View Full Version : Gençlerbirliği - Trabzonspor [ TSL 11. Hafta ]
Fietra 10
15.Kasım.2007, 02:16
Gençlerbirliği - Trabzonspor
Cuma 20.00
Yönetici arkadaşlar kusura bakmasın maçın başlamasına 1 saat gibi bir süre kaldı fakat konu açılmayınca açayım dedim ..
19_SeRDiNÇ_05
15.Kasım.2007, 02:21
Zorlu mücadele öncesi iki takımın da ilk 11'i belli oldu.
GENÇLERBİRLİĞİ
Recep
Emre
El Saka
Hakan
Traore
Mehmet Nas
Engin
Cenk
Troisi
Burhan
Kahe
TRABZONSPOR
Sylva
Tayfun
Song
Egemen
Cale
Hüseyin
Selçuk
Colman
Yattara
Gökhan Ünal
Umut
Professeur
15.Kasım.2007, 02:33
Umut>>>>Isaac değişikliği olmuş takımda.Birde Serkan>>>Tayfun değişikliği olmuş.Zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor.Trabzonspor'da forvet oyuncuları yine çok gol kaçırmazsa Trabzon alır gibi geliyor,aksi takdirde Trabzon'un işi zor.Gençlerbirliğinde ise Mustafa Pektemek sakattı sanırım ya da cezalı.Gençlerbirliği de onun eksikliğini hissedebilir.Kısacası atarsa Trabzon atar yoksa 0-0 biter.
Fietra 10
15.Kasım.2007, 02:39
Evet Mustafa Pektemek 2 ay gibi bir süre sahalardan uzak kalacak .. Genç ve yetenekli bir oyuncu form tutmaya başlamışken bu sakatlıgı gerçekten kötü oldu ..
Bize gelirsek kadroyu pek tuttuğumu söyleyemem .. Her hafta yazılanları tekrarlamayacağım artık .. Kadro eleştirlerim diğer maç konularında da ortada zaten ..
nekop
15.Kasım.2007, 02:43
Açıkcası puan kaybı yaşayacağımızı düşünüyorum özellikle Umut'u ilk 11'de görünce bu düşüncem dahada arttı.Umarım Umut beni yanıltır ve kayıpsız döneriz.
sakary Ali
15.Kasım.2007, 04:52
GOOOOOLLLLL!!!! Trabzonspor Umut'un attığı golle 1-0 öne geçiyor.Defanstan Song ileriye doğru uzun bir pas attı, Gökhan kafayla Umut'a pasını verdi,Umut top yere inmeden kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.
bugra 1905
15.Kasım.2007, 04:52
Dk 78 Umut Bulut Gb 0-1 Ts
Vieri
15.Kasım.2007, 04:53
güzel goldü iyi takip etti.. isaac oyunda
Fietra 10
15.Kasım.2007, 05:14
Maçı aldık güzel galibiyetti gerçekten .. Çekişmeli bir mücadele vardı yeni bir heyecan ile maça acayip asıldı Gençler ..Zaten kaliteli bir kadroları var Troisi , Burhan , Engin , Kahe - bugün kötü oynasada - gibi anadolu takımlarına nazaran çok iyi isimlere sahipler ..
Bu zor deplasmanda Umut'un golüyle ( :D ) kazanmak güzel .. Keşke 5.dk o pozisyonu gole çevirseydi de bu kadar sıkmasaydık ..
shamur1
15.Kasım.2007, 06:13
Trabzonspor Şampiyonlar Liginde yada Uefa'da mı mücadele ediyor ? Nedir bu 2-3 günde bir maç yapmak ? 1 Haftada 3 maça çıktık.
Maça gelince yine iyi oynamadık. Yine Umut-Gökhan saç baş yoldurdu , yine ezberci Ersun Yanal 80.dakika da Yattara - Isaac değişikliğine gitti.
Umut Ve Gökhan golün dışında oyunda hiç yoktular , heralde ilk kez bu ikilinin içinde olduğu bir pozisyonda gol attık.. gol güzeldi , hazırlanışı özellikle.. ama yinede Ersun Yanal huyundan vazgeçmiyor , kötü giden bir takımı kenardan seyrediyor. Şu an lideriz keşke Bjk ile oynadığımız Kupa maçında ki gibi güzel top oynasak ta lider olmasak..
Selçuk İnan ve Serkan Balcı'nın oynamasına rağmen , yeni hoca değiştiren ve mutlak 3 puan için sahaya çıkan bir takımı yenip lider geldiğimiz Başkent'ten lider dönmek güzel olsa gerek :)
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/507-8V5G8Q8S.jpg
LaigLeNoiR
15.Kasım.2007, 06:17
Gençlerbirliği inanılmaz baskı kurdu son dakikalarda ancak bir türlü golü bulamadı.
Umut'da attığı golde gerçekten iyi takip etti posizyonu.
Tebrikler Trabzon'a.
Bordo61Mavi
15.Kasım.2007, 11:30
Sacta yoldursak lideriz ve mutluyuz :) beklentilerin uzerinde bi puandayiz bence yeni bir ekip icin.
Umutun kacirmasini anliyorumda, Gokhan hic kacirmamasi lazim. En azindan Kayseride kacirmiyodu. Biraz ceki duzen vermesi lazim kendine oyuna dahada adapte olmasi gerek.
Maci tam izliyemedim, ama okudugum yorumlara gore bugun Yattara tehlikeli ortalar yapmis hic eskisi gibi topu alip surmese bile. Duzelme var ;) Umutun golunu begendim, gercekten herkesin dedigi gibi pozisyonu cok guzel takip etti.
Haftaya sanirim Sivas macimiz var, cok zorlicaklar bizi. Selcuk ve Serkanin haftaya olmasi bizim icin buyuk avantaj.
Ayrica Emrahin dedigi gibi bi isler donuyor bence, Trabzonspor 7 gunde 3 maca cikti. Bu hafta Fenerbahcenin (arkadaslar alinmasin sadece hafta ici maci olmayan bi kulup oldugu icin bu takimi soyledim) kupada maci yoktu verseydilerya Cuma gunki maci onlara, Federasyon bazen anlamsiz islere imza atiyor. Insallah sadece bu seferlik boyle sacma bisey oldu, devami gelirse zaten amaclari belli olur
extensor
15.Kasım.2007, 12:14
Trabzonspor Şampiyonlar Liginde yada Uefa'da mı mücadele ediyor ? Nedir bu 2-3 günde bir maç yapmak ? 1 Haftada 3 maça çıktık.
Kesinlikle... Neden Hafta içi maç yapmamış Fenerbahçe, Ankaraspor'un maçı salı ya kaydırılıp cuma günü oynatılmıyorda. Salı derbiden çıkmış Trabzonspor cuma maça çıkartılıyor anlamadım.
Ne anlamadım? anladım. Herkes anladı. Reyting vs. Bazı takımların avantajı diğerlerinden daha önemli.
Neden Veysel 3 maç ceza alıyorda. Djieoua 2 maç cceza alıyor. Saçmalık bunlar hespi. Küçükten küçükten yapılıyor. Zerre kadar inancım yok Federasyonada PFDK ya da Tahkim saçmalığınada.
Neden digitürtk bütün maçları çekip 90 dk sını verebildiği kadar verip. Veremediklerinide gece yarısı falan banttan vermiyor. Neden 4 büyük izleyip duruyoruz.
Hadi canım bu kadarda olmaz. Futboldan soğutuyorlar adamı. Bu Trabzon'a yapılan insanlık dışı bir ayıptır. Adam kayırmadır. Kimler vardır altında kim bilir.
Trabzonspor
15.Kasım.2007, 17:10
Kesinlikle... Neden Hafta içi maç yapmamış Fenerbahçe, Ankaraspor'un maçı salı ya kaydırılıp cuma günü oynatılmıyorda. Salı derbiden çıkmış Trabzonspor cuma maça çıkartılıyor anlamadım.
Ne anlamadım? anladım. Herkes anladı. Reyting vs. Bazı takımların avantajı diğerlerinden daha önemli.
Neden Veysel 3 maç ceza alıyorda. Djieoua 2 maç cceza alıyor. Saçmalık bunlar hespi. Küçükten küçükten yapılıyor. Zerre kadar inancım yok Federasyonada PFDK ya da Tahkim saçmalığınada.
Neden digitürtk bütün maçları çekip 90 dk sını verebildiği kadar verip. Veremediklerinide gece yarısı falan banttan vermiyor. Neden 4 büyük izleyip duruyoruz.
Hadi canım bu kadarda olmaz. Futboldan soğutuyorlar adamı. Bu Trabzon'a yapılan insanlık dışı bir ayıptır. Adam kayırmadır. Kimler vardır altında kim bilir.
usta kımse 4 buyuk demıyor vede uygulamsını yapmıyor istanbul takımlarına kayırma varda o dedıgınden bıze yok.yönetim digitürkle anlaşmış macı pazardamı ne bi saate almış ancak federasyon izin vermemiş.1 haftada 3 maç oynadık insaf ya bjk macında bıle sonlara dogru adamalr oyundan düşmeye başladı bide üstüne cuma günü en zorlu deplasmanlardan birirne çıkartıyolar.
shamur1
16.Kasım.2007, 06:08
Bununlada kalmıyor..
12.hafta
23 Kasım Pazar , Trabzon - Sivas
13.hafta
28 Kasım Cuma Kayseri-Trabzon
Utanmasalar Kayseri maçını haftaiçine alıp 25-26 Kasım da oynatacaklar.
Pazar Sivas ile zorlu bir maça çıkacaz ardından Cuma günü Kayseri deplasmanı. Pazar günü maça çıkan bir takım neden yine Cuma maç oynuyor anlamış değilim.
Bordo61Mavi
16.Kasım.2007, 11:53
Aslinda buna pek bisey denemezde. Bu hafta cok komikti, derbi mactan cikan takim Cuma gunu mac oynuyo, isin kotu tarafida cogu Turkiye kupasinda oynayan takimlar pazara alindi :D
TR.CaPTaiN
20.Kasım.2007, 02:13
http://www.tumspor.com/photos/585636742.jpg
Geçtiğimiz cuma oynanan G.Birliği-Trabzon maçında evsahibi takımın oyuncuları farklı forma ile oynadı; hakem Aydınus atladı..
Ligde geçen cuma günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında çarpıcı bir olay yaşandı. Başkent ekibinin oyuncularından 4 tanesi; diğer 6'sından farklı bir forma ile sahaya çıktı. Seremoni fotoğrafında açıkça görülen bu farklılık, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus tarafından fark edilemedi ve maç bu formalarla oynandı. Oysa Aydınus'un Gençlerbirliği takımını uyarıp, herkesin aynı formayı giymesini sağlaması gerekiyordu. Karşılaşma Karadeniz ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
Milliyet