PDA

View Full Version : Saha içinde resmen şike teklifi

sakary Ali
11.Aralık.2007, 00:31
2010 Dünya Kupası Elemeleri’nde Honduras’a 1-0 mağlup olan Meksika’nın kalecisi Oswaldo Sanchez, Honduraslı David Suazo’ya saha içinde şike teklif etti.
22 / 11 / 2008 19:00

2010 Dünya Kupası Elemeleri'nde Honduras'a 1-0 mağlup olan Meksika'nın kalecisi Oswaldo Sanchez, Honduraslı David Suazo'ya saha içinde şike teklif etti.
Dünya kupalarının gediklisi Meksika, Sven Goran Eriksson'u takımın başına getirdikten sonra büyük bir düşüşe geçti.
2010 Dünya Kupası Concacaf Eleme Grupları'nda, Honduras'ın gerisinde kalan Meksika, elenmekten kıl payı kurtuldu.
Honduras deplasmanına konuk olan Orta Amerika temsilcisi maçı 1-0 yenik götürüyordu.
Grup ikinciliği için Jamaica'nın da şansı bulunuyordu ve 3-0 önde götürdükleri maçta Kanada'ya daha fazla gol atmaları durumunda averajla gruptan çıkacaklardı.

Aynı dakikalarda Honduras Meksika kalesine yüklendikçe yükleniyordu. Özellikle Benfica'nın golcüsü David Suazo'yu durdurmakta zorlanan Meksika'da kaleci Oswaldo Sanchez'den ilginç bir tepki geldi.
Maçın sonlarına doğru, David Suazo'ya işaret eden Meksika kalecisi, "Artık yeter. Maçı kazandınız. 1-0 yeter" diye şike teklif etti.
Sonuçta ne Honduras ne de Jamaica daha fazla gol atamadı ve Meksika averajla grup ikincisi oldu. Jamaica eleme gruplarını aşamazken, Meksika ve Honduras kol kola Final Grubu'na yükselmeyi başardılar.

video için tıklayınız:

http://www.tumspor.com/haber/2008112...ifi--VIDEO.php

El Barto
11.Aralık.2007, 00:36
url not found ;;)

RaSenGan
11.Aralık.2007, 00:47
Benim bildiğim şike başka türlü olurdu.

GeanyGS
11.Aralık.2007, 00:52
yardim istemis sadece :)

sakary Ali