PDA

View Full Version : Samet Aybaba istifa etti.!

Onurap
05.Kasım.2007, 02:14
http://www.internethaber.com/images/news/19870.jpg

Samet Aybaba istifa etti

Süper Lig'e fırtına gibi giren Bursaspor'da çok büyük bir sürpriz yaşandı.

Turkcell Süper Lig'de bir istifa daha. Yeni sezona fırtına gibi başlayan Bursaspor'da üst üste alınan kötü sonuçlardan dolayı süpriz bir gelişme yaşandı.

Bursaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba'nın görevinden ayrıldığı bildirildi.

Samet Aybaba, takımının üst üste aldığı yenilgilerin ardından yeşil-beyazlı takımın teknik direktörlüğünden kendi isteğiyle ayrıldı.

Yeşil-beyazlı yönetimin, teknik direktörlük için Güvenç Kurtar ile anlaştığı bildirildi.

Güvenç Kurtar'ın, bugün takımla ilk antrenmana çıkacağı öğrenildi.

Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal'ın istifa etmesinin ardından Cavcav ve yönetiminin Samet Aybaba ile temasta olduğu bildirildi.

Samet Aybaba yaptığı yazılı açıklama ile Bursaspor’da ki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Samet Aybaba`nın yaptığı açıklama şöyle;

Bugün itibariyle Bursaspor’da ki görevimden ayrılmış durumdayım. Bir yılı aşkın süredir görevde bulunduğum Bursaspor’da; Başta Başkan Sayın İbrahim Yazıcı olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerine ve Bursaspor’a gerçekten gönül vermiş herkese çok teşekkür ederim.

Görevi devraldığız andan yani geçtiğimiz sezonun 9.haftasından şuana dek birçok sıkıntıya göğüs gerdik, bazı tatsız olayları görmezden geldik, karşılaştığımız bütün olumsuzlukları içimize atarak yolumuza devam ettik. Çünkü tek hedefimiz; Bursaspor’u layık olduğu yere getirmekti.

Bu süreç boyunca her ne kadar bir takım eksiklerimiz olsa da, bugünkü tabloya bakıldığında önemli adımlar attığımıza inanıyorum. Fakat; Bu gerçeğe rağmen üzülerek görüyorum ki, Bursaspor’da ki olumsuz hava hala devam ediyor. Dolayısıyla bana da gelinen bu noktada son adımı atarak görevi bırakmak kalıyor.

Bana ve Bursaspor’a sorumlusu olduğum dönem boyunca destek olan ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür eder ve Bursaspor’a sonsuz başarılar dilerim.

Addolorato
05.Kasım.2007, 02:18
Samet Aybaba hep böyle hemen istifa ediyor

a.arıcı-11
05.Kasım.2007, 03:22
3 hafta öncesine kadar göklerdeydi şimdi ise düştüğü duruma bak.Çok garip bir sektör futbol...

nekop
05.Kasım.2007, 04:26
Maç sonucu tahmin yarışmasının yanına bu hafta hangi teknik direktör gider diye bir oyun yapsak mı acaba...

erdemzorer10
05.Kasım.2007, 04:31
bırakmasının nedeninin son haftalardaki skorlar olduğuna inanacak kadar saf değiliz..artık hayırlısı olsun

Memedov
05.Kasım.2007, 04:38
Güvenç Kurtar getirildi Samet Aybabanın yerine. Hayırlısı olsun bakalım daha neler göreceğiz.

Aşk-ı Şehir
05.Kasım.2007, 04:50
Galiba alacaklarını alamıyormuş öyle deniliyordu. Ayrıca zaten omuzlarında sezon başından beri baya bir baskı vardı dayanamadı galiba.

Ayrıca Serhat önerin çok iyi.:)

IcedEarth
05.Kasım.2007, 15:48
Orayı bıraktı Gençlerbirliği'ne gitti, çok güzel...

jarosik_61
05.Kasım.2007, 18:59
bu türk teknik direktörler spor programlarına çıkar bize gereken değer verilmiyor diye bas bas bağırırlar.5-6 maç sonrada istifa ederler.artık ben bu adamları görmekten sıkıldım çünkü türk futboluna bişe verdikleri yok.samet aybaba,yılmaz vural,hikmet karaman,güvenç kurtar bunların çalıştırdıkları takımları sayamıyorum.bunlar bu işi ticaret haline getirmişler bu klüpten istifa ettim hangi klüp boş ona gideyim hemen.federasyonunda bu kirliliğe bi önlem bulması lazım bi kural çıkarsın istifa eden yada kovulan teknik direktör 1 yıl çalışmasın.istifa ediyor 2 gün sonra başka bir klüpte görüyoruz...

GeNç KaRTaL
08.Kasım.2007, 00:28
Hala aynı mantaliteye sahip insanların ülkemizde çok olduğunu görmek üzüntü verici..

IcedEarth
08.Kasım.2007, 04:18
O da değil, Samet Aybaba'yı severim filan ama, Samet Aybaba'nın ve Gençlerbirliği'nin yaptığı hiç etik değil bence...

deniz.91
08.Kasım.2007, 22:45
Samet aybaba daha fazla klamazdı zaten

bursa_mc
09.Kasım.2007, 23:12
Gittiği iyi oldu.Zaten sevilmiyordu ama alttan Gençler'le anlaşması yüzünden istifa etmesi onun için gurursuz bir davranış olmuş..G.Birliği'nde de başarılı olamaz..

bjk_melo_151
11.Kasım.2007, 16:04
Bursa taraftarı çok gururlu değil mi?Kendi hocana maç boyunca küfür et.Sonra arkadan laf sok...

bursa_mc
11.Kasım.2007, 20:10
Bursa taraftarı çok gururlu değil mi?Kendi hocana maç boyunca küfür et.Sonra arkadan laf sok...

Gurur denilen şeyden Beşiktaş bahsedemez..

bjk_melo_151
11.Kasım.2007, 20:19
lafla gurur olsaydı.Dağdakiler gururlu olurdu;)

bursa_mc
11.Kasım.2007, 20:22
Tartışma yapılıyor denmesin..Herkesin kendi düşüncesi.

bjk_melo_151
11.Kasım.2007, 20:24
Samet Aybaba'ya bilmem kaçıncı kez geldiği Gençlerbirliği klübünde başarılar.