Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

2 13.33%
  • Trabzonspor

5 33.33%
  • Beraberlik

8 53.33%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Kayserispor - Trabzonspor [ TSL 13. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Kayserispor - Trabzonspor [ TSL 13. Hafta ]

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bilgilendirme:

Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

Spor Taraftarlığı

- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.

Maç Başlamadan Önceki Yorumlar

- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır

- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.

Maç Başladığı Anda ki Yorumlar

- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.

- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.

Maç Sonrası

- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.

- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.

- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.

Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

zor maç olacak bızde onlarda gol yemeyen takımlarız kayserıde forvet oynucak oyuncuda yok galıba daha kadroları ıncelemdım ama aghahowa cezalı proviç sakat diye bilyorum deplasman karnemız cok ıyı hakemler katletmezse gecen haftakı gıbı kazanırız gibi geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

defansif bir maç olacak kayserisporun defans hattı iyi kendi sahasında ne beşiktaştan ne galatasaraydan gol yedi.az pozisyonlu birmaç gecer.umut ve gökhan bukdukları pozisyonlrı atarsa cömertce harcamaz ise maçı trabzonspo alır yoksa berabere biter.kayserisporun defasn hattı ne kadar iyi dedi isek hucum hattı okadar kötü kayserisporun

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kayserispor forvet sıkıntısı çekiyor açıkçası Kayserispor'da gol beklemiyorum Trabzon atarsa kazanır atamazsa berabere kalır..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gökhan'lı Trabzon, Kayseri virajında

Süper Lig'de 13. haftayı lider Trabzonspor açıyor.

Ligde 13. haftayı lider açıyor. Geçen hafta evinde Sivas ile berabere kalan Trabzon, takipçilerinden Kayseri’ye konuk oluyor. İlginç olan noktalardan biri uzun yıllar Kayseri’de oynayan Gökhan Ünal’ın ilk kez eski takımına karşı mücadele edecek olması. Kısa bir süre önce, “Problemim Kayserispor ve Kayseri ile değil, asla da olamaz. Sorunum oradaki birkaç kişiyle” diyen Gökhan Ünal, Karadeniz temsilcisinde 5 olan gol sayısını artırmaya çalışacak. Deneyimli golcü, Kayseri kariyerinde ise Trabzon’a 3 gol atmıştı. 7. deplasmanına çıkacak lider ise 6 maçta 5 galibiyet ile ligin dış sahadaki en başarılı takımı.

Kayserispor
    Souleymanou
    Ali Turan
    Eren Güngör
    Aydın
    Toledo
    Mehmet Topuz
    Saidou
    Ragıp
    Bilal Aziz
    Mehmet Eren
    Cangele

Trabzonspor
    Sylva
    Serkan
    Song
    Egemen
    Cale
    Hüseyin
    Selçuk (Ceyhun)
    Colman
    Yattara
    Umut
    Gökhan

STAT:
    Atatürk
    YAYIN:
    Lig TV
    SAAT:
    20.00
    HAKEM:
    Halis Özkahya

Gökhan’ın Kayseri karnesi
    Sezon Maç Dakika Gol Asist
    2004-05 30 1264 8 1
    2005-06 32 2847 25 8
    2006-07 25 2050 16 6
    2007-08 25 1879 11 2
    Toplam 112 8040 60 17

KAYSERİ-TRABZON
    O G B M A Y
    İç saha 12 10 2 - 27 9
    Dış saha 12 6 2 4 17 14
    Toplam 24 16 4 4 44 23

(Tablo Trabzonspor’a göre hazırlanmıştır.)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Forvet hattındkai mehmet eren ve cangele çok istikrarlı oyuncular değil onlar gününde olursa tüğm büyükleri yendiğimiz gib trabzonuda yeneriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç çok zevkli arkadaşlar imkanı olanlar izlemeli heyecanlı ve devamlı pozisyon var ayrıca hakem penaltıyı iyi gördü ama Umut kaçırdı. Baya bir üzüldü kaçırdıktan sonra. Fırtınadan sonra bizim uydu kopacak seviyeye gelmiş. TURKSAT sapasağlam, HOTBİRD sapasağlam DİGİTURK ölmüş durumda. 14/100 kaliteyle seyrediyorum yani Zaten normalde belirsiz aralıklarda 3 sn donuyordu. Şimdi neredeyse saniye başı bu konuda yardımcı olabilecek birsi olursa sevinirim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzona resmen penaltı hediye edildi. Umut atamadı, ilahi adalet diyelim. Hakem de mactan koptu resmen. Bi ara kart şov yaptı kayseriden gördüğü her adama kart cıkardı. Tempolu mac oluyor. Kayseri daha etkili geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Penaltı Hediye Falan Değildi Resmen Ali Turan Egemeni Çekti Yükselmesini Engelledi Sonrada Sarıldı. Gayet Apaçık Penaltıydı Umut'un atamaması tamamen kazmalık. Kayseri şu an daha tehlikeli geliyor ve ilk yarı bitti. İkinci yarı Kayseri'de ki Sarılar Kırmızı Olabilir çok fazla kart oldu çünkü.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hop. Sakin oLun. Birbirinizi küçümser hitapLarda buLunmayın bakaLım..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan'ın ilk yarıda attığı çok güzel bir şut vardı kaleci son anda çıkarmıştı şimdi aklıma geldi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umut Golü Atıyor Ama Çok İnce Bir Gol İçerdede Olabilir Dışardada Olabilir Golü Yardımcı Hakem Verdi Zaten. Tekrar İzlemek Lazım .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bana göre penaltı penaltı değil. Şahsen ben olsam vermezdim.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakem Bu Maçta Bayağı Bir Etkili Oldu Biraz Öncede Kayserispor Çift Vuruş Kullandı Zaten Ceza Sahası içinde. 1-1 oldu maç artık daha kıran kırana geçecektir son 20 dakika. Kayserispor'da küfüre başladı bütün stad olaraktan.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Egemen'e kırmızı kart.. Trabzonspor 10 kişi.. Cangele Egemen ile girdiği mücadelede faul yaptı.. Egemen bunu üzerine yerden kalktı ve Cangele'ye kafa attı.. Hakem de direk kırmızı kartını çıkardı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Bana göre penaltı penaltı değil. Şahsen ben olsam vermezdim.
    Sen de hakem oldun çıktın abi

Egemen'in sakallarından belli oluyordu asi bir oyuncu olduğu.Kırmızıyı da görmüş.3-5 maç ceza alır heralde kafa attığı için.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

işte bir iki hafta önce colman değilde yattaraya kullandırmıslardı penaltıyı olay olmuştu böle olmaz bi takımda b adam kullanır penaltıyı sora uraşırsıın işte böyle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Egemen'in sakallarından belli oluyordu asi bir oyuncu olduğu.Kırmızıyı da görmüş.3-5 maç ceza alır heralde kafa attığı için.
    oyuncu ts oyunucusu olunca 5de olur dhada fazla
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ıkı haftadır elımızın tersıyle ıtıyoruz puanları gecen hafta gs,fb puan kaybettı.Bu hafta derbi var yine biz puan kaybedyoruz hemde penaltı kaçırarak
    Last edited by Trabzonspor : 28.Kasım.2008 at 22:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hakem baya etkiLi oLdu.2 penaLtı bir çizgiden çıkan goL..
    Bizim için iyi oLdu bu sonuç.Kazanırsak puanLar eşitLenicek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç n'oldu ya geniş özet ve yorum yazabilecek birisi var mı?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Eyy Ersun Yanal sen değilmiydin Belediye maçında 2-0 önde ve son 20 dakika kalmışken penaltı atmak isteyen Colman'ı çocuk gibi azarlayan.

Hani bu takımın penaltıcısı Yattara idi ?

O zaman böylesine zor bir maçta durum 0-0 iken o penaltıyı neden Umut kullanıyor ? Hani bu takımın penaltıcısı Yattara idi ?

Maçın 2.yarısını izlemedim işe geldim mackolıkten takıp ettım 2.yarıyı Isaac yine 81.dakika da oyuna girmiş ama çıkan oyuncu Yattara oLmamış hayret ettim.

Bu arada bizim golde tartışmalıymış aynı şekilde Kayseri'nin penaltısıda.

Neyse haftalardır söylüyorum Ersun Yanal ile şampiyonluk falan çok zor. Adamın kafa yapısı çok dar hala aynı yanlışlıklara devam ediyor.Bütün zor maçların hiçbirisini kazanamadık nolacak haftaya Kocaeliyi yeneriz ondan sonraki hafta deplasmanda Bursa'ya takılırız.

Geçen hafta Gs ve Bjk'nin puan kaybettiği haftada berabere kal , bu hafta Fb-Bjk derbisi vardı ne güzel bu haftayı da 1 Puanla kapa iyi ne güzel..

Ersun Yalan Yalan..!
    Last edited by shamur1 : 28.Kasım.2008 at 23:40

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçtan geliyorum ve şunu söyleyebilitrim maçı hakem resmen katletti.Bence atılan iki penaltıda penaltı değildi ve Aydının çıkarığı pozisyon kesinlikle gol değildi bu kadar kötü yönetim olmaz ya bugün çok şanssızdık takım olarakta iki tane direkten dönen topumuz var cangele yavaş yavaş eski formuna dönüyor gibi buna sevindim ençok.Mehmet Topuzda iyi oynadı ama olmadı sağlık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sen Tolunay'ı beğenmiyordun dimi ? Kaç eksiği vardı Kayseri'nin ? Neyse Tolunay'dan geçtik Hami , Ogün hatta Abdullah'a bile razıyım.

Ziya Doğan bile rakibe göre çıkarırdı takımı , zor maçları kazandırabilirdi ama Ersun Yalan'da hiçbir B planı yok bu haftaya kadar hep aynı hep aynı. Sür sahaya aynı kadroyu gitsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ah ah şu yanlışlardan ders almayan bı hoca ya bıde şunları düzeltse iyi bi adam olcak ama ısrarcı olmak ne kadar iyi kardeşim

kalk dek bu takımın penaltıcısı yattara sora gel başkasına attır.sora yine aynı saçma değişklikleri yap ablamk çok zor ya

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Sen Tolunay'ı beğenmiyordun dimi ? Kaç eksiği vardı Kayseri'nin ? Neyse Tolunay'dan geçtik Hami , Ogün hatta Abdullah'a bile razıyım.

Ziya Doğan bile rakibe göre çıkarırdı takımı , zor maçları kazandırabilirdi ama Ersun Yalan'da hiçbir B planı yok bu haftaya kadar hep aynı hep aynı. Sür sahaya aynı kadroyu gitsin.
    Tolunayı yine beğenmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Olurmu cnm Umut'u gol kralı yapacak Ersun Hoca , fakat şu sıralar formsuz ya Türk futbolunun böyle bir golcüyu kaybetmemesi için ısrarla Umut'u oynatıyor.

Sonra neymiş efendim Isaac formsuz. Adamı her maç 81.dakika da oyuna alırsan nasıl kendisini gösterecek.

Keza Barış Memiş 18'de yok , Umut ve Gökhan'ı 13 maçtır çift forvet oynatıp ısrar ediyorken 18 yaşındakı Barış'ta niye bu ısrar yok.

Yazık oluyor valla İstanbul takımları bu sezon bu kadar puan kaybederken elimize geçen fırsatları bir türlü kullanamıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Maçtan geliyorum ve şunu söyleyebilitrim maçı hakem resmen katletti.Bence atılan iki penaltıda penaltı değildi ve Aydının çıkarığı pozisyon kesinlikle gol değildi bu kadar kötü yönetim olmaz ya bugün çok şanssızdık takım olarakta iki tane direkten dönen topumuz var cangele yavaş yavaş eski formuna dönüyor gibi buna sevindim ençok.Mehmet Topuzda iyi oynadı ama olmadı sağlık olsun

şimdi bu penaltı değilmi yani.asıl cangeleninki değil adam bıraktı yere kendini

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne maç olmuş, kartlar havalarda uçuşmuş, umarım tekrarını izleme fırsatı bulurum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Tolunayı yine beğenmiyorum
    İyi söyleyin başkanınıza Mourinho'yu getirsin.

Nedir bu beğenmemezlik ? Kayseri son 2 sezon 4.olmuş , olmuşta üstüne ne koymuş ? daha ilerisi için takıma kaç tane iyi oyuncu almış ? Tolunay bu kadroyla şampiyonluğa mı oynayacak ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ben cangeleninkine penaltı demedimki zaten burdakinde ise bir çekme yok kanısındayım sadce tutmuş bu olay bir maçta en az 10 defa oluyor zaten zaten hakta yerini buldu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ya sen suna nasıl cekme yok dıyosun allaha askına

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri