalim diyen " alin iste size herzaman gol dusunen Trabzon.

Fiksturumuzun avantajini kullanmamiz gerek, rakiplerimiz birbirleri ile oynuyolar ve hepsi kan kaybetmeye mahkum

Ayrica baskanimizin mactan sonraki aciklamasini izliyebiliyorsaniz izleyind derim, aksam aksam beni guldurdu.

Sorulan soru - Hakan Sukur ile gorustunuzmu ?
Sadri Sener - Yok olmadi, biz HAMI ILE UNALI almayi dusunuyoruz :D:D

extensor
02.Kasım.2007, 13:11
hehehe :D bu başkanı seviyorum güzel konuşuyor. Akıllı hemde çok akıllı

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2007, 16:16
Maçtan önce beraberlik olabileceğini söylemiştim.Olabilirdide fakat İBB li oyuncular buldukları şansları değerlendiremeyince Trabzonspor maçın son bölümünde bulduğu gollerle farka gitti.Bu galibiyet ile son zamanlarda alınan kötü sonuçlar unutulacaktır.Bu açıdan çok önemli bir galibiyet oldu Trabzonspor adına.Olası bir puan kaybı durumu daha kötüye götürebilirdi..Ayrıca Selçuk'un golü çok iyiydi gerçekten..

Alicanfmfan
02.Kasım.2007, 21:33
seyircimiz yine doldurdu stadı.biz olmasak o stadın dolacağı yok zaten:icon_biggrin:.
trabzonspor iyi mücadele etti iyi oynadı maçı haketti.gökhan ünal formsuz bilmem ne ama yine boş geçmedi bir formunu tuttursa süper olacak

Birşey demek istiyorum yanlıs anlamada Stadın kamera ile çekildigi yeri doldurmustu sadece trabzonspor.Üstelik sana Galatasaray-PSV maçını hatırlatırım full çekmişti stad..

nekop
02.Kasım.2007, 22:11
Birşey demek istiyorum yanlıs anlamada Stadın kamera ile çekildigi yeri doldurmustu sadece trabzonspor.Üstelik sana Galatasaray-PSV maçını hatırlatırım full çekmişti stad..

Maç bugün oynansaydı emin ol bunun en az 2 katı seyirci gelirdi maça dün cumartesiydi ve maçta erken bir saatteydi ve birçok tanıdığım Trabzonsporlu iş saatlerine uymadıgı için gidemedi maça.

Trabzonspor
03.Kasım.2007, 00:18
Takımımızın İstanbul B.B. Spor’la Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynadığı maçın istatistikleri belli oldu. Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:

Gol: Trabzonspor:4 – İstanbul B.B. Spor: 0
Toplam Şut: Trabzonspor:20 – İstanbul B.B. Spor: 14
İsabetli Şut: Trabzonspor:7 – İstanbul B.B. Spor: 7
İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - İstanbul B.B. Spor: 2
Faul: Trabzonspor:28 - İstanbul B.B. Spor: 21
Korner: Trabzonspor: 8 - İstanbul B.B. Spor: 7
Ofsayt: Trabzonspor:3 – İstanbul B.B. Spor: 0
Topla oynama oranı: Trabzonspor: %51 - İstanbul B.B. Spor: %49

şu dısarı gıden ısbaetlı olmayan sutların yarısı gökhana aıt bıraz ısabetlı vurmayı ogrenmelı formunu yakalmalı artık