PDA

View Full Version : Puroviç'in Kolu Kırıldı !

LaigLeNoiR
21.Kasım.2007, 00:10
Kayseri'de Puroviç şoku!

Kayserispor'un Portekiz'in Sporting Lizbon takımından transferi Karadağ Milli Takımı'nın forveti Milan Puroviç'in kolu kırıldı.

Kadir Has Tesislerinde yapılan antrenmanda Ali Turan ile girdiği ikili mücadele sol kolunun üzerine düşen 23 yaşındaki Milan Proviç, bir süre acılar içinde kıvrandı. İlk tedavisinin ardından Kayseri Avrupa Hastanesine kaldırılan Proviç'in kolunun kırıldığı tespit edildi. Talihsiz oyuncunun burada yapılan tedavi sonrasında kolu alçıya alındı.

Kayserispor'da böylece, Konyaspor maçı öncesi, sakatlık kervanına Turgay, Cangele, Koray'dan sonra Proviç'te katıldı. Agahowa ise kart cezalısı olduğundan Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Faruk AYDEMİR-KAYSERİ

deniz.91
21.Kasım.2007, 00:27
Haberi gördüğümde gerçekten çok üzüldüm çok şanssız başladığı sezona şanssız devam ediyor sakatlıktan yeni çıkmıştıki bu kezde kolu krıldı büyük geçmiş olsun bu hafta aghahowa ve turgayda yok napacaz bilmiyorum

PesimiSTyLa
21.Kasım.2007, 00:30
Gecmiş olsun, şanssızllık.
Turgayda mı sakat ?

deniz.91
21.Kasım.2007, 00:32
Son Antalya maçında skalandı od 3 4 hafta yok deniyor.Elimizde cangele tevfik kaldı cangelde tam formunu yakalayamdı daha oda çok önemli bir skatlıktan çıktı yeni

goosfraba
21.Kasım.2007, 02:16
Hem Puroviç'in hem de Kayseri'nin şanssızlığı. Kayseri neredeyse hiç oynatamadan gönderecek Puroviç'i :) Geçmiş olsun.

deniz.91
21.Kasım.2007, 02:23
Hem Puroviç'in hem de Kayseri'nin şanssızlığı. Kayseri neredeyse hiç oynatamadan gönderecek Puroviç'i :) Geçmiş olsun.
Harbiden ya büyük şanssızlık oldu tam hafta sonu forma şansı bulacaktı ondada sakatlandı

bySilver
21.Kasım.2007, 02:37
Puroviç in daha beli doğrulmaz artık.. Sakatlık adamı bitiriyor..

Fernando Gago
21.Kasım.2007, 04:06
Geldiğinden beri şanssızlık peşini bırakmadı , Geçmiş Olsun

GodfatheR
21.Kasım.2007, 04:07
Geçmiş olsun çok talihsiz bir sakatlık olmuş :\

Nocna Mora
21.Kasım.2007, 04:13
bişiy olmaz ya benim kuzeniminde kolu kırıldı 1.5 aya çıkardı alçıyı :zuhaha Şaka bir yana geçmiş olsun. şu sakatlıklar bütün oyuncuları bitiriyor :(

anilton
21.Kasım.2007, 07:52
Turgay bu formuyla kimseye forma vermez zaten...

Geçmiş olsun...

World Hollow o1
21.Kasım.2007, 08:02
Geçmiş olsun.

Hemen toparlaması dileğiyle..