1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Samet Aybaba istifa etti.!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Samet Aybaba istifa etti.!

Samet Aybaba istifa etti

Süper Lig'e fırtına gibi giren Bursaspor'da çok büyük bir sürpriz yaşandı.

Turkcell Süper Lig'de bir istifa daha. Yeni sezona fırtına gibi başlayan Bursaspor'da üst üste alınan kötü sonuçlardan dolayı süpriz bir gelişme yaşandı.

Bursaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba'nın görevinden ayrıldığı bildirildi.

Samet Aybaba, takımının üst üste aldığı yenilgilerin ardından yeşil-beyazlı takımın teknik direktörlüğünden kendi isteğiyle ayrıldı.

Yeşil-beyazlı yönetimin, teknik direktörlük için Güvenç Kurtar ile anlaştığı bildirildi.

Güvenç Kurtar'ın, bugün takımla ilk antrenmana çıkacağı öğrenildi.

Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal'ın istifa etmesinin ardından Cavcav ve yönetiminin Samet Aybaba ile temasta olduğu bildirildi.

Samet Aybaba yaptığı yazılı açıklama ile Bursaspor’da ki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Samet Aybaba`nın yaptığı açıklama şöyle;

Bugün itibariyle Bursaspor’da ki görevimden ayrılmış durumdayım. Bir yılı aşkın süredir görevde bulunduğum Bursaspor’da; Başta Başkan Sayın İbrahim Yazıcı olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerine ve Bursaspor’a gerçekten gönül vermiş herkese çok teşekkür ederim.

Görevi devraldığız andan yani geçtiğimiz sezonun 9.haftasından şuana dek birçok sıkıntıya göğüs gerdik, bazı tatsız olayları görmezden geldik, karşılaştığımız bütün olumsuzlukları içimize atarak yolumuza devam ettik. Çünkü tek hedefimiz; Bursaspor’u layık olduğu yere getirmekti.

Bu süreç boyunca her ne kadar bir takım eksiklerimiz olsa da, bugünkü tabloya bakıldığında önemli adımlar attığımıza inanıyorum. Fakat; Bu gerçeğe rağmen üzülerek görüyorum ki, Bursaspor’da ki olumsuz hava hala devam ediyor. Dolayısıyla bana da gelinen bu noktada son adımı atarak görevi bırakmak kalıyor.

Bana ve Bursaspor’a sorumlusu olduğum dönem boyunca destek olan ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür eder ve Bursaspor’a sonsuz başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba hep böyle hemen istifa ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3 hafta öncesine kadar göklerdeydi şimdi ise düştüğü duruma bak.Çok garip bir sektör futbol...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maç sonucu tahmin yarışmasının yanına bu hafta hangi teknik direktör gider diye bir oyun yapsak mı acaba...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bırakmasının nedeninin son haftalardaki skorlar olduğuna inanacak kadar saf değiliz..artık hayırlısı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Güvenç Kurtar getirildi Samet Aybabanın yerine. Hayırlısı olsun bakalım daha neler göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Galiba alacaklarını alamıyormuş öyle deniliyordu. Ayrıca zaten omuzlarında sezon başından beri baya bir baskı vardı dayanamadı galiba.

Ayrıca Serhat önerin çok iyi.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Orayı bıraktı Gençlerbirliği'ne gitti, çok güzel...

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

bu türk teknik direktörler spor programlarına çıkar bize gereken değer verilmiyor diye bas bas bağırırlar.5-6 maç sonrada istifa ederler.artık ben bu adamları görmekten sıkıldım çünkü türk futboluna bişe verdikleri yok.samet aybaba,yılmaz vural,hikmet karaman,güvenç kurtar bunların çalıştırdıkları takımları sayamıyorum.bunlar bu işi ticaret haline getirmişler bu klüpten istifa ettim hangi klüp boş ona gideyim hemen.federasyonunda bu kirliliğe bi önlem bulması lazım bi kural çıkarsın istifa eden yada kovulan teknik direktör 1 yıl çalışmasın.istifa ediyor 2 gün sonra başka bir klüpte görüyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hala aynı mantaliteye sahip insanların ülkemizde çok olduğunu görmek üzüntü verici..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

O da değil, Samet Aybaba'yı severim filan ama, Samet Aybaba'nın ve Gençlerbirliği'nin yaptığı hiç etik değil bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Samet aybaba daha fazla klamazdı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gittiği iyi oldu.Zaten sevilmiyordu ama alttan Gençler'le anlaşması yüzünden istifa etmesi onun için gurursuz bir davranış olmuş..G.Birliği'nde de başarılı olamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bursa taraftarı çok gururlu değil mi?Kendi hocana maç boyunca küfür et.Sonra arkadan laf sok...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Bursa taraftarı çok gururlu değil mi?Kendi hocana maç boyunca küfür et.Sonra arkadan laf sok...
    Gurur denilen şeyden Beşiktaş bahsedemez..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

lafla gurur olsaydı.Dağdakiler gururlu olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tartışma yapılıyor denmesin..Herkesin kendi düşüncesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Samet Aybaba'ya bilmem kaçıncı kez geldiği Gençlerbirliği klübünde başarılar.

Mesaj Yetkileri