View Full Version : Sivasspor Transfer Haberleri | Orhan Gülle ve Erkan Kaş
kalemci
31.Aralık.2011, 17:10
Sivasın savunmasına çağ atlatır Rajnoch
ommix
17.Mayıs.2012, 11:38
Bu sezon Bucaspor formasıyla ligde 13 gol kaydeden Abdülkadir Özgen'in bonservisi için sarı-lacivertli kulüp Sivasspor ile 1,3 milyon lira karşılığında anlaştı.
di canio
23.Mayıs.2012, 00:49
Eneramo ayrılmış Sivasspor'dan. Ntv Spor'da söylediler az önce.
Eski bir olaymış, ben daha yeni duydum.
http://live.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/eneramo-veda-ettiSXHBQ279757SXQ
LaigLeNoiR
29.Haziran.2012, 02:25
Bu başlık altından transfer görüşmelerini yapabilirsiniz...
Fearless Coward
05.Temmuz.2012, 00:40
Chahechouhe Sivasspor'a doğru!
4 Temmuz 2012 20:52 NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un, Bulgaristan'ın Chernomorets Burgas takımında top koşturan Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ile prensipte anlaşma sağladığı bildirildi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/278/atif_1_G57ZZ.jpg
Yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etmek amacıyla transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor'un, bu kapsamda bir süredir peşinde olduğu Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ile prensipte anlaşmaya vardığı belirtildi. Gole dönük orta saha oyuncusunun, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirildiği, kırmızı-beyazlı ekiple yarın sözleşme imzalamasının beklendiği ifade edildi.
Fransa'nın Nancy takımından geçen sezonun devre arasında Bulgaristan'ın Chernomorets Burgas takımına transfer olan 26 yaşındaki Aatif'in, son dönemlerdeki performansıyla dikkati çektiği kaydedildi.
Transfer çalışmaları kapsamında Erhan Güven, Doğa Kaya, Abdulkadir Özgen, Şaban Özel ve Alican Karadağ'ı renklerine bağlayan Sivasspor'un, Aatif'in yanı sıra 2 yabancı oyuncuyu daha kadrosuna katmayı planladığı belirtildi.
Bolu Gerede'de kamp yapan Yiğidolar'ın, transfer etmeyi düşündüğü yabancı oyuncuları 17 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampı öncesinde kadrosuna dahil etmeyi hedeflediği ifade edildi.
C h A o S
05.Temmuz.2012, 00:57
Tipe bak aynı Amrabat.
anil luque
05.Temmuz.2012, 01:04
Spikerlerimiz zaten sıkıntılı bir de bu adam gelirse of ki ne of..
Fearless Coward
05.Temmuz.2012, 01:10
Atif derler kısa yoldan :D
Suicider
05.Temmuz.2012, 01:34
İsmini okumaya çalışırken kriz geçirdim.
goosfraba
05.Temmuz.2012, 09:15
çayiçoyi diye okurlar herhalde.
bundan ziyade chahechouhehahahehea diye de gülünebilinir :D
William Rookwood
05.Temmuz.2012, 13:54
Cahecahe diye okunuyor :)
anil luque
05.Temmuz.2012, 14:19
Umut'un neşesi yerinde :D
Cengo
05.Temmuz.2012, 18:21
Çaheçoğe herhalde okunuşu :lol:
bjk_melo_151
05.Temmuz.2012, 23:38
Arapça bir ad arkadaşlar. Atıf Şaheşuh olarak telafuz ediliyor. "عاطف شحشوح"
fotosuki
06.Temmuz.2012, 22:53
Transfer gerçekleşmiş.
Hugo
07.Ağustos.2012, 16:03
Eneramo ile tekrar anlaşılmış diyorlar.
LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 02:06
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
Universal
19.Mayıs.2013, 11:44
Sivasspor, Roberto Carlos'u teknik drektör olarak getirmiş. Hürriyet'de okuduğum haber.
sakary Ali
19.Mayıs.2013, 12:07
NTVSpor'da da büyük ölçüde anlaşıldı diyor. Çok ilginç olacak gelirse.
BaFraLı
19.Mayıs.2013, 12:14
Bende okudum haberlerde. Umarım gelir. Değişik ve iyi bir hava yakalayabilir Sivasspor Carlos'la.
Fearless Coward
19.Mayıs.2013, 13:07
Müthiş olur gerçekten de.Onun için de ilginç bir deneyim olur ben başarılı olacağını düşünüyorum gelirse.
darkkobal123
19.Mayıs.2013, 14:48
İlginç. Tamamen reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum, başarılı olacağını pek sanmam.
Mamadou
19.Mayıs.2013, 18:00
En fazla üç ay dayanır diyorum.
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2013, 18:23
Carlos en son ne iş yapıyordu ki? Bildiğim kadarıyla hocalık tecrübesi yok.Başarılı olabileceğini pek sanmıyorum ama görelim bakalım.
ShevAnil
19.Mayıs.2013, 18:26
Yanılmıyorsam; Anzhi'de Hiddink'in yanında antrenör konumundaydı.
Fearless Coward
19.Mayıs.2013, 18:30
Carlos,Sportif Direktörlük yapıyordu Anzhi'de.
Önder HOCA
19.Mayıs.2013, 22:06
aynı zamanda yardımcı antranördü topa nasıl vuruldugunu öğretse yeter
Universal
20.Mayıs.2013, 01:25
En azıdnan takıma transfer yaparken oyuncu ikna etmede rahatlık sağlar.
Fearless Coward
20.Mayıs.2013, 01:27
Evet onu da eklemek lazım Sivas'ın bu konuda büyük sıkıntısı olmasına rağmen sağlam adamlar alıyorlar her sene 1-2 tane.Aatif,Eneramo ve Grosicki bunlar boş adamlar değil.Carlos'la beraber bu isimlerden daha sağlam isimler getirirler.
Universal
20.Mayıs.2013, 01:28
Tabii Carlos'un Sivas'a çekeceği bir medya'da olacak. Bu yüzden oradaki oyuncular kendilerini daha iyi pazarlayabilirler. İstediği kadar kötü yönetsin takımı Sivas sırf R.Carlos'un getireceği hava ile bundan daha kötü duruma gelmez.
Fearless Coward
31.Mayıs.2013, 15:39
Carlos imzayı atmış 1+1 yıllık sözleşme yapmışlar.
KaRaBükLü KraL
31.Mayıs.2013, 15:59
Çok ilginç olacak.Hayırlı olsun :)
berkebjk1
05.Haziran.2013, 05:25
Carlos'un iyi bir antranör olacağını sanmıyorum.Teknik taktik açıdan.
hallederizBJK
09.Haziran.2013, 19:16
Sivasspor Mersin İdmanyurdundan ayrılan Burhan Eşer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı....
Ralph
02.Temmuz.2013, 12:56
Sivasspor'da takım kaptanı Uğur Kavuk'tan sonra Mehmet Nas ve Hayrettin Yerlikaya ile de yollar ayrıldı.
MeLiHCaN
03.Temmuz.2013, 00:22
Şuana kadar bu sene ki transferler ;
Burhan Eşer
Abdurrahman Dereli
Uğur Akdemir
Hernan Rengifo
Cicinho
Eren Aydın
pele96
03.Temmuz.2013, 12:40
Alex Deivid isimleri geçiyordu aslında Carlos özel olarak çağırmış diyorlardı transferlerde sıçrama olmaması ilginç
MeLiHCaN
03.Temmuz.2013, 15:49
Diego Lugano Sivasspor'da diyebiliriz.
KanaKe
03.Temmuz.2013, 19:50
Lugano belki giderde yinede fazla ihtimal vermiyorum ama alexin sivasta oynamasi imkansiz alex sivasta yasayamaz deivid bu üc isimden en gercekci gibi duruyor...
footballer33
03.Temmuz.2013, 22:01
Cicinho, Lugano, Alex De Souza, Deivid... Sivas, Carlos'tan ötürü büyük oynuyor; fakat hep Güney Amerika'ya yönelerek olmaz bence. Bu kadar Brezilyalı'nın da aynı takımda olması sıkıntı yaratabilir. Geçmişte örnekleri var çünkü.
sui generis
03.Temmuz.2013, 22:16
Alex imkansız. Fenerbahçe'de mi coritibada mı bıraksam kararsızdım, Fenerbahçe'den ayrılınca kesinlikle coritibada bırakmaya karar verdim dedi. Turkiyeye dönmesi imkansıza yakın.
MeLiHCaN
03.Temmuz.2013, 23:23
Alex Türkiye'ye gelmez artık.Deivid bir ara Sivasspor'un gündemindeydi fakat şuan yok diye biliyorum.Ama Lugano ile anlaşıldı.
footballer33
31.Temmuz.2013, 16:01
Utaka Sivasspor'da!
Sivasspor, Montpellier'de forma giyen Nijeryalı John Chukwudi Utaka'yı kadrosuna kattı. Golcü oyuncu, sağlık kontrollerinin ardından takımın Sivas'taki kampına katılacak.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/91608/utaka-sivassporda
ShevAnil
31.Temmuz.2013, 16:17
Büyük transfer olmuş Sivasspor için, son zamanlarda nasıldı bilmiyorum ama Portsmouth'ta oynarken beğenirdim kendisini.
mustangshelby
31.Temmuz.2013, 16:19
Romaric de gelcek galiba Espanyoldaki.
footballer33
31.Temmuz.2013, 16:29
Romaric mi?
Bu Anadolu takımlarına ne olmuş böyle, anlamadım. :icon_eek:
Fearless Coward
31.Temmuz.2013, 19:12
Valla Sivasspor ŞL'ye katıldığı zamanda bile böyle transferler yapmamıştı.Ligimizin kalitesi gün geçtikce daha da artıyor bi Akhisar ile Elazığ suskunlar transferde diğer ekipler güçlerine güç katıyorlar yaptıkları transferlerle.Utaka'yı çok severim Montpellier'in şampiyonluğunda da büyük pay sahibiydi Sivasspor'a tecrübesiyle çok şey katacaktır.
darkkobal123
31.Temmuz.2013, 20:52
Utaka çok iyi transfer, büyük katkı sağlayacaktır. Hayırlı olsun. Bu sene lig baya çekişmeli olacak anlaşılan.
Kaka Leite
06.Eylül.2013, 21:09
Rafik Djebbour ve Aydın Karabulut Sivasspor'da
Rafik Djebbour Sivasspor'da
Son olarak Yunanistan'ın Olympiakos takımında oynayan 29 yaşındaki Cezayirli forvet geçtiğimiz sezon Olympiakos formasıyla 25 maça çıkmış ve ligde 20 kez fileleri havalandırarak gol kralı olmuştu.
Rafik Djebbour Kimdir?
1.84 boyundaki Rafik Djebbour, 8 Mart 1984'te dünyaya geldi. 15 yaşında AJ Auxerre'da futbol hayatına başlayan Rafik Djebbour, futbol kariyer boyunca, Auxerre, La Louvière, Ethnikos Asteras, Atromitos, Panionios, AEK ve son olarak da Olympiakos forması giydi.
Vay vay demek istiyorum, ligimiz bu sezon seviye atladı transfer anlamında yahu :)
Fearless Coward
07.Eylül.2013, 02:14
Bu adamı bi ara Beşiktaş'a yazmışlardı diye hatırlıyorum nerden nereye helal olsun Sivas'a valla forvet sıkıntıları vardı çok iyi bir golcüyle çözmüşler bu sıkıntıyı.Yunanistan gibi sert bir ligde gol kralı olan adam bizim ligimizde her türlü iş yapar.
LaigLeNoiR
05.Haziran.2014, 10:55
Carlos, F.Bahçeli oyuncunun peşinde!
Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı yabancılarına yurt içinden teklif yağarken, gözden çıkarılan isimlerden olan Krasic için Roberto Carlos'un ilgili olduğu iddia edildi.
Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı yabancılarına yurt içinden teklif yağıyor. Süper Lig ekiplerinin gözdesi Samuel Holmen. İsveçli oyuncuya ligin yeni takımlarından Balıkesirspor'un yanı sıra Rizespor ve Karabükspor da talip olmuş durumda. Milos Krasic içinse Sivasspor'un hocası Roberto Carlos'un bir ilgisinin olduğu iddiaları gündeme geldi. Yobo için İBB'nin F.Bahçe'nin kapısını çaldığı bildirildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği bu oyuncular için menajerileri kulübe çağrılarak teklifler iletilmeye başlandı.
Fotospor
Fearless Coward
03.Temmuz.2014, 14:35
Batuhan Karadeniz ile anlaşmışlar.
BaGa TaRKaN
03.Temmuz.2014, 14:42
Bu Adam Daha 3.Lige Düşmedi mi Yahu :D
Hala Süperligde Ayak Altında Dolanıyor
hallederizBJK
03.Temmuz.2014, 14:45
Batuhan Karadeniz, Serdar Özkan ve Musa Sinan Yılmazer’i alarak kadrosunu güçlendiren Sivasspor’un gündeminde bu kez de Uğur Boral var. Beşiktaş’ın sol kanat oyuncusunu ülkesi Brezilyada Dünya Kupası yorumculuğu yapan Roberto Carlos’un çok istediği belirtildi. Bu arada Carlos dönene kadar yerli transferi bitirmeye çalışan kırmızı-beyazlı takım, kaleyi ise F.Bahçe ile sözleşmesi süren, geçen sezon Kayseri’de kiralık geçiren Ertuğrul Taşkırana emanet etmeyi planlıyor...
footballer33
03.Temmuz.2014, 20:10
Allah bütün futbolculara Batuhan Karadeniz şansı versin. Amatörde bile oynatmayacağım bir adam yıllardır Süper Lig'in üst düzey takımlarında oynuyor (Beşiktaş, Eskişehir, Trabzon, Sivas...).
eng1n
03.Temmuz.2014, 22:10
Bence Menejeri çok başarılı birisi 1.lig kalitesinin altında ki futbolcuyu yıllardır Süper lig de oynatıyor.
Fearless Coward
03.Temmuz.2014, 23:06
Batuhan bayağı attıydı Elazığ'da. :D Ordan piyasa yapması normal. Sivas böyle topçuları seviyor zaten. Kanları uyuşur. Carlos gibi bir hocayla çalışacak. Aydın Karabulut ve Burhan Eşer'i coşturan adamdan bahsediyoruz. Bence iş yapar yaramaz oğlan.
eng1n
03.Temmuz.2014, 23:07
3 golü var elazığı da :D onun da ikisini bi maçta attı zaten.
William Rookwood
03.Temmuz.2014, 23:53
Aydın'ın boşluğunu Serdar doldurur. O yüzden fazlasıyla iyi bir tercih yapmış Carlos. Ama aynı şeyi Batuhan için söylemek zor. Köyden kasaba olur Batuhan'dan hiç bir şey olmaz.
SAİT71
04.Temmuz.2014, 00:31
Arkadaş şu Batuhan'ı niye alıyorlar anlamıyorum ya. O adama futboldan el çektirilmeli.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Temmuz.2014, 01:17
krasic sivasta cok basarili olur, kesinlikle almalilar. :p
batuhan da artik patlasin kardesim. milli takima da forvet lazim. yillardir bekliyoruz adami :D
Leonadias
24.Temmuz.2014, 17:09
Macauley Chrisantus Sivasspor´da
http://www.sivasspor.org.tr/tr/images/haberler/5c47ea5a5bff89a.JPG
Sivasspor´umuz, 2014 - 2015 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere profesyonel futbolcu Macauley Chrisantus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor'umuz Nijeryalı 24 yaşındaki forvet oyuncusu Macauley Chrisantus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Dün akşam saatlerinde Sivas'a gelen Macauley Chrisantus bugün Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde bir dizi sağlık kontrolünden geçti.
Son iki sezon İspanyol ekibi Las Palmas'ta forma giyen Macauley Chrisantus 75 karşılaşmada 22 kez gol sevinci yaşarken 4'te asist yaptı.
Macauley Chrisantus Kimdir?
20 Ağustos 1990 Nijerya'da dünyaya gelen 1.83 cm boyunda ve forvet mevkisinde oynayan Macauley Chrisantus futbola Hearts Of Abuja Kulübünde başladı. 2007 yılında FIFA U17 Dünya Şampiyonası'nda 7 gol atarak 'Adidas Gümüş Ayakkabı' ödülünü kazandı. Birçok kulübün ilgisini çeken Chrisantus 2008 yılında Hamburger SV kulübüne transfer oldu. 2009-2011 yılları arasında Karlsruher SC ve 2011-2012 sezonunda FSV Frankfurt kulüplerinde kiralık olarak oynayan Chrisantus, son olarak da İspanya'nın Las Palmas Kulübü'nde forma giydi.
Macauley Chrisantus'a Sivas'ahoş geldin der, Sivasspor arması altında başarılı bir futbol kariyeri dileriz.
Leonadias
25.Temmuz.2014, 16:47
Takımımız 7 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı
http://www.sivasspor.org.tr/tr/images/haberler/e4333585871e4f8.JPG
Sivasspor´umuz daha önce anlaşmaya vardığı futbolcularla bugün kulüp tesislerimizde resmi sözleşme imzaladı.
Samsunspor'dan Musa Sinan Yılmaz Yılmazer, Elazığspor'dan Serdar Özkan ve Batuhan Karadeniz, Las Palmas'tan Macauley Chrisantus, 1461 Trabzon'dan Berk Nezioğulları, Anadolu Üsküdar'dan Pekin Köşnek ve Deniz Öksüz kendilerine kırmızı-beyazlı formamıza bağlayan sözleşmelere imza attı.
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz, Sivasspor'umuzun geçtiğimiz sezon ilk 5 hedefi ile yola çıktığını ve bunu da başardığını söyledi.
Geçtiğimiz sezon ilk 11'de forma giyen futbolcularımızdan sadece 1'iyle yollarını ayırdığımızı belirten Otyakmaz, "Bu yıl ilk 5'ten daha iyi bir noktada sezonu kapatmak için yaptığımız transferlerle hocamızın da daha önce belirttiği gibi koymuş olduğu hedeflerle bu amaca ulaşmak için gerekli transferleri gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İnşallah arkadaşlarımızın da katılımıyla daha güçlü bir Sivasspor izlettireceğiz taraftarlarımıza" dedi.
Otyakmaz, transfer çalışmalarımızın devam ettiğini ve kadroya 1 ya da 2 ismin katılabileceğimizi ve takımımızın yedek kulübenin yapılan transferlerle daha zengin olduğunu sözlerine ekledi.
Kelecimiz Deniz Öksüz Sivasspor'da ilk Süper Lig tecrübesini yaşayacağını belirterek transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Sol kanat oyuncusu Berk Nezioğulları ise Sivasspor'umuzun büyük bir camia olduğunu belirterek, "Ben de bu kulübe geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bu sene katkı sağlayıp başarılı olacağız. Geçen sene ilk 5'e gitmiş bir takım zaten. Bu sene de daha önde bitirip Avrupa kupalarında şans bulacağız" diye konuştu.
Nijeryalı golcü Macauley Chrisantus'da, "Burada olmamda çok büyük katkısı olan Başkanımıza ve diğer insanlara çok teşekkür ediyorum. Büyük bir kulübe geldim. Buraya layık olmak için elimden geleni yapacağım. Burada olmak benim için çok büyük şeref" dedi.
Batuhan Karadeniz ise yaptığı açıklamada Sivasspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bir futbolcu kariyerinde büyük takımlarda oynayabilir ama önemli olan hedefi olan takımlarda oynamaktır. Sivasspor'un da iyi hedefleri var. Bizim de hedeflerimiz yüksek. Buraya geldiğim için mutluyum. İnşallah bana güvenenleri de kendimi de mahcup çıkarmam" ifadesini kullandı.
Başkanımız Mecnun Otyakmaz'a teşekkür ederek sözlerine başlayan Serdar Özkan, "Sivasspor geçtiğimiz sezon çok iyi bir sezon geçirdi. Biz de bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz. Fazla konuşmaya gerek yok inşallah sahada gerekli konuşmayı yaparız" açıklamasında bulundu.
Sol kanat oyuncusu Musa Sinan Yılmaz çok çalışarak Sivasspor'umuzu daha ileriye taşıyacaklarını belirterek, "Ümit ediyorum bu sezonu çok iyi yerde bitireceğiz. Beni bu kulübe kazandıran herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Orta saha oyuncusu Pekin Köşnek'de Sivasspor'umuzun büyük bir kulüp olduğunu ve hep beraber başarılı olmak istediklerini kaydetti.
Konuşmaların ardından 7 futbolcumuz kendilerini Sivasspor'umuza bağlayan sözleşmelere imza atarak basın mensuplarına poz verdi.
İmza Töreni
Leonadias
06.Ağustos.2014, 19:07
Sivasspor, Beşiktaş'tan defans oyuncusu İbrahim Toraman'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.
http://www.sivasspor.org.tr/tr/images/haberler/925b71663cbebd0.JPG
Leonadias
20.Ağustos.2014, 20:34
Sivasspor, sezon başında transfer ettiği Serdar Özkan ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.
Leonadias
29.Ağustos.2014, 14:11
Sivasspor, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Ertuğrul Taşkıran ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
https://pbs.twimg.com/media/BwMgalhIEAAMOGq.jpg
LaigLeNoiR
29.Haziran.2015, 14:29
Orhan Gülle ve Erkan Kaş ile sözleşme imzalandı.
bilmania
10.Temmuz.2015, 17:04
Karabükspor'dan Hakan Özmert, Kerkyra'dan Ernestas Setkus, serbest transfer olarak Bengali-Fodé Koita alındı ve Fenerbahçe'den Beykan Şimşek kiralandı.