View Full Version : Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai
Facx
10.Haziran.2010, 18:39
Servetin Bursayada deilde avrupaya gitceğini düşünüyorum
Facx
10.Haziran.2010, 18:40
City'den Bursa'ya!
Bursaspor, İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City'nin serbest bıraktığı 32 yaşındaki Zimbabweli Benjani'nin transferini bitirmek için yoğun çaba harcıyor...
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/benjanibursasporyolunda.widec.jpg
Türkiye'yi gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Bursaspor, golcü transferinde ince eleyip sık dokuyor.
Yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Manchester City'de çok fazla şans bulamayan Benjani Mwuruwari'yi Bursa'ya getirme peşinde.
Tecrübeli golcü özellikle 2007-2008 sezonunda Premier Lig'de sezonun ilk yarısında Portsmouth'da başarılı bir performans ortaya koymuş ve ligin ikinci yarısında Manchester City'ye transfer olmuştu. Benjani o sezon ligde 15 gol atmayı başarmıştı.
Manchester City'nin yaptığı flaş transferlerin ardından pek fazla oynama şansı bulamayan golcü futbolcu, son iki sezonda Manchester City'de toplam 18 maçta forma giydi.
Bursaspor, bir diğer ilgilendiği futbolcu Arjatinli German Denis ya da Benjani'den birisini kadrosuna katacak.
Timsahlar, ayrıca bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Zapotocny için Beşiktaş ile pazarlıklarını sürdürüyor.
Yeşil-beyazlı ekip Galatasaray'ın stoperi Servet'i de kadrosuna dahil etme çabasında...
kaynak: ntvspor.net
anilton
10.Haziran.2010, 18:44
Türk takımlarının son dönemlerde transfer politikaları gerçekten olumlu...
Dün Benjani'nin boşa çıktığı haberini okur okumaz "Bursaspor" belirdi kafamda...
Özellikle Avrupa'da tecrübesinden yararlanılacak kaliteli bir forvete ihtiyaç var takımda,cuk oturur...
Aşk-ı Şehir
10.Haziran.2010, 19:35
Olası bir Volkan Şen veya Ozan İpek'in takımdan ayrılması durumunda Petrov'u bile alabilirler bence. Olumlu işler yapıyor Bursaspor. Benjani doğru bir seçim olabilir...
Crocodile1963
12.Haziran.2010, 10:18
Yeşil beyazlılar, Arjantinli golcü ile 1 milyon Euro karşılığında anlaştı.
Bonservis konusunda 4 milyon Euro’da direnen Napoli Kulübü, Bursaspor’a “Yüzde 50’sini 2 milyon Euro karşılığında size verelim, yarısı da bizde kalsın” diye haber gönderdi.
PÜRÜZLER KALKIYOR
Yeni sezona güçlü girmeyi planlayan ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, günlerdir transfer piyasasını meşgul eden İtalya’nın Napoli takımının golcüsü German Denis’de mutlu sona yaklaştı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği German Denis ile prensipte anlaşan Bursaspor Yönetimi, oyuncunun bonservisi konusunda yaşanan pürüzleri halletmeye çalışıyor.
YÜZDE 50 YÜZDE 50
Arjantanli golcüyle yıllık 1 milyon Euro’ya anlaşan yeşil beyazlılar, Napoli Kulübü’nün istediği 4 milyon Euro bonservis ücretini aşağıya çekmeye çalışıyor. Napoli Kulübüne 2 milyon Euro öneren Bursaspor’a İtalyanlardan da ilginç yanıt geldi. İtalyan ekibinin Bursaspor’a “Denis’in bonservisinin yüzde 50’sini 2 milyon Euro’ya size verelim, yüzde 50’si de bizde kalsın” teklifi yaptığı öğrenildi. Yeşil beyazlıların bu teklifi düşünmek için zaman istediği gelen haberler arasında.
Olay
Hugo
12.Haziran.2010, 11:03
Kirita 1 yıl daha Bursaspor'da.
Crocodile1963
12.Haziran.2010, 11:17
GOLCÜ BAKACAKLAR
Milli formayı giyen listedeki birçok ismi son bir kez daha izleyecek olan Yazıcı ve Sağlam ikilisinin son kararı Dünya Kupası sonrası vereceği iddia edildi. Yakın bir zamanda Afrika'ya gidecek olan ikilinin özellikle forvet mevkiine transfer edecekleri ismi buradan bakacakları ve bulamadıkları takdirde ise alternatif isimlere yönelecekleri gelen haberler arasında.
CAVENAGHİ GÜNDEMDE
Bu arada şu ana kadar Vederson ve genç kaleci Harun Tekin'i renklerine bağlayan Bursaspor'un son olarak Fransa'nın Bordeaux takımında forma giyen Fernando Ezequiel Cavenaghi ile ilgilendiği iddia edildi.
1983 doğumlu Arjantinli golcü geçen sezon takımında 14 maçta forma giydi ve 2 gol attı. Kulübüyle sözleşmesi devam eden Cavenaghi hakkında Sağlam'ın bilgi toplattığı öğrenildi.
Bursa Hakimiyet
Revolution
12.Haziran.2010, 13:04
Cavenaghi bence çok yararlı olur Bursaspor'a...
SAİT71
12.Haziran.2010, 14:06
Bugünkü haberlerde G. Afrikanın kaptanı Mokoena ve Benjani Mwaruwari haberleri vardı..
Crocodile1963
12.Haziran.2010, 21:06
Kadrolarında bulunan Slovak oyuncu Holosko için Bursaspor Kulübü'nün takas yoluyla transfer önerisinde bulunduğu belirten Adalı, ''Bu teklifi reddettik. İnşallah Holosko Dünya Kupası'nda çıkar oynar da duymak istediğimiz rakamları buluruz'' dedi.
Hangi oyuncuyu takasta teklif ettik acaba ?
Revolution
12.Haziran.2010, 21:24
Geçen günlerde Gazete Habertürk'te Sercan Yıldırım yazıyordu..
Crocodile1963
13.Haziran.2010, 00:09
Geçen günlerde Gazete Habertürk'te Sercan Yıldırım yazıyordu..
Sercan'ı teklif etsek hemen kabul ederlerdi.
GeNç KaRTaL
13.Haziran.2010, 04:19
Sercan'ı teklif etsek hemen kabul ederlerdi.
Öyle bir şey yaparsa yönetimimiz büyük hata yapmış olurlar.
Hugo
13.Haziran.2010, 16:23
Holosko için Sercan + para istenir. mantıklı olan da bu.
Crocodile1963
13.Haziran.2010, 16:50
Q7'nin gelmesinden sonra Holosko'nun transfer olma olasılığı arttı bana göre. . .
izmer96
13.Haziran.2010, 16:59
Duyum aldim falan demiycem ama German Dennis in gelme ihtimali cok yuksek su anda Bursaspor'a
sananes
13.Haziran.2010, 17:00
benjani gelse müthiş transfer olur bence cityde cok oynamadı ama kaliteli bi golcü
Crocodile1963
14.Haziran.2010, 11:45
Mehmet Ayan LigRadyo'da Bursaspor'un Federico Insúa ile anlaştığını söylemiş. . .
Revolution
14.Haziran.2010, 12:25
Federico Insua hani bir zamanlar Galatasaray'ın istediği forvet arkası oynayan futbolcu değil miydi?
GeorgeWeah
14.Haziran.2010, 12:31
German Denis gelirse çok büyük iş yapmış olur Bursaspor. Onların yanında 1-2 tane daha böyle adam alırlarsa gerçekten süper bir transfer dönemi geçirecekler.
Crocodile1963
14.Haziran.2010, 12:33
Bir bomba da Bursa'dan
Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, Arjantinli sevdasından vazgeçmiyor. Transfer döneminde Denis, Luna gibi isimlerle ilgilenen Yeşil beyazlılar, daha önce Galatasaray'la anılan Federico Insua ile anlaştı.
Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan’ın haberine göre, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, dün sabah oyuncunun menajeriyle görüşmek üzere Almanya’nın Münih kentine gitti. Oyuncunun menajeriyle ilk teması yardımcı antrenör Birol Berkem kurdu. Berkem’in Mestan’ı arayıp menajerin tüm şartları kabul ettiğini söylediği bildirildi. Insua ile anlaşmaya varıldığı, transferi Antalya’da PRO-LİSANS kampında bulunan Ertuğul Sağlam’ın onayladığı, mali konularda Başkan İbrahim Yazıcı’nın son sözü söyleyeceği belirtildi. Mali şartlarda anlaşma sağlanırsa, imzalar çok kısa sürede atılacak. Daha önceki sezonlarda adı sürekli Galatasaray ile anılan Insua, Indipendiente ile büyük bir çıkış yakalamış, daha sonra İspanya ve Monchengladbach ile Avrupa macerası yaşamış, Boca Juniors formasıyla da Arjantin'e dönüş yapmıştı. 30 yaşındaki futbolcu 14 kez de Arjantin milli takımının formasını giydi.
Ligtvcom.tr
eXcitinG
14.Haziran.2010, 12:42
BattaLa varken İnsua fazLa Lüx oLuyor bence. Aynı mevki de iki tane yabancı oyuncu biLmiyorum ama mantıksız. KaLdı ki BattaLa İnsua dan daha faydaLı bir oyuncu.
Crocodile1963
14.Haziran.2010, 12:49
6+2+2'nin nimetlerinden bizde faydalanalım. Hep size hep size olucak değil ya birazda bize olsun.
Senede 45-50 maç. 3 kulvar, sakatlıklar-cezalar, alternatif kadro gibi nedenler İnsua transferini haklı kılıyor. . .
Rsa
14.Haziran.2010, 12:55
Bursaspor, Antalya amatör küme takımlarından Özerspor'un 16 yaşındaki oyuncusu Çağrı Türk'ü almış.Çağrı Türk'le aynı okuldaydık, kendisini geliştirebilirse çok iyi bir oyuncu olur.Bursaspor'a hayırlı olsun.
eXcitinG
14.Haziran.2010, 12:57
Senin şu sizin, bizim muhabbetin beni acayip bayıyor ha.
Gereksiz evet. Insua yı hayatınca kaç kez izLedin ? Ben arjantin ve Meksika da oynadığı dönemde 20-25 maçını canLı izLemişimdir. Adam BattaLa kadar etmez ve onun kadar oynayamazda. BattaLa ikiLi mücadeLeye girebiLen ve ayakta kaLan bir oyuncu. İnsua ise teknik kapasitesi çok yüksek oLan ama ikiLi mücadeLeyi sevmeyen, sert takımLara karşı çok etkisiz kaLan bir oyuncu.
ALırsa bizim açımızdan daha iyi oLur :)
titates1
14.Haziran.2010, 12:59
Ben beğenmedim transferi gençlik zamanları haricinde hiçbir takıma doğru düzgün katkı sağlayamadı bu adam , bu sene ne durumdaydı bilmiyorum ama Bursa'dan daha kaliteli transferler beklerdim kazandıkları parayla , ama görünen o ki diattayı falan beşiktaş'a getiren sağlam , transfer yapamadığını göstermeye devam edicek
yunusgs
14.Haziran.2010, 13:11
Çok çok büyük oyuncuların Bursa'ya gelmesi zaten mucizeye yakın bir şey.Fakat İnsua'dan,daha kaliteli bir transfer beklerdim ya da eksik olan bir mevkiye adam alınmasını beklerdim.Örneğin;sol bek,ön libero mevkilerine önem verilmesi çok daha iyi olur.
GodfatheR
14.Haziran.2010, 13:15
Insua'yı çok beğenirim ayrı da bi sempatim var kendisine :) Gelirse ligimiz önemli bir oyuncu daha kazanır.
Crocodile1963
14.Haziran.2010, 14:21
Gereksiz evet. Insua yı hayatınca kaç kez izLedin ? Ben arjantin ve Meksika da oynadığı dönemde 20-25 maçını canLı izLemişimdir. Adam BattaLa kadar etmez ve onun kadar oynayamazda. BattaLa ikiLi mücadeLeye girebiLen ve ayakta kaLan bir oyuncu. İnsua ise teknik kapasitesi çok yüksek oLan ama ikiLi mücadeLeyi sevmeyen, sert takımLara karşı çok etkisiz kaLan bir oyuncu.
Adamın özeLLikLeri konuşuyor, ben ne konuşacağım ki. Atar, attırır. Oyundan bir an oLsun kopmaz.
İki yazı da sana ait. . .
eXcitinG
14.Haziran.2010, 14:35
İki yazı da sana ait. . .
Evet bunLarı yapar, Ama DeLgado gibi 1-2 maç yapar. Artık Türkiye LigLerinde böyLe oyuncuLarın başarıLı oLamadıkLarı hepimiz gördük. MücadeLeci oLmaLarı gerekiyor bu özeLLikLerinin yanında.
Neyse inşaLLah Insua geLir, ne diyeyim.:)
Crocodile1963
15.Haziran.2010, 00:02
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/14haziranvedersonana.jpg
Vederson`da İşlem Tamam
Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Gökçek Vederson ile 3 yıllık sözleşmeye imza atıldı. Tecrübeli oyuncu Bursaspor’un büyük kulüp olduğunu belirtirken, gerçek şampiyon takıma geldiğini de sözlerine ekledi.
Özlüce Tesisleri’nde yapılan imza törenine Futbol Şube Sorumlumuz Mesut Mestan ile Basın Sözcümüz Ferruh Nayman’da katıldı. Taraftarlarında katılım gösterdiği imza töreninde Gökçek Vederson, tezahüratlar eşliğinde kendisini 3 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Vederson, şampiyon takımın kadrosunda yer almaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2010, 01:31
Timsah golcüsünü buldu!
Bursaspor'un Arjantinli yıldız Federico Insua için harekete geçtiği öğrenildi. Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın geçen sezon Boca Juniors'ta oynayan 30 yaşındaki futbolcunun menajeriyle Almanya'da buluşacağı belirtildi.
Mestan'ın menajerle anlaşma sağlaması halinde Insua'nın önümüzdeki hafta içinde Bursa'ya gelerek resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.
Futbola 1997'de Argentinos Juniors'ta başlayan Insua, 2002'de Independiente'ye geçti. İspanya'da Malaga kulübünde 2003-2004 sezonunda oynayan Federico Insua, daha sonra Independiente'ye döndü. 2005-2006 sezonunda Boca Juniors'ta yer alan Arjantinli yıldız, 2006'da ikinci kez Avrupa'ya geldi ve Borussia Möenchengladbach'ta bir sezon forma giydi. 2007'de Meksika'nın Club America takımına geçen İnsua, geçen sezon da Boca Juniors'ta kiralık oynamıştı.
Öte yandan Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi maçlarına yetiştirilmesine çalışılan Bursa Atatürk Stadı'nda hafriyat işlerinden sonra tribünlerin genişletilmesine de başlandı. Tribünlere ilave sıralarla seyirci kapasitesinin 5 bin 800 kişi artırılacağı bildirildi.
LigTv
deniz.91
15.Haziran.2010, 20:43
İnsuayı beğenridim bir aralar ama son durumunu bilmiyorum bursaya katkısı olabilir kanımca
Crocodile1963
16.Haziran.2010, 19:51
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/16haziranana.jpg
Ivankov İle Nikah Tazelendi
Sözleşmesi sona eren başarılı kalecimiz Dimitar İvankov ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Futbol Şube Sorumlumuz Mesut Mestan başarılı kaleci İvankov ile 1 yıl daha birlikte olacağımızdan mutlu olduğunu belirtti.
Ivankov ise "Şampiyon kulübün, şampiyon kalecisi olarak 1 yıl daha Bursaspor`dayım, önümüzdeki sezon için hedefim bu yıl attığım 4 golünde üzerine çıkmak, yine her yıl olduğu gibi hem golleri atıp hemde kalemizi golden koruyacağım" dedi.
Not: Insua'da akşam saatlerinde Bursa'da olacakmış. . .
nerazzuri
17.Haziran.2010, 10:18
İnsua dün istanbul'a gelmiş görüşme için. Eğer anlaşılırsa Ertuğrul Sağlam ile Bursa'ya dönüp imza atacakmış.
izmer96
17.Haziran.2010, 10:42
bence insua'nin yararindan cok zarari olur bursa'ya ulkemizde ''10'' numaralarin neler yaptigi gorduk , Hagi ve Alex disinda yararli olanini gormedim ben daha , umarim hayirli olur bursa icin
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Haziran.2010, 11:39
Insua'da sona doğru
Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor ilk büyük transferini gerçekleştirmek üzere. Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan yeşil-beyazlılar Arjantinli Insua'yı İstanbul'a getirdi
Alınan bilgiye göre, bonservisi Meksika'nın Clup America takımında olan, geçen sezon kiralık olarak Boca Juniors formasını giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Insua, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mestan ile uçakla İstanbul'a geldi.
Yıldız futbolcu ile büyük bir oranda anlaşma sağlayan Bursaspor resmi sözleşmeyi imzalamak için küçük pürüzlerin giderilmesini bekliyor.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın favorisi Insua'nın, anlaşma sağlandığı taktirde bu gece geç saatlerde veya yarın Bursa'da olacağı öğrenildi.
Geçtiğimiz sezonlarda ismi Galatasarayla'da anılan yıldız futolcu son olarak ülkesinde Boca Juniors forması giyiyordu.
LigTv
nerazzuri
17.Haziran.2010, 20:31
Federico İnsua Bursaspor'da :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Haziran.2010, 20:35
Insua Timsah oldu!
Bursaspor, bir süredir gündeminde olan Arjantinli oyuncu Federico Insua'yı kadrosuna kattı. Yeşil beyazlılar Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giyen oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
LigTv
barahir
17.Haziran.2010, 20:41
Hayırlı olsun.. 2-3 Kaliteli yabancıyla Şampiyonlar Ligindeki takımlarla fark kapatılabilir..
Varonil
17.Haziran.2010, 20:42
Şampiyonlar Ligi gibi bir arenada mücadele etmek için tecrübeli futbolcular gerekiyordu.İnsua hayırlı olsun Bursa'ya.
Crocodile1963
17.Haziran.2010, 20:43
Insua hayırlı olsun. Arjantin milli takımında 14 kez forma giymiş kalitesi tartışılmaz bir isim.
İmza töreninde çok güzel bir söz söyledi.
Cumartesi pazar hafta içi parasını biriktiren taraftarımıza layık olmaya çalışacağım.Ertuğrul hoca kendisi gibi karakterli futbolcular getiriyor. Insua 80 numaralı formayı giyecekmiş.
Revolution
17.Haziran.2010, 20:55
Umarım Bursaspor'un böyle kaliteli transferleri devam eder.. Stoper,ön libero ve forvet açıkları var bence; hatta Ozan İpek ve Volkan Şen'in alternatifleri olarak onların kalitesini zorlayacak oyunculara da ihtiyacı olduklarını düşünüyorum...
KaPaLı
17.Haziran.2010, 21:02
http://www.bursaspor.org.tr/insua_imza.jpg
#80 Federico İnsua...
Transfer Ertuğrul Sağlam'a bırakıldığında ne kadar iyi tercihler yaptığını biliyoruz Kayserispor'dan. Kendi oyun sistemine göre oyuncu alıyo. Umarım başarılı olur Bursaspor'da..
sentugo
17.Haziran.2010, 21:39
Bencede umarım başarılı olur.. Düşünceliyim bu transfer hakkında ama bakalım..
Bence kesin bir stoper almak lazım
GeNç KaRTaL
17.Haziran.2010, 22:15
İnsua hayırlı olsun.İsmi olan bir oyuncu.Beklentileri karşılar mı zamanla hep beraber göreceğiz.
SAİT71
17.Haziran.2010, 23:03
Gerçekten kaliteli ve tecrübeli bir isim. Bocada 30 küsür maça çıkmış ve çok kaliteli adamlarla yanyana oynamış bir isim.. Bursa'ya çok şey katacağını düşünüyorum. Nedense benim Arjantinli oyunculara karşı ayrı bir ilgim var ve ligimize de daha çok Arjantinli'nin gelmesinden hoşnut oluyorum.. Galiba oyun zekaları ve teknikleri beni bu konuda etkiliyor..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2010, 00:23
Insua çok kalite transfer... Hayırlı Olsun Bursaspor'a...
Crocodile1963
18.Haziran.2010, 00:26
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1499122.html?cid=PULSE_TW
Insua transferi UEFA.com'a haber olmuş.
Bu transferden sonra bir forvet bir ön libero bir de stoper bekliyorum. . .
Yavuz12
18.Haziran.2010, 00:40
Zaten forvete kesinlikle bir takviye yapmayı düşünülüyormuş...
izmer96
18.Haziran.2010, 00:59
German Dennis tam bicilmis kaftandi bursaspor icin fakat yanlis bilmiyorsam independente ile idmanlara cikmaya baslamis yatmis bu transfer , cok iyi is bursa'da ama eminim ertugrul saglam'in alternatifi vardir
Deus Dominus
18.Haziran.2010, 12:22
birkaç yerde Elmander ile ilgili haberler gördüm. Birde texas.org'ta bonservisi elinde olan bir yıldız golcü ile görüşmeler yaptığımızı yazmışlar. Oyuncu bir ingiliz kulübü ile Bursaspor arasında kalmış.
El Barto
18.Haziran.2010, 12:35
İnsua'nın gelmesine çok sevindim. Hiç olmazsa her transfer sezonunda Galatasaray anlaştı aldı muhabbetleri olmayacak. :d
Hayırlı olsun.
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Haziran.2010, 14:51
Mohammadou Idrissou ile anlasma saglandigi soyleniyor. Bilgisi olan var mi?
BaFraLı
19.Haziran.2010, 14:53
Ön protokol imzalanan 1.91'lik dev santrfor Mohammadou İdrissou, Dünya Kupası maçlarının ardından Bursa'ya gelecek.
Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için kadrosunu sol bek oyuncusu Gökçek Vederson ve Arjantinli maestro Federico İnsua ile güçlendiren Bursaspor, aradığı golcüyü Almanya'da buldu. Bundesliga ekibi Freiburg ile sözleşmesi 30 Haziran itibariyle sona erecek olan Kamerun Milli Takımı'nın 30 yaşında ve 1.91 metre boyundaki golcüsü Mohammadou İdrissou'nun yeni sezonda Yeşil-beyazlı formayı giyeceği ifade edildi.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine geçtiğimiz hafta Almanya'ya giden Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın Kamerunlu golcünün menajeriyle masaya oturup her konuda anlaşmaya vardığı ve ön protokol imzaladığı öğrenildi. Bursaspor'un dışında başka kulüplerinde talip olduğu İdrissou'nun da Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek olması sebebiyle Bursaspor'un teklifini kabul ettiği bildirildi.
sabah
KanaKe
19.Haziran.2010, 15:27
Idrissou vasat bir transfer hatta Insua'da öyle Bursa bu adamlarla SL'de pek fazla birsey beklemesin.
nerazzuri
19.Haziran.2010, 19:43
Aldırmayın yahu, kötü futbolcu olur mu. Kimden bahsediyoruz. Tam bir pivot,Eruğrul hocanın istediği özelliklerde bana göre çok çok iyi bir transfer. Hayırlı olsun.
SAİT71
19.Haziran.2010, 19:47
Bana göre tek dez avantajları yaptıkları transferlerde oyuncuların 30 yaşında olması..
KanaKe
19.Haziran.2010, 20:31
CoşkuN ÖzdemiR
idrissou'yu bana anlatmana gerek yok ben zaten biliyorum onu :) bundesligada vasat bir golcü kendisi freiburg takimi zaten sürekli kümede kalmaya oynuyor tsl sampiyonu seneye sampiyonlar liginde oynayacak bursasporda tutup kümede kalmaya oynayan takimin vasat forvetini transfer ediyor kimse iyi transfer diyip kendini avutmasin bence sonra bekleneni veremeyince küfür edersiniz.. he insuaya gelincede oda bir zamanlar bundesligada oynadi gladbach takiminda diger kümede kalmaya oynayan takimda forma giydi ve vasati asamadi 30 yasinda ve avrupada zamaninda tutunamamis bir adami tutup hangi mantikla getiriyorlar ? sonrada yildiz transferi yaptik diyorlar. 3 büyüklerden oyuncu alsinlar ozaman helal olsun derim Baros'u Semih'i Bobo'yu Servet'i alsinlar ozaman yildiz transferi yaptilar derim... atip tuttular yok suna teklif yaptik buna teklif yaptik diye demekki 3 büyüklerden hicbir oyuncuya teklif yapmamislar yaptilarsa bile oyuncu yada kulüp reddetmis.
sentugo
19.Haziran.2010, 21:44
tamam alınmış o adam.. Dünya kupasından sonra imzalanacakmış.. Haberiniz olsun
Revolution
19.Haziran.2010, 21:47
Hayırlı olsun Bursaspor'a umarım istedikleri gibi faydalanırlar İdris'ten :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Haziran.2010, 22:53
Idrissou'yu beğeniyorum ben şahsen... Bursaspor adına yararlı bir transfer bence.
KanaKe
19.Haziran.2010, 23:58
Sizin büyük kulupleriniz Alexleri,Baronileri, Boboları getirdiği için biz zaten şampiyon olduk. :) Mantık şu Leo diye bir oyuncumuz var bilmem tanırmısın. Hah işte onun yedeği olarak getiriyoruz. 30 yaşmış. Hagi kaç yaşında geldi, Hoojdonk kaç yaşında geldi. Türkiyede yaşa bakan kim ki çıkıpta yaştan bahsediyorsun. Biz takım oyuncusu arıyoruz. Yıldız aradıgımızı yada getirdiğimizi kim söyledi. İnsua'nın Almanya macerasını bende biliyorum. Orada oturuyorsun diye bilmen bişeyi değiştirmez. Şöyle diyim sana Barosu, Serveti sattılarda biz almadık. Ha evet satarlar verirsin Barosa 10 milyon euro 2 dakıkada yolarlar. Hangi devirde yaşadıgımızın fakrında değil misin?.Ayrıca sizin kulubunuz oyuncuları getirirken ne diye lanse ettiklerinide çok iyi biliyoruz. En azından İnsua çıkıp topunu oynasın yeter. Ondan yıldız olmasını bekleyen zaten yok. O sadece senin düşünsen. Çıkıpta herkesin düşüncesi böyle gibi gösterme cürretini sana kimse veremez..Ertuğrul Hoca boş transfer yapmaz. İdrissou'yu Koy bu istatistiklerle bile iyi bir yedek olur. Bak yukarda başka ne yazmışız. Pivot santfor demişim. Takımın taktiğine uyuyor demişim. O yüzden alınmak istiyor demişim. Makakula kaç yaşında geldi türkiyeye? Türkiye gelmeden önce kaç kere duydun adını? Yaşı kaçtı? Neler yaptıgını görebildik değil mi? TÜrkiyede fizik çok önemli bir kavram. Ertugrul hocada kafasında ki taktiğe göre transfer yapıyor. Kaldi ki daha açıklanmadı bile. Çıkıpta burada fos oyuncu diyemezsin.
Yedek icin alindiysa iyi bir yedek olabilir fakat Iglesias ile Idrissou'yu kiyaslarsak Idrissou daha agir basar bence Leo Idrissou'nun yedegi olur.
deniz.91
20.Haziran.2010, 21:21
İnsua hayırlı olsun iyi bir transfer
bjk_melo_151
20.Haziran.2010, 23:12
O habere inanmayın. Şuan Bonservisinin %50sinde anlaşıldı. Pazarlıklar devam ediyor. Her an açıklanabilir.
yüzdeli anlaşma nasıl oluyor? Onu da anlamadım. Bana bu tür yazılar saçma geliyor yüzde veriliyor falan neyin yüzdesi neye göre yüzde? Anlaşılmak üzere denir tamam yani anlaşılır bir şey.
Lionel Andres Messi
20.Haziran.2010, 23:30
yüzdeli anlaşma nasıl oluyor? Onu da anlamadım. Bana bu tür yazılar saçma geliyor yüzde veriliyor falan neyin yüzdesi neye göre yüzde? Anlaşılmak üzere denir tamam yani anlaşılır bir şey.
edit. Co-ownership değilmiş.italyan takımından geleceği için öyle olabilir sanmıştım.
SAİT71
20.Haziran.2010, 23:51
Idrissou'yu dün haraketli gördüm. Pozisyonların içindeydi. Bence fizik olarak Tr'de iş yapar. Bana göre Arjantinli'den daha iyi bir yedek olur..
Crocodile1963
21.Haziran.2010, 00:05
Leo gidicek zaten onu referans almayın. İdris'te iyi bir yedek olur. Oyun sıkışınca doldur boşaltta işe yarar en azından. Kimsenin burun kıvırmayacağı bir isimle anlaşıldığı söyleniyor. Yarın ajanslara düşer. . .
izmer96
21.Haziran.2010, 01:38
Bursa'nin elinde su anda Sampiyonlar Ligi'nde direk elemesiz oynamak gibi bir koz var iken cok daha iyi futbolcular getirebilir , bu is idrissou ile olmaz kimse burda kendini kandirmasin , bakin German Dennis icin ugrasiyorlardi o adam kaliteli adam takima biseyler katabilicek daha ileriye tasiyabilicek bir adam , Bursaspor un transferde vites ve vizyon genisletmesi gerek
Fearless Coward
21.Haziran.2010, 01:43
"Yıldız transferler devam edecek"
20 Haziran 2010 13:40
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve yıldız oyuncuları kadrolarına
katmaya devam edeceklerini söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/43/iyazici3_DZZKB.jpg
Geçtiğimiz sezonun Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı, kadrolarını yıldız oyuncularla güçlendirmeye devam edeceklerini açıkladı.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerini belirten İbrahim Yazıcı, "Bursaspor olarak lig yarışını kazandık ve şampiyon olduk. Bütün herkesin gücünü ve desteğini hissettik. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde de en iyi şekilde temlsil etmek istiyoruz. Zaten güçlü bir kadromuz var. Kadromuzu muhafaza ettik. Eksik yerlerimizi güçlendiriyoruz. İnsua gibi yıldız bir futbolcuyu transfer ettik. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yıldız transferlerimiz devam edecek" dedi.
Genç Futbolcuları Sercan Yıldırım'ı satmayacaklarının altını bir kez daha çizen Yazıcı, "Sercan, bizim yıldız futbolcumuz. Göndermemiz için bir sebep yok. Sercan'ı satmamız için çok değişik bir şeyin olması lazım" diye konuştu.
Kaynak : NtvSpor
Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2010, 01:43
Remzi abinin dediği çok doğru polyannacılık yapmaya gerek yok. Şampiyonlar ligine direk katılacak takımın İdrissou gibi kariyeri boyunca vasatı bile aşamamış bir santraforu almak istemesi çok yanlış.
Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2010, 04:02
Bak Boselli çok doğru hamle. İdrissou felan boş hamleler...
KanaKe
21.Haziran.2010, 04:13
ben diyince tepki geldi demekki sadece ben böyle düsünmüyorum :)
Crocodile1963
21.Haziran.2010, 11:32
Transferde Arjantinli pazarından vazgeçmeyen Bursasporumuz 2. bombayı patlatmak üzere.
Arjantin'in Estudiantes takımının süper yeteneği Mauro Boselli ile her konuda anlaşma sağlandığı iddia edildi.
6 ay sonra sona erecek bonservisi nedeniyle kulübünün satışına sıcak baktığı 25 yaşında ve 1.85 boyundaki Tangocu bu sezon 27 gol attı.
Bir çok önemli takımın peşinde olduğu ve 1-2 gün içinde Bursa'ya geleceği iddia edilen Boselli'nin kulübüyle 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşıldığı konuşuluyor.
Bursasporum.com
sentugo
21.Haziran.2010, 11:52
O forvetten çok daha iyi olur!
nerazzuri
21.Haziran.2010, 11:59
Remzi abinin dediği çok doğru polyannacılık yapmaya gerek yok. Şampiyonlar ligine direk katılacak takımın İdrissou gibi kariyeri boyunca vasatı bile aşamamış bir santraforu almak istemesi çok yanlış.
İdrissou'nun kariyeri boyunca vasatı aşamamış olması fikrine katılmıyorum. Almanya Liginde seneler boyunca istikrarla oynamış bir forvetten bahsediyoruz.
Kaldı ki Bursaspor bu adamı büyük ihtimal yedek alıyor. Oldukça kaliteli bir yedek, sahada yerinde durmayan bir yapısı var bir orada bir burada fizik,boy,hız. Ne ararsan var. Hele ki Türkiye gibi fizikin önemli olduğu bir ligde İdrissou bana göre çok iyi işler yapacak.
Geçen sezon Kayserispor forması ile gol kralı olan Makukula'dan ekisiği yok, fazlası var. (bkz. Hız)
World Hollow o1
21.Haziran.2010, 12:06
Serkan kusura bakmada kardeşde, bu bahsettiklerin bu özellikler bu oyuncuda varsa Bursaya değil tatile google çhormeden bile gezintiye çıkmaz. :)
Tamam bursaspor şaampiyon olmuş olabilirde bir oyuncuyu yedek transfer diye alırsan işler karışır..
Ahmet Göktaş
21.Haziran.2010, 12:56
Bursasporun transfer politikası , geçen seneki Sivassporun transfer politikasına benziyor. Umarım sonlarıda aynı olmaz.
Ama İnsua sakatlanmazsa ligi sallar.
Crocodile1963
21.Haziran.2010, 13:02
Hala daha Sivasspor ile benzetiyorsunuz ya helal olsun.
Not: Sivassporlu arkadaşlar kesinlikle alınmasınlar ama Bursa ile Sivas'ın şartlarından bahsediyorum.
nerazzuri
21.Haziran.2010, 13:04
Hiç kusura bakmayında, alakası yok.
CeNTeR_TR
21.Haziran.2010, 13:05
Öncelikle Sivas Bursa kıyaslamasında ufak bir noktaya değinmek istiyorum.
Sivas Ligin o seneki en iyi stoperlerinden Bilica'yı satarken O senenin vasat takımlarından Fenerbahçe'mizden Yasin'i aldı.
Tum gibi oyuncuyu yollarken Ersen Martin gibi Fason'u takıma getirdi.
Kısacası Bursa-Sivas kıyaslaması imkansız gibi birşey.Bursa'da tüm topçular duruyor üstüne takviye var.
Ahmet Göktaş
21.Haziran.2010, 13:11
Biliyorum şuanda çok benzemediğini ancak İdrissou geldi muhtemelen İglesias gidecek. İnsua geldi muhtemelen Battalla gidecek. Sercan yada Ozan ipekten biri gidecektir. Bundan hariç 1 yabancı daha alsalar takımda uyum sorunu oluşabilir Sivas gibi. Ayrıca İdrissou pek bilmiyorum ama şuan daha formda ve daha kaliteli birini alabilirdi Bursa bence vizyonu ve bütçesi ile. Bence İnsua harika ama İdrissou vasat transfer.
Crocodile1963
21.Haziran.2010, 13:14
Neden Ozan - Sercan - Batalla gidiyormuş merak ettim ?
Boselli haberi İHA'ya da düşmüş. Olucak inşallah bu transfer. . .
Ahmet Göktaş
21.Haziran.2010, 13:24
Merak ettiysen açıklayayım. İnsua geldiği için muhtemelen Batalla gidecek dedim.Kesin gidecektir demedim. Çünkü yabancı sınırı olan bir ligde aynı mevkiide 2 yabancı lüks olacaktır ve çok daha iyisi varken Batalla büyük ihtimalle satılacaktır.
İdrisou gelirse Batalla için söylediğim şeyler bence İglesias içinde geçerli olacaktır ve oda gidecektir. Adları sürekli transfer gündeminde olan Ozan ve Sercandan biride gidecektir bu transfer döneminde en azından Ozan bence transfer olacaktır.
SAİT71
21.Haziran.2010, 14:05
Bence Ş.L.'de oynayacağı için İdrissou kulübeyi güçlendirmek için alınabilir.. Çünkü oyuna sonradan girecek adamlarında kaliteli olması lazım. İdrissou bence fizik olarak iyi bir oyuncu. Yedek alınmamalı fikrine katılmıyorum. İlk 11 kadar yedek kulübeside güçlü olmalı..
Crocodile1963
21.Haziran.2010, 22:32
Nasıl olsa almaya alıştınız Sercan'ı bu sene de Ozan'ı alırsınız ne olur ki !
10 tane yabancı bulundurma kuralı çıktığına göre Batalla'nın kalması sıkıntı yaratmayacaktır. Boselli transferi bitti gibi. Bir tane stoper alınacak bildiğim kadarıyla, kadroda korunduğuna göre seneye de başarı kaçınılmaz olacaktır. . .
izmer96
21.Haziran.2010, 22:34
Cahilligime verin ama kim bu Boselli?
HooijDonk07
21.Haziran.2010, 22:40
Arjantinde Independiente oynuyor.Gol kralı olmuştu sanırsam.
nerazzuri
21.Haziran.2010, 22:42
Arjantin liginde 27 golle bu sezon gol kralı olmuş 25 yaşındaki forvet.
Crocodile1963
21.Haziran.2010, 22:43
Coşkun abi, Boselli'nin istatistiklerini birazdan buraya koyar. . .
Revolution
21.Haziran.2010, 23:12
Adamın son 2 yıldaki istatistikleri çok iyi faydalı olur bence Bursaspor'a ancak resmi nedir öyle yahu :D
eXcitinG
21.Haziran.2010, 23:27
Dünya kLüpLer Şampiyonasında BarceLonaya goLü atan eLeman bu.
Crocodile1963
21.Haziran.2010, 23:30
Önemli olan böyle bir ismin bizi tercih ediyor olmasıdır. Wigan Atletic 7.5 Milyon Euro teklif yapmış. Ama Bizi seçti. Bundada bazı şeylerin etken oldugu söyleniyor. Daha sonra yazarım..
Hele bir imzalasın sonra yazarız Coşkun abi.
izmer96
21.Haziran.2010, 23:30
Sagolun arkadaslar cevaplar icin , istatistik olarak ozellikle gecen sezon cok iyi is cikarmis , insallah Bursa'ya hayirli ugurlu olur , ben yinede soylemeden gecemiycem idriousso yerine bu tarz adamlar alarak ''kumar'' oynamak herzaman cok daha yerindedir fikrimce
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Haziran.2010, 01:02
Boselli olursa çok yararlı olur Bursaspor'a...
Fearless Coward
22.Haziran.2010, 01:06
Yeni sezonda form tutturursa çok yararlı olacaktır..
bjk4ever
22.Haziran.2010, 12:25
Hani Holosko kesindi, anlasilmisti ve Bursa'ya gelmek istiyordu falan? Ne oldu????
KanaKe
22.Haziran.2010, 12:53
Boselli bir ara Fener ilede anildi. Arjantin ligini takip etmiyorum adami tanimiyorum ama gol krali olmussa iyi topcudur.. Bursa alirsa forvet sIkintisini cözer.
Varonil
22.Haziran.2010, 13:28
Wigan Atletic 7.5 Milyon Euro teklif yapmış. Ama Bizi seçti. Bundada bazı şeylerin etken oldugu söyleniyor. Daha sonra yazarım..
Şampiyonlar Ligi faktöründen dolayı seçmiştir Bursaspor'u.Ertuğrul Hoca transferde yanlış yapmaz,mutlaka faydalı olacaktır Bursaspor'a Boselli.
BeeTLeJuiCe
22.Haziran.2010, 13:37
Evet Fener ile anılıyordu bir ara, Antu'da keşke diye başlıklar açılmıştı. Oradaki yorumlara göre yazacak olursam, Bursa için iyi bir golcü olur.
bjk4ever
22.Haziran.2010, 15:12
Şampiyonlar Ligi faktöründen dolayı seçmiştir Bursaspor'u.Ertuğrul Hoca transferde yanlış yapmaz,mutlaka faydalı olacaktır Bursaspor'a Boselli.
Bursa ne odemis peki? 7.5 milyon euro bonservisi degil 4-5 yillik toplam alacagi herhalde???
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2010, 17:12
Ertuğrul hoca bizdeyken C.Cole yerine Higuain,Legrotalie yerine de Diatta'yı aldırmıştı.Gerçi o zamana göre şimdi daha tecrübeli.Yine de Ertuğrul hoca transferde hata yapmaz diye düşünmemek lazım.Her transfer tutacak diye bir kaide yok.
barahir
22.Haziran.2010, 17:21
Ertuğrul hoca bizdeyken C.Cole yerine Higuain,Legrotalie yerine de Diatta'yı aldırmıştı.Gerçi o zamana göre şimdi daha tecrübeli.Yine de Ertuğrul hoca transferde hata yapmaz diye düşünmemek lazım.Her transfer tutacak diye bir kaide yok.
Ben Diatta olayını öyle bilmiyorum.. Ertuğrul hoca ısrarla Legrotaglie'yi istemiş ancak parasını Sinan Engin yüksek bulduğu için gidip kendisi Diatta'yı getirmişti.. Ertuğrul Hoca mecburen ses çıkarmadı.. Higuain olayı da buna benzerdi diye biliyorum..
Varonil
22.Haziran.2010, 17:33
Evet Diatta ücreti Legrotaglie'ye göre daha makul olduğu için alınmıştı Sinan Engin tarafından.Higuain de öyle mi bilmiyorum,bir yorum yapmayayım yanlış olur.
HooijDonk07
22.Haziran.2010, 18:01
Bursa ne odemis peki? 7.5 milyon euro bonservisi degil 4-5 yillik toplam alacagi herhalde???
İbrahim Yazıcı sanırsam şampiyonlukdan gelen primi ve Şampiyonlar liginden gelen bütün parayı transfere harcıyacağız demişti.Vardır o adam vercek 4-5m €.
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2010, 19:24
Sinan Engin yoktu o dönem diye hatırlıyorum.Emin değilim ama.Dönemin yöneticilerinden-futbol şube sorumlusuydu yine yanlış hatırlamıyorsam- Celal Kolot söylemişti bu dediğimi.Ertuğrul Sağlam'ın bu kadar maliyetle oyuncu almaya gerek yok daha ucuza aynısını alırız düşüncesiyle olmuştu o transferler.Sonraki sezon hatta devre arasında ucuz etin yahnisinin yavan olduğu anlaşılınca paraya kıyılıp devre arasında Holosko,sonraki sezon da Sivok-Zapo alınmıştı.Sinan Engin bu transferlerde vardı.Dediğim gibi Ertuğrul Sağlam şimdi daha tecrübeli.Bursa'da yaptığı transferler de tuttu genelde.Ancak transferde 0 hata yapar demek pek doğru gelmiyor bana.İnsandır,hata yapabilir.Her transfer tutmayabilir.
di canio
22.Haziran.2010, 19:36
Sinan Engin vardı o dönem. Şu meşhur Liverpool, paf takımı dönemi. Diatta Anfield Road'da ki Liverpool maçında da oynamıştı, ordan kalmış aklımda.
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2010, 19:57
Transfer döneminde olmayabilir.Neyse çok da önemli bir şey değil.Konuyu daha fazla baltalamayalım.
Crocodile1963
22.Haziran.2010, 21:53
BJK'dan biri gelicekte Holosko mu olur başkası mı görücez. . .
anilton
22.Haziran.2010, 21:58
Şu görüntü itibariyle Holosko'ya dünya kupası vasıtasıyla falan yurt dışından teklif gelmesi çok çok zor.Gelen tekliflerde tatmin edici olmayacaktır.
Ben Ertuğrul Sağlam vasıtasıyla Holosko'nun Bursa'ya gideceğini,karşılığında para olur ve ya olmaz Sercan ya da Volkan'dan birisinin geleceğini düşünüyorum.
Tabi Schuster'in de Holosko için düşünceleri önemli...
Ama Holosko'nun kulüpler bazında anlaşıldıktan sonra Bursa'ya "gitmem" diyeceğini zannetmiyorum....
Yavuz12
22.Haziran.2010, 22:03
Bence volkan,sercan ve ozan 3lüsünü bozmak çok zor.O yüzden holosko için oyuncu takas edeceklerini düşünmüyorum...
vego
22.Haziran.2010, 22:03
Sinan engin Telegol de higuan ve gordon nun alınması hikayesini anlatmıştı anlattığına göre hıguan ı ertuğrul hoca çok istemiş.
Professeur
22.Haziran.2010, 22:10
Arjantin ligini takip ediyordum.Boselli kesinlikle iyi bir oyuncu.Bursa'ya gelmesi benim için şaşırtıcı oldu açıkcası.Çok iyi transfer, tebrik etmek lazım Bursaspor'u.
anilton
22.Haziran.2010, 22:12
Bence volkan,sercan ve ozan 3lüsünü bozmak çok zor.O yüzden holosko için oyuncu takas edeceklerini düşünmüyorum...
Holosko+Zapo+3 milyon € = Sercan teklifini yapan Bursaspor...
Crocodile1963
22.Haziran.2010, 22:57
Bizim başkan takasla oyuncu almayı sevmiyy :)
Şakası bir yana; Sercan - Ozan - Volkan'ı Türkiye'den kimse ile kafa kafaya takas etmezler. . .
bjk4ever
23.Haziran.2010, 09:40
Görürsün yakında ne oldugunu...
Sabret azcık.
Takassiz gelecek kesin anlastik demistin de o yuzden sordum, yanlis anlama....
anilton
23.Haziran.2010, 13:01
Yapan Bursaspor değil. BJK yönetimi :)
Serdar Adalı açıkladı.Bu teklifi yapan Bursaspor.Biz +3 milyon olmasın kabul edelim dedik.Bu sefer Bursa kabul etmedi...
sentugo
23.Haziran.2010, 14:27
herneyse işte!
Crocodile1963
23.Haziran.2010, 16:40
Boumsong iddiası
Fransız L'Equipe gazetesi Bursaspor'un, Lyon'da forma giyen Jean Alain Boumsong ile ilgilendiğini yazdı.
Süper Lig'de şampiyon olarak tarih yazan Bursaspor, savunmasını Lyon'da forma giyen Boumsong ile güçlendirmeye hazırlanıyor. Fransız L'Equipe Gazetesi, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'un 31 yaşındaki Fransız savunma oyuncusu Boumsong'u renklerine katmak istediğini iddia etti.
Haberde Lyon'un tecrübeli savunma oyuncusunu gözden çıkardığı vurgulanırken Boumsong için Bursaspor'un iyi bir durak olacağına dikkat çekildi.
Fanatik
bjk4ever
23.Haziran.2010, 20:37
Boselli yalan oldu galiba.
Wigan Athletic (http://www.goal.com/en-gb/teams/england/536/wigan-athletic) are close to completing a £6.5million deal to sign Estudiantes (http://www.goal.com/en-gb/teams/argentina/231/estudiantes) striker Mauro Boselli (http://www.goal.com/en-gb/people/argentina/6462/mauro-boselli), according to The Daily Mail.
A move for the Argentine appeared to have fallen through last week after the player failed to agree personal terms with the Latics.
However, a deal has now been agreed after he revealed his intention to play in the Premier League ahead of a move to Germany.
The 25-year-old has been linked with a number of clubs throughout the summer, including Manchester United, Roma, Birmingham City and Sunderland.
Wigan struggled to score goals in the Premier League last season, but the signing of Boselli, who has netted 27 times for Estudiantes this term, will boost their attacking options as they look to build on their 16th-placed finish from last year.
Crocodile1963
23.Haziran.2010, 20:43
Goal.com'da dün çıkan bir haberdi ancak sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan bir adamın bonservisine kimse 6.5M£ = 8 M € vermez. . .
KanaKe
24.Haziran.2010, 02:50
Goal.com'da dün çıkan bir haberdi ancak sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan bir adamın bonservisine kimse 6.5M£ = 8 M € vermez. . .
Wigan verir adamlarda para bol :)
Bordo61Mavi
24.Haziran.2010, 05:09
Boumsongun kariyeri boyunca oynadigi takimlara bakarsaniz dersinizki cok iyi bi stoper ama hicte oyle degil aman Bursa boyle bi hata yapip almaz bu adami. Newcastle doneminde bi kac macini statta izledim, 2 ay antreman yapsam bu adami bi macta 4-5 kere gecerim :)
Crocodile1963
25.Haziran.2010, 12:25
Fransız Lyon’un stoperi Boumsong’un ardından PAOK’lu Pablo Contreras da listede.
Şampiyon Bursaspor, Zapotocny’nin Beşiktaş’a dönmesiyle birlikte stoper arayışını sürdürürken, gündemine Fransa’nın Olimpik Lyon takımında oynayan Jean Alain Boumsong’un ardından Yunanistan’da PAOK forması giyen Şilili stoper Pablo Contreras’ı da aldı.
Öncelikle 30 yaşında ve 1,90 metre boyundaki Boumsong’un işini bitirmeyi hedefleyen yeşil beyazlılar, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda Contreras’a ağırlık verecek. Yunanistan’da yayın yapan sportaction.gr adlı internet sitesi Bursaspor’un Contreras ile ilgilendiğini yazdı. 32 yaşında ve 1,81 boyundaki Şilili stoperin durumu Dünya Kupası dönüşünde kesinlik kazanacak. Contreras, Şili Milli Takımı ile çıktığı 52 maçta 1 de gol kaydetti.
Olay
Revolution
25.Haziran.2010, 12:29
Contreras bence Bursa'ya katkı sağlar alınmalı.. Yaşının fazla olmasıysa bence dezavantaj değil tecrübesi dolayısıyla avantaj.
Crocodile1963
25.Haziran.2010, 14:45
Yeşil-Beyazlı ekip, Vederson'dan sonra Kanarya'dan birini daha kapıyor...
Fenerbahçe’de uzun yıllar futbol takımının menajerliğini yapan Volkan Ballı’nın yeni yuvası belli oluyor. Sarı-Lacivertli ekipte başkan Aziz Yıldırımile anlaşmazlığa düşen ve kulüple ilişkisi kesilen Ballı’nın Bursaspor ile yaptığı görüşmelerin son derece olumlu geçtiği ve tarafların ufak tefek pürüzlerdışında her konuda anlaştığı öğrenildi. Ballı, Yeşil-Beyazlı ekipte de F.Bahçe’deki gibi görev yapacak.
HTSPOR
BaFraLı
25.Haziran.2010, 14:49
Bursaspor'un transferlerini hiç bilmiyorum ama göz ucuyla baktığım bir kaç ilgilendiği oyuncuların alayı 30 yaş ve üstünde. Bu adamlar ne yapacakki 1 sezon bilemedin 2 sezon anca iş yapar bana göre sonuçta yaşlanmak üzereler. Genç ve dinamik oyuncular almalı bence Bursaspor.
bjk4ever
25.Haziran.2010, 14:50
Yeşil-Beyazlı ekip, Vederson'dan sonra Kanarya'dan birini daha kapıyor...
Fenerbahçe’de uzun yıllar futbol takımının menajerliğini yapan Volkan Ballı’nın yeni yuvası belli oluyor. Sarı-Lacivertli ekipte başkan Aziz Yıldırımile anlaşmazlığa düşen ve kulüple ilişkisi kesilen Ballı’nın Bursaspor ile yaptığı görüşmelerin son derece olumlu geçtiği ve tarafların ufak tefek pürüzlerdışında her konuda anlaştığı öğrenildi. Ballı, Yeşil-Beyazlı ekipte de F.Bahçe’deki gibi görev yapacak.
HTSPOR
Bu adam Fenerbahceli degil mi? Ne isi var Bursada? Bursali birini bulamamislar mi?
Varonil
25.Haziran.2010, 15:06
Bu adam Fenerbahceli degil mi? Ne isi var Bursada? Bursali birini bulamamislar mi?
Çok iyi bir Fenerbahçeli hemde.Profesyonellik doğrultusunda neden olmasın diyebileceğimiz birşey.Gerçi HT'nin haberi olduğu için ben pek itibar etmedim,doğru olduğunu düşünmüyorum.
Crocodile1963
25.Haziran.2010, 15:09
Takımda zaten fazla sayıda genç ve Avrupa tecrübesi olmayan oyuncular var bir de bunların yanına 22-25 yaş arası oyuncular alınırsa zorluk derecesi yüksek olan maçlarda mental açıdan sıkıntı yaşanmaması için 30 yaşındaki oyunculara talip oluyorlar tabi medyada çıkan isimler ne kadar doğru merak konusu. Vederson haberi hiç bir yerde çıkmamıştı mesela. . .
Sekopej
25.Haziran.2010, 16:14
Beşiktaşlı bir hoca takımı yönetebiliyorsa, yine sözleşmeli bir çalışan olacak olan Volkan Ballı neden sorun olsun ki? İşini iyi yapıyordu Volkan Ballı, Aykut Kocaman planı olunca, bazı sorunlar da çıkınca Fenerbahçe'den gönderilmişti.
Crocodile1963
25.Haziran.2010, 17:25
Önemli olan hangi takımlı olduğu değil verilen görevi layıkıyla yerine getirip getirmediğidir.
3 senedir Adil Cenkçiler menajerliği başarıyla götürüyor böyle bir haberin gerçekliğine pek inanmıyorum. . .
Crocodile1963
26.Haziran.2010, 11:45
Başkan Yazıcı, Volkan Ballı haberini yalanlamış, böyle birşeyin gündeme bile gelmediğini söylemiş.
CeNTeR_TR
26.Haziran.2010, 15:38
Fenerbahçeli.Ertuğrul Sağlam Hangi takımlı ? Ne işi var Bursa'nın başında diyen oldumu :)
bjk4ever
27.Haziran.2010, 09:40
Menajer ile antrenor bir mi? O zaman G.Sarayli biri de gitsin baskan olsun F.Bahceye.....
Deus Dominus
27.Haziran.2010, 10:26
Duygularını işine karıştırmadıkları sürece isteyen istediği takımda görev alsın, kim karışabilir.
Sekopej
27.Haziran.2010, 12:18
Bir değil İdari Menajer daha da iyi yapar görevi çünkü işi takımın idari işleriyle ilgilenmektir. Gönül bağı elbette önemli ama sen kamp yapılacak yeri, deplasmanda kalınacak otelleri, takımda oyuncuların yönetimle olan sorunlarıyla ilgilenirken hangi takımlı olduğunun ne alakası var, sözleşmeli çalışan sonuçta, başkan ile karşılaştırmak komik.
Zaten yalanlanmış da, düşünülmüyormuş.
bjk4ever
27.Haziran.2010, 12:24
Ben oyle dusunmuyorum. Antrenorun gorevi bir cerceve icerisinde belli, o gorevi yapar. Ama menajer farkli birsey. Oyuncularla bire bir iletisim icerisinde olur, yonetim ve hoca arasinda baglanti kurar, basin ile iliskileri vardir, taraftarla konusur, sakinlestirir gerekirse, daha idari bir gorevi vardir. Simdi Sinan Engin cikip FB'ye menajer olsa ayni laflari der miydiniz? Saha icindeki durumlari anlarim, ama menajer bana gore yonetimin bir parcasidir ve yonetim baska takim tutmamali....
Sekopej
27.Haziran.2010, 12:41
Volkan Ballı yalanlanmış boşuna konuşuyoruz ama zaten gelirse İdari Menejer olacak, Sinan Engin gibi değil. Yapacağı görevler belli, yöneticilik tecrübesiyle (kulüp yöneticiliği değil, iş alanındaki) idari işlerin yürütülmesinde görevli olacak. Çerçeve içerisinde belirlenmiş görevleri, Sinan Engin tarzı, geceleri bile oyuncuların odasına gidip onları motive edecek konuşmalar yapma gibi bir durumu olmayacak.
KanaKe
27.Haziran.2010, 13:50
Volkan Balli iyi adamdir Bursa sayet Fenerbahce'de calisti diye vazgectiyse hata etmis.. Türkiye'de ki en iyi menajerlerden birisi.
goosfraba
27.Haziran.2010, 13:55
sinan engin'i kimse istemez zaten. ama volkan ballı'yı herkes ister. çünkü aralarında çok çok çok fark var. insanlıktan tut, çalışma prensiplerine kadar yığınla sebep yazabilirim buraya.
yalanlanmış ta zaten. bu yüzden artık konuşmaya gerek yok.
Crocodile1963
28.Haziran.2010, 18:08
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/28haziranic.jpg
Dış transferde daha önce anlaştığımız kaleci Harun Tekin ile resmi sözleşme imzaladık. Güngören Belediyespor`dan transfer ettiğimiz genç kaleci Harun Tekin ile 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atıldı.
Genç kaleci Bursaspor`a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bursaspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum, şampiyon takımda görev yapmak , şampiyonlar liginde forma giyebilmek benim için büyük bir şans olacak. Hocam bana görev verdikçe her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım" diye konuştu.
Crocodile1963
29.Haziran.2010, 13:16
Hastayım şu %1 ihtimale. . .
Bursaspor'un yıldızı Sercan Yıldırım, gidecek mi kalacak mı söylentilerine son noktayı koydu. Bugün sahaya inen şampiyon Bursaspor'un yıldızı Başkan İbrahim Yazıcı Sercan Yıldırım ile görüştü. İşte görüşmenin detayları.
-Sercan gidecek misin kalacak mısın? Herkes bu sorunun yanıtını bekliyor senden.
"Bugün yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Ve ben Bursaspor'dayım. Zaten başkanımız ile bir görüşme yaptım. Kendisi bana "seni ancak astronomik bir teklif gelirse o zaman bırakırım" dedi. Ben de ona "başkanım siz nasıl uygun görüyorsanız, öyle olsun" dedim."
-Peki Sercan, sen kalmak mı istiyorsun yoksa gitmek mi? Yani başkanın 'astronomik teklif gelmezse kalacaksın' sözü senin canını sıktı mı?
"Hayır kesinlikle sıkmadı. Ben kalmak istiyorum. Henüz 20 yaşındayım, başkanım kalmamı uygun gördü ve kalıyorum. Zaten yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz, hem lig hem de Şampiyonlar Liginde zorlu günler bizi bekliyor. Ben tatilimi çok güzel bir şekilde yaptım, aklımı hiçbir şekilde transfer söylentileri ile doldurmadım, çok güzel dinlendim ve şimdi Bursaspor için kaldığımız yerden devam edeceğim."
-Hala Beşiktaş'a gideceğin yönünde haberler çıkıyor. Buna ne diyorsun?
"İnanın bilmiyorum, gerçekten haberim, bildiğim tek şey şu an Bursaspor'da devam ediyor olmam."
-Peki Sercan, yeni transferler yapıldı. Özellikle İnsua hakkında neler biliyorsun?
"İnsua tanınmış bir oyuncu, kendisinden haberim vardı, 3-4 yıl önce Galatasaray'ın da transfer gündemindeydi. Çok kaliteli bir oyuncu. Videodan izledim onu, ayrıca menacerlik oyunlarında da görmüştüm, çok teknik bir futbolcu. Bize faydalı olacak. Özellikle hücum oyuncusu olduğu için beraber oynayacağız, güzel gollere imza atacağız diye düşünüyorum."
Sabah
Deus Dominus
29.Haziran.2010, 18:16
Sercan'da bizdenmiş demekki :) o da FM oyuncusu.
goosfraba
29.Haziran.2010, 18:59
mauro boselli hakkında son okuduklarım, bursa'ya gelecek yönündeydi. ancak daha sonra takip etmedim. gelişmeler nedir, bursa vaz mı geçti bilmiyorum fakat boselli wigan'a gitmiş.
http://media1.ntvspor.net//C/I/46/BOSELLLLLLLLLL%C4%B0_404LO.jpg
World Hollow o1
29.Haziran.2010, 19:01
-Sercan gidecek misin kalacak mısın? Herkes bu sorunun yanıtını bekliyor senden.
"Bugün yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Ve ben Bursaspor'dayım. Zaten başkanımız ile bir görüşme yaptım. Kendisi bana "seni ancak astronomik bir teklif gelirse o zaman bırakırım" dedi. Ben de ona "başkanım siz nasıl uygun görüyorsanız, öyle olsun" dedim."
ya bunları bir geçsinler başkanım istemezse gitmem bırakcaklar bu hikayeyi başkan 2 ay sonra öldü ne olacak sonra?
ne kadar yalaka herifler yahu senin hayatın söz konusu belkide adam gibi takıma gidecen dünyaca ünlü birisi olacan başkanım ne dersemiş sanki topçu olurken senin elinden başkanın tuttu..
izmer96
29.Haziran.2010, 23:09
Resme pek dikkat etmedim. Küçültünce yamuldu doğal olarak pekte sorun değil. Önemli olan böyle bir ismin bizi tercih ediyor olmasıdır. Wigan Atletic 7.5 Milyon Euro teklif yapmış. Ama Bizi seçti. Bundada bazı şeylerin etken oldugu söyleniyor. Daha sonra yazarım..
Demekki para daha tatli gelmis Boselli'ye , adami cok iyi tanimiyordum ama istatistiklerine gecen sene oynadigi 2-3 macin ozetlerine bakdikdan sonra pekde ihtimal vermemistim Bursa'ya gelmesine
deniz.91
30.Haziran.2010, 13:13
Boselli tam bir golcü oyuncu bursanın kaçırması kötü olmuş iki sene öncede biz istemiştik o zamandan takip ediyorum
Varonil
30.Haziran.2010, 21:59
Leandro Gioda Fm 2007 ve 2008'de gittiğim her takıma aldığım bir defanstı.Gerçek hayatta seyretmedim hiç ama eğer FM'deki gibiyse Bursaspor'a çok katkısı olacaktır.
Crocodile1963
01.Temmuz.2010, 21:44
Şampiyon Bursaspor'un transferde Arjantin sevdası bitmiyor !.. Batalla'nın yanına Insua'yı alan Bursaspor, forvetini de başka bir Tangocu Hector Damian Steinert ile güçlendirdiği öne sürüldü.
Lig TV muhabiri Serhat Canoruç'un verdiği bilgiye göre Timsah, Arjantinli golcü ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Genç oyuncunun önümüzdeki hafta içinde Bursa'ya gelmesi bekleniyor. Racing Club’ta oynayan 24 yaşındaki Hector Damian Steinert ayrıca her iki kanatta da görev yapabiliyor.
Geçen sezon Racing Club'a transfer olan Steinert, Bursa'ya transfer olduğu takdirde ilk Avrupa deneyimi olacak.
KanaKe
02.Temmuz.2010, 01:46
böyle adini ilk defa duydugumuz adamlari niye transfer ediyor bursa? Steinert'i alacaklarina Idrissou'yu alsalardi keske her ne kadar Idrissou'yu da iyi bir transfer olarak görmesemde Steinert'ten iyidir en azindan adami taniyoruz yapabileceklerini biliyoruz bu adam süpriz yumurta gibi birsey taninmiyor ya elde patlayacak yada cosacak.. kumar gibi bir transfer :)
Revolution
02.Temmuz.2010, 03:56
Bursaspor bir düzen oturtmaya çalışıyor anladığım kadarıyla.. Oyuncular arasındaki seviyeyi çok aşmamaya çalışıyor. Umarım kimya tutar ve Bursa'yı çok daha iyi yerlerde görürüz...
bjk4ever
02.Temmuz.2010, 09:51
Anlasilan klasik Ertugrul Saglam yabancilari transfer edecek Bursa. 5 tane alir, 1 tanesi iyi cikar, diger dordunu cope at....
BeeTLeJuiCe
02.Temmuz.2010, 11:37
Muhtemelen Noray Nakis önermiştir bu oyuncuyu.
Crocodile1963
02.Temmuz.2010, 11:48
Volkan Şen'in bir alternatifi yoktu kadro içerisinde bu transfer ile bu sorunda halledildi. Steinert transferini ileriye yatırım olarak görüyorum. Hız-hızlanma ve dribling i gayet iyi bu özellikleri onu TSL'de isminden bahsettirecektir. Esas forvet transferi bu değil arkadaşlar heyecanlanmayın. . .
Revolution
02.Temmuz.2010, 14:46
Aslında Bursaspor Nonda'yı hiç düşünmüyor mu yahu. Bonservisi de elinde Sercan'la iyi 2li de oluşturabilirler bence.. Tecrübeli de. İdris'ten ne eksiği var :D En kötü ihtimal çok çok iyi bir alternatif olur forvete..
sentugo
02.Temmuz.2010, 15:38
Nonda bıraktı diye biliyorum ben
Ahmet Göktaş
02.Temmuz.2010, 17:18
Bursaspor`un gözde yıldızı Ozan İpek Haber1903`e özel açıklamalar yaptı.
Yıldız futbolcu yeni transferlerle güçlenen Beşiktaş`ta forma giymeyi çok istediğini ve Ertuğrul Sağlam`dan izin çıkması durumunda önümüzdeki sezon siyah beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.
İşte Ozan İpek`in bomba açıklamaları ;
`` Ben Beşiktaş kulübünde oynamak istiyorum. İlk başlarda Bursaspor`da kalma planlarım vardı. Fakat daha sonra kararımı değiştirdim ve Beşiktaş`ta oynamak istediğimi yöneticilere ilettim. Beşiktaş bu yıl çok güçlü bir kadro kurdu. Quaresma transferi çok büyük bir olay. Bence bu sene şampiyonlukta en büyük favori Beşiktaş olacaktır. Menajerim şuanda Bursaspor yönetimi ile görüşüyor. Şuanda en büyük engelim Ertuğrul Sağlam`dır. Ertuğrul hocam izin verdiği an ben Beşiktaş`tayım. ``
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 19:22
Nonda bıraktı diye biliyorum ben
Yarım sezon ara vermişti.
Revolution
03.Temmuz.2010, 00:10
Linderoth bıraktı da Nonda devam ediyor.. Bence iyi bir alternatif olur.
Crocodile1963
03.Temmuz.2010, 00:18
Arjantinli değilse almıyoruz biz ;;)
Pivot santrafor lazım bize Hakan Şükür ara vermediyse çağırmak lazım. . .
GeNç KaRTaL
03.Temmuz.2010, 19:45
Steinert imzayı attı!
http://www.sporx.com/images/1/29/5900_B_steiner002.jpg
Bursaspor, Vederson ve Insua'dan sonra Arjantinli Damian Steinert'i de renklerine bağladı. Özlüce Tesisleri'nde taraftara açık olarak gerçekleştirilen imza töreninde, Steinert kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
Şampiyon Bursaspor, Vederson ve İnsua'nın transferlerinin ardından, Arjantin takımı olan Racing Club'ta forma giyen 24 yaşındaki Damian Steinert'i renklerine bağladı. Yeni sezonda tango şovu yapmaya hazırlanan yeşil beyazlı kulüp Özlüce Tesisleri'nde basına açık olarak gerçekleştirdiği imza töreniyle Steinert ile 3 yıllık anlaşma yaptı. İmza törenine gelen taraftarlar yeni transferi alkışlayarak tezahürat yaptı.
STEİNERT: "BURSASPOR'A GELMEKTEN ÇOK MUTLUYUM"
İmza töreninde konuşma yapan genç oyuncu Steinert, şampiyonluğu Bursaspor'da yaşamak istediğini söyledi. Steinert, "Hocamıza, başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyorum, bana bu şansı verdikleri için. Daha önce Newell's Old Boys'da bir şampiyonluk yaşamıştım, burada da şampiyonluğu yeniden yaşamak istiyorum. Bursaspor'a gelmekten çok mutluyum. Buradaki atmosferi de daha önceden söylemişlerdi. Bursaspor'da iki Arjantinli arkadaşım Batalla ve Insua'nın olması benim için daha iyi. Buraya alışmam ve uyum sağlamam daha kolay ve daha hızlı olacaktır" dedi.
MESUT MESTAN: "KENDİSİNDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ"
Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, imza töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Steinert'i renklerimize kattık. Kendisi gelecek vaadeden, hocalarımızın da izlediği, takımda da çıkış yakalayacağını umduğumuz genç yetenek. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Bonservisi ile birlikte 3 yıllığına renklerimize bağladık. İnşallah Bursaspor'a ve Bursaspor'u sevenlere hayırlı olur bu transferimiz. Bundan sonraki transferlerimiz de devam edecek. Gelecek günlerde de birkaç transferimizi sizlerle paylaşacağız. 24 yaşında sağ kanat, sol kanat ve forvet mevkiilerinde oynayabiliyor."
03.07.2010
Kaynak : DHA
sentugo
03.Temmuz.2010, 22:15
aynen bence bu transfer tam bir piyango (Sergen yalçın :D )
herhangi birisi fm profili koyabilir mi ? Sadece kaynak olsun diye..
Fearless Coward
03.Temmuz.2010, 22:17
Açıkcası daha çok ismi duyulmuş isimler beklerdim Bursa'dan ama belli olmaz daha çook var transfer döneminin bitmesine..
Bursaspor
03.Temmuz.2010, 22:20
10.3 Datasında CA 119 , PA 141 olarak girilmiş
Datada neredeyse tüm özellikleri 0 olarak girilmiş sadece Pace 17, Acceleration 17, Dribbling 15 olarak bulunuyor.
LaigLeNoiR
03.Temmuz.2010, 22:49
Arkadaşlar sürekli ŞL'den bahsediyorlar ancak bu ca ve pa aralığında bank asyanın yıldızı olur seviyede.
goosfraba
03.Temmuz.2010, 22:54
bu damian steinert, tam bir kapalı kutu.
CeNTeR_TR
03.Temmuz.2010, 22:58
Bana şu Fm'ye göre oyuncu kıyaslama işi mantıklı gelmiyor tabiyki sizinde kararınıza saygı duyuyorum :)
Şimdi adam'ın Ca Pa ' sı atıyorum 1000 olsun ne fark eder ? 100 olsun ne fark eder ?
Sonuçta Yaser Yılıdız 08 de Mehmet Batdal 09 da Adu 05-06 da ve böyle birçok örnek verebiliriz coşan patlayan falan ama reel'de alakaları olmayan.
Fm'ye göre kıyaslama yanlış olacakdır bence.
vego
03.Temmuz.2010, 23:07
Bana şu Fm'ye göre oyuncu kıyaslama işi mantıklı gelmiyor tabiyki sizinde kararınıza saygı duyuyorum :)
Şimdi adam'ın Ca Pa ' sı atıyorum 1000 olsun ne fark eder ? 100 olsun ne fark eder ?
Sonuçta Yaser Yılıdız 08 de Mehmet Batdal 09 da Adu 05-06 da ve böyle birçok örnek verebiliriz coşan patlayan falan ama reel'de alakaları olmayan.
Fm'ye göre kıyaslama yanlış olacakdır bence.
Doğru diyorsunda abi bu adamı değerlendirebileceğimiz başka kaynak yok:)
vego
03.Temmuz.2010, 23:08
Fm'ye göre arkadaş bu :)
http://www.yukleresim.com/images/10325887399256081652.jpg
eXcitinG
03.Temmuz.2010, 23:12
Sercan ın yerine düşünüyor sanırım ErtuğruL hoca bu adamı :)
CeNTeR_TR
03.Temmuz.2010, 23:15
Doğru diyorsunda abi bu adamı değerlendirebileceğimiz başka kaynak yok:)
Bu oyuncu için demiyorum ben genel olarak :)
Neyse dağıtmayayım fazla.
Yararlı Olsunda Bursaspor'a Avrupa maçlarında sıkıntı yok :)
Crocodile1963
03.Temmuz.2010, 23:22
TR'de iş yapması için fazla bir özellik gerekmiyor biraz hız biraz dribling ile bu işi götürüyorsun zaten sonra akbabalar üşüşüyor takımdan koparmak için. Mesut Mestan zaten alternatif oyuncu olduğunu belirtti. . .
KaPaLı
04.Temmuz.2010, 01:00
10.3 Datasında CA 119 , PA 141 olarak girilmiş
Datada neredeyse tüm özellikleri 0 olarak girilmiş sadece Pace 17, Acceleration 17, Dribbling 15 olarak bulunuyor.
Oğuz geçen sene Battala geldiğinde FM özelliklerine göre herkes eleştirmişti. Yarım sezonda Battala'nın fiziksel özellikleri dışında çok iyi profil yaptı Coşkun. Hakettiğinide gördük. Açıkçası ben Güney Amerika datasına çok güvenmiyorum.
Bursaspor
04.Temmuz.2010, 01:14
Ben güvendiğimi söylemedim zaten, değerler bunlar dedim.
Türkiye ligi için yeterli kapasitede bir oyuncu Avrupa'da da yedek olarak iyi iş yapacaktır.
izmer96
04.Temmuz.2010, 01:17
Fm'ye göre arkadaş bu :)
http://www.yukleresim.com/images/10325887399256081652.jpg
iyide diyelimki adam 3 assa 5 yukari bu profile yakin dogru saptanilmis FM de ozellikleri , zaten bundan daha iyi bir adam olsa o para Bursa'ya gelirmi ? gelmez tabikide
World Hollow o1
04.Temmuz.2010, 01:33
iyide diyelimki adam 3 assa 5 yukari bu profile yakin dogru saptanilmis FM de ozellikleri , zaten bundan daha iyi bir adam olsa o para Bursa'ya gelirmi ? gelmez tabikide
Gelmemesi için bir sebep söylermisin?
1 sezonlukda olsa Avrupa liginde mücadele eden takımda avrupa kulüplerine karşı vitrine çıkacak neden istemesin, ki süper lig'inde hemen hemen futbol kalitesi çoğu ülkelerden üst seviyede..
Crocodile1963
04.Temmuz.2010, 01:40
Ertuğrul Sağlam, "Sezon devam ederken 'şampiyon olacağız' dediğimizde birçok insan içten içe gülümsüyordu, şimdi aynı şeyi Şampiyonlar Ligi ile ilgili söylüyoruz" dedi.
TRANSFERLER
Şampiyonlar liginde kadrolarının yeterli olup olmadığına yönelik bir soruya Sağlam, şu yanıtı verdi:
"Transferde öncelikle stratejimiz elimizdeki değerleri kaybetmemekti. Bunda da başarılı olduk. Cazip teklifler gelmesine rağmen hiçbir oyuncumuzu bırakmadık. Eksiklerimizi tespit edip onları gidermek için transferler yapıyoruz. Dün Arjantin'den genç bir oyuncu aldık. Bundan sonra geri ve öne 2 kaliteli oyuncu alıp, transferi tamamlayacağız. Onların da katılımıyla çok iyi takım olacağımıza inanıyorum. Bu kadronun lig, şampiyonlar ligi ve Türkiye Kupası'nda yeterli olacağına inanıyorum."
Ertuğrul Sağlam, "Sercan Yıldırım büyük kulüplere gitmek isterse hangisini tercih eder" sorusunu, "Büyük kulüplerden Bursaspor'u tercih ediyor zaten" diye cevapladı.
"AVRUPA'DAN TEKLİF ALDIM"
Avrupa'dan teklif alıp almadığı sorulan Ertuğrul Sağlam, "Avrupa'dan teklif aldım, ama şu anda çok önemli bir başarıyla beraber önümüzdeki sezon önemli kulvarlarda mücadele edeceğiz. Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli, orada ülkemizin göğsünü kabartan Bursaspor'u izlettirmeye çalışacağız. Hiçbir antrenör ve futbolcu şampiyon takımdan ayrılmayı istemez" dedi.
Haberin tamamı : http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/19661/sira-sampiyonlar-liginde?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Deus Dominus
04.Temmuz.2010, 16:22
Ertuğrul hoca toparlar onu :) takımın oyun tarzına uygun bir oyuncu olduğu belli oluyor yorumlardan. Ufak korkularımda yok değil, topluyoruz Arjantin vatandaşı oyuncuları, gruplaşma olmasa bari kulüpte :)
Bursaspor'da iki Arjantinli arkadaşım Batalla ve Insua'nın olması benim için daha iyi. Buraya alışmam ve uyum sağlamam daha kolay ve daha hızlı olacaktır"
Birde bu dikkatimi çekti :) Iglesias'ı saymamış, yoksa gitti mi Iglesias?
Bursaspor
04.Temmuz.2010, 16:27
Olay şöyle gelişiyor.
Şuradan (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=74636) töreni izleyebilirsiniz, soru 04.01-04.05 arasında soruluyor.
Soru şöyle, soruyu soran kişi basın mensubu "Bursaspor'da 2 tane daha Arjantinli oyuncu var, kolay anlaşacak mı onlarla."
Soru Batalla ve Insua yönünden soruldu, o da ona göre cevap verdi.
Bursaspor
04.Temmuz.2010, 17:46
Iglesias'ın sözleşmesi zaten Mayıs'ta bitiyordu sanırım.
İsa'da beklenen patlamayı yapamadı, A2'de fena değildi ama.
GodfatheR
04.Temmuz.2010, 17:50
Ivan Ergiç'de sorunlu bir kişiydi. Hatta raporu var deniyordu. Ama geçen sene müthiş oynadı. Bu yeni ArjantinLi de böyle olabilir.
ozaniel
05.Temmuz.2010, 02:58
Ne olursa olsun sorunlu kişileri almak risktir. Gerçi Ertuğrul Sağlam aldıysa bir planı vardır.
sentugo
05.Temmuz.2010, 11:01
hadi hayırlısı..
sentugo
05.Temmuz.2010, 23:11
yani o zaman bu kalecinin iyi olabilmesi tamamen kendisine bağlı.
Crocodile1963
07.Temmuz.2010, 00:30
Salcido es pretendido por el Bursaspor de Turquía
http://www.record.com.mx/2010-07-06/salcido-es-pretendido-por-el-bursaspor-de-turquia
(http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.record.com.mx% 2F2010-07-06%2Fsalcido-es-pretendido-por-el-bursaspor-de-turquia)Meksika basınında bugün böyle bir haber çıkmış. . .
izmer96
07.Temmuz.2010, 00:46
Salcido es pretendido por el Bursaspor de Turquía
http://www.record.com.mx/2010-07-06/salcido-es-pretendido-por-el-bursaspor-de-turquia
(http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.record.com.mx% 2F2010-07-06%2Fsalcido-es-pretendido-por-el-bursaspor-de-turquia)Meksika basınında bugün böyle bir haber çıkmış. . .
BursaSpor bu kadar buyuk bir is becerirde getirebilirse salcido yu turkiyede Gokhan Gonul ile birlikte en iyi kanat/bek oyuncusuna sahip olur
sentugo
07.Temmuz.2010, 13:22
http://www.milliyet.com.tr/saglam-kimse-buyuk-yildiz-oyuncu-beklemesin-/spor/sondakika/07.07.2010/1260338/default.htm
Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları.. Linkte çok daha fazlasını bulcaksınız
Bursaspor'un yıldız oyuncuları Sercan, Volkan ve Ozan İpek'in transferi ile ilgili de açıklamaları yapan Ertuğrul Sağlam, "Ne Sercan, ne Volkan ne de Ozan İpek ile ilgili bize hiçbir kulüpten resmi teklif gelmedi. Sadece başkanımız İbrahim Yazıcı Galatasaray ile görüştü ve Beşiktaş'ın yüzeysel bir teklifi oldu. Ciddi anlamda bir teklif gelmedi. Biz bu transferlerin olabilirliği ile alakalı şartlarımızı belirttik. Bizim şartlarımızdan dolayı birçok takım bu transferlere yanaşamıyor. Transfere bakış açımız bu. Bu tarnfsferin olabilmesi için nasıl durumun olması başkan da bende söyledik" dedi. Sağlam, Holosko ve Zapotocny'nin Bursaspor'a transfer olacağı yönündeki söylentiler için ise şunları söyledi: "Holosko ve Zapo benim eski öğrencim. Elbette ki takımda olmalarını isterim. İkisini de çok istiyorum. Ama böyle bir girişimimiz olmadı."
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Temmuz.2010, 19:54
Bursaspor cok kaliteli bi kadro ile gelecek anlasilan onumuzdeki sezon. Citayi yukselttiler artik. Elinde varolan kadro zaten superlig icin kaliteliydi, takviyelerle avrupada neler olur hic kestiremiyorum.
Superkupa maci aciklaninca Bursanin sampiyonlugunu hatirladim gene. Ne cabuk unutuyoruz gecmisi :n::n: Gercekten de dendigi gibi sezon biter bitmez yine Isyanbul takimlarinin transferleri gundeme oturur, Bursanin sampiyonlugu mazide kalir gerceklesiyor. Bizim medyamiz iflah olmaz. Ne var ne yoksa hep fb-gs-bjk, cok sinir bozucu.
Crocodile1963
11.Temmuz.2010, 18:26
Forvet ve defans bölgesine yapılacak olan transferin Avusturya kampına hala daha katılamaması düşündürücü. . .
Crocodile1963
12.Temmuz.2010, 18:36
Altidore ile ilgili Amerikan futbol liginin resmi sitesinde haber çıkmış.
http://www.mlssoccer.com/news/article/villarreal-weighing-all-options-altidore
Deus Dominus
14.Temmuz.2010, 00:37
Bir anda Türk üye sayısı 4-5 kat artmıştır o sitenin :) bütün yorumlar Türklerden :) Bonservisini almak mümkün değil, kiralık olarak ta takımımızı tercih edeceğini hiç sanmam, hele ki onu izleyen Ajax, Celtic gibi takımlarda varken.
World Hollow o1
14.Temmuz.2010, 00:41
üyelik gerekmiyor ya.
Facebook'un açık ise oradan yorum atabiliyorsun..:)
Crocodile1963
15.Temmuz.2010, 14:58
Timsah, Balta'nın peşinde
Ertuğrul Sağlam savunmaya takviye yapılmasını istedi, yönetim harekete geçti. Yeşil-Beyazlılar Galatasaray'ın başarılı sol beki Hakan Balta'yı kadrosuna katabilmek için düğmeye bastı.
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere birbirinden zorlu kulvarlarda mücadele edecek olan Bursaspor transferde durmak bilmiyor. Gol bölgesinin ardından defansa da takviye yapılmasını isteyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine Yeşil-Beyazlı yöneticiler harekete geçti. Galatasaray’ın başarılı sol beki Hakan Balta için çalışmalara başlandığı belirtilirken, Sağlam’ın yardımcısı Mutlu Topçu ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan da Hollanda’ya gitti. Galatasaray ile 2013 yılına kadar sözleşmesi olan 27 yaşındaki Hakan Balta’nın transferinin iki kulüp başkanının önümüzdeki günlerde yapacağı görüşmenin ardından netleşeceği ifade edildi.
Fanatik
Corpus
15.Temmuz.2010, 15:00
Rijkaard hayatta satmaz :) Ayağı top yapan adam lazım.
Varonil
15.Temmuz.2010, 15:07
Hakan Balta Frank Rijkaard'ın gözde oyuncularından.Galatasaray'ın Bursaspor çok uçuk bir teklifle gelmedikçe bu transfere izin vereceğini sanmıyorum.
izmer96
15.Temmuz.2010, 16:52
5 milyon euro ya birakir GS balta'yi
Fearless Coward
15.Temmuz.2010, 16:54
Valla şu an en çok transfere Bursa'nın ihtiyacı var bence ŞL için..Ama hala pek ses yok..Balta'nın gideceğini sanmıyorum en iyi oyuncularımızdan birisi..
RaSenGan
15.Temmuz.2010, 16:58
Bursaspor ŞL'de 0 çekmek istiyor sanırım.Bu oyuncularla nasıl o rakiplerle mücadele edecekler anlamıyorum.Çok daha kaliteli isimler alınmalı.
ShevAnil
15.Temmuz.2010, 16:59
Bursaspor'un kadrosunun okadar da kötü olduğuna inanmıyorum. Kontra ataklarla çok başarılı olacaklardır. Stoper ve sol bek eksiklikleri var.
Varonil
15.Temmuz.2010, 17:03
Steinert transferi dışında alabileceği en iyi isimleri aldı bence Bursaspor.Bunun dışında gelecek yabancı oyuncu transferinde belli bir kalitesi,yeterliliği olan ancak kariyeri düşüşte olduğu için yeni bir çıkış arayan tercihler yapmalılar.En azından Şampiyonlar Ligi'nde 0 çekmemek için.
Crocodile1963
15.Temmuz.2010, 17:08
Bursaspor'un kadrosunun okadar da kötü olduğuna inanmıyorum. Kontra ataklarla çok başarılı olacaklardır. Stoper ve sol bek eksiklikleri var.
Sol bek için Vederson alındı yetmez mi ?
ShevAnil
15.Temmuz.2010, 17:15
Şampiyonlar liginde oynıyacak bi takım için yeterli olduğunu düşünmüyorum..
Ali Tandoğan oyunu 2 yönüyle oynuyabilen bir bek. Fakat Vederson öyle bi bek değil ama derseniz ki şampiyonlar liginde zaten defansif gerek diye ozaman haklısınız.
Varonil
15.Temmuz.2010, 17:18
Vederson şu şartlarda Bursaspor'un alabileceği en iyi isimlerdendi.Bedavaya gelmiş olması tercih edilmesinde en önemli faktör oldu.
bjk_melo_151
15.Temmuz.2010, 17:20
iyi bir stoperle Şampiyonlar Ligi'nde iş yapar Bursaspor. Çok kötü kura çekmediği sürece en kötü olasılık 3-4 puanla bitirmesi olurki bence grubu 3. sırada bitirebilir.
SAİT71
15.Temmuz.2010, 17:21
Bence Vederson idare edebilir CL'de Bursa'nın sol bekini..
KaPaLı
19.Temmuz.2010, 00:28
Koray Çölgeçen, Bursaspor'a satılmış sanırım.. Hayırlı olsun..
X'lerin önde gelenlerinden birisi söyledi Bursa'ya gitti diye..
Revolution
19.Temmuz.2010, 01:17
Sol bek için Vederson alındı yetmez mi ?
Şimdi söyleyeceğim söz genel olacak sadece bu bir örnek anlatmak istediğim şeye. Bazı Bursasporlu kardeşlerimiz bizim eleştirilerimizi saldırı olarak anlıyorlar. Belki de insanlar onların başarısını çekemiyor sanıyorlar sebebini pek bilmiyorum ama bazı eleştirilere karşı öyle tepkiler veriliyor ki sanki Bursaspor'u kötüleyip duruyoruz. Bursaspor Türk Futbolunun rengidir. Herkes de bu kulübe saygı ve sempatiyle yaklaşıyor artık. Sivasspor da bu hataya düştü ve öyle bir tavır takındılar ki artık son zamanlarda Sivasspor'u Sivaslılardan başka hiçkimse sevmiyordu. Demek istediğim şu ki kimse Bursaspor'un kötülüğünü istemiyor burada. Bursa bizi bu sene ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek hemde büyük bir devrim yapmış olarak. Bunun keyfini yaşayın yahu siz Bursa'nın, bu ülkenin şanslı nesillerisiniz her kula nasip olmaz bu günleri görüp, bu büyük sevinci yaşayabilmek. Umarım yanlış anlaşılmam söylediklerimde. Alıntı yaptığım kardeşim de alınmasın sadece bunu örnek olarak verdim.
Sol bek için Vederson alındı yetmez mi sözü için de 1-2 lafım olacak. Vederson form düzeyi çok istikrarlı bir oyuncu değil. O mevkii için ortalama bir oyuncu. Aslında yetmez ama yerlilere bakınca şuan alınabilecek 2 oyuncu vardı Çağlar ve Vederson. Bu yüzden iyi bir tercih olabilir. Stopere de bence mutlaka takviye yapmalı Bursaspor, forvete de. Yırtıcı iyi bir forvet Bursaspor'a çok ama çok büyük güç katacaktır. Ama daha Şampiyonlar Ligi maçlarına çok var bunun için ince eleyip sık dokuyorlardır bence. Herkes ne yapacağının bilincinde gözüküyor.
Addolorato
19.Temmuz.2010, 01:37
Bursaspor bu cimriliğiyle devam ederse seneye UEFA kupasına katılacak pozisyonu zor görür. Beşiktaş Quaresma ve belkide Guti'yi almışken Fenerbahçe ve Galatasaray muhtemelen ligimize göre iyi futbolcular getirecekken Bursaspor'un Steinert gibi Wederson gibi vasat transferler yapması düşündürücü. Ha Insua alındı diyorsunuzda Bursaspor'un o mevkiide sıkıntısı yoktu zaten. Batalla ve oynatılırsa Ergic o pozisyonda oynardı. Şampiyonlar Liginde Real Madridle ve Barcelona gibi takımlarla oynamak istiyorlar. Bence sağlam bir stoper ve forvet almadan fazla istemesinler 8-0'ı geçebilir çünkü skor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Temmuz.2010, 01:43
Yok artik 8-0 mi? Kuzey Kore bile kupanin favorisine 2-1 yanildi sadece. Konuyu abartmamak gerekir. Ne olursa olsun Superligi sampiyon bitirmis bir kadro kendi evinde kimseye kolay teslim olmaz, korkma sen.
Addolorato
19.Temmuz.2010, 01:46
Yok artik 8-0 mi? Kuzey Kore bile kupanin favorisine 2-1 yanildi sadece. Konuyu abartmamak gerekir. Ne olursa olsun Superligi sampiyon bitirmis bir kadro kendi evinde kimseye kolay teslim olmaz, korkma sen.
Kuzey Kore'den girmeyelim istersen ortada bir 7-0 var :). Süper Ligi şampiyon bitirdi helal olsun ama baktığımız zaman 4 büyüklerin ikramını göz ardı etmemek lazım. Fenerbahçe Aykut Kocaman'ı getirdi kendilerince yeni bir yapılanma içine giriyorlar. Beşiktaş Bernd Schuster'i getirdi yıldız transferler yaptı. Galatasaray henüz sakin kalsada Rijkaard gibi bir hoca var. Ben ilk 3'ün arasına bir Anadolu takımının girmesinin bu sene için zor olduğunu düşünüyorum. Hele birde Sercan Yıldırım - Volkan Şen - Ozan İpek üçlüsünden biri veya bir kaçı giderse. Bursaspor'u orta sıralara doğru inerken görebiliriz. Bu arada kendi evinde teslim olmasa bile deplasmanı var.
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Temmuz.2010, 02:55
Olsun, sen kafani yorma bu konulara. Bursa aslanlar gibi cikar oynar yine.
Ben gecen seneden farkli birsey goremiyorum acikcasi, hersey ayni tas ayni hamam.
Tekerrur olabilir, bu sefer Bursa olmaz da baska bi anadolu klubu olur hic sasirmam.
Hem superligde sadece fb-gs-bjk yok. Hatirlarsan bjk 2009 da derbi kazanamadan sampiyon oldu :D:D
Bursaya guveniyoruz, hersey transfer degil. Onemli olan takim olabilmek. Bunu gecen sene izledigimiz halde hala ayni yanilgidasiniz.
Varonil
19.Temmuz.2010, 12:29
Bursaspor şampiyon kadrosunu koruyarak oldukça akıllı davranıyor.Ligde bu sezon da üst sıraları zorlayacaklarını düşünüyorum.Ama Avrupa Kupaları için birkaç takviye daha lazım.
jarosik_61
23.Temmuz.2010, 13:21
ilk 3 de bitirmeleri yine büyük olasılık ama bursasporun görmediği bir gerçek var bursaspor gol atamıyor gol.ama iyi takım savunmalarıyla başarılı olacaklar yine.ben herkesin aksine bursasporun ş.liginde öle hezimete uğrayacağını düşünmüyorum.çıkarlar aslanlar gibi yenilirler en azından mücadele ederek yada yenerler futbol bu....
bjk4ever
23.Temmuz.2010, 13:26
Ben Bursa'nin ilk 3'te bitirecegini hic zannetmiyorum, bana gore ilk 6'ya bile giremezler..... (bu kadroyla tabii)
SAİT71
23.Temmuz.2010, 14:04
Bursa ilk üçe yine oynar. Kadrosu kalitesiz değil.. (TSL açısından). Avrupa'da ise ne yapacağını tahmin edemiyorum. Çünkü bu kadro TSL'de şampiyon oldu üzerinede takviyeler yapılınca haliyle TSL için iyi diyebiliyoruz ama bence Avrupa'da iyi fikstür, mücadele ve şans ile iyi işler yapılabilir.
Varonil
23.Temmuz.2010, 14:33
Bursaspor yine ligde üst sıralara oynayacaktır.Ancak Şampiyonlar Ligi için kadro oldukça zayıf.Hani çok iyi düşünelim,belki çekilecek iyi bir kura ile grubu 3.sırada bitirip Avrupa Ligi'ne kalabilirler.
Crocodile1963
25.Temmuz.2010, 19:46
Ferrari Bursa yolunda
Schuster'in gözden çıkardığı İtalyan için yönetimin Yeşil-Beyazlı ekiple temas halinde olduğu öğrenildi
GeçtİĞİmİz sezon Beşiktaş'a gelişiyle büyük yankı uyandıran Matteo Ferrari, 1 yılın ardından şimdi istenmeyen adam halini aldı!.. Schuster'in 'topu oyuna sokmakta yavaş kalıyor' dediği İtalyan savunmacının Bursaspor'a gitmesi an meselesi. Yeşil-Beyazlı ekip geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan Zapotocny'yi kiralamış, bu sezon için de bonservisiyle Çek yıldızı almak istemişti. Ancak Schuster'in isteği doğrultusunda Zapotocny'nin takımda kalması neredeyse kesinleşti. Stopere bir yabancı almak isteyen Bursaspor ise, Schuster'in gözden çıkardığı Ferrari konusunda oldukça istekli. Ancak bu oyuncunun bonservisiyle birlikte mi, yoksa kiralık mı gideceği konusu şimdilik belirsizliğini koruyor.
Akşam Gazetesi
Revolution
25.Temmuz.2010, 19:46
Ferrari Bursa'ya gelirse inanılmaz ötesi olur inanılmaz..
RaSenGan
25.Temmuz.2010, 19:47
Ferrari uçurur Bursa'yı :)
SAİT71
25.Temmuz.2010, 20:02
Hayali bile süper.. Bence Zapo'dan daha faydalı olabilir Avrupa maçlarında..
Varonil
25.Temmuz.2010, 20:11
Müthiş bir kesici ama topu oyuna sokmada zayıf Schuster'in de dediği gibi.Ama yine de Bursaspor'a büyük katkı sağlayacaktır Ferrari transfer edilirse ..
Crocodile1963
26.Temmuz.2010, 00:18
Pavon haberi çıkmış. . .
http://www.dalezaragoza.com/bloguno.asp?BlogID=2567&BlogTemaGrupo=1
El Barto
26.Temmuz.2010, 00:28
Bütün Anadolu kulüplerini ihya edeceğiz hedefimiz bu. :D Alın size Ferrari. Arkasından Delgado, Zapo ve diğerleri. :p
Deus Dominus
26.Temmuz.2010, 00:34
Ferrari'ye hiçkimsenin hayır diyeceğini zannetmem :) ama oyuncu Bursa'yı tercih eder mi? işte orası muamma...Beşiktaş gözden çıkarırsa(ya da çıkardıysa) tek talibinin bizim takımımız olmayacağı açıkça ortada...
KanaKe
26.Temmuz.2010, 11:56
ferrari kim bursa kim atiyorlar bari biraz destekli atsinlar ferrari besiktasa bile zar zor gelmis bir adam bursaya mi gidecek? adam lüks hayata pahali sehirlere alismis bursaya hic alisamaz...
Deus Dominus
26.Temmuz.2010, 13:28
Hollanda'da bir oyuncu izlediğimizi yazıyordu birkaç gündür bazı sitelerde. Ajansspor bugün Andre Bahia haberi yapmış. Kaliteli oyuncu Feyenoord'un kolay kolay bırakacağını sanmam...ama aradığımız tarzda bir oyuncu diye düşünüyorum.
haber burada (http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100726/bursaspor_bahianin_pesinde.html?ref=satb1)
sentugo
26.Temmuz.2010, 13:41
2 trasnfer bu hafta geliyoırmuş...
Crocodile1963
26.Temmuz.2010, 13:42
2 trasnfer bu hafta geliyoırmuş...
Acele etmeye gerek yok şunun şurasında 1 Eylül'e ne kaldı . . .
KanaKe
26.Temmuz.2010, 20:08
Bursanin transferler bu sene fiyasko oldu bakalim agustos ayinda önemli bir transfer olmazsa bu sene ilk 3 e gireceklerine inanmiyorum... zira bjk gs fb cok cok iyi kadro kurdular bunun yaninda birde kadrosu iyi olan trabzonspor var.. bursanin kadrosuda iyi fakat dogru düzgün takviye yapmadilar üstelik gecen sezonun en iyisi zapoyuda transfer edemediler.
Crocodile1963
26.Temmuz.2010, 20:38
En iyisi dediğiniz Zapo geçen sezonun ikinci yarısında İbrahim'in yedeği olarak kaldı. Zapo çok büyük katkı yapmıştır Bursaspor'a gelmesini de isterim ama bonservisi ile alıncaksa.
Altidore, Villareal'den ayrılacağını açıklamış. . .
anilton
26.Temmuz.2010, 21:36
Altidore, Villareal'den ayrılacağını açıklamış. . .
Schuster'in de listesinde Altidore
sentugo
26.Temmuz.2010, 23:18
Yabancı gödermeden almanız biraz zor gibi.
:D :D :D :icon_twisted:
Bursa'nın iyi transfer yapmadığını düşünümüyorum.. Elindeki kadroyu koruması bile yeterli.. Zaten kimse Şampiyonlar liginde bir başarı beklemiyor..
Deus Dominus
27.Temmuz.2010, 22:55
edit :) :)
düşünüyorum gibi algılamışım kusuruma bakmayaın.
Crocodile1963
28.Temmuz.2010, 12:06
Semih'e dönüş
Yeşil-beyazlılar, sezon bittiğinde gündeme gelen ancak daha sonra vazgeçilen Semih Şentürk için atağa geçti
ŞANS BULAMAZ
Bursaspor, Semih Şentürk için nabız yokluyor. Sezon başında da gündeme gelen ancak daha sonra kulübüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle vazgeçilen tecrübeli golcü için başkan İbrahim Yazıcı, Aziz Yıldırım ile görüşecek. Aykut Kocaman'lı F.Bahçe'de çok fazla şans bulamayacağı düşünülen Semih için Bursa'nın istekli olduğu ve iyi bir teklif sunacağı ifade edildi.
MAKUKULA TEMASI
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşen başkan İbrahim Yazıcı'nın, "Semih takımımız da başarıyla oynar. F.Bahçe transferde zorluk çıkarmayacaktır" dediği öğrenildi. Ertuğrul Sağlam da, Sercan Yıldırım- Semih Şentürk ikilisinin uyumlu olacağını düşünüyor. Bursa'nın Semih'in yanı sıra Makukula için de yeniden harekete geçme kararı verdiği dile getirildi.
Fotomaç
KanaKe
28.Temmuz.2010, 14:08
Semih gitse keske bursaya ama gitmez kaynak zaten fotomacmis..
Crocodile1963
28.Temmuz.2010, 15:47
Bir Arjantinli daha gelicek sanırım. . .
uAburak89
28.Temmuz.2010, 19:29
İndependiente'den Leonel Nunez gelecek galiba.
izmer96
28.Temmuz.2010, 19:31
Bursasporda siki bir Arjantin grubu olusucak bu gidisle
anil luque
28.Temmuz.2010, 19:37
Tango iyidir ya =)
Leonel Nunez sağlam topçu , ligimizde çok gol atar bence.. Kanatlarda Volkan ve Ozan , arkasında İnsua ve eğer birlikte oynarlarsa yanında Sercan gibi topcular varken..
Crocodile1963
28.Temmuz.2010, 20:15
Altyapıya Transfer
Kocaeli Demirspor Kulübünde forma giyen 1994 doğumlu Burak Okumuş, altyapımıza transfer edilmiştir. Burak`ın transferinde kulübümüze her türlü kolaylığı sağlayan Kocaeli Demirspor başkanı Serdar Görür`e, Bursaspor Kulübü olarak teşekkürlerimiz sunarız.
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/28temmuzana11222.jpg
anilton
29.Temmuz.2010, 00:49
Bursa Stepanov'u almış.Çok iyi transfer...
Fearless Coward
29.Temmuz.2010, 01:07
Stepanov Bursaspor'da..
Kaynak : NtvSpor
İyi transfer olmuş hayırlı olsun Bursaspor'a..Stepanov'un ŞL tecrübesinden yararlanır umarım Bursaspor..
Varonil
29.Temmuz.2010, 01:08
Çok iyi bir transfer oldu.Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir isim,Bursaspor'a çok faydalı olacaktır.Aynı zamanda ligimizi de yakından tanıması ve uyum sorunu yaşamayacak olması çok büyük bir avantaj.
RasAnt
29.Temmuz.2010, 01:11
Vay stepanov super olmus
Deus Dominus
29.Temmuz.2010, 01:44
İşte budur :) nokta transfer. Birde bulduğunu atacak güzel bir forvet aldık mı 'yemede yanında yat!' diyeceğimiz bir takım olacağız :D
Deus Dominus
29.Temmuz.2010, 02:27
Bursa bombayı patlattı
29 Temmuz 2010 01:14 | NTVSpor.net
Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, transferdeki uzun süren sessizliğini bozarak Porto'nun defans oyuncusu Milan Stepanov ile anlaşmaya vardı.
DEVRİM ÇETİN - Uzun süredir defans ve forvet hattı için transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, bir dönem Trabzonspor forması da giyen 27 yaşındaki Sırp defans oyuncusu Milan Stepanov ile kesin olarak anlaşmaya vardı.
Trabzonspor'dan 2007 yılında transfer olduğu Porto'da fazla forma şansı bulamayan 1.88 boyundaki Stepanov, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı İspanyol takımı Malaga'da 12 maçta görev aldı.
NUNEZ DE YAKINDA BİTİYOR
Forvet arayışlarını da sürdüren Bursaspor, Independiente forması giyen 25 yaşındaki golcü oyuncu Leonel Nunez'e de birkaç gün içerisinde imza attırmayı planlıyor.
Nunez transferini bitirmek için görüşmelerini sürdüren Bursaspor'un bu oyuncuyu bugün akşam saatlerinde Türkiye'ye getirmesi bekleniyor.
Nunez'in nasıl bir oyuncu olduğu konusunda pek fikrim yok, Olympiakos macerası pek iç açıcı geçmemiş, ikinci kez avrupa'ya açılıyor. Ama daha tecrübeli olarak tabiiki. Independiente'de 55 maçta 16 gol atmış. yanlış yere bakmadıysam :) tutar mı tutmaz mı? gelirse izleyip görücez.
Ahmet Göktaş
29.Temmuz.2010, 03:08
Stepanov iyidir...
Stepanov iyi transfer.Hayırlı olsun Bursaspor'a.
nekop
29.Temmuz.2010, 09:18
Stepanov'u bizden ayrıldıktan sonra pek takip edemedim. Şuanki durumu nasıldır bilemiyorum ama onu yeniden izleyecek olmak çok güzel. Hayırlı olsun.
Crocodile1963
29.Temmuz.2010, 11:31
Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra sakatlık sorunu çekmiş, Hüseyin ve Keçeli ile beraber oynadılar yanılmıyorsam. Hayırlı olsun iki transferde. . .
ForsakeN
29.Temmuz.2010, 11:48
Bursa'nın şu an itibariyle ideal 11'i nedir,nasıldır? Biri yazabilir mi? Merak ettim açıkçası
anilton
29.Temmuz.2010, 12:54
Bence forvetten önce önliberoya Ergic'in yanına disiplinli,diri,top kapma becerisi,markajı ve oyun bilgisi yüksek bir önlibero alınmalı.Uzağa gitmeye gerek yok.Kirita,Hüseyin ile olacak iş değil.Fink "cuk" oturur.Şampiyonlar Ligi tecrübeside var...
Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2010, 13:18
Bence forvetten önce önliberoya Ergic'in yanına disiplinli,diri,top kapma becerisi,markajı ve oyun bilgisi yüksek bir önlibero alınmalı.Uzağa gitmeye gerek yok.Kirita,Hüseyin ile olacak iş değil.Fink "cuk" oturur.Şampiyonlar Ligi tecrübeside var...
O ön liberoyu bizden istiyorlar şu anda...
RiG0BeRT
29.Temmuz.2010, 13:20
Stepanov güzel transfer.Hayırlı olsun..
anilton
29.Temmuz.2010, 13:28
O ön liberoyu bizden istiyorlar şu anda...
Kimi,Doğa'yı mı istiyorlar?
Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2010, 13:30
Kimi,Doğa'yı mı istiyorlar?
Evet. Büyük ihtimal gerçekleşecek bu transfer...
Ahmet Göktaş
29.Temmuz.2010, 17:25
Nunez hakkında bilgi sahibi olan biri nasıl bir oyuncudur özetleyebilir mi acaba ? bursa iyi işler yapıyor transferde umarım uyum sorunu yaşanmaz.
Revolution
29.Temmuz.2010, 17:29
Bursa gözünü yükseklere dikmeden gereken yerlere gereken transferleri bir bir yapıyor. Takımı korumaları da en büyük avantaj..
Crocodile1963
29.Temmuz.2010, 17:31
Uyum sorunu olmasın diye sürekli Arjantin piyasasında dolanıyor galiba, ben de bir akıl sır erdiremedim veya Noray Nakis'e çok güveniyorlar daha sonra izleyip oyuncuyu alıyorlar.
G.Antep'in Sosa'yı aldığı takımdan geliyor Nunez.Yarı forvet yarı forvet arkası bir oyuncu diyorlar. Kısacası forvetin her yerinde oynuyormuş :)
Fearless Coward
29.Temmuz.2010, 18:30
Nunez Bursa'nın transfer listesindeymiş ancak henüz net bir şey yokmuş..E.Sağlam dedi.. kaynak: NtvSpor
RiG0BeRT
29.Temmuz.2010, 20:26
Nunez Yarın Bursada olacakmış.TV 8 Spor Haberlerinde duydum :)
Deus Dominus
30.Temmuz.2010, 06:12
Geliyor geliyor Nunez geliyoor! :)
birkaç video buldum Nunez'le ilgili.
Kornerden gol :) (http://www.sport.ro/fotbal-extern/video-direct-din-corner-vezi-cel-mai-tare-gol-din-argentina.html)
Buda 4 dakikalık, attığı gollerden yapılmış bir video. (http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=UTJPT2pEcWuRpWXZFOVk&leonel-nunez=) Argentinos'ta oynadığı dönemde. son gol muazzam :)
Olympiakos kariyerinden. (http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=b3JhNHJYcWuRpZXFRTzg&leonel-nunez-at-olympiakos-2007-2008)
Videolardan izlediğim kadarıyla son vuruşları oldukça iyi bir oyuncu. Birebirde etkili, rakip eksiltebilen özellikleri de var. Sonuç olarak tutabilir bu transfer gerçekleşirse, gözüm tuttu :)
izmer96
30.Temmuz.2010, 09:26
http://i25.tinypic.com/s5h7om.jpg
Nunez hakkinda hic bir bilgim yok bir kac videosu ve FM profilinden sonra yorum yapmak gerekirse cok cok vasat alti bir oyuncu , kesinlikle Bursa'nin aradigi adam degil , S.Ligi'ni kaldiricak bir adam hic degil , ne derseniz deyin Bursa'nin transfer politikasi bence cok yanlis
Crocodile1963
30.Temmuz.2010, 15:49
Nunez'in şaşırtmaca olduğunu düşünmüyorum bir iki güne kadar imzalar. Ön libero için Doğa düşünülüyormuş, yeterli olur mu ? Aşk-ı Şehir'den bilgi istiyoruz :)
Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2010, 15:56
Doğa çok koşar, pres yapar. Basit oynar. Yetenekleri kısıtlıdır ama sonuna kadar savaşır... Yusuf Şimşek'ten yediği üç çalımı herkes hatırlar. Ama orda söz edilmesi gereken 3 çalımıda yedikten sonra kalkıp, koşuk rakibinin karşısına yine dikilmesidir...
LifeYourself
30.Temmuz.2010, 18:13
çalışkan bir oyuncu bursada iş yapar
ForsakeN
30.Temmuz.2010, 20:02
Bursa neden gidip G.Amerikalıları topluyor ? Şampiyonlar liginde, özellikle Avrupa'ya yeni gelen G.Amerikalılar tel tel dökülüyor genelde . Bence de yanlış politika izliyor Bursa. Bi başarı beklemiyorum ŞL'de şuanki kadroyla
Crocodile1963
30.Temmuz.2010, 20:42
Siz, şampiyon olacağız dediğimizde de gülüyordunuz zaten o yüzden kimseyi memnun etme veya transfer şampiyonu olacağız diye birşey yok. Ergic, Batalla hatta Hüseyin'in alınmasına bile burun kıvıranlar olmuştu Ertuğrul Sağlam hergün çıkıp söylüyor karakterinden şüphe etmeyeceğimiz, bize katkı koyacak futbolcular alacağız diye. İsmi olan futbolcu almayı o kadar önemsemiyorum şahsen. . .
Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2010, 21:01
Siz, şampiyon olacağız dediğimizde de gülüyordunuz zaten o yüzden kimseyi memnun etme veya transfer şampiyonu olacağız diye birşey yok. Ergic, Batalla hatta Hüseyin'in alınmasına bile burun kıvıranlar olmuştu Ertuğrul Sağlam hergün çıkıp söylüyor karakterinden şüphe etmeyeceğimiz, bize katkı koyacak futbolcular alacağız diye. İsmi olan futbolcu almayı o kadar önemsemiyorum şahsen. . .
Doğa bu tipe uyan bir futbolcu...
Crocodile1963
31.Temmuz.2010, 18:45
Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, Milan Stepanov ve Leonel Nunez transferlerinden sonra şimdi de Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Michael Fink'i kadrosuna katmak istiyor.
Son şampiyon Bursaspor, Milan Stepanov ve Leonel Nunez transferlerinin ardından Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Michael Fink'in peşine düştü. Beşiktaş'ın yabancı kontenjanı nedeni ile gözden çıkardığı Michael Fink, geçtiğimiz sezon Siyah-beyazlı ekipte 35 maçta forma giyerken başarılı oyuncunun ligde 2 golü bulunuyor. İki kulüp yöneticileri arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, transferin birkaç gün içerisinde kesinlik kazanması bekleniyor.
STEPANOV BURSA'DA
Geçtiğimiz günlerde kesin olarak anlaşmaya vardığı Milan Stepanov'u bugün Bursa'ya getiren Yeşil-beyazlılar'ın, Stepanov ile en geç pazartesi günü 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Bir dönem Trabzonspor forması da giyen Milan Stepanov, 2007 yılında transfer olduğu Porto'da fazla forma şansı bulamadı. Geçtiğimiz sezonu Malaga'da kiralık olarak geçiren Stepanov, ligde 12 maçta görev aldı.
NUNEZ PAZARTESİ İMZAYA GELİYOR
Forvet arayışlarını da sürdüren Bursaspor'un, aradığı oyuncuyu yine Arjantin'de buldu. Independiente forması giyen 25 yaşındaki golcü oyuncu Leonel Nunez ile kesin olarak anlaşmaya varan Yeşil-beyazlılar, Nunez'i pazartesi günü Bursa'ya getiriyor.
Gazeteport.com.tr
Crocodile1963
31.Temmuz.2010, 18:59
Fink Bursa yolunda
Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, Milan Stepanov ve Leonel Nunez transferlerinden sonra şimdi de Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Michael Fink'i kadrosuna katmak istiyor.
Son şampiyon Bursaspor, Milan Stepanov ve Leonel Nunez transferlerinin ardından Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Michael Fink'in peşine düştü. Beşiktaş'ın yabancı kontenjanı nedeni ile gözden çıkardığı Michael Fink, geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı ekipte 35 maçta forma giyerken başarılı oyuncunun ligde 2 golü bulunuyor.
İki kulüp yöneticileri arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, transferin birkaç gün içerisinde kesinlik kazanması bekleniyor.
Ntvspor.net
Revolution
31.Temmuz.2010, 23:44
Fink Bursaspor'a çok yararlı olur bence..
bjk_melo_151
01.Ağustos.2010, 12:17
Fink Bursaspor'a çok yararlı olur bence..
Ligde iş yapmacağı takım yok. Fink'in gönderilmesi çok saçma. Umarım Bursaspor'da iyi oyununu sürdürür.
A.FaruK
01.Ağustos.2010, 12:23
Bursa Maşallah nokta atışı yapıyor.
KanaKe
01.Ağustos.2010, 13:41
Fink iyi adam sampiyonlar liginde ön liberoda Hüseyin'in yerine Fink olursa daha iyi olur.
Crocodile1963
01.Ağustos.2010, 18:26
Bursaspor'da Mido sesleri!
Son şampiyon, Mısırlı golcünün peşine düştü...
http://im.htspor.com/2010/08/01/537972_detay.jpg?1280669287
Yeşil-Beyazlı ekip, bir dönem Galatasaray ile de adı geçen Ahmed Mido için teklif yapmaya hazırlanıyor.
Transfer döneminde Ajax ile anlaşan ancak kulübü Middlesbrough'nun 1 milyon Euro talep etmesi ile transferi yatan Mısırlı golcü Mido, "Uygun bir teklif gelene kadar Middlesbrough'dan ayrılmayacağım. Böyle bir teklif gelmezse de sezon sonunda bitecek sözleşmemin dolmasını bekleyeceğim. Middlesbrough yıllık üzretimi karşıyalamayacağı için beni satmak istiyor ancak sözleşmemdeki parayı almak benim hakkım"sözleriyle hem kulübüne kızgınlığını hem de önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Bursaspor'un kendisine uygun bir takım olduğunun sinyallerini verdi.
HTSpor
Hugo
01.Ağustos.2010, 18:32
Mido sağı solu belli olmayan bir oyuncu.
Deus Dominus
01.Ağustos.2010, 20:23
Gerek yok takımın yapısını bozmaya, Mido bize göre oyuncu değil.
RasAnt
03.Ağustos.2010, 00:32
Munez mi ne onu almıs bursa
Crocodile1963
03.Ağustos.2010, 14:46
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/3agustosana.jpg
Leonel Nunez Bursa`da
13 Ekim 1984 Doğumlu Leonel Nunez bu sabah Bursa`ya gelerek Acıbadem Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçti. Arjantinli futbolcunun kulübümüzle bugün yapılacak görüşmeler sonrası imza atması bekleniyor.
http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2010/agustos/3agustos1b.jpg
M3rcurial
03.Ağustos.2010, 14:50
Nunez etine dolgun bir transfer olmus bu adama kilo verdırmek lazım:D
SAİT71
03.Ağustos.2010, 14:52
biraz iri bir adam .
sentugo
03.Ağustos.2010, 14:59
iyi adam iyi..
şimdibizim takım nasıl oynayacak acaba.. nasıl bir ilk 11 ile oynıcaz ?
Crocodile1963
03.Ağustos.2010, 15:10
Sezonun ilk kadrosu gelsin o zaman
1 )
--------------------------Ivankov --------------------------------
--Ali-----------Ömer-----------Stepanov------Vederson---
------------------ Hüseyin ---------- Ergiç --------------------
Volkan ---------------- Insua ---------------------- Ozan----
--------------------------Turgay -------------------------------
2)
------------------------------ Yavuz (Harun) ----------------------
-- Ramazan -------- Serdar -------- İbrahim -------- Keçeli --
---------------------- Bekir Ozan ---------- Kirita ------------------
-- Steinert ------------------ Batalla ------------------- Eren --
----------------------------- Sercan ---------------------------------
Muhammed, Nunez ve İsmail duruyor, ön liberoya da bir oyuncu gelebilir. Al sana alternatifli kadro :)
Addolorato
03.Ağustos.2010, 15:12
Nunez'in maşallah'ı var..
Crocodile1963
03.Ağustos.2010, 18:09
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/nunezic.jpg
Nunez Bursaspor’da!
Kulübümüz Arjantinli golcü Leonel Nunez ile 1 yılı satış opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Bursaspor`un sağlık sponsoru Acıbadem Bursa Hastanesi`nde gerçekleşen kontrolün ardından Nunez yeşil beyazlı renklere bağlandı.
Arjantin`in İndepentiente takımının formasını 2 sezondur giyen 1.85 metre boyundaki Leonel Jorge Nunez, 57 maçta 18 gol attı. 2007-08 sezonunda Yunanistan`da Olimpiakos formasını yarım sezon giyen Nunez, ligde 18 maçta 2 gol atarken, Şampiyonlar Ligi`nde de 3 maçta forma giymişti.
Nunez’in imza töreni 4 ağustos Çarşamba günü saat 18.00’de Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek.
M3rcurial
03.Ağustos.2010, 20:46
Ben batallanın ilk 11 den kesılmesının yanlıs oldugunu dusunuorum bence orta sahadan bırı kesılıp ınsuayla yanyana oynamalı
Hüseyin yada Ergicten bırının
goosfraba
03.Ağustos.2010, 23:13
Ben batallanın ilk 11 den kesılmesının yanlıs oldugunu dusunuorum bence orta sahadan bırı kesılıp ınsuayla yanyana oynamalı
Hüseyin yada Ergicten bırının
bursa dediğin gibi oynarsa çok atar çok da yer.
Revolution
03.Ağustos.2010, 23:53
Bursa 10 numara kadro kurdu açıkçası..
ozaniel
04.Ağustos.2010, 01:54
Bursa'nın kadrosu çok güzel de inşallah bu kadar Arjantinli sorun yaratmaz.
KanaKe
04.Ağustos.2010, 02:58
nasil 10 numara kadro kurdu insua disinda aldiklari 2 adami taniyan varmi ben sanmiyorum kimsenin tanidigini bursa bu sene transferlerde tam bir fiyaskoydu bana göre.
LifeYourself
04.Ağustos.2010, 04:08
bence bu sene bursa süper transferler yaptı.Sivas gibi takımı dağıtmadı.Onun yerine eklemeler yaptı avrupa için.Umarım mayaları külüple uyuşurda bu senede heyecanlı bir lig izleriz.
SAİT71
04.Ağustos.2010, 11:13
Bence iyi politika izliyorlar. Bu oyuncuların çoğu Avrupa görmemiş ve kendini gösterme çabasında. Atıyorum getir 30luk bir ismi bunlar kadar istekli olmayabilir. Bekleyip göreceğiz oyuncu kalitesinide..
KanaKe
04.Ağustos.2010, 11:18
Ne bekliyordun ki, sokağa para saçıp oyuncu getirip hiç bişey yapmadan gitmesini mi? Alıştınız değil mi Ülkemin parasının yaban ellere saçılmasına, sizi mutlu eden bu değil mi?
Sizin gibiler isimlere kaptırmış kendini, adı varsa ''Ooo süperdir,iyi iş çıkardılar,tamamdır'' zihniyeti ile yaşıyor. Hadi deki yok böyle değil. Getirecek tabikide ismi adı duyulmamış oyuncuları. Avrupada ki takımlar hep isim yapmış oyuncularımı alıyor. ''Hayır'' Onlar ne yapıyor biliyormusun. 50 Bin Euroya alıp 5 - 10 Milyon Eurolara kakalıyor güzelce bizim takımlarımıza, O zaman yarabbi şükür demeyi biliyorsunuz. Guiza geldi. Türkiye yıkıldı neredeyse. İspanya'nın gol kralı geldi, şöyle geldi, süper oyuncu, bu ligi esip kavurur dendi. Şimdi ne durumda göruyoruz. İyi takım olmak iyi oyuncuları getirmekle, milyon dolarlar vermekle olmuyor. Hereşyin bir sırası vardır. Bir anda sıçrarsan, tepe üstü çakılırsın. Parasını iyi kullanıp, takım oyunu oynayan ve kendini geliştirip iyi yerelere gelen bir çok kulup var.
Kurtulun şu zihniyetten. Ertugrul Sağlam dün ASTVde katıldııgı programda aynen şunu diyor'' Yıldız oyuncu almayı bizde biliriz, hatta getirirdikte. Ama taraftarımızın ayakları yere bassın artık. Gerçekci olsunlar dedi. Verirdik 6-7 Milyon Euroyu, oyuncununda aldıgı parayla 10 Milyon Euro ederdi, ama biz böyle yapmıyacaz. Kulubumuze inandıgımız, gereken yerlere potansiyel güce sahip oyuncuları aldık ve ben çok inanıyorum dedi. O paraları sokağa saçmaktansa borçsuz bir kulup yaratma peşinde başkanımız dedi.
Mükemmel bir cevaptı. O yüzden şu takındıgınız klişe laflardan kurtulun. Görün, tartın öyle yorum yapın. DÜne kadar kim tanıyordu ki Batallayı, neler yaptı geçen sene gördük... Ön yargılı olmayın.
Not: Kızdıgım falan yok yoktur:) yanlış anlaşılmasın.
kesinlikle ön yargili degilim evet iyi performans sergileyebilirler önceden söyleyemeyiz kötü olduklarini ben zaten kötü oyuncu demedim taninmayan oyuncular dedim sahsen bursadan daha süper transferler bekliyordum illa 10-15 milyon € bonservis vermek zorunda degiller 5-6 ya saglam adamlar bulabilirlerdi avrupadan fakat onlara arjantin pazari tatli gelmis habire arjantinden oyuncu getiriyorlar seneye fiyasko da cikabilir bu adamlar patlamada yapabilir orasini bilemeyiz fakat kagit üstünde bursanin kadrosu su anda 3 büyüklerden kötü.
Sekopej
04.Ağustos.2010, 11:30
Önyargı değil, Ertuğrul Sağlam'In Beşiktaş'ta yine bu tür adı sanı duyulmamış fiyasko transferleri oldu ve sonrasında avrupada yaşanan hezimetler var. Bu demek değil ki gelen isimler faydalı olmayacak, olabilirler ama Bursa bu ülkenin şampiyonuysa ve Şampiyonlar Ligi'ne direk katılıyorsa, en azından getirdiği yabancılar Stepanov gibi ya da İnsua gibi olmasını beklerdim.
10 milyonluk yatırım yaparsın ŞL'den 20 milyon kazanırsın, bu şekilde de borçsuz kulüp yaratılır, gerçi 10 milyonluk adama aldığında da başarının garantisi yok tıpkı şu anda olmadığı gibi, umarım faydalı olurlar, bekleyip göreceğiz.
World Hollow o1
04.Ağustos.2010, 11:34
Bursaspor'a hayırlı olsun.
Tam bir topçu fiziği var elamanda umarım Avrupada birşeyler yaparda iyi transfer diye mutlu oluruz..:)
Crocodile1963
04.Ağustos.2010, 11:54
nasil 10 numara kadro kurdu insua disinda aldiklari 2 adami taniyan varmi ben sanmiyorum kimsenin tanidigini bursa bu sene transferlerde tam bir fiyaskoydu bana göre.
Herkesin tanıyıp bildiği Guiza ve Jo transferleri mükemmel transferlerdi o zaman.
Daha adam herhangi bir resmi maça çıkmamış, nasıl oynuyor görmemişiz, adını sapını bilmiyoruz diye fiyasko transfer oluyor. Sizi anlamak gerçekten güç. . .
Revolution
04.Ağustos.2010, 11:59
Bobo gelirken kaç kişi tanıyordu Bobo'yu ? Nobre gelirken kaç kişi biliyordu ? Bursaspor'un sanki 20 milyonluk bütçesi var da tanınmış adamlar bekliyoruz. Eğer bu takıma şimdi bir Baptista, gelse takımın dengesi altüst olur. Bursaspor savaşan takım kuruyor. Kadrolarını korudular. Bu takımın kimyası tutarsa çok büyük bir zevkle izleriz Bursaspor'u..
El Barto
04.Ağustos.2010, 12:01
Bursaspor'un geçen sene ya da önceki sene ya da daha da önce yaptığı transferlerden ne farkı var bu transferlerinde fiyasko deniyor anlamak güç. Geçen sene transfer edilen oyuncularla kim derdi Bursaspor şampiyon olacak diye?
Bu şampiyonluk Bursaspor'a karşı manasız ama inanılmaz fazla antipati kazandırdı. Bir durun bakalım yahu sezon başlasın. Adamlar kadrolarını korudular ve bir kaç takviye yaptılar. Çıkarın artık at gözlüklerini.