View Full Version : Fenerbahçe - Antalyaspor [ TSL 15. Hafta ]
goosfraba
11.Aralık.2007, 23:28
http://www.hizliresim.com/2008/12/11/5164.jpg (http://www.plus80.com)
sakary Ali
12.Aralık.2007, 00:19
Ligte Denizlispor maçından galibiyetle ayrılan ancak hafta arasında Dinoma Kiev'e yenilen Fenerbahçede moraller sıfır.Kiev karşısında kötü bir futbol oynamışlardı.Antalyaspor ise Şifo'nun gelmesiyle çıkış yakaladı.Ve son haftada Eskişehir ile 0-0 berabere kaldı kendi sahasında.Antalyaspor Fenerbahçenin kötü futbolunu değerlendirir.Ve Kadıköyden puan veya puanlar alır.
Bence Antalyaspor kazancak.
Aşk-ı Şehir
12.Aralık.2007, 00:23
Hiç zannetmiyorum Ali. Antalyaspor bu sene sezonun ilk haftasında ligden düşmek için büyük bir adım attı ve Jarabinsky'i takımın başına getirdi. Fenerbahçe'de ise geriye 2 amaç kaldı ve bunların en önemlisi TSL bu yüzden Fenerbahçe ne yapar ne eder kazanır. İddiacılara ise önerim. Bu maç üst olur.:)
Şampiyonlar Ligi'nden elendik ve moralimiz sıfır.Artık tek hedefimiz kaldı; lig şampiyonluğu.Bu yüzden oyuncuların maça asılacaklarını düşünüyorum.Antalyaspor uzun süredir yenilmiyor ama bizimle baş edecek kaliteye sahip değiller.Kazanırız bence..
fmsmyrna
12.Aralık.2007, 01:06
Antalya Mehmet Hoca ile yenilmedi.Tribünlerin yarısı boş olur yine temposuz bir maç bekliyorum yıldızımız Alex esas ligine döndüğü için etkili bir oyun oynar muhtemelen de gol atar 1-0 falan kazanırız.
GeNç KaRTaL
12.Aralık.2007, 01:30
Antalyaspor Şifo Mehmet yönetiminde toparlanmaya başlamıştı;fakat son haftalarda yine puan kayıpları olmaya başladı.En azından kaybetmeyen bir takım hüviyetindeler ve bu maçtada kaybetmemek için oynayacaklardır.Bunu başarabilecek güce sahipler.Heleki Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurursak.Yani bu maç berabere biter diye düşünüyorum.Beraberlik olmazsa kazanan taraf Fenerbahçe olur.Fakat iyi bir oyun sergileyerek galibiyet elde edeceklerini düşünmüyorum..
World Hollow o1
12.Aralık.2007, 03:03
Yapma kurban olayım bende bu yorumunu yazarken sanıyordum ki maç Antalya'da olacak.. :)
çok zor ihtimal Antalyaspor gelsin Kadıköy'de puan alsın hemde 1 değil he. 3 puan yapma gözüm Fenerbahçe o kadar kötü bir durumda değiş şuan.. (:
Fenerbahçeye başarılar dilerim 3-0 gibi temiz bir galibyet alırız ama 2-1'ede razıyım.. (:
başarılar.
Antalyaspor Fenerbahçenin kötü futbolunu değerlendirir.Ve Kadıköyden puan veya puanlar alır.
Bence Antalyaspor kazancak.
Universal
12.Aralık.2007, 04:56
Fenerbahçe bir şekilde kazanır... Ne olur ne biter bilmiyorum ama bir şekilde kazanacaktır. Ama stadda taraftar beklemiyorum. Kombinesi olanlar kesinlikle gelmeyecektir 10bin kişi olursa mucize olur.
EreN
12.Aralık.2007, 05:03
Fark atsak ne olur, atmasak ne olur ki... üst bitsinde iddaa'da kazanalım bari.
Universal
12.Aralık.2007, 05:10
Bari 1.50 felan verse üstte. :)
GodfatheR
12.Aralık.2007, 05:48
Bu seneden hiçbir umudum kalmadı.Bu takımla,bu teknik ekiple hiçbiiiir şey olmaz.Bu sene tek isteğim ligi ilk 3'de bitirip en azından seneye bir UEFA kupası heyecanı yaşayalım.Ama hiç umudum yok bu ligde bizim kadar sıkıcı bu kadar kötü futbol oynayan takım az ilk 4 umudum bile yok.Yani kazansak ne lur,kazanmasak ne olur.İçerde kazanırız,gideriz deplasmanda berabere kalırız.Rakibimiz çok iyi takım 1 puan iyidir der teknik direktörümüz.
EreN
12.Aralık.2007, 19:24
Cesar Mendiondo ile dün akşamki maçta görev alan oyuncularımız yenilenme antrenmanı yaparken, diğer oyuncularımızın yaptığı çift kale maçta Tümer, Deniz ve Emre'nin golleriyle süslü bir antrenman gözlemlendi.
Resmi sitede yer alan habere bakın... Bu adamlar sakat diye kadroya alınmıyor birde.. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
barahir
12.Aralık.2007, 19:33
bu dönen işlerden hiç memnun değilim.. Bi an önce yönetim ne yapcaksa yapsın..
Jesus_FB
12.Aralık.2007, 19:42
Şampiyonlar Ligi'nden elendik ve moralimiz sıfır.Artık tek hedefimiz kaldı; lig şampiyonluğu.Bu yüzden oyuncuların maça asılacaklarını düşünüyorum.Antalyaspor uzun süredir yenilmiyor ama bizimle baş edecek kaliteye sahip değiller.Kazanırız bence..
Bu topcular kiev macina bile asilmiyorlar bu maca mi asilacaklar :mad:
GodfatheR
12.Aralık.2007, 20:22
Sezon başından beri ilk 6 haftada alınan 4 mağlubiyetden sonra bile bu takım düzelicek dedik.Hep arkasında durduk.Ama yeter bu takımda hocasından,futbolcusuna büyük bir revizyon yapma zamanı gelmiştir.Fenerbahçe bu futbol anlayışıyla bu arzusuzlukla değil ligi Zaman gazetesinin her yıl düzenlediği şöhretler turnuvasını bile kazanamayız.
World Hollow o1
12.Aralık.2007, 20:30
Cesar Mendiondo ile dün akşamki maçta görev alan oyuncularımız yenilenme antrenmanı yaparken, diğer oyuncularımızın yaptığı çift kale maçta Tümer, Deniz ve Emre'nin golleriyle süslü bir antrenman gözlemlendi.
vay Eren çok güzel bir yere değinmişsin...
adamlar sakat ve çift kaleye katılıyorlar.. (:
hey maşALLAH
BeeTLeJuiCe
14.Aralık.2007, 00:19
Bizim yabancılardan ceza sınırında olan varmı? Özellikle Brezilyalılar.
Her sene Noel öncesi cezalı oluyorlar tatile erken çıkıyorlar bakalım bu senede öyle olcakmı...
Alicanfmfan
14.Aralık.2007, 00:23
Bizim yabancılardan ceza sınırında olan varmı? Özellikle Brezilyalılar.
Her sene Noel öncesi cezalı oluyorlar tatile erken çıkıyorlar bakalım bu senede öyle olcakmı...
Bu sene onun içi ligin ilk yarısı 16.Haftada bitiyor sanırsam.Yabancılar için..
bugra 1905
14.Aralık.2007, 00:34
Trabzon Bu Hafta Kaybetti Fenerbahçe Kiev Yaralısıda Olsa Kazanır Maçı Güizanında Gol Atacağını Düşünüyorum
PesimiSTyLa
14.Aralık.2007, 00:41
Antalyaspor Şifonun gelmesi ile defansındaki sorunları cözdü eskisi gibi kolay gol yemiyor; iyi savunma yapiyorlar. Bu macta yine iyi bir savunma anlayışı ile oynayıp, Sergie gibi Aghahowa vari hızlı kuvvetli forvetini kullanıp kontra ataklar ile rakibini zorlayabilir. Tabi Fenerbace macın favorisi galibiyete yakınlar ama Antalya beraberlik alırsa sasırmam...
RoSeSHaH
14.Aralık.2007, 23:40
Maçın favorisi Fenerbahçe.
Antalyaspor ne kadar sorunlarını çözme yolunda iyi adımlar atsa da, Kiev yaralısı Fenerbahçe evinde kaybetmez bu maçı.
KaF KeF
15.Aralık.2007, 01:55
FENERBAHÇE:
Volkan,
Gökhan,
Edu,
Lugano,
Carlos,
Kazım,
Emre,
Josico,
Uğur,
Alex,
Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
ANTALYASPOR:
Ömer,
Sedat,
Vahap,
Yalçın,
Şenol,
Ali,
Ertuğrul,
Volkan,
Abdullah,
Sergie,
Straka
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
Varonil
15.Aralık.2007, 02:01
Antalyaspor Şifo Mehmet ile yeni bir ivme yakaladı,uzun bir süredir yenilmiyorlar sanıyorsam.Dolayısıyla kolay bir maç olacağını düşünmüyorum.
Fenerbahçe'ye gelince,kupa umrumda değil ligi kesinlikle kaçırmamamız gerekiyor.Kaybedilen her puanın acısını 28.ci haftadan sonra yaşamaya başlıyoruz.Şunu bekliyorum,isteksiz arzusuz bir futbol görmektense rakibi döven,koşan,mücadele eden bir takım.Şu an bu çok zor gözüküyor ama bu gidişle ligi kazanmamız zor.
Maç skoru tahminim 3-1.
KaF KeF
15.Aralık.2007, 02:25
Daniel Güiza!!! 1-0
a.arıcı-11
15.Aralık.2007, 02:37
erken gelen gol iyi oldu.En azından futbolcuların üstündeki baskı azaldı biraz.
Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 02:46
Guiza yine net bir pozisyondan yararlanamadı...
KaF KeF
15.Aralık.2007, 02:53
Penaltı'yı yedi hakem..Bravoo.!
.
.
.
Edit:
Volkan Atıldı.Antalya 1o kişi..
TR.CaPTaiN
15.Aralık.2007, 02:59
Volkan azmetti ve atıldı.
Alicanfmfan
Volkan atıldı.Antalyaspor 10 kişi...
Nedvedmania
Volkan Arslan kırmızı kart gördü.. Josico orta alanda Carlos'a pasını atarken, Volkan dizine bastı.. Hakem ikinci sarı karttan kırmızı kartını gösterdi..
El Comandante
15.Aralık.2007, 03:01
Volkan Arslan 2.siradan atildi,hakemin karari cok dogruydu.Hatta direk kirmizi da verebilirdi...
Varonil
15.Aralık.2007, 03:05
Antalyaspor'da Ertuğrul'un sakatlığı,Volkan'ın atılması Mehmet Hoca'nın oyun planının bozulmasına yol açmıştır.
Maç fena geçmiyor.2.yarı fark bekliyorum Fenerbahçe'den ..
Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 03:06
Antalyaspor sistem olarak çökmüştür.Fenerbahçe fark yapabilir.
Universal
15.Aralık.2007, 03:07
Vermeyin penaltımızı vermeyin... Bu penaltı değilse hangi pozisyon penaltı... Maçtan sonra bu Fenerbahçe'ye çok laf söyleyeceğim...
EreN
15.Aralık.2007, 03:15
Bu penaltı değilse hangisi penaltı? Yan hakem " PENALTI ABİ " diyor üstelik... yazık:)
Güiza yine kaçırdı bomboş... Ama takım olarak iyi oynuyoruz. Sadece çok benciliz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İkinci yarı büyük ihtimalle 1 penaltımız ve kırmızı kartımız olabilir.
Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 03:21
Bu penaltı değilse hangisi penaltı? Yan hakem " PENALTI ABİ " diyor üstelik... yazık:)
Güiza yine kaçırdı bomboş... Ama takım olarak iyi oynuyoruz. Sadece çok benciliz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İkinci yarı büyük ihtimalle 1 penaltımız ve kırmızı kartımız olabilir.
.Kırmızıyı Lugano görür degil mi :D
Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 03:31
Antalyaspor inanılmaz bir fırsat kaçırdı.
Onurap
15.Aralık.2007, 03:35
guizaa... guiza....
Adam topu taca attı yaa. :D:D
KaF KeF
15.Aralık.2007, 03:37
Diego Lugano....2-0
Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 03:37
Lugano attı.Adam vallahi fenerin forvetlerinden daha çok istiyor gol atmayı.Bilerek mi sarı kart görüyorlar cezalı duruma düşmek için.
Universal
15.Aralık.2007, 04:15
Kiev maçında neredeydiniz? Şu maçtaki isteğimizi Kiev maçıonda gönsteremedik. Yeter artık, buluyorsunuz Antalyaspor'u oynuyorsunuz. Kiev önünde bir olumlu pas bile yapamıyan takım 5-6 kişi ile atağa çıkıp rakibin sahasında çok rahat paslaşabiliyorlar. Yazık yazık bu kadar emeğe yazık. Görünen köy kılavuz istemez Türkiye'de maça asılınca kazanılabiliniyor. Artık Fenerbahçe haftaiçi maç oynamıyacağı için şampiyonlukta büyük bir avantaj yakaladılar. Umarım bunu değerlendiririz.
Alex bitti diyenlere bugün geri dönüş sinyalini verdi. Güzel bir oyun çıkardı keşke gol atıp bu güzel oyununu süsleseydi.
Deniz Barış'ı keşfetmek için bu sezon oynadığın 26. maçın 70. dakikasında mı keşfettin. Bu adama yazık oldu. Umarım artık düzenli olarak forma giyer.
Emre & Deivid'in form düzeyi gün geçtikçe artıyor. Devre arasında ki kampa iyi bir kondisyon düzeyine çıkarlarsa devre arasından sonra çok iyi bir oyun izleyebiliriz.
Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 04:19
Kiev maçında neredeydiniz? Şu maçtaki isteğimizi Kiev maçıonda gönsteremedik. Yeter artık, buluyorsunuz Antalyaspor'u oynuyorsunuz. Kiev önünde bir olumlu pas bile yapamıyan takım 5-6 kişi ile atağa çıkıp rakibin sahasında çok rahat paslaşabiliyorlar. Yazık yazık bu kadar emeğe yazık. Görünen köy kılavuz istemez Türkiye'de maça asılınca kazanılabiliniyor. Artık Fenerbahçe haftaiçi maç oynamıyacağı için şampiyonlukta büyük bir avantaj yakaladılar. Umarım bunu değerlendiririz.
Alex bitti diyenlere bugün geri dönüş sinyalini verdi. Güzel bir oyun çıkardı keşke gol atıp bu güzel oyununu süsleseydi.
Deniz Barış'ı keşfetmek için bu sezon oynadığın 26. maçın 70. dakikasında mı keşfettin. Bu adama yazık oldu. Umarım artık düzenli olarak forma giyer.
Emre & Deivid'in form düzeyi gün geçtikçe artıyor. Devre arasında ki kampa iyi bir kondisyon düzeyine çıkarlarsa devre arasından sonra çok iyi bir oyun izleyebiliriz.
Batuhan şöylede birşey var , Kiev maçını baz alarak neredeysiniz diye sormussun , Antalya maçında ki güzel oyundan sonra ? Ama karşındaki küme düşmemeye oynayan ve 10 kişi kalmıs bir Antalya tabi ki de iyi oyun olucak.Kiev , Antalya gibi degil.Antalya 10 kişi kalmasaydı biraz daha iyi oynayabilecegini düşünüyordum.Bu aradam %100 bir penaltı verilmemiş.
TR.CaPTaiN
15.Aralık.2007, 04:25
Maç öncesi genelde futbolcuları tribünlere çağırarak moral veren Fenerbahçe taraftarları, Antalyaspor maçı öncesi, Dinamo Kiev yenilgisi nedeniyle Gökhan Gönül dışındaki oyuncuları tribünlere çağırmayarak, onları protesto etti. İki kale arkasındaki taraftar grubu maç öncesi sadece Gökhan'ı tribünlere çağırarak, bu oyuncuya sevgi gösterilerinde bulundular.
AA
Taraftar formanın hakkını verenlerin yalnız kalmadığını göstermiş.
Kötü şut çekebilirsin‚ kötü çalım yiyebilirsin ama kötü koşamazsın kötü mücadele edemezsin.
EreN
15.Aralık.2007, 04:36
Kötü şut çekebilirsin‚ kötü çalım yiyebilirsin ama kötü koşamazsın kötü mücadele edemezsin.
Maç fark olmalıydı, ama garip paslar yüzünden olmadı. RC3 maça renk kattı güzel hareketleriyle.. Tabi o hareketleri başka biri yapsa elli defa gösteren lig tv, 1 kere gösterdi... ama sağlık olsun:)
Nocna Mora
15.Aralık.2007, 04:37
Kale arkasında benim arkadaşlarda vardı :D
EreN
15.Aralık.2007, 04:38
Ayrıca hakemi beğenmedim maçta.
http://www.tribundergi.com/forum/download/file.php?id=5977&mode=view
Bu ofsayt çizgisi doğru mu arkadaşlar? Unuttuğum birşey mi var..
World Hollow o1
15.Aralık.2007, 04:55
Var (:
Antalyaspor'lu oyuncu kale sahası çizgileri dışarısında.
Nocna Mora
15.Aralık.2007, 04:58
dıışarısında olduğundan ofsayt yok.
Onurap
15.Aralık.2007, 05:00
evet çizgi dışında olduğu için ofsayta dikkate alınnmıyor..
Trabzonspor
15.Aralık.2007, 05:02
antalyanın attığı gol ofsayt vermısler ama değil sanırım.Fwnwe çok ıyı oynamıs 4 gün öncede bole oynasalardıya
World Hollow o1
15.Aralık.2007, 05:06
Aslında EreN'in eklediği foto'da güîza biraz ofsayt gibi duruyor ama tabi ayaktan başladığı için Antalyalı sağolsun kurtarıyor.
birde Güîza'nın % 1000'lik posizyonu vardı kesinlikle penaltıydı hakem harcadı. :)
TR.CaPTaiN
15.Aralık.2007, 05:11
Forma yırtılmadığı için penaltı verilmiyor. (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=49844)
LaigLeNoiR
15.Aralık.2007, 05:14
EreN eklediğin posizyon bence ofsayt.
Yeni kurallar gereği ayağa falan bakılmıyor.Futbolcunun her hangi bir yeri geçmeyecek rakip oyuncuyu.
Maçı izleyemedim yorum yapamam ama Fenerbahçe kazanmış tebrik ederim.
Onurap
15.Aralık.2007, 05:14
Forma yırtılmadığı için penaltı verilmiyor.
Evet pozisyon penaltı..
World Hollow o1
15.Aralık.2007, 05:15
Abi yapma nerede ofsayt Antalyalı oyuncu ile aynı hizzadalar en fazla 1 2 cm öndedir ya da geridedir.. :)
Forma yırtılmadığı için penaltı verilmiyor.
yok illa bizim oyunculardan birisinin kafası kolu bacağı kırılacak ceza sahası içersinde o zaman belki tereddütde kalıp verme olasığına olabilir..
Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 05:18
yalçın aynı hareketi Servet'e de yapmıstı.Forma çekmekten hoşlanıyor herhalde...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
RC3 maça renk kattı güzel hareketleriyle.. Tabi o hareketleri başka biri yapsa elli defa gösteren lig tv, 1 kere gösterdi... ama sağlık olsun:)
Ne demek istiyorsun bundada mı fenerbahçe'ye çifte standart yapıldı.Lig Tv ni iptal ettin ama hala sallıyorsun bence çok komik.
LaigLeNoiR
15.Aralık.2007, 05:23
http://img512.imageshack.us/img512/4235/guizanu1.jpg
Şimdi arkadaşlar resimdeki iki oyuncuya bakarsak kırmızılı oyuncunun ayağı vücudundan açık bir şekilde yani sağ ve sol ayağı birbirinden uzak ve vücutuda bu iki ayağının tam ortasında dengede.Ancak Guiza'ya bakalım bir de, onun iki ayağı birbirine yakın ve vücudu kaleye doğru biraz daha eğik bir şekilde.Bu yüzden bana göre vücudu Guiza'nın daha ilerdedir.Ve posizyon ofsayt.
Antalyaspor'un sol taraftan attığı bir gol var o posizyon da ofsayt değil.Antalya'Nın bir golü de güme gitmiş.
KaF KeF
15.Aralık.2007, 05:25
Şimdi arkadaşlar resimdeki iki oyuncuya bakarsak kırmızılı oyuncunun ayağı vücudundan açık bir şekilde yani sağ ve sol ayağı birbirinden uzak ve vücutuda bu iki ayağının tam ortasında dengede.Ancak Guiza'ya bakalım bir de, onun iki ayağı birbirine yakın ve vücudu kaleye doğru biraz daha eğik bir şekilde.Bu yüzden bana göre vücudu Guiza'nın daha ilerdedir.Ve posizyon ofsayt.
Antalyaspor'un sol taraftan attığı bir gol var o posizyon da ofsayt değil.Antalya'Nın bir golü de güme gitmiş.
Bizimde bir penaltımız hakem tarafında ''Çalındı''.
Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 05:26
Bu pozisyon Umut'un pozisyonu ile bire bir o ofsayt ise buda ofsayt olmalıdır ama.Ben pek ofsayt göremedim :)
EreN
15.Aralık.2007, 05:27
yalçın aynı hareketi Servet'e de yapmıstı.Forma çekmekten hoşlanıyor herhalde...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ne demek istiyorsun bundada mı fenerbahçe'ye çifte standart yapıldı.Lig Tv ni iptal ettin ama hala sallıyorsun bence çok komik.
Sanane? Komikse komik.
iyide muratcım bu kamera açısından hiç birşey anlayamazsın.. Ayrıca topun hareketli olması lazım. Yani tam dokunduğu an mı? Yoksa biraz ilerisi mi belli değil. Dokunduktan 1 saniye sonraki hareketlenme anı bile olabilir.
LaigLeNoiR
15.Aralık.2007, 05:27
Katılıyorum Aykut,Guiza'Nın posizyonu çok net penaltı imiş.Şimdi gördüm posizyonu.
Eren'cim ben sadece bu kare resim için konuşuyorum :) Bu duruş bana göre ofsayt.
Universal
15.Aralık.2007, 05:33
Murat, çizgide adam var kale içinde isterse o adam reklam panolarının arkasında gitsin, o oyuncu oyunda aktif olarak duruyor. Yani sakat değil. Bu nedenle goldür. Aynısı EURO 2008'de oldu. Hollanda'nın bir maçında defans oyuncusu kendini dışarı attı gol sayılmasın diye hakem bunu yemedi.
Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 05:37
Bir oyuncu çizginin dısındaysa nasıl aktif halde olabilir ki
shamur1
15.Aralık.2007, 05:38
Evet bu pozisyon temiz ama Antalya'nın 2-0 gerideyken attığı ve ofsayt diye verilmeyen golde yanlış. Tabi Fenerbahçe'nin de penaltısı verilmemiş.
Anlamıyorum yani her maç mı hata yapılır sunmuşlar önümüze ne idiğü belirsiz adamları hakem diye.
Universal
15.Aralık.2007, 05:39
Bir oyuncu çizginin dısındaysa nasıl aktif halde olabilir ki
Yahu neden olmasın o oyuncu birden oyuna girip topa vurma hakkına sahip. O oyuncu sakat olduğu için dışarıda değil. Kendi isteği ile çıkmış. İstediği anda oyuna müdahale etme hakkına sahip. O yüzden ofsaytı bozuyor. Aynı olay EURO 2008'de oldu ve o hakem çok büyük taktir topladı. Zaten TV'de de bu pozisyon hakkında yapılan bütün yorumlarda gol olduğu söyleniyor.
LaigLeNoiR
15.Aralık.2007, 05:42
Valla Batu haklı olabilirsin ancak bence ofsaytı bozmaz o adam.
Kuralı tam bilemiyorum ama.
KaF KeF
15.Aralık.2007, 05:43
Savunma çöktü !..
Fenerbahçe savunmasının iki önemli ismi Lugano ve Edu, Antalyaspor karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Kart sınırında bulunan iki oyuncu, Antalyaspor ile oynanan maçta da sarı kart görünce, sarı-lacivertlilerin önümüzdeki hafta oynayacağı Konyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.
Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 05:43
Yahu neden olmasın o oyuncu birden oyuna girip topa vurma hakkına sahip. O oyuncu sakat olduğu için dışarıda değil. Kendi isteği ile çıkmış. İstediği anda oyuna müdahale etme hakkına sahip. O yüzden ofsaytı bozuyor. Aynı olay EURO 2008'de oldu ve o hakem çok büyük taktir topladı. Zaten TV'de de bu pozisyon hakkında yapılan bütün yorumlarda gol olduğu söyleniyor.
Yok bana görede gol . Ama Murat abi diyince çizginin dısında filan kafam karıstı.Aynısın Anderletch Fb maçında anderletch li oyuncu yapmıstı gol sayılmıstı .Haklısın.
Universal
15.Aralık.2007, 05:45
Valla Batu haklı olabilirsin ancak bence ofsaytı bozmaz o adam.
Kuralı tam bilemiyorum ama.
Yok bana görede gol . Ama Murat abi diyince çizginin dısında filan kafam karıstı.Aynısın Anderletch Fb maçında anderletch li oyuncu yapmıstı gol sayılmıstı .Haklısın.
Tamam o zaman. O Antalyaspor'lu oyuncu arka direkt'de olsa. Kale içinde beklese Güiza tam topa vuracağı anda Güiza'nın önüne atlasa ve topu engellese gene ofsayt olur mu? Olmaz... Yani oradaki oyuncu ofsaytı bozuyor...
Memedov
15.Aralık.2007, 05:45
Fenerin golü gol. Antalya'ın sayılmayan golü gol. Fenerbahçenin verilmeyen penaltısı penaltı.
Her maç hakem hataları olmaya devam ediyor. Kaliteli futboldan çok hakemleri tartışır konuşur olduk bizim gördüklerimizi federasyon görmüyor mu ? buna ne zaman dur diyecekler çok merak ediyor ve Fenerbahçeyi aldığı 3 puan için tebrik ediyorum.
World Hollow o1
15.Aralık.2007, 05:49
Batuhan yanlış biliyorsun bence..
Universal
15.Aralık.2007, 05:50
Batuhan yanlış biliyorsun bence..
Yahu, şu pozisyonun ofsayt olması için tek bir mantıklı sebep yok... Zaten bu tarz goller yıllardır veriliyor en güzel örneğide EURO 2008'dir. Onu geçtim TV'de ki eski hakemlerin yaptığı yorumları dinlemek bile yeterlidir.
BeeTLeJuiCe
15.Aralık.2007, 05:55
Savunma çöktü !..
Fenerbahçe savunmasının iki önemli ismi Lugano ve Edu, Antalyaspor karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Kart sınırında bulunan iki oyuncu, Antalyaspor ile oynanan maçta da sarı kart görünce, sarı-lacivertlilerin önümüzdeki hafta oynayacağı Konyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.
aaa ne kadar şaşırtıcı bi durum. Bir sonraki maç ligin son maçımı ne, sonrada noel tatilimi var ne.
Erkenden tatillerine çıkarlar artık...
Onurap
15.Aralık.2007, 06:02
hersene böyle yapıyorlar bencede bilerek gördüler..
Sekopej
15.Aralık.2007, 06:09
Arkadaşlar Güiza'nın bu pozisyonuna başka yerde ofsayt demeyin, gülerler size. Ofsaytla uzaktan yakından alakası yok, isterse savunma oyuncusu tribüne çıksın, ofsaytı bozar. Orada Lig TV'nin çizgi çekmesi bile hata.
Güiza'ya yapılan hareket net penaltı, hatta kırmızı kart bile verilebilirdi Yalçın'a. Antalyaspor'un da ofsayt diye bir pozisyonu kesildi, orada da ofsayt yoktu.
Lugano 1 gol ve 1 asist yapmasa maçın adamı Emre olur diyecektim. Avrupadan elenmeyi bekliyorlarmış demek ki böyle oynamak için. Tek devre de olsa, tempolu, istekli oyun güzeldi. Emre'yi de uzun zaman sonra ilk defa böyle etkili oynarken gördüm. Artık yapılacak takviyelerle de şampiyonluğa ulaşmak için elinden geleni yapmalı takım.
Universal
15.Aralık.2007, 06:11
aaa ne kadar şaşırtıcı bi durum. Bir sonraki maç ligin son maçımı ne, sonrada noel tatilimi var ne.
Erkenden tatillerine çıkarlar artık...
İnadına Konyaspor deplasmanına götüreceksin...
KaF KeF
15.Aralık.2007, 06:11
"Transfer istemiyorum"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, devre arasında transfer istemediğini açıkladı.
Antalyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan İspanyol çalıştırıcı, devre arasında transfer isteyip, istemediği sorusuna net bir şekilde yanıt vererek, ''Hayır istemiyorum. Ocak ayında hiçbir şey istemiyorum'' dedi.
Devre arasında transfer düşünüp, düşünmediği şeklindeki bir soruyu yanıtlayan Aragones, şunları kaydetti:
''Sadece benim yapabileceğim iş değil. Bir parçası olduğum bir iş. Yönetimin ve başkanın da bu işe iştirak etmesi gerekiyor. İkinci devre için değil, daha sonra haziran gibi getirmeyi düşündüğümüz oyuncular olabilir. Ocak ayında transfer vaktinin geldiğini düşünmüyorum. Biraz erken olacağını düşünüyorum. Gelen bir oyuncu belki de form tuttuktan 6 ay sonra gönderilecek. Bir transferin erken olacağını düşünüyorum. Buraya gelmeden zaten yapılmış hazır bir takım vardı. Josico haricindeki transferlere çok fazla karışma imkanım olamadı. Tabii ki de biz bu büyük camiaya 'Evet' demeden önce çok iyi ve kaliteli takım olduğunu biliyordum.''
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, takıma devre arasında takviye yapılacağı yönünde açıklaması olduğu hatırlatılan Aragones, ''Tabii ki de kulübün başkanı ve yöneticileri farklı düşünüyor olabilir. Ben bunu geçmişten gelen tecrübe ile söylüyorum. Ama ocak ayında transfer yapmanın şöyle bir anlaşılması olabilir ve 'Sezon başlarken hata mı yaptık?' demeye getirebilir. Ben erken bir zaman olduğunu düşünüyorum. Bazı ekipler vardır sakat oyuncuları bile alırlar, tutarlar'' şeklinde konuştu.
İspanyol teknik adam, konuyla ilgili son olarak yöneltilen, ''Aragones Ocak'ta transfer istiyor mu, istemiyor mu?'' sorusuna da, ''Hayır istemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Şu anda mevcut şekilde devam edip, en iyi işi çıkartıp, sezon sonu geldiğinde ona göre bakacağız'' yanıtını verdi.
''KAHİN DEĞİLİM...''
Aragones, sezon sonunda şampiyon olmayı çok istediğini belirterek, ''Kahin değilim'' dedi.
''Futbolcular gollerden sonra gelip kendisine sarılarak gol sevinci yaşamıyor. Futbolcularla arasında mesafe mi var?'' şeklindeki soruyla başlayan ve üst üste soruların yöneltildiği bölümde Aragones, özetle şunları kaydetti:
''Benim her zaman tercihim, görmek istediğim, golü atanın taraftarlarla bu sevinci paylaşmasıdır. Gol sevincinin herhangi bir antrenörle paylaşıldığını gördük mü şu ana kadar. Ben bu konuda bir şey söylemek istemiyorum. Atılan goller daha fazla seyirci ve ortamla paylaşılırsa, kıymetli oluyor. Gol atan oyuncunun, özellikle benim de çok fazla hoşuma gitmez zaten sevincini benimle paylaşması.
Gazeteciler futbol konusuna iki türlü bakıyor. Seyirci olarak ve işlerinin gerektirdiği uzmanlıkla. Ben ise 4 kanaldan bakıyorum. Daha önce de söylemiştim 'Mayıs'ta görüşürüz' diye. Mayıs'ta bakacağız. Değerlendirme için bir antrenörün en azından 1 yıl çalışması gerekir. Ne 4, ne 5 ayda bir antrenörün yapabileceği çok fazla görülemez.
Tabii ki de bu kulvarda çekişen 3 büyük takım da var. Herkes şampiyon olmak ister. Ben de tabii ki şampiyon olmak istiyorum, ama kahin değilim. Elimden gelenin en iyisini yapıp, Fenerbahçe nasıl şampiyon olacaksa, ona götürmeye çalışıyorum. Hiçbir antrenör şampiyonluk ve başka bir şeyle gündeme gelmek istemez, yaptıklarıyla ve işiyle talep görmek ister. Tabii ki de şampiyonluk gibi bir iddiamız var, ama bu çalışma işidir.''
LUGANO VE EDU'NUN KART CEZALARI
Bir soru üzerine de sarı kart cezalısı durumuna düşen Lugano ve Edu'nun, tatile erken çıkmak gibi bir niyetlerinin olmadığını kaydeden Aragones, ''Onlar gerçekten iki sert müdahale sonunda kartlar gördüler. Bizim iç tüzüğümüze baktığınızda, zaten bir oyuncunun böyle bir şey istemeyeceğini görürsünüz. Orada gerekli cezalar vardır. Gazetecilik konusunu anlamakta zorluk çekiyorum. Bazı durumlarda yanlış yoldan gidildiğini düşünüyorum. Doğrular ve gerçekler düşünüldüğünde bazı şeylerin daha çok satacağını düşünüyorum. Her zaman kazananlar burada büyük medya şirketleridir, olaya böyle bakmak gerekir'' şeklinde konuştu.
Kadroya almadığı Maldonado'yu kafasından silip silmediği sorusuna da Aragones, ''Kimseyi kafamdan silmişliğim ya da güle güle demişliğim yok'' yanıtını verdi.
Aragones 7. yabancı tercihinde zaman zaman zorlanıp zorlanmadığı sorusunu da ''Evet bazı durumlarda zorlanıyorum. Şüphe götürmez ki bizim için zorluklar yaşanıyor'' şeklinde yanıtladı.
Kazım ve Emre'nin Kiev'de olmadıkları, ancak bugün 11'de yer aldıkları hatırlatılan İspanyol çalıştırıcı, ''Burada 27 oyuncum var. Hepsi, güvendiğim değerli oyunculardır. Arka kısımlarında, biseps grubunda sakatlıkları vardı. Ama ben takım içinde 27 oyuncuya sahibim ve kim o an en yüksek performansı veriyorsa, ona formayı veriyorum. Fenerbahçe burada bana bu yüzden para veriyor. Ben de gereğini yapıyorum'' diye konuştu.
Yapılan iyi kritiklerin ve kötü kritiklerin kendisini çok etkilemediğini, her zaman pozitif olmaya çalışan bir yapıya sahip olduğunu kaydeden Aragones, toplantı salonundan ayrılırken, elleriyle omuzlarını göstererek, (Benim omuzlarım geniş, yükü kaldırırım) mesajını verdi.
Bu arada, Aragones, maçtan sonra Lig TV'nin canlı yayınında ''Emre ve Kazım ile ilgili çok şey söylendi. Bu konuyla ilgili açıklama yapmak ister mi?'' şeklindeki soruya ''Çıkan haberler hakkında yorum yapmayacağım. Kadromda 27 oyuncum var. Yeterli kadro derinliğine sahibiz. Biri gider, biri gelir'' yanıtını verdi.
Onurap
15.Aralık.2007, 06:24
Devre arasında zaten yabancı oyuncu alımı pek doğru olmazdı..Ama yurtiçi transfer şart..
EreN
15.Aralık.2007, 06:48
Hakemi neden beğenmedin diyenlere 2-3 örnek verirdim ama en çok dikkatimi çeken şey
Yan hakem ısrarla penaltı diyor‚ hatta "penaltı Bülent Abi" diye en az 2-3 kere tekrarlıyor. Fakat Bülent abisi takmıyor yan hakemi :)
KaPaLı
15.Aralık.2007, 06:49
Geçen Hafta Gûiza'nın gol olacak topunu Ofsayt diye kes 1 gol verme, Bu hafta net penaltı verme. Herkes senede 5-10 arası penaltı kullanırken biz 5 Penaltı yapamıyoruz.
Kiev maçında böyle oynasalardı ve kaybetmeselerdi bugün hepsi Tribüne giderdi. Neyse artık diyecek birşey yok kazandık ve yolumuza devam ediyoruz.
GodfatheR
15.Aralık.2007, 07:30
İstek ve arzumuz çok iyiydi.Bu sezon ilk kez bir takımı kendi sahasına hapsettik.Ve bunu 11 e 11 ken yaptık.Bir penaltımız verilmedi;olabilir,kaçabilir.Ancak Güiza'nın golünün ofsaytla ilgisi yok.Bunun en güzel örneğide EURO 2008'de Hollanda-İtalya maçında Ruud'un attığı golün sayılması.
El Comandante
15.Aralık.2007, 07:48
Aragones ara transfer döneminde transfer yapilmasini istemedigini söylemis.Bence cok riskli bir hamle yapmis,Fenerbahce ligi sampiyon bitiremezse Aragones'e bunun bütün sorumlulugu yüklenir.Bu takimin transfere ihtiyaci var.Türkcell Süper liginde de mac kazanmak öyle kolay olmuyor artik,tamam Avrupa´dan elenmis olabilir takim ama ligde de büyük sIkIntilar cekiyor,bu gözle görülür bir sekilde belli oluyor...
Maca gelirsek,Fenerbahce etkili bir oyun sergiledi Antalyaspor karsisinda,cok gol pozisyonuna girdi,oyundan kopmadi takim.Oyuncular Avrupadaki basarisizligin üzerini örtmek icin bugün cok calistilar,mücadele ettiler bana kalirsa.Istikrar saglanabilecek mi,orasini bilmiyorum.Takim da istikrarli futbolcu sayisi cok az cünkü ...
scar face
15.Aralık.2007, 07:59
Kiev macındaki sahsiyetsiz futboldan sonra bizleri ne kadar üzdüklerini anladılar ve hırslı oynadılar....Maca gelince puan kaybetsek sürpriz olurdu zaten
Lugano ve Edu gecen senede böyle yapmıstı Konya deplasmanına götürmek en iyi ceza olur onlara...
Varonil
15.Aralık.2007, 16:43
Geçen sene Kadıköy'de ki Trabzon maçında da Lugano-Edu yoktu,bu sene de yoklar ne kadar ilginç. !
Haftaya Konya maçında Yasin-Önder ikilisinin şans bulacak olmasına sevindim.
GeNç KaRTaL
16.Aralık.2007, 01:13
Fenerbahçe kendi evinde daha güçlü olduğu Antalya karşısında kazanmasını bildi.Açıkcası bu 2 faktör Fenerbahçe'nin maçı kazanmasına yetti.Tabii taraftara kendilerini affetirme isteği ve azalan başarılı olunması gereken kulvar sayısının verdiği baskı futbolcuların Kiev'dede ortaya koymaları gereken mücadeyi dün akşam sahaya yansıtmasını sağladı.Fenerbahçe liderin puan kaybettiği haftada kazanarak zirveye bir adım daha yaklaştı.Tebrikler..
Güiza'nın golüyle ilgili herkes ofsayt mı değil mi diye tartışırken hiç kimse Antalyaspor'dan kimsenin arka direkte durmamasını ve Güiza'yı nasıl o kadar boş bırakabildiklerini sorgulamamış.Bence orada asıl konuşulması gereken budur.Bu bizim futbolumuzun en büyük hastalıklarından birisidir çünkü..
Hakem hakkında ise fazla bir şey söylemeye gerek yok.Açıkcası bu hakemlerle bu ligde oynamanında bir manası kalmıyor git gide.Her hafta bariz hatalar her hafta bariz hatalar..Artık iyice insanın canını sıkmaya başladı..
Maçın kırılma noktasının ise Djeohua'nın Volkan'ıda geçip golü yapamadığı pozisyon olduğunu düşünüyorum.O gol belki Antalyaspor'un direncini artırıp bir beraberlikle dönmesini sağlayabilirdi..
Son olarak Aragones'in transfer hakkındaki açıklamalarıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum.Bence sezon sonunda büyük bir revizyona gidilecek.Ondan ara transferde transferi pek düşünmüyor olabilir..
Universal
16.Aralık.2007, 02:13
Geçen Hafta Gûiza'nın gol olacak topunu Ofsayt diye kes 1 gol verme, Bu hafta net penaltı verme. Herkes senede 5-10 arası penaltı kullanırken biz 5 Penaltı yapamıyoruz.
Kiev maçında böyle oynasalardı ve kaybetmeselerdi bugün hepsi Tribüne giderdi. Neyse artık diyecek birşey yok kazandık ve yolumuza devam ediyoruz.
Böyle oynasalardı zaten kazanırlardı. Antalyaspor'un bir kişi eksik kalması Fenerbahçe'nin oyun yapısını bozdu. Oyunda futbolcular olduğundan daha fazla rahatlıyınca ilk yarıdaki etkili oyun ikinci yarı biraz daha azaldı.
Sekopej
16.Aralık.2007, 02:21
Ali Koç'un da aynı maçtan sonra devre arası mutlaka takviye yapılacağını söylediğini de hatırlatmakta fayda var. Muhtemelen Aragones kadro yetersiz açıklaması yapmayarak oyuncularının güvenini kaybetmek istemiyor ve bu nedenle 27 oyuncum var, yeterlidir açıklamasını yaptı. Yönetim transfer komitesi oluşturmuş ve hem sözleşmesi biten oyuncularla anlaşılması için hem de transfer edilecek oyuncular için çalışmalar yapıldığını söyledi.
TR.CaPTaiN
16.Aralık.2007, 03:20
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz bugün kulüp binamızda teknik direktörümüz Sayın Aragones ile bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yapmışlardır. Toplantıda ara transfer dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulunulmuştur. Buna göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek bazı futbolcularımız ile sözleşmelerinin uzatılması konusunda resmi görüşmelere başlanması kısa ve uzun vadede kadromuzda eksik görülen yerlere takviyeler yapılması amacıyla araştırmalara ve temaslara başlanması kararı alınmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
krALEX1907
16.Aralık.2007, 05:18
Geçen sene Kadıköy'de ki Trabzon maçında da Lugano-Edu yoktu,bu sene de yoklar ne kadar ilginç. !
Haftaya Konya maçında Yasin-Önder ikilisinin şans bulacak olmasına sevindim.
Benimde bu dikkatimi çekti dostum... maçı izleyemedim ama arkadaşlarımın söylediklerine göre sarı kartları çok basit görmüşler. tesadüf olamaz bu..
Mutlu noel ' ler edu ve lugano :mad:
KaPaLı
16.Aralık.2007, 20:40
Uruguaylı defans oyuncumuz Diego Alfredo Lugano, Noel tatiline erken çıkmak için, son oynadığımız Antalyaspor maçında kasti sarı kart gördüğü şeklindeki iddiaları sert bir şekilde yalanladı. Bu iddiaların bilgisizce ortaya atıldığını söyleyen Lugano, çünkü eşinin hamile olduğunu, yakında doğum yapacağı için hiçbir yere hareket edemediklerini, eşi ve çocuklarıyla birlikte Noel tatilini Türkiye'de geçireceğini söyledi.
Antalyaspor maçından sonra yapılan "Lugano tatile erken çıkmak için kasti sarı kart gördü" iddialar üzerine, oyuncumuz Dieogo Lugano resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Basından bu konuda yakınan, haber ve yorumların bilgisizce yapıldığını ileri süren Lugano, "Ben zaten Noeli burada geçirmek zorundayım. Çünkü eşim hamile ve çok yakında doğum yapacak. Bu nedenle hiçbir yere hareket edemiyoruz. Zaten Noel tatilini eşim ve çocuklarımla birlikte Türkiye'de geçireceğim. Niye ben kasıtlı olarak kart göreyim? Bu konu beni de çok rahatsız eden bir konu. Çünkü ben oynadığım tüm maçlarda adeta maçı yaşıyorum. Kendimi inanılmaz derecede yaptığım işe motive ediyorum. Bu sırada oyundan başka hiçbir şeyi düşünmüyorum. Maç içinde böyle hesaplar yapacak vaktim bile yok. Eksik ve yanlış bilgilerle yapılan bu yanlış haberleri üzüntüyle karşılıyorum" diye konuştu.
Nedvedmania
16.Aralık.2007, 22:03
Uruguaylı defans oyuncumuz Diego Alfredo Lugano, Noel tatiline erken çıkmak için, son oynadığımız Antalyaspor maçında kasti sarı kart gördüğü şeklindeki iddiaları sert bir şekilde yalanladı. Bu iddiaların bilgisizce ortaya atıldığını söyleyen Lugano, çünkü eşinin hamile olduğunu, yakında doğum yapacağı için hiçbir yere hareket edemediklerini, eşi ve çocuklarıyla birlikte Noel tatilini Türkiye'de geçireceğini söyledi.
Antalyaspor maçından sonra yapılan "Lugano tatile erken çıkmak için kasti sarı kart gördü" iddialar üzerine, oyuncumuz Dieogo Lugano resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Basından bu konuda yakınan, haber ve yorumların bilgisizce yapıldığını ileri süren Lugano, "Ben zaten Noeli burada geçirmek zorundayım. Çünkü eşim hamile ve çok yakında doğum yapacak. Bu nedenle hiçbir yere hareket edemiyoruz. Zaten Noel tatilini eşim ve çocuklarımla birlikte Türkiye'de geçireceğim. Niye ben kasıtlı olarak kart göreyim? Bu konu beni de çok rahatsız eden bir konu. Çünkü ben oynadığım tüm maçlarda adeta maçı yaşıyorum. Kendimi inanılmaz derecede yaptığım işe motive ediyorum. Bu sırada oyundan başka hiçbir şeyi düşünmüyorum. Maç içinde böyle hesaplar yapacak vaktim bile yok. Eksik ve yanlış bilgilerle yapılan bu yanlış haberleri üzüntüyle karşılıyorum" diye konuştu.İşte size cevap.
Sekopej
17.Aralık.2007, 00:10
Kasıtlı değillerdi, Lugano kart gördüğü pozisyonda çok sinirlenmişti ve itirazdan gördü sanırım bu kartı. Ki ülkesine gitmeyeceğini de açıklamış.
Edu ise golden sonra tartıştığı oyuncuyu indirdi, gereksiz bir hareketti ama sinirle yaptığını düşünüyorum, bilerek değildi bana göre.