PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90

himone
23.Ağustos.2013, 16:46
Abi yeter kimse gelmesin, takım futbolcu doldu. En çok ihtiyacımız oyuncu tipi bile olsa takımda bulunan gereksiz adamlar gitmeden bi zahmet kimse alınmasın. Ben hala doğru taktik ve kadro uygulanırsa takımın gayet kaliteli olduğuna inanıyorum. Önce yönetimin daha sonra teknik ekibin gitmesi gerekiyor. Kadro ve dizilişi Aziz Yıldırım yaptığı sürece hiçbirşey olmaz. FB'nin yıllardı yaşadığı en büyük sorunlardan birisi de başkan yüzünden formsuz futbolcuların kesilememesi(Baroni, Kuyt, Meireles, Emre, özellikle Volkan).

ForsakeN
23.Ağustos.2013, 16:48
4-1-2-1-2'den başka oyun oynayamayız artık. Takımda kanat yok. Forvet arkası da Salih oynasın, o kadar göbek varken sırıtmaz fiziki dezavantajı

mwaru
23.Ağustos.2013, 18:42
Yalnız futbolcular da iyi para kaldıracaklar bu aralar, dolar 2 oldu euro 3'e gidiyor vay be.

sananes
24.Ağustos.2013, 13:10
Ben takımımı biraz biliyorsam hiç bir şey değişmez...Ceza oynamayanlara kesilir. Bugün yine Kuyt,Baroni,Bekir,Webo,Meireles gibi 2 sezondur sürekli 11 oynayan takıma fren olan oyuncuların bir çoğu sahada gerisi kulübede olur.

Her kötü sonuçtan sonra Baroni gidiyor haberleri çıkıyor.Yönetim ses çıkarmıyor ve sonraki maçta biz bu adamı ya sahada izliyoruz ya da kurtarıcı olarak sonradan oyuna giriyor. Konya'da o 2. golü yediren adamın derhal ülkesine gönderilmesi gerekirdi ama yok. Başkanla aran iyiyse takımda dokunulmazsın.

Ersun Yanal 10 senedir beklediği göreve geldi ve böyle giderse 2-3 haftaya kalmaz kovulacak.Kimsenin beni, takımı Ersun Hoca'nın yaptığı konusunda ikna etmesi mümkün değil. Birebir geçen senenin aynı sistemi ile oynuyoruz bu hocanın kararı olamaz. Yenilsek başarısız olsak bile değişiklik yapmıyor.

Oysa denemesi hatta bence ısrar etmesi gereken sistem bu orta saha bolluğunda belli.. 4-1-2-1-2, 4-3-1-2, 4-1-3-2 nasıl isimlendirirseniz işte. 4 tane merkez orta sahalı çift forvetli sistem.

Son Arsenal maçında da büyük yemin ettim son olarak. Eğer ki bu takım eskişehir maçına da aynı formasyon ve oyuncu yapısı ile çıksın takımda köklü değişiklikler gelene kadar(yönetim bazında) 1 tane çorap dahi almayacağım Fenerium'dan.

ReaList
24.Ağustos.2013, 14:28
Yabancı fazlalığı yüzünden daha Holmen'e lisans çıkaramamışken yabancı transferi beklemek hayal. Cristian'ı atsan atılmaz satsan satılmaz ne alıcısı var ne de ona tazminat ödeyebilecek paramız. Keza Krasiç de öyle. Adamları getirirken verirsen astronomik maaş bedellerini, elden çıkaracağın zaman da böyle yük olur işte.

Kuyt'ın sözleşmesinde özel bir madde olduğunu düşünüyorum yoksa bırakın gösterdiği son derece kötü performanstan dolayı kesilmeyi, adam tek gözü darbeden dolayı görmemesine rağmen 11 çıkıyor. Yani Allah korusun 2 gözüne darbe alsa, utanmasalar kulaklık takıp adamı yine 11'e sürecekler. Yani Kuyt bu, Messi midir Ronaldo mudur ? Nedir bu adamı bu kadar tercihsiz kılan ? Tabi ki sözleşmesindeki özel vaatler.

O kadar kötü bir kadro yapısı onu geçtim bu kadroya gitmeyecek o kadar kötü bir sistemimiz var ki, bugün Es Es karşısında aynı sistemle sahada olalım yine puan kaybederiz. Son olarak bazı Spor yazarları, Fenerbahçe'nin sistem değiştirdiğini bu yüzden başarısız olduğunu yazıp çiziyor. Yukarıda Allah var, Son maçın 11 ve dizilimi ile ben geçen sezonun 2. yarısında bir sürü maç çıkarırım. Bir de Aykut Hoca olsaymış böyle olmazmış. Young Boys'a , Paok'a, Spartak'a elenen babamdı zaten. Arsenal'le bu takımları bir tutmayın bari. Böyle futbol yazarlarının, böyle hocaların, böyle başkanların ve bizim gibi taraftarların olduğu yerde iflah olmayız (nokta)

SAİT71
24.Ağustos.2013, 14:30
Ne kadar alternatifsiz bir kadromuz var. Sow kanat olmadığı için kanat oynar, Gökhan'ın yerine sağ bek olmadığı için çakmaları oynar, onlar kötü oynadı diye sakat olan adamı sahaya süreriz. Kuyt tek gözle oynar. Çünkü alternatifi yoktur. Şimdi şu duruma bakıpta gülmemek elde mi :D

William Rookwood
24.Ağustos.2013, 19:55
Bir zamanlar Stoch-Dia ikilisi gibi yardıran kanatları kadrosunda barındırırken şimdi ki durumun sorumlusu kim merak ediyorum.

titates1
25.Ağustos.2013, 18:06
Arda gelecek diyorlar kesin :S

William Rookwood
25.Ağustos.2013, 18:19
Arda bu sene gelse Galatasaray'a gelirdi.

Kaka Leite
26.Ağustos.2013, 23:15
Necati Ateş ile yollarını ayırıyormuş Eskişehir, birazcık kıllanmadım değil.

Bonservisi yok, Türk forvet bi de geçen hafta penaltıdan bize golünü atsaydı kesin derdim de.

Crazycat
30.Ağustos.2013, 15:30
Meireles gitmek istiyormuş.

İlk rest Meireles'ten
Yıldız futbolcu ayrılmak istediğini yönetime iletti

CAS’ın UEFA’nın verdiği Avrupa kupalarından 2 yıl men kararını onamasından sonra Fenerbahçe’deki gerilim yönetimin ardından futbol takımına da sıçramış durumda... Sarı-Lacivertliler’de özellikle takımda bulunan eski yabancılar bu durumdan oldukça rahatsız. Yeni transferler ise böyle bir durumun yaşanabileceğini bile bile geldikleri için herhangi bir sorun çıkarmıyorlar. Ancak Meireles ve Sow gibi takımın önde gelen yıldızları bu durumdan oldukça hoşnutsuz.

MENAJERİNE TALİMATI VERDİ
İşte bu gelişmeler sonrasında Fenerbahçe yönetiminin korktuğu başına geldi... Raul Meireles, Fenerbahçe’nin 2 yıl ceza alması nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini menajerine iletti. Sarı-Lacivertli yöneticilerle görüşen Portekizli yıldızın menajerinin de, “Meireles, Avrupa’da kendini göstermek istiyor. Alınan bu ceza nedeniyle de bu hedefine ulaşamayacak. Bunun için de ayrılmak istiyor” dediği öğrenildi.

Kaynak (http://spor.haberturk.com/futbol/haber/873513-ilk-rest-meirelesten)

attirson
30.Ağustos.2013, 15:54
Habertürk'e inanmamak lazım.

Crazycat
30.Ağustos.2013, 16:18
Bu haber yalan olsa bile gitmek isteyenler elbet olacaktır, 2 yıl Avrupa'dan uzak kalmak az buz bir şey değil sonuçta.

SAİT71
30.Ağustos.2013, 16:49
Bu takımda Sow haricinde hangi yabancı olursa olsun gitmek istiyorum derse üzülmem. Alves ve Emenike'ye belki ama Sow'a çok üzülürüm. Diğerlerinin yeri doldurulabilir. Çoğu yabancımızında zaten olmazsa olmaz bir durumu yok takımda. Baroniymiş, Krasicmiş, Weboymuş vs. Hatta Sow-Emenike-Alves kalsın diğerleri gitsin.

MuraTBudaN
30.Ağustos.2013, 17:06
Twitter hesabından hiçbir yere gitmiyorum yazmış.

Crazycat
30.Ağustos.2013, 17:11
Twitter hesabından hiçbir yere gitmiyorum yazmış.

https://twitter.com/14_raulmeireles/status/373395634151493632

"I'm not going anywhereee!!!!!!!!!!!!!" demiş, iyi güzel demiş ama yabancı oyuncular kendisi gitmek istemese bile kulüp yeni alınan oyuncuların bonservislerini, mevcut kadrodaki yüksek ücretle oynayan futbolcuların maaşlarını hangi gelirle ödeyecek ki, elbet bir noktada bazı oyuncuların kulüpten ayrılmaları gerekecek diye düşünüyorum.

Düzeltme: Bu twitter hesabının sahte olduğunu söylüyorlar.

Rsa
30.Ağustos.2013, 17:35
Meireles'in gerçek twitter hesabı, https://twitter.com/OficialMeireles.

ForsakeN
30.Ağustos.2013, 19:18
Sow gitsin bence. Onun icin daha hayirlisi olur cunku. O kadar seviyorum Sow'u. Yerine Necati'yi falan aliriz yeterli olur. Ilk 6ya girip Avrupa vizesi almamiz kafi sonucta.

Bence takimda maaslari yuksek oyunculari tutmanin anlami yok su sartlarda. Kuculmeye gitmenin tam sirasi

Önder HOCA
30.Ağustos.2013, 22:19
sow u göndermek saçmalık olur ara yol bulsunlar maaşına zam yapsınlar ama sadece sowu tutsunlar yeter gerisi gereksiz

Kaka Leite
30.Ağustos.2013, 22:26
Habertürk'e inanmamak lazım.

Adı geçen şahıs Meireles ise ben her habere inanırım.

Ben kalacağını düşünmüyorum ki kalmasını da gram istemiyorum. İnşAllah ilk giden olur, Sow'dan başka gitmesin diyeceğim kişi yok.

Sow'un gitmesi beni de yıkar, çünkü çok özel bir oyuncu Sow. Umarım da gitmez..

erdem344
30.Ağustos.2013, 23:27
Krasiç kiralık verilmiş

Önder HOCA
30.Ağustos.2013, 23:34
fransanın bir ada takımıydı yanılmıyorsam

lofthei
30.Ağustos.2013, 23:37
Toplamda kaç dakika süre aldı Krasic? Bastia'ya kiralık yolluyorsun adamı. Baroni'ye verilen şans ona verilseydi şimdi çok daha iyi bir Krasic olurdu. Yani antrenmanlarda piknik mi yapıyor bu adam, bu kadar mı kötü imajı var ki 18'e bile giremiyor? Kiralık verdiğimiz kanatlar şu anda ilk 11'de olsaydı sahada bambaşka bir Fenerbahçe izlerdik.

Edit: Artık yapacak bir şey yok, şu Holmen'e lisans çıkartılsın da gözümüz orta saha görsün bari.

SAİT71
30.Ağustos.2013, 23:45
Arkadaş baştan beri diyorum, o adamın 1 yıl oynamadığını bilerek aldınız. Kolay kolay form tutamayacağını bilerek lades dediniz. Krasic çok yetenekli bir oyuncu ancak hiç oynamamıştı geldiğinde. Kaç maç oynadı bilmiyorum, 1-2 maç Türkiye Kupası'nda görmüştüm adamı. 1-2 Avrupa maçına çıktı sonra idam ettiler bu adam ruh gibi diye. Çok haksızlık yapıldı bence. Denildiği gibi Baroni'ye sabredene kadar bu adama sabretsek şuan çok formda bir kanat oyuncusu kazanmıştık. Krasic inşallah çok form tutup seneye bizde oynar. Zaten ihtiyacımız olacak. Bu adam kalitesiz değil formsuz. CSKA'da izleyenler nasıl birisi olduğunu bilirler.

goosfraba
31.Ağustos.2013, 01:01
krasic bastia'a gitmiş.

maaşının %20sini bastia ödeyecekmiş.

Escochae
31.Ağustos.2013, 02:12
Holmen sanki Aurelio etkisi yapacak gibi geliyor bana. Umarımda öyle olur. Bu arada takımda cidden kanat oyuncusu kalmadı. Minimum 1 tane alınmalı.

himone
31.Ağustos.2013, 02:21
Takımın tamamen içine ettiler, şimdi Sow da gider tam olur. Bu arada Meireles efendi de gitsin, geldiğinden beri aldığı paranın yarısını bile haketmedi 45 dakikalık futbolcu. Ama kimse o herife para falan vermez, en azından aklı başında olan vermez.

Escochae
31.Ağustos.2013, 02:47
Takımın tamamen içine ettiler, şimdi Sow da gider tam olur. Bu arada Meireles efendi de gitsin, geldiğinden beri aldığı paranın yarısını bile haketmedi 45 dakikalık futbolcu. Ama kimse o herife para falan vermez, en azından aklı başında olan vermez.

Meireles'den bahsediyorsan orda bi duracaksın. O kadar kolay silinip atılacak bir adam değil. Yüksek beklentiler ve yüksek ücretlerle geldi bu takıma. Bu zamana kadarki performansı yeterli düzeyde olmasa bile en azından bir yarım dönem daha sabır edilmeli. Ayrıca piyasası olanda bir futbolcu. Bugün satmak istesen alacak bir çok kulüp bulursun.

GebzeLi1907
31.Ağustos.2013, 02:50
Sow gitsin, bencilliğe lüzüm yok. Adam şampiyonlar ligi klasında. Emenike Webo hatta Kuyt orayı bu yıl götürür. yazık sol kanatta heba oluyo.

Bu yıl Sow'un yanında Yobo, Mereiles, Baroni(gerekirse üstüne para verilsin) gönderilmesi gereken yabancılar. Sow ve Mereilesten 21 22 milyon para kazanırız benim tahminim. Holmen'e lisans çıksın oynasın o da.
kadlec de gitmeli bence ama hiç bir takım ona geldiği bonservisi ve burdaki ücretini vermez.

2 3 tane yabancı genç fizik olarak iyi hücum yeteneği güçlü arzulu tempolu kanat oyuncuları bulmalıyız belki bir de top süren dağıtabilen dikine giden amc ya da mc
Gerek arjantin liginden gerek fransa gerek iskandinav ligleri vs vs aranırsa böyle bulunacak adam çok.
10 milyon euroya 2 3 tane böyle maksimum 23 24 ünde topçular getirip onları takıma kazandırmalıyız.
Ama bu adamları ararken yetenekleri kadar kazanma karakterine saha içindeki isteğine arzusuna da mutlaka bakılmalı. kırılgan naif adamlar alınmamalı.

İki yılın sonunda Bekir, Selçuk, Webo, Kuyt, Kadlec, Emre, Egemen takımdan tasfiye edilmeli. Bu oyuncuların hiç birinden uzun vadede bize yarar gelmez. Volkan da gitmeli bana sorarsanız ama hiç olmadı yedek kalmalı.
Gökhanı da çok zorlayacak yeri gelecek kesecek yerli ya da yabancı bir genç de oraya mutlaka monte edilmeli.

Süreç çok zor, ama bu yönetimi başımızdan atarsak kaliteli ve düzgün planlama yapan bir yönetim ile geri dönüş zor değil.

Crazycat
31.Ağustos.2013, 03:27
Fenerbahçe'de ayrılık sinyalleri!
UEFA Disiplin Kurulu kararına yapılan itirazın CAS tarafından reddedilmesi, Fenerbahçe'yi bir kez daha 3 temmuz sürecinde yaşanan sıkıntıların benzerleri ile karşı karşıya bıraktı.

Şike soruşturmasının başladığı 3 Temmuz 2011'den sonraki günlerde Andre Santos, Emmanuel Emenike ve Mamadou Niang gibi oyuncular sarı-lacivertli takıma veda etmişti.
Şimdi de Moussa Sow ve Raul Meireles ayrılık sinyalleri veriyor. Portekizli yıldız Meireles ve Senegalli golcüsü Sow'un menajerlerine, kendilerine kulüp bulmaları için talimat verdiği gelen haberler arasında... Sarı-lacivertlilerde, sezon başından beri bekleneni veremeyen sol bek Michal Kadlec ile de yolların ayrılacağı öğrenildi.
Öte yandan sezon başı İstanbul Büyükşenir Belediyespor'dan transfer edilen ancak yabancı kontenjanı dolu olduğu için henüz lisansı çıkartılmayan İsveçli Samuel Holmen, ayrılıklar sonrası işlemleri tamamlanarak kadroya dahil edilecek.

Kaynak (http://www.ntvspor.net/haber/futbol/93101/fenerbahcede-ayrilik-sinyalleri)

lofthei
31.Ağustos.2013, 04:59
Bana sorarsanız artık kulübe yabancı futbolcu alınmamalı. Alacaksan da geldiği gibi ilk 11'e koyacağın ve kesinlikle fayda alacağın adamlar alırsın. Bu yabancı sınırlamasında artık ''kendini kanıtlarsa efsane olur'' yabancılarına transfer politikasında yer kalmadı. Ya profesyonel bir yıldız getireceksin, ya da en azından büyük Avrupa liglerinde UEFA'ya katılmaya oynayan takımlardan soru işaretlerini mümkün mertebe kafalardan silmiş bir oyuncu alacaksın. Başarıya aç olmaları da ayrı bir kriter.

Mesela, bu sene transfer dönemi artık kapandı diyebiliriz. Seneye ilk 11'de 5 tane yabancı oynatabileceksin. Bruno Alves, Holmen, Stoch ve Emenike'yi kafadan 11'e yazarım ben. Gerisi Krasic'in Bastia'daki form durumuna bakıyor. Krasic uçak gibi geri dönerse onu 11'e koyar Sow'u satarım. Krasic yeterli grafiği yakalayamazsa Sow-Emenike çift forvet oynarım. Moussa Sow-Milos Krasic karşılaştırması yaptığımız bir ortamda yeni yabancı futbolculara bence hiç yer yok. Hele Cristian Baroni, Meireles gibi gereksiz oyuncular hâlâ takımdayken hiç hiç yer yok. Kaldı ki bence bizim oyuncularımız, ligde oynatılan yanlış futbol anlayışından dolayı kötü gibi görünüyor. Hasan Ali kötü sol bek mi? Bugün Galatasaray karşısında izlediğimiz Tarık Çamdal kötü sol bek mi? Özgür Çek şans verilse orada kötü mü oynar? Bence Türk futbolu bazı önyargılarından dolayı Avrupa'da çok yükselemiyor. Fenerbahçe de imkanlarına rağmen yanlış oyuncu ve sistem seçimleriyle bunun 1 numaralı örneği oldu son 2-3 yılda.

Yabancı sınırlamasına karşıyım bu arada. Ancak yapacak bir şey yoksa oyunu kuralına göre oynayacaksın. Gözün kapalı 6 milyon verdiğin Baroni'den çok daha iyi oyuncular var ülkemizde. Gereken tek şey bu adamları objektif bir şekilde izleyip araştırabilecek kişileri ve gelen oyuncuları oynatabilecek kişileri bulmak, ve kulübe bir LigTV bağlatmak.

lofthei
31.Ağustos.2013, 05:32
Bu arada ne olur transferleri KAP'a bildirmeyin arkadaşlar :D

http://s14.directupload.net/images/130206/jai8r47v.swf

Cengo
31.Ağustos.2013, 05:47
Bu arada ne olur transferleri KAP'a bildirmeyin arkadaşlar :D

http://s14.directupload.net/images/130206/jai8r47v.swf

Bu nedir arkadaş? :n:

Şöyle bir çözüme ulaşamadık. Süreç fena yıprattı. Şu kaos bitmeli artık.

http://www.footballuser.com/formations/2013/08/813978_Fenerbahce_SK.jpg

ReaList
31.Ağustos.2013, 11:00
Yeni bir yönetim gelmeden yeni bir yapılanmanın ve transfer çehresinin değişmesinin mümkünatı yok.

Crazycat
31.Ağustos.2013, 15:30
Aziz Yıldırım: İsteyen gidebilir
Futbolcularla buluşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Kulüpte takımın maliyetini karşılayacak para yok. İsteyen gidebilir" dedi.

F.Bahçe'nin Avrupa kupalarından 2 yıl men edilmesinin ardından küçülmeye gidilmesi gündeme gelirken başkan Aziz Yıldırım, bunu oyunculara resmen tebliğ etti. Samandıra'da futbolcularla bir araya gelen Yıldırım, kulübün ekonomik olarak zor durumda bulunduğunu, özellikle Avrupa'dan men cezasının ardından borsada da sıkıntı yaşandığını ve önümüzdeki günlerin zorlu geçeceğini anlattı. Yıldırım futbolculara açık bir dille, "Şu anda kulüpte bu takımın maliyetini karşılayacak para yok. İsteyen gidebilir. Gitmek isteyene de gerekli kolaylığı sağlarız" diye konuştu. Bazı isimlerin menajerlerine talimat verdiği bildirildi.

Öte yandan dün akşam saatlerinde bir açıklama yapan Aziz Yıldırım, şike davası sürecinde beklenen Yargıtay kararları hakkında kendi ağzından medyaya yansıtılan haberleri yalanladı. Yıldırım, "Gerek F.Bahçe Başkanı, gerekse Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Aziz Yıldırım olarak, adaletin hakkaniyete uygun bir şekilde tecelli edeceğine dair düşünce ve inancım tamdır" dedi.

(Fotomaç)

Kaynak (http://skorer.milliyet.com.tr/aziz-yildirim-isteyen-gidebilir/fenerbahce/detay/1757158/default.htm)

Mamadou
31.Ağustos.2013, 16:30
Yabancı oyunculardan kendi isteği ile ayrılmak isteyenler olacaktır ama yerli oyunculardan ayrılmak isteyen olursa Fenerbahçe açısından sıkıntı doğurur. Volkan, GG, HAK, Topal, Caner, Alper gibi oyuncular. Bence GG falan yurt dışına gitmek isteyecektir gibi geliyor bana.

Bu arada Holmen'e lisans çıkartılmış.

Corpus
31.Ağustos.2013, 16:50
GG' nin tembelliğini düşününce aklıma Sergen' in hikayesi geliyor :)

sergen

europeanconquer
02.Eylül.2013, 21:14
Sky Sports'a göre Fenerbahçe Emmanuel Adebayor'la ilgilenmiyormuş ?!

Nereden ne diye çıktı bu haber :n:

Burak Akmanoğlu
02.Eylül.2013, 21:18
Ne alaka Adebayor gelsin onuda "Orta Saha" oynatalım artık.

europeanconquer
02.Eylül.2013, 21:21
Ne alaka Adebayor gelsin onuda "Orta Saha" oynatalım artık.

Yok zaten almazsınız,Sky Sports'da ilgilenmediğinizi söylüyor ama ben Türkiye'de bile ismi geçmiyorken İngiltere'de geçmesine şaşırdım :n: Dedim Fotomaç,Fanatik falan nasıl atlar bu haberi.

eng1n
02.Eylül.2013, 22:00
CNN Transferline ‏@CNNTransferline 2 dk
Arsenal interested in Moussa Sow. #AFC #gunners

Cengo
03.Eylül.2013, 01:17
CNN Transferline ‏@CNNTransferline 2 dk
Arsenal interested in Moussa Sow. #AFC #gunners

Fake o hesap.

Gökhan Gönül hiç bir kulübe gitmek istemediğini, Avrupa hayali olmadığını bir çok kez açıkladı. Volkan amatöre bile düşse takım asla gitmeyeceğim dedi keza. Fenerbahçe'den ayrılmak isteyen yok Serdar Kesimal ve Semih Şentürk dışında.

Kaka Leite
03.Eylül.2013, 01:21
Fake o hesap.

Gökhan Gönül hiç bir kulübe gitmek istemediğini, Avrupa hayali olmadığını bir çok kez açıkladı. Volkan amatöre bile düşse takım asla gitmeyeceğim dedi keza. Fenerbahçe'den ayrılmak isteyen yok Serdar Kesimal ve Semih Şentürk dışında.

Semih halen bizim oyuncumuz mu ki abi ?

SAİT71
03.Eylül.2013, 01:45
Bence Semih kalmalıydı. Alternatif olarak kadroda tutulabilecek Türk forvetti. Webo'ya bence hiç gerek yoktu. Sow ile Emenike olsaydı o zaman belkide Webo hiç alınmazdı. Adebayor olayına inanmıyorum. Sow gitmemeli. Giderse taraftarın gazabından kurtulamazlar.. Kabir azabı yaşarlar...

Cengo
03.Eylül.2013, 02:18
Semih halen bizim oyuncumuz mu ki abi ?

Sözleşmeli oyuncumuz. Cuma gece yarısına kadar zaman var transfer olması için.

KanaKe
04.Eylül.2013, 11:05
sowa teklif varsa versinler hemen iyi bir fiyata bosuna harcaniyor adam

ForsakeN
04.Eylül.2013, 14:53
Serkan Kırıntılı Ç.Rize'ye gitmiş

Rsa
05.Eylül.2013, 01:08
1 milyon euro karşılığında vermişiz Rize'ye. Hiç oynatmadığımız bir adamdan bence çok iyi para kazanmışız.

davidvilla
05.Eylül.2013, 12:07
Stoch'a elveda beyler.
Bir yetenekli genç oyuncuyu daha Türk futbolu olarak yemiş bulunuyoruz hepimize afiyet olsun.
Ribery gibi olursa da TV'den izleriz artık.

Link (http://www.sporx.com/futbol/transfer/haber/343654.php)

sui generis
05.Eylül.2013, 12:10
Stoch'a Fenerbahçe kal derse kalır.

SAİT71
05.Eylül.2013, 16:05
Aynen. PAOK'ta kalıp ne yapacak adam. O şuanda kendini gösterip yönetim ve teknik heyeti haksız çıkarmak istiyor. Bunuda başarıyor şuana kadar. Tek derdi gelip formayı kapmaktır... (Hoş bizde olsa ne yapıyoruz orasıda ayrıda...)

Önder HOCA
05.Eylül.2013, 22:49
http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/kapi-gosterildi-ama-gitmediler-iste-nedeniSXHBQ343644SXQ

adamların gitmek isteyip istememesine kaldıysak oooo daha çok bekleriz

zeck17
05.Eylül.2013, 22:52
Fenerbahçeye avrupada oynamak için geldim demişti fenerbahçe önümüzdeki senede yok paok'un seneye de uefa'da oynama şansı yüksek

ForsakeN
06.Eylül.2013, 13:00
Takım 2 yıl Avrupa'da yok. Yabancı oyuncudan ziyade Türklere ihtiyacımız var.
Takım yaş ortalaması çok yüksek bu sebeple genç oyuncu da lazım.
Takımda ofansif kanat oyuncusu da ihtiyacı var.

Hala daha Kerim Frei'ı almak için ne bekliyoruz? Bursadan 10M Euro'ya mı alalım 2 sene sonra?

Bu yönetim adamı çıldırtır. Önder Özen gibi bir adam lazım bize.

byariff
06.Eylül.2013, 13:37
recep niyaz bucaya kiralanmis

ForsakeN
06.Eylül.2013, 13:38
Recep Niyaz böyle giderse 2.lig topçusu olacak

sananes
06.Eylül.2013, 14:35
adam satmak lazım adam. Kadro çok şişik,özellikle orta sahada. Keşke Emre'yi geri almasaymışız.

ReaList
06.Eylül.2013, 16:34
Ortasaha şişik mi ? Selçuk Şahin 11 oynuyor yahu (: Sen 2 senede 25-30 milyon €'ya yakın bonservis bedeli öde, 5-6 ortasaha merkez oyuncusu transfer et, oranın kalitesini arttırmaya çalış ama hala Selçuk'la oyna. Enteresan bir takımız, Selçuk kötü diye demiyorum, sadece bizim paramız çok. Tribüne göndermek için milyon €'larımız çok.

himone
06.Eylül.2013, 20:57
Her futbolcuyu da alacaz dye bir şey yok, takımın şişik olduğunu ben de savunuyorum. Bu arada Selçuk Şahin'in oynuyor olması takımın şişik olduğu gerçeğini değiştirmez. Salih'i Recep'i nasıl yetiştirdikki Kerim'i yetiştirelim. Bence 2 yıl boyunca transfer yapmayalım. Seneye Stoch ve Krasic takıma döner, o sırada Yobo, Cristian, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Kadlec ve bir yabancı daha göndeririz. Ondan sonraki seneye zaten takımdan gidecek bir sürü yaşlı adam var, cezamız kalktıktan sonra transferler yapabiliriz. Takımın mevcut halinden en az 5-6 tane oyuncu gitmeden kimseyi almamalıyız, oyuncular tempolu oynadıktan sonra ligde bu oyuncularla bile kanattan etkili olabiliriz. Her takım kanat oyuncuları ile oynamak zorunda değil.

Önder HOCA
09.Eylül.2013, 23:50
http://amkspor.com/2013/09/09/eyvah-yine-gidiyor.html

haydi hayırlısı

SAİT71
10.Eylül.2013, 07:19
Bu kadar gitmek isteyen bir adamı niye yollamıyorlar hayret doğrusu...

BaGa TaRKaN
10.Eylül.2013, 15:18
Baroni Gibi Bir Profesör Yollanır mı Yahu...!

Bulunmaz Hint Kumaşı Ben Olsam Tutardım :D

sui generis
12.Eylül.2013, 12:49
Sow'u ilk aldığımızda demiştim; Sow 2014-2015 sezonu başında takımdan ayrılır. hala aynı şeyi düşünüyorum. yoksa böyle sözleşme imzalanmazdı.

”Anlaşma çerçevesinde Lille Kulübü’ne 10.000.000 avro bonservis bedeli, oyuncuya ise 2011-2012 sezonunun kalanı için 1.280.000 avro, 2012-2013 sezonu için 3.400.000 avro, 2013-2014 sezonu için 2.600.000 avro, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının her biri için ise 1.400.000 avro garanti ücret ödenecektir.”

eng1n
12.Eylül.2013, 14:53
Sow'u ilk aldığımızda demiştim; Sow 2014-2015 sezonu başında takımdan ayrılır. hala aynı şeyi düşünüyorum. yoksa böyle sözleşme imzalanmazdı.

çok adaletsiz bir sözleşme olmuş, Semih'in garanti ücreti 2 galiba...

sui generis
12.Eylül.2013, 14:55
Aslında adaletsiz değil kurnazca bir sözleşme. İlk yılların ücreti yüksek tutulup sonraki yıllarınki düşük tutulmuş. O zamana kadar kalmayız buralarda diye düşünülmüş.

Cengo
12.Eylül.2013, 18:15
Aslında adaletsiz değil kurnazca bir sözleşme. İlk yılların ücreti yüksek tutulup sonraki yıllarınki düşük tutulmuş. O zamana kadar kalmayız buralarda diye düşünülmüş.

Kalmam değil, sorun çıkartır sözleşme yeniletirim diye düşünmüş.

Bordo61Mavi
16.Ekim.2013, 12:03
Ersun Yanal 'cilingir' istemis yine, aman diyim :)

Alanzinho'yu aldirmisti bize

Burak Akmanoğlu
16.Ekim.2013, 15:39
Ganso'nun transfer edileceği söyleniliyor

Cengo
16.Ekim.2013, 19:14
Ersun Yanal 'cilingir' istemis yine, aman diyim :)

Alanzinho'yu aldirmisti bize

Trabzonspor'un bütçesi ile Fenerbahçe'nin bütçesi aynı mı?

Hiç para olmadığı için Hasan Üçüncü'yü oynattığını, transfer yapamadığını, o yüzden serbest kalan Ayman'ı transfer ettiğini de söylemişti Ziya Doğan.

Alanzinho ile karşılaştırmak doğru değil. Trabzonspor bu yüzden başarısız oluyor zaten. PLANSIZLIK.

himone
16.Ekim.2013, 21:58
Ganso'nun transfer edileceği söyleniliyor

Çok yalan bir transfer söylentisi gibi geliyor, adam geçen sene 15 veya 20 milyona transfer oldu. O kalitede bir oyuncuyu almak için ciddi para lazım, bizde de bu sene para kalmadı.

Bordo61Mavi
17.Ekim.2013, 10:54
Trabzonspor'un bütçesi ile Fenerbahçe'nin bütçesi aynı mı?

Hiç para olmadığı için Hasan Üçüncü'yü oynattığını, transfer yapamadığını, o yüzden serbest kalan Ayman'ı transfer ettiğini de söylemişti Ziya Doğan.

Alanzinho ile karşılaştırmak doğru değil. Trabzonspor bu yüzden başarısız oluyor zaten. PLANSIZLIK.

Butceler elbette ayni degil. Ama gidip Norvec liginden 160+ boylarinda Brezilyaliya 4+ milyon para vermekte akil isi degildir.

Ben bunu yazdim diye Ersun Yanal yanlis secim yapacak degildir ama dogru tercih yapacagida garanti degil. Galatasaray yillarca bir Hagi aradi, neler gitti neler geldi, suan onun kadar isim yapmis bir Sneijder var ama yerini hic bir zaman tutamaz.

Sizde 1 Alex ariyacaksiniz ama bakalim bulunanilecekmi .

Ayman ve Hasan Ucuncu konusunu nerden bagladin bu konuya cozemedim :) Trabzonspor degil Turk futbolu plansizliktan kaybediyor. Sadece Trabzonspor demen cok sacma olmus

Yapilan transferlerde basari orani herkeste ayni.

+
Cilingir oyuncu gorevini Stoch rahatlikla gorurdu.

nekop
17.Ekim.2013, 13:33
Stock'un çilingirliği mi kaldı yahu. :) 5 yaşındaki çocuk bile topu içeri çekip, şut deneyeceğini biliyor. Keşke 5-10 maç sağ çizgide oynatılsaydı, çizgiye inmeyi falan öğrenirdi belki. :)

Ayrıca Alanzinho yanlış bir hamle olsa da aldığı diğer oyuncularla çok sağlam bir iskelet oluşturmuştu Ersun Yanal. Bence hakkını yememek lazım. :)

Bordo61Mavi
17.Ekim.2013, 13:52
Cilingir transferine kadar Ersun Yanal gercekten basariliydi transferde ki biz 3 sene o kurulan kadronun meyvesini yedik.

iceri kat edip herkes sut atmasini bilir diyorsun, birazda cizgiye inebilsin diyorsun. Peki cizgiye inmesi icin alinan Krasic ne yapti ?

Stocha sans verilmeliydi, birsey kaybetmezdiler. 10 numara oyniyacak bir adam degil ama cok kilit kirar (Yanal'in istedigi gibi)

Önder HOCA
17.Ekim.2013, 17:44
Çok yalan bir transfer söylentisi gibi geliyor, adam geçen sene 15 veya 20 milyona transfer oldu. O kalitede bir oyuncuyu almak için ciddi para lazım, bizde de bu sene para kalmadı.

9 milyonamı ne gitmişti yanlış hatırlamıyorsam

eng1n
17.Ekim.2013, 21:59
9 milyonamı ne gitmişti yanlış hatırlamıyorsam

%50 si 9 milyon galiba %50 hakkı santosta hala, italyada ki co ownership tarzı transfer oldu.

himone
17.Ekim.2013, 22:11
%50 si 9 milyon galiba %50 hakkı santosta hala, italyada ki co ownership tarzı transfer oldu.

Öyleyse daha kötü oluyor :). Çok iyi oyuncu ama şu kadroya bir tane daha orta saha almak çok komik olur, hem de yabancı.

Bence artık orta saha almanın anlamı yok, zaten 2 yıl Avrupa'da yokuz. Bu sene böyle idare edip seneye kanat oyuncusu transfer etmek lazım ve fazlalıkları da göndermek gerekiyor. 2 yıl sonra da yaşlananların yerine yeni oyuncular alınır.

Burak Akmanoğlu
18.Ekim.2013, 20:32
Brezilyalı futbolcu Ganso, sarı-lacivertli ekipten transfer teklifi aldığını açıkladı.

Eurosport

SAİT71
18.Ekim.2013, 22:51
Almak lazım ancak bu kadar orta saha ile Orta saha Cumhuriyeti kurarız...

sananes
18.Ekim.2013, 23:33
Ganso dizinden sakatlanıp durmuyor mu? riskli olur kendisine yatırım yapmak. Zaten bu orta sahaların üzerine alınacağını sanmıyorum,devre arasında cristian gider ganso veya benzer bir oyuncu gelir.sezon sonu da meireles'in bizde kalacağını sanmıyorum ben,selçuk mehmet topuz falan orta saha diye saymayacağım oyuncular olduğu için çok oyuncumuz olmuyor.

Bir sonraki yaz transfer sezonundan sonra çok daha iyi olacak bu takımın kadrosu inanıyorum. Keşke avrupadan sadece 1 sezon ceza alsaydık.

Escochae
11.Aralık.2013, 17:08
Şimdi de Diegoyu istiyormuşuz

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/99588/diego-fenerbahceye-goz-kirpti

nerazzuri
11.Aralık.2013, 17:30
cska'da ki ahmed musa diyorum. cuk diyorum. nokta transfer diyorum. hazır cska avrupa'dan elendi ucuza kapatırız. tam bizim sistemin oyuncusu.

Kaka Leite
11.Aralık.2013, 18:42
Ooo Diego çok çok güzel olur.

Çok beğendiğim bir oyuncu ve o da bizi istiyormuş sanırım. Güzel transfer olur inşAllah alınır ne diyelim.

fmhastasi
11.Aralık.2013, 19:28
transfer edelim birini

mwaru
11.Aralık.2013, 20:05
Diego tek başına maç kazandıracak bir isim. Nokta atışı olur kısa dönem için.

Fearless Coward
11.Aralık.2013, 20:07
Yine mi Diego :D kaç yıl oldu bi bitmedi şu Diego sevdası. :D Wolfsburg bu sezon Avrupa'ya gider gibi Diego bırakmaz bence kulübünü ama olursa muazzam transfer olur.

sui generis
14.Aralık.2013, 23:27
Takım yaşlı ve hücum hattında alternatif oyuncumuz yok. 3 mevki için toplam 4 oyuncumuz var. 2 tanesi sakatlansa ileri hattımız alt üst olacak. Bu yüzden Cenk veya Muhammet'i almalıyız. Cenk'in sözleşmesi biteceği için daha kolay olur onu almak.

Orta sahada ise, temizlenmek gerekiyor. Holmen ve mümkünse Meireles'i yollamalıyız. Holmen'i kesin yollarız da Meireles devre arasında pek mümkün değil. Meireles ve Emre sakatlık problemleri olmasalar çok faydalı olabilecekler ama bu şekilde 1 kişi bile etmiyorlar. Cris ise; şuanda kalmalı gibi duruyor. En azından sezon sonuna kadar.

Defansta ise; bir Türk stoper yeterli. En iyi savunma hattına sahibiz. O kadar eleştirdiğimiz Bekir bile şuan kalan 17 takımda 11 oyuncusu olur. Kadlec ve Yobo'yu yollayıp bir yerli stoper alsak güzel olur. Hasan ve Topuz yerli yedek bek için gayet iyi isimler.

uAburak89
15.Aralık.2013, 00:05
O kadar eleştirdiğimiz Bekir bile şuan kalan 17 takımda 11 oyuncusu olur.
Bekir bile kendisi için böyle düşünmüyordur.

sui generis
15.Aralık.2013, 00:16
Beşiktaş'ta Sivok'tan sonra o yazılır. Aynı şekilde Trabzonspor'da Yumlu ile birlikte yazacağım isim olur. Galatasaray'da ise ilk yazacağım isim olur. Chedjou belki piyasası olduğu için önüne geçebilir ama o da Fransa'da yılın stoperi olarak geldiği için. Yoksa Bekir düzenli oynasa hepsinden faydalı olur.

uAburak89
15.Aralık.2013, 00:22
Çok abartıyorsun bence, hem de öyle böyle değil. Bunu ilk yazışın da değil üstelik hafızam beni yanıltmıyorsa. Neyse sonuçta herkesin kendi fikri.

sui generis
15.Aralık.2013, 00:33
Caner böyle parlamadan önce onun için demiştim. Kalan 17 takımda 11 oynar diye. Belki Bekir için de demişimdir, hatırlamıyorum. Zaten bizde de Egemen olmasa Alves ile iyi bir ikili olabilirdi.

ForsakeN
15.Aralık.2013, 00:45
Batalla tarzında bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ya da direk onu alalım Holmen + bir miktar paraya karşılık.

Ayrıca Semih'in Bekir'den fazlası yok bana göre de

Kaka Leite
15.Aralık.2013, 00:47
Batalla tarzında bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ya da direk onu alalım Holmen + bir miktar paraya karşılık.

Ayrıca Semih'in Bekir'den fazlası yok bana göre de
O tarz vefasız adamların bu takımda yeri yok. Bir kere profesyonellik sıfır bir oyuncuda yetenekten önce yaptığı işe saygı olmalı.

ForsakeN
15.Aralık.2013, 00:49
O tarz vefasız adamların bu takımda yeri yok. Bir kere profesyonellik sıfır bir oyuncuda yetenekten önce yaptığı işe saygı olmalı.

O olay biraz muallakta kaldı bana göre. Kimin haklı olduğunu bilmiyoruz, Daum'un da mazisi kabarık

himone
15.Aralık.2013, 00:59
1 tane yerli forvet, bir tane kanat oyuncusu takım için yeterli. Takımdan da Yobo, Holmen ve Meireles gönderilmeli Salih te 11 oynayabileceği bir takıma kiralanmalı. Holmen ve Meireles gönderilebilirse iyi bir orta saha alabiliriz. Cristian'ı hiç istemezdim ama son maçlarda sadece skor değil oyun olarak ta etkili. Tabi bu form çok sürmez ama yine de diğer oyunculardan iyidir.

Forvet ve kanat için Cenk Tosun ile Jimmy Durmaz çok iyi olur. Almak kolay olmaz ama mevcut oyuncular gönderilebilirse kaynak oluşturulmuş olur.

Rsa
15.Aralık.2013, 01:02

Eski konuları açıyor gibi olacak biraz ama Aziz Yıldırım'ın Alex'e yaptıkları ortadayken hangi vefadan bahsediyorsun Fenerbahçe'de?

CeNTeR_TR
15.Aralık.2013, 01:03
Eski konuları açıyor gibi olacak biraz ama Aziz Yıldırım'ın Alex'e yaptıkları ortadayken hangi vefadan bahsediyorsun Fenerbahçe'de?

Cenker Fenerbahçe'nin vefasından bahsetmemişki.

Batalla'nın vefasızlığından bahsetmiş yanlış anlamışsınız herhalde.

Kaka Leite
15.Aralık.2013, 01:06
Ben kaptana yapılanları da takdir etmiyorum ve anlamıyorum zaten.Alex meselesi değil zaten bizim olayımız o konuşuldu ve konuşulmaya devam ediyor ama sonuç aynı.

Batalla olayı ne kadar farklı olursa olsun. Sen sözleşmeli bir oyuncusun ve olgun bir bireysin çocuk gibi küstüm oynamıyorum diyip kafana göre hareket edemezsin. Bugün bunu yapan oyuncu yarın gelip Fenerbahçe'deki rekabet ortamına dayanamayıp hocayla yine sorunlar yaşayabilir.

Bursaspor taraftarının Batalla'yı ne kadar sevdiği de ortada hadi hiç bir şeyi takmıyorsun bari taraftarlara bunu yapma.

Rsa
15.Aralık.2013, 01:07
Cenker Fenerbahçe'nin vefasından bahsetmemişki.

Batalla'nın vefasızlığından bahsetmiş yanlış anlamışsınız herhalde.

Batalla vefasız da Fenerbahçe'de vefasız onu diyorum. Gelirse oynar yani. Emre'yi, Tümer'i hazmetmiş sevmiş taraftar Battalla'yı mı sevmeyecek?

Ben kaptana yapılanları da takdir etmiyorum ve anlamıyorum zaten.Alex meselesi değil zaten bizim olayımız o konuşuldu ve konuşulmaya devam ediyor ama sonuç aynı.

Batalla olayı ne kadar farklı olursa olsun. Sen sözleşmeli bir oyuncusun ve olgun bir bireysin çocuk gibi küstüm oynamıyorum diyip kafana göre hareket edemezsin. Bugün bunu yapan oyuncu yarın gelip Fenerbahçe'deki rekabet ortamına dayanamayıp hocayla yine sorunlar yaşayabilir.

Bursaspor taraftarının Batalla'yı ne kadar sevdiği de ortada hadi hiç bir şeyi takmıyorsun bari taraftarlara bunu yapma.

Fenerbahçe ve Bursa ayrı camialar. Batalla böyle bir şey yapmayı aklından bile geçirmez gelirse -ki teklif yapacağımızı sanmıyorum-.

Kaka Leite
15.Aralık.2013, 01:13
Batalla vefasız da Fenerbahçe'de vefasız onu diyorum. Gelirse oynar yani. Emre'yi, Tümer'i hazmetmiş sevmiş taraftar Battalla'yı mı sevmeyecek?

Fenerbahçe ve Bursa ayrı camialar. Batalla böyle bir şey yapmayı aklından bile geçirmez gelirse -ki teklif yapacağımızı sanmıyorum-.
Yahu olay sevmek ya da oynaması değil ki.

Batalla zaten bizde rahat bir oynar ama sorun şu ki en ufak bir sürtüşmede taraftar falan gözü görmeyen bir oyuncu. Kafasına göre kararlar veren bir oyuncu sende biliyorsun ki bir anlık kararlar Fenerbahçe'yi yakmıyor ama taraftarın içinde yara bırakıyor.

barahir
15.Aralık.2013, 01:18
Vefa'nın olduğu yerde profesyonellik olmaz. İkisi zıt kavram. Batalla vefasızsa profesyonel birisi o zaman.

Rsa
15.Aralık.2013, 01:19
Yahu olay sevmek ya da oynaması değil ki.

Batalla zaten bizde rahat bir oynar ama sorun şu ki en ufak bir sürtüşmede taraftar falan gözü görmeyen bir oyuncu. Kafasına göre kararlar veren bir oyuncu sende biliyorsun ki bir anlık kararlar Fenerbahçe'yi yakmıyor ama taraftarın içinde yara bırakıyor.

Benim takıldığım vefasız oyuncunun takımda yeri yok lafı. En basitinden Meireles var takımda. Derbi maçta rakibe tekme atıyor, Avrupa maçının ilk dakikalarında rakibe tekme atıyor, hakemle sürtüşüyor daha bir sürü olay. Israrla da bu adama sahip çıkılıyor. Meireles takım arkadaşlarına vefasız davranırken Batalla'ya yer yok lafı garip geldi. Aziz Yıldırım başkan olduğu sürece her tür adama kapısı açık bu takımın.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Aralık.2013, 03:04
bizim takima bir tane forvet arkasi sart. zaman zaman ersun yanal risk aldigi bolumlerde 4 forvet oynuyor diyoruz ama kuyt forvet arkasina geciyor genelde. 4213 gibi oluyoruz. elinde iyi bir forvet arkasi olsa o durumlarda onu kullanabilir. cok daha yaratici ataklar yapabiliriz. akhisar macinda belki 4 tane attik ama defans arasina pas atan adam olmadigi icin cok daha fazlasindan olduk. kosu yapan adam cok ama onlari besleyecek adam yok maalesef.

uAburak89
15.Aralık.2013, 13:49
O tarz bir oyuncu gelecekse sistem değişmez mi? Yoksa öyle bir oyuncuyu maçın gidişatına göre 3 forvetin arkasına geçmesi için mi istiyorsunuz ? Yani örnek olarak yedek kulübesinde Webo yerine Batalla olması sanıyorum istediğiniz. Ayrıca takım iyi gidiyor, zaten tek kulvarda mücadele ediliyor bana sanki fazla transfer yapılmazmış gibi geliyor.

attirson
15.Aralık.2013, 14:48
Bence devre arası transfere gerek yok yapmış olmak icin transfer yapmayalım.Bu kadro bu sezonu rahat taşır.

ForsakeN
15.Aralık.2013, 15:00
Yani örnek olarak yedek kulübesinde Webo yerine Batalla olması sanıyorum istediğiniz. Ayrıca takım iyi gidiyor, zaten tek kulvarda mücadele ediliyor bana sanki fazla transfer yapılmazmış gibi geliyor.

Aynen öyle, hücumda yaratıcı oyuncuya ihtiyacımız var. Yaratıcılık eksikliği yüzünden çoğu maçımız son dakikalara kalıyor

nerazzuri
15.Aralık.2013, 15:27
batalla ve o tipte bir oyuncu yani alex tipi diyelim biz ona, dengeyi bozar takımda. oturmuş bir sistem, kadro var. bozmamak en güzeli.

kuyt tarzı çok yönlü bir forvet alırsak ne güzel. önümüzde ki senenin de hucüm hattını oluşturmuş oluruz şimdiden. ahmed musa demiştim bir önceki sayfa da, keşke olsa.

Ayberk Tuncer
16.Aralık.2013, 03:42
Alex tipi bir oyuncuyu takıma dahil edemeyiz. Presli, tekniği ve oyun bilgisi yüksek, fizik gücü üstün bir oyuncu dahil olabilir ancak bizim takıma. Bu da nadir bulunan bir oyuncu tipi. Bahsi geçmiş isimler (Belhanda ve Diego) da bu tip oyuncular. İkisi de hem MC hem AMC hem de yeri geldiğinde AMR-L oynayabilen isimler. Şahsi fikrimce bu özelliklerin hepsine sahip olmayan bir oyuncuyu transfer edeceğimize hiç transfer yapmayalım o bölgeye. Gereksiz yere Salih'in önüne adam koymuş oluruz.
Ayrıca kesinlikle bir yerli forvet dahil etmeliyiz kadromuza. Bir veya iki üst basamağa sıçrayabilecek ama önümüzdeki devre arasına kadar yedekliği sorun etmeyecek birisi dahil olmalı. Webo sanırım seneye devre arası veya sene sonu ayrılır takımdan. Çünkü fizik kalitesi düşecektir. Onun yerini alır bu isim.

BleedingMoon
16.Aralık.2013, 04:03
alper'in alex'in (çeyreğinin :D) koşanı olma potansiyeli var. gerek yok yeni alex'e.

TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Aralık.2013, 04:11
fizik oyunu oynayan alman takimlarinda bile ilk 11lerinde en az bir yaratici ortasaha bulunuyor. bizde 1 tane bile yok. DMC den devsirme baroniye o gorev verilmis durumda. bence ersun yanalin planlarinda boyle bir transfer hamlesi vardir kesin ama devre arasi bu transfer olmaz. sene sonu olacagini dusunuyorum. salih haric kadrodaki ortasahalarin hepsi dmc (:

byariff
16.Aralık.2013, 04:16
diego muthis olur. kadlec dortmund haberleride var ne derece dogru acaba

Cengo
16.Aralık.2013, 06:52
Kadlec ile ilgilenmez Dortmund. Stuttgart'ın bir beke ihtiyacı var acilinden, o yüzden bilgi aldıkları için çıktı dedikodular.

ForsakeN
16.Aralık.2013, 10:01
Kießling + Diego alinsa, bu nokta atislari yapilsa, seneye de rahat etsek?

nerazzuri
18.Aralık.2013, 17:12
fernandes dedikoduları çoğaldı. hadi inşallah.

ReaList
18.Aralık.2013, 17:31
Fernandes Fenerbahçe'ye gelebilir bu olağan ancak iş Fenerbahçe teknik heyetinin Fernandes hakkında vereceği karara ve yönetimin Fernandes'in isteyeceği ücret konusunda mütabık olup olmayacağına bakıyor. Gelmesini isterim, Cristian'a katlanmaktansa Fernandes'i izlemek ayrı bir keyf verir. Önceden Salih oynasın diye o bölgeye takviye istemezdim ama Salih 22-23 yaşından önce düzenli oynatılmayacağı için bari adam gibi topçuları izleyelim.

europeanconquer
18.Aralık.2013, 17:36
Aslında bu yıl için transfere de gerek yok,Samuel Holmen Cristian'dan 100 kat daha iyi yapar oyun kurucu işini.

nerazzuri
18.Aralık.2013, 17:46
Aslında bu yıl için transfere de gerek yok,Samuel Holmen Cristian'dan 100 kat daha iyi yapar oyun kurucu işini.

diego'da da söylediğim gibi, takım dengesi bozulabilir amc transferi ile fakat mevzuu fernandes olunca; roma olalım, yak bizi :)

europeanconquer
18.Aralık.2013, 18:01
diego'da da söylediğim gibi, takım dengesi bozulabilir amc transferi ile fakat mevzuu fernandes olunca; roma olalım, yak bizi :)

Yok yani elde Holmen varken bu yıllık idare eder,iş görür ama gelecek yıl Diego,Fernandes gibi oyuncular alınabilir,alınmalı.Elde Holmen varken oynayan Cristian'da bir gitsin yahu,ben bıktım bir Galatasaraylı olarak.

sui generis
18.Aralık.2013, 18:06
Cristian bu aralar iyi, beğenmiyor değilim hani :)

Fernandese pek olumlu bakmıyorum. Gelip takımdaki bu iyi ortamı bozacaksa uzak dursun yoksa alınabilir.

Ama en büyük transferimiz holmen, cristian, yobo ve kadlecten kurtulmak olur.

nerazzuri
18.Aralık.2013, 18:13
Yok yani elde Holmen varken bu yıllık idare eder,iş görür ama gelecek yıl Diego,Fernandes gibi oyuncular alınabilir,alınmalı.Elde Holmen varken oynayan Cristian'da bir gitsin yahu,ben bıktım bir Galatasaraylı olarak.

:) aynı düşünüyoruz. cristian haricinde tabi. ben cristian'ın ilk 11 oynamasından bazı durumlar dışında şikayetçi olmadım olmamda. kendisi katkıyı veriyor. taraftar, ülke olarak bir ofansif orta sahadan çok şeyler beklediğimiz için beğenmiyoruz sanırım ya da uzun yıllar alex'i izlediğimiz içinde olabilir :)

ama holmen,kadlec,yobo devre arası takımdan ayrılacak, kesin gözüyle bakılıyor. e meireles mevzusu zaten ortada.

fernandes çok iyi transfer olur.

KanaKe
18.Aralık.2013, 18:17
Kießling + Diego alinsa, bu nokta atislari yapilsa, seneye de rahat etsek?

ikiside bes para etmez.. inanin bana kießling o kadar ahim sahim bir topcu degil ne buluyorsunuz bu adamda anlamiyorum :) ayni sekilde diego da bitik bir oyuncu bundan 5 sene evvel olsaydi seve seve gelsin derdim ama kalkipta sirf transfer yapmis olmak icin böyle topculari almaya gerek yok fernandes ile anlasilsin sene sonunda bedavaya getirilsin zaten avrupada yokuz devre arasi transfere gerek yok bana kalirsa...

goosfraba
18.Aralık.2013, 18:30
kiessling çok forvetli bir sistemde yararlı olabilirdi ama tek başına hiçbir şey.

KanaKe
18.Aralık.2013, 18:56
kiessling çok forvetli bir sistemde yararlı olabilirdi ama tek başına hiçbir şey.

hem o var hemde elimizdeki forvetlerin hicbirinden daha iyi degil webo bile ondan daha iyi.. kießling hakan sükürün alman versiyonu gibi birsey dedigin gibi yaninda teknik ve cabuk bir forvet oldumu iyi is yapar fakat tek basina ancak nal toplar :)

mwaru
18.Aralık.2013, 19:20
Umarım alınmaz Fernandes. Bir ara Sercan Yıldırım vardı kurtulduk ondan şimdi de bu çıktı piyasaya alınmasın şu adam. Valla billa alınmasın.

CocukMenajer
18.Aralık.2013, 19:33
Diego gelirse Krasic gibi olmasından korkuyorumu.Fernandesi hep çubukluyla hayal ederdim. :D :D

attirson
18.Aralık.2013, 19:48
Aman Fernandes uzak dursun bizden hiç sevmem öyle soguk futbolcuyu takımda tam bir aile ortamı var ona uygun futbolcular alınsın.

KanaKe
18.Aralık.2013, 19:50
Aman Fernandes uzak dursun bizden hiç sevmem öyle soguk futbolcuyu takımda tam bir aile ortamı var ona uygun futbolcular alınsın.

adam besiktastan ayrilmak icin son 2 sene yapmadigini birakmadi fenerde ayni seyleri yapacagini sanmam kaldiki besiktasa ilk geldiginde vukuati yoktu hic hepsi gecen sezon basladi... meireles ile Bruno alves te var üstelik.. ortama iyi ayak uydurur bence :)

Fearless Coward
18.Aralık.2013, 19:51
Bu sezon transfer beklemeyin Fener'den Ersun Yanal zaten kendisi dedi 10 tane adam oynatamıyorum zaten diye gidenler gidecek yapılırsa da en fazla 1 adam alınır Diego gelmez bence adamlar ŞL'ye oynuyor niye gemisini yarı yolda bıraksın.

KanaKe
18.Aralık.2013, 19:54
Bu sezon transfer beklemeyin Fener'den Ersun Yanal zaten kendisi dedi 10 tane adam oynatamıyorum zaten diye gidenler gidecek yapılırsa da en fazla 1 adam alınır Diego gelmez bence adamlar ŞL'ye oynuyor niye gemisini yarı yolda bıraksın.

diego kesin olarak ayrilacak Wolfsburg tan...

attirson
18.Aralık.2013, 20:01
adam besiktastan ayrilmak icin son 2 sene yapmadigini birakmadi fenerde ayni seyleri yapacagini sanmam kaldiki besiktasa ilk geldiginde vukuati yoktu hic hepsi gecen sezon basladi... meireles ile Bruno alves te var üstelik.. ortama iyi ayak uydurur bence :)

Yok sadece o degil çok artist mahalle maçındaki yetenekli cocuklar gibi.. Böyle pozisyon bitince geri kosmuyor kolları sallayayarak söyle söylene yürüyor filan sevmiyorum bu tarz oyuncuları.

footballer33
18.Aralık.2013, 21:40
Devre arasında Cristian-Fernandes takası gündeme gelse ya. İkisinin de sözleşmesi bitecek zaten sezon sonunda. Atiba-Cristian ikilisi ve önlerinde Oğuzhan ile çok iyi bir orta sahaya sahip oluruz. :) Sizin de seneye orta saha transferi kesin zaten. Maksat iki tarafın da işi görülür.

NOT: Kendi kendime gelin güvey oluyorum, çaktırmayın. :) İki takımın yöneticileri de böyle bir şeye yanaşmaz bence.

KanaKe
18.Aralık.2013, 22:09
cirstianin sözlesmesi gecen sene sonunda 2016 ya kadar uzatildi :)

HooijDonk07
18.Aralık.2013, 22:31
Ne Fernandes Ne Diego. Gelsin Ganso kafamız rahat maçımızı izleyelim.

himone
18.Aralık.2013, 22:33
Almanya ligi gol kralı Kießling'i hiçbirşey yaptınız ya helal olsun. Her forvet belirli sistemde iş yapar, önemli olan oyuncuları doğru taktiklerde kullanmak.

Ben açıkçası Diego'yu da Fernandes'i de istemiyorum. Hatta Meireles'in de gitmesini istiyorum. Artık sorunlu adamları getirmeyelim şu takıma. Fernandes BJK'ta yıllardır eleştiriliyor, ben bizde de çok farklı olacağını düşünmüyorum. Devre arasında ve sene sonunda Yobo, Kadlec, Holmen, Cristian ve Meireles gönderilmeli, yerli forvet, kanat oyuncusu ve defans alınmalı bir tane de çok kaliteli orta saha. Alınan adamın harika olması lazım, gerekirse transfer rekoru kırılsın. Defans da mümkünse sağ bek ve stoper oynayabilen bir adam olmalı. Zaten seneye Krasic ve Stoch gelecek, onları da göndermek için neler çekecez bakalım.

footballer33
18.Aralık.2013, 22:42
cirstianin sözlesmesi gecen sene sonunda 2016 ya kadar uzatildi :)
Hadi ya! Bundan haberim yoktu benim. O zaman işler değişir.

IcedEarth
18.Aralık.2013, 22:45
Yedek bir Türk forvet dışında Fenerbahçe'nin bence hiçbir transfere ihtiyacı yok devre arasında. Zaten tek kulvarda ilerleyen takımı fazla da şişirmeye gerek yok, seneye de Webo yerine bir santrafor ve Cristian yerine adam akıllı bir orta saha gelirse yeterli olacaktır.

CeNTeR_TR
18.Aralık.2013, 22:48
Almanya ligi gol kralı Kießling'i hiçbirşey yaptınız ya helal olsun..

Güiza'da İspanya gol kralı olarak gelmişti :zuhaha

Diğer mesajları okumadım sadece bu gol kralı sıfatından yola çıkarak yazmak istedim :)

MuraTBudaN
19.Aralık.2013, 00:37
Holmen'i Bursaspor istiyormuş , kiralık olarak.

iso_1907
20.Aralık.2013, 14:46
Transfer istemezük :) Cristian baroni gitsin transfer yapmış kadar sevincem zaten.

ForsakeN
21.Aralık.2013, 14:20
Transfer yapılmayıp Stoch geri çağrılsa da olur aslında. Özledik Mino'yu

fmhastasi
21.Aralık.2013, 14:28
krasic sorunlu bır futbolcumu arkadaşlar

nerazzuri
21.Aralık.2013, 15:50
krasic sorunlu bır futbolcumu arkadaşlar

sorunlu futbolcu demeyelim biz ona. sorumsuz futbolcu.

gözle görülür şekilde düşüşte. zaten bu yüzden bastia'ya kiralık gönderildi. ben zannetmiyorum ki bu saatten sonra formunu yükseltip formayı alsın. gittikçe dibe vuracaktır krasic.

ayrıca stoch'a kira bedeli ödendiği için(1m€) geri çağıramıyoruz. sezon sonu paok 3m€'yu verip alır zaten. keşke geri gelip ersun hoca'nın elinde parlasa yeniden ama zor.

ReaList
23.Aralık.2013, 17:14
Allah rızası için devre arasında biri Salih Uçan'ı Fenerbahçe'nin elinden alsın. Yeter artık abuk subuk adamları izleyip, geleceği parlak adamların onların tırnağı etmeyecek topçuların gölgesinde kararıp gitmesinden bıktım. Hoca 2 oyuncu değişikliği yapar oynatmaz, fark atar yine oynatmaz. Oynatmayacağın adamı elinden tutmanın mantığı ne? Antrenmanda çalışma malışma hikaye. Günü kurtarma arzusunda olan hocaların elinde kalmaktansa gram aklı varsa gider Avrupa'ya hem kendini hem de futbolunu geliştirir. Hollanda veya Belçika, ilk adım için en ideal yer olur. Umarım devre arasında böyle bir şans çıkması durumunda bunu değerlendirir.

uAburak89
23.Aralık.2013, 17:24
Bugün sabah Mehmet Demirkol da aynı şey söyledi, dünkü Kuyt yerine bile oyuna giremiyorsa göndersinler, yazıktır dedi.

Herkes Yanal'a yükleniyor da bu konuda bence bilinmeyen başka bir şey var. Alerji konusu çıktı bir ara mesela, bir de bu çocuk yazı yoğun geçirdi haliyle ne dinlenebildi, ne de yeni sezona hazır olabildi. Belki istenilen seviyede değil, bu konu için 2. devre 3-4 maç oynandıktan sonra yorum yapmak lazım. Yine kulübeye mahkum olursa, o zaman haklısınız.

ReaList
23.Aralık.2013, 17:37
@uAburak89

Alerji mevzusu da yoğun yaz dönemi de hikaye, Alerji olunan bir durum olabilir ama günümüz teknolojisiyle bunun oynamaya engel olacağını iştirak etmek biraz abeste iştigal. Basındaki tetikçilerin ısmarlama haberleri. Alex kadrodan kesilince basına koşu mesafeleriyle ilgili haberler yaptırıp, durumun nasıl manipüle edildiğini de gördü bu gözler. 4 aydır antrenmana gir çık yapan bir Salih var, Üst düzey mücadele yok, fiziksel yüklenme yok. 2 seçenek aynı yola çıkıyor ve bence o yolda ısrar edilmeli. 1. Seçenek Salih yetersiz gönderilmeli. 2. Seçenek Hoca Salih'i oynatma riskini göze alamıyor yine gönderilmeli. Tek dalgası maç sıkışınca 4. forveti alıp orta alanı Yalı pazarı gibi rakibin himayesine bırakan bir adamdan Salih'i kullanmasını, geliştirmesini falan bekleyemeyiz. Adama da hak veriyorum çünkü kendisine dayatılan "Ya şampiyon yap ya da git" sözleşmesi yüzünden genç oyuncuları kazanmak adına bir hamle yapması beklenemez. Beklenildiği gibi günü kurtarır ve önüne bakar. Böyle bir ortamda Salih'in çürütülmesine gönül razı değil.

kumbara
23.Aralık.2013, 17:38
En azından salih'in 11'de oynayabilicieği bir klübe kiralık gitmesi yarım sezon bile olsa onun yararına olur. Yoksa çürüyecek çocuk samandırada.

sui generis
23.Aralık.2013, 20:00
Ben Fenerbahçe teknik direktörlerine özellikle Türk olanlara güvenirim, vardır bir bildikleri. Ersun hocanın Salih için vardır bir planı.

mwaru
23.Aralık.2013, 20:03
@uAburak89

Tek dalgası maç sıkışınca 4. forveti alıp orta alanı Yalı pazarı gibi rakibin himayesine bırakan bir adamdan Salih'i kullanmasını, geliştirmesini falan bekleyemeyiz.

Yazıktır. Ayıptır. yapmayın allah aşkına böyle, bu adam kimleri yetiştirdi. muhakkak bir bildiği vardır. Hem ne yazık ki Salih bu sezon hiç iyi oynamıyor G.antep maçı dışında çok kötüydü. Ve yine ne yazıkki bizim taraftar topluluğu kadar hoca yiyen başka bir taraftar topluluğu yoktur.

CocukMenajer
23.Aralık.2013, 20:14
sorunlu futbolcu demeyelim biz ona. sorumsuz futbolcu.

gözle görülür şekilde düşüşte. zaten bu yüzden bastia'ya kiralık gönderildi. ben zannetmiyorum ki bu saatten sonra formunu yükseltip formayı alsın. gittikçe dibe vuracaktır krasic.

ayrıca stoch'a kira bedeli ödendiği için(1m€) geri çağıramıyoruz. sezon sonu paok 3m€'yu verip alır zaten. keşke geri gelip ersun hoca'nın elinde parlasa yeniden ama zor.
Stochun gideceğini sanmam.Krasic artık Fenerbahçede oynayamaz 5+0+3 ile imkansız.

Yazıktır. Ayıptır. yapmayın allah aşkına böyle, bu adam kimleri yetiştirdi. muhakkak bir bildiği vardır. Hem ne yazık ki Salih bu sezon hiç iyi oynamıyor G.antep maçı dışında çok kötüydü. Ve yine ne yazıkki bizim taraftar topluluğu kadar hoca yiyen başka bir taraftar topluluğu yoktur.
Katılıyorum

ReaList
23.Aralık.2013, 20:25
Bizim Türk hocaların tek planı, plansızlıktır. Hangi hoca hangi takımda hangi planı yapmış? Fatih Terim'in 4 sene üst üste şampiyonluk serisi ve üzerine gelen Avrupa Kupaları şampiyonluklarındaki organizasyonu dışında plan-program dahilinde işleyen sistem sıfır. 2 sene Avrupadan ceza almış bir Fenerbahçe var. 2 sene sonra mevcut kadronun yaş ortalaması Salih-Alper-Mert üçlüsünü saymadığımız zaman 31 üstü oluyor. Takımın kilit isimlerinin ereceği yaş: Kuyt (35) Emre (35) Volkan (34) Alves (34) Webo (34) Egemen ( 33) Meireles (32) Cristian (32) Topuz (32) vs. Diğer oyuncular 30 yaş sınırında. Hangi planlama bu Allah Aşkına ? Bu sene Aziz Yıldırım'ın da söylediği gibi tek amaç Galatasaray'ın 4. yıldızı takmasına engel olmak. Büyük ihtimalle gelecek seneki amaç da Galatasaray'dan önce 4. yıldızı takmak olacağından böyle devam edecek. Zaten böyle bir kadroya geniş çaplı bir revizyonu daha sezon başında cezayı aldıktan sonra yapmak gerekiyordu bunu yapmadıysanız amaç sadece eldekiyle 2 sene şu amacı gütmek olacak.

Bunu sizlerde biliyorsunuz ama işte insan bişeylerin değişeceğine inanmak istiyor. Salih en kralını ortaya koyabilecek oyunu sergilese bile şu anlayış içinde oynayamaz. Bu yüzden en kötü Avrupa'ya kiralık gönderilmesinde yarar var. Yedek kulübesinde bekleyerek yıldız olunmaz sadece harcanırsın.

CocukMenajer
23.Aralık.2013, 20:31
Salih Beykan,Recep,Hakan gibi kiralık gönderilmeliydi.

eng1n
23.Aralık.2013, 20:34
Salih bu takımda oynamak istiyorsa Fethiye maçında kendini göstermesi gerekiyordu. O maç yanındaki oyuncular da kötüydü ama Salih en azından bireysel olarak 1-2 göze batan bi şeyler yapmalıydı

mwaru
23.Aralık.2013, 20:35
@baldemir
Önce hocayı eleştriyorsun sonra da yok yok suçlu Aziz Yıldırım diyorsun. Evet Aziz Yıldırım suçlu bunda hemfikiriz. Fakat hocaya biraz zaman tanınmalı. Kendisi ilk defa büyük bir takımla çalışma fırsatı bulmuş biri ve bu takımın başkanı da Aziz Yıldırım gibi biri, bu yüzden nasıl idare edebilirim mantığında olması gayet normal. Ersun Hocayı Yıldırım'sız bir Fenerbahçe'de görebilseydik eminim çok şey farklı olurdu.

ReaList
23.Aralık.2013, 20:38
@baldemir
Önce hocayı eleştriyorsun sonra da yok yok suçlu Aziz Yıldırım diyorsun. Evet Aziz Yıldırım suçlu bunda hemfikiriz. Fakat hocaya biraz zaman tanınmalı. Kendisi ilk defa büyük bir takımla çalışma fırsatı bulmuş biri ve bu takımın başkanı da Aziz Yıldırım gibi biri, bu yüzden nasıl idare edebilirim mantığında olması gayet normal. Ersun Hocayı Yıldırım'sız bir Fenerbahçe'de görebilseydik eminim çok şey farklı olurdu.

@uAburak89

Alerji mevzusu da yoğun yaz dönemi de hikaye, Alerji olunan bir durum olabilir ama günümüz teknolojisiyle bunun oynamaya engel olacağını iştirak etmek biraz abeste iştigal. Basındaki tetikçilerin ısmarlama haberleri. Alex kadrodan kesilince basına koşu mesafeleriyle ilgili haberler yaptırıp, durumun nasıl manipüle edildiğini de gördü bu gözler. 4 aydır antrenmana gir çık yapan bir Salih var, Üst düzey mücadele yok, fiziksel yüklenme yok. 2 seçenek aynı yola çıkıyor ve bence o yolda ısrar edilmeli. 1. Seçenek Salih yetersiz gönderilmeli. 2. Seçenek Hoca Salih'i oynatma riskini göze alamıyor yine gönderilmeli. Tek dalgası maç sıkışınca 4. forveti alıp orta alanı Yalı pazarı gibi rakibin himayesine bırakan bir adamdan Salih'i kullanmasını, geliştirmesini falan bekleyemeyiz. Adama da hak veriyorum çünkü kendisine dayatılan "Ya şampiyon yap ya da git" sözleşmesi yüzünden genç oyuncuları kazanmak adına bir hamle yapması beklenemez. Beklenildiği gibi günü kurtarır ve önüne bakar. Böyle bir ortamda Salih'in çürütülmesine gönül razı değil.
................

mwaru
23.Aralık.2013, 20:56
Tek dalgası maç sıkışınca 4. forveti alıp orta alanı Yalı pazarı gibi rakibin himayesine bırakan bir adamdan Salih'i kullanmasını, geliştirmesini falan bekleyemeyiz. Adama da hak veriyorum çünkü kendisine dayatılan "Ya şampiyon yap ya da git" sözleşmesi yüzünden genç oyuncuları kazanmak adına bir hamle yapması beklenemez. Beklenildiği gibi günü kurtarır ve önüne bakar. Böyle bir ortamda Salih'in çürütülmesine gönül razı değil.

Tamam işte. Benim altı çizili cümlelerden anladığım Ersun hoca yeteneksiz, oyunu okuyamayan bir adam ve bu adamdan da oyuncu geliştirmesini beklemek saçma. Sonra italik kısmında ise Aziz başkana sallıyorsun. İtalik kısmında haklısın fakat altı çizili kısmına katılmıyorum.

ReaList
23.Aralık.2013, 21:07
Tamam işte. Benim altı çizili cümlelerden anladığım Ersun hoca yeteneksiz, oyunu okuyamayan bir adam ve bu adamdan da oyuncu geliştirmesini beklemek saçma. Sonra italik kısmında ise Aziz başkana sallıyorsun. İtalik kısmında haklısın fakat altı çizili kısmına katılmıyorum.
Son maçlarda sürekli aynı şeyleri yaptığı için bu görüşe kapıldım ve sanırım biraz haklıyım. Evet kazanıyoruz, 90+'da öyle veya böyle. Ancak rakip bizi çözüp kitlediği zaman sadece izliyoruz. Dünyanın hiç bir yerinde 4 forvetle oynayan büyük takım bulamazsın. Zaten devşirme kanatlarla oynadığımız için oyun içi etkinliğimiz düşük, Oyun sıkıştığı zaman orta alanı güçlendirmek yerine orta alandan adam alıp 4. forveti de oyuna alarak topu tamamen rakibe verme taktiği benim futbol mantığıma yatmıyor. Tolunay Kafkas zeki bir adam. Son maçlarda Ersun Yanal'ın tercihlerini iyi okumuş. Zaten oyun mantığı hatta oyuncu değişiklikleri bile aynı, çözmemek zor değil. Sürekli aynı şeyleri tekrarlayarak sadece kendinizi tekrarlamış olursunuz. Bakalım umarım ben yanılırım ve Ersun Yanal B ve C planlarının da olduğunu bizlere gösterir.

HooijDonk07
23.Aralık.2013, 21:10
Ali Koç gelecek dertler bitecek derim susarım.

sui generis
23.Aralık.2013, 21:44
4 forvet sahada olunca 4 forvetle (son maç hariç) oynamıyoruz. Kuyt forvet arkası oluyor. Bunun sebebi; tüm forvetleri sahaya süreyim değil, skora etki edecek adamın kulübede olmaması. Kulübeye bakıyoruz, skoru değiştirebilecek sadece Salih ve Webo var. Pekala ikisi de oyuna girebilir ama ikisinden birinin önceliği olacaksa Webo'nun tercih edilmesi normal. Çünkü, büyük ihtimalle oyunu rakip alana yıkıyoruz ve açtığımız ortalarda etkili olacak biri gerekiyor. Bu da Webo. pek tabii farklı yollar da denenebilir ama hücum oyuncusu anlamında pek alternatifimiz olmadığı için 4 forvet aynı anda sahada oluyor.

Bir de ben kesinlikle Topal-Alper-Salih ortasahasına karşıyım. Alper, Salih dönüşümlü oynayabilir. Diğer isim Holmen, Emre, Meireles üçlüsünden biri olmalı. Hatta belki Cris.

Ben olsam Holmen, Meireles, Cris'i yollayıp adam akıllı bir orta saha isterim. Emre de Türk olduğu için kalır. Yoksa sezonun yarısında sakat zaten.

himone
23.Aralık.2013, 22:12
Ersun Yanal'ı gözü kapalı savunanları gerçekten anlamıyorum. Ligde tam 16 hafta geçti ve ben Ersun Yanal'ın "Alper çık Webo gir" den başka bir taktik müdahalesini görmedim. Bu sezon deplasmanlarda oynadığımız bütün maçlarda aynı durumu yaşadık. Her maç ya geri düştük ya da uzun süre oyun berabere gitti ve hepsinde Alper çıktı Webo girdi. Buna rağmen bu adam hala taktikte ve oyuncularda değişikliğe gitmek gibi bir düşünceye sahip değil. Karabük maçı elbet olacaktı ve dün oldu, normalde iyi oldu derdim ama Ersun Yanal'ın ders alacağına inanmıyorum.

Salih'in kesinlikle kiralanması gerektiğine inanıyorum bir futbolcu 4 ay boyunca hazır hale getirilmez mi? Gerekirse gönder A2'ye oynasın 3-4 maç ondan sonra as takımda herkesten iyi oynar. Ayrıca Ben kesinlikle kanat ve orta saha alınması gerektiğine inanıyorum. Özellikle Kuyt son 2 ay içerisinde sadece Beşiktaş maçında iyi oynamışken hala sahaya ilk 11 çıkıyor ve 90 dakika sahada kalıyor. Dün resmen evde çıldırdım Cristian ve Kuyt 90 dakika sahada kaldıysa bana Ersun Yanal iyi antrenör demeyin. O da Aziz Yıldırım'ın takımını oynatıyor demek ki. Bu gidişle Alper'e de yazık edecekler demedi demeyin. Her maç 60. dakikada çıkarılır mı bir adam. Hem de bütün maç saçma bir pozisyonda oynatılırken.

Ayrıca kesinlikle sağ bek almalıyız, Gökhan Gönül de son zamanlarda çok kötü oynuyor.

Benim düşünceme göre takımdan gönderilmesi gerekenler: Cristian, Kadlec, Yobo, Meireles, Holmen, Serdar Kesimal, Semih Şentürk.
Alınması gerekenler: Cenk Tosun, Jimmy Durmaz, Kevin Kampl, Veysel Sarı veya Şener ve mümkünse bir stoper.

William Rookwood
23.Aralık.2013, 23:06
Tabiiki Salih'i ve diğer genç yetenekleri oynatmayacaktır Ersun Yanal. Sonuçta adamla 1 yıllık sözleşme imzalandı, Ersun Yanal'ın bu seneki kişisel hedefi Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak sözleşmesini uzatmak. Bu yolda en verimli oyuncuları kullanacaktır.

mwaru
24.Aralık.2013, 20:21
Ben de katılıyorum dediklerinize fakat Ersun hoca'nın haklı olduğu noktalar daha çok en basitinden Karabük maçında hakem, Emenike'ye faul yapılan pozisyonda avantaja bıraksa Webo sayesinde yine bir gol atabilirdik. Evet bu değişiklik ortasahayı tümden rakibe bırakıyor gibi gözüküyor fakat çok maçta da işe yaradı, duran toplarda fazla sayıda tehlike yarattı. Büyük ihtimalle hoca da görüyordur orta sahanın düştüğünü ki o yüzden ısrarla Kuyt'ı 10 numara pozisyonuna alıyor ne kadar işe yaradığı ise muamma. Kadroya bakınca da oyun anlamnda yapılabilecek en iyi hamle olmayabilir ancak skoru değiştirme ihtimali en yüksek hamle gibi gözüküyor Webo - Ortasaha değişikliği. Siz olsanız elinizdeki bu kadroyla nasıl hamle yapardınız merak ediyorum ? @himone kanat oyuncu transferi hakkında çok haklı yalnız kanat oyuncularına ek olarak yaratıcı ofansif ortasaha ihtiyacı da var bu takımın. Ayrıca yazdığı isimlere ek olarak da Erkan Zengin ismi de iyi transfer olur fazla ödememek şartıyla.

himone
24.Aralık.2013, 21:42
@mwaru

Bazı maçlarda özellikle Kadıköy'de orta saha çıkarıp kanat alınmasını anlayabilirim ama her maç aynı taktik yanlış oluyor. Şu ana kadar tutması her maç tutacağı anlamına gelmiyor. Örneğin Kuyt'ın ortaya geçmesi de ayrı bir sorun, teknik özellikleri sıfır olan bir adamın en kritik pozisyona geçmesi de çok yanlış orada Sow bile daha verimli olur. Her maça aynı 11'le çıkmak zorunda değil, bazı maçlarda Caner'i ileri alıp bekte baçka bir oyuncu oynatabilirdi. Bazı maçlarda 4 orta saha 2 forvet deneyebilirdi. Bazı maçlarda Kuyt'ı oynatmayıp Topuz'u deneyebilirdi. Bu oyuncuları bu şekilde 3-4 maç oynatsaydı oyuncuları hazır da tutardı. Her maç Alper'i 60'da çıkaracağına veya Cristian'ı 90 dakika oynatacağına Salih'i alıp onu 60'da çıkarabilirdi.

Ben burada Ersun Yanal'ın yanlış yaptığı bir sürü şey yazabilirim, tabiki takım üzerindeki olumlu etkisi ve yaptıklarını da destekliyoruz ama hatalarını görmemek gibi bir hata yapmak yanlış olur.

Özellikle oyun kurarken Topal'ın stoperlerin arasına girmesi, beklerin ileri çıkması ve forvetlerin birbirine yaklaşmasını değiştirmek lazım. Takım 16 maç yaptı ben daha 10 tane verkaç görmedim. Aykut Kocaman zamanında da aynı sorun vardı. Dünyada hiçbir takım verkaç yapmadan iyi hücum yapamaz. Dün bir verkaç yaptık gol oldu.

nerazzuri
25.Aralık.2013, 10:54
hulk'u istiyormuşuz.

zorlama bir hedefmiş gibi. yazıp yazmamak arasında gittim geldim ama dedikodu sonuçta.

tottenham'ın da sezon başından beri ısrarla istediğini biliyoruz.

KanaKe
25.Aralık.2013, 13:13
Rus İzvestia gazetesindeki, Brezilyalı golcü Hulk'un Zenit'ten ayrılmak istediğine ilişkin haberin yankısı sürerken, yine Rusya'dan Fenerbahçeliler'i heyecanlandıracak açıklamalar geldi.

Radyospor'a konuşan FIFA menajeri Malik Arkinov, F.Bahçe'nin peşinde olduğu belirtilen Hulk'la ilgili soruya şu yanıtı verdi: "Her şey 2014 Dünya Kupası'ndan sonra belli olur. Hulk'un bonservisi çok yüksek. Maaşı da çok yüksek. Ama Fenerbahçe de büyük takım, transfer gerçekleşebilir. Fakat Fenerbahçe'nin seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynamayacak olması bir dezavantaj."

ihtimal vermiyorum bu transfere ama hadi hayirlisi bakalim....

IcedEarth
25.Aralık.2013, 14:15
Hulk'un maliyetini Türkiye'de karşılayabilecek takım yok. 2-3 takım birleşip Hulk'a girerlerse belki.

europeanconquer
25.Aralık.2013, 14:23
80 milyona aldıkları Hulk'ı 40'dan aşağıya bırakacaklarına ihtimal dahi vermiyorum.Fenerbahçe'nin de şu durumda Hulk'a 40 değil 20 vermesi de çok gereksiz ve büyük bir mali kayıp olacağından,Fenerbahçe değil İspanya ve İngiltere dışında ki herhangi bir kulübün bu parayı ödeyebileceğini düşünmüyorum.

nerazzuri
25.Aralık.2013, 14:53
ki zaten tottenham maddi gücü yüksek bir takım. bu sezon transfer 100m€ üstü bir rakam ödedi. hulk'un maliyeti yüksek diye transferden vazgeçti.

gerçi hala da istiyorlar orası ayrı. ama maliyeti çok yüksek.

bruno alves'de 22m€'ya transfer olmuştu zenit'e. fenerbahçe'ye 4/4.5m€'ya geldi yanlış hatırlamıyorsam fakat 3 sezon forma giydi yaşı da ilerlemişti bu faktörler vardı.

byKpln
26.Aralık.2013, 15:08
Cristian,Kadlec,Yobo gitmeli.Erkan Zengin,Şener Özbayraklı alınabilir.Ve ayrıca ikinci yarıda Holmen daha çok süre almalı.

ForsakeN
26.Aralık.2013, 16:07
Hulk'un maliyetini Türkiye'de karşılayabilecek takım yok. 2-3 takım birleşip Hulk'a girerlerse belki.

:D İyiydi bu.

Topal-Salih-Alper ortasaha kurgusuna ben de güvenmezdim. Alper çift yönlü ortasaha oynayacak bir oyuncu değil, aslında kendisi ofansif ortasaha için de yaratıcılık ve teknik açıdan geride kalıyor fakat eldeki kadrodan çıkabilecek en iyisi şuan. Ben olsam Emre'nin gençlik zamanlarına benzeyen bir oyuncu transfer ederdim. O zamanlar daha çevik ve daha ofansifti. Yerlilerden böyle bir oyuncu yok. Yurtdışında, Fransa'da, Portekiz'de sürüyle var.

Bizimkilerin şapkadan tavşan çıkarmaları gerekmiyor artık. Sağbeke alternatif bir oyuncu, ortasahaya da Valbuena tarzında bir adam alsınlar, 2 sene transfere gerek kalmaz teoride.

Estranged
29.Aralık.2013, 21:27
1.5 Sezon önce Kuyt'a takım dengesi için 2.850.000 Euro yıllık ücretin üstünü ödeyemeyeceğimizi söyledik, Hulk'ın şu andaki maaşı yanlış bilmiyorsam 7.5 milyon euro civarı olmalı. Takım tarihimizin en pahalı transferi ise yanılmıyorsam 14 milyon euro. Hulk 27 yaşında değil de Bruno Alves gibi 30 larında olsaydı güzel olabilirdi, ama pek mümkün olduğunu şahsen düşünmüyorum.

benzema35
31.Aralık.2013, 17:20
Hulk biraz abartı olmuş tr liginden hiç bir takımın almaya gücü yetmez , anca 30una gelince belki .

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

antiochia
31.Aralık.2013, 18:21
Fenerbahçe'nin yedek Yerli stoper, oyun kurucu bir orta sahaya, kenarlarda oynayabilen yerli oyuncuya ihtiyacı var... Kadlec, Yobo, Meireles,Serdar Kesimal gönderilmeli bence...

KanaKe
01.Ocak.2014, 17:37
Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Kısa bir süre önce ManU'lu Kagawa'yı Fenerbahçe'ye öneren menajerlerin, bu kez de sarı-lacivertlilere Chelsea'de fazla forma şansı bulamayan Juan Manuel Mata'yı önerdiği ortaya çıktı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun Türkiye hakkının kendisinde olduğunu belirten bir İngiliz menajer, İspanyol oyuncuyu Fenerbahçe'ye getirebileceğini, istenmesi halinde transferin 10 milyon euro'luk bir bonservisine biteceğini sarı-lacivertli yetkililere ilettiği bildirildi. Fakat bu flaş teklifle ilgili kafa karıştırıcı durumlar ortaya çıktı.

TAM DA FENER'İN ARADIĞI ADAM

Fenerbahçeli yöneticiler, Mata gibi üst seviye bir oyuncu için kendilerine yapılan teklife şaşırdılar. Yapılan araştırmada ise Mata'nın Türkiye hakkının kimsede olmadığı, babasının tüm transferleriyle bizzat ilgilendiği belirlendi. Kısa süreli Mata heyecanı böylece sona ererken, menajerin niyetinin ne olduğu anlaşılamadı.

bu nasil haber anlayisidir arkadas :D resmen dalga gecer gibi haber yapmislar...

Önder HOCA
01.Ocak.2014, 18:52
Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Kısa bir süre önce ManU'lu Kagawa'yı Fenerbahçe'ye öneren menajerlerin, bu kez de sarı-lacivertlilere Chelsea'de fazla forma şansı bulamayan Juan Manuel Mata'yı önerdiği ortaya çıktı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun Türkiye hakkının kendisinde olduğunu belirten bir İngiliz menajer, İspanyol oyuncuyu Fenerbahçe'ye getirebileceğini, istenmesi halinde transferin 10 milyon euro'luk bir bonservisine biteceğini sarı-lacivertli yetkililere ilettiği bildirildi. Fakat bu flaş teklifle ilgili kafa karıştırıcı durumlar ortaya çıktı.

TAM DA FENER'İN ARADIĞI ADAM

Fenerbahçeli yöneticiler, Mata gibi üst seviye bir oyuncu için kendilerine yapılan teklife şaşırdılar. Yapılan araştırmada ise Mata'nın Türkiye hakkının kimsede olmadığı, babasının tüm transferleriyle bizzat ilgilendiği belirlendi. Kısa süreli Mata heyecanı böylece sona ererken, menajerin niyetinin ne olduğu anlaşılamadı.

bu nasil haber anlayisidir arkadas :D resmen dalga gecer gibi haber yapmislar...

matanın yanında 10 milyon euro da verirlerse bu iş olur

World Hollow o1
01.Ocak.2014, 19:27
Geçen gün twitter'de bir kişi yazmıştı,

Dün gece arkadaşla can sıkıntısı için fanatik'i arayıp kesin bilgi olup oyuncuyla görüşmeler bittiğini belirttik kaynakda verdik demişler adamlar Özel haber olarak yayınlamışlar. :)

SAİT71
02.Ocak.2014, 01:05
Bizim gol yollarında sıkıntımız mı var? Avrupa'da da belli bir hedefimiz mi var ki gidip aşırı maliyeti olan bir oyuncuyu alalım. Eğerki sadece ligi kazanmak için kadro takviye edilecekse bu defans bölgesine bir transfer olmalıdır. Aksi bölgelere adam alınmamalı. Gayet yeterli kadromuz. Zaten Aziz Yıldırım'ın böylesine bir durumda Hulk'a para vereceğini hiç sanmıyorum.

eng1n
02.Ocak.2014, 15:51
Kevin Kampl'ın ismi geçmeye başlandı. Fenerbahçede ki üst düzey scouting sistemine bir örnek teşkil edecek transfer olur.

KanaKe
02.Ocak.2014, 15:57
Kevin Kampl'ın ismi geçmeye başlandı. Fenerbahçede ki üst düzey scouting sistemine bir örnek teşkil edecek transfer olur.

dalga geciyorsun heralde :D sence fenerin gözlemcilerimi tespit etti bu oyuncuyu? kampl zaten son 2 senedir avrupada taninan bilinen bir oyuncu sadece fenerin takibinde degil... fenerin gözlemcileri bu zamana kadar hangi oyuncuyu kesfetmis?

iso_1907
02.Ocak.2014, 20:04
Kevin kampl'ı istemezük...

nerazzuri
02.Ocak.2014, 20:51
bu adam gelirse cristian falan hikaye olur.

BaGa TaRKaN
06.Ocak.2014, 21:39
Fenerbahçe'de Antony Annan Sesleri Yükseliyor. Schalke ile Ufak Pürüzler Kalmış...

Önder HOCA
06.Ocak.2014, 22:31
Fenerbahçe'de Antony Annan Sesleri Yükseliyor. Schalke ile Ufak Pürüzler Kalmış...

eleştirmenler mehmet topala oyunu kuramıyor diyorlar bakalım annan a ne derler

BleedingMoon
06.Ocak.2014, 22:56
annan zaa xd diye espriler gelmesin de.

IcedEarth
07.Ocak.2014, 00:21
Fenerbahçe'nin böyle bir transfere ihtiyacı yok bence. Yaratıcı bir orta saha ve belki 3'lü hücum hattını yedekleyecek bir oyuncu yeterli olacaktır. Holmen, Yobo, Kadlec gibi kullanılmayan oyuncular yollanmalı hatta. Tek kulvarda yarışırken bu kadar şişkin kadroya gerek yok.

eng1n
08.Ocak.2014, 16:59
Buralar çok ıssız...

Baroni seneye Türk vatandaşlığı alabilirmiş, alırsa süper olur yedekten falan geldiğinde etkili olan bir oyuncu.

GeNç KaRTaL
08.Ocak.2014, 17:47
Buralar çok ıssız...

Baroni seneye Türk vatandaşlığı alabilirmiş, alırsa süper olur yedekten falan geldiğinde etkili olan bir oyuncu.

Türk vatandaşlığı aldıktan 5 sene sonra yerli statüsünde oynayabiliyor yabancı oyuncular.Talimatname böyleydi en son değişmediyse.

Universal
08.Ocak.2014, 17:52
Türk vatandaşlığı aldıktan 5 sene sonra yerli statüsünde oynayabiliyor yabancı oyuncular.Talimatname böyleydi en son değişmediyse.

Hayır eğer hiç milli değil ise anında oynayabiliyor.

alexdeozil
08.Ocak.2014, 17:53
Transfer yapmıcaz dedi zaten Ersun hoca, bikaç gereksiz oyuncu gönderilir takım iyi zaten götürür ligi.

HooijDonk07
08.Ocak.2014, 18:30
Transfer yapmıcaz dedi zaten Ersun hoca, bikaç gereksiz oyuncu gönderilir takım iyi zaten götürür ligi.

Gökhan'ın yedeği alınmadan lig gitmez bi sakatlık daha yaşarsa artık sağ bek otoban olur

Redrum
08.Ocak.2014, 18:50
Gökhan'ın yedeği alınmadan lig gitmez bi sakatlık daha yaşarsa artık sağ bek otoban olur

Fenerbahçe bunun için PSV'den 19 yaşındaki Burak Kardeş'i aldı diye okudum bir yerden. Ama kesin bir şey yok tabii. Bu konuda çalışmaları var Fenerbahçe yönetiminin en azından onu bilin yeter.

attirson
08.Ocak.2014, 20:39
Eger Gökhan'a yedek bulunacaksa ezbere Türkiye'den bir transfer yapılmasın Hollanda , Almanya vb. ülkelerden gurbetçi oyunculara yönelsinler.Ama zaten bu sene bence de transfere gerek yok bu kadro rahat şampiyon olabilecek bir kadro seneye zaten ŞL'ye gidecegimize de inanıyorum eger öyle olursa harika bir kadro kurulabilir zaten iyi olan bir kadronun üzerine.

eng1n
08.Ocak.2014, 21:23
Bu sene Mehmet Topuz'la idare ederiz orada zaten piyasada alabileceğimiz iyi Türk sağ bek yok.

himone
08.Ocak.2014, 21:43
Gökhan'ın yerine alınabilecek adam sonunda Mehmet Topuz olacak zaten, boşuna para harcamaya gerek yok. Bizde maalesef as takım oyuncusu sakatlanmadığı sürece yedek oyuncu oynatılmadığı için hiçbir anlamı kalmıyor. Adam kulübede yaklaşık 2-3 ay oynamadan bekliyor ve as takım oyuncusu sakatlandığında hemen sahaya çıkıp iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Onun yerine arada sırada yedek oyuncu oynatılsa hem her daim hazır olur hem de as takım oyuncusu SAKATLANMAZ. Türk futbolu bu mantığı çözemediği sürece yapılan bütün transferler Ali Turan ve Orhan Şam seviyesinin ötesine geçemez.

O yüzden FB gidip PSV'den Burak Kardeş'i de alsa, Veysel Sarı'yı da alsa veya Gökhan kadar kalitelisini bile alsa sonuç aynı olacak. Onun yerine hazır takımda olan Topuz oynatılsın daha iyi, sanki çok paramız varmış gibi çöpe atmaya gerek yok.

HooijDonk07
08.Ocak.2014, 22:06
Eger Gökhan'a yedek bulunacaksa ezbere Türkiye'den bir transfer yapılmasın Hollanda , Almanya vb. ülkelerden gurbetçi oyunculara yönelsinler.Ama zaten bu sene bence de transfere gerek yok bu kadro rahat şampiyon olabilecek bir kadro seneye zaten ŞL'ye gidecegimize de inanıyorum eger öyle olursa harika bir kadro kurulabilir zaten iyi olan bir kadronun üzerine.

PSV'deki Burak Kardeş'in onun hakkında haberler var fiziği Önder Turacı'yı hatırlatıyor ama daha iyisi sıkıntı yok :n:

Gökhan'ın yerine alınabilecek adam sonunda Mehmet Topuz olacak zaten, boşuna para harcamaya gerek yok. Bizde maalesef as takım oyuncusu sakatlanmadığı sürece yedek oyuncu oynatılmadığı için hiçbir anlamı kalmıyor. Adam kulübede yaklaşık 2-3 ay oynamadan bekliyor ve as takım oyuncusu sakatlandığında hemen sahaya çıkıp iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Onun yerine arada sırada yedek oyuncu oynatılsa hem her daim hazır olur hem de as takım oyuncusu SAKATLANMAZ. Türk futbolu bu mantığı çözemediği sürece yapılan bütün transferler Ali Turan ve Orhan Şam seviyesinin ötesine geçemez.

O yüzden FB gidip PSV'den Burak Kardeş'i de alsa, Veysel Sarı'yı da alsa veya Gökhan kadar kalitelisini bile alsa sonuç aynı olacak. Onun yerine hazır takımda olan Topuz oynatılsın daha iyi, sanki çok paramız varmış gibi çöpe atmaya gerek yok.

Sanmıyorum PSV'nin A2'inden öteye gidemeyen bir gurbetçi için çok fazla para isteyeceklerini.Türkiye'deki gibi bi oyuncuya istemezler yani.Zamanın çok demiştim Okan Alkan'ı göndermeyin diye ama sesimizi gönderemedik :n:

Önder HOCA
10.Ocak.2014, 02:21
ahmet, mehmet birini alalım artık. cok sıkıcı bir sezon geçiyor

CeNTeR_TR
10.Ocak.2014, 02:32
Fenerbahçe'de işler çok değişiyor gerçekten :)

Ara transfer dönemi seneler sonra ilk defa bu kadar sessiz mi geçiyor yoksa ben mi yanılıyorum :n:

Estranged
10.Ocak.2014, 02:52
Fenerbahçe'de işler çok değişiyor gerçekten :)

Ara transfer dönemi seneler sonra ilk defa bu kadar sessiz mi geçiyor yoksa ben mi yanılıyorum :n:

Aynen öyle, şu sayfayı bu kadar boş görmek beni öyle mutlu ediyor ki :) Takımda bariz bir eksik çok uzun zamandır ilk defa yok, herkes formda, kimse ayrılmak istemiyor, anca Mata haberi falan yapıyorlar işte :n:

CeNTeR_TR
10.Ocak.2014, 03:00
Aynen öyle, şu sayfayı bu kadar boş görmek beni öyle mutlu ediyor ki :) Takımda bariz bir eksik çok uzun zamandır ilk defa yok, herkes formda, kimse ayrılmak istemiyor, anca Mata haberi falan yapıyorlar işte :n:

Farklı bir bakış açısı olmuş tabi :zuhaha

sarianet
10.Ocak.2014, 03:09
yok mu su topunda teniste valeybolda gelen giden bari oralara birilerini alsınlar hakkaten sıkıcı :)
ama en memnuniyet veren sıkıcılık bu her sıkıcılık böyle lsa keşke

Cengo
10.Ocak.2014, 03:14
PSV 80bin Euro istiyor Burak Kardeş için. Neden A takıma alınmadığını düşünmek lazım.

Önder HOCA
10.Ocak.2014, 03:16
PSV 80bin Euro istiyor Burak Kardeş için. Neden A takıma alınmadığını düşünmek lazım.

800 bin sanırım.fazla uçmuşlar paf takımındaki eleman için 800 fazla

Cengo
10.Ocak.2014, 03:18
800 bin sanırım

Hayır 80bin. Ne kadar kaliteli, deneyimli bir oyuncu ki 800bin isteyebilsinler?

ReaList
10.Ocak.2014, 06:07
Takımda eksik var aslında. Mevcut oyun düzeni için konuşuyorum, Gökhan Gönül'ün yedeği yok, Kuyt'ın yedeği yok. Oyunu ofansif yönlü oynayacak ortasaha oyuncusu yok. Türk Santrafor yok. Peki transfere gerek var mı? 2 sene Avrupada olmayacak bir Fenerbahçe için hayır. Bizim yönetim Avrupa'da olup olmamamızdan değil şuan puan tablosunda işler yolunda diye transfer adımı atmıyor. Yoksa eksiğe bakarsan eksik var.

nerazzuri
23.Ocak.2014, 17:33
West Ham United, Raul Mireles'e resmi teklifte bulunmuş. Umarım satarız.

5267
23.Ocak.2014, 17:41
Meireles'i satıp yerli bir OS hamlesi güzel olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Ocak.2014, 18:39
meireles kalitesinde yerli bir ortasaha var mi ki :D

selcuk inani falan getirmen gerekir. gonderilme onceligi olan baska yabancilar var bence. meirelesi su vakitte ancak zararina satarsin, bari sonuna kadar faydalanalim adamdan :)

takimda tek eksik ileriye donuk ortasaha, o da salihle zaman zaman giderilebilir. oraya transfer yapilirsa salihin onu tamamen kapanir.

uAburak89
24.Ocak.2014, 00:05
Caner sözleşme yeniledi mi? Gelecek sezon Roma'da oynayacak diyor Italya basını.

HooijDonk07
24.Ocak.2014, 16:20
Caner sözleşme yeniledi mi? Gelecek sezon Roma'da oynayacak diyor Italya basını.

Yeniledi diye biliyorum 3 yıllık . Yada söz verdi Ersun Hocayla birlikte imza atıcaktı böyle bişeylerdi Canerin gideceğini sanmıyorum .

mwaru
25.Ocak.2014, 02:28
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2014/01/24/kevin-kamplin-menajeri-fbahce-icin-istanbulda#

Namzet
25.Ocak.2014, 02:58
Veysel Sarı için anlaşıldığı yazıldı bugün,Kampl ile de görüşülmüş

byariff
25.Ocak.2014, 03:47
kampl"in menajeri oglen saatlerinde samandiradaydi bizim basin uyudu tabi , yasasin yabanci basin. :D

himone
25.Ocak.2014, 14:56
Kampl bizim için harika bir transfer olur, özellikle Meireles satılıp alınırsa tadından yenmez(zaten başka türlü olacağını zannetmiyorum). Veysel Sarı da alınırsa güzel olur, en azından Gökhan biraz dinlenir bu sene gerçekten eski formundan çok uzak. Ama asıl sorun yerli forvet, bence kesinlikle bir forvet almalıyız aşırı kaliteli olmasına gerek yok çalışkan olsun yeter.

HooijDonk07
25.Ocak.2014, 17:09
Kampl bizim için harika bir transfer olur, özellikle Meireles satılıp alınırsa tadından yenmez(zaten başka türlü olacağını zannetmiyorum). Veysel Sarı da alınırsa güzel olur, en azından Gökhan biraz dinlenir bu sene gerçekten eski formundan çok uzak. Ama asıl sorun yerli forvet, bence kesinlikle bir forvet almalıyız aşırı kaliteli olmasına gerek yok çalışkan olsun yeter.

Seneye bari Cenk , Ömer Toprak , Veysel yada Tarık'ı alırsak tadından yenmez bence .

europeanconquer
25.Ocak.2014, 20:52
Ajansspor ‏@Ajanssporcom 2 dk.
Fenerbahçe, Veysel Sarı ile ilgili herhangi bir transfer planı olmadığını açıkladı.

Hayırlı olsun.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Ocak.2014, 21:21

yerli piyasada alinacak forvet yok bence, altyapidan birini cikarirsak daha iyi olur sanki. artik su altyapidan da birilerini gorelim su takimda. hasret kaldik. her eksikte disariya yonelirsek nasil becericez bunu.

William Rookwood
26.Ocak.2014, 01:18
Cenk ile Gaziantepspor sözleşme imzalamadıysa sezon sonu takıma katılabilir aslında. Kontejyan sorunu varken Fenerbahçe için iyi bir yedek olur.

KanaKe
26.Ocak.2014, 13:35
Ajansspor ‏@Ajanssporcom 2 dk.
Fenerbahçe, Veysel Sarı ile ilgili herhangi bir transfer planı olmadığını açıkladı.

Hayırlı olsun.

sene sonu sözlesmesi bitiyordu galiba sezon sonu icin anlasmis olabilirler.. ben sahsen veyseli o kadar yetenekli felan bulmuyorum düz bir sag bek ama gökhana yedek lazim adam yillardir sag beki kendi basina götürüyor :)

yerli piyasada alinacak forvet yok bence, altyapidan birini cikarirsak daha iyi olur sanki. artik su altyapidan da birilerini gorelim su takimda. hasret kaldik. her eksikte disariya yonelirsek nasil becericez bunu.

türkiyede alt yapidan dogru dürüst oyuncu yetismiyorki :) yetissede fenerbahce ne zaman alt yapidan cikardigi adamlari oynatmis? kendi oyuncusuna deger vermeyen bir kulübüz biz...
bu arada kampl haberlerine gelirsek bence stochla ayni seviyede bir oyuncu stochun verdiginin fazlasini veremez.. hos stoch aslinda kötü oyuncu degil gayette iyi performans gösteriyordu sürekli oynadigi dönem... fakat elinde benzer bir oyuncu var kiraya yollamissin geri gelincede muhtemelen zararina satacaksin sonra 12 milyon euro verip ayni seviyede ayni tarz bir oyuncu alacaksin.. nasil bir transfer mantigidir cözemedim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Ocak.2014, 14:12
Kampl ve stoch ne alaka, aramızdaki maçları izlemesem inanırdım da 2 tane 90 dakika izledik. Kampl bildiğin ortasaha, çok da beğenmiştim. keşke gelse, biz almazsak seneye kesin bundesligada bir takımda izleriz kendisini.

Altyapıdan oyuncu çıkarmadığımızı ben de biliyorum, benimkisi bir temenni. Yedek kulübesinde oturtmak için adam alacaksak hiç almayalım, altyapıya eğilelim isterim. Son zamanlarda altyapımızdaki oyuncular çok konuşuluyor, sanki artık zamanı geldi gibi.

KanaKe
26.Ocak.2014, 14:41
Kampl ve stoch ne alaka, aramızdaki maçları izlemesem inanırdım da 2 tane 90 dakika izledik. Kampl bildiğin ortasaha, çok da beğenmiştim. keşke gelse, biz almazsak seneye kesin bundesligada bir takımda izleriz kendisini.

Altyapıdan oyuncu çıkarmadığımızı ben de biliyorum, benimkisi bir temenni. Yedek kulübesinde oturtmak için adam alacaksak hiç almayalım, altyapıya eğilelim isterim. Son zamanlarda altyapımızdaki oyuncular çok konuşuluyor, sanki artık zamanı geldi gibi.

ben yetenek olarak ikisini ayni yetenekte görüyorum.. kampl tabiki su an daha formda ve stoch tan daha iyi...

mwaru
26.Ocak.2014, 23:37
Kampl ve Stoch ayrı özellikleri olan futbolcular. Kampl Stoch'a göre çok daha komple bir futbolcu.

sananes
26.Ocak.2014, 23:40
Meireles'i satalım da gerekirse kimseyi almayalım.

nerazzuri
28.Ocak.2014, 02:47
yobo kesin olarak ayrılacak haftaiçinde. meireles'de westham ile anlaşırsa ayrılır, kampl gelir.

Kaka Leite
28.Ocak.2014, 05:11
Kampl'ın istatistiklerine baktım da çok sağlam bir adam. :u:

Tabii ligler arasında uçurum var bu net ama Meireles'in de Fenerbahçe'ye bir şey katmadığını düşündüğümüzde 1 asist dahi yapsa ekstra bir şeyler katmış olacaktır. :)

Uefa maçlarında bize karşı Mane, Kampl ve Alan çok gözen batanlardı hatta net hatırlıyorum kıl olmuştum bu Kampl'a. :n:

Durmadan hakeme itiraz edip duruyordu baya bir lafımı yemişti o zamanlar. İnşallah gelir ne diyek? :icon_lol:

di canio
28.Ocak.2014, 05:36
Kampl vs. falan yabancı orta saha ile uğraşacağımıza Salih Uçan'ı oynatalım. Avrupa yok seneye, puan farkı 10 olmuş, Meireles hala halı sahaya son anda çağrılmış göbekli abi havalarında, Alper sakat. Daha nasıl bir ortam oluşması gerekiyor en azından denenmesi için, merak ediyorum? Bu sezon çok az süre aldı. Aldıklarını da iyi kullanamadı belki ama Türk futbolunun gelecekteki en önemli isimlerinden birisi olacak denilen adam 20 yaşında, 10 dakika bile süre alsa seviniyoruz. Bizim genç yetenekten anladığımız nedir? ManU gibi bir takım bile 18 yaşındaki elemanı 11 başlatıyor sık sık. Biz daha mı büyüğüz de, oynatarak oyuncu yetiştirmek yerine piştiğiniz sandığımız oyuncuları transfer ediyoruz. Salih'te ısrar edilsin, Kampl denen palyaço saçlıyı 3'e 5'e katlar bana göre. Ama bunun yerine onca para saçıp, yabancı transfer edilecek. Salih'e tanınmayan kredinin kat be kat fazlası bunlara tanınacak. Hem yönetim, hem teknik heyet, hem de tribünler tarafndan.

nerazzuri
28.Ocak.2014, 06:59
kampl bana göre herhangi bir potansiyelli bir futbolcu değil. sezilerim kötü değil ise mane ile birlikte yüksek yıldız potansiyeli çiziyorlar salzburg'da. fırsatımız varken kaçırmamamız gerekiyor. meireles giderse tabi.

salih elimizde. kampl kaçabilir. önümüzde ki sezon elimizde diri orta saha kalmayacak. emre,meireles,cristian'ın düşüşte ve daha düşüşe geçeceğinde hemfikiriz sanırım.

ayrıca kampl kanatta da üst düzey oynayabiliyor. kuyt'ı da aynı şekilde düşünürsek.

ReaList
28.Ocak.2014, 07:13
Bırakın oyuncu almayı bana Baroni'yi gönderenin kırk yıl kölesi olurum :0:

Önder HOCA
28.Ocak.2014, 13:16
kampl ne abi mane (sowdan kuyttan daha yararlı olur) yi alsalar tamamda kampl filan bizim için yetersiz kalır hele birde 12 milyon istiyorlar

antiochia
28.Ocak.2014, 21:02
Ben yönetimin transfer yapacağını düşünmüyorum. Bu kafayla şanslıysak zar zor şampiyon oluruz olursak da..hele dünkü maçı izledikten sonra...

nerazzuri
28.Ocak.2014, 22:16
roma, salih'e 10M€ teklif etmiş. yönetim devre arasında satacak oyuncumuz yok demiş. reddetmiş.

SAİT71
30.Ocak.2014, 13:42
Salih i hem oynatmazlar hemde satmazlar kariyeri açısından çok iyi olabilirdi aslında tottinin takımında olmak duygusu bile çok güzel olur

A.FaruK
30.Ocak.2014, 14:27
Kampl'ı keşke alabilsek süper bi yetenek, zaten onu bu sene aldın aldın bi dahaki sene bırakmazlar bize falan. Kampl çok yetenekli ve bir o kadar potansiyelli adam amma ve lakin gönlümde yatan adam başkla. Renk veriyorum

http://d.haberciniz.biz/other/belluschi-farkini-ortaya-koydu-IHA-20131005AW000098-2-t.jpg

Bu ligin açık ara en iyisi. Meyreleş + bir miktar baroni

Suicider
30.Ocak.2014, 14:42
Fenerbahce, Yobo'nun Norwich City'e kiralanmasi konusunda gorusmelere baslandigini borsaya bildirdi.

Önder HOCA
30.Ocak.2014, 22:47
Fenerbahce, Yobo'nun Norwich City'e kiralanmasi konusunda gorusmelere baslandigini borsaya bildirdi.

Hay ağzına sağlık

himone
31.Ocak.2014, 18:08
Roma Salih için ısrarcıymış, şu çocuğu satsak ta burada heba olmasa. Ersun Yanal bencillik yapıp tutmasın şu çocuğu takımda. Bir de utanmadan yerli statüsü demiyorlar mı ona çıldırıyorum. Şimdi bu çocuk çıkıp 4-0 önde olduğumuz maçta bile Selçuk Şahin'i ve Mehmet Topuz'u benden önce oyuna soktun ben gitmek istiyorum dese ne diyeceksin Ersun Hoca(büyük ihtimalle de demiştir zaten).

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2014, 18:31
Kulüp menfaatini değil de,birazcık oyuncunun geleceğini düşünsünler eğer bu haber doğruysa.Salih büyük ihtimal geliştiremeyecek kendisini burada,bırakın Roma'ya gitsin de,kurtarsın kendisini çocuk.

nerazzuri
31.Ocak.2014, 18:43
Mantıken bakarsak kulüp menfaati düşünülmek zorunda. Salih seneye daha çok şans bulacaktır, Meireles,Emre,Cristian'ın düşüşü nedeniyle. Alper ile önümüzde ki sezon orta sahanın önemli ismi olacak.

Bu yüzden 6 ay daha sabredilmesi istenmiş olabilir. Salih oynatılmak için alındı, oynayacaktır.

Namzet
31.Ocak.2014, 19:03
Bende Salih'in gitmesi taraftarıyım,çok yetenekli ve potansiyelli bir futbolcu,Türkiye'de kesinlike kalmamalı

himone
31.Ocak.2014, 19:31
Mantıken bakarsak kulüp menfaati düşünülmek zorunda. Salih seneye daha çok şans bulacaktır, Meireles,Emre,Cristian'ın düşüşü nedeniyle. Alper ile önümüzde ki sezon orta sahanın önemli ismi olacak.

Bu yüzden 6 ay daha sabredilmesi istenmiş olabilir. Salih oynatılmak için alındı, oynayacaktır.

Maalesef seneye de oynatılmaz. Seneye Meireles satılır Kampl alınır ve Salih yine yedek olur. Kampl olmasa bile başka birisini alırız ve Salih'i yine yedek oturturuz. En kötü Meireles gitmez ve yine Salih'ten fazla oynar. Madem yedek oyuncu lazım gidip Ergün Teber'i falan alalım şu haliyle Salih'in herhangi bir orta sahadan farkı yok.

nerazzuri
31.Ocak.2014, 19:48
Maalesef seneye de oynatılmaz. Seneye Meireles satılır Kampl alınır ve Salih yine yedek olur. Kampl olmasa bile başka birisini alırız ve Salih'i yine yedek oturturuz. En kötü Meireles gitmez ve yine Salih'ten fazla oynar. Madem yedek oyuncu lazım gidip Ergün Teber'i falan alalım şu haliyle Salih'in herhangi bir orta sahadan farkı yok.

bazen anlam veremiyorum taraftarın isteklerine. :)

yedek kulübesi de güçlü olmak zorunda. bunu istiyoruz, sonra da kulübede oturan oynamıyor diye isyan ediyoruz ergün teber'i istiyoruz. emin ol ergün gelse yedekten oyuna girecek adam yok diyeceksiniz. şahsına söylemiyorum yanlış anlama.

bir plan program çerçevesinde ilerliyordur olanlar eminim. meireles'e bir dünya para verildi katkı alınmaya çalışılıyor. ama yaşlanıyor tıpkı emre,cristian gibi. ki bana göre sezon sonu zaten ayrılacak meireles. salih,alper,cristian,emre,selçuk,topal,holmen rotasyonu olacak. burada da göze çarpan 3 oyuncu var salih,alper,topal.

kulübün mali yapısı ortada, büyük yıldızlar getirmemiz şu an için zor. kampl gelirse kanat oynar? problem göremiyorum. salih'i satmamak şu an için en doğru karar. oynamadan 10m€ eden bir futbolcu oynadığı zaman, ki kalitesi zaten belli 2-3 sene içinde daha yüksek fiyata satılabilir. gitmek isterse.

zeck17
31.Ocak.2014, 20:17
kulübün mali yapısı ortada, büyük yıldızlar getirmemiz şu an için zor. kampl gelirse kanat oynar? problem göremiyorum. salih'i satmamak şu an için en doğru karar. oynamadan 10m€ eden bir futbolcu oynadığı zaman, ki kalitesi zaten belli 2-3 sene içinde daha yüksek fiyata satılabilir. gitmek isterse.

Siz salih uçan ın 10 milyon euro ettiğine inanıyor musunuz bence çok ısmarlama haber gibi geldi piyasa değeri en fazla 3-4 eder euro2008in en iyi oyuncularında arda bile 10 milyon ediyordu salihin böyle bir başarısı yok potansiyeli de arda kadar değil bence çok zor hem u20de de parlamadı

Night_Mare17
31.Ocak.2014, 20:19
Salih'de potansiyel var ama daha bir şey kanıtlamadı 10 Milyon Euro haberine bende inanmıyorum ama ilgileniyor olabilirler.

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ocak.2014, 20:45
roma haberi uydurma bence, inanmiyorum. salih er ya da gec fenerbahcede istedigimiz yere gelecek, sabir gosterilmeli. hazir degil ki takimda yer bulamiyor. ufak ufak sakatliklar da basladi su ara, bundan sonra daha cok firsat yakalayacaktir. iyi degerlendirirse zaten vazgecilmez olcaktir. salih ayrica fenerbahcedeki hedefine ulasmadan bu takimdan ayrilmaz bence, kendi aciklamalari da boyle.

himone
31.Ocak.2014, 23:03
Zaten Roma 10 milyon verdi diye çıkmadı aslında haber. Roma 6 milyon teklif etti FB ise 10 milyondan aşağı teklifleri değerlendirmeme kararı aldı diye biliyorum ben haberi. Aksi bir durum varsa bilmiyorum. 5 milyon, 10 milyon eder demiyorum ama Salih'in bir şeyi ispatlamamasına ise katılmıyorum. Uefa'nın en heyecan verici gençler listesine girmiş bir oyuncu ve geçen sene 2. yarı çok iyi maçlar çıkarttı. Turnuvalarda kötü oynadı evet ama daha önce gayet te bir şeyler göstermişti.

nerazzuri
31.Ocak.2014, 23:15
Siz salih uçan ın 10 milyon euro ettiğine inanıyor musunuz bence çok ısmarlama haber gibi geldi piyasa değeri en fazla 3-4 eder euro2008in en iyi oyuncularında arda bile 10 milyon ediyordu salihin böyle bir başarısı yok potansiyeli de arda kadar değil bence çok zor hem u20de de parlamadı

ederi etmezi beni ilgilendirmiyor ki ben habere göre yorum yapıyorum. fakat sonuç olarak gelmek istediğim nokta çok net sanırım. takımın salih'e uzun yıllar ihtiyacı var, bu yüzden gönderilmek istenmiyor ve doğru karar. :)

nekop
01.Şubat.2014, 00:32
Haberin doğruluğuna inanmıyorum ama doğru ise, Dortmund'un Galatasaray'a Koray için koydurttuğu madde gibi bir şey ekleterek satmak, güzel bir hamle olabilir.

KanaKe
01.Şubat.2014, 12:53
salih bitti bundan sonra bir cacik olmaz o cocuktan oynamadan gelismesini beklemek sacmalik adami oynatacaksinki oyununu gelistirsin... seneye büyük ihtimal kiralik verilir sayet kiralik verilmezde takimda kalirsa kendine yazik eder... birde romanin yada herhangi bir takimin oynamayan bir oyuncuya sirf genc ve potansiyali var diye 10 milyon euro verecegini sanan arkadaslar yaniliyor öyle bir dünya yok arkadaslar :)

Nocna Mora
01.Şubat.2014, 13:15
Fenerbahçe Salih'i göz göre göre harcıyor. Selçuk Şahin'ler, Mehmet Topuz'lar oyuna giriyor ya televizyon başında ben sinirleniyorum açıkçası. Ersun Yanal tamamen başarı odaklı, şuursuz işler yapıyor.

Suicider
01.Şubat.2014, 13:47
Fenerbahçe Salih'i göz göre göre harcıyor. Selçuk Şahin'ler, Mehmet Topuz'lar oyuna giriyor ya televizyon başında ben sinirleniyorum açıkçası. Ersun Yanal tamamen başarı odaklı, şuursuz işler yapıyor.

Bence bu konuda Ersun Yanal haklı.Kendisiyle sene başı 1 senelik sözleşme imzaladılar.Amaç neydi? Eğer şampiyon olursa uzatılacaktı.Bunu kendisi de biliyor.O yüzden bu sene ki tek amacı ne yapıp edip şampiyon olmak.Sene sonu şampiyon olduktan sonra yeni sözleşmeyi alır büyük ihtimal.Eğer seneye de bu şekilde devam ederse dedikleriniz de haklı olursunuz.

A.FaruK
01.Şubat.2014, 13:51
Salih muhabbeti fason haber gibi ama gerçek olsa satılsın derdim. Kaygım gelişcek yada gelişemeyecek değil şuan ederinin üzerinde bir fiyat çok karlı bi anlaşma olurdu cidden.
Bi yandan da Salih'in gitmesini istemiyorum, çok seviyorum haytayı. Ersun Hocam varken kimse ziyan olmaz bu takımda. Salih Allahın izniyle çok daha büyük topçu olacak.

Nocna Mora
01.Şubat.2014, 14:13
Bence bu konuda Ersun Yanal haklı.Kendisiyle sene başı 1 senelik sözleşme imzaladılar.Amaç neydi? Eğer şampiyon olursa uzatılacaktı.Bunu kendisi de biliyor.O yüzden bu sene ki tek amacı ne yapıp edip şampiyon olmak.Sene sonu şampiyon olduktan sonra yeni sözleşmeyi alır büyük ihtimal.Eğer seneye de bu şekilde devam ederse dedikleriniz de haklı olursunuz.

Maç 3-0, 4-0 olmuş. İçerde oynuyorsun dakika 70, oyuna aldığın isim Selçuk?

A.FaruK
01.Şubat.2014, 14:27
Her hocayı Selçuk Şahin üzerinden vurmak hoş değil bence. Hocadan çok Selçuk'a haksızlık. Selçuk Şahin'in kötü oyuncu olduğu algısı nerden oluştu onuda anlamıyorum. Eskiden çok sevmezdim ama gün geçtikçe vallahi seviyorum Selçuk'u. Şu Fenerbahçede maç 3-0, 4-0 olmuşken maça Meyreleş'i almak daha büyük hakaret geliyor bana valla. Selçuk kötü topçu değil, yapmayın böyle.

Nocna Mora
01.Şubat.2014, 14:53
Her hocayı Selçuk Şahin üzerinden vurmak hoş değil bence. Hocadan çok Selçuk'a haksızlık. Selçuk Şahin'in kötü oyuncu olduğu algısı nerden oluştu onuda anlamıyorum. Eskiden çok sevmezdim ama gün geçtikçe vallahi seviyorum Selçuk'u. Şu Fenerbahçede maç 3-0, 4-0 olmuşken maça Meyreleş'i almak daha büyük hakaret geliyor bana valla. Selçuk kötü topçu değil, yapmayın böyle.

Kötü demedim yahu örnek verdim. 3-0'dan sonra genç oyuncu almamak bunun yerine Mehmet Topuz'u falan almak nedir yani.

SAİT71
01.Şubat.2014, 16:28
Yedek olmakla, yedek kulübesine hapsolmak çok ayrı şeyler. Maalesef salih güçlü yedek kulübesinin bir oyuncusu değil sadece bir mahkum yedek.

attirson
01.Şubat.2014, 23:06
Webo'nun sakatlıgı ciddiyse kesinlikle forvet transferi olmalı.

nerazzuri
01.Şubat.2014, 23:12
Kampl gelirse, ki bana göre acil gelmesi lazım hücumda ki yaratıcılığı arttıracaktır.

webo'nun sakatlığı da ciddiyse bu forvet rotasyonu ile lig bitmez, forvette lazım.

antiochia
01.Şubat.2014, 23:48
Ben bu yönetimin transfer yapacağına inanmıyorum..Volkan,Alves, G.Gönül çok kötüler..Takıma acil yaratıcı orta saha ve yerli forvet lazım..Ama yönetim yapmayacak gibi

A.FaruK
02.Şubat.2014, 15:12
Nobre gelsin

Kerem-19
02.Şubat.2014, 15:18
Bendtner yazılıyor.

sarianet
02.Şubat.2014, 16:05
ary arkadaş bi haftaya kadar transfere ihtiyacı olmayan tek takımdık şimdi transfere en çok ihtiyacı olan takımız

uAburak89
02.Şubat.2014, 18:11
Cenk Tosun'u istemiş Fenerbahçe.

Sheriff
02.Şubat.2014, 18:35
İnşallah gelir Cenk. Çok beğendiğim bir oyuncu. Toplu topsuz oyunca çok iyi.

himone
02.Şubat.2014, 19:24
Cenk kesinlikle alınmalı. Sakatlıklardan önce de ihtiyacımız vardı şimdi muhtacız. Keşke bir tane de kanat alsaydık. Jimmy Durmaz iyi olurdu aslında. Veya kontenjan açıkken yabancı da olurdu (Tabi ki Stoch ve Krasic'i düşününce kiralık olması lazım :) ). Takımda ayağında top tutup adam geçecek oyuncu eksikliği var, bütün kazmaları takıma doldurmuş Aykut hoca sağ olsun.

Sheriff
02.Şubat.2014, 22:04
Resmi site yalanlamış, alsaydık iyiydi..

antiochia
02.Şubat.2014, 23:12
Eğer takım transfer yapmaz, kadromuz yeterli diye saçmalarsa..Sene sonunda kafamızı duvarlara vururuz..Eğer bu sene şampiyonluk kaybedilirse Ersun Yanal ile Yönetim kendilerine saklanacak delik arasınlar..
Takımın acilen yedek sağ bek, stoper, yaratıcı orta saha, kanat, yerli forvete şiddetle ihtiyacı var..Benden söylemesi

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2014, 23:15
devre arasi bu kadar transfer yaparsan husran olur. hem alabilecegin oyuncu cok az hem de takimin ahengini bozma meselesi var.

yaratici ortasaha icin ben de hemfikirim, tek katki o bolgeye yapilabilir. kontenjan da musait.
holmen kadlec falan tamamen fazlalik, genc olsalar uzulmem. bunlari niye aliriz hic anlamam, tursusunu mu kuracaz :D

antiochia
02.Şubat.2014, 23:16
devre arasi bu kadar transfer yaparsan husran olur. hem alabilecegin oyuncu cok az hem de takimin ahengini bozma meselesi var.

yaratici ortasaha icin ben de hemfikirim, tek katki o bolgeye yapilabilir. kontenjan da musait.
yaratıcı orta saha dışındakiler yedek onları belirtmeyi unutmuşum..Ama en az iki takviye şart..:icon_lol:

attirson
02.Şubat.2014, 23:37
Kasımpasa maçında sadece Webo olmayacakmıs Emenike ve Alper dönüyormus transfer yapılırsa sadece Sivas maçı icin olacak gibi o yüzden Cenk'ten vazgecmislerdir.Takımın yedek yerli bir forvete ihtiyacı var ama sezon sonunu düsünüyorlar heralde.

uAburak89
03.Şubat.2014, 00:03
Cenk teklifi reddetmiş diyorlar, Beşiktaş'a imzayı atmış olabilir.

Ralph
03.Şubat.2014, 00:07
Cenk Tosun'da Mehmet Topuz'luk yapmaz umarım :)

sui generis
03.Şubat.2014, 00:42
Ben Cenk Tosun'dan çok Erkan'ı istiyorum. forvet zaten çok. bir tane kanat oyuncumuz olurdu. Tabii Cenk olsaydı da hayır demezdim. Emenike dönüyormuş, 2.devre böyle de biter. Transfer çok önemli değil. Gelecek sezon doğru planlamayla yapılır transferler. Gidip şimdi yine yabancı bir forvet almasınlar da.

nerazzuri
03.Şubat.2014, 01:24
1.5m€ teklif edilmiş menejer aracılığıyla Gaziantepspor'a, 4m€ istemişler. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcuya. Maşallah, bizde vazgeçmişiz transferden. :)

''Demba Ba'' deyip gideyim ben.

Sheriff
03.Şubat.2014, 01:39
Şimdi de Cisse diyorlar..

attirson
03.Şubat.2014, 02:20
Yahu Webo sezonu kapatmıs olsa neyse de Kasımpasa maçında tam kadro olucaz nerdeyse bu kadar zamandır yapılmayan transfer neden son dakikalarda yapılmak isteniyor böyle bir plan varsa.Sakatlık ciddi degilmis sakatlık icin degil bu transfer Cisse gelirse sacmalık olur.

GeNç KaRTaL
03.Şubat.2014, 03:11
1.5m€ teklif edilmiş menejer aracılığıyla Gaziantepspor'a, 4m€ istemişler. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcuya. Maşallah, bizde vazgeçmişiz transferden. :)

''Demba Ba'' deyip gideyim ben.

Nereden okuduysan büyük ihtimal kolpa Cenk ile ilgili olan kısım.:) Hava atmak için söylemiyorum -ki zaten öyle çok ahım şahım bir futbolcu değil Cenk,hava atılacak bir yanı yok yani- ama oyuncu bizimle anlaştığı için alamadınız.

Sheriff
03.Şubat.2014, 03:54
Yahu Webo sezonu kapatmıs olsa neyse de Kasımpasa maçında tam kadro olucaz nerdeyse bu kadar zamandır yapılmayan transfer neden son dakikalarda yapılmak isteniyor böyle bir plan varsa.Sakatlık ciddi degilmis sakatlık icin degil bu transfer Cisse gelirse sacmalık olur.
Sorun şu ki bu adamlar bugün sakat, yarın da sakatlanma ihtimalleri var, herhangi birinin sezonu kapatma ihtimali de var, bu olursa yerine koyabileceğimiz sağlam bir yerli alternatifimiz yok. 3 forvet oynayan bir takıma 4 forvet yetersiz bana göre.

William Rookwood
03.Şubat.2014, 04:01
Cisse ya da Demba Ba'dan biri gelirse, arkanızı yaslayıp sadece onları izlemeniz yeterli olur. :) İkiside gerçek anlamda çok kaliteli futbolcular, Türkiye'de ikisinden birini hatta ikisinide izlemeyi çok isterim. :)

eng1n
03.Şubat.2014, 04:45
Cisse veya Demba ba'yı alacaksak ben kiralanmasını isterim bonservisiyle almak mantıklı değil zaten çok kalabalık bi forvet hattımız var.

OrcunFB
03.Şubat.2014, 05:15
Zaten Emenike, Sow ve Kuyt var niye Cisse veya Dem Ba'yı alalım ki ? Bu adamlar direk ilk 11 oyuncusudur kimi kesiceksin ? Cenk Tosun'u falan almak daha mantıklı. Yedekte bekler hem de Türk. Hiç gerek yok yani.

Kaka Leite
03.Şubat.2014, 12:26
Cisse'yi bonservisi ile almak çok mantıklı olur aslında.

Webo gelmiş 32 yaşına daha ne kadar durabilecek ki bu takımda? 3 forvet oynayan bir takım için hele bir de kontenjan varken Cisse'yi almak harika olur. Kuyt efendi de arada bir kesik yesin artık gerçekten çok sıktı.

Tamam koşuyorsun falan eyvallah da sadece koşmak işe yarasaydı Bolt ek iş olarak topçulukta yapardı.

Cisse çok çok beğendiğim bir oyuncu ve umarım alırız.

byKpln
03.Şubat.2014, 12:33
Cisse'yi bonservisi ile almak çok mantıklı olur aslında.

Webo gelmiş 32 yaşına daha ne kadar durabilecek ki bu takımda? 3 forvet oynayan bir takım için hele bir de kontenjan varken Cisse'yi almak harika olur. Kuyt efendi de arada bir kesik yesin artık gerçekten çok sıktı.

Tamam koşuyorsun falan eyvallah da sadece koşmak işe yarasaydı Bolt ek iş olarak topçulukta yapardı.

Cisse çok çok beğendiğim bir oyuncu ve umarım alırız.

Cisse oyuncu tiplemesi olarak herhalde Sow'a benziyor.İkisinin bir arada oynaması sıkıntı yaratmaz mı ?

sui generis
03.Şubat.2014, 12:47
4 yabancı forvetin en az ikisi gitmeden yabancı forvet almamalıyız. Takım yabancılarla dolacak, elden çıkarmada zorluk yaşarız. Erkan'ı veya Eren'i alsak keşke ama artık çok zor. 1-2 maçlık yabancı adam almak akıl karı değil.

Gelecek sezon da Kadlec, Yobo, Holmen, Meireles, Webo, Stoch, Krasiç gönderilir. Mükemmel iş yapmış oluruz. Bu isimlerden gönderirken sadece Krasiç de zorluk yaşayabiliriz. Diğerlerinin her zaman bir alıcısı olur.

Universal
03.Şubat.2014, 13:07
4 yabancı forvetin en az ikisi gitmeden yabancı forvet almamalıyız. Takım yabancılarla dolacak, elden çıkarmada zorluk yaşarız. Erkan'ı veya Eren'i alsak keşke ama artık çok zor. 1-2 maçlık yabancı adam almak akıl karı değil.

Gelecek sezon da Kadlec, Yobo, Holmen, Meireles, Webo, Stoch, Krasiç gönderilir. Mükemmel iş yapmış oluruz. Bu isimlerden gönderirken sadece Krasiç de zorluk yaşayabiliriz. Diğerlerinin her zaman bir alıcısı olur.

Fikirine tamamen katılıyorum transferin son günü şurada kalmış 15 maç transfer yapmak hele hele euro ile dolar bu durumda iken akıl karıl değil.

Ek olarak seneyede Avrupa'da yokuz parayı çıkarmamız zorlaşacak.

nerazzuri
03.Şubat.2014, 13:43

4'ün 2si değil de webo'yu gönderirsek problem çözülür gibi. önümüzde ki sezon holmen hariç diğer saydıkların gidecekleri için. webo bana göre hala önemli bir futbolcu takımımız için yani ersun hoca kalırda sistem bu şekilde devam ederse.

krasic bence sorun olmayacak ama stoch hala fenerbahçe'de oynayıp kendini kanıtlamak istiyor. paok'taki performansı bunu gösteriyor en azından. stoch kalırsa ki bence kalmalı, kuyt'u artık kenara çekip takıma saha içinde ki abiliğini kenarda yapması zamanı geldi. önümüzde ki sezon sözleşmesi bitiyor yanlış hatırlamıyorsam.

forvet için bugün saat 5'e kadar akıllı bir hamle yaparsak yazın sessiz transfer dönemi geçirebiliriz.

bu arada kampl'ın menejeri dün açıklama yaptı; resmi bir teklif yok ama yarın(bugün) resmi olarak teklif gelirse teklifi kabul ederiz dedi.

attirson
03.Şubat.2014, 13:48
Ben sadece Kampl'ı istiyorum potansiyelli bir oyuncuya benziyor ileride yüksek fiyatlara avrupaya satabiliriz.

Namzet
03.Şubat.2014, 13:51
Ben Cisse'den çok Akhisardan Niasse'yi isterim:)

Kaka Leite
03.Şubat.2014, 14:18
Ben Cisse'den çok Akhisardan Niasse'yi isterim:)
Niasse maalesef büyük takımların oyuncusu değil. Ben eğer büyük bir takıma transfer olursa biter onun da kariyeri diye düşünüyorum.

Yani en azından şuanlık acele etmemeli. Bizim maçlarda Kampl'a uyuz olmuştum ama saçmadır ki o zaman ''Böyle adamlardan nefret ediyorum'' dediğim oyuncuyu bu son 1 aydır bende istiyorum. :icon_biggrin:

sui generis
03.Şubat.2014, 14:49
Ya arkadaşlar ne Niasse ne de Kampl şuan olmaz, olmamalı. ne de başka bir yabancı.

Özellikle yabancı transferleri çok düşünülüp yapılmalı. Sonra elden çıkarmak çok zor oluyor. Şuan ligin en büyük favorisiyiz, 7 puan öndeyiz, ne transferi yahu. Transfer elbette gerekiyor takıma ama şimdi zamanı değil. Alacağımız adamlara ya çok büyük paralar vereceğiz ya da takımında istenmeyen adam olacak. 1-2 maçlık yabancı forvet mi alınır. Sen Fenerbahçeysen o 1-2 maçı Emenikesiz Webosuz kazanmak zorundasın.

Gelecek sezon Kuyt kalır takımda, kalmalı. Ben Kuyt'ı beğeniyorum. Tecrübeli oyuncular olacaksa takımda bu ilk isim Kuyt olur. Meireles'in Yobo'nun olduğu takımda Kuyt'a hayli hayli yer vardır.

Webo kalabilir ama bence gerek yok. Webo kötü oyuncu demiyorum. Yedek kulübemizde yedek forvetimiz Türk olsun. seneye 5'e düşecek yabancı sayısı. Webo'yu tribüne yollamak mantıklı değil. Hatta bana kalsa Sow'u da yollarım. Ondan gelecek parayla mükemmel bir kanat alırım.

Gelecek sezonki istediğim 11;

--------------Emenike

XXX --------------------- Kuyt

---------Alper Salih(Emre)

------------Topal

Caner Egemen Bruno GG

----------Mert

Bu arada en büyük transferimiz Canerle sözleşme yenilemek olacak.

goosfraba
03.Şubat.2014, 14:50
stoch'un geri dönmesini istemişiz.

sui generis
03.Şubat.2014, 14:56
Gelsin en azından alternatif olur şu dönemde :)

Universal
03.Şubat.2014, 15:00
Bize adam eksiletecek oyuncu lazım bu görevi şuan yapan bir isim yok genelde pas alışverişimiz ile atak organizasyonu yapıyoruz.

Mesala dün Melo harika bir koşu yaptı ve gol yarattı bu işi yapacak kişi yok. Emenike var evet koşuyor; ama nereye? Zaten onu yapabilse şuan Chelsea'de oynardı.

Stoch'un gelmesinde tek sorun Caner'in performansı, eğer onu düşürecekse hayatta gelmesin. 10 Caner'i 1 Stoch'a değişmem. Çünkü sol kanat tamamen ona ait.

Kaka Leite
03.Şubat.2014, 15:00
Caner ile sanki sözleşme yenilenmeyecek gibi. Neden sezon sonu bekleniyor bu adamla sözleşme yenilemek için anlamıyorum yani.

Caner sezon sonu yabancı bir takıma imzayı atabilir bence.

KanaKe
03.Şubat.2014, 15:05
Caner ile sanki sözleşme yenilenmeyecek gibi. Neden sezon sonu bekleniyor bu adamla sözleşme yenilemek için anlamıyorum yani.

Caner sezon sonu yabancı bir takıma imzayı atabilir bence.

caner icin canerin gitmesini isterim... kendisini son 2 sezon cok gelistirdi avrupaya transfer olma zamani geldi.

sarianet
03.Şubat.2014, 15:12
kayseri verir mi bilmem ama ben olsam şu dönem için boboyu kiralardım

BleedingMoon
03.Şubat.2014, 15:29
bobo türk oldu mu?

William Rookwood
03.Şubat.2014, 15:57
Olmadı diye biliyorum ben.

Universal
03.Şubat.2014, 17:15
caner icin canerin gitmesini isterim... kendisini son 2 sezon cok gelistirdi avrupaya transfer olma zamani geldi.

Zaten ordan geldi, keşke Avrupa Kupalarında olabilseydik kendi pazarı için daha verimli olurdu. Ama İspanya'ya uçar gider diye düşünüyorum.

uAburak89
03.Şubat.2014, 17:15
Caner şu anda takımın en az kazanan oyuncusu galiba, 600 bin dolar diye okudum geçenlerde bir sitede. Bu maaşı Euro cinsinden üçe katlayacak performans gösteriyor, üstelik sürekli özel hayatı ile ilgili haberler çıkmasına rağmen. Roma ve Liverpool'un istediği iddiası var dış basında, Fenerbahçe'nin elini çabuk tutması lazım bence.

europeanconquer
03.Şubat.2014, 17:31
Caner Liverpool'a ilaç olur.Resmen rezalet o bölge,Cissokho çok kötü oynuyor.

Facx
03.Şubat.2014, 17:37
Caner Liverpool'a ilaç olur.Resmen rezalet o bölge,Cissokho çok kötü oynuyor.

jose enrique var bence gayet iyi oyuncu ama sakat o yüzden cissokho oynuyor

europeanconquer
03.Şubat.2014, 17:40
jose enrique var bence gayet iyi oyuncu ama sakat o yüzden cissokho oynuyor

Enrique iyi oyuncu ancak sakatlıktan nasıl döneceği belli değil :D Caner her türlü oynar Liverpool'da.Zaten bu formuyla şans bulmamasına da imkan yok.Liverpool yıllık ortalama 40-50 maç oynuyor.Caner'de rahatlıkla 25-30 maç oynar.

William Rookwood
03.Şubat.2014, 17:41
Ben olsam giderdim ancak Caner Fenerbahçe'yi seviyor ve takımda kalmak istiyor.