PDA

View Full Version : fm 2009 tribün ve taraftar

Coupet
16.Kasım.2007, 20:49
fm 2009'da ilk maçıma çıktım ve demodan farklı olarak tribün eklendiğini gördüm ancak tribünlerde taraftar yok. maçta taraftar olmadığı için değil oyuna eklenmemiş herhalde. yani maçlarda tribünler sadece gri olarak gözüküyor. benden kaynaklanan bir sorun olmadığını, oyunun orjinalinin böyle olduğunu düşünüyorum. bence böyle gri yapılacağına hiç de yapılmayabilirmiş. bir şey farketmemiş yani. acaba bununla ilgili bir yama ilerleyen zamanlarda çıkabilir mi?

CheD EvanS
16.Kasım.2007, 20:52
Bence kesinlikle grafiklerler 2-3 haftaya tribün ve oyuncu modellemesi yaması çıkarır..

wolfson
16.Kasım.2007, 21:03
Geçen seneye göre oldukça iyibir Fm karşımızda bence bunlarla da yetinebiliriz ama her zaman daha iyisini istemelyz :D BEn de ne sözler söylermişim.

SeLassiee
16.Kasım.2007, 22:47
Kardeşim bile tribunler boş diye guldu xD Stad hiç degişmiyor yaması cıkar herhalde..

ibo
17.Kasım.2007, 00:04
trübün ve taraftar modellemesi extra ekran kartı ihtiyacı istediği için koymamış olabilirler. Yada ileriki serileri düşünerek trübünleri böyle yapmnışlardır. Yavaş yavaş geliştirerek devam ederler. Hatırlarsanız 2d ilk çıktığında cm de futbol topu bile sarı yuvarlak bişeydi. :)

OnuldinhoHizmet
17.Kasım.2007, 06:41
trübün ve taraftar modellemesi extra ekran kartı ihtiyacı istediği için koymamış olabilirler. Yada ileriki serileri düşünerek trübünleri böyle yapmnışlardır. Yavaş yavaş geliştirerek devam ederler. Hatırlarsanız 2d ilk çıktığında cm de futbol topu bile sarı yuvarlak bişeydi. :)

hatta cm 04 de top nerdeyse sahada yok gibiydi :D hey gidi günler heyyy :D:D:D

aliCHaN_FM
17.Kasım.2007, 06:52
Bu seferlik bu kadar ilerliyen zamanlarda grafiklerle daha güzel olur işl.

The Dark Lord
17.Kasım.2007, 07:51
demo da da tirbünler vardı. bence oyunu fazla kasmasın diye koymamışlar. ama 3 d de kasılmayı bırak 2 d de maçın ilerliyen dk larında bile kasıyor.

mustafaaltunsoy
17.Kasım.2007, 08:08
29.10.2009 da Galatasaray yeni stada geçiyor editörden baktım :)

matrockmamy
18.Kasım.2007, 00:09
bence ea yla anlaşıp 3d maçı ea nın yapması mantıklı.:)

amorti
18.Kasım.2007, 00:15

yok artik!

ea 3d si isteyenleri fifa manager'a buyur edelim..

sigames 3dsi iyidr iyi..

Raistlin1
18.Kasım.2007, 00:23

Yuvarlak küçük adamları hep özlicem :icon_sad:

burakreis
18.Kasım.2007, 01:31
ben gayet memnunum oyunumdan :)

burock0
18.Kasım.2007, 10:39
bence oyunda tribünlere gerek yok,en azından şimdilik.orda üç beş taraftar görmek için oyun hızından vageçtirmesinler.

handan
19.Kasım.2007, 04:24
yaf kız nicki war ama hay allah yaff:D neyse mevzuya geleyim bence demedan dolayı stadlar boş tribün şeklinde beylerrr niyemi bence taraftar grafikleri yer tutyor demoda ondan kesinlikle görün bakın tam sürüm oyunda stadlar dolu olacak beyler hadi hayırlısı boll FM li günler hepimize kardeşler:director::tur::icon_biggrin::director::i con_smile:

bommel
19.Kasım.2007, 04:42
full oyundada değişen bişey yok gri :D boşuna heveslenme derim..

resul1907
14.Şubat.2008, 03:52
Arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama oyunun adı futbol menajer yani oyun bizim yani oyunu oynayanların üzerine kurulu ama yedek klubesinde biz yokuz en azından klubeye bir menajer konabilirdi. Boş tribünlerde kendimi her maç cezalıymış gibi düşünüyorum :)

sessizserseri
22.Şubat.2008, 08:37
Arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama oyunun adı futbol menajer yani oyun bizim yani oyunu oynayanların üzerine kurulu ama yedek klubesinde biz yokuz en azından klubeye bir menajer konabilirdi. Boş tribünlerde kendimi her maç cezalıymış gibi düşünüyorum :)

Tebrikler güzel tesbit bende aynı dertten muzdaripim.
:icon_cool: