View Full Version : Kayserispor - Trabzonspor [ TSL 13. Hafta ]
goosfraba
28.Kasım.2007, 18:47
http://www.hizliresim.com/2008/11/28/1764.jpg (http://www.hizliresim.com)
Bilgilendirme:
Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;
Spor Taraftarlığı
- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.
Maç Başlamadan Önceki Yorumlar
- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır
- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.
Maç Başladığı Anda ki Yorumlar
- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.
- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.
Maç Sonrası
- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.
- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.
- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.
Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.
Trabzonspor
28.Kasım.2007, 20:03
zor maç olacak bızde onlarda gol yemeyen takımlarız kayserıde forvet oynucak oyuncuda yok galıba daha kadroları ıncelemdım ama aghahowa cezalı proviç sakat diye bilyorum deplasman karnemız cok ıyı hakemler katletmezse gecen haftakı gıbı kazanırız gibi geliyor
jarosik_61
28.Kasım.2007, 20:08
defansif bir maç olacak kayserisporun defans hattı iyi kendi sahasında ne beşiktaştan ne galatasaraydan gol yedi.az pozisyonlu birmaç gecer.umut ve gökhan bukdukları pozisyonlrı atarsa cömertce harcamaz ise maçı trabzonspo alır yoksa berabere biter.kayserisporun defasn hattı ne kadar iyi dedi isek hucum hattı okadar kötü kayserisporun
Oghuse
28.Kasım.2007, 20:37
Kayserispor forvet sıkıntısı çekiyor açıkçası Kayserispor'da gol beklemiyorum Trabzon atarsa kazanır atamazsa berabere kalır..
shamur1
28.Kasım.2007, 20:43
Gökhan'lı Trabzon, Kayseri virajında
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/11/7_235110_gunal1909_414_232.jpg
Süper Lig'de 13. haftayı lider Trabzonspor açıyor.
Ligde 13. haftayı lider açıyor. Geçen hafta evinde Sivas ile berabere kalan Trabzon, takipçilerinden Kayseri’ye konuk oluyor. İlginç olan noktalardan biri uzun yıllar Kayseri’de oynayan Gökhan Ünal’ın ilk kez eski takımına karşı mücadele edecek olması. Kısa bir süre önce, “Problemim Kayserispor ve Kayseri ile değil, asla da olamaz. Sorunum oradaki birkaç kişiyle” diyen Gökhan Ünal, Karadeniz temsilcisinde 5 olan gol sayısını artırmaya çalışacak. Deneyimli golcü, Kayseri kariyerinde ise Trabzon’a 3 gol atmıştı. 7. deplasmanına çıkacak lider ise 6 maçta 5 galibiyet ile ligin dış sahadaki en başarılı takımı.
Kayserispor
Souleymanou
Ali Turan
Eren Güngör
Aydın
Toledo
Mehmet Topuz
Saidou
Ragıp
Bilal Aziz
Mehmet Eren
Cangele
Trabzonspor
Sylva
Serkan
Song
Egemen
Cale
Hüseyin
Selçuk (Ceyhun)
Colman
Yattara
Umut
Gökhan
STAT:
Atatürk
YAYIN:
Lig TV
SAAT:
20.00
HAKEM:
Halis Özkahya
Gökhan’ın Kayseri karnesi
Sezon Maç Dakika Gol Asist
2004-05 30 1264 8 1
2005-06 32 2847 25 8
2006-07 25 2050 16 6
2007-08 25 1879 11 2
Toplam 112 8040 60 17
KAYSERİ-TRABZON
O G B M A Y
İç saha 12 10 2 - 27 9
Dış saha 12 6 2 4 17 14
Toplam 24 16 4 4 44 23
(Tablo Trabzonspor’a göre hazırlanmıştır.)
deniz.91
28.Kasım.2007, 21:15
Forvet hattındkai mehmet eren ve cangele çok istikrarlı oyuncular değil onlar gününde olursa tüğm büyükleri yendiğimiz gib trabzonuda yeneriz
Nocna Mora
29.Kasım.2007, 03:53
maç çok zevkli arkadaşlar imkanı olanlar izlemeli heyecanlı ve devamlı pozisyon var ayrıca hakem penaltıyı iyi gördü ama Umut kaçırdı. Baya bir üzüldü kaçırdıktan sonra. Fırtınadan sonra bizim uydu kopacak seviyeye gelmiş. TURKSAT sapasağlam, HOTBİRD sapasağlam DİGİTURK ölmüş durumda. 14/100 kaliteyle seyrediyorum yani :( Zaten normalde belirsiz aralıklarda 3 sn donuyordu. Şimdi neredeyse saniye başı bu konuda yardımcı olabilecek birsi olursa sevinirim
PesimiSTyLa
29.Kasım.2007, 03:58
Trabzona resmen penaltı hediye edildi. Umut atamadı, ilahi adalet diyelim. Hakem de mactan koptu resmen. Bi ara kart şov yaptı kayseriden gördüğü her adama kart cıkardı. Tempolu mac oluyor. Kayseri daha etkili geliyor.
Addolorato
29.Kasım.2007, 04:03
Penaltı Hediye Falan Değildi Resmen Ali Turan Egemeni Çekti Yükselmesini Engelledi Sonrada Sarıldı. Gayet Apaçık Penaltıydı Umut'un atamaması tamamen kazmalık. Kayseri şu an daha tehlikeli geliyor ve ilk yarı bitti. İkinci yarı Kayseri'de ki Sarılar Kırmızı Olabilir çok fazla kart oldu çünkü.
eXcitinG
29.Kasım.2007, 04:11
Hop. Sakin oLun. Birbirinizi küçümser hitapLarda buLunmayın bakaLım..
Nocna Mora
29.Kasım.2007, 04:20
Gökhan'ın ilk yarıda attığı çok güzel bir şut vardı kaleci son anda çıkarmıştı şimdi aklıma geldi :D
Addolorato
29.Kasım.2007, 04:36
Umut Golü Atıyor Ama Çok İnce Bir Gol İçerdede Olabilir Dışardada Olabilir Golü Yardımcı Hakem Verdi Zaten. Tekrar İzlemek Lazım .
goosfraba
29.Kasım.2007, 04:45
Bana göre penaltı penaltı değil. Şahsen ben olsam vermezdim.
Addolorato
29.Kasım.2007, 04:48
Hakem Bu Maçta Bayağı Bir Etkili Oldu Biraz Öncede Kayserispor Çift Vuruş Kullandı Zaten Ceza Sahası içinde. 1-1 oldu maç artık daha kıran kırana geçecektir son 20 dakika. Kayserispor'da küfüre başladı bütün stad olaraktan.
KaF KeF
29.Kasım.2007, 04:54
Egemen'e kırmızı kart.. Trabzonspor 10 kişi.. Cangele Egemen ile girdiği mücadelede faul yaptı.. Egemen bunu üzerine yerden kalktı ve Cangele'ye kafa attı.. Hakem de direk kırmızı kartını çıkardı..
RaSenGan
29.Kasım.2007, 05:05
Bana göre penaltı penaltı değil. Şahsen ben olsam vermezdim.
Sen de hakem oldun çıktın abi :n:
Egemen'in sakallarından belli oluyordu asi bir oyuncu olduğu.Kırmızıyı da görmüş.3-5 maç ceza alır heralde kafa attığı için.
Trabzonspor
29.Kasım.2007, 05:06
işte bir iki hafta önce colman değilde yattaraya kullandırmıslardı penaltıyı olay olmuştu böle olmaz bi takımda b adam kullanır penaltıyı sora uraşırsıın işte böyle
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Egemen'in sakallarından belli oluyordu asi bir oyuncu olduğu.Kırmızıyı da görmüş.3-5 maç ceza alır heralde kafa attığı için.
oyuncu ts oyunucusu olunca 5de olur dhada fazla
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ıkı haftadır elımızın tersıyle ıtıyoruz puanları gecen hafta gs,fb puan kaybettı.Bu hafta derbi var yine biz puan kaybedyoruz hemde penaltı kaçırarak
garydelgadov
29.Kasım.2007, 05:16
Hakem baya etkiLi oLdu.2 penaLtı bir çizgiden çıkan goL..
Bizim için iyi oLdu bu sonuç.Kazanırsak puanLar eşitLenicek.
Nocna Mora
29.Kasım.2007, 05:36
Maç n'oldu ya geniş özet ve yorum yazabilecek birisi var mı?
shamur1
29.Kasım.2007, 05:37
Eyy Ersun Yanal sen değilmiydin Belediye maçında 2-0 önde ve son 20 dakika kalmışken penaltı atmak isteyen Colman'ı çocuk gibi azarlayan.
Hani bu takımın penaltıcısı Yattara idi ?
O zaman böylesine zor bir maçta durum 0-0 iken o penaltıyı neden Umut kullanıyor ? Hani bu takımın penaltıcısı Yattara idi ?
Maçın 2.yarısını izlemedim işe geldim mackolıkten takıp ettım 2.yarıyı Isaac yine 81.dakika da oyuna girmiş ama çıkan oyuncu Yattara oLmamış hayret ettim.
Bu arada bizim golde tartışmalıymış aynı şekilde Kayseri'nin penaltısıda.
Neyse haftalardır söylüyorum Ersun Yanal ile şampiyonluk falan çok zor. Adamın kafa yapısı çok dar hala aynı yanlışlıklara devam ediyor.Bütün zor maçların hiçbirisini kazanamadık nolacak haftaya Kocaeliyi yeneriz ondan sonraki hafta deplasmanda Bursa'ya takılırız.
Geçen hafta Gs ve Bjk'nin puan kaybettiği haftada berabere kal , bu hafta Fb-Bjk derbisi vardı ne güzel bu haftayı da 1 Puanla kapa iyi ne güzel..
Ersun Yalan Yalan..!
deniz.91
29.Kasım.2007, 06:07
Maçtan geliyorum ve şunu söyleyebilitrim maçı hakem resmen katletti.Bence atılan iki penaltıda penaltı değildi ve Aydının çıkarığı pozisyon kesinlikle gol değildi bu kadar kötü yönetim olmaz ya bugün çok şanssızdık takım olarakta iki tane direkten dönen topumuz var cangele yavaş yavaş eski formuna dönüyor gibi buna sevindim ençok.Mehmet Topuzda iyi oynadı ama olmadı sağlık olsun:)
shamur1
29.Kasım.2007, 06:16
Sen Tolunay'ı beğenmiyordun dimi ? Kaç eksiği vardı Kayseri'nin ? Neyse Tolunay'dan geçtik Hami , Ogün hatta Abdullah'a bile razıyım.
Ziya Doğan bile rakibe göre çıkarırdı takımı , zor maçları kazandırabilirdi ama Ersun Yalan'da hiçbir B planı yok bu haftaya kadar hep aynı hep aynı. Sür sahaya aynı kadroyu gitsin.
Trabzonspor
29.Kasım.2007, 06:20
ah ah şu yanlışlardan ders almayan bı hoca ya bıde şunları düzeltse iyi bi adam olcak ama ısrarcı olmak ne kadar iyi kardeşim
kalk dek bu takımın penaltıcısı yattara sora gel başkasına attır.sora yine aynı saçma değişklikleri yap ablamk çok zor ya
deniz.91
29.Kasım.2007, 06:21
Sen Tolunay'ı beğenmiyordun dimi ? Kaç eksiği vardı Kayseri'nin ? Neyse Tolunay'dan geçtik Hami , Ogün hatta Abdullah'a bile razıyım.
Ziya Doğan bile rakibe göre çıkarırdı takımı , zor maçları kazandırabilirdi ama Ersun Yalan'da hiçbir B planı yok bu haftaya kadar hep aynı hep aynı. Sür sahaya aynı kadroyu gitsin.
Tolunayı yine beğenmiyorum
shamur1
29.Kasım.2007, 06:25
Olurmu cnm Umut'u gol kralı yapacak Ersun Hoca , fakat şu sıralar formsuz ya Türk futbolunun böyle bir golcüyu kaybetmemesi için ısrarla Umut'u oynatıyor.
Sonra neymiş efendim Isaac formsuz. Adamı her maç 81.dakika da oyuna alırsan nasıl kendisini gösterecek.
Keza Barış Memiş 18'de yok , Umut ve Gökhan'ı 13 maçtır çift forvet oynatıp ısrar ediyorken 18 yaşındakı Barış'ta niye bu ısrar yok.
Yazık oluyor valla İstanbul takımları bu sezon bu kadar puan kaybederken elimize geçen fırsatları bir türlü kullanamıyoruz.
Trabzonspor
29.Kasım.2007, 06:27
Maçtan geliyorum ve şunu söyleyebilitrim maçı hakem resmen katletti.Bence atılan iki penaltıda penaltı değildi ve Aydının çıkarığı pozisyon kesinlikle gol değildi bu kadar kötü yönetim olmaz ya bugün çok şanssızdık takım olarakta iki tane direkten dönen topumuz var cangele yavaş yavaş eski formuna dönüyor gibi buna sevindim ençok.Mehmet Topuzda iyi oynadı ama olmadı sağlık olsun:)
http://img134.imageshack.us/img134/2049/rthnedthjnpq6.jpg (http://imageshack.us)
http://img134.imageshack.us/img134/rthnedthjnpq6.jpg/1/w560.png (http://g.imageshack.us/img134/rthnedthjnpq6.jpg/1/)
şimdi bu penaltı değilmi yani.asıl cangeleninki değil adam bıraktı yere kendini
Cengo
29.Kasım.2007, 06:28
Ne maç olmuş, kartlar havalarda uçuşmuş, umarım tekrarını izleme fırsatı bulurum.
shamur1
29.Kasım.2007, 06:28
Tolunayı yine beğenmiyorum
İyi söyleyin başkanınıza Mourinho'yu getirsin.
Nedir bu beğenmemezlik ? Kayseri son 2 sezon 4.olmuş , olmuşta üstüne ne koymuş ? daha ilerisi için takıma kaç tane iyi oyuncu almış ? Tolunay bu kadroyla şampiyonluğa mı oynayacak ?
deniz.91
29.Kasım.2007, 06:30
Ben cangeleninkine penaltı demedimki zaten burdakinde ise bir çekme yok kanısındayım sadce tutmuş bu olay bir maçta en az 10 defa oluyor zaten zaten hakta yerini buldu
Trabzonspor
29.Kasım.2007, 06:31
http://img134.imageshack.us/img134/2049/rthnedthjnpq6.jpg (http://imageshack.us)
http://img134.imageshack.us/img134/rthnedthjnpq6.jpg/1/w560.png (http://g.imageshack.us/img134/rthnedthjnpq6.jpg/1/)
ya sen suna nasıl cekme yok dıyosun allaha askına
erdemzorer10
29.Kasım.2007, 06:34
maçtaki kritik hataların hepsi yanlıştı bence (iki tarafın penaltısı,trabzonun golü..)
ama ondan önce merak ettiğim bi nokta var : Kayserispor da Muslu Nalbantoğlu ve Escobar nerelerde?? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..çok ümitli olduğum iki oyuncu sezon başından beri neredeyse görmedim
deniz.91
29.Kasım.2007, 06:34
İyi söyleyin başkanınıza Mourinho'yu getirsin.
Nedir bu beğenmemezlik ? Kayseri son 2 sezon 4.olmuş , olmuşta üstüne ne koymuş ? daha ilerisi için takıma kaç tane iyi oyuncu almış ? Tolunay bu kadroyla şampiyonluğa mı oynayacak ?
Yahu bu benim kayseri taraftarı olarak görüşümü size neki bundan kayserispor şuanda hala ertuğrul sağlamın oyuncularıyla ayakta kalıyor oynandan oyunu kimse beğenmiyor bu sene aldığımız maçları bireysel yetenekli oyuncularımız sayesinde alıyoruz eskiden kayseri 3 gol yerse 5 golde atardı ama şmdi hep defansı düşünen atartsak bir atalım alalım maçı diyen bir kayseri var ben memnun değilim bu durumdan ama gidiyoruz işte ayrıca tolunay oyunculara çok sert davranıyor Gökhan Ünal bu takımdan neden ayrıldı sanıyorsunuz?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
maçtaki kritik hataların hepsi yanlıştı bence (iki tarafın penaltısı,trabzonun golü..)
ama ondan önce merak ettiğim bi nokta var : Kayserispor da Muslu Nalbantoğlu ve Escobar nerelerde?? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..çok ümitli olduğum iki oyuncu sezon başından beri neredeyse görmedim
Muslu Nalbantoğlunun sözleşmesi fesh edildi bizim oyuncumuz değil tolunay beyin dediğine göre yetersizmiş escobarda taraftar diye alıdnı heralde tribünde maç izliyor öyle:S
Trabzonspor
29.Kasım.2007, 06:36
Yanal, takımın penaltıcılarının Umut ve Yattara olduğunu söyleyerek " Biz ikisini beraber yazıyoruz, saha içerisinde hangisi iyi ise penaltıyı o atıyor. Saha içerisinde kendileri de buna karar vermiş ve Umut attı" şeklinde konuştu.
daha önce yatatraydı şmd yatara umut oldu bakalım bıdaha başkası kaçırınca oda eklenır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ertıgrul hocamı ofasnıf oynatıyodu beşiktaşta neden ölyle değildi daha iyi bi kadrosu varken hemde bence yanlış düşünüyorsun Deniz hem tonlunayın cok parasımı varda adam alsın heralde elnde olanı kullanacak
erdemzorer10
29.Kasım.2007, 06:39
Birleştirilen Mesaj:
Muslu Nalbantoğlunun sözleşmesi fesh edildi bizim oyuncumuz değil tolunay beyin dediğine göre yetersizmiş escobarda taraftar diye alıdnı heralde tribünde maç izliyor öyle:S
teşekkürler bilgiler için..
Kayserispor stoperden sağ bek yapacağına Muslu yu deneseydi keşke..24 saat futbolcularla birlikte olan Tolunay hoca o daha iyi bilir tabi ama en azından bir takıma kiralık verilseydi yahu ..Türkiye deki performansını en çok merak ettiğim topçulardan biriydi kendisi.. hatta şuan boştaysa kendi takımıma isterim açıkçası
Escobara gelince : transferi için bi hayli çaba harcandı İglesiası kapının dışına koydu yönetim ama pek bişey göremedik şuana kadar..boş bi oyuncu olmadığını da bildiğim için üzülüyorum açıkçası..
deniz.91
29.Kasım.2007, 06:41
Escobardan bende ümitliyim hala biraz biliyorum o oyuncuyu kalliteli kumaşı var az daha bekleyecez kıta değiştirdi adam kolay değil
Alicanfmfan
29.Kasım.2007, 06:41
Bu penaltıysa G.Saray'ın her maçında en az 2 penaltısı verilmiyor o zaman.Aslında dogru olan bu ama hakemler vermiyorlardı bu tip pozzisyonlarda
shamur1
29.Kasım.2007, 06:49
Yahu bu benim kayseri taraftarı olarak görüşümü size neki bundan kayserispor şuanda hala ertuğrul sağlamın oyuncularıyla ayakta kalıyor oynandan oyunu kimse beğenmiyor bu sene aldığımız maçları bireysel yetenekli oyuncularımız sayesinde alıyoruz eskiden kayseri 3 gol yerse 5 golde atardı ama şmdi hep defansı düşünen atartsak bir atalım alalım maçı diyen bir kayseri var ben memnun değilim bu durumdan ama gidiyoruz işte ayrıca tolunay oyunculara çok sert davranıyor Gökhan Ünal bu takımdan neden ayrıldı sanıyorsunuz?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ertuğrul hocanız Bjkdeyken Bjk taraftarlarının dert yandığı şey neydi takımı defansif oynatması. Ne yani Kayseri'deyken atak oynatıyordu da , Bjk ye gelince mi daha defansif oynatmaya başladı. Tersi olsa tamam derim.
Ama sen hala benim dediklerimi anlamadın. Kayseri 2 sene üst üste 4.olmuş , kafaya oynamak için kimleri transfer etmiş ? Muslu, Bilal falan final.
Bordo61Mavi
29.Kasım.2007, 11:39
Fena bi sonuc degil. 2 haftada en az bi mactan 3 puanla donsek daha iyi olurdu ama iste olmadi. Futbolcular yetersiz, golcu sorunumuz var.
Burda Ziya Doganin bile positiv yonunu cikaranlara guluyorum :D Ziya Dogan'in hic bir positiv yonu yoktur hoca olarak
Bizim golumuzu simdi izledimde, gercekten yazik ya. Yan hakem bunun gol olmadigini nasil goremior. Ayrica Kayserinin penaltisi baya ucuz olmus
shamur1
29.Kasım.2007, 13:20
Ziya Doğan'ın pozitif yönünü falan çıkarmıyorum. Ama Ziya Doğan bile işlerin iyi gitmediğini anladığı zaman oyuna hemen müdahalede bulunuyordu , rakibe göre değişik dizilişlerle sahaya çıkıyordu ha bazen abartıp 3 ön libero kullanıyordu.
Ersun Yanal ise deplasmanda ki Gs maçına da Umut - Gökhan ile çıkıyor , Avni Aker'de ki Hacettepe maçına da yine Umut - Gökhan. + nerdeyse oyuncu değişikliği dakikaları bile aynı.
13 haftadır bal yapmayan arılar Umut ve Gökhan'a bu kadar tahammül edebilen bir hocada benim gözümde hoca değildir.
2-0 Lık bir maçta son 20 dakika kalmasına rağmen ve sahanın en iyileri olan Colman'a penaltıyı attırmayan hoca , 0-0 devam eden çok zor bir deplasman maçında Umut'a penaltı attırıp , maç sonrasında da bu takımın penaltıcıları Yattara ve Umut tur diyen bir hoca da yine benim gözümde hoca değildir. Umut mu penaltıcı buna kim inanır ? Kaç penaltı kullanmış bugüne kadar ? Mübarek sanki C.Ronaldo topun başında hiç açılmadan kullanıyor bide penaltıyı.
Umut her maç sahada geziniyor ama sürekli 81.dakikalarda oyuna giren Isaac ve ilk 18'e bile alınmayan tek sol kanat oyuncumuz Barış Memiş ise formsuz oluyor.
Sivas,Kayseri,Antep,Beşiktaş,Galatasaray toplam 5 maç galibiyet yok 4 puan almışız.
Nolcak ki haftaya kendi evimizde Kocaeli'yi yeneriz herşey yolunda olur.
Bordo61Mavi
29.Kasım.2007, 13:33
3 tane galibyetimiz var 1ci yari sona ermeden. Kisacasi lideriz. Ersun Yanalin oyun anlayisini cok seviyorum, baska kimseye benzemio bu ofansif bakis acisi. Bide forvetlerimiz is bitirsee
GeNç KaRTaL
29.Kasım.2007, 14:44
Tartışmalı pozisyonları seyretme şansı buldum.Bence Trabzonspor'un kazandığı penaltıda hakemin kararı yerinde.Çünkü Ali Turan orada Egemen'in formasını çekiyor.Bunu görüp,penaltıyı vermesi büyük cesaret gerçekten.Çünkü genelde hakemlerimiz vermiyor böyle penaltıları.Trabzonspor'un attığı golde topun tamamının geçtiğini düşünmesi yanlış yardımcı hakemin.Bence tamamı geçmemişti..Geçen hafta benzer pozisyonlarda emin olamayan yardımcı hakemler devam ettirmişlerdi.Dün akşam yine net bir pozisyon değildi ama yardımcı hakem verdi.Kayseri'nin kazandığı penaltıda hakemin kararı yanlıştı bence.Çok ucuz bir penaltı verdi maalesef..
Trabzonspor'un 2 hafta üst üste zorlu maçlardan beraberlik ile çıkması bizim adımıza iyi oldu.Umarım bu haftayı kayıpsız geçiririzde tekrardan lider oluruz..
shamur1
29.Kasım.2007, 17:29
3 tane galibyetimiz var 1ci yari sona ermeden. Kisacasi lideriz. Ersun Yanalin oyun anlayisini cok seviyorum, baska kimseye benzemio bu ofansif bakis acisi. Bide forvetlerimiz is bitirsee
Hangi ofansif anlayış ? Bunu sakın başkalarına deme oLur mu. 13 Haftadır Ersun Yanal'ın ofansif oyun anlayışını göremedim ben. 13 haftadır , kupa maçlarıda var bir insan hiç mi yanlışından dönmez Umut-Gökhan ikilisi aynı topa kafaya çıkıyorlar o derece yani.
G.Antep 1 gol
Beşiktaş 0
Sivas 0
G.Saray 0
Kayseri 1
Bu ofansif anlayışımı seviyorsun sen ?
eXcitinG
29.Kasım.2007, 17:46
Ersun YanaL ın en büyük sorunu hiç bir zaman bir B pLanı oLmaması oLmuştur. İyi oyuncuLar buLur, oyuncudan anLar ama onLardan nasıL faydaLanacağını biLemez. MiLLi takımda da diğer takımLarında da hep bu yüzden başarısız oLdu. Zaten oyunu iyi okuyabiLen birisi oLsa, rakibi anaLiz edebiLse bir Mourinho oLur Ersun YanaL.
Trabzonsporda düşüş devam ediyor. Son haftaLarda goL yoLLarında da büyük sıkıntı çekiyorLar. Bunun en büyük nedeni iyi bir oyun kuracak adamLarı yok. Yattara gibi iyi bir kanat oyuncuLarı var ama bunun yarısını yapabiLecek bir soL kanat oyuncuLarı yok. Ortadan oyunu yönLendirecek oyuncuLarda yok. Trabzonsporun orta sahada topu aLıp dikine girecek, aradan top atacak adama ihtiyacı var, bu ne SeLçuk ne CoLman ne de Hüseyin yapıyor. Trabzonspor şu anda haLa Ligin tepesinde ise bunu Song ve Egemenin müthiş performansı sayesinde eLde etti.
GeLecek haftaLarda neLer oLacak, bekLeyeLim.
Trabzonspor
29.Kasım.2007, 19:06
Hayrettin abi 10 numara bence yanlış olur bu takıma çünkü klasik 4-4-2de 10 numara yanlış olur dye düşünüyorum.Sadece bi sol açık ve oyunu ıkı yönlü oynayabilen (Aurelio,Appiah)tarzı ıkı orta saha oyuncusuna ıhtıyac var.Atağı yapıyoruz top rakipten sekp geri dönüyor ama biz o topları alamıyoruz çünkü Hüseyin sanki b satoper giibi ileri çıkmıyor sol kanat zaten yok ordan orta vs atak varyasyonları olmuyor dönen toplşar hep rakipte oloyyor Selçuk tek başına ılerı geri ileri geri oda artık tükendi artık pek etkli olamıyor.Sol bek Calede pek ileri çıkıp orta açan bi oyuncu değil sadece sağ kanatla iş olmuyor göbektende giremiyoruz.kısaca dönüşümlü gidip gelen iki orta saha oyuncusu ve sol açığada bi oyuncuyla ligi domine bile eder bu takım bence.Tabi forvetler bulduğunu atan adamlar olcak.topu tutan bi forvetimizde yok Fatih alırdı kendi giderdi Gökhan ve Umut 10 saniiye tutamıyolar topu ayaklarında
dediğin gibi buralara ıyı defansımız sayesinde geldik bakalım neler görecez ilerleyen günlerde.
eXcitinG
29.Kasım.2007, 19:15
Trabzonspor un hücum hattında ki oyuncuLardan verim aLması için en ideaL sistem 10 numaraLı bir sistemdir. Gökhan oLsun, Umut oLsun İsaac oLsun bu adamLar kanatLardan geLen topLarda etkiLi oLabiLecek isimLer değiL. Daha çok birebir yakaLayıp, önLerine atıLan topLarda goL vuruşLarı yapabiLen isimLer. HaL böyLe oLunca da Trabzonspor hücum hattı tıkanıyor. Trabzonspor un son yıLLarda en iyi oLduğu döneme bakıyoruz. Yattara, Gökdeniz,Symek ve Fatih. Ne demek istediğimi açıkLıyor sanırım. İLeri de çok yönLü bir forvet ve istediği zaman kanattan istediği zaman ortadan geLebiLen bir takım.
Eğer Trabzonspor da su anda CoLman yerine Tabata oLsaydı çok farkLı oLurdu herşey.
Bordo61Mavi
29.Kasım.2007, 19:22
Bu takima ne lazim biliyonmu.
Huesyin satilacak, boylece orta sahanin gobegini Colman-Selcuk kuracak, bi bakima Colman asil yerinde oynicak ve daha verim alcaz. Huseyini satinca parada elde etmis olcaz, Sol kanat alcaz. Yattara gibi demiyorum cunku Yattara oyun tarzini degisti. MANSARE istenilio yillardir, bence boyle bi oyuncu lazim.
Golculerin aklini basina toplamasi lazim, Gokhani biz golcu niyetine transfer ettik, kacirdiklarini atsa gol krali ilan etmisti kendini simdiden.
Trabzonspor
29.Kasım.2007, 19:24
abi Ersun Yanal 10 numaralı oynatmam dıyo ve ıstemıyor drek 4--4-2 sezon başından beri hiç değişmiyorda ssteminini ama bakalım ara transferde alcağı oyuncular ikinci yarıdak sistemin göz önüne sere dediğin gibi Gökhan,Umut yerine sadece Fatih olsa daha iyiydi
jarosik_61
29.Kasım.2007, 19:51
profösyonel takımı amatör takıma çevirdiler resmen. bu takımın penaltıcısı yattaradır ya ne işi var umut bulut un topun başında resmen amatörlük ersun yanal orda çıkıp bağıracak ya atamazsın diye istanbul bşl.maçında colman a attırmadın umutda atmayacak.
hakemler yine kötü yine kötü:
1:ilk yarıda penaltı pozisyonunun aynısı cale ile cangele omuz omuza mücadelede cangele düştü devam kararı
2:umut un pozisyonunda top çizgiyi geçmedi gözüküyo.lig tvnin 16 kamerası var ama adam akıllı şu pozisyonu bi net gösteremediler ama görüldüğü kadarıyla tpo çizgiyi geçmedi
3:ikinci yarı cale ile cangele ilk yarıdaki aynı pozisyon gibi bi micadele yaşadılar cangele yine yere düştü karar penaltı.aynı pozisyon ilk yarıda oldu niye çalmadı acaba.bunun tek sonucu olabilir hakem umut bulutun golünde bi tereddüt yaşadı yada egemenin pozisyonunda aklı kaldı bunun bi açıklaması olamaz.yine hakelmler maçın önüne geçti ve bunu kasıtlı yapıyorlar ben buna inanıyorum.
PesimiSTyLa
29.Kasım.2007, 20:13
Trabzon ofans anlamında cok zorlanıyor. Aslında Umut-Gökhan-Yattara ofansı cok etkili oyuncular; ama ya Ersun hocanın oyun anlayışında bir sorun var yada oyuncularda. Bir de Trabzonluu arkadaslar Umuta cok kızıyor ama adam öyle böyle atıyor golünü, mücadele ediyor. Kızılacaksa bence Gökhan Ünal a kızılmalı. Dün yine hacadığı pozisyonlar var. Kendisine çekidüzen vermeli.
shamur1
29.Kasım.2007, 22:15
Dünkü golü saymazsak 12 maçta 3 gol. Bu mu öyle böyle atıyor golünü. Gökhan Ünal en azından pozisyona giriyor , atar atamaz o ayrı ama Umut 3 sezondur bu takımda ve üstüne koyduğu hiçbirşey yok.Bize mücadele eden değil gol atabilen forvet oyuncuları lazım. Hasan Üçüncü , Ayman vs bu adamlar da mücadele ediyordu ama oyuna katkıları sıfırdı.
Ersun Hocanın da inadını anlamış değilim.Bir kerede Gökhan'ın yanında Isaac'ı oynatmıyor , 11'de başladığı zaman da sol kanada koyuyordu adamı. Madem çift forvette ısrar ediyorsun buna en uygun ikili Isaac-Gökhan dır.
deniz.91
30.Kasım.2007, 01:27
Ama sen hala benim dediklerimi anlamadın. Kayseri 2 sene üst üste 4.olmuş , kafaya oynamak için kimleri transfer etmiş ? Muslu, Bilal falan final.
Anadolu takımları aarsında transfere en çok para harcayan kulüp kayserispor aghahowa puroviç escobar üçlüsne en az3 milyon dolar yatırdı kayseri bu sene ama hiçbirinden faydalanamdık bu yıl + 1,5 mn dolara falanda cangelenin bosnervsini aldı bu sene eren güngör gibi genç oyuncuya 500 bin ytl verildi bunlar az paralar değil ama şuan sıralamda 7. bence bu başar az yani
Universal
30.Kasım.2007, 01:31
Maç beklediğim gibi gitti. Bu tip bir maç keşke haftasonu oynansaydı. Çünkü; cuma günü maç yapıldığında futbolcular tam konsantre olamıyor. Birde bir takımda maça çıkmadan önce kimin penaltı atacağı bellidir. Amatör bir hata olmuş.
Bordo61Mavi
30.Kasım.2007, 12:04
Ohhhh bee :D 3 puanla lideriz halen :) 2 haftada 2 puan aliyoruz ve aradaki fark sadece 1 puan dusuyor.
3 macimiz var, diger maclara bakildiginda dahada iyi olabilcemiz maclar. Siralamadaki rakiplerimiz ise onemli bi kac mac oynicak onun icin ligin ilk yarisi icin cok umutluyum.
Bende Trabzona kiziyorum boyle oldumu, Sivas ve Kayseriyi yensek suan 7 puan onde olmus olurduk. Ama dusunmek lazim, ekip tamamen yeni, taraftarin baskisinida alisamadilar henuz. Hep destek tam destek sart, hepsinin kafasi rahat olduktan sonra bence super ligin en iyi takimlarindan biriyiz.
Trabzonspor
30.Kasım.2007, 16:42
zaten lider olmamızın tek sebebide bu rakipler kötü fb,gs bu hallerde olmasaydı şimdiye gitmişti lderlk cok basit puan kaybediyoruz onlar kaybediyo bzde onalr yenyo bzde anlamadım gitti
shamur1
30.Kasım.2007, 17:01
Ben buna sevinemiyorum işte rakipler kötü olduğu için hala Lideriz. Bunun üstüne elimize geçen şansları da kullanmıyoruz. Hadi Sivas'ı geçtim , Kayseri'yi yenseydik 5 puan farkla liderdik + Bjk - Gs maçınıda sayarsak İlk yarıyı çok rahat bir şekilde 7 puan farkla lider kapayabilirdik. Neyse bu kadar olumsuzluğa rağmen lider olmak güzel.
Bordo61Mavi
30.Kasım.2007, 23:38
Bence Sivasi yenmemiz lazimdi kendi seyircimiz onunde, Kayseride deplasmanda 1 puan kabul edilebilir. Gecen hafta Halis hakem olsaydi bu haftada Dereli bence daha cok puan almis olurduk :)
bugra 1905
01.Aralık.2007, 02:13
Kayseri 4 Büyüklerin Kabusu Oldu Çok İyi Oynuyorlar Ama Anadolu Takımlarıyla Yaptıkları Maçlarda Aldıkları Skorlar Biraz Kötü Oluyor Ama Bir Mehmet Topuzu İzlemek Bile Yeter Bence Bu Adamın Yeri Bura Değil Avrupa Olmalı Gerçekten İnanılmaz Topcu
shamur1
01.Aralık.2007, 02:44
Topuz tamam
Gökhan'ın transferinde pekişen iyi ilişkiler ve bakan Faruk Özak'ın devreye girmesi sonucu el sıkışıldı, iş imzaya kaldı
http://www.fotomac.com.tr/2008/11/30/im/3030AA0D20C0244480059D83x.jpg
Adı transfer gündeminden hiç düşmeyen Kayserisporlu Mehmet Topuz için dev bir adım atan Trabzonspor, mutlu sona çok yaklaştı... Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın da devreye girmesi ile bir kez daha sarıkırmızılı yönetimin kapısını çalan bordo- mavililer, Gökhan'ın transferinde pekişen iyi ilişkileri de kullanarak söz kesti... Kayseri-Trabzon
maçı sonrası biraraya gelen taraflar, ara transferde işi resmiyete dökme konusunda el sıkıştı...
Altı milyon euro
Mehmet'i alıp yıllarca onunla yan yana oynayan Gökhan'ı aktif hale getirmeyi hedefleyen bordo-mavililer, milyon euro bonservis bedeli önerdi. Gökhan'ın transferinde parasını pürüzsüz tahsil eden sarı-kırmızılıların onay vermesi üzerine mutabakata varıldı. Böylece; Mehmet'i İstanbul ekiplerine satmama kararı alan Kayseri, en önemli yıldızını şampiyonluk kovalayan bir Anadolu kulübüne vermiş oldu.
Cevat KOL
Fotomaç yazmış yine.. sanmıyorum bu transferin olacağını ama olursa da çok iyi olur yani.Cuma günü baya iyi oynadı M.Topuz.
KaF KeF
01.Aralık.2007, 02:45
Kayseri ile her maç yapan Topuz ile söz kesiyor zaten.:)
bySilver
01.Aralık.2007, 02:46
Ne gerek var ki ? Topuz sağ açık oynamıyor mu Yattara yı ne yapacakLar ? Yattara' yı soLda düşünemiyorum.
Fatih Tekke gündemde
Teknik direktör Ersun Yanal ile yönetimin hem fikir olunan bu konu üzerinde önümüzdeki günlerde bir toplantı yapacağı öğrenildi. Rusya’da mutsuz olduğu bilinen ve Trabzonspor’a dönmek için haber yolladığı bildirilen Fatih Tekke’nin bu doğrultudaki ilk tercih olabileceği vurgulandı. Yönetim kurulunun da mali durumu analiz ettikten sonra devre arasında yapılacak olan transfere ayrılabilecek bütçeyi belirleyeceği ve konuyu teknik heyete aktaracağı belirtildi.
fanatik.com.tr
shamur1
01.Aralık.2007, 02:51
Bu takımın en önemli eksiği sol kanattır. Oraya kesinlikle bir adam alınmalı. Bakıyorum bütün takımlara nerdeyse sol kanadı olmayan tek takımız şu ligde.
Fatih Tekke'de ne pahasına olursa olsun 2.yarı kiralanmalıdır Umut ve Gökhan'ın yapamadığını tek başına yapabilir Fatih.
Neyse transfer haberlerine girdik iyice =)