View Full Version : Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai
goosfraba
16.Aralık.2007, 04:47
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_team_headers/takim_kolaj_bursaspor.gif (http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=10)
Nocna Mora
16.Aralık.2007, 05:06
Sercan'a Arsenal Takibi
İngiliz kulübü Arsenal'in yetkilileri, Bursasporlu oyuncu Sercan'ı izlemek için Bursa'ya geldi. Arsenalli yetkililer, maçı VIP tribününden takip etti.
Maça ilk 11'de başlamayan ancak oyuna son bölümlerde dahil olan Sercan Yıldırım, takımına galibiyeti getiren golü attı..
kaynak:ajansspor
Crocodile1963
18.Aralık.2007, 01:21
Yazıcı yönetimi, Adriano ve Leandro`nun yerine Brezilya 1. Ligi`ni ikinci sırada tamamlayan Gremio takımından Paulo Sergio Rocha`yı getirmeyi planlıyor.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Trabzonspor galibiyetinin ardından puanını 22`ye çıkartarak zirveyi yakalayan Bursaspor, devre arasında transfer yapmak için son sürat çalışıyor. Öncelikle Brezilya`ya kaçan forvet oyuncusu Adriano Melo ve defans oyuncusu Leandro`nun yerine transfer yapmak isteyen yönetim, defansın sağına oyuncu bakıyor.
27 MAÇ OYNADI
Bursaspor, bu sezon Brezilya 1.Lig`ini ikinci sırada bitiren Gremio takımının sağ beki Paulo Sergio Rocha`ya kanca attı. 1.10.1978 doğumlu olan Paulo Sergio Rocha bu sezon 27 maçta forma giydi ve bir golü var. Oldukça tecrübeli olan Paulo Sergio Rocha`nın transferini Başkan İbrahim Yazıcı`nın bitireceği öğrenildi.
BONSERVİSİ ELİNDE
Brezilyalı oyuncuların menajerliğini yapan Miranda`nın getireceği 30 yaşında ve 1, 70 metre boyundaki tecrübeli defans oyuncusu, daha önce Comercial, Paranaiense, Andradina, Comercial, Avai, Noroeste, Sao Caetona ve Palmerias takımlarında forma giydi. Paulo Sergio Rocha`nın sözleşmesi ise 31.12.2008 tarihinde sona eriyor.
Kaynak: www.olay.com.tr
PesimiSTyLa
24.Aralık.2007, 03:29
SASA İLİÇ BURSASPOR'A MI GELİYOR..
Bir süre Galatasaray takımından oynadıktan sonra Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımına transfer olan Sasa İliç, Bursaspor'un yolunu mu turuyor?
Galatasaray'dan Avusturya ekibi Red Bull Salzburg'a 900 bin Avro'ya transfer olan Sasa İliç ile yaptığı transfer görüşmelerinde son aşamaya gelindi.
Yeşil- beyazlı yönetim Yugoslav oyuncuyu renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Türkiye'de oynadığı dönemlerde Bursaspor'a sempatisi olduğunu belirten İliç transfer konusuyla ilgili olarak "Bursaspor'u oynadığı maçlardan biliyorum.
Büyük bir camia. Ateşli bir taraftarı var, bu en büyük ayrıntı, çünkü tribünler bir futbolcuyu ateşlemesini çok iyi biliyor. Yönetimle görüşmelerimiz sürüyor. Maddi konuda anlaşmak için son aşamaya geldik diyebilirim. Anlaşma olursa ikinci devrede Bursaspor'da forma giyeceğim" diye konuştu.
Bu arada, Almanya'dan iki takımdan daha transfer teklifi alan, ancak Türkiye'de bir takıma transfer olmak istediğini belirten İliç'in bonservisinin de elinde olduğu öğrenildi.(milliyet)
Crocodile1963
26.Aralık.2007, 03:40
Bursaspor'da teknik direktör konusunda bir isim daha ortaya atıldı.. Yeşil beyazlıların, Rıdvan Dilmen ile görüştüğü öne sürüldü..
Trabzonspor maçının ardından taraftarların protestosuyla karşılaşan ve görevinden istifa eden Güvenç Kurtar'ın ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Bursaspor yönetim kurulunun, spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen ile görüştüğü öğrenildi.
Ajansspor
Rıdvan Dilmen ile büyük oranda anlaşılmış. Hatta yardımcıları bie belirlenmiş. Rıdvan Dilmen'in NTVSPOR ile sözleşmesinde tazminat maddesi yokmuş ancak etik olması için görüşme yapılacakmış...
KaF KeF
26.Aralık.2007, 06:14
"Temaslarımız sürüyor"
Güvenç Kurtar'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına giren Bursaspor yöneticilerinin, Rıdvan Dilmen ile görüştüğü bildirildi. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve İkinci Başkan Osman Çelik'in, İstanbul'da Rıdvan Dilmen ile bir araya geldiği, bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Dilmen'in, Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı, görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. İkinci Başkan Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rıdvan Dilmen dahil, birkaç teknik adamla görüştüklerini söyledi. Çelik, ''Temaslarımız sürüyor, henüz bir anlaşmaya varılmadı. Ama şunu söyleyebilirim; Bursaspor'un başına Türk bir teknik adam getireceğiz'' dedi.
25.12.2008
Kaynak : AA
PesimiSTyLa
26.Aralık.2007, 06:25
Umarım Rıdvan transferi gerceklesir. Yorumculuk yaparken Rıdvan da M.Denizli gibi emin konuşmalar yapıyordu. Bakalım o koltukta da aynı basarıyı gösterebilir mi? Umarım gösterir tabi :)
Universal
27.Aralık.2007, 06:36
Rıdvan Dilmen, Ferit Şahenk izin verirse Bursaspor'un başına geçecek ama; NTV'den yılda 4 milyon € alan birisinin çok kolay geçeceğini sanmıyorum.
enforcer
27.Aralık.2007, 07:11
Rıdvan Dilmen, Ferit Şahenk izin verirse Bursaspor'un başına geçecek ama; NTV'den yılda 4 milyon € alan birisinin çok kolay geçeceğini sanmıyorum.
o kadar para alıyor mu NTV'den??
Universal
27.Aralık.2007, 07:35
o kadar para alıyor mu NTV'den??
Bunlar kulaktan dolma bilgiler... Ama hatırı sayılır bir para aldığı kesindir.
PesimiSTyLa
27.Aralık.2007, 07:50
4 milyon € yu futbolcular alamıyor :) o kadar degil de gecenlerde Hakan Şükür ile maaşı kıyaslanıyordu 400bin Hakan Şükür TRTden, Rıdvan da 800-900 bin deniliyordu galiba..
Universal
27.Aralık.2007, 07:52
4 milyon € yu futbolcular alamıyor :) o kadar degil de gecenlerde Hakan Şükür ile maaşı kıyaslanıyordu 400bin Hakan Şükür TRTden, Rıdvan da 800-900 bin deniliyordu galiba..
Belkide iki üç yıllık alacağı paradır. Yani sözleşme süresi boyunca alacağı toplam para olabilir ama; bu parada çok yüksek. Bursaspor'un aklını çelecek bir para vermesi lazım. Eğer Rıdvan Dilmen aklındakileri Bursaspor'da uygular ise Bursaspor'u kesinlikle çoşturur.
Addolorato
27.Aralık.2007, 08:07
Ben Rıdvan Dilmen'in derdinin para olduğunu düşünmüyorum tekrar teknik direktör olup kendini kanıtlamaya çalışmak ister bence.
Universal
27.Aralık.2007, 08:09
Ben Rıdvan Dilmen'in derdinin para olduğunu düşünmüyorum tekrar teknik direktör olup kendini kanıtlamaya çalışmak ister bence.
Zaten bu konuda açıklaması var tekrar sahalara dönmek istiyorum şeklinde. Zaten bu son şansı olacak. Uzun süredir takım yönetmiyordu. Başarılı olmak zorunda. Zaten Fenerbahçe'nin hala başına geçmek istiyor. Onun için mutlaka elinden geleni yapacaktır Bursaspor'da.
Addolorato
27.Aralık.2007, 08:12
Türkiye'de futboldan anlayan seyrek insanlardan biridir bence Rıdvan Dilmen. Ertuğrul Sağlam gibi avrupa yaşanan başarısızlık sonucu gönderilmişti. Bursaspor'u oynatabileceği en iyi oyunu oynatır bence. Ve Açıkcası olası alınabilecek kötü sonuçlarda Texas grubunun daha toleranslı olacağını düşünüyorum Rıdvan Dilmen'e karşı.
Crocodile1963
27.Aralık.2007, 17:53
Rıdvan Dilmen'in balı olduğu kanalı sahibi izin vermedi. "Benim en çok reyting alan programımın sunucusunu veremem." dedi. Rota Ertuğrul Sağlam'a döndü. Böyle giderse yönetim gene piyasadaki hocalardan birini getirmeye kalkacak...
GeNç KaRTaL
28.Aralık.2007, 00:05
Rıdvan Dilmen'i Bursaspor'un başında görmek isterdim doğrusu.Ertuğrul Sağlam Türkiye'den takım çalıştırmayı düşünmediğini söylemişti.Bakalım kabul edecek mi Bursaspor'un teklifini?
deniz.91
28.Aralık.2007, 02:49
Ertuğrul sağlamı avrupada görmek isterim açıkçası ama bursayada gidebilir iyi bir hoca
Crocodile1963
28.Aralık.2007, 18:19
Yazıcı yönetimi, santrfor Anderson Francisco Nunes ve orta saha Daniel Menendes Rezende ile her konuda anlaşmaya vardı.
Timsah`a 2 sambacı daha!
Güvenç Kurtar`ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren, ancak şu ana kadar kesin sonuç alamayan Bursaspor, transfer çalışmalarında somut adımlar atıyor. Adriano ve Leandro`nun ülkelerine dönmelerinin ardından rotayı yine yabancıya çeviren Yazıcı yönetimi, Sambacılar tam bir kriz ortamı yaratmış olmasına rağmen tercihini yine Brezilyalı futbolculardan yana kullandı.
15 golle ikinci sırada
Ligin ilk yarısında yaşanan gol sıkıntısı nedeniyle önceliğini forvet oyuncularına veren yeşil beyazlılar, Brezilya Seri B takımlarından Bragantino`da forma giyen Anderson Francisco Nunes ile anlaşmaya vardı. 1,85 metre boyunda 26 yaşında olan Anderson Francisco Nunes, bu sezon 36 maçta 15 gol attı. Brezilyalı Nunes, ayrıca Seri B`deki gol krallığı sıralamasında da ikinci durumda.
Orta sahaya takviye
Devre arasında Marcelinho ve Zuniga ile yolları ayırmayı planlayan yeşil beyazlı yönetim, orta sahanın ortasına da bir takviye yaptı. Yine Seri B`de mücadele eden America Rn takımının formasını giyen Daniel Menendes Rezende`yle de her konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi. 25 yaşında olan sambacının, bu sezon 18 maçta 2 golü var.
Kaynak: Olay Gazetesi
cureshot
30.Aralık.2007, 04:03
Bursaspor Ertuğrul Sağlam'la anlaştı
Bursaspor'un, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaşma sağladığı açıklandı.
http://www.ntvspor.net/Images/39130.jpg
Güvenç Kurtar'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına hız veren Bursaspor, Ertuğrul Sağlam'la prensip anlaşmasına vardı.
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, İstanbul'da yaptığı görüşmeler sonucu Ertuğrul Sağlam ile her konuda anlaşmaya vardı.
Sağlam'ın önümüzdeki günlerde Bursa'ya gelerek kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
Onurap
30.Aralık.2007, 04:13
http://www.sporx.com/images/1/29/1914_3749_sondakika003.jpgBursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaşma sağladı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, İstanbul'da yaptığı görüşmeler sonucu Ertuğrul Sağlam ile her konuda anlaşmaya vardı. Sağlam'ın önümüzdeki günlerde Bursa'ya gelerek kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
29.12.2008
Jesus_FB
30.Aralık.2007, 04:14
TD öğütücü Bursa için Sağlam vakti :)
Addolorato
30.Aralık.2007, 04:17
Umarım Ertuğrul Sağlam gibi bir teknik direktörün kıymetini bilirlerde 2 günde yollamazlar yada istifa ettirtmezler.
Aşk-ı Şehir
30.Aralık.2007, 04:18
Asıl transfer budur. Elindeki malzemeyi en iyi kullanan hocalardan biridir Ertuğrul Sağlam...
Jesus_FB
30.Aralık.2007, 04:20
Yalnız Bursaspor yönetimi ısrarla Beşiktaşlıları getiriyor o da ilginç
deniz.91
30.Aralık.2007, 04:50
Ertuğrul Sağlamda sıradan tdler kervanına katıldı o takım bu takım dolanır artık
nerazzuri
30.Aralık.2007, 04:53
Başka seçeneği yok bence. Büyük takımlarımızın yabancı hoca merakı bu tip yenetekli teknik adamlarımızı böyle durumlara düşürüyor.
Bordo61Mavi
30.Aralık.2007, 05:04
Bursa istikrar icin beklesin. Cok SAGLAM hoca buldular sonunda
Universal
30.Aralık.2007, 05:07
Bursaspor'u gene bir Beşiktaş'lı yönetecek... Taraftar hala niye isyan eder anlamam. :)
Ertuğrul Sağlam için hayırlı olsun. Umarım burada kendini kanıtlarda gönderenlere bir selam yollar.
Alicanfmfan
30.Aralık.2007, 05:11
Kim gelirse gelsin istersen dünyanın en iyi td si gelse bile Bursaspor kadrosu ile yapıcakları kısıtlıdır.Yani Saglam başarılı olamazsa ısrar edilmelidir
Crocodile1963
30.Aralık.2007, 05:15
Yorumlara baktığımda gülüyorum. Hem barış isteyenler Bursaspor - Beşiktaş arasında buzlar erisin diyenler şimdi Beşiktaşlı biri gelince olumsuz bakıyorlar.
2- Yanlış bir anlama var. Samet Hocaya Bursaspor'un başında geçirdiği sürece hiçbir şekilde PROTESTO yapılmadı. Sametin gelmemesi için protestolar yapıldı ama gelince tepki koyulmadı. Sametide taraftar GÖNDERMEDİ. Samet, Bursaspor'u bırakıp kendisi gitti.
Güvenç Hocaya ise sürekli defans yaptırdığı negatif futbol oynattığı için medeni bir şekilde önce alkışla daha sonra da istifa şeklinde tezahürat yaptı. Bir konuda tam bilgi sahibi olmadan lütfen ortamı germek için yorum yapmayalım.
Alicanfmfan
30.Aralık.2007, 05:18
Bursaspor taraftarı başarısız bir teknik direktörü tabiki protesto edicek kim olursa olsun Beşiktaşlı degil on bakarsanız bu takımda Pancular Sinanlar geldi öyle bir durum söz konusu bile olamaz :)
eXcitinG
30.Aralık.2007, 16:40
Artık bu Bursa - BJK gerginLiğine de bir son veriLir umarım. ErtuğruL sağLam Bursa için yerinde bir tercih. Uzun vadede Bursa yı Bir Ankara bir Sivas gibi kafaya oynatabiLecek bir takım oLuşturabiLir. Hem kendisini daha da geLiştirmesi açısından iyi bir fırsat. Ama tek şansızLığı orda da BJK yönetimi gibi işten anLamayan, yöneticiLer iLe uğraşmak zorunda kaLıcak
King_Theoden
30.Aralık.2007, 19:17
Bursaspor için şu anda olabilecek en olumlu adaydı ve oldu. Kim ne derse desin Ertuğrul iyi bir hoca ve şans tanınırsa ben başarılı olacağına eminim. Zaten onu gönderen Beşiktaşında düştüğü durum ortada .
pegahmet10
30.Aralık.2007, 23:04
Bursaspor taraftara inat nerde beşiktaşlı adam varsa bursaspora alıyor şimdi ertuğrul sağlamdan sonra ali tandoğan...
deniz.91
30.Aralık.2007, 23:12
Artık bu Bursa - BJK gerginLiğine de bir son veriLir umarım. ErtuğruL sağLam Bursa için yerinde bir tercih. Uzun vadede Bursa yı Bir Ankara bir Sivas gibi kafaya oynatabiLecek bir takım oLuşturabiLir. Hem kendisini daha da geLiştirmesi açısından iyi bir fırsat. Ama tek şansızLığı orda da BJK yönetimi gibi işten anLamayan, yöneticiLer iLe uğraşmak zorunda kaLıcak
Ertuğrul sağlamın böyle bir takım oluşturması için taraftarın ona destek vermesi ve yönetimin kuvvetli olmaıs gerekir.Bursada iyi bir kadro var ama şartlar zor
a.arıcı-11
31.Aralık.2007, 01:03
Ertuğrul Sağlam yaklaşık 1 ay önce yurtdışından ciddi teklifler var demişti ve eğer bu teklifleri reddedip Bursaspor'a gidiyorsa ciddi bir vizyon sorunu var demektir.Bu nedenle de ünlü bir teknik direktörümüz yok zaten...
eXcitinG
31.Aralık.2007, 01:06
Ertuğrul Sağlam yaklaşık 1 ay önce yurtdışından ciddi teklifler var demişti ve eğer bu teklifleri reddedip Bursaspor'a gidiyorsa ciddi bir vizyon sorunu var demektir.Bu nedenle de ünlü bir teknik direktörümüz yok zaten...
ErtuğruL sağLam BeLçika da Lige kötü başLayan AnderLecht iLe anLaşmak üzereydi. Ama tam anLaşacağı dönemde AnderLecht arka arkaya 4-5 maç kazanınca ve Ligde tekrar potaya girince bu işte yattı tabi. Vizyon iLe aLakası yok. Hem Türkiye Liginde her teknik direktör Bursaspor gibi bir takımı çaLıştırmak ister.
Neden mi ? PotansiyeL var, İyi bir şehir, iyi bir stad, süper antreman tesisLeri ve muhteşem taraftarı var. Daha ne oLsun. Eğer başarıLı oLursa, Türkiye de iLah oLur. BöyLe bir şans var. Ve her Bursaspor un başına geLen hoca bunu düşünerek geLir.
Fernando Gago
31.Aralık.2007, 01:12
Bursaspor'a gelebilecek en iyi isim geldi , Bursa'ya farklı bir hava katacaktır E.Sağlam ...
Memedov
31.Aralık.2007, 01:34
hepimize hayırlı uğurlu olsun. Aslında teknik direktörden çok yönetimin değişmesi gerekirdi o kadar isyan ettik şehir kent meydanında adamlar nuh diyor peygamber demiyor. artık bir olup kafaya oynama vakti.;)
TR.CaPTaiN
03.Ocak.2008, 00:11
Bursaspor yönetimi, önceden anlaştığı teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile resmi olarak 3.5 senelik sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı taraftarların da izlediği imza töreninde bol bol tezahürat yapıldı. Bursa taraftarının Ertuğrul Sağlam'a özel yaptığı besteyi uzun bir süre söylemesi basın toplantısının en ilginç görüntülerinin oluşmasına sebep oldu.
Teknik direktör Güvenç Kurtar'ın istifasını vermesinin ardından hoca arayışlarına başlayan İbrahim Yazıcı; Bursaspor'u, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a resmen emanet etti. Ertuğrul Sağlam ise imza töreninde yaptığı ilk açıklamada taraftarın gösterdiği müthiş destek karşısında "Böyle bir görüntüyü gördükten sonra heyecanlanmamak mümkün değil" dedi.
Sporx
-------
Bursaspor yapılabilecek en iyi tercihi yaptı. Ertuğrul Sağlam Bursaspor'a hayırlı olsun. Umarım Bursaspor'u üst sıralara taşır.
Crocodile1963
03.Ocak.2008, 00:19
40 seneden beri yüzümüz gülmedi
Yeter artık duy bu sesi
Onurlu duruşunla hoş geldin Bursamıza
Al kupayı Ertuğrul Hoca...
anilton
03.Ocak.2008, 00:21
Hayırlı uğurlu olsun...
Memedov
03.Ocak.2008, 04:33
40 seneden beri yüzümüz gülmedi
Yeter artık duy bu sesi
Onurlu duruşunla hoş geldin Bursamıza
Al kupayı Ertuğrul Hoca...
Kaç yıl oldu saymadık, şampiyon olmadık
Mevsimler geldi geçti, kupa almadık
Yönetici taraftar el ele versin
Şampiyonluk kupası Bursa'ya gelsin..
Sağlam'a güvenim sonsuz hayırlı uğurlu olsun.
enforcer
03.Ocak.2008, 07:35
elindeki kadroyu iyi kullanabilen bir hoca Bursa'da iyi işler yapacağına inanıyorum yeterki, yönetim ve camia arkasında dursun...
Universal
03.Ocak.2008, 20:02
Ertuğrul Sağlman'ın gelmesinin en güzel yanı, iki maçta kötü sonuç aldı diyerek kovulmaması olacaktır. Çünkü; Sağlam artık iki maçta kötü sonuç aldı diye kovulacak bir hoca değildir. Buda Bursaspor'a başarı getirecektir.
Sekopej
03.Ocak.2008, 20:13
Kayserispor şimdi yukarılarda bulunuyorsa bunda en büyük pay Ertuğrul Hoca'nındır. Sabredilirse Bursa'yı da çok iyi yerlere getirecektir. Umarım 3,5 seneyi orada tamamlar ve bu süreçte Bursaspor'u da yukarılrı zorlayan hatta zirveyi zorlayan bir takım haline getirir.
Trabzonspor
03.Ocak.2008, 20:21
Serkan inşallah dedğin gibi olur ama burda klup yonetıcılerındekı sabır hiç yok kendılerıne kesmezler dırek olarak teknik hocaya keserler her zaman faturayı onun 3.5 kalcagını sanmıyorum ama bursa boyle bır hoca buldu degıl 3 yıl en az 5 yılelınde tutsun kasyerıyı bu hale o getırdı .
Sekopej
03.Ocak.2008, 20:26
Onu ben de sanmıyorum, 5-6 maç kazanamadığında takım hemen hocayı yollamayı düşünüyorlar. Takımı yöneten hoca kovulmayacağı konusunda emin olabilse daha rahat çalışacak, belki 5-6 haftayı kaybedecek ama gelecek için yapmayı düşündüklerini takıma öğretmiş olacak. Ama sabır yok bizde, günü kurtarmak istiyor yöneticiler böyle de olunca hiç ilerleyemiyoruz işte.
Trabzonspor
03.Ocak.2008, 20:48
Ewet bjk ornek olursa hemen kesıyo bıletını hocalrın demirören acaba hiç düşündümü ki hata onlarda yada ben hatalımıyım.Ama orda kalmak işine gelıyor yollar o oturur orda.Bizdede ben suphelıydım sezon bası ersun basarısız olursa kovarlar dıye allahtan taraftarda yonetımde hocanın arkasında baya bı destek var oba karsı
GeNç KaRTaL
04.Ocak.2008, 06:58
Ertuğrul Sağlam tıpkı Bülent Uygun'un Sivas'ı küme düşmeye oynarken üstlere oynattığı gibi Kayserispor'u küme düşmeye oynarken alıp belli bir üst seviyeye getirmiştir. Proje adamıdır.Gençlere değer verir.Beşiktaş'ta başarılı olamamasının sebebi camianın beklentilerini yerine getirebilecek düzeyde olmamasıdır.Bu yetenek onda yok demiyorum kesinlikle.Ayrıca Beşiktaş'ada bir şeyler katmıştır.Onuda reddetmiyorum.Neyse lafı uzatmadan sadede geleyim.Bursaspor Ertuğrul hocayla sabırlı bir şekilde yola devam ederse ligin üstlerine oynayan Anadolu kulüpleri kervanına katılır.Bu potansiyer şehir olarak Bursa'da,takımı yönetecek hoca olarak Ertuğrul hocada var..Hayırlı olsun diyorum..
KaPaLı
09.Ocak.2008, 10:27
Tandoğan da Bursa'da!
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ilk görüştüğü futbolcu Ali Tandoğan, Bursaspor ile anlaştı. Tandoğan, imzasının ardından Antalya'daki kampa katılacak.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kadroyu güçlendirme çalışmalarına başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin takımdan gönderdiği Ali Tandoğan, Bursaspor'a transferi konusunda Ertuğrul Sağlam'la görüşmesinin ardından yeşil beyazlı yönetimle de bir araya gelerek anlaşmaya vardı. Bursaspor'a gelmek istediğini önceki günlerde belirten Tandoğan,
"Bursaspor taraftarı çok coşkulu bir taraftar. Bursa camiasını iyi tanıyorum ve seviyorum. Bursaspor'da oynamak isterim. Görüşmelerimiz sürüyor, yeşil- beyazlı formayı giymek istiyorum" diye konuşmuştu.
Tandoğan ile yeşil beyazlı kulübün anlaştığı, tecrübeli futbolcunun da önümüzdeki günlerde Bursaspor'un Antalya'daki kampına katılacağı öğrenildi.
burakarguden
10.Ocak.2008, 21:13
Ertugrul Sağlam en başta adam gibi bir adam ;
Belirli bir kariyer yaptı daha önceden ve Uefa'nın gelecek vaadeden Teknik Direktörleri arasında gösterildi zamanında Kayseri deneyimi onun için çok iyi bir gelişme evresi oldu . Teknik kadrosu güçlü bi takımdı Kayserispor çok başarılı ve yerinde transfer politika izledi yabancı futbolcuları bildiğim kadarıyla Süleyman Hurma aldı. Ertugrul hoca ise takımı oturtu ve çok iyi işler çıkardı . Sonunda dilediği istediği mevkiye geldi Beşiktaş'a imza attı . Bilindiği üzere ondaki Beşiktaş tartışılmaz Samsun 'a giderken hüngür hüngür agladıgını buradan belli oluyor kişiliği, fakat beşiktaş liderken uefa'dan alınan olumsuz sonuclar başarısız yabancı transferler demirören'in güvensizliği gerekçesiyle onuruyla istifa etti . Bursasporumuza gelmesi çok iyi oldu ve ilk günden izlediği transfer politikasıyla taraftarın gönlünü feth etti . Güvenimiz sonsuz ona ...
Crocodile1963
12.Ocak.2008, 04:53
Tuna Üzümcü ve Ali Tandoğan takımımızın Antalya kampına katıldı.
http://www.bursaspor.org.tr/haberdetay.asp?yon_haber_id=8053 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursaspor.org. tr%2Fhaberdetay.asp%3Fyon_haber_id%3D8053)
Crocodile1963
16.Ocak.2008, 23:20
Bursaspor'un ara transfer döneminde kadrosuna dahil etmek istediği ve bu yönde prensip anlaşmasına vardığı eski oyuncusu Volkan Bekiroğlu, yeniden yeşil-beyazlı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.
Volkan Bekiroğlu, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında formasını giydiği Kocaelispor ile alacaklarının ödenmemesi yüzünden yol ayrımına geldiğini belirtti.
Bu doğrultuda menajeri aracılığıyla Bursaspor Kulübü'nden teklif aldığını anlatan tecrübeli oyuncu, ''Menajerim, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın beni istediğini bildirdi. Ben de hiç düşünmeden kendisine 'Evet' yanıtını verdim'' dedi.
Bekiroğlu, daha önce 2 sene formasını giydiği Bursaspor'dan o dönemin teknik direktörü tarafından istenmediği için ayrılmak zorunda kaldığını ifade ederek, şunları söyledi:
''Yeşil-beyazlı formayı giydiğim ilk yıl benim için çok güzeldi. Oldukça başarılıydım. Ancak ikinci yılımda geçirdiğim ağır sakatlığın ardından hoca benim artık başaralı olamayacağımı düşünerek çok sevdiğim kulübümden ayrılmamı istedi. Ben Bursa'yı, Bursaspor'u ve taraftarları çok seviyorum. Ayrılırken, bir gün nasıl olursa olsun ben yine Bursa'ya geleceğimi söylemiştim. Şuan da prensipte anlaşma sağlandı. Oldukça mutlu ve huzurluyum''
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor'u çalıştırırken de kendisine teklifte bulunduğunu anımsatan tecrübeli oyuncu, şöyle devam etti:
''O dönemde Trabzonspor forması giyiyordum, olmadı. Ama, şimdi beni Bursaspor için istiyor. Ligin ilk yarısında Kocaelispor formasıyla gösterdiğim performansı Bursaspor'da da sürdüreceğimden eminim. Büyük Bursaspor camiasıyla başarılı olacağımı düşünüyorum. Transferim 1-2 gün içinde netlik kazanacak. Ben yeniden Bursaspor forması giymek istiyorum.''
Memedov
25.Ocak.2008, 18:35
Güney Koreli Shin Young Rok takımla birlikte antrenmana çıktı
21 yaşındaki Koreli golcü takım arkadaşlarıyla tanışıp ilk antrenmanına çıktı.
Oldukça sempatik olduğu gözlenen oyuncu pazartesi günü Brezilyalı Tadeu ile birlikte resmi sözleşmeye imza atacak.
Takımımız yarın oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesislerinde yaptığı antrenman ile tamamlayarak kampa girdi.
Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda ısınma koşularının ardından 5`e 2 pas press oyunu oynandı. Son bölümde ise şut çalışması yapıldı.
Takımımızda sakatlığı bulunan Yenal Tuncer dışında eksik bulunmuyor.
Memedov
28.Ocak.2008, 19:04
Shin ve Tadeu imzaladı
Yeni transferler Shin Young Rok ve Jose Tadeu Junior Özlüce Tesislerinde düzenlenen imza töreni ile kendilerini yeşil beyazlı yapan imzayı attılar.
http://img265.imageshack.us/img265/2493/27ocak2ia1.jpg (http://imageshack.us)
İmza törenine başkanımız İbrahim Yazıcı`nın yanısıra yöneticilerimiz Osman Çelik, Recep Bölükbaşı, Hasan Saltan, Rahmi Sezgin ve Kemal Kirevetözen katıldılar.
Başkanımız İbrahim Yazıcı imza töreninde yaptığı açıklamada "Sezon başında yabancı oyuncularımız ile ilgili yaşadığımız şansızlıklardan sonra devre arasında sık eleyip haklarında her türklü bilgi ve birikime sahip olduktan sonra arkadaşlarımızla uzun vadeli anlaşma yapmak üzere buradayız. Her ikiside golcü futbolcular. Bursasporumuzun son zamanlarındaki gol sorununu bu oyuncularımız ile aşacağına inanıyorum. Bursaspor`un önümüzdeki süreçte dahada yükselen bir grafiği olacaktır. Sezon başında Bursaspor mutlaka kupalara oynayan bir ekip olacak demiştik. Hedefimizden şaşmış değiliz. Sezon sonunda inşallah kupalardan birisini almış oluruz " dedi.
Başkan ayrıca ara treansferde iç piyasadan 7-8 oyuncuyla görüştüklerini söylerken " Bursaspor`da son dakikaya herşey olabilir. Biri gider biri gelir. Buna alışmalısınız" dedi.
Tadeu imza töreninde yaptığı açıklamada şöyle konuştu "Bursaspor`a geldiğimi için çok mutluyum. hem başkanımız ve teknik direktörümüz bana inanılmaz güven veriyorlar. Takımı izleme şansı buldum. Gerçekten çok iyi bir takıma geldiğimi gördüm. Seyircilerimizde mükemmel."
Koreli aile gibiyiz. Gerçekten arkadaşlık çok iyi. Burada yabancılık çekmişyorum. Koreliler ile Türkler arasında kan bağı çok kuvvetli. Burada bu kardeşliği dahada arttırmak istiyorum. Gollerimi atmak için sabırsızlanıyorum" dedi.
Shin Young Rok ile 3.5 yıllık, Tadue`nin ise opsiyonlu olarak 3 yıllık anlaşma sağlandı.
Memedov
28.Ocak.2008, 19:09
İyi transferler yaptık, özellikle Tadue'yi 3 sezondur takip ediyormuş Ertuğrul Sağlam kendisi söyledi. önceki yabancılar gibi çıkmazlar umarım. hayırlı uğurlu olsun.
Bursaspor
28.Ocak.2008, 19:15
Bakalım, Rok'u sanırım bu akşamki maç kadrosuna da almış. Umarım oynama fırsatı verir.
Uzun dönemde başarı getireceklerine inanıyorum. Bakalım Mehmet'in de dediği gibi öncekilere benzemezler umarım.
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2008, 21:15
Bursaspor son zamanlarda satın aldığı yabancılardan istediği verimi alamıyor.Bakalım bu sefer nasıl faydalı olabilecek mi aldığı isimler.Ertuğrul hoca Beşiktaş'tayke yaptığı seçimler genelde iyi değildi;fakat bu Bursaspor'da farklı olabilir..Hayırlı olsun..
Crocodile1963
28.Ocak.2008, 21:36
Shin Young Rok İspanyol bir dergide gelceğin ilk 100 futbolcusu arasında gösterilmiş bu ilk 100 de Türkiyeden Arda varmış. Geleceği parlak bir yabancı.
Tadeu 1.87 boyunda hava hakimiyeti olan bir oyuncu.
Bursaspor'un forvet hattı: Sercan (1990) - Eren (1991) - Volkan (1987) - Gökhan (1985) Shin Young Rok (1987) - Tadeu (1986) - Muhammet (1992)
Crocodile1963
31.Ocak.2008, 00:17
Bursaspor Kemal Aslan ile anlaştı
Bursaspor, Kocaelispor ile yollarını ayıran tecrübeli orta saha oyuncusu Kemal Aslan ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı.
28 yaşındaki tecrübeli futbolcunun bugün imza atması bekleniyor. Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, hedefleri olan bir takım olduklarını ve bu hedeflere ulaşmak için gerekli transferlerin yapılacağını belirterek, "Orta sahaya taş gibi bir oyuncu geldi. Bursaspor'un hedeflerine ulaşması için başkanımız İbrahim Yazıcı elinden gelen bütün gayretleri ve imkanları kullanıyor. Kemal Aslan gibi oyuncuların Bursaspor'da olması, bu kulübün büyük işlere imza atmak istediğinin göstergesidir. Biz hedefleri olan bir takımız. Bu hedeflere ulaşmak için gerekli transferler yapılacak.
Ertuğrul hocamın görevi kabul ederek Bursaspor'a gelmesi çıtamızı yükseltmiştir. Bunların belirtileri görülmeye başlandı. İkinci yarıda iyi bir Bursaspor izleyeceğiz. Taraftarlarımız bu takımdan ve transferlerden mutlu olacaktır" dedi.
Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Hacettepe maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Çavuşoğlu, "Maç oynanmadan kazanılmıyor. Hacettepe ligin son sırasında, ama bu tarz maçlar çok tehlikeli maçlardır, ciddiyet her zaman 90 dakika içinde maksimun seviyede olmalı. Kendi evimizde taraftarlarımızın coşkulu desteği, olumlu katkı koymaları Bursaspor'u bu maçtan da zaferle çıkartacaktır. Bursaspor'un futbol kalitesi göze hoş gelmeye başladı. Artık mahkum oynayan bir Bursaspor yok" diye konuştu.
eXcitinG
31.Ocak.2008, 00:35
KemaL AsLan çok yerinde bir transfer oLdu Bursaspor için. Orta sahada yeri geLdiğinde Yusuf un yerine oyunu kurar, yeri geLdiğinde kanatta oynar. GüzeL bir transfer.
Memedov
31.Ocak.2008, 02:59
http://img231.imageshack.us/img231/7923/30ocak2uu7.jpg (http://imageshack.us)
Bursasporumuz, hafta sonu oynayacağı Hacettepe maçı hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.
Akşam saatlerinde yapılan antrenmana Kemal Aslan`da katıldı. Kemal antrenmanda düz koşular yaptı.
Diğer oyuncularımız ise topla yapılan ısınma koşularının ardından, istasyon çalışması yaptı. Son bölümde ise taktik çalışma yapıldı.
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 03:23
Kemal Bursaspor adına iyi bir transfer gerçekten.Hayırlı olsun..
tarikko
20.Mayıs.2009, 17:55
Yeşil-beyazlılar, Almanya’da Stuttgart forması giyen Yıldıray Baştürk’e kanca attı.
Milliyet'in haberine göre Bursaspor Yönetim kurulunun, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın transfer listesinde yer alan gurbetçi futbolcuyla temasa geçtiği öğrenildi.
Başkan İbrahim Yazıcı’nın, İzmir’e giderek Yıldıray’ın menajeriyle bir araya geldiği ve transfer teklifinde bulunduğu ifade edildi. Yıldıray’ın şartların oluşması halinde Bursaspor’a sıcak baktığı vurgulandı.
Maraton
eXcitinG
20.Mayıs.2009, 18:09
YıLdıray geçmişte Beşiktaş a, GaLatasaray a burun kıvırıyordu şimdi ise can atıyor Türkiye ye geLmek için. Avrupa misyonunu tamamLamıştır bana göre, Stuttgarta sanırım gözden çıkardı kendisini, Bursaspor iyi bastırırsa transfer eder bence.
tarikko
01.Haziran.2009, 22:49
Bursaspor'da sezonun sona ermesinin ardından transfer çalışmaları da hızlandı. Yeşil beyazlı ekip milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün ardından şimdi de Eskişehirsporlu futbolcu Youla ile görüşmelere başladı.
Sezonu, UEFA'yı son anda elinden kaçırarak bitiren Bursaspor'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına hızla başlandı. Gelecek sezon için revizyon düşünen ve kuracağı kadroyla zirveyi zorlamak isteyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesindeki isimler arasında Eskişehir'in gözde futbolcusu Youla bulunuyor. Sağlam'ın Youla ile görüştüğü ve ikili arasında mütabakata varıldığı öğrenildi.
Genç teknik adamın, 08 Haziran'da yapılacak olan olağan genel kurulu sonrasında seçilecek başkan ile tekrar görüşüp Youla'yı yeşil beyazlı renklere bağlanmasını isteyeceği öğrenildi.
Sporx
RaSenGan
04.Haziran.2009, 05:45
City beat United for £8million teenage Turkish striker?
12:00 PM 03 June, 2009
http://www.fansfc.com/Images/Frontend/nographicsLarge.jpg
Manchester City are set to flex their financial muscle to beat neighbours United for the signature of Sercan Yildirim, according to The Times.
Earlier this season Sir Alex Ferguson was said to be closing on a deal for the 18-year-old Turkish striker, who admitted he was keen on a move to Old Trafford.
“Manchester United have contacted my family and the president of the club,” he was quoted as saying in October. “When a club with their reputation is interested in you, you have to take notice.”
However, reports now suggest mega-rich City are set to steal ahead of their great rivals to take the signature of the £8million-rated Yildirim, who scored 11 goals in 30 games for Bursaspor this season.
http://www.fansfc.com/story/11994.html (http://forum.turksportal.net/vb/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.fansfc.com%2Fs tory%2F11994.html)
Varonil
18.Haziran.2009, 00:20
Shin Rok'a müthiş teklif!
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, hiçbir futbolcuyu, değerini bulmadan satmayacaklarını bildirdi. Yazıcı, yaptığı açıklamada, Bursaspor'un büyük kulüp olma yolunda büyük adımlar attığını söyledi.
Kulüp menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Yazıcı, ''Hiçbir futbolcuyu, değerini bulmadan satmayacağız. Oyuncularımız tatilde, ama teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın verdiği çalışma programını da uyguluyorlar'' dedi.
Yazıcı, Ümit Karan ve Yıldıray Baştürk'le ilgili transfer dedikodularının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, şöyle konuştu: ''İyi bir kadromuz var. Bazı oyuncularla yollarımızı ayırdık. Kadromuza 3-4 oyuncu katacağız. Transfer için çalışmalarımız devam ediyor. Transfer sezonunu, hatasız bitirmeye çalışıyoruz. Yabancı transferinde, Brezilyalı oyunculardan çok çektik. Avrupa'nın her yerinden oyuncu alabiliriz. Acele etmeden, yakın bir tarihte sonuca varacağız.''
-SHIN'E 5 MİLYON DOLAR-
Avrupa'dan bir takımın, Güney Koreli genç forvet Shin Young Rok'a 5 milyon dolarlık teklifte bulunduğunu dile getiren Yazıcı, ''Bu da gösteriyor ki iyi transfer yapmışız. Göreve 3 yıllığına geldik, 3 yıl sonra bu gibi transferler çok konuşulacak'' dedi.
Yazıcı, Shin için gelen teklifi henüz değerlendirmediklerini belirterek, gelen teklifle ilgili Ertuğrul Sağlam ile görüş alışverişinde bulunacaklarını ifade etti.
17.06.2009
Knightmare
18.Haziran.2009, 00:25
evet az önce bende ajansspor'da gördüm haberi. Bursa hedefi 12'den vurmuş :) forvetlerden yana çok şanslı.
tarikko
18.Haziran.2009, 03:24
Shin çok kaliteli bir oyuncu olacak kapasitede bence..
Crocodile1963
19.Haziran.2009, 18:45
Bursasporumuz alt yapısına, Kocaeli Güneşspor`un 13 yaşındaki santraforu Batuhan Altıntaş transfer edildi.
Eski Milli futbolcu ve antrenör olan Yusuf Altıntaş`ın oğlu olan Batuhan Altıntaş birçok kulübün transfer listesinde olmasına rağmen Bursaspor`u tercih etti.
Özlüce Tesislerinde kendisini Bursasporlu yapan imzayı atan Batuhan`ın yanında babası Yusuf Altıntaş ile birlikte alt yapıdan sorumlu yöneticimiz Necmettin Kocaman`da vardı.
Necmettin Kocaman yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ 1996 doğumlu olan Batuhan Altıntaş`ı Bursaspor`umuzun alt yapısına kazandırdığımız için çok mutluyuz. Öncelik bu transferde bizi destekleyen başkanımız İbrahim Yazıcı`ya, Batuhan`ı izleyip Bursaspor kazandırılmasında emeği geçen alt yapı hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yüzlerce yıldız adayımız arasına yeni bir yıldız adayını kazandırdığımız için çok mutluyuz. Batuhan`ı alt yapı hocalarımız U-15 Türkiye Şampiyonasında izlemişler ve çok beğenmişler. Yapılan temaslar sonucunda Batuhan`ı birçok kulübün daha istediğini öğrendik. Ancak Batuhan Bursaspor`u tercih etti. Bu da kulübümüzün alt yapısının ne kadar önemli işler yaptığının bir göstergesidir” dedi.
Alt yapı koordinatörümüz Faruk Korkmaz ise Batuhan hakkında şunları söyledi " Yalova`da U-15 şampiyonasında Yılmaz Burul hocamız Batuhan`ı izliyor ve bize olumlu rapor verdi. Bizde Batuhan`ı Vakıfköy Tesislerimize davet ettik. Onu kendisinden 2-3 yaş büyük oyuncularımızın yaptığı antrenmanlara aldık ve göstermiş olduğu performans ile bizler üzerinde olumlu bir etki bıraktı. 1996 doğumlu olmasına rağmen futbol mantelatesi ve fiziği ile çok olumlu izlenimimiz oldu. Bursaspor gerçekten çok önemli bir oyuncu kazandı. 3-4 sezon içerisinde A takımı zorlayacağını ve Türkiye`nin ikinci bir Hakan Şükür`ü olacağını düşünüyorum. Transferinde emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Bursaspor`umuzun eski futbolcularından Köylü Mustafa`nın oğlu olan Yusuf Altıntaş ise yaptığı konuşmada “Babamdan dolayı ben Bursaspor`a çok sempati duyuyordum. Allah nasip etti 3-4 ay Bursaspor`da antrenörlük yaptım. Çok talepler vardı. Beşiktaş ve Trabzonspor`da Batuhan`ı istiyordu. İlk tercihimiz Bursaspor oldu. İnşallah oğlum başarılı olur ve Bursaspor`a faydalı olur” dedi.
Batuhan ise Bursaspor`a geldiği için çok mutlu olduğu belirtti. Hedefini ise Bursaspor A takımında futbol oynamak olduğunu söyleyen genç forvet Sercan Yıldırım ve Volkan Şen`i çok beğendiğini söyledi.
http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/haziran/19haz1k.jpg (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursaspor.org. tr%2Fantrenman%2F2009%2Fhaziran%2F19haz1.jpg) http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/haziran/19haz2k.jpg (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursaspor.org. tr%2Fantrenman%2F2009%2Fhaziran%2F19haz2.jpg)
Crocodile1963
19.Haziran.2009, 19:13
Alt yapı üretmeye devam edecek
Bursaspor alt yapısına genç yetenekler transfer edilmeye devam ediyor. Bursa amatör takımlarından Tunaspor`un 1994 doğumlu oyuncusu Yusuf Namdar (Forvet) ile Yeni Karamanspor`dan 1995 doğumlu Halil Emre Dural (Stoper) alt yapıya transfer edildi.
Alt yapı koordinatörümüz Faruk Korkmaz yaptığı açıklamada Bursa`nın amatör takımları ile Bursaspor`un ilişkilerinin son derece güzel olduğunu belirtti. Korkmaz " Bizler Bursa amatör ligini sürekli takip ediyoruz. Antrenörlerimiz amatör ligde oynanan maçları yakından takip ediyor. Bu sezon içerisinde tespit edilen Tunasporlu ve Yeni Karamansporlu oyuncuları kulüplerinden istedik. Sağolsunlar her iki takımın başkanları ve yöneticileri bizlere kolaylık sağladılar. Kendilerine bizlere göstermiş oldukları ilgilden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yeni oyuncularımızada bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLAR
http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/haziran/19haz3k.jpg (http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/haziran/19haz3.jpg) http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/haziran/19haz4k.jpg (http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/haziran/19haz4.jpg)
Crocodile1963
20.Haziran.2009, 21:43
Boris Savic Timsah için geldi!
Bursaspor'un transfer listesinde olduğu öğrenilen Boşnak stoper Boris Savic, yeşil beyazlı yöneticilerle görüşmek üzere Bursa'ya geldi.
Bursa'da bir otele yerleşen 21 yaşındaki Boşnak oyuncu, geçen sezon Hajdut Belgrad takımında oynadığını ve burada gösterdiği performansla bir çok takımdan transfer teklifi aldığını söyledi.
Ayrıca, Bosna-Hersek U-21 takımınında formasını giydiğini anlatan Boris Savic, ''Bir süredir Bursasporlu antrenörler tarafından izlendiğimi biliyordum. Yeni sezonla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere menajerimle buraya geldim. Bursaspor'da oynamak isterim. Umarım anlaşırız'' dedi.
Savic, Bursaspor ve Türk futbolunu yakından takip ettiğini de anlatarak ''Uzun süredir Bursaspor'u takip ediyorum. Özellikle Sercan Yıldırım gerçekten çok iyi bir oyuncu. Öğrendiğim kadarıyla şu an transferde adından epey söz ettiriyormuş. Bursaspor'un dışında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ı da yakından tanıyorum. Ayrıca Elvir Baliç'in de bir dönem Bursaspor forması giydiğini ve başarılı olduğunu biliyorum'' diye konuştu.
Genç oyuncunun menajeri Ayhan Kurtuluş ise Bursaspor'un yanı sıra Gençlerbirliği, Manisaspor, Antalyaspor, Ankaraspor, Denizlispor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehirspor'un da Boris Savic ile ilgilendiğini, ancak öncelikli olarak yeşil-beyazlı yöneticilerle görüşeceklerini kaydetti.
World Hollow o1
20.Haziran.2009, 22:53
vay vay 96'lı cocugu benım yılmaz hocam begenmiş.. :D
Crocodile1963
21.Haziran.2009, 22:29
TRT Spor bugünde bir bomba haber verdi.
Zapo'nun ardından Gökdeniz ve Hasan Kabze için görüşmelere başlamışız. . .
BeeTLeJuiCe
21.Haziran.2009, 22:37
Bursa kaynak arayışına girmedimi ya. :D
Sercan ile Volkan'ı bize versinler rahat rahat transfer yapsınlar :D
Crocodile1963
21.Haziran.2009, 22:38
Sercan - Volkanı alana Yazıcı bedava :)
KanaKe
21.Haziran.2009, 23:43
TRT Spor'da galiba hafiften sallamaya basladi.
tarikko
21.Haziran.2009, 23:52
Kesinlikle :)
nekop
22.Haziran.2009, 01:27
Gökdeniz haberi imkansız.Adamlar bizden alırken 10 milyon euroya yakın para harcadı.Geçen sene şampiyon oldular bu sene şampiyonlar liginde oynayacakla satmazlar Gökdeniz'i..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Düzeltme botonunun olmamasının kötü yanı :D İlk cümle saçma olmuş biraz. :D
Bordo61Mavi
22.Haziran.2009, 01:57
Gokdenizmi :D Guvendigimiz haber kaynagida de kalmicak
KaPaLı
22.Haziran.2009, 12:54
Gökdeniz Rubin'de yedek oturmuyomu ? Ben ne zaman Rubin maçını izlesem Gökdeniz hep sonradan giriyo. Hasan Kabze alabilir Bursaspor ama Gökdenizi en iyi ihtimalle kiralama yoluna giderler. Çok para verdi ona Rubin.
Crocodile1963
22.Haziran.2009, 13:44
Fotomaçta Gökdeniz ve Hasan Kabze Bursaspor yolunda diye bir başlık atmış. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. Hayırlısı olsun.
Transferde hareketli günler yaşayan Bursaspor, Ajax'ta futbol oynayan Türk asıllı oyuncu Kennedy Bakırcıoğlu'nu almak üzere. Bu oyuncunun menajerleriyle Bursa'da görüşen yöneticiler transferde büyük yol aldılar. Yeşil-beyazlı yöneticiler, "Aramızda ufak pürüzler kaldı. Sezonun en önemli transferine imza atmak istiyoruz. Bursaspor takımı gelecek sene taraftarına heyecan Kenedy Bakırcıoğlu, kalitesiyle gücümüze güç katar. Transfer yakında biter" dedi. verecek.
Kaynak:Fotomaç
Bordo61Mavi
22.Haziran.2009, 20:01
Fotomac yillardir Gokdeniz ve Fatih Tekke yi Istanbulun 3 buyuklerini yazdi :) Ben geldiklerini hic gormedim :)
Fotomacin atesi duman cikarsa ne olur :D
Crocodile1963
23.Haziran.2009, 23:24
Transferde şu ana kadar sesi soluğu çıkmayan Bursaspor'un, Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Promise Isaac ile ilgilendiği iddia edildi.
Bordo Mavili kulübün yabancı kontenjanını açmak için bedelsiz olarak satış listesine koymaya hazırlandığı genç futbolcuyu teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği gelen haberler arasında. Geçen sezon fazla forma şansı bulamayan Isaac'a Manisaspor'un da talip olduğu bildirildi. Başkan İbrahim Yazıcı'nın kısa süre içerisinde Trabzonspor yönetimiyle bir araya geleceği ve transferi bitireceği iddia edildi.
Kaynak: Bursa Hakimiyet
barahir
23.Haziran.2009, 23:31
TRT Spor bugünde bir bomba haber verdi.
Zapo'nun ardından Gökdeniz ve Hasan Kabze için görüşmelere başlamışız. . .
Beyler yanlış değerlendiriyosunuz olayları. Tamam gökdeniz gelmez, gelmeyebilir buna kimse bişi demiyo.. Sadece klübüyle görüşmeye başladığını söylemiş trt spor. Kesin geliyo denmemiş.. Fenerbahce Milanla görüşmeye başlasa bu o adamın geleceği anlamına gelmez. Haber de sallama veya kolpa olmaz:)
KanaKe
24.Haziran.2009, 00:21
Olur bal gibide olur. Gökdeniz 9 milyon € gibi bir ücretle transfer oldu Rubin Kazan'a ilk olarak Bursaspor satin almak istese en az 6-7 milyon € isteyecekler bu kadar para veremezler, ikinciside adam daha oraya gideli 1 sene oldu hemen ne diye satacaklar? Hasan Kabze icin yorum yapmadim olabilir en azindan daha gercekci.
sentugo
24.Haziran.2009, 01:14
Olur bal gibide olur. Gökdeniz 9 milyon € gibi bir ücretle transfer oldu Rubin Kazan'a ilk olarak Bursaspor satin almak istese en az 6-7 milyon € isteyecekler bu kadar para veremezler, ikinciside adam daha oraya gideli 1 sene oldu hemen ne diye satacaklar? Hasan Kabze icin yorum yapmadim olabilir en azindan daha gercekci.
arkadaşım anlamak istemiyorsun sanırım...
Gökdeniz ile anlaşılmıştır, ön sözleşme imzalanmıştır, 5-6 milyon bonservis bedeli ödenecektir falan mı yazılı orda.. Sadece Gökdeniz'İn kulübü ile görüşmelere başlanmış. Bu Gökdeniz keisn BUrsa'da demek değildir. Gelmek istemezse gelmez, para yetmezse gelmez.. Bu bu kadar basit..
Bu arada Hasan Kabze olabilir...
Fietra 10
24.Haziran.2009, 03:21
Şampiyonlar Ligi oynamak isteyen Gökdeniz şu aşama Türkiye'ye ve dolayısıyla Bursaspor'a geleceğini zannetmem..Bursaspor yönetimi boşa kürek çekiyor gibi geldi bana..
bursa_mc
24.Haziran.2009, 15:32
City Shin'e talip
Sercan Yıldırım transferi için Türkiye’ye gelmesi beklenen Manchester temsilcisinin, aslında Güney Koreli Young Rok’a göz koyduğu öğrenildi.
Transfer döneminin en hareketli kulüplerinden olan Bursaspor’da başdöndürücü gelişmeler yaşanıyor. Daha önce Sercan Yıldırım’ın transferi için Türkiye’ye geleceği açıklanan Manchester City kulübü temsilcilerinin aslında Timsah’ın golcü ismi Shin Young Rok’a talip olacağı öğrenildi. Geçtiğimiz hafta içinde Bursaspor TV’ye “Avrupa’dan Shin’e 5 milyon dolarlık teklif var” açıklamasının ardından başkan İbrahim Yazıcı’nın İngiliz kulübü yetkilerini Türkiye’ye davet ettiği ifade edildi.
TEKLİF ARTARSA OLUR
İstanbul’da Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılan başkan İbrahim Yazıcı’nın bugün gelmesi beklenen Ada temsilcisinin yöneticileriyle masaya oturacağı belirtildi. Başkan Yazıcı’nın İngiliz kulübünün önerdiği 5 milyon dolarlık teklifin artması durumunda Güney Koreli golcünün transferine, Ertuğrul Sağlam’ın da onayı ile yeşil ışık yakacağı gelen haberler arasında. Öte yandan Manchester City’nin bu transferin gerçekleşmemesi halinde, rotayı yeniden Sercan’a çevireceği vurgulandı.
deniz.91
24.Haziran.2009, 15:34
Cityde para çok onlar daha çok yıldızlaşmış iism arıyorlar shini transfer edecklerini düşünmüyorum ayrıca shin biraz daha kalırsa bursada ilerde daha iyi parayada gidebilir
Knightmare
24.Haziran.2009, 16:34
5milyon $ az paramı yaw, hiç düşünmem ben öyle bir teklifi alın sizin olsun derim :p
Crocodile1963
24.Haziran.2009, 16:37
Daha fazla yararlanmak ve 2-3 sene sonra daha iyi bir fiyata satmak varken ne gerek var şimdi göndermeye. Bursaspor'dan giderse bir tek Sercan gidicek diğerleri en az 1 sene daha Bursaspor'da. . .
Crocodile1963
24.Haziran.2009, 17:14
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sercan Yıldırım'ın transferiyle ilgili şu ana kadar kesinleşmiş bir şey olmadığını söyledi.
Sağlam, yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı takımın genç oyuncuları Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Shin Young Rok ve son olarak Serdar Aziz'in çok sayıda transfer teklifi aldıklarını belirtti.
Oyuncularına yapılan tekliflerin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Sağlam, ancak kulüp olarak bu oyuncuları satma gibi bir niyetlerinin bulunmadığını ifade etti.
Sağlam, dün İstanbul'da yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, Sercan Yıldırım'ın transferini konuştukları yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığına değinerek, ''Sercan Yıldırım'ın transferiyle ilgili şu ana kadar kesinleşmiş hiçbir şey yok. Sercan'a yurt dışından da çok ciddi teklifler var'' dedi.
Tatil süresince Sercan Yıldırım ve Volkan Şen ile görüşme fırsatı bulduğunu anlatan Sağlam, iki oyuncunun da kendisine burada mutlu olduklarını söylediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Transferde ismi geçen Sercan da Volkan da Bursaspor'da çok mutlular. İkisinin de 'gitmek istiyoruz' gibi bir yaklaşımları yok. Transferler, ancak hem kulübümüzün hem bizlerin hem de oyuncuların mutlu olacakları şartların oluşması halinde gerçekleşebilir. Yoksa bizim oyuncu satma gibi bir düşüncemiz yok. Ayrıca 'bu oyuncuları satıp, bunları yaparız' diye bir planımız da yok. Ayrıca biz kamuoyuna çıkıp 'Sercan'ı satıyoruz' demedik. Onlar bize geliyor.''
-''TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN''
Ertuğrul Sağlam, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının sürdüğünü, bu çerçevede 3 oyuncuyu transfer etmek istediklerini bildirdi.
Gerek kaliteleri gerek isim ve tecrübeleri bakımından taraftarların hiç tartışamayacağı oyuncuları kadrolarına katmayı düşündüklerini vurgulayan Sağlam, ''Taraftarımız bize güvensin. Bu konuda hiç merak içinde olmasınlar. Bir hafta içinde bu transferler son bulacak. Alacağımız 3 oyuncunun ardından transferi kapatacağız'' diye konuştu.
Sağlam, orta sahaya 2, forvet ya da savunmaya bir oyuncu transfer edeceklerini, bu futbolcuların ikisinin yabancı birinin ise yerli olacağını söyledi.
-''YILDIRAY VE GÖKDENİZ İLE GÖRÜŞMEDİK''
Transfer çalışmaları çerçevesinde Yıldıray Baştürk ve Gökdeniz Karadeniz ile görüştükleri yönünde haberler çıktığını da dile getiren Sağlam, ''Yıldıray ve Gökdeniz ile görüşmedik. İki oyuncu da gündemimizde yok'' diye konuştu.
Sağlam, sadece Rusya'da forma giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Hasan Kabze ile bir görüşmelerinin olduğunu ifade ederek, ancak bu oyuncunun da şu an Türkiye'ye gelmek istemediğini kendilerine söylediğini kaydetti.
Genç teknik direktör, Bursaspor'un 2009-2010 sezonundaki hedeflerini ise şöyle anlattı:
''Bizim başarıda devamlılığı sürdürme anlayışımız var. Hem kendimizi hem de taraftarımızı büyük beklentilere sokarak baskı altına almak istemiyoruz. İstikrarı düşünüyoruz. Geçen sezon yakaladığımız başarıyı bu sezona da taşımak istiyoruz. Yapacağımız transferlerle bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bunun yanı sıra önümüzdeki hedeflerimizden biri de altyapıdaki genç kardeşlerimizi Türk futboluna kazandırmak. Altyapıya bakış açımız bu. Yeni sezonda altyapıdan birçok futbolcuyu A takımda görebiliriz.''
bursa_mc
25.Haziran.2009, 20:31
Sercan M.Cıty'de
Yönetimden aldığımız duyumlara göre Sercan Yıldıırım 2 ay önce anlaşmış olduğu M.City e resmen gidiyor...M.Cityden yapılan 8 Milyon Paund bonservis ücreti Başkan Yazıcı tarafından kabul edilmiş ...Yarın veya 2-3 gün içinde resmi sözleşme imzanlanmak için Sercan İngiltereye gidecek....
bjk_melo_151
25.Haziran.2009, 20:42
Hayırlı olsun. Bursaspor bu parayı düzgün kullanır inşallah. Sercan Yıldırım'a başarılar.
eXcitinG
25.Haziran.2009, 21:00
Kaynak nedir?
Kaynaksız buraya haber ekLemiyoruz.
Crocodile1963
25.Haziran.2009, 21:05
Sercan M.Cıty'de
Yönetimden aldığımız duyumlara göre Sercan Yıldıırım 2 ay önce anlaşmış olduğu M.City e resmen gidiyor...M.Cityden yapılan 8 Milyon Paund bonservis ücreti Başkan Yazıcı tarafından kabul edilmiş ...Yarın veya 2-3 gün içinde resmi sözleşme imzanlanmak için Sercan İngiltereye gidecek....
Kaynak nedir ??
nerazzuri
25.Haziran.2009, 21:26
Sercan M.Cıty'de
Kaynak nedir?
bugra 1905
25.Haziran.2009, 21:37
Sercan M.Cıty'de
Kaynak????
uAburak89
25.Haziran.2009, 22:27
Yönetimden aldığımız duyum demiş ya, 4 kişi kaynak sormuş. xD
King_91
25.Haziran.2009, 22:34
herkes alıntı yapıp kaynak sormuş yahu :D
gerçekleşirse iyi para bir de sonraki satıştan pay maddesi olursa tadından yenmez .
bursa_mc
25.Haziran.2009, 23:06
Kesin bir kaynağı yok ama yönetimden gelen duyumlara göre..Zaten başkanın açıklaması Sercan'ı süper ligte bir takıma satmayacağız dedi..Sercan'ın konuşmasında ise İngiltere benı çok etkılıyor,orda oynamayı çok istiyorum gibi sözler söyledi..
nerazzuri
25.Haziran.2009, 23:55
Ben bu açıklamaya rağmen hala Sercan'ın Fenerbahçe'ye geleceğini düşünüyorum :)
Bordo61Mavi
26.Haziran.2009, 04:43
City bursaya kampmi kurdu takimi alsinlar bari :D
Crocodile1963
26.Haziran.2009, 14:27
Transfer kulislerinde, Bursasporlu yöneticiler ve dün akşam Bursa'ya gelen İngiliz kulübü yetkilileriyle yapılan pazarlıkta Sercan Yıldırım'ın transferi konusunda anlaşma sağlandığı konuşuluyor.
Anlaşma gereği ünlü İngiliz kulübü Manchester United'ın, Sercan Yıldırım karşılığında Bursaspor'a 10 milyon euro vereceği iddia ediliyor.
Bursaporum.com
bursa_mc
26.Haziran.2009, 15:50
Transfer kulislerinde, Bursasporlu yöneticiler ve dün akşam Bursa'ya gelen İngiliz kulübü yetkilileriyle yapılan pazarlıkta Sercan Yıldırım'ın transferi konusunda anlaşma sağlandığı konuşuluyor.
Anlaşma gereği ünlü İngiliz kulübü Manchester United'ın, Sercan Yıldırım karşılığında Bursaspor'a 10 milyon euro vereceği iddia ediliyor.
Bursaporum.com
Bize 8 milyon dediler ama fazla vermişler :D
Crocodile1963
26.Haziran.2009, 23:44
Ertuğrul Hoca sezon açılışında Bursaspor TV'deki canlı yayında "Hiçbir oyuncumuzu yurt içinden bir takıma satmayacağız" açıklamasında bulundu.
Ramazan adlı bir oyuncunun takıma katıldığını belirtti. . .
bursa_mc
27.Haziran.2009, 02:59
Bugun futbolcular ilk antremanı yaptılar..Gökhan Güleç ve Dani Rezende takımdan gönderilmemiş..
bjk_melo_151
27.Haziran.2009, 05:04
Daniel iyi oyuncu ama kullanılması gerek. Yeri de orta saha. Tello gibi serbest oynadığında iyi oynayan bir oyuncu. Gökhan, Beşiktaş'taki kötü oyununu sürdürüyor. Hala bekleneni veremedi. Umarım gelecek yıl iyi oynar.
bursa_mc
27.Haziran.2009, 15:14
M'Bami Geliyor!
Yeni sezon hazırlıklarının startını dün veren Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam hiçbir futbolcularını yurt içinde bir takıma satmayı düşünmediklerini, ancak yurt dışından gelecek cazip teklife de hayır diyemeyeceklerini söyledi. Genç hoca İvankov ve Shin'in milli takımlarda oldukları ve Sercan’a da iki gün izin verdikleri için çalışmalara eksik başladıklarını belirterek “6 Temmuz’da yeni transferlerinde gelmesiyle birlikte tam kadro olarak çalışmalar devam edeceğiz. Pendikspor'dan stoper ve ön libereo mevkiinde oynayan Ramazan Sal ile anlaştık. O da bugün bizimle birlikte başladı. Transferde haftaya somut gelişmeler olacak”
ÖN LİBERO TAMAM
“Takıma ve taraftara yakışır oyuncular alacağız. Ayrıca başkanla oturduk konuştuk. Futbolcularımızı yurt içine satmıyoruz. Bu oyuncuların yanlarına 3 kaliteli takviye yapacağız. Orta sahaya ve Tadeu'nun durumuna göre ön tarafa oyuncu bakacağız. Bu konuda biraz içeriden birazda dışarıdan destek bekliyoruz. Şehrin dinamiklerinin de destek vermesini bekliyoruz ki önümüzdeki sezon iyi işler yapabilelim. Buradan başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Ertuğrul hoca, İbrahim Akın ve Ersan Martin’in transferlerini kesinlikle düşünmediklerini, ancak Fransa’nın O.Marsilya takımının ön liberosu Modesta M’Bami ile anlaşmaya vardıklarını ve önümüzdeki hafta imzaya geleceğini belirtti.
kaynak:Avrupa Gazetesi
goosfraba
27.Haziran.2009, 15:18
Modeste M'bami ligimiz için çok iyi bir ön libero.
bursa_mc
27.Haziran.2009, 15:33
Daniel iyi oyuncu ama kullanılması gerek. Yeri de orta saha. Tello gibi serbest oynadığında iyi oynayan bir oyuncu. Gökhan, Beşiktaş'taki kötü oyununu sürdürüyor. Hala bekleneni veremedi. Umarım gelecek yıl iyi oynar.
Dani'nin mevkisi sağ bek..(:
anilton
27.Haziran.2009, 15:36
M'Bami doğruysa eğer müthiş transfer...
Marsilya'nın ve Kamerun milli takımının banko oyuncusu.Çok beğendiğim bir önlibero.Beşiktaş Ernst'i almadan önce önlibero arayışı içindeyken alınmasını çok çok istediğim bir oyuncuydu.Sözleşmesi bitti sanırım.Bursaspor süper bir transfer yapmış olur...
Crocodile1963
27.Haziran.2009, 16:00
Hoca canlı yayında M'Bami ile anlaştık demedi. Fransa Liginde oynayan Afrikalı bir oyuncu ile anlaşma aşamasında olduklarını söyledi. Nasıl böyle bir haber yapıyorlar anlamıyorum. . .
bursa_mc
27.Haziran.2009, 16:03
Hoca canlı yayında M'Bami ile anlaştık demedi. Fransa Liginde oynayan Afrikalı bir oyuncu ile anlaşma aşamasında olduklarını söyledi. Nasıl böyle bir haber yapıyorlar anlamıyorum. . .
Senin dediğin Muhammed Bah.Bah orta saha oyuncusu...
Crocodile1963
27.Haziran.2009, 16:05
Benim sitemim habere. Hoca canlı yayında X oyuncu ile anlaştık demediği halde nasıl X oyuncu Bursaspor'da diyebiliyorlar. . .
bursa_mc
27.Haziran.2009, 18:05
Sağlam'dan ayrılık sinyali!
Bursaspor, yeni sezonun hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "İstediğimiz transferleri yapamadık, bu bana rahatsızlık veriyor. Gereken takviyeler yapılmazsa, benim burada olmamın da bir anlamı kalmaz" dedi.
bursasporum.com
Crocodile1963
27.Haziran.2009, 20:34
Sağlam'dan ayrılık sinyali!
Bursaspor, yeni sezonun hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "İstediğimiz transferleri yapamadık, bu bana rahatsızlık veriyor. Gereken takviyeler yapılmazsa, benim burada olmamın da bir anlamı kalmaz" dedi.
bursasporum.com
Yalan haber olduğu baştan aşağı belli. Mynet.com'dan alınarak haber yapıldı ancak kısa bir süreden sonra haber kaldırılarak gerekli düzeltme yapıldı. . .
Crocodile1963
27.Haziran.2009, 22:26
Ramazan Sal Bursaspor'da. Pendikspor'dan transfer edildi. Stoper ve Ön libero mevkisinde görev alıyor. İyi referanslar ve maç gözlemlerinden dolayı transfer edilmiş.
Baykal Kulaksızoğlu'da %90 Bursaspor'da. Geçen sene Kayserispor- Gençlerbirliği-Bjk ve M.'Boro transfer etmek istemişti. 30 Haziran'da Young Boys ile olan sözleşmesi sona eriyor.
Baykal Kulaksızoğlu İsviçre-Türk vatandaşı. İsviçre U-21 takımında görev yapmış bir oyuncu genç yaşta CL tecrübesi kazanmış. . .
tarikko
27.Haziran.2009, 23:07
Bursaspor ile sözleşmesi sona eren Maxim Romashchenko, Rusya'nın FC Khimki takımıyla sözleşme imzaladı!..
Geçtiğimiz sezonu Bursaspor'da geçiren ve daha önceki sezonlarda Gaziantepspor ve Trabzonspor formalarını da giyen 33 yaşındaki Belaruslu oyuncu FC Khimki ile anlaştı!.. Romashchenko'nun, Rus kulübü ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.
Belaruslu oyuncu, geçen sezon Bursaspor'da 24 maçta forma giydi ve 4 gol attı.
Maraton
bursa_mc
27.Haziran.2009, 23:11
Yalan haber olduğu baştan aşağı belli. Mynet.com'dan alınarak haber yapıldı ancak kısa bir süreden sonra haber kaldırılarak gerekli düzeltme yapıldı. . .
Hata bursasporum.com'da nerdeyse hergün yönetimle iç içeler ama hala böyle asılsız haber koyuyorlar..
IcedEarth
28.Haziran.2009, 01:09
Sağlam ayrılırsa Bursa ciddi zorluklar yaşayabilir, ne pahasına olursa olsun Sağlam tutulmalı... Ayrıca Bursaspor birkaç takviyeyle Avrupa Kupalarına katılım için mücadele edecek seviyeye gelir bence...
Crocodile1963
28.Haziran.2009, 15:41
Veron'un adı geçiyor Bursaspor ile. Estudiantes 1.5 M $ vererek Chelsea'dan almış ve Veron yıllık 300.000$'a oynuyormuş. Görüşmeler başlamış menajer aracılığıyla. . .
Bursa Hakimiyet
Knightmare
28.Haziran.2009, 15:43
Veron!!! bir zamanlar en büyük hayranlarındandım, ManU zamanında :D
Bordo61Mavi
28.Haziran.2009, 17:46
Veron gelse ki gelmesi icin engel yok, Volkan Sen ile beraber forvetleri her mac 5-6 net gol pozisyonuna sokarlar
tarikko
28.Haziran.2009, 17:48
Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediği Arjantinli yıldız futbolcu Juan Sebastian Veron ile görüşmelerde sona gelindi. Yıldız futbolcunun önümüzdeki günlerde Bursa'ya gelmesi bekleniyor.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın görüştüklerini, ancak adını sır gibi sakladığı ünlü oyuncunun Arjantinli yıldız Veron olduğu öğrenildi. Başkan İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın haftalardır gizli bir şekilde görüşmelerini sürdürdüğü 34 yaşındaki futbolcuyla anlaşma konusunda sona gelindiği, önümüzdeki günlerde yıldız futbolcunun Bursa'ya geleceği öğrenildi. Arjantin'in Estudiantes takımında forma giyen tecrübeli futbolcunun 125 maçta 19 golü bulunuyor. Parma, Lazio, Menchester United, Chelsea ve Inter gibi dünya devi kulüplerde de forma giyen Veron'un da Bursaspor hakkında yaptığı incelemelerde olumlu izlenim aldığı ve transfere sıcak baktığı öğrenildi.
Sporx
Crocodile1963
28.Haziran.2009, 19:23
Haber bütün ajanslara düştü.TRT'de alt yazı geçiryo "Veron, Bursaspor'da" diye ancak son zamanlarda TRT'de saçmalamaya başlamıştı. İmzayı görmeden inanmam.
BaFraLı
28.Haziran.2009, 19:40
Bursa bombayı patlatıyor
Bursaspor, ünlü Arjantinli oyuncu Juan Sebastian Veron transferinde son aşamaya geldi.
Bursaspor, antrenör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine Juan Sebastian Veron ile yapılan görüşmelerde son aşamalara geldiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde Arjantinli oyuncunun Bursa’ya gelmesi bekleniyor.
Transfer çalışmalarını gizlilikle sürdüren Bursaspor’un yıldız oyuncu Veron ile görüştüğü öğrenilirken yayınlanan haberlerde 34 yaşındaki oyuncu ile anlaşmanın sağlandığı, önümüzdeki günlerde Veron’un Bursa’ya gelmesinin beklendiği belirtiliyor.
Juan Sebastian Veron kariyerinde Parma, Lazio, Menchester United, Chelsea ve Inter gibi kulüplerde forma giyerken son alarak ülkesinde Estudiantes takımında mücadele ediyordu.
Goal
anilton
28.Haziran.2009, 19:40
Veron gelirse helal olsun Bursa'ya.Adam daha bir ay olmadı Arjantin milli takımın Dünya kupası elemelerindeki Kolombiya ve Ekvator maçında 11 çıktı.Bu sene Estudiantes'te çok iyi işler yaptı.Sözleşmeside sona erdi sanırım.Yaş falan önemli değil Bursa'ya sınıf atlatır Veron.Türk futbolu açısından önemli bir olay.İnşallah gerçekleşir bu transfer...
bursa_mc
28.Haziran.2009, 22:07
Bana yalan haber gibi geliyor.Kariyerinin sonuna gelmişken yeni bir mecera aramaz diye düşünüyorum...Ama eğer gelirse belki yaş itibariyle çok faydalı olamaz ama takımın primini artırır..
Enterokinaz
28.Haziran.2009, 22:09
Bana yalan haber gibi geliyor.Kariyerinin sonuna gelmişken yeni bir mecera aramaz diye düşünüyorum...Ama eğer gelirse belki yaş itibariyle çok faydalı olamaz ama takımın primini artırır..
kesinlikle. gelmesine pek ihtimal vermiyorum fakat, gelirse de ülkemiz açısından da bursaspor açısından da tanınmışlık sağlar.
bursa_mc
28.Haziran.2009, 22:21
Transferin sessiz takımlarından Bursaspor, orta sahada Mustafa Sarp'tan boşalan ön libero mevkisi için Marsilya'nın orta saha oyuncusu M'Bami’nin peşine düştü.
Sercan Yıldırım ve Volkan Şen gibi futbolcularıyla transferde adından çok söz ettirmesine rağmen henüz taraftarının transfer beklentisine karşılık veremeyen Bursaspor, Marsilya'nın Kamerunlu orta saha oyuncusu Modeste M'Bami'yi transfer ediyor.
Daha önce Sedan ve Paris Saint German forması giyen ve geçtiğimiz sezon Marsilya'da ligde 23 maçın 17'sinde ilk onbirde şans bulmuş ve ilk onbirde oynadığı tüm maçlarda 90 dakika sahada kalmıştı.
1982 doğumlu Kamerunlu oyuncunun Salı günü Bursa'ya gelerek kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.
Ntvspor.net (UM)
Crocodile1963
28.Haziran.2009, 22:53
Veron transferi resmi siteden yalanlandı.
M'Bami'nin sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor.
ForsakeN
28.Haziran.2009, 23:01
http://www.sporx.com/images/1/29/7302_B_Logo001.jpg
Futbol Şube Sorumlumuz Mesut Mestan bugün medya organlarında yer alan Arjantinli oyuncu Sebastian Veron’un transferinin gerçeği yansıtmadığını ve bu oyuncu ile ilgilenmediklerini açıkladı.
Mestan sezona daha güçlü olarak girmek istediklerini belirterek “Basında yer alan Sebastian Veron ile ilgili bir transfer çalışmamız olmadı. Bu haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız”
bursa_mc
29.Haziran.2009, 02:21
Veron yalanlaması
Ertuğrul hocamız bugün basında çıkan haberlere cevap verdi.
Arjantinli ünlü yıldız Juan Sebastian Veron ile ilgili bugün çıkan haberleri yalanlayan teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor TV mikrofonlarına verdiği röportajı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
http://www.bursasportv.com/index/video/vid/202/Veron_Yalanlamasi
brotha
29.Haziran.2009, 07:14
http://www.onlysoccer.net/?action=read&idsel=38308
TURKEY/ BURSASPOR, Contacts with Veron
28 Jun| Eddy Akoglu | read 68
Source: DHA news agency
Bursaspor club officials are in talks with Estudiantes midfielder Juan Sebastian Veron (34).
Varonil
29.Haziran.2009, 15:13
M'Bami'nin gelmesi zor,genç ve piyasası olan bir futbolcu Ligue 1'de.Fakat şu Veron transferini bitirirse Bursaspor çok iyi bir iş başarmış olur.
bursa_mc
29.Haziran.2009, 16:17
Veron haberi çıktı bir ajansta ve virüs gibi heryere yayıldı..Yonetim yalanlama geldi zaten..Veron gelmıyor..
fmsmyrna
29.Haziran.2009, 16:39
http://www.onlysoccer.net/?action=read&idsel=38308
TURKEY/ BURSASPOR, Contacts with Veron
28 Jun| Eddy Akoglu | read 68
Source: DHA news agency
Bursaspor club officials are in talks with Estudiantes midfielder Juan Sebastian Veron (34).
Kaynak DHA zaten buradan almışlar haberi
bursa_mc
29.Haziran.2009, 20:30
Yine yalandır diye koymak istemıyor ama ya tutarsa :)
Diego yola çıkıyor
Arjantin’nin ünlü River Plate takımında forma giyen Diego Buonanotte’nin Bursaspor yolunda olduğu öğrenildi. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu ‘Süper Star adayı’ olarak gösteriliyor.
Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen Bursaspor’da İbrahim Yazıcı yönetimi Marsilya’nın Kamerunlu ön liberosu M’Babi’den sonra ikinci bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon adı Galatasaray ve Beşiktaş ile sık sık anılan Arjantinli Diego Buonanotte’nin peşine düşen Bursaspor’un bu transferde mutlu sona çok yakın olduğu bildirildi.
YARIN BEKLENİYOR
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş’ta görev yaptığı dönemde ısrarla alınmasını istediği süper yeteneğin Yeşil Beyazlı renklere kazandırılması için yoğun bir çaba harcandığı ve bunun an meselesi olduğu öğrenildi. Sağlam’ın kurmaylarından Mutlu Topçu’un 21 yaşındaki Buonanotte’nin menajerleriyle yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve Arjantinli oyuncunun yarın Türkiye’ye geleceği de iddia edildi.
ORTA SAHADA BEYİN
World Soccer dergisi tarafından “Geleceğin 50 Yıldızı” arasında gösterilen genç yıldız, seri çalımları, üstün top tekniği ve orta sahada üstlendiği “beyin” görevi ile bir çok futbol otoritesi tarafından “yarınların süper starı” olarak gösteriliyor. İbrahim Yazıcı yönetiminin çok gizli sürdürdüğü görüşmeler sonunda, Arjantinli futbolcunun yüksek bonservis bedelinin River Plate kulübü tarafından aşağı çekildiği belirtilirken, Buonanotte’nin Beşiktaş’ta oynayan vatandaşı Delgado’dan Türkiye ve Bursaspor hakkında bilgi aldığı da kaydedildi.
KİŞİSEL BİLGİLERİ
TAM ADI: Diego Mario Buonanotte Rende
DOĞUM TARİHİ: 19 Nisan 1988 (21 yaşında)
DOĞUM YERİ: Teodolina, Santa Fe, Arjantin
BOYU: 1,57
MEVKİİ: Orta Saha
KULÜP BİLGİLERİ
BULUNDUĞU KULÜP: River Plate
NUMARASI: 30
PROFESYONEL KARİYERİ:
YIL KULÜP MAÇ (Gol)
1996 River Plate 46 (13)
MİLLİ TAKIM KARİYERİ
2007-08 Arjantin U-20 5 (0)
2008 Olimpiyat Takımı 5 (1)
2008 YAZ OLİMPİYATLARI
Arjantin Milli Takım
2008 Pekin Olimpiyatları takım halinde altın madalya
Avrupa Gazetesi (UM)
Crocodile1963
29.Haziran.2009, 20:35
Keşke Diego haberini yazmasaydın :S
Bursaspor'un dış transferde Kayserispor'dan Turgay Bahadır ile anlaşmaya vardığı belirtildi..
Yeşil-beyazlı yönetim, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda Sivasspor, Ankaraspor ve Eskişehirspor'un da talip olduğu Turgay Bahadır ile temasa geçti. Bursa'ya gelerek Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ile görüşen Turgay Bahadır, Yeşil-beyazlı takımla prensipte anlaşmaya vardı. Turgay Bahadır'ın akşam saatlerinde Bursaspor ile antrenmana çıkması, yarın da resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
FIFA'nın 21 yaşında ülke tercihini belirtme mecburiyetini kaldırması sebebiyle bu yıl A Milli Takım'dan davet gelmesi halinde Ay-yıldızlı formayı da giyebilecek olan Turgay Bahadır, geçen yıl Kayserispor'da 29 maçta görev yaptı.
Ajansspor
bursa_mc
29.Haziran.2009, 20:37
yönetim bu sefer doğruladı bu transferi..Hayırlısı olsun..
deniz.91
29.Haziran.2009, 20:38
Buonanotte çok zor bir transfer peşinde dev kulüpler var onun Turgay transferi doğru ise hayırlı olsun umarım bizdeki gibi bursa taraftarınada saç baş yoldurmaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yönetim bu sefer doğruladı bu transferi..Hayırlısı olsun..
turgayımı doğruladı
bursa_mc
29.Haziran.2009, 20:46
turgayımı doğruladı
evet.
.Arjantinli biraz zor zaten..
Crocodile1963
29.Haziran.2009, 20:46
Yönetim'den Futbol Şube Sorumlusu görüştüklerini doğrulamış. Senden kısa bilgiler bekliyoruz Turgay hakkında . . .
deniz.91
29.Haziran.2009, 20:51
Turgayın fizik gücü biraz iyi başkada olumlu birşey diyemeyecğim malesef arada birde atıyor golü 198 cm civarı boyu olamsına rağmen yılda 1 yada 2 kafa golü atar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
+taraftarı kuaför masrafından kurtarır
Crocodile1963
29.Haziran.2009, 20:52
Oynadığı mevkiler ?
deniz.91
29.Haziran.2009, 20:54
orta saha sağ forvet nadirende sol mevki geçen sezon bizde hep forvet oynadı
KaF KeF
29.Haziran.2009, 22:16
Sağlam yalanladı !..
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Turgay Bahadır ile prensipte anlaştıkları yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un, Kayserispor'un sözleşmesini feshettiği Turgay Bahadır ile görüştüğü bildirildi. Ertuğrul Sağlam, Turgay Bahadır ile prensipte anlaştıkları yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi. Genç oyuncuyla bir araya geldiklerini anlatan Sağlam, ''Turgay ile görüşerek fikir alışverişinde bulunduk. Ancak herhangi bir şekilde aramızda anlaşma olmadı. Sadece görüşme oldu'' dedi.
Sağlam, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve Bursaspor'a katkı yapacak en iyi oyuncuların takıma kazandırılacağını belirtti. Bugüne kadar çok sayıda ismin gündeme geldiğine de değinen Sağlam, ancak bu isimlerin hiçbirinin doğru olmadığını sözlerine ekledi.
bursa_mc
29.Haziran.2009, 22:45
Yönetimle hoca arasında çelişki var..
Bordo61Mavi
29.Haziran.2009, 22:46
biri yalanliyor digeri dogruluyor kime inancaz :) Yonetimemi yoksa hocayami
Crocodile1963
29.Haziran.2009, 22:48
Sağlam görüşmemiz var resmi imza atılmadı diyor. Mestan ise görüşmemiz var diyor. Bunun neresi çelişki ?
bursa_mc
29.Haziran.2009, 22:51
Ben artık hiç bir habere inanmıyorum.İmza atılsın öyle :)
Crocodile1963
29.Haziran.2009, 22:55
Transferin tamamlanması için imza şart tabi ki de "çelişki" kelimesine takılmıştım. Zaten transfer konusunda 3 isim konuşma yapıyor(Sağlam-Yazıcı-Mestan) uyumsuzluk göremedim ben. . .
Crocodile1963
30.Haziran.2009, 14:40
Battala
http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
atağı (Fotomaç)
Yeşil-beyazlılar ayrıca Arjantin'in Deportivo Cali takımında forma giyen 25 yaşındaki Pablo Battala'yı yakın takibe aldı. Genç oyuncu geçen sezon kendi liginde 19 maçta 10 gol kaydetti. Battala, yeşil-beyazlı yöneticilere gönderdiği mesajda, "Türkiye'de ve Bursaspor'da seve seve futbol oynarım" açıklamasını yaptı.
bursa_mc
30.Haziran.2009, 16:50
Battala
http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
atağı (Fotomaç)
Yeşil-beyazlılar ayrıca Arjantin'in Deportivo Cali takımında forma giyen 25 yaşındaki Pablo Battala'yı yakın takibe aldı. Genç oyuncu geçen sezon kendi liginde 19 maçta 10 gol kaydetti. Battala, yeşil-beyazlı yöneticilere gönderdiği mesajda, "Türkiye'de ve Bursaspor'da seve seve futbol oynarım" açıklamasını yaptı.
Fotomaç ise balon haberdir..Türkiye'ye neleri getirmediler ki :D
Crocodile1963
01.Temmuz.2009, 03:05
file:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpgfile:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.jpgfile:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.jpgfile:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.jpghttp://img37.imageshack.us/img37/6995/clipboard02qms.jpg
M'Bami transferi yüksek olasılıkla tamamlanmış. Yönetim Arjantinli iki oyuncu ile temasta imiş. 30 Haziranda sözleşmeleri bitiyormuş. . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://i43.tinypic.com/20idw0x.jpg
Haber Linki : http://www.skysports.com/story/0,19528,11800_5407980,00.html (http://forum.turksportal.net/vb/../redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skysports.com% 2Fstory%2F0%2C19528%2C11800_5407980%2C00.html)
Üstteki mesajı düzeltmek için gönderilmiştir.
deniz.91
01.Temmuz.2009, 04:52
mbami iyi transfer arjantinli dediğinizide ben biliyorum sanırım bizim takım için bir ark araştırırken burdsasporun adının geçtşiği biri isim dmeişti ama unuttum adını:D
bursa_mc
01.Temmuz.2009, 14:27
Bursasporum.com yorumlarında biri Veron gelecek rahat olun bilgi sağlam diye :)
Bordo61Mavi
01.Temmuz.2009, 14:59
Bursa'dan en az bi tane ses getircek transfer bekliyorum
bursa_mc
01.Temmuz.2009, 18:01
Bursa'dan en az bi tane ses getircek transfer bekliyorum
Sercan Yıldırım iyi bir fiyata satılırsa ses getirecek transfer yapılır..Yoksa takımda zaten para yok..Aslında Yazıcı belki sıcak para işini Sercan'a güvenipte tekrar başkan oldu..
Crocodile1963
02.Temmuz.2009, 01:18
Sercan, Bursaspor ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
http://i42.tinypic.com/2hd8dag.jpg
file:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-5.jpgfile:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-6.jpg
anilton
02.Temmuz.2009, 01:26
En iyisi olmuş Sercan için...
eXcitinG
02.Temmuz.2009, 02:12
1 yıL daha uzattı ne demek yahu. Adam serbest mi kaLıyordu da sözLeşmesini uzattı. SözLeşme uzatıLınca sanki transfer oLma durumu ortadan mı kaLkıyor ?
SözLeşme uzattı Lafından birşey anLamadım ben.
nerazzuri
02.Temmuz.2009, 02:14
1 yıL daha uzattı ne demek yahu. Adam serbest mi kaLıyordu da sözLeşmesini uzattı. SözLeşme uzatıLınca sanki transfer oLma durumu ortadan mı kaLkıyor ?
Göz dağı. Kısacası satmıyoruz gibi birşey. En azından Türkiye sınırları içerisine.
Addolorato
02.Temmuz.2009, 02:17
Mantıklı olarak yeni sözleşme imzalayan bi futbolcu klüpte mutludur yani bugün imza atıp yarın başka takıma gitmez. Bu sene avuç yalarsın diyor Fenerbahçe'ye :D
eXcitinG
02.Temmuz.2009, 02:19
Aziz YıLdırım 7 veriyorum dese gövde gösterisi feLan kaLmazda neyse :)
Sercan için bir kaç yıL daha Bursada kaLmak daha mantıkLıydı zaten. En güzeLi oLDu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Temmuz.2009, 02:25
bencede bu sözleşme uzatma satmıyoruz mesajını veriyor,ayrıca Sercan içinse en iyisidir kalmak şu anda.
Crocodile1963
02.Temmuz.2009, 02:51
Sercan, Bursaspor'dan iyileştirme talep etti. Bursaspor buna karşında 1 yıl daha sözleşme uzatma teklif etti. Sonuçta her iki tarafta kazançlı çıkmış oldu. 2012'ye kadar Sercan'ın Bursaspor ile sözleşmesi var. . .
MeMo
02.Temmuz.2009, 03:52
Mantıklı olarak yeni sözleşme imzalayan bi futbolcu klüpte mutludur yani bugün imza atıp yarın başka takıma gitmez. Bu sene avuç yalarsın diyor Fenerbahçe'ye :D
Yavaş Eralp :)
Sercan'ı isterdim açıkçası gelmiyor demek ki hayırlısı olsun.
YusufT19
02.Temmuz.2009, 12:29
Tottenham halen istiyormus Sercan'i.
KaPaLı
02.Temmuz.2009, 12:47
Yavaş ol biraz eralp.
Sercan'ın uzatması kendisi açısından iyi oldu. 19 yaşında daha çok genç ve eğer '' KENDİNİ GELİŞTİRİRSE '' ileride daha büyük paralar kazanabilir.
Memedov
02.Temmuz.2009, 12:52
Sercan'ın Bursaspor'da kalacağı belliydi zaten. kendini biraz daha geliştirmesi gerekiyor. Bursaspor'a ilerleyen senelerde daha çok faydası olacaktır. hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Crocodile1963
02.Temmuz.2009, 15:31
GAZETE HABERTÜRK - KARTAL YİĞİT'İN HABERİ
Yeşil beyazlıların yıllık 1.5 milyon euro önerdiği Yıldıray Baştürk ile anlaşması an meselesi.
Geçtiğimiz sezon teknik direktörlüğe Ertuğrul Sağlam'ın gelişinin ardından büyük bir çıkışa geçen ve ligi çok iyi bir şekilde bitiren Bursaspor yeni sezon için de iddialı. Bu nedenle Sercan ve Volkan Şen gibi genç yetenekleri istedikleri yüksek paralar ödenmediği sürece elden çıkartmayı düşünmeden Timsahlar, kadroyu da güçlendirmenin yollarını arıyor.
Şu ana kadar dış transferde henüz hiç kimseye imza attırmayan Bursa'nın Bundesliga ekibi Stuttgart'ta forma giyen Yıldıray Baştürk'le anlaşma zemini aradığı öğrenildi. Milli oyuncuyu ikna etmek uğruna Anadolu kulüpleri için çok ağır bir yükün altına girmeye hazır olan Bursa, oyuncuya yıllık 1.5 milyon euro önerdi. Geçirdiği sakatlıklardan sonra sağlığı düzelse de takımdaki rolü eskisi gibi olmayan Yıldıray'ın da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.
-ÜÇ İSİMLE KESİN ANLAŞILDI-
Timsahlar, Yıldıray'ın yanı sıra iki yabancı ve bir yerli oyuncuyla da anlaşmak üzere. Bonservisi, Arjantin'in Velez Sarsfield kulübünde bulunan ve geçtiğimiz yıl Kolombiya'nın Deportivo Cali ekibinde forma giyen 25 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu Pablo Batalla'yla imzaya çok yaklaştığı öğrenildi. Marsilya'da forma giyen 27 yaşındaki ön libero Modeste M'Bami'nin de bugün Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
Öte yandan Kayserispor'la yaşadığı anlaşmazlık sonucu bu kulüple yollarını ayıran, geçtiğimiz yılın flaş isimlerinden 25 yaşındaki Avusturya asıllı golcü Turgay Bahadır'la kesin anlaşmanın sağlandığı öğrenildi.
bursa_mc
02.Temmuz.2009, 16:42
Yıldıray ve Hamit'in menejerleri aynıymış..İki futbolcuda Almanya'da kalacak diye açıklama yaptı..Zaten hoca da Yıldıray'ı yalanlamıştı..
Hugo
02.Temmuz.2009, 18:15
Bursaspor Skela’nın peşinde
Alman basınına göre Bursaspor, Energie Cottbus’un orta saha oyuncusu Skela ile ilgieniyor
Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde devam ettiren Bursaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Kayserisporlu Turgay Bahadır ile imza aşamasına gelen, Fransa'nın Marsilya takımında forma giyen M'Bami ile de anlaştığı iddia edilen Bursaspor, transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, Alman transfer haberleri sitesi 'www.transfermarkt.de'de yer alan bir habere göre, geçen sezon Almanya 2. Ligi'ne düşen Energie Cottbus'ta forma giyen Arnavut orta saha oyuncusu Ervin Skela ile de görüşüyor. Bu futbolcuyla ayrıca görüşen kulüpler arasında Bundesliga ekiplerinden Mainz, Mönchengladbach, İtalyan Seri A'dan Cagliari ile Komşu’dan Olympiyakos ve AEK’nın da olduğu iddia ediliyor.
goal.com
bursa_mc
02.Temmuz.2009, 21:51
Yazıcı:"Avusturya kampına kadar transfer bitecek."
tarikko
02.Temmuz.2009, 23:47
Bursaspor'un, Kayserisporlu Turgay Bahadır ile anlaştığı bildirildi.
Bursaspor, Kayserispor'da forma giyen ve bir süre önce Özlüce Tesisleri'ne gelerek yönetimle görüşen Turgay Bahadır ile anlaştı.
Bursaspor'un akşam saatlerinde yapılan çalışmasına katılan santrfor Turgay Bahadır, kaptan Ömer ile birlikte koşu yaptı.
Bursaspor Kulübü yönetiminin, bu oyuncuyla yarın imza için masaya oturması bekleniyor.
Maraton
Crocodile1963
03.Temmuz.2009, 00:21
Turgay Bahadır Bursaspor'da !
Turgay, Bursaspor'un bu akşam ki antremanına katıldı. Yarın sözleşme imzalanması bekleniyor.
Haberin görüntüleri : http://www.bursasportv.com/index/video/vid/230/Turgay_Bahadir_Bursaspor_da (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursasportv.co m%2Findex%2Fvideo%2Fvid%2F230%2FTurgay_Bahadir_Bur saspor_da)
deniz.91
03.Temmuz.2009, 00:35
Hayrılı olsun iki taraf içinde
bursa_mc
03.Temmuz.2009, 01:33
Tadeu-Sercan-Gökhan-Turgay-Shın 5 forvet ???
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2009, 04:50
Turgay la ne isleri var ?
Sol kanat varmiki Roma gittikten sonra bu bolgeye kimse alinmadi yanlis bilmiosam ? Hocanin istedigi bi futbolcumuydu acaba Turgay ?
Crocodile1963
03.Temmuz.2009, 14:43
Muhammet Demir'de var oldu 6 forvet :)
Bursaspor'un yaptığı transferler kesinlikle Ertuğrul Sağlam'ın istediği oyuncular. Transfer sezonu başında 3 tane oyuncu alınacak denildi ve yıldız oyuncularımızı satmayacağız denildi. Sercan - Volkan'ı satmadılar sözleşme yenilediler. Transferler bu hafta içinde sonlanacak zaten.
Ne olursa olsun kongre tarafından seçilmiş bir BURSASPOR BAŞKANI var. İbrahim Yazıcı'yı sevmesek bir Bursaspor Başkan'ı olduğu için destek vermek zorundayız.
Saygılar. . .
bursa_mc
03.Temmuz.2009, 15:36
Turgay la ne isleri var ?
Sol kanat varmiki Roma gittikten sonra bu bolgeye kimse alinmadi yanlis bilmiosam ? Hocanin istedigi bi futbolcumuydu acaba Turgay ?
Bursaspor alt yapısın gelen Eren Albayrak var..Geçtiğimiz sezonda fazla forma şansı bulamadı ama bu sene 11 de forma bulacaktır..Sol kanatta Yenal var..Ayrıca Volkan Şen'de sol kanat oyuncusu ama mecburiyetten dolayı sağ kanatta oynatılıyor..
Sağ tarafta yine Bursaspor alt yapısından yetişen,Kasımpaşa'ya kiralık verilen İsmail Özgür vardı ama bonservisi Kasımpaşa'ya verildi..Ne çok alt yapı çıktı :D
bursa_mc
03.Temmuz.2009, 16:26
Turgay ve Ramazan Bursaspor'da
Bursaspor, Kayserisporlu Turgay Bahadır ve Pendiksporlu Ramazan Sal'ı renklerine bağladı. İmza töreni Bursa Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleştirildi.
Sonunda imzalar atıldı.Hayırlı olsun.
bursa_mc
05.Temmuz.2009, 01:47
Battala
atağı (Fotomaç)
Battala bu gece Türkiye'ye geliyormuş.
Addolorato
05.Temmuz.2009, 01:50
Battal Gazi gibi ismi var (:
Alicanfmfan
05.Temmuz.2009, 01:55
19 Maçta 10 gol iyi sayılabilir , Hayırlı olsun Bursaspor'a
Ayrıca Battala forvet mi eger forvetse Bursaspor bu sezon baya bir forvet oldu takımda...:D
bursa_mc
05.Temmuz.2009, 02:12
İsim Batallaymış sanırım :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mevki de ofansif ortasaha..Fm'nin dediğine göre (:
Alicanfmfan
05.Temmuz.2009, 02:20
Amc ise gol ortalaması cok yüksek cok iyi bir transfer olacagına inanıyorum...
bursa_mc
05.Temmuz.2009, 23:49
Tangocu ile görüşmeler başladı!
Turkcell Süper Lig takımlarından Bursaspor, Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla ile transfer görüşmesine başladı.
Avusturya'da yapacağı kamp öncesi transfer çalışmalarını tamamlamak isteyen Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde yer alan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Batalla ile görüşme masasına oturdu.
Menajeriyle birlikte Özlüce Tesisleri'ne gelen Batalla'nın transferindeki durumun, yarın belli olması bekleniyor.
Crocodile1963
06.Temmuz.2009, 00:25
Oyuncuyla anlaşılmış birazdan açıklanır. . .
bursa_mc
06.Temmuz.2009, 00:27
Oyuncuyla anlaşılmış birazdan açıklanır. . .
Nerde yazıyor..
Crocodile1963
06.Temmuz.2009, 01:15
Nerde yazıyor..
Sen bana inanmıyor musun ? :)
Bordo61Mavi
06.Temmuz.2009, 01:24
Resmi aciklama yapilmadi sanirim, haberler nerden ?
Crocodile1963
06.Temmuz.2009, 01:28
Resmi açıklama yapılır yarın bu saatten sonra açıklama olmaz. Arjantin'den Bursa'ya / Özlüce Tesislerine kadar oyuncuyu getirip de imza attıramayacaksak :)
Çok kaliteli oyuncu yalnız Pablo Batalla bu sene adından söz ettirebilir.
Not: Pablo Batalla, Bursaspor'un bu sezon ki ilk yabancı transferi ve ayrıca ilk Arjantinli oyuncu transferi olucak. . .
Bordo61Mavi
06.Temmuz.2009, 01:30
Hadi hayirlisi diyelim ozaman. Yavas yavas bi kac daha bomba patlicak bu ligde :)
bursa_mc
06.Temmuz.2009, 16:16
Tesisler gezdirilmiş,tribünleride izlettirsinler imzayı hemen atar.. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.bursasportv.com/index/video/vid/254/Batalla_Ozluce_de
Universal
06.Temmuz.2009, 16:21
Batalla defans oyuncusu değil mi?
Crocodile1963
06.Temmuz.2009, 17:17
Pablo Batalla ileriye dönük ortasaha oyuncusu yani FM diliyle MC / AMC
Professeur
06.Temmuz.2009, 17:24
Battala
http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fads.sabah.com.tr%2 Fadserver%2Fclick.ads%3Fn%3Daf578454)
atağı (Fotomaç)
Kusura bakmayın ama daha yeni görüyorum.Deportivo Cali Kolombiya takımı değil miydi yahu?:DHayırlı olsun bu arada iş yapacak gibi.İnşallah Bursaspor'a yararlı olur.
Crocodile1963
06.Temmuz.2009, 17:36
Fotomaç'ın haberi :) Oyuncunun asıl kulübü Velez ancak Deportivo Cali'de kiralık oynadı. 25 yaşında olması avantaj yaşlı oyuncularla uğraşmıyoruz eskisi gibi. Hayırlı olsun.
Akşam saatlerinde de Baykal'ın tekrar Bursa'ya gelmesi bekleniyor. Büyük olasılıkla imzayı atacak.
M'Bami'ye de Türkiye'deki iki takımdan teklif varmış ne kadar doğru bilmiyorum menajerlerin fiyat yükseltme politikası olabilir. . .
bjk_melo_151
06.Temmuz.2009, 17:47
Baykal, İsviçre vatandaşlığı olan ve soyadı Kulaksızoğlu olan oyuncu mu?
Crocodile1963
06.Temmuz.2009, 18:27
Baykal, İsviçre vatandaşlığı olan ve soyadı Kulaksızoğlu olan oyuncu mu?
Aynen öyle . . .
bursa_mc
07.Temmuz.2009, 01:12
Baykal'ın geldiği falan yok beya..Nerden çıkardın geliyor diye.
gezenti
07.Temmuz.2009, 02:46
Battala iyi oyuncu birde baseldeki adamı alırsak orta saha çok iyi olucak forvette sercan ve shin defansif orta saha lazım böyle bir adamda zor bulunucak gibi geliyor.M'bami alınsaydı çok sevinicektim ama olmuyacak gaiba o transfer..
bursa_mc
07.Temmuz.2009, 02:51
Arjantinli kesin gibi..Baseldeki gelmeyecek..M'bami parayı yükseltmiş ama sanırım oda gelecek..
bjk_melo_151
07.Temmuz.2009, 04:15
M'Bami bencil oyuncudur ama dayanıklı adamdır. Savunması iyidir. Tjikuzu'dan teknik ama onun kadar savaşçı değildir. Deneyim açısından bakarsak iyi bir kazanç. Mustafa Sarp'ın yokluğunda takıma katkısı olur.
Varonil
07.Temmuz.2009, 04:43
Ligue 1'in havasını solumuş bir futbolcu,Bursaspor için çok güzel bir transfer olur M'Bami
Crocodile1963
07.Temmuz.2009, 21:35
Pablo Batalla yarın 12.00 imzalayacakmış. Romanya Liginden bir isim önerilmiş FM'deki özellikleri çok paspal pek ihtimal vermediğim için yazmıyorum . . .
Crocodile1963
07.Temmuz.2009, 21:46
Bursaspor TV'de bizi doğruladı. Pablo Batalla'nın yarın imzalayacağını alt yazı halinde bildiriyor.
Saat 18.00 Pablo BursasporTV'ye konuk olacak. . .
tarikko
07.Temmuz.2009, 23:57
http://img268.imageshack.us/img268/5781/batallap.jpg (http://img268.imageshack.us/i/batallap.jpg/)
Abi Oyundaydım koyayım dedim :)
sentugo
08.Temmuz.2009, 00:09
bu nedir ya ?? altyapıdaki oyuncularımız daha kalitelidir bea
Crocodile1963
08.Temmuz.2009, 00:25
Çok iyi bir oyuncu bu rahat ol sen :)
KanaKe
08.Temmuz.2009, 14:59
Editorde CA ve PA haric diger özellikleri girilmemis hepsi random olarak girilmis yani her yeni oyun acisinizda özellikleri farkli cikiyor :)
Crocodile1963
08.Temmuz.2009, 16:38
Hüseyin Çimşir'i almışız.
KaPaLı
08.Temmuz.2009, 16:39
Nasıl yani ? Hüseyin Bursa'yamı gitmiş.
Crocodile1963
08.Temmuz.2009, 16:41
Dinamo Kiev'in teklifini reddetmiş. Ertuğrul Hoca canlı yayında basın toplantısında söyledi. Bursaspor TV'den takip edebilirsiniz. . .
shamur1
08.Temmuz.2009, 16:43
N'diyosn vallaha mı :) Şaka bir yana eğer doğruysa Hüseyin'in çok katkısı olur Bursa'ya.
nekop
08.Temmuz.2009, 16:45
Bursaspor Egemen transferine misilleme yaptı. :D Kaptanlarını aldık kaptanımızı aldılar. :D
shamur1
08.Temmuz.2009, 16:51
SON DAKİKA... Trabzonspor kaptanı Hüseyin Çimşir, Bursaspor'la 2+1 yıllık anlaşma sağladı.
Artık Bursa'da bol bol top keser iyi kesicidir Hüseyin , ha birde günün de olursa entrasan pasları da vardır :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img337.imageshack.us/img337/574/hseyincimsirvz1.jpg
Crocodile1963
08.Temmuz.2009, 17:19
Yabancı oyuncu kadrosunu şişirmemek için yapılmış bir hamle. M'Bami ile anlaşılmıştı ancak Türkiye'ye gelince bazı menajerler oyunu ile %50 daha fazla para istemiş. Bunun üzerine Sağlam, Yazıcı'dan Hüseyin'i almalarını istemiş. Ertuğrul Hoca'nın tercihlerine güveniyoruz.
Türkiye'de Hüseyin'den daha iyi Türk ön libero mu bulacağız ?
Trabzon'da kaç para alıyordu Hüseyin arkadaşlar belirtirse iyi olur ?
Cyzio
08.Temmuz.2009, 17:24
Türkiye'de Hüseyin'den daha iyi Türk ön libero mu bulacağız ?
Trabzon'da kaç para alıyordu Hüseyin arkadaşlar belirtirse iyi olur ?
Şunu tüm içtenliğimle söylüyorum: Hüseyin ancak küme düşmemek için oynayan takımlarda oynayabilecek teknik kapasitede bir oyuncudur.Diyeceksiniz şimdi e o zaman bunca zaman TS'de nasıl oynadı?Bunun cevabını bizde çok araştırdık, ama bulamadık.Tek tahminim birileri tarafından torpilli olabileceği.Maç içinde yaptığı tek iş top kesmek.O kestiği topların yarısınıda rakibe atar zaten.Ve bu görev için bizde aldığı para yaklaşık 2 trilyon idi.Hüseyin'i şutlamamaızın en büyük sebebide buydu zaten..;)
Allah size sabır versin kardeşim.Tek diyebileceğim bu..
deniz.91
08.Temmuz.2009, 18:40
Bence gereksiz bir transfer
Trabzonspor
08.Temmuz.2009, 18:47
Kiev deniyordu Bursa'ya transfer oldu vay canına.
Crocodile1963
08.Temmuz.2009, 18:55
Bence gereksiz bir transfer
Mustafa Sarp'ın yerine alındı.
Sanırım bu sene 4-3-3 oynayacağız. Avusturya kampında diziliş belirlenir. Görüşüm bu şekilde. . .
Ivankov
Ali Tandoğan Ömer Tuna ?(Keçeli)
? -Hüseyin-
Krita Batalla
Sercan Volkan Şen
Tadeu(Shin)
Bordo61Mavi
10.Temmuz.2009, 07:21
Huseyin senede kac para alcak Bursa'dan
Boyle misilemeye can kurban :) Saka bi yana Huseyin Trabzon stresinden kurtuldu, en azindan istikrarli sekilde oynicani dusunuyorum.
tarikko
10.Temmuz.2009, 14:10
Olympique Marsilya'da forma giyen Modeste M'Bami, Bursaspor'un teklifini reddetti.
Fransız basınında yer alan habere göre, Bursaspor Kulübü'nün bir süredir görüşmelerde bulunduğu 26 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu ile anlaşma sağlayamadığı belirtildi.
Bonservisi elinde bulunan M'ami'nin, Bursaspor'un teklifini kabul etmemesinin ardından İngiliz ve İspanyol kulüpleriyle görüşmelere başladığı öğrenildi.
Sporx
deniz.91
10.Temmuz.2009, 18:54
mbamiyi alsa çok iyi bir transfer yapacaktı kötü bir haber bursa için
bursa_mc
10.Temmuz.2009, 22:31
Hüseyim Çimsir Kemal Arslan sadece alternatif oyuncular bence..Hayırlısı olsun..
Bordo61Mavi
11.Temmuz.2009, 04:28
Huseyin alternatif olmaz ;) olsa Trabzonda olurdu. Ertugrul hoca sezon sonunda gorusmus Huseyinle onu iyi kullanabilir bence
Alicanfmfan
11.Temmuz.2009, 04:32
Hüseyin çöp adam degil milli takımda oynamıs ve trabzonun kaptanı , bursaspor son derece iyi bir transfer yaptı hüseyin bursaspor'da başarılı olacaktır.
Böylelikle Sarp'ın yeri dolduruldu...
Crocodile1963
11.Temmuz.2009, 15:05
Florin Lovin se va transfera in Turcia la Bursaspor
Presa sportiva din Turcia anunta ca foarte probabil transferul mijlocasului roman Florin Lovin de la Steaua Bucuresti la Bursaspor.Mutarea ar urma sa se concretizeze in urmatoarele zile si ar costa gruparea turca suma de 400.000 euro.
Component de baza al gruparii ros-albastre in ultimele sezoane, Florin Lovin, 27 ani, intrase in dizgratia suporterilor stelisti dar si a patronului echipei Gigi Becali cel care de altfel il si pusese la inceputul acestei veri pe lista de transferuri.
Data: 08.07.2009
Kaynak: www.mondonews.ro (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.mondonews.ro)
Ayrıca Transfermarkt.de sitesinde Lovin, Bursaspor'un oyuncu olarak geçiyor. . .
Knightmare
11.Temmuz.2009, 16:14
bende aynı haberi bursahakimiyet.com.tr adresinde gördüm. kaynak belirtilmemiş açıkça. 1.90 boyu varmış, ön liberoymuş :)
shamur1
11.Temmuz.2009, 17:31
Hüseyim Çimsir Kemal Arslan sadece alternatif oyuncular bence..Hayırlısı olsun..
Hüseyin alternatif ise banko kim :)
King_91
12.Temmuz.2009, 01:50
ben hüseyin'i baştan beri beğenmiyordum ama hiç birşey yapmasa tecrübesiyle bursaspora birşeyler katar .
bursa_mc
12.Temmuz.2009, 23:19
Hüseyin alternatif ise banko kim :)
Bekir Ozan-Kirita ;)
Aşk-ı Şehir
12.Temmuz.2009, 23:30
Bekir Ozan-Kirita ;)
Yapma dostum. Hüseyin Cimşir Bursaspor'a gittiyse emin ol 11 garantisi almıştır...
Crocodile1963
12.Temmuz.2009, 23:53
Yeri garanti bir oyuncu hiç olmadı Bursaspor'da. Her oyuncunun yerine alternatifi hazır. Hazırlık maçlarında daha net gözükür. . .
Sheriff
13.Temmuz.2009, 02:42
Her oyuncunun alternatifi tabiki olur ama mesela Sercan'ın yeri garantidir. Yeri garanti oyuncular vardır mutlaka..
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2009, 02:54
Huseyin banko oynicaktir, sezonun hemen sonrasinda gorusulmus bi oyuncu . Ertugrul ilk 11 oynatir.
anilton
13.Temmuz.2009, 03:17
Hüseyin'in tecrübesi yeter süper ligde oynamaya.Çok yetenekli olup olması önemli değil.Banko oynar...
bursa_mc
13.Temmuz.2009, 03:19
Ofansif bölgesi nasıl olacak onu merak ediyorum.Shın-Sercan-Turgay-Tadeu-Pablo-Muhammed-Halil Zeybek
anilton
13.Temmuz.2009, 03:23
Bursa ne oynayacak bilgin var mı?Ertuğrul Hoca sistem olarak ne düşünüyor...
bursa_mc
14.Temmuz.2009, 03:23
Bursa ne oynayacak bilgin var mı?Ertuğrul Hoca sistem olarak ne düşünüyor...
Çarşamba günü belli olur hazırlık maçında ama bu kadar ileriye dönük adam varken ofansif olur büyük ihtimalle..
bursa_mc
14.Temmuz.2009, 21:39
Hoca 4-4-2 düşünüyormuş..Batalla sahada olduğu zaman tek forvet oynatacakmış galiba.
eXcitinG
14.Temmuz.2009, 21:56
4231 oynayacak Bursa. Bunu Beşiktaş ta da oynatıyordu ErtuğruL hoca.
Sağda Sercan, soLda Turgay önLerinde Tadeu,Shin..
Arkada BattaLa.
anilton
14.Temmuz.2009, 21:59
Şu anda Bursaspor için ne iyisi bu olur bence;
---------------İvankov--------------
Ali------Tuna/İbo----Ömer-----Keçeli
---------Hüseyin----Krita-----------
Sercan--------Batalla---------Volkan
---------------Tadeu---------------
Crocodile1963
14.Temmuz.2009, 22:03
FM 2010 için iyi bir taktik(4-2-3-1) olacağı kesin ancak hazırlık maçlarında farklı oyuncular ve farklı taktikler deneneceği kesin. . .
bursa_mc
14.Temmuz.2009, 22:18
----------İvankov----------
Ali---Tuna---Ömer---Mustafa
------Bekir(Hüseyin)-Kirita-------
--------Volkan---Ozan İpek-----
-------------Batalla----------
----------Sercan(Shın)----------
4-4-2
----------İvankov----------
Ali---Tuna---Ömer---Mustafa
Volkan-Kirita-Batalla-Ozan İpek
------Sercan---Shın-----
Crocodile1963
19.Temmuz.2009, 01:32
Ivan Ergiç kampa katıldı
Daha önce Özlüce Tesisleri`ne gelerek görüşmelerde bulunan Ivan Ergiç takımıızın Avusturya kampına katıldı.
http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/temmuz/18temmuz1k.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursaspor.org. tr%2Fantrenman%2F2009%2Ftemmuz%2F18temmuz1.jpg) http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/temmuz/18temmuz2k.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursaspor.org. tr%2Fantrenman%2F2009%2Ftemmuz%2F18temmuz2.jpg)
BaFraLı
19.Temmuz.2009, 17:06
İyi bir transfer olmuş.Basel'de oynuyodu.Bursaspor'a katkı sağlayacaktır.
scar face
19.Temmuz.2009, 18:39
"Bursaspor'a heyecan yaşamak için geldim"
http://www.sporx.com/images/1/29/4248_B_ivanergic002.jpg
Bursaspor, Basel'in takım kaptanı İvan Ergiç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Ergiç dün akşam Bad Tatzmansdorf kasabasındaki kampa katılarak çalışmalara başladı.
Bugün düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Sırp futbolcu, "Ben klasik 10 numara değilim. Buraya heyecan yaşamak için geldim" dedi.
Daha önce Bursa'ya gelerek yönetimle görüşen, ancak fazla para istediği için transferi Yeşil-beyazlı yönetim tarafından askıya alınan İvan, Bursaspor'un teklifini kabul ederek kampa katıldı.
Düşünmek için bir süre istediğini ifade eden Sırp futbolcu, "Bursa'ya ilk geldiğimde amacım kulübü ve çevreyi tanımak ve görüşmekti. Daha sonra kendime zaman ayırdım. Bazı konular vardı, ailemle görüşmem gerekiyordu. Düşünmem gerekiyordu. Bu süreç bitti, Bursaspor'da karar kıldım ve renklerine katıldım" dedi.
İvan Ergiç, şöyle devam etti: "Bursaspor'un ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istekleri bana uygun geldi. Bu yüzden Bursaspor'u tercih ettim. Bursaspor'u geçtiğimiz yıldan beri takip ediyorum. Geçen sezon ligi 6'ncı sırada tamamladılar. Başarılı bir takım. Ben de Bursaspor'a yeni bir heyecan yaşamak için geldim. Ben klasik 10 numara değilim. Basel'de daha çok orta sahada oynadım. Fakat her mevkiide görev yaptım. İleriye dönük oynamayı seviyorum. bursaspor'da başarılı olacağıma inanıyorum."
19.07.2009
Kaynak : DHA
Görüldüğü gibi şampiyonlar ligi tercübesi de var :)
Hayırlı olsun
dakara
19.Temmuz.2009, 23:28
ergiç türkiyeye hemen alışmış :D
''Bursaspor'u geçtiğimiz yıldan beri takip ediyorum''
Crocodile1963
20.Temmuz.2009, 00:41
Ramazan Erarslan çıktığı iki hazırlık karşılaşmasında 2 gol attı. Takıma iyi adapte oldu. Formunu sürdürürse formayı kapacaktır. Hapoel Tel Aviv ile yaptığımız maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Kadroda bir şişkinlik var E.Sağlam şans bulamayan oyuncuları oynatıyor. Birkaç oyuncu ile yollar ayrılabilir. . .
BaFraLı
20.Temmuz.2009, 01:25
FM Profili
http://www.piceye.com/image-4809_4A6367C7.jpg (http://www.piceye.com/share-4809_4A6367C7.html)
KaPaLı
20.Temmuz.2009, 01:34
Ergic ben sol kanat diye hatırlıyodum. Solda Volkan Sağda Ergic iyi iş yapar Bursaspor'da hele hele Ertuğrul Sağlam'ın kanatları ne kadar çok kullandırdığı gerçeği varken. İyi yolda Bursaspor.
bursa_mc
20.Temmuz.2009, 02:05
Ergic ben sol kanat diye hatırlıyodum. Solda Volkan Sağda Ergic iyi iş yapar Bursaspor'da hele hele Ertuğrul Sağlam'ın kanatları ne kadar çok kullandırdığı gerçeği varken. İyi yolda Bursaspor.
Volkan Şen yine sağ tarafta kalacak yine ki hazırlık maçlarında öyle oldu..Sol tarafta Ozan İpek olacak..Bu İvan abimiz içinde neresi kısmet olursa :D
Crocodile1963
20.Temmuz.2009, 02:09
Ivan Ergiç, orta sahanın ortası için alınmış olabilir. Kirita'nın hastalığı nedeniyle gönderilme durumu var ancak Bursaspor'un ikinci yarıdaki çıkışında Kiritanın katkısı büyük. 29 kişilik bir kadro oluştu 24-25 seviyelerine inmesi lazım. Bekir Ozan - Ramazan Sal şuan takımın en hazır ve en iyi oyuncuları. . .
bursa_mc
20.Temmuz.2009, 02:12
Bu Razaman defansın önünde mi oynuyor anlayamadım da :)
KaPaLı
20.Temmuz.2009, 02:15
Ozan İpek Bursaspor'da oynayacak seviyedemi şu anda ? Ben Ergic oynatır diye düşünüyorum. Ozan geçen sezon Buca'dan geldi. Geldiğinde Buca'da en çok gol atan oyuncuydu ama Bursaspor'da pek izleme şansım olmadı durumu hakkında pek net bilgim yok.
bursa_mc
20.Temmuz.2009, 02:18
Geçen sene Ozan İpek bazı maçlarda oynadı,Ertuğrul hoca heralde kumaş gördü bu sene diye düşünüyorum..Bursaspor'a çok faydalı olacaktır.Geleceğin Frasineanu'su :D
Crocodile1963
20.Temmuz.2009, 02:21
Bu Razaman defansın önünde mi oynuyor anlayamadım da :)
Önlibero ancak şuan takımın en çok gol atan oyuncu kafa toplarında çok iyi.
Ozan İpek Bursaspor'da oynayacak seviyedemi şu anda ? Ben Ergic oynatır diye düşünüyorum. Ozan geçen sezon Buca'dan geldi. Geldiğinde Buca'da en çok gol atan oyuncuydu ama Bursaspor'da pek izleme şansım olmadı durumu hakkında pek net bilgim yok.
Dediğin gibi Buca'dan geldi ancak takıma çabuk adapte oldu. Daha çok geniş alan oyuncusu kafa toplarında iyi ve ikili mücadelelerde ayakta kalıyor. Biraz hırçınlığı var inat birisi bu kötü yanlarından biri. İyi yönlerinden diğerleri ise çizgiye kadar dripling yapıp isabetli ortalar yapabiliyor. Ancak Volkan gibi dar alanda iş yapamıyor. İbrahim - Ramazan ve Ozan İpek alt liglerden alıp iyi işler yapan oyuncularımız. . .
bursa_mc
20.Temmuz.2009, 02:26
Önlibero ancak şuan takımın en çok gol atan oyuncu kafa toplarında çok iyi.
. .
Hüseyin Cimşir adlı şahısı umarım yedekte bırakır..Bekir Ozan'la iyi ikili olurlar..
KaPaLı
20.Temmuz.2009, 02:27
Bekir Ozan'ı keseceğini sanmam. Hüseyin - Bekir veya Ramazan - Bekir Ozan oynatıp önlerinde Ergic - Volkan - Battala onlarında önünde Sercan çok iyi takım olur.
Crocodile1963
20.Temmuz.2009, 02:29
Hoca 4-4-2 den vazgeçmeyeceğini maç sonunda tekrarladı. . .
sitte
20.Temmuz.2009, 03:45
Sercan ve Shin forvette kanatta Volkan veya Tadeu forvette olursa Volkan-Sercan kanatlarda ortada Ergiç ve Hüseyin tadından yenmez Bursa ;)
bursa_mc
20.Temmuz.2009, 16:53
Ramazan bu sene formayı kaptı bence..Razaman-Bekir olacaktır..
KaPaLı
23.Temmuz.2009, 15:40
Bursa Hakimiyet’in haberine göre, Beşiktaş’tan öğrencisi olan Tomas Zapotocny ile kendisinin görüşüp ikna ettiğini söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Bizde kiralık olarak oynayacak. Yusuf için Beşiktaş’tan alacağımız parayla bu transferin alakası yok" dedi.
Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, dün transferde de sıcak saatler yaşayıp Beşiktaş’ın Çek stoperi Tomas Zapotocny’yi kiralık olarak renklerine kattı. Beşiktaş’a transfer ettiği Çek oyuncu ile kendisinin görüşüp anlaştığını söyleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Zapotocny Bundesliga’da bir takıma gidiyordu. Son anda Bursa’ya çevirdik. Bunda benim etkim olduğu kadar Bursaspor’un büyüklüğünün de etkisi var. Kendisi de bana -hocam sizin olduğunuz her yerde oynarım- dedi. Böylelikle transferini bitirdik" diye konuştu.
PAZARTESİ GÜNÜ BURSA’DA
Zapotocny transferinin Yusuf transferinden kalan 1 milyon dolarla bir alakasının olmadığını da ifade eden Sağlam, "Kendisi bizde kiralık olarak forma giyecek. Yusuf’un transferinde Aydın Karabulut bize gelmek istememişti. Bu nedenle Beşiktaş’tan 1 milyon dolar alacağımız var. Ancak, bu transferle o paranın bir alakası yok" dedi. Sağlam, Çek oyuncunun pazartesi günü Bursa’ya gelip, sözleşme imzalayacağını da ifade etti. Öte yandan Bursaspor’a geçen sezon Ankaragücü’nde forma giyen Jaba teklifi de yapıldı. Ancak, 250 bin dolar maliyeti olan Brezilyalı oyuncuya Ertuğrul Sağlam’ın sıcak bakmadığı öğrenildi.
TOMAS ZAPATOCNY KiMDiR?
Yeni sezonda Bursaspor forması giyecek olan Tomas Zapotocny 1980 Çek Cumhuriyeti doğumlu. Futbol yaşamına Dukla Pribram takımında başlayan 1.81 boyundaki oyuncu, 2002 yılında transfer olduğu Çek ekibi Liberec’te 5 yıl forma giyerken, gösterdiği performansla da Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Tecrübeli futbolcu 2007 yılında İtalya’nın köklü takımlarından Udinese’ye transfer oldu. Zapotocny İtalya’da geçirdiği bir sezonda 35 maçta forma şansı buldu. Beşiktaş’ın geçen sezon başında 4.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine kattığı Çek stoper Siyah Beyazlı forma ile çıktığı 32 maçta 3 gol kaydetti.
Çok iyi takım kurdu Bursa. Ama kimi kesecek çok merak ediyorum. Dün Tuna - Ömer çok iyi anlaşmışlardı. Daniel gider umarım takımdan çünkü katkısı yok.
sentugo
23.Temmuz.2009, 19:55
Zapo bitti gibi..
bursa_mc
23.Temmuz.2009, 20:32
Zapo'ya gerek yok..Defansımız çok sağlam zaten alternatiflerde gayet iyi.
anilton
23.Temmuz.2009, 20:36
Zapo haberi doğrudur,önümüzdeki günlerde netleşir...
KaPaLı
23.Temmuz.2009, 20:37
Ömer Erdoğan - Zapo çok sağlam savunma olacaktır. Mertcan iyi diyosn ama Tuna bütün sezonu kaldıramaz.
bursa_mc
23.Temmuz.2009, 20:48
Neresi sağlam yahu şaka mı yapıyosun mert
Geçen sene defansta oynayan topçular yine ilk 11 de olacak.Alternatifleri yazayım istersen İbrahim Öztürk gerekirse Ramazan Şal..Yetmedi dediysen Serdar Aziz,dur dur birde Anıl Sorak asıl sen mı şaka yapıyorsun Coşkun
bursa_mc
23.Temmuz.2009, 21:27
Dediğin gibi olsun Coşkun ne diyeyim
deniz.91
24.Temmuz.2009, 00:10
Bursayla Bjk taraftar olarak sıkı bir rekabet içinde olmasına rağmen çok iyi futbolcu alışverişinde bulunuyorlar:)
Zaponun Bursaya katkısı olur
bursa_mc
29.Temmuz.2009, 01:32
Hüseyin, Ergiç ve Zapotocny imzaladı.
Yeni transferlerimiz İvan Ergiç, Tomas Zapotocny ve Hüseyin Çimşir, Özlüce Tessislerinde düzenlenen ve yaklaşık 500 taraftarın katıldığı muhteşem bir atmosferde kendilerini Bursasporlu yapan resmi imzayı attılar.
Yöneticilerimiz, Haluk Özkıyıcı, Mesut Mestan, İrfan koç, Öztürk Yazıcı, Ferruh Nayman, Zekeriya Ünaldı, İlhan Uslu, Selçuk Eren, Şentürk Turan, Mehmet Kara, Necmettin Kocaman, Mustafa Yedikardeş ve Hasan Saltan`da imza töreninde hazır bulundular.
2.Başkanımız Haluk Özkıyıcı yaptığı konuşmada "Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri olarak yeni sezon ile ilgili çalışmalarımızı yaptık. Transfer döneminde yapabileceğimizin en iyisini yaparak Bursaspor`a güç kattığımızı düşünüyorum. Yeni transferlerimiz Ivan Ergiç, Tomas Zapotocny ve Hüseyin Çimşir bugün Bursaspor`a imza atıyorlar. Bursamıza hayırlı uğurlu olsun " dedi.
Sırp oyuncu Ergiç yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. 10 yıllık kariyerimde böyle bir taraftar görmedim. Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.
Tomas Zapotocny ise türkçe yaptığı konuşmasında " Bursa`da olduğum için çok mutluyum. Bursaspor`un taraftarı gerçekten çok iyi. Yeni sezonda büyük başarılara imza atmak istiyoruz " dedi.
Trabzonspor`dan transfer edilen Hüseyin Çimşir ise yaptığı açıklamada "Bursaspor`da olmaktan dolayı bende çok mutluyum. Hem kendim için hemde Bursaspor için inşallah daha iyi olur. Hep beraber Bursaspor`u layık olduğu yere taşırız" dedi.
Bursaspor.org.tr (MB)
eXcitinG
29.Temmuz.2009, 03:47
Zapo ya heLaL oLsun. YıLLardır Türkiye de yaşayan yabancıLar haLa tek keLime Türkçe biLmez iken adam basın topLantısını resmen takır takır Türkçe konuşarak yaptı. İbret aLın biraz bu adamı.
KanaKe
29.Temmuz.2009, 04:30
adamlar rahat tabi tercüman ile yatip kalkiyorlar türkceyi salliyorlar helal olsun zapoya.. aslinda trabzonspor gib yapmak lazim tercüman olmayacak sadece ingilizce bilen birisi olacak :) bak bakalim ozaman ögreniyorlarmi türkceyi
nekop
29.Temmuz.2009, 07:40
Hüseyin'in Bursaspor formasıyla gördüm.Yıllarca bordo veya mavi renklerinin içinde gördükten sonra yeşilin içinde görmek biraz garip geldi. :)
Knightmare
29.Temmuz.2009, 14:25
Zapo'yu seviyorum ya Beşiktaş'ta düştüğü durum hiç hoşuma gitmiyor. Umarım Bursa'ya faydalı olur.
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 16:08
Bursaspor bu sezon bence baya iddaalı.
Ergiç,Hüseyin ve Zapo'yla sahanın heryerine çok iyi isimler transfer ettiler.
Ben bu sezon Bursa'dan ilk 4 en kötü ilk 5 bekliyorum.
Knightmare
30.Temmuz.2009, 13:30
bu yıl Sivas'ın yerini Bursa alacak gibi geliyor bana da :) bide G.Antep'ten ümitliyim
Maksic
30.Temmuz.2009, 22:55
Zapo transferi çok iyi oldu Bursa için bu sene ilk 5'e rahat oynar Bursa.. Ayrıca bu yıl turuncu forma var mı?
tarikko
30.Temmuz.2009, 23:00
Zapo transferi çok iyi oldu Bursa için bu sene ilk 5'e rahat oynar Bursa.. Ayrıca bu yıl turuncu forma var mı?
Evet bu sene de varmış turuncu forma.
Hugo
30.Temmuz.2009, 23:14
Uludağ Üni. kazanırsam önümüzdeki sezon maçlardan bazılarına gitmeyi düşünüyorum ciddi ciddi.
Maksic
31.Temmuz.2009, 01:37
Teşekkürler.Yakışıyor turuncu forma Bursa'ya..
shamur1
31.Temmuz.2009, 15:34
ilk 4de girer takım, çok akıllı transfer yaptılar başta kızıyodum ama devamı gelince hele zapo,ergiç tamam dedim.
Bu arada tugayın tekniği iyi geldi bana..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yapılan transferler şuan iyi gerçekten. Yönetimi taktir etmesemde tebrik ederim. Oynanan yol çok akıllıydı. Neden derseniz yasına ermiş maç tecrübesi olan oyuncuları aldılar. Burada izledikleri en akıllı yolda buydu. Genç oyuncuların yanına tecrube sahibi olgun futbolcuları getirip monte etmekti. Onuda basardılar. Çünkü herhangi bir disiplinsizlikte sırf gençlerden oluşan takım inflak edebilirdi. Ertugrul hoca tecrubesını konusturdu burada.
Transfer olsun diye yapılmış transferler değil. Gerekli bölgelere yaptılar. Yılın transferi İvan ERGİC dir. Kaliteli bir oyuncu.Bursaspora çok şey katacaktır.Sarptan 2 gömlek yukarıda.Fizik ve teknik var. Hep beraber göreceğiz.Battalla 2 forvet arkası oynuyacak büyük ihtimal yada orta sahada ergicin yanında,attıgı paslarla Sercan'a çok gol attırır. Batalla ORtega tarzı birisi,fizik yok ama teknik,türkiye ligi içinde fizik çok önemli, eger zekası iyiyse teknikle bunu en aşağı seviyeye indirir. Zapo cuk diye oturdu. Ergiç kadar o da çok iyi,Ertugrul sağlamı tanıdıgı için takım için elinden geleni yapacak. Ben çok ümitliyim. 3-4 haftada takım rayına oturacaktır.
Forvette sıkıntı cekmeyiz,orta sahada da. Ramazan böyle devam ederse defanstada problem olmaz. Bu sene ilk 5teyiz.Uefaya gidecez!!!!!!!!!!!
Sivas bitmiştir bu sene,takım afalladı. Bir çok oyuncularını sattılar
Kayseri Çok genç oyuncu aldı,tecrubeleri yok
Antepte gençlere yöneldi.
Biz uzun süredir gençlerle çalıstıgımız için kimin iyi kimin kötü oldugunu biliyoruz,aslında kötü oyuncu olmaz beceriksiz yada daha pişmemiş oyuncuları biliyoruz,alışım sürecide yok.
Geçen senenin 3.sü Trabzonspor küme mi düşürüldü yoksa ? Saymamışsın da :) İlk 5 deymişsiniz. 3 İstanbul takımı desek , Sivas Kayseri demişsin Antep demişsin , Trabzonspor'u baştan elemişsin demek. İlginç :)
Knightmare
31.Temmuz.2009, 17:36
orada demek istediği Sivas, Kayseri, Antep ilk 5'e giremez anlamında ;) Trabzon'u dikkate almamak gibi bişey yok yani üstteki yorumda, panik yok Shamur :)
shamur1
31.Temmuz.2009, 17:44
Başta İlk 4'e girer demiş arkadaş 3 İstanbul takımı ilk 3 sırayı alsa Trabzon direk devre dışı kalıyor zaten :) Ha sonra ilk 5'deyiz demiş .. bu sefer de Sivas,Kayseri ve Antep'i elemiş.. Lig başlamadan bu kadar kesin konuşulmaz yinede. Batalla Ortaga tarzında olmuş , Ergic yılın transferi olmuş , Bjk'nin geçen sene yüksek bonservis verdiği ve bu sene yerine başkasını almak için kiraladığı Zapotocny'de cuk diye oturmuş.. ne diyim hayırlısı :)
Crocodile1963
31.Temmuz.2009, 17:48
Evet bu sene de varmış turuncu forma.
Kim diyor arkadaşım turuncu forma var diye ? :)
Bu sene Yeşil - Beyaz'dan başka renk yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geçen sene 58 puan alındı zor şartlara rağmen(Sağlamın takımın başına geç gelmesi, yabancı oyuncuların kaçıp gitmesi, paraların ödenmemesi vb).
Yeni gelen oyuncular takıma minimum %10 katkı yaparlarsa geçen seneki 58 puan 64 olur. Bu da sanırım Avrupa Kupaları için yeterli bir puandır. . .
tarikko
31.Temmuz.2009, 17:54
[quote=Crocodile1963;1508692]Kim diyor arkadaşım turuncu forma var diye ? :)
.
.
http://www.bursastore.com/catinfo.asp?cid=4 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursastore.com %2Fcatinfo.asp%3Fcid%3D4)
Burada görmüştüm yanlış olabilir.Sakin ol biraz :)
Crocodile1963
31.Temmuz.2009, 18:14
[quote=Crocodile1963;1508692]Kim diyor arkadaşım turuncu forma var diye ? :)
.
.
http://www.bursastore.com/catinfo.asp?cid=4 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursastore.com %2Fcatinfo.asp%3Fcid%3D4)
Burada görmüştüm yanlış olabilir.Sakin ol biraz :)
Geçen senenin formaları onlar.
Bu sene parçalı, düz yeşil, düz beyaz, enine çubuklu ve açık-koyu yeşil şeklinde olacaklar. . .
shamur1
31.Temmuz.2009, 20:35
Başta İlk 4'e girer demiş arkadaş 3 İstanbul takımı ilk 3 sırayı alsa Trabzon direk devre dışı kalıyor zaten :) Ha sonra ilk 5'deyiz demiş .. bu sefer de Sivas,Kayseri ve Antep'i elemiş.. Lig başlamadan bu kadar kesin konuşulmaz yinede. Batalla Ortaga tarzında olmuş , Ergic yılın transferi olmuş , Bjk'nin geçen sene yüksek bonservis verdiği ve bu sene yerine başkasını almak için kiraladığı Zapotocny'de cuk diye oturmuş.. ne diyim hayırlısı :)
Bende buna yok artık dedim bu kadar da olamaz dedim :) Senin yazdıklarının kısaltılmış hali bu. Önce ilk 4 sonra ilk 5. Bütün olumlu varsayımlarınla daha lig başlamadan sıralamayı oluşturmuşsun nerdeyse :)
Crocodile1963
31.Temmuz.2009, 21:43
Emre Pehlivan ve Anıl Sarak, PAF takıma gönderildi. Dani ile yollar ayrıldı(Şükür kurtulduk).
shamur1
31.Temmuz.2009, 23:26
bu benım tahmıınım bundan daha doğal bişey olamaz ki,
Tahminden çok büyük bir iddaa gibi oldu. deyim yerinde dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi.. neyse başarılar diliyorum :)
Crocodile1963
31.Temmuz.2009, 23:55
Ligler başlamadan hiçbir şey belirli olmaz şampiyonluk parolasıyla başlarsın Avrupa'ya gidemezsin. Hedef kupa dersin küme düşersin o yüzden konuyu uzatmanın bir anlamı yok. Ligler bir başlasın o zaman konuşuruz. . .