PDA

View Full Version : Bursaspor - Beşiktaş [ TSL 11. Hafta ]

GReeN BeReT
15.Kasım.2007, 07:41
http://www.hizliresim.com/2008/11/15/166.jpg (http://www.hizliresim.com/)

Sadece maçı konuşalım, maç harici konuşmalar bizi ilgilendirmemektedir. Bu şekilde mesaj atanların mesajları silinecek, devam etmeleri halinde ceza sistemi uygulanacaktır.

Kimse kimseyi küçümser tarzda mesaj atmasın.

sakary Ali
15.Kasım.2007, 16:28
Haftanın maçı bence..Bursa duraklama dönemine girdi gibi biz Trabzonda kazandık Bursadada kazanırız 3 puan Beşiktaşın olur

eXcitinG
15.Kasım.2007, 18:17
Bursa taraftarı Beşiktaş otobüsü stad`a girer girmez taşLayacakmış. Kendi kendine geLin güvey oLma diye buna derim ben.

Maça geLince herşey oLabiLir. YenebiLirizde, yeniLebiLirizde, berabere biLe kaLabiLirizde.

Crocodile1963
15.Kasım.2007, 18:42
Kesinlikle taşlama falan olmaz medya işi abartıyor. 2007deki ilk Bursadaki maçta hiçbir olay olmamıştı ona keza geçen senki Bursada yenilmemize rağmen hiçbir taşkınlık yaşanmamış olup otobüslere saldırıda bulunulmadı.
Taraftarın aldıracağı bir maç. Çok zor geçecek. Ama Beşiktaş`ın zayıf yönlerini ve sakatlarını iyi etüt edersek kazanırız...

eXcitinG
15.Kasım.2007, 19:00
Kesinlikle taşlama falan olmaz medya işi abartıyor. 2007deki ilk Bursadaki maçta hiçbir olay olmamıştı ona keza geçen senki Bursada yenilmemize rağmen hiçbir taşkınlık yaşanmamış olup otobüslere saldırıda bulunulmadı.
Taraftarın aldıracağı bir maç. Çok zor geçecek. Ama Beşiktaş`ın zayıf yönlerini ve sakatlarını iyi etüt edersek kazanırız...

Taraftar grubunuzdan bir kaç kişi söyLedi bunu. BöyLe karar aLdıkLarı ve bu şekiLde yapacakLarını.

Nocna Mora
15.Kasım.2007, 19:02
Zevkli bir maç olur ama Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum

Memedov
15.Kasım.2007, 19:33
Bursaspor düşüşte, şu an tek avantajı maçı kendi saha ve seyircisi önünde oynuyor olması. Kısmet olursa maça gitmeyi düşünüyorum tribünde bende yerimi alacağım taşkınlıklar olabilir bunun için ben bile tedirginim maça gitme konusunda ama ne olursa olsun gitmeyi düşünüyorum. Ortamın gergin olmasına rağmen çok çekişmeli bir maç olacağı belli. Çünkü iki takımında kazanmaya 3 puana ihtiyacı var şu dönemde.

İyi olan kazansın, zevkli bir maç olsun güzel bir maç seğredeyim benim için skorun önemi yok. :)

BlackEagle19o3
15.Kasım.2007, 19:52
Sıradan bir lig maçı ve sıradan bir Anadolu takımı deplasmanı.Bu kadar büyütüp, ortamı alevlendirmeye gerek yok.Beşiktaş'ım 1-0 kazanır, golü de Delgado atar...

Sekopej
15.Kasım.2007, 20:01
Sadece maçı konuşalım, maç harici konuşmalar bizi ilgilendirmemektedir. Bu şekilde mesaj atanların mesajları silinecek, devam etmeleri halinde ceza sistemi uygulanacaktır.

Kimse kimseyi küçümser tarzda mesaj atmasın.

Bursaspor'da teknik direktör değişikliği yaşandı yakın zamanda, uzun zamandır da istenilen sonuçları alamıyorlar. Bu maçta tekrar çıkışa geçmek isteyeceklerdir, bu nedenle beraberlik ya da Bursaspor diyorum.

KaF KeF
15.Kasım.2007, 20:04
Bursaspor taraftar desteğiyle kazanır.;)Tahminim 2-0 veya 3-1 ..

extensor
15.Kasım.2007, 21:48
Bursa çok önemli bir kadroya sahip değil. Çok kaliteli adamları falan yok. Birkaç tecrübeli oyuncuyla bir kaç yetenekli genci birleştirme çabasına gittiler sene başı.

Ancak o bir kaç adam tecrübelimiydi yoksa içimi geçmişti o kadar doğru verilemedi sanırım.

Bu arada bursa savunması çok amatör. Beşiktaş ofansı ise çok saldırgan. Mutlaka Bursa savunması delinecek bir çok gol pozisyonu verecektir.

Beşiktaş rahat alır diyorum

anilton
15.Kasım.2007, 21:56
Sivok ve Cisse yoklar Trabzon maçında olduğu gibi.Delgado iyileşti ve karşılaşmada oynayacak.Ayrıca kupa maçında dinlendirilen Nobre,Holosko,Rüştü'de sahada olacak...

Takımıma güveniyorum ve sahadan galip ayrılacağımızı düşünüyorum...

18 kişilik kadro;

"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Delgado, Nobre, Ekrem Dağ, Gökhan Zan, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Zapotocny, Ali Tandoğan, Bobo, Uğur İnceman, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Tello, Batuhan Karadeniz, Holosko, Aydın Karabulut."

3-5-2 düzeniyle çıkarız tahminimce sahaya,zaman zaman Tello'nun Uğur'un yanına gelmesi,Delgado'nun ileri çıkmasıyla maç içerisinde 3-4-3 te olabilir.Üzülmezin beke çekilmesiyle 4-4-2 ye de dönülebilir.M.Denizli geldikten sonra maç içerisinde sonuca göre çeşitli taktiksel değişiklikler olabiliyor...

---------------Rüştü--------------

-----Toraman--Zapo--G.Zan-------

Ekrem--------Uğur-------İ.Üzülmez

-----------Tello---Delgado----------

-----------Bobo---Nobre------------

bugra 1905
15.Kasım.2007, 23:07
Bence Beşiktaş İçin Sezonun En Stresli Maçlarından Biri Olacak Bursasporda Teknik Direktör Değişikliği Var Oyuncular Hocalarının Gözüne Girebilmek İçin Çok Koşup Çok Çalışıp Beşiktaştan Puan Veya Puanlar Alıp Kendini İspat Etmeye Çalışacaklar Beşiktaş İçinse Delgado Deplasmanlarda Çok Etkili Olamıyor Ama Beşiktaş Kendine Gelen Bobo Ve Nobre İkilisi İle Gol Yada Goller Bulacaktır Ben Beşiktaşın Kazanacağını En Kötü Olasılıkla Berabere Kalacağını Ama Yenilmeyeceğini Düşünüyorum

Crocodile1963
16.Kasım.2007, 00:22
Muhtemel 11
--------------------Ivankov-------------------------

--M.Keçeli----Ömer E.----İbrahim Ö.---Veli---

-------------Bekir Ozan------M.Sarp--------------

--Romachenko------Yusuf-----------Sercan-----

-------------------------Zuniga-----------------------

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2007, 00:36
Bursaspor sezona çok iyi bir başlangıç yaptı Samet Aybaba yönetiminde;fakat daha sonra bir duraklama süreci yaşadılar.Bu süreçten sonra hoca değişikliği yaparak sorunları çözme yoluna gittiler.Geçen hafta ligin zayıf takımlarından Ankaragücü karşısında kazanamadılar ama hafta içi kupa maçında 1-0 kazanmasını bildiler.Şu anda takım durumu pek iyi değil açıkcası.Bizde ise üst üste Sivas ve Kayseri maçlarındaki kayıplardan sonra ligde ve kupada 1'er galibiyet alınarak durumlar iyi gözüküyor.Takımın morali yerinde.Fakat önemli 2 eksiğimiz var;Sivok ve Cisse.Umarım bu 2 oyuncunun yerine oynayacak isimler görevlerini en iyi şekilde yaparlar.Hücum elemanlarımızın göstereceği performans maçın sonucuna etkisi büyük olacak diye düşünüyorum.Umarım bu zorlu maçtan kayıpsız atlamayı başarırız..

bursa_mc
16.Kasım.2007, 03:36
Bu maçı kesinlikle almalıyız ki yeni bir çıkış yakalayalım.Otobüsü taşlama falan olmaz ama çiçekle de karşılanmaz heralde..Umarım Bursasporum kazanır..Sabah 10 da stadın ordayım :)

Onurap
16.Kasım.2007, 03:39
Tahmini çok zor maç atan kazanır ve şansa olur bence..Ehh şans dendiğine göre beşiktaş daha avantajlı sayılabilir..:p

Memedov
16.Kasım.2007, 18:53
Adeta derbi gibi !..

Turkcell Süper Lig'e hızlı bir başlangıç yapan ancak ilerleyen haftalarda durgunluk dönemine giren Bursaspor, konuk takım taraftarının stada alınmayacağı kritik karşılaşmada Beşiktaş'ı ağırlıyor.

2003-2004 sezonunda Bursaspor'un küme düşmesinin ardından adeta "ezeli rekabet" gibi oynanan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması için nefesler tutuldu. Güvenlik kurulu kararı gereğince Beşiktaş taraftarının alınmayacağı karşılaşmada ev sahibi Bursaspor'da Kirita ve Leandro sakatlıkları nedeniyle forma giyemiyor.

Mustafa Denizli yönetiminde oynadığı son karşılaşmada hafta içerisinde Turkcell Süper Lig lideri Trabzonspor'u deplasmanda deviren Beşiktaş'ta ise Cisse sakat, Tomas Sivok ise cezalı...

MUHTEMEL 11'LER

STAT: Bursa Atatürk
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Serkan Ok, Hüseyin Fidan

BURSASPOR: İvankov, Veli, Ömer Erdoğan, İbrahim, Mustafa Keçeli, Bekir Ozan, Mustafa Sarp, Yusuf, Romaschenko, Sercan, Zuniga
TEKNİK DİREKTÖR: Güvenç Kurtar

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Toraman, Gökhan, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Uğur, Delgado, Tello, Bobo, Holosko
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

yavaş yavaş stada doğru yol alalım. :)

Nocna Mora
17.Kasım.2007, 00:05
0-0 hala maç

barahir
17.Kasım.2007, 00:09
Bitecek az kaldı:) Ahanda bitti:)

a.arıcı-11
17.Kasım.2007, 00:17
bu skor çok iyi oldu.Böylelikle Beşiktaşla aramızdaki fark 3'e indi.Ankaragücü maçını kazanabilirsek 13.haftada Kadıköy'de puan puana gelme şansımız olacak.Bizim açımızdan iyi birşey bu fakat Fenerbahçe ve Trabzonspor kazanmışken Galatasaray daha maçını oynamamışken bu puan kaybi Beşiktaş'a ağır yara açtı.Lider arası açıldı puan farkı 4'e çıktı.

I3esiktas
17.Kasım.2007, 00:26
Şu skorun Tek sebebi Mustafa DenizLidir.

Ya kardeşim dk 70 olmuş sen Beşiktaş takımının teknik direktörüsün ve önde oynayan 2 forvetini oyundan cıkarıyorsun kimi alıyorsun? Bobo tek forvet oynıyamıyacak adam Hava topuna çıkmaya aciz kosamıyor Digeri kim Serdar özkan adam 11 oyuncuya çalım atıp gol atmak ısteyen oyuncu Niye bunu yapıyorsun Mustafa hoca Cıkarsana holoskoyu Koy nobre - bobo ikilisini Nobre topu indirsin boboya boboda topu dagıtsın kanatlara. Her maçta 3 defans oynuyorsun bundada çıkarsana Ali tandoganı koy zapo - toraman - gökhan 3lüsünü ali tanndogan topa vurmaya aciz. Son dk larda herkezde tik olmus Delgado çıkarıyorlar Delgadonun ölüsü sahada olsa yeter.

sakary Ali
17.Kasım.2007, 00:31
Mustafa Denizliye helal olsun 1 puan bravo!!

Ya şu Holoskonun takımda ne işi var ya adam adım atamıyor.

Eski halimize geri döndük deplasmanda hiçbirşey yok kendi sahamızda taraftar zorla maçı kazandırıyo baska bi cacık yok

Mustafa Denizli ile birşey olmuyo zaten maçın bitmesine 15 dakika kala oyuncu değişikleri yapıo oyuncular oyuna ısınıyo maç bitiyo

Universal
17.Kasım.2007, 00:32
Beşiktaş önemli bir iki puan kaybetti. Maçda gol olmaması beni şaşırtı. İki takımda pozisyon bulmuştu.

shamur1
17.Kasım.2007, 00:35
Beklediğim gibi Beşiktaş puan kaybetti ve en yakın rakibimize 4 puan fark attık. Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarıda var üstelik ikiside deplasmanda puan kaybetmeye devam edeceklerdir.

eXcitinG
17.Kasım.2007, 00:37
Biz Çarşı özentisi değiLizi diyorLar, Çarşı gibi asiLeşip rakip taraftarın geLmesini engeLLiyorLar, sonra maç içerisinde Çarsının ne kadar tezahuratı varsa söyLüyorLar. Bravo, Çarşı özentisi değiLsiniz demek.

Maça geLince Bursa savunması bir daha hayatında bu kadar iyi bir maç çıkarmaz herhaLde. İnanıLmaz oynadıLar, çok iyi savunma yaptıLar son müdahaLeLeri bizden daha hızLı yaptıLar ve goL yemediLer, bir puanı aLdıLar gittiLer. 17 tane attığımız kornerde bunun göstergesidir. Kötü bir puan kaybı yaşadık. Maçın iLk yarısında Nobre goLü yapsaydı maç farka giderdi ama iLeri ucu ve orta sahası döküLen Bursaspor karşısında savunmaLarının direncine yenik düştük ve goLü atamadık.

anil luque
17.Kasım.2007, 00:41
elbette arayacagız ama umarım bu puan kayıpları bızı fazla etkılemez.. zira daha şimdiden puan kaybı hakkımızı doldurduk nerdeyse ve daha fb, gs deplasmanları var .. bence takımın sıstemı oturmuyor bır turlu .. holosko nobreyle yapamıyor ıste bu anlasıldı bobodan baskası paklamıyor holoskoyu. bu arada bursa yonetımını saha gorevlılerını her neyse tebrık edıyorum .. cımler mukemmeldı afedersınız toprak dıyecektım mukemmeldı tam tarımlık ..

bugra 1905
17.Kasım.2007, 00:44
Beşiktaş Adına Kötü Oldu Bursa İçin İse 1 Puan İyi Oldu Artık Yavaş Yavaş Toparlanırlar

anilton
17.Kasım.2007, 01:08
Kayseri maçından sonrada Sivas maçından sonrada söyledim,yine aynı sorun.Geçen sene böyle maçlarda pozisyona dahi zor giriyorduk,ileride çoğalamıyorduk ama yakaladığımızıda atıyorduk.Forvetler çok gol kaçırmıyordu. M.Denizli geldikten sonra sürekli hücumu düşünüyoruz,iyi pas yapıyoruz,ileriye çok adamla gidiyoruz ama bir türlü finali yapamıyoruz.Bunda da forvetlerin etkisizliği baş etken.Özellikle Holosko büyük düşüş içerisinde,Bobo'da sonradan girdiği için pek etkili olamıyor.Bir tek Nobre oynuyor,ileride top kalmasını,arkadaşlarının hücuma gelmesini sağlıyor.Bugün Nobre oyundayken Holosko etkisiz olmasına rağmen pozisyon bulabiliyorduk.Çünkü rakip stoperlerle boğuşuyordu,sağa sola top indiriyordu ve arkadaşlarının ileride çoğalmsına yardımcı oluyordu.Ne zamanki Nobre oyundan çıktı Beşiktaş oyundan düştü.İleriye atılan her top duvara çarpar gibi geri döndü...

17 köşe vuruşu resmen heba oldu.İnsan bu kadar köşe vuruşundan tehlike yaratamaz mı?Bellemişler bir ön direk organizasyonu,sürekli onu deniyorlar.Becerebilseler amenna,ama onuda yapamıyorlar...

Hücum oyuncularının(Holosko,Delgado,Bobo) bir an önce kendilerine gelmeleri gerekir...

Savunma ise gayet başarılıydı.Özellikle G.Zan'da gözle görülür bir toparlanma var.Umarım böyle devam eder.Ali aynı tas aynı hamam,varlığıyla yokluğu belli olmadı.Ekrem çok çalıştı.Orta sahada ve sol tarafa yakın oynadı,elinden geleni yaptı...

DeNiZ_1903
17.Kasım.2007, 01:28
Rakibimizden daha üstün bir oyun ortaya koyduk , daha çok pozisyona girdik ama sonuca gidemedik , bitirici santraforumuz yok :( Oyuncu Bursa defansıda diğer pozisyonlarda zamanında müdahaleler yaptı , Nobre Ve Holosko değişikleri ile de orta saha egemenliğimiz düştü son dakikalarda Bursaspor etkiliydi orada ama onlar da pozisyon çıkaramadı , basit hatalarımız var onları da aşarsak mükemmel günler bizi bekliyor :) G.Zan ve Ekrem çok iyi oynadılar müthiş bir artış var performanslarında bu ileriki haftalar için iyi bir olay..

Crocodile1963
17.Kasım.2007, 01:29
İstanbul basınının beklediği ve istediği olmadı maçta küfür,taşkınlık,hakaret yoktu. Ne kadar misafirperver olduğumuz görüldü. Zemin çok kötüydü gerekli iyileştirmelerinin yapılacağı açıklandı.Maça gelince Yusuf'u ilerde tutarak topun orda kalmasını istedik ve orta sahada daha kalabalık olduk. Adriano'nun takımdan ayrılması ve Zuniga'nın sakat oluşu maça forvetsiz çıkmamıza neden oldu. Sercan sol açık gibi oynadı ama daha çok içeri kaçtı. Geçen seneden bugüne en çok aşama kateden oyuncumuz Bekir Ozan harikaydı. Ivankov son dakikalarda iyi bir refleks göstererek topu çizgiden aldı. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız...

Memedov
17.Kasım.2007, 02:16
Cok zevksiz bir maçtı. Maçın büyük bir bölümünü karşılıklı ofsayt ve kornerler kapladı. Beklenen olmadı Beşiktaş alehine tek bir tezaurat yapılmadı. Maçın başında baya etkili olduk gol gelmedi, kalan bölümlerde Beşiktaş daha etkiliydi gol gelmeyince puanlar paylaşıldı.

shamur1
17.Kasım.2007, 18:13
M.Denizli çıktığı 5 maçta 2 galibiyet , 1 mağlubiyet 2 de beraberlik almış. Yani bunun için mi gönderildi Ertuğrul Sağlam ?

anilton
17.Kasım.2007, 19:32
M.Denizli çıktığı 5 maçta 2 galibiyet , 1 mağlubiyet 2 de beraberlik almış. Yani bunun için mi gönderildi Ertuğrul Sağlam ?

Metalist gibi adı duyulmamış takımdan fark yediği ve geçen seneden ders almadığı için gönderildi...

Senin takımın lider Ersun Yanal'ı yerden yere vuruyorsun biz Metalist gibi takımdan tarihi fark yemekten kurtulmuşuz,Şampiyonlar ligi tarihine geçen skorla hüsrana uğramışız,izin verde gönderelim o Hocayı...

shamur1
17.Kasım.2007, 20:17
İyide bizle niye karşılaştırıyorsun ki ? Biz Nuri Albayrak ve Ziya Doğan faciası yaşadık güzelim kadroyu takozlar birliğine çevirdiler. Ziya , Nuri gitti Sadri Başkan , Ersun Hoca geldi her ne kadar şuan çok iyi top oynayamasakta en azından lideriz ve üzerine koymuşuz geçen senenin . Benim için 1.lik, 2.lik önemli değil çatır çatır top oynamadıktan sonra ama o da zamanla olacaktır yeni bir takımız ve eleştiririm günü kurturma derdinde değilim.

Ama Beşiktaş namağlup hocasını gönderdi , yerine gelen teknik adamın daha iyi bir performans göstermesi gerekiyor ki gidenin niye gittiği farkına varalım.Oysa 7.haftada lider olan bir takımı , şu an liderin 4 puan gerisine düşürmüş Denizli. Bunu başarmak zor olmasa gerek.

extensor
17.Kasım.2007, 20:27
Geçen hafta Kocaeli'yi 0-2 den 5-2 yenerkende söylemiştim. Genç arkadaşlarım kabullenememişti. Dengi takımlara kolay puan kaybeder demiştim. Denk bir mücadele ortaya koyabilecek bir takım geldi ve puan aldı. Denkten kastım şudur: Beşiktaş ile bire bir mücadele edebilecek bir ekip. Bakın İnönüde olsa Bursa Beşiktaş'ın dengi olamaz. Ama deplasmanda dengi. Kayseri dengi malüp dışarda. Sivas dengi, berabere içerde. Şimdide söylüyorum o zaman gençler, Beşiktaş kendisiyle dişe diş mücadele edecek takımlara kolay boyun eğmen zorunda kalacak. Beşiktaş sizin beklediğiniz gibi bir takım olamaz. Olmaz arkadaş olmaz.

Sıkışık oyun. Skora maça isyan eden adam yok. Bayrak adam yok. Öncülük edecek kaptanlık edecek adam yok yok yok.

anilton
17.Kasım.2007, 20:36
M.Denizli yeni bir sistemi oturtmaya çalışıyor.Mustafa Denizli'nin başarılı ve ya başarısız olup olmadığını ikinci yarıda anlayacağız.Futbolcular gol atıp,üstüne yatan,sürekli kontrollü oynayan bir takım görüntüsüne bürünen takımdan sürekli hücumu düşünen savunma oyuncularının bile sık sık atağa katıldığı yeni bir sisteme geçiş aşamasındalar.O yüzden bu tip sorunlar ve puan kayıpları yaşanabilir.Puan kaybı yaşanan takımlarda zaten diğer büyük takımlarında puan kaybı yaşadığı takımlar(Kayseri,Sivas,Bursa)...

Ben kendi adıma Ertuğrul Sağlam döneminden çok daha iyi yardımlaşma,pres ve paslaşma görüyorum.Ertuğrul Hoca döneminde topla oynama yüzdeleri ya rakibin lehineydi ya da eşitti.Ama Kayseri,Bursa,Sivas gibi zor maçlarda bile,hemde ikisinin deplasmanda olmasına rağmen oyunu kontrol eden,topu ayağında tutan ve daha çok golü arzulayan ekip bizdik...

Maç yorumlarında da söylediğim gibi tekrar söylüyorum.Savunma bu yeni sisteme çabuk adapte oldu.Ama hücum oyuncuları Nobre hariç bir bocalama devresi yaşıyorlar.Holosko,Delgado ve Bobo çok formsuzlar.Zaten bu puan kaybı yaşanılan maçlarda da bu oyuncular formda olsalar,kaçırdıkları golleri atsalar puan kaybı yaşanmazdı.Nobre'nin Mustafa Hoca geldikten sonra gözle görülür şekilde formu yükseldi.Bunun en büyük sebebide ileride çoğalmamız ve kalabalık şekilde hücum etmemiz.Çünkü Nobre yalnız kaldığı zaman etkili olabilen bir forvet değil.Adam geçemez,süratli değildir.Ama ceza sahası içinde çoğalınırsa rakip defans adam paylaşımında sıkıntı yaşar,Nobre'de fırsatçılığını konuşturup pozisyona girer ve ya gol atar.İşte Nobre'de ki performans artışı bu yüzden...

Ben oynanan futboldan kendi adıma memnunum.Sadece hücum oyuncularımızın biraz toparlanmaları gerekiyor gol yollarında etkili olabilmemiz adına.Önüzümdeki 7 maçın 5'i kendi evimizde 2'si de derbi İstanbul'da.Evimizde oynayacağımız maçlarda 15 puan yapacağımızı düşünüyorum.Çok zorlu ekipler yok çünkü bu 5 maçlık İnönü serisinde.Derbi deplasmanlarından da ekstra puan alırsak çok çok iyi bir konuma geliriz diye düşünüyorum...

GeNç KaRTaL
18.Kasım.2007, 04:36
Dün sahanın o kötü zemin şartlarına rağmen oyuncularımızın elinden geleni yaptığını düşünüyorum.Savunmada çok iyiydik.Bursa'nın fazla tehlikeli pozisyonu yoktu.Hücumdada çok net pozisyonlar bulduk fakat değerlendiremedik.Bazılarında şans yanımızda değildi.Bazılarında Bursa savunması dikkatliydi.Zorlu Bursa deplasmanından 3 puan ile dönmek elimizdeydi fakat bunu değerlendiremedik maalesef.Futbol bu olmayınca olmuyor.Yapacak bir şey yok..

Dün Mustafa hoca oyuncu değişikliklerinde Nobre'yi çıkartarak çok büyük bir hata yaptı.Nobre sakat olsa veya çok kötü olsa hadi bir nebze anlaşılırdı yaptığı bu değişiklik.Fakat Nobre çok iyiyken onu oyundan çıkarması çok yanlıştı.Bunu daha öncede yaptı.Nobre çıkınca ilerideki etkinliğimiz azalıyor.Mustafa hocanın bunun farkında olması lazım artık.Ayrıca Trabzonspor maçında 1 gol 1 asist ile oynayayan Bobo'yuda yedek başlatması bence hatalıydı.Hazır toparlanıyorken Bobo yedek bırakmaması gerekiyordu..

Bu puan kaybı ile artık puan kaybı kotamızın sonuna geldik.Rakiplerimizle fark açmak yerine hem onlarla fark azaldı,hemde liderle aradaki fark 4'e çıktı.Yinede 2.sıradayız ve önümüzdeki fikstürde bir çok maçımız İnönü'de.Bu maçlarda bir seri yaparsak ve derbilerde en azından yenilmeden dönersek ligin 2.yarısında önümüz daha açık olacaktır.İnşallah bu avantajı iyi kullanırız..