1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: fm 2009 tribün ve taraftar

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Default fm 2009 tribün ve taraftar

fm 2009'da ilk maçıma çıktım ve demodan farklı olarak tribün eklendiğini gördüm ancak tribünlerde taraftar yok. maçta taraftar olmadığı için değil oyuna eklenmemiş herhalde. yani maçlarda tribünler sadece gri olarak gözüküyor. benden kaynaklanan bir sorun olmadığını, oyunun orjinalinin böyle olduğunu düşünüyorum. bence böyle gri yapılacağına hiç de yapılmayabilirmiş. bir şey farketmemiş yani. acaba bununla ilgili bir yama ilerleyen zamanlarda çıkabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bence kesinlikle grafiklerler 2-3 haftaya tribün ve oyuncu modellemesi yaması çıkarır..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Geçen seneye göre oldukça iyibir Fm karşımızda bence bunlarla da yetinebiliriz ama her zaman daha iyisini istemelyz BEn de ne sözler söylermişim.
    turksportal...

Kardeşim bile tribunler boş diye guldu xD Stad hiç degişmiyor yaması cıkar herhalde..

trübün ve taraftar modellemesi extra ekran kartı ihtiyacı istediği için koymamış olabilirler. Yada ileriki serileri düşünerek trübünleri böyle yapmnışlardır. Yavaş yavaş geliştirerek devam ederler. Hatırlarsanız 2d ilk çıktığında cm de futbol topu bile sarı yuvarlak bişeydi.

Quote Originally Posted by ibo View Post
    trübün ve taraftar modellemesi extra ekran kartı ihtiyacı istediği için koymamış olabilirler. Yada ileriki serileri düşünerek trübünleri böyle yapmnışlardır. Yavaş yavaş geliştirerek devam ederler. Hatırlarsanız 2d ilk çıktığında cm de futbol topu bile sarı yuvarlak bişeydi.
    hatta cm 04 de top nerdeyse sahada yok gibiydi hey gidi günler heyyy

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bu seferlik bu kadar ilerliyen zamanlarda grafiklerle daha güzel olur işl.

demo da da tirbünler vardı. bence oyunu fazla kasmasın diye koymamışlar. ama 3 d de kasılmayı bırak 2 d de maçın ilerliyen dk larında bile kasıyor.

29.10.2009 da Galatasaray yeni stada geçiyor editörden baktım

bence ea yla anlaşıp 3d maçı ea nın yapması mantıklı.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    yok artik!

ea 3d si isteyenleri fifa manager'a buyur edelim..

sigames 3dsi iyidr iyi..

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    Yuvarlak küçük adamları hep özlicem

ben gayet memnunum oyunumdan

bence oyunda tribünlere gerek yok,en azından şimdilik.orda üç beş taraftar görmek için oyun hızından vageçtirmesinler.

Thumbs up Arkadaşlar merhaba

yaf kız nicki war ama hay allah yaff neyse mevzuya geleyim bence demedan dolayı stadlar boş tribün şeklinde beylerrr niyemi bence taraftar grafikleri yer tutyor demoda ondan kesinlikle görün bakın tam sürüm oyunda stadlar dolu olacak beyler hadi hayırlısı boll FM li günler hepimize kardeşler

full oyundada değişen bişey yok gri boşuna heveslenme derim..

Arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama oyunun adı futbol menajer yani oyun bizim yani oyunu oynayanların üzerine kurulu ama yedek klubesinde biz yokuz en azından klubeye bir menajer konabilirdi. Boş tribünlerde kendimi her maç cezalıymış gibi düşünüyorum

Quote Originally Posted by resul1907 View Post
    Arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama oyunun adı futbol menajer yani oyun bizim yani oyunu oynayanların üzerine kurulu ama yedek klubesinde biz yokuz en azından klubeye bir menajer konabilirdi. Boş tribünlerde kendimi her maç cezalıymış gibi düşünüyorum
    Tebrikler güzel tesbit bende aynı dertten muzdaripim.

Mesaj Yetkileri