Log in

View Full Version : Eskişehirspor Transfer Haberleri | Engin Bekdemir,Emre Güngör ve Defederico



Pages : [1] 2 3

goosfraba
16.Aralık.2007, 04:48
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_team_headers/eskisehirspor_kolaj.gif (http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=199)

Aşk-ı Şehir
16.Aralık.2007, 21:35
“10 Numara orta saha alacağız”

Eskişehirspor'u Korumu Derneği Genel Kurulunda konuşan Başkan Halil Ünal, devre arasında dünyanın gözü üzerine olan 10 numara bir orta saha oyuncusunu transfer edeceklerini söyledi.
Eskişehirspor'u Koruma Derneği Kongresi, Gar düğün salonunda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve tribün grup liderlerinin yanı sıra dernek başkanlarının da katıldığı kongre'de, bir konuşma yapan Halil Ünal, Anadolu'nun ortak sevdasının Eskişehirspor olduğunu belirterek, "1965'liler, 26 ETD ve Anadolu Yıldızı Derneğinden sonra Eskişehirspor'u Koruma Derneği Kuruldu.
Yıllarca fedakarca takımın peşinde koşan taraftarlarımız, sonunda 12 yıl aradan sonra layık olduğu lige geri döndü. Bu lig daha fazla emek, para güç ve zaman istiyor. Burada sağlıklı ve kalıcı olmak için hep birlikte olmalıyız.
10 NUMARA ORTA SAHA
Milyon dolarların konuşulduğu ligde kısıtlı bir bütçe ve geçmişten gelen borçlarla yola çıktık. Bugünlere kadar geldik. Geniş bir kadromuzun olduğu bir gerçek. Bu transfer yapmayacağız demek değil. Devre arasında dünyanın gözü üzerinde olan 10 numara bir orta saha transfer edeceğiz. Taraftarlarımızın içi rahat olsun" dedi.
ESKİŞEHİRSPOR'U ÖN PLANA ÇIKARMALIYIZ
Kongreye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise, Eskişehir'in 16 Büyükşehir belediyesi arasında en düşük bütçeye sahip olduğunu belirterek, "Bugün ESOGÜ ve Anadolu Üniversitesinin bütçesi bile bizden fazla. Buna rağmen imkansızlıklar içinden imkan yaratarak Eskişehir küçük bir Avrupa şehri yaptık. Artık bir marka olan Eskişehirspor'u ön plana çıkarmanın zamanı geldi. Güzel ve kalıcı projeler üreterek, Eskişehirspor'u daha iyi yerlere getirmenin zamanı geldi" dedi.
Konuşmaların ardından Eskişehirspor'u Koruma Derneği Yönetimi ile birlikte pasta kesen davetliler, yeni kurulan derneğe çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: Eskişehir Sakarya Gazetesi


Bakalım kim olacak bu orta saha.:)

Ayrıca Galatasaray'dan Yaser, Serkan ve Alparslan ile ilgilenildiği söyleniyor hatta Yaser ile büyük ihtimalle anlaşılmış...

Aşk-ı Şehir
17.Aralık.2007, 23:18
GİDECEKLER BELİRLENİYOR

Eskişehirspor’da devre arısı takımdan gönderilecek olan futbolcular belirleniyor. Çalımbay "8 veya 9 futbolcu gidecek" dedi.
30 futbolcu ile çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor devre arasında kadroda geniş bir operasyon yapacak.
Bu konuda dün açıklama yapan Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay " Gidecek futbolcular için yönetim ile görüşeceğim. 8 veya 9 oyuncu kadrodan gidecek. Bu oyuncuların bazıları kiralık da verilebilir. Bu konuda yönetime rapor vereceğim" dedi.
Sezon başından bu yana teknik direktör Rıza Çalımbay tarafından görev verilmeyen Oğuz, Mehmet Akif, Mustafa, Ersin, Birol, Mustafa, Cumhur ve Hırvat oyuncu Lovrek’in gönderilmesi düşünülen oyuncular arısında yer aldığı öğrenildi. Çalımbay’ın bu oyuncuların yanı sıra birkaç oyuncu içinde kararsız olduğu öğrenildi.

Kaynak: Eskişehir İstikbal Gazetesi

goosfraba
18.Aralık.2007, 02:14
Acaba kim olacak bu 10 numara, merak ettim.

Aşk-ı Şehir
18.Aralık.2007, 02:32
Çok çelişkili açıklamalar geliyor yönetimden ve hocadan. Açıkçası tedirgin oldum. Başkan bir on numara alacağız kimsenin şüphesi olmasın diyor. Rıza Hoca şu an parasal yönden sıkıntımız var belki transfer yapmayız diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Bu yönetim bu bilet fiyatlarına rağmen para sıkıntısı çekiyorsa 5 dakika daha beklemesin çeksin gitsin.:)

Aşk-ı Şehir
27.Aralık.2007, 02:17
Emre Özkan Es Es`te

Devre arası transferde ilk imza Beşiktaş Altyapısından yetişen Emre Özkan`dan geldi.


Emre Özkan 1.5 yıllığına Beşiktaş kulübünden kiralandı.

24 Aralık 1988 doğumlu defans futbolcumuz Beşiktaş ve Zeytiburnuspor`da forma giymiş.11 kez U Milli olan Emre,Eskişehirspor`a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ve başarılı bir sezon geçirmek istediğini söyledi.

Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesi (eskisehirspor.org)

İlk transferimiz hayırlı olsun. İnşallah klübümüze yararlı bir transfer olur...

Aşk-ı Şehir
27.Aralık.2007, 05:34
Emre tamam, Taner beklemede

http://www.sakaryagazetesi.com.tr/fotolar/26122008emre-_zkan.gif

Devre arası transferde ilk imzayı Beşiktaşlı Emre Özkan attı. Sırada Kocaelispor'un gol ayağı Taner Gülleri var.
Eskişehirspor yönetimi devre arası transferde ilk imzayı kiralık olarak alınan Beşiktaşlı genç oyuncu Emre Özkan'a attırdı. Başkan Halil Ünal'ın iş yerinde gerçekleşen imza töreninde, Emre kendini 1.5 yıllığına Eskişehirsporlu yapan sözleşmeye imza attı.
24 Aralık 1988 doğumlu solbek futbolcu, Beşiktaş ve Zeytiburnuspor`da forma giydi ve 11 kez U Milli oldu. Genç oyuncu, Eskişehirspor`a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ve başarılı bir sezon geçirmek istediğini söyledi.
TANER SIRADA
Başkan Halil Ünal, transferde görüşmelerin devam ettiğini belirterek isim vermekten kaçındı. Alınan bilgilere göre Kocaelispor'un gol ayağı Taner Gülleri'nin de önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor. Ayrıca Gençlerbirliği'nden El Saka ve Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz'in transferi içinde Başkan Halil Ünal'ın, Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın görüşünü alacağı ve ona göre hareket edeceği öğrenildi.

Kaynak: Eskişehir Sakarya Gazetesi

Taner Gülleri transferi inşallah olur. Tam aradığımız tarzda bir forvet...

anilton
27.Aralık.2007, 06:19
Emre kesinlikle faydalı olur Eskişehir'e...

GeNç KaRTaL
28.Aralık.2007, 00:02
Emre'yi kiralaması Eskişehirspor'un hem Emre hemde Eskişehirspor adına çok iyi bir transfer oldu 2 taraf adınada..Ayrıca Taner Gülleri transferide yerinde bir transfer olacaktır diye düşünüyorum..

LaigLeNoiR
28.Aralık.2007, 00:07
Beşiktaş'tan Eskişehir'e

Eskişehirspor, Beşiktaş'ta oynayan Emre Özkan ile anlaştı. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın da katıldığı imza töreninde konuşan Özkan, Eskişehirspor'un başarısı için ter dökeceğini söyledi. Beşiktaş ve Zeytiburnuspor'da forma giyen ve tecrübe kazanan Emre Özkan, 11 kez U Milli Takımına çağrıldı. Milli Takım formasını da üzerinde başarıyla taşıyan Emre Özkan, Eskişehirspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ve başarılı bir sezon geçirmek istediğini kaydetti.
Emre Özkan'ın, 1,5 yıllığına Beşiktaş Kulübü'nden kiralandığı bildirildi.



26.12.2008

Kaynak : AA

deniz.91
28.Aralık.2007, 02:48
Emre özkan nasıl biri çıkacak acaba izleyelim hayırlı olsun

Aşk-ı Şehir
28.Aralık.2007, 15:47
Batuhan Eskişehir'de

http://www.fotomac.com.tr/2008/12/28/im/85E8F18C8EF02B40962750BCx.jpg

Beşiktaş, genç golcüsü Batuhan Karadeniz'i Es-Es'e kiraladı. Defansta oynayan Ali Tandoğan'ın transferi ise Çalımbay istemediği için gerçekleşmedi.

Eskişehir, Beşiktaşlı futbolcuları kadrosuna katmaya devam ediyor. Önceki gün genç Emre Özkan'ı kiralayan Es-Es yönetimi dün asıl bombayı patlattı. Eskişehir, siyah-beyazlıların genç golcüsü Batuhan Karadeniz'i kiralık olarak renklerine bağladı. Ali Tandoğan'ın da Es- Es'e satılacağı belirtiliyordu.

Ama bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran teknik
direktör Rıza Çalımbay'ın Tandoğan'a sıcak bakmadığı ortaya çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı konuyla ilgili, "Emre'yi önceki gün almıştık. Batuhan'da da sona iyice yaklaştık. Fakat Ali Tandoğan'ın bizim takıma transferi mümkün değil" ifadesini kullandı.

Kaynak: Fotomaç

GeNç KaRTaL
28.Aralık.2007, 16:29
Batuhan'ın kiralanması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü hiç forma şansı bulamıyor A takımda.Tecrübe kazanması adına iyi olacaktır Eskişehirspor'a kiralanması.Umarım haber doğrudur ve Batuhan sürekli forma şansı bulur..

Ayrıca Ali Tandoğan'ı Eskişehirspor bile istemiyor.Diyecek bir şey yok..

1965
28.Aralık.2007, 19:17
Süper oldu , Batuhan'ın kiralanması . Harika bir hücum hattımız oldu . Fas Milli takımının oyun kurucusu ile de anlaşıldı . İsim verilmiyor fakat ya Diane ya da Hadji olduğu konuşuluyor . Ayrıca Taner Gülleri ile de prensip anlaşmasına varıldı . Pazartesi'ye kadar imza atması bekleniyor .

anilton
28.Aralık.2007, 19:27
Ali Tandoğan'ı aldırmak için yapmadığı şey kalmadı,şimdi de beğenmiyor beyefendi...

bjk_melo_151
28.Aralık.2007, 21:29
geçmişte ligin kalburüstü oyuncularındandı Mehmet Yozgatlı gibi:D ikisi de bir aşama yukarı çıkamadı üstüne seviye olarak düştüler

Aşk-ı Şehir
30.Aralık.2007, 00:20
Eskişehirspor, Fas'lı Futbolcu Mournir Diane ile Prensipte Anlaştı

Eskişehirspor, devre arası tranfer görüşmelerini hızlandırdı. Beşiktaş'tan Emre Özkan'ı reklerine bağlayan Kırmızı - siyahlılar, Belçika 1. Lig takımınlarından Mons'ta oynayan Fas asıllı Mounir Diane'yle prensipte anlaştı. Kulüp yönetimi, orta sahada görev yapan Mounir Diane ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacak.

26 yaşında olan Diane 2003-2004 sezonunda Lens'de oynadığı 18 maçta 1 gol atarken, 2004-2005 sezonunda ise 22 maçta forma giydi. Fas Milli Takımı'nda da forma giyen Diane'nin çabukluğu ve forvet oyuncularına yaptığı asistlerle dikkat çekiyor.

Bu arada, Eskişehirspor yönetiminin Beşiktaş'tan Batuhan Karadeniz ile görüşmelerin devam ettiği ve büyük oranda anlaşma sağlandığı öğrenilirken, Gençlerbirliğinden El Saka ile de prensipte anlaştıkları kaydedildi.

(CİHAN)

Aşk-ı Şehir
30.Aralık.2007, 04:13
Kral olmaya geliyor

Başkan Halil Ünal, Beşiktaş'ın milli gol ayağı Batuhan Karadeniz ile sezon sonuna kadar anlaştı. El Saka ve Taner Güleri ile dün akşam bir kez daha görüşen ve önemli ölçüde anlaşan Ünal, bugün Galatasaray'dan Ferdi Elmas ile masaya oturacak.

http://www.sakaryagazetesi.com.tr/fotolar/29122008kral.gif

Eskişehirspor, Beşiktaş'ın gol ayağı 17 yaşındaki Batuhan Karadeniz ile sezon sonuna kadar anlaştı. Başkan Halil Ünal, Karadeniz ile ön mukavele yaptı. Oyuncunun yılbaşından sonra takımla birlikte antrenmanlara çıkacağını belirten Ünal, Gençlerbirliği'nden El Saka ve Kocaelisporlu Taner Güleri ile akşam görüştüğünü bu iki futbolcunun da Siyah kırmızılı renklere bağlanacağını söyledi. Bugün Galatasaraylı Ferdi Elmas ile görüşeceğini sözlerine ekleyen Ünal, "Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile görüştüm. Bu transfer %100 tamam gibi. Yarın (bugün) Ferdi ile görüşüp kendisi ile anlaşacağım" dedi.

KRAL OLMAYA GELİYORUM

Diğer taraftan Eskişehirspor'a gelecek olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Batuhan Karadeniz, yaptığı açıklamalarda Eskişehir'e kral olmaya geleceğini ve atacağı gollerle gol krallığında iddialı olduğunu söyledi.
DİANE TAMAM GİBİ
Diğer taraftan Fas milli takım orta saha oyuncularından ve Belçika 1. Lig takımlarından Mons'ta oynayan Fas asıllı Mounir Diane ile ön görüşme yapan yönetimin, Diane ile önemli ölçüde anlaştığı ve bu oyuncuyla önümüzdeki günlerde imza atacağı gelen haberler arasında.

Kaynak: Eskişehir Sakarya Gazetesi

Aşk-ı Şehir
30.Aralık.2007, 22:03
El Saka ve Batuhan ile kesin olarak anlaşıldı. Yıl başından sonra ikiside kampa katılacak. El Saka 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Batuhan ise sezon sonuna kadar kiralandı...

anilton
31.Aralık.2007, 20:38
EL SAKA ES ES'Lİ OLDU!..

Eskişehirspor yönetimi, Gençlerbirliği'nin 34 yaşındaki savunma oyuncusu El Saka ile 1,5 yıllık anlaşma yaptı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, tesislerde düzenlenen toplantıda, devre arası transferi kapsamında El Saka'yı siyah-kırmızılı renklere bağladıklarını söyledi.

İstanbul'da transfer görüşmelerini yürüttüklerini ve devre arası transferde ilk imzayı Beşiktaş'ın genç kanat oyuncusu Emre Özkan'a attırdıklarını anlatan Ünal, Beşiktaşlı forvet Batuhan Karadeniz ile de anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Ünal, Gençlerbirliği'nin oyuncusu Mısırlı El Saka ile 1,5 yıllık anlaşma yaptıklarını ifade etti.

Kocaelispor'un futbolcusu Taner Güleri'nin transferiyle ilgili soruları da yanıtlayan Ünal, şöyle konuştu:

''Taner'in kulübü ile henüz ilişkisi kesilmedi. Taner, kulübü tarafından alacakları ödenmediği gerekçesiyle serbest kalmak için federasyona başvurmuş. Kocaelispor kulübünün Ocak 2009 sonuna kadar Taner'in alacaklarını ödemesi gerekiyor. Bu yüzden Taner halen Kocaelispor'un oyuncusu. Bu sorun ortadan kalkmadan Taner'in transferini gerçekleştiremeyiz.''

Aşk-ı Şehir
31.Aralık.2007, 21:55
Demek ki duyumlarım doğruymuş. Sevindim buna. =)

Nocna Mora
31.Aralık.2007, 23:50
Eskişehirspor transfer atağında

Eskişehirspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Beşiktaş'tan Emre Özkan'ın ardından yine siyah beyazlı kulüpten Batuhan Karadeniz'i kiralık olarak ve Gençlerbirliği'nden El Saka'yı renklerine bağladı.

Devre arasını Antalya'da kamp yaparak geçiren Eskişehirspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Es-Es, transferde Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen 20 yaşındaki savunma oyuncusu Emre Özkan ve 17 yaşındaki golcü futbolcu Batuhan Karadeniz ile anlaştı. Emre Özkan'la bir buçuk yıllığına anlaşan Eskişehispor, Batuhan Karadeniz'i ise 6 aylığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Eskişehirspor yönetimi, Gençlerbirliği'nin 34 yaşındaki savunma oyuncusu El Saka ile de anlaşmaya vardı. İstanbul'da bulunan Kulüp Başkanı Halil Ünal, El Saka'nın yanısıra Galatasaray'ın 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ferdi Elmas'ı kiralamak için görüşmelerini sürdüyor.

Bu arada Eskişehirspor yönetimi Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda orta saha için futbolcu arayışına da girdi. Yönetim, Belçika'nın birinci lig takımlarından Mons'ta forma giyen Faslı futbolcu Mounir Diane ve Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımında forma giyen Sırp asıllı Sasa İliç'i transfer etmek için görüşmelere başladı.

Antalya'da kamp çalışmasını sürdüren Eskişehirsporlu futbolculara yönetim 2 gün yılbaşı izni verdi. Es-Es'li futbolcular 2 Ocak 2009 tarihinde tekrar biraraya gelip çalışmalarını sürdürecek.

Raten
01.Ocak.2008, 00:02
Güzel Transferler yaptı Es-Es

Aşk-ı Şehir
01.Ocak.2008, 10:06
Batuhan transferide resmileşti. Hayırlı olsun camiamıza. Batuhan 6 aylığına bizde...

Kaynak:

http://www.eskisehirspor.org/haberdetay.asp?id=1068

anilton
01.Ocak.2008, 17:37
Çok iş yapacak Batu çok...

DeNiZ_1903
01.Ocak.2008, 18:27
Bu güzel oldu iyi performans bekliyoruz kendisinden :)

Varonil
01.Ocak.2008, 18:34
Çok yararlı olacak bu transfer.Hem Beşiktaş,hem de Eskişehir adına.Ayrıca Batuhan'ın hem olgunlaşıp hem de tecrübe kazanması adına çok iyi olacak.

Aşk-ı Şehir
01.Ocak.2008, 20:31
SIRADA TANER VAR

Ara transferde kadrosuna Emre Özkan, Batuhan Karadeniz ve El Saka’yı dahil eden Eskişehirspor’da gözler Taner Gülleri’nin transferine çevrildi. Futbol Federasyonunun kararını bekleyen tecrübeli golcü resmi imzayı daha sonra atacak.

TRANSFERDE HIZLIYIZ

Eskişehirspor Süper Ligin ikinci yarısında kadrosunu güçlendirmek adına bugüne kadar 3 futbolcuyla anlaşmaya vardı. Ligin ikinci yarısı için Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın isteğine göre 8 futbolcusuyla yollarını ayıran Kırmızı Siyahlı takım devre arasında gönderilen futbolcuların yerine bugüne kadar Batuhan Karadeniz, Emre Özkan ve El Saka ile anlaşmaya vardı. Transferde hız kesmeyen ve diğer takımlara göre elini çabuk tutan Başkan Halil Ünal İstanbul’da sürdürdüğü transfer görüşmelerine yeni yıl nedeniyle ara verdi.

TANER İMZAYI SONRA ATACAK

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1.Ligde 22 golle gol kralı olan Taner Gülleri transferini de büyük ölçüde gerçekleştiren Eskişehirspor bu futbolcuya resmi imzayı daha sonra attıracak. Resmi imza için Futbol Federasyonunun kararını bekleyecek olan tecrübeli golcü alacaklarını gerekçe göstererek kulübü Kocaelisspor’u Federasyona vermişti. Ara transferde kadrosuna bir de yabancı transferi gerçekleştirecek olan Başkan Halil Ünal yabancı transferi konusunda da girişimlerine devam ediyor. Fas Milli Takımında oynayan orta saha oyuncusu Hicham ile Hadji’nin peşine düşen Halil Ünal’ın bu transferi de önümüzdeki günler içinde gerçekleştirmesi bekleniyor.

Kaynak: Eskişehir Sonhaber Gazetesi

GeNç KaRTaL
04.Ocak.2008, 08:28
Herhalde mevcut forvetlerden hiç memnun değil Eskişehirspor.Batuhan'ın üstüne Taner Gülleri'yi almak istemeleri bende bu düşünceyi oluşturdu.Umarım Batuhan forma rekabetinde formayı kapar ve oynayabilir..

Aşk-ı Şehir
04.Ocak.2008, 09:07
Taner uzun zamandır bizimkilerin listesinde Şemsi. Ayrıca Rıza Hoca gerekli kadro derinliği olmadığından şikayet ediyodu.:)

Aşk-ı Şehir
22.Ocak.2008, 17:29
Engin Baytar Es-Es'de

http://www.sakaryagazetesi.com.tr/fotolar/21012009engin-baytar-es-es-de.jpg

Eskişehirspor'un kadrosuna dahil etmek istediği Engin Baytar Eskişehir'e menajeri Metin Korkmaz ile gelerek Başkan Halil Ünal ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile görüştü.
Uzun süren pazarlıklar sonunda Engin Baytar’ı kiralık olarak dün gece geç saatlerde Başkan Halil Ünal Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’dan aldı. Engin’in bugün İstanbul’da Başkan Halil Ünal görüşecek olan Engin 6 aylık sözleşmeyi imzalayacağı ve sezon sonunda yeniden Gençlerbirliğine döneceği öğrenildi. Engin’in lisansı bugün veya yarın çıkacak ve tecrübeli futbolcu Gaziantepspor maçında takımdaki yerini alacak.
Engin’in transferini değerlendiren Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, “Önemli bir oyuncuyu daha kadromuza katıyoruz. Engin için ligde birçok takım Gençlerbirliği ile temasa geçmişti. Gerek Engin gerekse Gençlerbirliği Kulübünün Eskişehirspor’u tercih etmesine sevindik” dedi.
Başkan Halil Ünal, “Eskişehirspor ligin ikinci yarısında sevenlerini mahcup etmemek için ter dökecek. Teknik kadroya ve futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Muhteşem taraftarlarımızın ilk yarıda olduğu gibi bu yarıda da tribünleri dolduracağından asla şüphem yok” şeklinde konuştu. (Ali İhsan Sarıçoban)

Kaynak: Eskişehir Sakarya Gazetesi

Aradığımız 10 numara. Sezon sonuna kadar kiralanmış. Satın alma opsiyonu bizde olabilir. Henüz resmi bir açıklama yok. Fakat Engin Baytar dün Adana'da olması gerekirken Eskişehir'de idi. Rıza Çalımbay ile görüşmüş...

anilton
22.Ocak.2008, 21:10
Süper ligde izlemekten en çok zevk aldığım oyuncuların başında geliyor Engin.Ama disiplin sorunları var.Rıza Hoca halleder onu...

Batuhan,E.Özkan,Engin.Eskişehir'i daha yakından takip edeceğim artık...

Aşk-ı Şehir
03.Şubat.2008, 01:28
Transferde son imza

9 Ağustos 1987 Kalsruhe doğumlu olan ve Alman Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim alt yapısında yetişen Alper Balaban İnegölspor tarafından bu sezon başında Fenerbahçe’den transfer edilmişti.

Sağ ve sol ayağını çok iyi kullanan ve orta sahada görev yapan Alper’i bu sezon bir çok yerli ve yabancı kulüp almak istemişti. Kulübümüz Alper Balaban’la 3.5 yıllık sözleşme imzaladı…

Öte yandan Abdullah Halman Mersin İ.Y. kulübüne kiralık olarak verilmiştir. 02.02.2009

Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesi

Alper'i FM'den tanıyorum. FM'de oldukça iyiydi. Bakalım gerçek hayatta nasılmış.:)

erdemzorer10
03.Şubat.2008, 07:20
Alper Balaban büyük potansiyeli olan bir oyuncudur..Rıza Hoca nın elinde parlayabilir..

tarikko
05.Haziran.2009, 23:20
Eskişehirspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile devam kararı alarak, bir yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Halil Ünal, tesislerde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, bu sezon hedeflerine ulaştığını belirttiği Eskişehirspor'un, gelecek sezon için çıtayı yükselteceğini kaydetti.

Eskişehirspor'a ve taraftarına yakışır bir takım yapmak istediklerini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

''Teknik direktörümüzle kalacak ve gidecek oyuncuları belirledik. 8 Haziran'dan itibaren iç ve dış transferlere başlayacağız. Transferde rotamızı belirledik. İskelet kadromuzu bozmayacağız. Yaklaşık 10 oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız. Yerli ve yabancı en az altı oyuncu transfer edeceğiz. Kutsal formayı hak eden oyuncuları alacağız. Önümüze bakarak sağlıklı ve kalıcı adımlar atıyoruz. Eskişehirspor çıtasını yükseltmek zorunda. Hedefine emin adımlarla yürüyen bir Eskişehirspor yaratacağız.''

ESKİŞEHİRSPOR'DAKİ KİRALIK OYUNCULAR

Ünal, Beşiktaş'tan kiralanan Batuhan'ın omuzundan ameliyat olmasına Eskişehirspor yönetimi, Beşiktaş yönetimi ve milli takım doktorlarının birlikte karar verdiğini kaydetti.
Batuhan'ın gelecek sezonun ilk iki maçına yetişemeyeceğini anlatan Ünal, şöyle devam etti:
''Batuhan, sık sık omuzu çıkan bir futbolcuydu. Omuzu çıktığından bir ay kendine gelemiyordu. Önümüzdeki yıl hedefimiz büyük olduğu için sakat oyuncularla yolumuza devam edemezdik. (Batuhan, ameliyat olsun, taş gibi gelsin) dedik. Batuhan'ı bir yıl daha kiralayacağız. Youla'nın kendisiyle iki yıllık pazarlığımızı bitirdik. Youla, iki yıl daha Eskişehirspor forması giymek istiyor. Youla'nın bonservisini elinde bulunduran Lille kulübüyle de pazarlığımız sürüyor. Olumsuz bir durum yok. Engin Baytar için de Gençlerbirliği ile görüşüyoruz. Ancak, rakamlar Eskişehirspor bütçesinin çok üzerinde.''

''GELECEK SEZON ÇOK İYİ İŞLER YAPACAĞIZ''

Rıza Çalımbay da geçen sezon Süper Lige çıkan Eskişehirspor'un uzun bir süre uyum sorunu yaşadığını hatırlatarak, uyum sorununu aşıp çoğu kişinin beklemediği bir pozisyonda ligi bitirdiklerini kaydetti.

Eskişehirspor'a gelene kadar birçok kulüpte teknik direktörlük yaptığını anlatan Çalımbay, şunları söyledi:

''Eskişehirspor taraftarı gibi coşkulu bir taraftar topluluğu görmedim. Desteğini sahaya yansıtıp takımıyla bütünleşen bir taraftarımız var. Takım olarak yaşadığımız olumsuzluklardan da dersler çıkacağız. Eskişehirspor'a uyum sağlayan kaliteli oyuncular transfer edeceğiz. Eskişehirspor, futbol olarak potansiyeli olan bir takım. Gelecek sezon çok iyi işler yapacağız. Bu sezon altyapıya daha çok eğileceğiz.''

Konuşmaların ardından Çalımbay, bir yılı opsiyonla üç yıllık sözleşme imzaladı.

Maraton

Aşk-ı Şehir
06.Haziran.2009, 16:37
Batuhan'ı 1 yıl daha kiralayacağız büyük olasılıkla. Youla için Lille ile görüşmeler sürüyor. Youla ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Engin ise maddi açıdan çok ağır geleceği için vazgeçilmiş. Cavcav ikna edilebilirse Engin'de transfer edilebilecek...

Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2009, 02:03
Taner bugün kırmızı siyah olacak

Ünal, golcü futbolcuya bugün İstanbul'da forma giydirip imza attıracaklarını söyledi.
Başkan Halil Ünal'ın üç yıldır peşinde olduğu golcü futbolcu Taner Gülleri için son noktaya gelindi. Bu sezon Kocaelispor'da forma giyen ve lig maçlarında 18 gol atan oyuncuyla, ön görüşme yapan Başkan Ünal, bu futbolcuya İstanbul'da imza attıracaklarını ve kırmızı siyahlı formayı giydireceklerini söyledi. Sivasspor, Kayserispor, Boluspor, Trabzonspor ve Gaziantepspor'un da bulunduğu birçok kulübün istediği golcü futbolcuyla ilgili olarak, "Bu defa Taner'e kırmızı siyah formayı giydireceğiz ve resmi sözleşmeye imza attıracağız" dedi.
07.06.2009

Kaynak: Eskişehir Sakarya Gazetesi

3 senedir almaya çalışıyoruz Taner'i sürekli. Bakalım bu sene alabilecekmiyiz? :n:

bugra 1905
08.Haziran.2009, 02:04
Taneri Bizimkilerde İstiyormuş Hayırlısı

tarikko
08.Haziran.2009, 02:07
Taner gelirse bir de Batuhan ve Youla ikilisi kalırlarsa,seneye Es-Es'in forvet hattı çok iyi olur gerçekten ..

Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2009, 02:19
Taneri Bizimkilerde İstiyormuş Hayırlısı

Mecnun Odyakmaz sadece Hasan Şaş ve Mehmet Nas ile ilgileniyoruz demiş ama bilemicem. Transfer Borsası bu her an herşey olabilir.:)

tarikko
08.Haziran.2009, 18:08
Eskişehirspor, yeni sezonda Turkcell Süper Lig`e iddialı girmek için transfer çalışmalarına başladı.

Kırmızı siyahlılar öncelikle mevcut teknik direktörü Rıza Çalımbay ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı. Es-Es`ler, geçen sezonda transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Kocaelisporlu Taner Gülleri, Konyasporlu Fahri Tatan ve Veysel Cihan`ın transfer etmek için yoğun çaba harcıyor.

Eskişehirspor, 2008-2009 sezonunda Fransa`nın Lille takımından kiraladığı Gineli golcü Youla`nın transferini bitirmek istiyor. Youla ile anlaşan kırmızı şimşekler, Lille takımıyla anlaşmaya çalışıyor.

Bu arada Eskişehirspor, Beşiktaş`tan ikinci yarıda kiraladığı Batuhan Karadeniz`i bir yıl daha kiralayacak. Gençlerbirliği`nden devre arası kiralanan Engin Baytar`ın transferinden takımının yüksek transfer ücreti istemesi üzerine vazgeçildi.

-``EN AZ ALTI KALİTELİ OYUNCUYU KADROMUZA KATACAĞIZ``-

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, transferde takıma yararlı olacak isimleri belirlediklerini belirterek, yönetimin ve teknik heyetin iskelet kadroyu bozmak istemediğini kaydetti.

Geçen sezon kadroda bulunan 10 oyuncuyla yolları ayıracaklarını anlatan Ünal, şöyle konuştu:

``Söz konusu oyuncuların isimlerini belirliyoruz. Giden oyuncuların yerine kutsal Eskişehirspor formasını hak eden isimler transfer edeceğiz. En az altı kaliteli oyuncuyu kadromuza katacağız. Uyuyan dev Eskişehirspor ruhu uyandı. Büyük takımlara kafa tutan Anadolu`nun yıldızı Eskişehirspor, gelecek sezon için hedef büyüttü. Türkiye Kupası`nda ve Süper Lig`de iddialı bir takım yaratacağız. Eskişehirspor, daha iyi yerlere gelecek. Gelecek sezon için bütün kentin birbirine kenetlenmesi gerekiyor.``

Maraton

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2009, 00:12
Ümit Karan'la anlaşılmış büyük olasılık. Büyük bir sürpriz olmazsa Ümit Karan seneye Eskişehirspor'da 9 numaralı formayı terletecek...

anilton
14.Haziran.2009, 00:27
Batuhan'da dönüyor büyük olasılıkla Mustafa.M.Denizli kampa çağırmış...

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2009, 00:49
Batuhan'da dönüyor büyük olasılıkla Mustafa.M.Denizli kampa çağırmış...

Öyle gibi görünüyor Anıl.:) Kendisine çok çok çok teşekkür ediyoruz. Attığı goller ile ligde kalmamızda büyük katkısı oldu. Ooo Batu haydi bastır Batu ölümüne Batu, Batugol gol gol.:)

Ayrıca Youla ile anlaşıldı Lille kulübü ile bonservis pazarlıkları yapılıyor. 2 yıllık anlaşılmış Youla ile...

Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2009, 21:36
Dış transferde ilk isim Ragıp Başdağ oldu. Hayırlı olsun. Mehmet Nas, Fahri Tatan, Mehmet Yılmaz gibi isimlerlede büyük olasılık anlaşıldı...

http://www.eses.org.tr/haberdetay.asp?id=1322

deniz.91
16.Haziran.2009, 23:04
Hayırlı olsun Ragıp geçen sezonlarda iyiydi ama son zmanalarda formunda düşme vardı umarım eseste yine çıkış yapar

Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2009, 23:23
Yani Ragıp için olumlu bir transfer diyebilirmiyiz Deniz? :) Çünkü Ragıp'ı en iyi analiz edebilecek kişi sensin diye düşünüyorum...

KaPaLı
17.Haziran.2009, 18:27
Ragıp ortasahayı toparlayacaktır. Eskişehir'de orda Emre Toraman ve Doğa gibi oyunu tek yönlü oynayan adamlar varken Ragıp ileri çıkışlarıyla etkili olabilir. Kayseri onu yolladığında şaşırmıştım açıkçası.

Aşk-ı Şehir
18.Haziran.2009, 14:26
Şu kadarını söylüyorum. Fotomaç'ın bugünkü Eskişehirspor haberlerine inanın. :n: İnanması güç ama nasıl böyle haber yapmışlar hayret. Demek ki içerde adamları var.:n:

bjk_melo_151
19.Haziran.2009, 02:40
Ragıp ortasahayı toparlayacaktır. Eskişehir'de orda Emre Toraman ve Doğa gibi oyunu tek yönlü oynayan adamlar varken Ragıp ileri çıkışlarıyla etkili olabilir. Kayseri onu yolladığında şaşırmıştım açıkçası.

Doğa nasıl tek yönlü oyuncu? Oyunu yönlendiren tek isim. Savunmada iyi yer tutan, hücumda da takımı taşıyan bir oyuncu. Ragıp paslarıyla değil de savunmanın arasına sarkarak ya da ceza sahası dışından kaleye top atarak, hücumda destek veriyor. Ragıp'ın, oyunu yönlendiren bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Aşk-ı Şehir
19.Haziran.2009, 23:02
B.Ertuğrul nikah tazeledi.

Transfer Komitemiz, geçen sezon Denizlispor'dan transfer ettiğimiz başarılı orta saha oyuncusu Bülent Ertuğrul ile nikah tazeleyerek 1 yıllık anlaşma daha imzalamıştır.

Başkanımız Halil Ünal Süper Ligde hedefi olacak bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu:
"Sahada geçen sene olduğu gibi yüreğiyle mücadele edecek Bülent Ertuğrul ile bir yıllık anlaşma yaptık.Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

19.06.2009

Kaynak: www.eskisehirspor.org

Bülent ve Ragıp önümüzdeki sezon orta sahanın kurtarıcıları olacaklar.:)

Ayrıca;


Adem Es-Es'li oldu.

Basın Sözcümüz Rıza Zeydan,09.05.1985 doğumlu Almanya'nın SC Pfullendorf takımında ofansif orta saha oynayan gelecek vaateden gurbetçi oyuncu Adem Sarı ile anlaşmaya vardıklarını belirtirken Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ile Mali Asbaşkanımız Ayhan Can'ın yarın Tunus'a oyuncu izlemeye gideceklerini söyledi.
18.06.2009
Kaynak: www.eskisehirspor.org


oyuncu denemeye alınmış. Beğenilirse resmi sözleşme imzalanacak...

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2009, 16:59
Eskişehir basın sözcüsü, Ümit Karan'la 3 yıllık imza aşamasına geldik demiş. Radyospor

deniz.91
22.Haziran.2009, 17:05
Ümit Karan ES ES için çok faydalı bir transfer olabilr

Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2009, 18:14
3 yıl fazla. İnşallah opsiyonludur 1+2 şeklinde.:) Hayırlı olsun camiamıza. Dediğim çıkacak galiba. Herkese salı günü biter bu iş diyodum. Bakalım ne olacak? :)

Batuhan ve Youla ilede anlaştığımızı söylemiş Rıza Zeydan. Neler oluyor bize? :p :)

anilton
22.Haziran.2009, 18:18
Batuhan röportajında Beşiktaş beni 1 yıl daha kiralarsa Türkiye'den kesinlikle Eskişehirspor'da forma giyerim dedi...

Ama Mustafa Denizli bırakmayacak gibi 1 yıl daha Mustafa..:)

Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2009, 19:14
Valla dün Telegol'de Sinan Engin gitme Eskişehirspor'a Beşiktaş'ta kal sen zaten kendini kanıtladın, piştin dedi. Ayrıca Eskişehirspor'dan çok iyi bir teklif var dedi Sinan Engin. Batuhan'dan senin dediğin gibi; "Öncelik Beşiktaş olmazsa Anadolu'da sadece Eskişehirspor'da oynaırım, o da olmazsa tercihim yurt dışı." dedi. Valla heyecanla ve merakla bekliyoruz Anıl.:)

I3esiktas
23.Haziran.2009, 19:20
Ümit Karan Eskişehir'de

Eskişehirspor, kadrosuna çok önemli bir ismi katmak üzere!.. NTVSPOR'un son dakika haberi olarak verdiği bilgiye göre Kırmızı siyahlılar, forvet transferindeki ilk hedefi olan Ümit Karan için Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Daha önce tecrübeli golcü ile prensip anlaşmasına vardığı bilinen Eskişehirspor'un bu transferi kısa bir sürede resmileştirmesi bekleniyor.

DenizlispoR
23.Haziran.2009, 19:25
Ümit Karan hayırlı olsun :).

Bordo61Mavi
23.Haziran.2009, 19:25
Batuhanda tutulabilirse Umitle beraber cok iyi isler yapabilirler

RaSenGan
24.Haziran.2009, 08:21
Her konuda anlaşmışlar Ü.Karan'la.Hayırlı olsun.

tarikko
24.Haziran.2009, 13:09
Hayırlı olsun Es-Es'e Batuhanı da tutarlarsa forvet hatları çok sağlam olacak..

nerazzuri
24.Haziran.2009, 14:48
Youla'nında bonservisi alınmış, ntvspor alt yazıda görmüştüm dün. Hayırlı olsun. Gerçekten etkileyici bir forvet hattı kurdu Eskişehirspor.

deniz.91
24.Haziran.2009, 15:40
Hucum hattı çok iyi oldu eskişheirin hayırlı olsun

Aşk-ı Şehir
24.Haziran.2009, 15:42
Sorun forvet hattı kurmak değil. Sorun savunma hattında şu an için. En az Sezgin ayarında bir sol bek gerek. En az Nadarevic ayarında bir stoper gerek. Takımda rekabet açısından.En önemlisi bir sağ açık gerekiyor. Yönetim bir bakıma gövde gösterisi yapıyor. Youla ve Ümit Karan (ikiside kesin değil daha ama %99 bizdeler) için Atatürk Stadı'nda bir imza töreni yapılacakmış taraftara açık. Merakla bekliyoruz.

Ayrıca sağ açık transferi için bir isim var ancak ben şu an söylemek istemiyorum. Ancak "Yuh yani!" diyebilirsiniz. Henüz net bir şey yok. Eğer ki net bir bilgi geçerse elime sizinle paylaşırım...

DenizlispoR
24.Haziran.2009, 15:46
Mükemmel bir forvet hattı kurdu Es-Es :).

Suicider
24.Haziran.2009, 23:46
El Saka Eskişehir'de kaldı

Eskişehirspor, geçen sezon devre arasında Gençlerbirliği'nden alınan Mısırlı defans oyuncusu El Saka ile bir yıllığına anlaştı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 2009-2010 sezonu için iddialı bir ekip kurmak isteyen kırmızı siyahlı takımın, geçen günlerde Ragıp Başdağ, Adem Sarı ve iç transferde Bülent Ertuğrul ile anlaşma yaptığı bildirildi.

Eskişehirspor'un, geçen sezon devre arasında Gençlerbirliği'nden sezon sonuna kadar oynaması için anlaştığı Mısırlı defans oyuncusu Abdelzaher El Saka ile 2009-2010 sezonu için sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Kaynak : AA

Aşk-ı Şehir
25.Haziran.2009, 01:46
Ümit Karan'ın Sözleşmesi Feshedildi

Galatasaray Futbol AŞ ile oyuncumuz Ümit Karan arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Ümit Karan, Eskişehirspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine futbol yaşantısında başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Bizim kulüpten değil Galatasaray'dan alıyoruz resmiyete ulaştığını.:D Hayırlı olsun. Bu da benim 13-06-2009 tarihinde yazmış olduğum mesaj:


Ümit Karan'la anlaşılmış büyük olasılık. Büyük bir sürpriz olmazsa Ümit Karan seneye Eskişehirspor'da 9 numaralı formayı terletecek...

bağlantılarımızdan aldığımız haberlerin ne kadar doğru olduğunu görüyoruz.:)

Enterokinaz
25.Haziran.2009, 02:09
ümit karan'ın galatasaray'da kalmayacağı belliydi, ilgilenen takıma, eskişehir'e gitti işte. :)

tebrikler. umarım hayırlı olur iki taraf için de.

BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2009, 18:51
Fenerbahçenin genç oyuncusu Gürhan Gürsoy sarı lacivertli takımla yollarını ayırdı ve Eskişehirspora transfer oldu!..

Fenerbahçede bir türlü şans bulamayan 22 yaşındaki oyuncuya Antalyaspor başta olma üzere Turkcell Süper Ligden birçok takımın talip olduğu öğrenilirken‚ Eskişehirspor Yönetimine söz veren Başkan Aziz Yıldırımın‚ bu oyuncuyu kırmızı siyahlı kulübe verme konusunda anlaştığı öğrenildi.

Fenerbahçe ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olan Gürhan‚ geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Ligde 5 kez sarı lacivertli formayı giymiş ve bu maçlarda hep sonradan oyuna dahil olmuştu!..

MARATON.COM.TR ÖZEL

Gürhan kendini burada gösterecektir. Yetenekli futbolcuydu bizde kendini gösteremedi. Forma şansı bulduğunda değerlendiremedi. Zaten Eskişehirde de kendini gösteremezse kapı kapı dolaşır oda.

KaPaLı
25.Haziran.2009, 18:56
Sivasspor'da nasıl oynadığını görmüştük. Eskişehirspor'a çok büyük katkısı olacağına inanıyorum.

RaSenGan
25.Haziran.2009, 19:05
Eskişehir iyi transferler yapıyo gerçekten.Hayırlı olsun.

bugra 1905
25.Haziran.2009, 21:40
Keşke Gürhanı Biz Alsaydık Bizdeyken Harika Oynuyordu Umarım ES-ESdede İyi Bir Performans Sergiler

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2009, 04:34
Veysel'le anlaşma sağlandı

Transfer Komitemiz,Beylerbeyispor Kulübünde forma giyen 25 Temmuz 1988 doğumlu defans oyuncusu Veysel Sarı ile anlaşmaya vardı.

Bugün Eskişehir'e gelen ve sağlık muayenesinden geçen futbolcu,Pazartesi günü resmi imza atacak.

26.06.2009

Kaynak:http://www.eses.org.tr/haberdetay.asp?id=1333

Tam bir kapalı kutu. Bakalım yararlı olacak mı? Umarım yararlı olur.:)

anilton
27.Haziran.2009, 04:43
Mustafa,Rıza Hoca'nın Necip Uysal'ı istediğini duydum,var mı bir bilgin bu konuda?

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2009, 05:43
Mustafa,Rıza Hoca'nın Necip Uysal'ı istediğini duydum,var mı bir bilgin bu konuda?

Şu anda yok Anıl. Duyduğuma göre Gürhan'la bile görüşülmemiş.:) Takıma tecrübelilerin yanına genç yetenekler kazandırmak istiyor Rıza Hoca. İstemiş olabilirde. Kiralık mı? Bonservisle mi? istemiş acaba Necip'i Anıl?:)

anilton
27.Haziran.2009, 14:54
Bonservisiyle vermeyiz Necip'i zaten,istediyse kiralık olur...

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2009, 15:04
Bonservisiyle vermeyiz Necip'i zaten,istediyse kiralık olur...

Kiralık olarak alacağını pek sanmıyorum. Alırsada Oğuz Sabankay gibi olur. Alınır devre arasında başka takıma gider geri.:)

anilton
27.Haziran.2009, 15:14
Rıza Hoca Beşiktaşlıları sever,oynatır...:)

LaigLeNoiR
27.Haziran.2009, 15:16
Batuhan'ı takımda görmek istiyor Mustafa Denizli eğer bir forvet daha alırsak o zaman kiralanabilir Batu.

Eskişehirspor iyi transferler yaptı bu sene ilk 10'da yerleri garanti.

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2009, 15:17
Rıza Hoca Beşiktaşlıları sever,oynatır...:)

Valla bilemicem Anıl.:) Bir sürü adam istiyor şu an Rıza Hoca. Alınırsa o futbolcular hangi biri oynicak acaba. :n: İssam Jemaa'yı felan izliyodu bir ara. İnşallah gerçekleşir o transfer.:)

anilton
27.Haziran.2009, 15:29
Jemaa iyi transfer olur gerçekleşirse...

brotha
27.Haziran.2009, 22:25
Valla bilemicem Anıl.:) Bir sürü adam istiyor şu an Rıza Hoca. Alınırsa o futbolcular hangi biri oynicak acaba. :n: İssam Jemaa'yı felan izliyodu bir ara. İnşallah gerçekleşir o transfer.:)

riza hoca gecen hafta tunusa gitmisti futbolcu izlemeye, ayrica necipi isteyip istemedigini ogrenebilirsem size soylerim.

BaFraLı
27.Haziran.2009, 22:43
Son dakika: Karan imzayı attı

Galatasaray'la yollarını ayıran Ümit Karan, kendisini Eskişehirspor'a bağlayan resmi imzatı attı.
Galatasaray'la yollarını ayıran Ümit Karan, Atatürk Stadı'nda yapılan törenle kendisini 3 yıllığına Eskişehirspor'a bağlayan imzayı attı.

Törenin ardından konuşan Başkan Halil Ünal, "Ümit Karan'la anlaştığımız için mutluyum. Böyle yıldız bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Youla transferini de bitirdim. Batuhan'la anlaştık ve Mustafa Denizli'nin kararını bekliyoruz. Umarım. önümüzdeki sezon hedeflediğimi Avrupa Ligi potasında yer alırız" dedi.

goaltr

brotha
27.Haziran.2009, 22:46
umit karanin imza torenini biraz once lig tv de gosterdi, yarin youlanin bonservisini alacagini soyledi baskan. ayrica sanirim eskisehir stadinda acik tribunun ustunu kapatacaginin sozunu aldi

IcedEarth
28.Haziran.2009, 01:25
Ümit Karan hayırlı olsun, son şampiyonluğumuzdaki formunu yakalarsa Eskişehir için müthiş bir transfer olur...

Aşk-ı Şehir
29.Haziran.2009, 23:11
Youla ile 3 yıllık anlaşıldı.

Transfer Komitemiz,geçtiğimiz sezon 13 gole imza atan "Kara İnci" lakaplı Gine'li futbolcu Souleyman Youla ile bonservisinide alarak 3 yıllık anlaşma yapmıştır.

Youla resmi Çarşamba günü Türkiye'ye gelerek sağlık muayenesine girip,resmi imzayı atacak.Perşembe günü ise takımımızın kamp yapacağı Bolu Dorukkaya'ya gidecektir. 29.06.2009

www.eses.org.tr

Çok iyi oldu Youla'nın bonservisini almamız. Geniş alanda ligin en iyi santraforlarından biri.:)

Addolorato
29.Haziran.2009, 23:31
Youla çok iyi transfer bence geçen sezonda bu takımda oynaması ve iyi performans göstermesi'de bu transferde çok önemli rol almıştır. Ümit Karan ile iyi anlaşabilirler.

anilton
30.Haziran.2009, 20:21
Bu arada Batuhan'ın Eskişehir'e tekrar kiralanma ihtimali belirdi.Nihat'ın transferi ve Bobo'ya gelen tekliflerin beğenilmemesi üzerine takımda kalacak olması Batuhan'ın 1 yıl daha oynayacağı bir takıma kiralanmasını gündeme getirdi.Batuhan Eskişehir ile zaten anlaşmıştı,kiralanması halinde bu takım Eskişehir olur demişti.Bir yıl daha Eskişehir'de izleyebiliriz Batuhan'ı...

I3esiktas
30.Haziran.2009, 20:27
Bobo Gitse Bile Bana göre Kiralık verilmesi gereken Bir oyuncu Şuanki Potansiyeli ile Besiktaş'ta Oynıyacagını düşünmüyorum. Umarım 1-2 Yıl daha Kiralık oynar.

Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2009, 15:46
Abdullah eyes another Turkish spell

Versatile midfielder Mohamed Abdullah eyes another Turkish Super Lig spell after being released by Zamalek.

The Cairo giants left Abdullah out of their 18-man preliminary squad for next season, leaving him free to choose his next destination.

"I was considering leaving Zamalek in January, but I waited until the summer to become free," the former Ahli and Ismaili man told FilGoal.com

Abdullah failed to impress while playing as a right-back and as a playmaker during the last season.

He has seen his place on the right flank taken by youngster Hazem Emam, who sparkled in the latter stages of the season.

The 28-year-old, who had a spell with Konyaspor in 2007, is close to joining another Turkish club – Eskisehirspor.

"There are some Egyptian clubs interested in signing me but I want to play abroad," Abdullah added.

"I will fly to Turkey soon to hold talks with Eskisehirspor regarding a possible move in the close season."

Kaynak: http://new.filgoal.com

Bekleyip göreceğiz.:)

anilton
01.Temmuz.2009, 15:58
Konyaspor'da bir kaç maça çıkıp gönderilmişti...

Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2009, 17:10
Hiç olumlu bakamıyorum bu habere...

fmsmyrna
04.Temmuz.2009, 03:42
Ahmet Sağlam nasıl bir oyuncu bir bilgin var mı?

Aşk-ı Şehir
04.Temmuz.2009, 04:30
Ahmet Sağlam nasıl bir oyuncu bir bilgin var mı?

Olmaz olur mu yahu? :) Ahmet sol bek ve stoper oynayabilen bir oyuncu. Fiziği iyidir ve yeteneklidir. Rıza Çalımbay geçen sezon elinden geldiğince yer vermeye çalıştı kadroda ona. Ancak tecrübe eksikliği var Ahmet'in. Göztepe için çok iyi bir tercih. Ahmet için de çok iyi bir tercih. Sezon sonuna kadar kendini geliştirebileceği bir kulüp. 1 yıllığına kiralamışız. Ayrıca Abdullah Halman ve Selçuk Alibaz gibi 2 yetenekli futbolcuyu daha verebiliriz Göztepe'ye.:)

fmsmyrna
04.Temmuz.2009, 15:13
Olmaz olur mu yahu? :) Ahmet sol bek ve stoper oynayabilen bir oyuncu. Fiziği iyidir ve yeteneklidir. Rıza Çalımbay geçen sezon elinden geldiğince yer vermeye çalıştı kadroda ona. Ancak tecrübe eksikliği var Ahmet'in. Göztepe için çok iyi bir tercih. Ahmet için de çok iyi bir tercih. Sezon sonuna kadar kendini geliştirebileceği bir kulüp. 1 yıllığına kiralamışız. Ayrıca Abdullah Halman ve Selçuk Alibaz gibi 2 yetenekli futbolcuyu daha verebiliriz Göztepe'ye.:)

Teşekkürler bu iki oyuncudan vazgeçildi diye biliyorum.Forvet mevkisine Emre İşçiler alındı.Belki bu yüzden Selçuk Alibaz alınmayabilir.

BaFraLı
04.Temmuz.2009, 19:53
Youla nikah tazeledi

Eskişehirspor’un golcüsü Youla, üç yıllık sözleşmeye imza attı.

Eskişehirspor, Gineli golcü futbolcusu Souleymane Youla ile üç yıllık sözleşme yeniledi.

Başkan Halil Ünal, imza töreninde yaptığı açıklamada, Youla ile nikah tazelediklerini belirterek, "Youla, üç yıl daha bizimle birlikte Süper Lig'de önemli başarılara imza atacak. Youla'nın imza törenini statta yapacaktık. Ancak Fransa'daki kulübüyle işlerimiz uzadı, kendisi dün buraya geldi. Takım kampta, statta da iyileştirme çalışmaları devam ediyor. O yüzden statta bu töreni yapamadık. Kendisinden özür diliyoruz, ama kendisi taraftarların sevgilisi oldu. Youla, dünyanın her tarafından önemli teklifler aldı. Ancak, parayı hiçbir zaman önemsemedi. Eskişehirspor'u benimsedi. Çünkü, bizi, sizi, Eskişehirspor formasını çok sevdi. Kendisine kırmızı-silahlı forma da çok yakışıyor" dedi.

goal

Crocodile1963
06.Temmuz.2009, 17:40
Transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor'da yeni arayışlar da var. Gineli orta saha oyuncusu Mohammed Cisse, kırmızı siyahlı takımın Gerede kampına katıldı. İki yıl önce Bursaspor'a gelen Cisse için son kararı teknik direktör Rıza Çalımbay verecek. Kampta denenecek olan Gineli futbolcu için olumlu karar çıkması halinde resmi sözleşme imzalanacak. Öte yandan Galatasaray'dan kaleci Aykut, Aydın Yılmaz ve Fenerbahçe'den Burak Yılmaz konusunda da girişimler devam ediyor.

www.milliirade.com

Aşk-ı Şehir
09.Temmuz.2009, 14:07
Lankeren ile hazırlık maçı

İlk etap kamp çalışmalarını Bolu`da sürdüren ekibimiz,yarın saat 18:00`da aynı otelde kamp yapan Azerbaycan 1.liginin güçlü takımlarından Lankeren ile hazırlık maçı yapacak.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Sakaryaspor kalesini koruyan file bekçisi Atilla sabah yapılan sağlık muayenesi sonrası takımımızın kampına katıldı.

www.eskisehirspor.org

Geçen sezon'un 2. yarısında 17 maçta 18 gol yemiş Sakaryaspor formasıyla. Umarım başarılı olur hayırlı olsun. Ayrıca Aydın ve Burak Yılmaz'dan birisi alınacak. Büyük olasılık Burrak Yılmaz olur bu.:) Bakalım sonuç ne olacak?:)

sakary Ali
09.Temmuz.2009, 14:16
Atilla iyi kaleci ancak topa vurmayı hiç bilmiyor :)

Attığı autlar degajlar falan çok saçma yerlere gidiyor :)

Ama iyi kaleci başarı kurtarışlar yapar

Aşk-ı Şehir
09.Temmuz.2009, 16:27
Atilla iyi kaleci ancak topa vurmayı hiç bilmiyor :)

Attığı autlar degajlar falan çok saçma yerlere gidiyor :)

Ama iyi kaleci başarı kurtarışlar yapar

Top atması sorun değil. Önemli olan yedekte ne yapacağını bilen bir kaleci olsun yeter ki Ali.:)

BeeTLeJuiCe
10.Temmuz.2009, 21:59
FB'den Burak Yılmaz Es-es ile görüşüyormuş. Bizde de şu anda kampa katılmadı yanılmıyorsam.

Aşk-ı Şehir
11.Temmuz.2009, 00:43
FB'den Burak Yılmaz Es-es ile görüşüyormuş. Bizde de şu anda kampa katılmadı yanılmıyorsam.

Sanırım ikna edilmeye çalışılıyor adaş.

deniz.91
11.Temmuz.2009, 01:13
Eskişehir elindeki forvetlerden hangilerini oynatacak acaba bence defansa ve orta sahay ciddi takviyeler gerek eseste

Aşk-ı Şehir
11.Temmuz.2009, 01:16
Burak sağaçık olarak düşünülüyor Deniz kardeşim.:) Defansta Sezgin heryerde oynar. Sadece bir sol bek'e ihtiyacımız var şu an.

deniz.91
11.Temmuz.2009, 01:18
Bence defansa biraz daha iyi takviyeler lazım yinede mustafa esesi severim kötü duruma düşmesini istemem

Aşk-ı Şehir
11.Temmuz.2009, 20:33
Burak Yılmaz Es Es'te

Futbolcularımızın alacaklarını ödemek için Bolu'da bulunan Başkanımız Halil Ünal ve Mali Asbaşkanımız Ayhan Can,Fenerbahçe takımında forma giyen Burak Yılmaz'a 1 sene kiralık olmak üzere obsiyonlu 2 yıllık imza attırdı.

15-Temmuz-1985 doğumlu orta sahada oynayan futbolcumuz 1.90 boyunda 81 kg ve 65 kez milli forma giymiş.

Başkanımız Halil Ünal çok iyi bir transfer daha yaptığımızı dile getirerek "Sahada yüreğini koyarak,formamızı terletecek bir ismi daha Eskişehirspor'a kazandırdık.Burak camiamıza hayırlı olsun" dedi.

11.07.2009

Kaynak: www.eskisehirspor.org

Hayırlı olsun. Kaliteli bir sağ açığımızda oldu. Sağda Burak Solda Bülent İleride Youla-Ümit çok kaliteli bir hücum hattı oluştu.:)

barahir
11.Temmuz.2009, 20:59
Burak için en iyisi oldu.. Kendine gelebilmesi için çok iyi bi takım..

Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2009, 19:03
Es-Es'ten Yıldıray bombası

Transferde Ümit Karan ve Burak Yılmaz'ı kadrosuna katan Eskişehirspor, kadrosuna bomba bir ismi katmak üzere.
Kırmızı siyahlı kulübün Başkanı Halil Ünal, Stuttgart'ın oyuncusu Yıldıray Baştürk ile Almanya'da 31 Temmuzda masaya oturup anlaşmaya çalışacaklarını bildirdi. Ünal, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un yeni sezon hazırlıklarının çok iyi şekilde sürdüğünü belirterek, takımın bu yıl ligde çok canlar yakacağını söyledi. Transfer çalışmalarını bütün hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Ünal, şu bilgileri verdi: ''Transferler için görüşmelerimiz sürüyor. Sezon sonunda Yıldıray Baştürk'ün menajeriyle görüşmüştük. Yıldıray Baştürk ile Almanya'da 31 Temmuzda masaya oturup anlaşmaya çalışacağız. Zapotochny'i transfer etmekteki ısrarımız da sürüyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'den bu transfer için haber bekliyorum. Galatasaray'dan Aydın'ı da kiralık olarak renklerimize katmak istiyoruz. Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın raporu doğrultusunda Aydın'ı kiralayacağız. Bu yıl ligdeki acemiliğimizi üzerimizden attık. Büyük taraftarımız takıma sahip çıksın. Eskişehirspor bu yıl hem UEFA Kupası'na gider hem de Türkiye Kupası'nı müzesine götürür.''

Kaynak: www.ligtv.com.tr

Bizim takım Stuttgart'ta Yıldıray orda mı bilemem. Ama kendisine 2002 Dünya Kupası'nda hayrandım. Eğer gelirse müthiş olur. Orta saha için aradığımız adam kendisi. Ayrıca Zapo'da gelirse muhteşem olur. Başkan bizi şaşırtmaya devam ediyor.:)

deniz.91
19.Temmuz.2009, 20:30
Yıldırayın çok faydası olur es ese 2002de en beğenediim adamdı

PesimiSTyLa
20.Temmuz.2009, 00:44
Aydın Yılmaz'ı mı istiyor Eses? Tribündergide birisi Rijkaard onay verirse Eses'e 1 yıllık kiralık gidecegini yazmış.

Eger sürekli forma sansı bulabilirse göndersin Rijkaard, yok Eses yedek kulübesine transfer yapıyorsa bizim kulübede otursun Aydın :p

Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2009, 03:21
Aydın Yılmaz'ı mı istiyor Eses? Tribündergide birisi Rijkaard onay verirse Eses'e 1 yıllık kiralık gidecegini yazmış.

Eger sürekli forma sansı bulabilirse göndersin Rijkaard, yok Eses yedek kulübesine transfer yapıyorsa bizim kulübede otursun Aydın :p

Zapo-Aydın-Yıldıray-Burhan Eşer ciddi ciddi ilgilendiğimiz futbolcular. Aydın gelirse yedek kalmaz Emre.:)

tarikko
27.Temmuz.2009, 14:37
Eskişehirspor'da geçen sezon forma giyen Brezilyalı futbolcu Anderson, Güney Kore takımlarından FC Seul ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Teknik direktörlüğünü Şenol Güneş'in yaptığı takıma imza attıktan sonra bugün sağlık kontrolünden geçen Anderson, Güney Kore ekibiyle çalışmalarına başlayacak.

Menajerler Göksel Arıcı ve Lemi Tamer Özbay'ın aracılık ettiği transferle ilgili ücret konusunda her hangi bir açıklama yapılmadı.

Maraton

tarikko
27.Temmuz.2009, 17:45
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, takımın Almanya ve İsviçre'de iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyledi.

Takımla birlikte Türkiye'ye dönen Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl transfer ettikleri Ümit Karan, Ragıp Başbağ, Atilla Koca, Adem ve Veysel Sarı ile Mehmet Yılmaz'ın kamp döneminde takıma çok çabuk uyum sağladıklarını kaydetti.
Almanya, İsviçre ve Fransa'da yaptıkları 4 hazırlık maçının tümünden galibiyetle ayrıldıklarını anlatan Ünal, takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini bildirdi.
Ünal, Ankara'da düzenlenecek TSYD Ankara Şubesi 4'lü Futbol Turnuvası-TBMM 90. Yıl Kupası maçlarına katılacaklarını ifade ederek, Turkcell Süper Lig'de karşılaşacakları Vestel Manisaspor ile de lige ''merhaba'' diyeceklerini söyledi.

Almanya'da bulunduğu sırada Yıldıray Baştürk ile transfer konusunda görüşme yaptıklarına da değinen Ünal, şöyle konuştu:
''Yıldıray Baştürk'e 3 yıllık anlaşma imzalamak için önerimizi sunduk. Biz mali açıdan teklifimizi verdik. Bu konuda artık son söz onlarda. Bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Bu konuda üç gün süre istendi. Gelecek cevaba göre bu transferi noktalayacağız.'' Öte yandan, futbolcuların bir günlük iznin ardından yarın Eskişehir'de bir araya gelecekleri bildirildi.


Sporx

Aşk-ı Şehir
27.Temmuz.2009, 18:01
Evet son teklif yapıldı. Hiç umudum yok açıkçası bu transferden. Ama her an herşey olabilir.:)

tarikko
28.Temmuz.2009, 23:27
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Yıldıray Baştürk’ün tekliflerini kabul etmediğini söyledi.

Radyospor'da yayınlanan Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklamalarda bulunan Çalımbay, “Yıldıray’la görüştüm. Gelmek istemiyor. Çünkü Stuttgart’la anlaşması çok iyi” dedi.

Rıza Çalımbay, Yıldıray Baştürk transferinin gerçekleşmeyeceğini söyledi.

“Yıldıray’la birebir görüştüm. Stuttgart’la sözleşmesi 1 yıl daha devam ediyor. Kendine göre çok iyi bir anlaşması var. Oradan ayrılmak istemiyor” diyen Çalımbay, Eskişehirspor için bu transferin gerçekleşmeyeceğini belirtti.

Batuhan Karadeniz’in Beşiktaş dışında Türkiye’de sadece Eskişehirspor’da oynayacağını düşünüyorduk, ama Beşiktaş bu futbolcuyu Gaziantepspor’a vermeyi tercih etti.

Beşiktaş böyle bir karar verebilir, ama keşke bize daha önceden haber verseydiler, biz de ona göre tedbirimizi alırdık” diyen tecrübeli teknik adam, “Biz transfer bitti diye düşünürken, Batuhan’ın Gaziantepspor’la anlaştığını duyduk. Şaşırdık. Üzüldüğümüz nokta girişimlerimizden Mustafa Denizli ve Genel Sekreter Kenan Öner’in haberinin olmasıydı. Bizi arayıp, cevap vermediler. Keşke bize daha önceden haber verselerdi” şeklinde sitemde bulundu.

Batuhan’ın tercihinin Eskişehirspor’dan yana olduğunu ifade eden Çalımbay, “Bu transfer gerçekleşmediği için biz de Mehmet Yılmaz’la anlaştık” dedi

Galatasaray’dan Aydın Yılmaz’ı almak istediklerini ifade eden Çalımbay, sarı kırmızılı kulübün bu transfere çok sıcak bakmadığını söyledi.

Burak ve Ümit Karan’ın durumlarına da değinen Rıza Çalımbay, “İki futbolcunun da maç eksiği var. Özellikle Burak uzun süredir maç oynayamıyor. Bu nedenle iki futbolcu da biraz sıkıntı yaşıyor. Ümit takım kaptanı oldu. Tüm sorumluluk onda… İki futbolcudan da çok memnunum, ama şu anda tam olarak hazır değiller. 10 gün içerisinde yüzde yüz hazır hâle geleceklerini umuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Maraton

Aşk-ı Şehir
05.Ağustos.2009, 03:38
Volkan Yaman ismi dolaşıyor..:)

KanaKe
05.Ağustos.2009, 04:05
yildiray yalan oldu herhalde :) gelseydi keske

Aşk-ı Şehir
05.Ağustos.2009, 04:07
Yalan oldu olmasına ama başkan hala bu transfer bence olumlu bitecek diyor. :D Onun amacı başka. Zaten amacına da ulaştı. Pek gözükmez 2.haftadaki Bursaspor maçına kadar.:D

KaPaLı
05.Ağustos.2009, 12:17
Şşt Mustafa sizinkiler almasın Volkan Yaman'ı. Alparslanı alcaz biz sonra satmaz Galatasaray Alparslanı :D

tarikko
05.Ağustos.2009, 20:45
(SPORX ÖZEL HABER) Yeni sezona iddialı bir kadro ile girebilmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Eskişehirspor, transferde hız kesmiyor. Burak Yılmaz, Ümit Karan ve Mehmet Yılmaz gibi ligin kalburüstü oyuncularını kadrosuna katan Kırmız Şimşekler'de yeni hedef Galatasaray'ın sol beklerinden Volkan Yaman. Hakan Balta transferinden sonra takıma girmekte zorlanan ve eski formunu bir türlü bulamayan Volkan için kırmızı-siyahlılar resmi girişimlere başladı. Başkan Halil Ünal'ın bugün İstanbul'a gelerek Galatasaray yönetimiyle görüştüğü ve bu transferi bitirme noktasına geldiği öğrenildi.
Antalyaspor'da ortaya koyduğu futbol ile dikkatleri üzerine çeken ve Milli Takım'a kadar yükselen Volkan, Galatasaray'a geldiği ilk dönemlerde attığı frikik golleriyle de adından söz ettirmişti. Manisaspor'dan Hakan Balta'nın transfer edilmesiyle gözden düşen ve Rijkaard'ın da kadroda düşünmediği isimlerden olan Volkan'ın, Eskişehirspor ile anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Sporx

Aşk-ı Şehir
06.Ağustos.2009, 16:45
Volkan Yaman ve Fredrik Risp isimleri baya önplanda şu an. Bakalım önümüzdeki günler ne getirecek...

KaPaLı
06.Ağustos.2009, 16:50
Mustafa Risp işi çok karışık. Ankaragücüylede adı anılmıştı Diyarbakır'la anlaştı dendi şimdide Eskişehir adı geçiyo.

Aşk-ı Şehir
06.Ağustos.2009, 16:51
:) Risp'i severim ben ya. Gelse keşke.:) Kulüp arıyo kendisine galiba. Bize yedek olarak gelecek büyük olasılık...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ağustos.2009, 17:27
Risp iyi oyuncudur,Eskişehir'de iş yapar :)

KanaKe
06.Ağustos.2009, 18:33
Risp Eskisehir're giderse banko oynar.. yedekte beklemez kaliteli bir oyuncu.

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 14:21
Volkan Yaman'ın Eskişehir'de Anemon Otel'de olduğunu görenler var. İnşallah gerçekleşir bu transfer...

anilton
19.Ağustos.2009, 01:25
Sezon sonunda takımdan gönderilen Poljak geri dönmüş Eskişehir'e...

Maksic
19.Ağustos.2009, 01:31
Poljak bence fena bir oyuncu değildir hayırlı olsun tekrar Eskişehir'e..

Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2009, 14:14
Poljak zaten gönderilememişti. Sadece takım bulması için Hırvatistan'a gönderilmişti demek ki bulamayıp geri gelmiş. İyi ters paslar atıyor. Bende yararlı olacağını düşünüyorum...

tarikko
24.Ağustos.2009, 16:02
Radyospor'da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Volkan Yaman’ın Eskişehirspor’a gelmek istediğini söyledi.

Volkan’ın Eskişehirspor’a gitmesi durumunda Galatasaray, Caner Erkin transferi konusunda önemli bir engeli aşmış olacak.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile Galatasaray AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in Volkan konusunda görüştüğünü belirten Çalımbay, “Bu konuda anlaşma yapıldığını duyduk, ama henüz kesin konuşamayız. Belki detaylar konuşuluyordur. Volkan’la İstanbul’da görüştüm. Eskişehirspor’a gelmeyi çok istiyor” dedi.

Takımının üç haftada ortaya koyduğu performanstan ve alınan sonuçlardan genel olarak memnun olduğunu ifade eden Çalımbay, “Tek sıkıntı çok pozisyon bulmamıza karşın bunları gole dönüştüremiyor olmamız” dedi.

Batuhan Karadeniz’i hâla istediklerini, ancak şu ana kadar Beşiktaş’ın bu konuda esnek olmadığını dile getiren Çalımbay, Yıldıray Baştürk konusunda ise “Yıldıray’la görüştük ancak kendisinin standartları çok yüksek. Beşiktaş da devreye girdi” şeklinde konuştu.

Maraton

Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2009, 17:52
Zaten dün onun için kalmıştı İstanbul'da. Bakalım inşallah gerçek olur. Alternatifli bir kadro her zaman iyidir.

Lucas Neill
24.Ağustos.2009, 18:08
Ve Volkan Eskişehir'de!
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Galatasaraylı futbolcu Volkan Yaman ile prensipte anlaştıklarını söyledi. Ünal, geçen hafta deplasmanda oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı öncesinde Volkan Yaman ile İstanbul'da görüşme yaptıklarını söyledi. Görüşmede Volkan'ın menajerinin de bulunduğu ve anlaşmanın sağlandığını belirten Ünal şöyle konuştu:
“Daha önce prensipte anlaşmaya vardığımız Volkan ile son kez geçen cumartesi günü İstanbul'da görüştük. Bu görüşmemiz çok olumlu geçti. Transfer konusunda kendisiyle anlaşmaya vardık. Volkan bu hafta içerisinde Eskişehir'e gelecek ve sözleşmeye imza atacak. Volkan'ın transferini 1 Eylül 2009 tarihine kadar bitirmeyi istiyoruz."

kaynak:sporx

Aşk-ı Şehir
26.Ağustos.2009, 22:16
Volkan Yaman Eskişehirspor'da!

Alicanfmfan
26.Ağustos.2009, 22:25
Hayırlı Olsun...

PesimiSTyLa
26.Ağustos.2009, 22:32
Hayırlı olsun, kesin anlaşma sağlandı mı şimdi? :)

Aşk-ı Şehir
26.Ağustos.2009, 22:33
Bonservisiyle alınmış Volkan Yaman. Umarım hayırlı bir transfer olur...

Aşk-ı Şehir
29.Ağustos.2009, 18:46
Volkan Yaman'ın haberini koymamışız buraya :p :


Volkan imzayı attı

http://www.eses.org.tr/haber_resimler/2009/8/1407_9274282.jpg

Bir süredir temasta bulunduğumuz Galatasaray'ın defans oyuncusu Volkan Yaman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkanımız Halil Ünal, Volkan'ı transfer etmek için 60 gündür mücadele verdiklerini söyledi. Volkan'ın bonservisini aldıklarını ve 3 yıl anlaşma yaptıklarını kaydeden Ünal şöyle konuştu:

"Volkan Yaman'ı kiralama modelini hiçbir zaman benimsemedik. Volkan bu mevkide bize yıllarca lazım olacak, ciddi anlamda ihtiyacımızı karşılayacak. Biz kendisine Eskişehirspor'un bir efsane takım olduğunu, hedef ve ilkelerini anlattık. Galatasaray kulübüyle de bonserviste anlaştık ve bonservisini satın aldık. Volkan Eskişehirspor'da 3 yıl boyunca kutsal formaya hizmet verecek. Bizim için Volkan'ın transferi çok önemliydi."

Halil Ünal, 27 Ağustos 1982 doğumlu olan Volkan Yaman'ın yaş gününü kutladı. Ünal, "Volkan doğum gününde takımıza katıldı. Yeniden bambaşka bir Volkan doğacağına inanıyorum. Süper Lig'de bütün takımlar takviye yapıyor. Büyük, küçük takım diye bir şey yok. Büyük Allah. Ama mutlaka her takım kendisine göre eksiğini, gediğini giderir. Eskişehirspor da bu sene iskelet takımını bozmadan takımın eksik, noksan gördüğü yerlere takviye yapma kararı almıştır" dedi.

Volkan Yaman da Eskişehirspor forması giymenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Volkan Yaman, "Büyük Eskişehirspor taraftarı ile büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. İlk maçı büyük bir heyecanla bekliyorum. Eskişehirspor'un taraftarı bilinen bir taraftar, büyük bir camia" diye konuştu.
27.08.2009

Kaynak: www.eses.org.tr

Ayrıca Volkan Yaman Anderson'dan sonra boşalan 7 numaralı formayı giyecek. Kendisine Eskişehirspor formasıyla başarılı 3 sezon dilerim. Umarım Antalyaspor'daki performansı ile oynar.:)

SAİT71
30.Ağustos.2009, 01:00
Çok isabetli bir transfer. Ben Volkanı başarılı buluyorum.

Aşk-ı Şehir
15.Aralık.2009, 11:45
Batuhan Karadeniz'in tekrar gelmesi gündemde bayadır. Zaten Batuhan Türkiye'de Beşiktaş'tan bir takıma gideceksem bu Eskişehirspor olur diyor. :) 1.5 yıllığına kiralanabilir Batuhan. Ayrıca orta saha için Ceyhun ve Yıldıray isimleri konuşuluyor. Ne kadar doğru bilemem. Aynı şekilde Tabata'da kiralanabilir. Lovrek takımdan gönderildi. Şu anda Hırvatistan'da bir takım ile antrenmana çıkıyor. Büyük umutlarla getirmiştik maalesef uyum sağlayamadı. Şimdilik haberler böyle. :)

tarikko
16.Aralık.2009, 18:41
Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının Eskişehirspor için önemli olduğuna da değinerek, ilk karşılaşmaları Antalyaspor maçının, kupadaki kaderi belirleyeceğini söyledi.

Eskişehirspor'un ara transfer dönemi için net olarak hiçbir futbolcuyla anlaşmadığını anlatan Çalımbay, şöyle devam etti:

''Batuhan Karadeniz ile görüşüyoruz. Batuhan'ı transfer etmek istiyoruz. Sakat oyuncularımız nedeniyle forvet hattında sıkıntılar yaşıyoruz. Adem ve Youla'nın omuzlarına büyük yük bindi. Kulübümüzün bütçesini aşmadan transfer yapmak istiyoruz. Batuhan transferi bu hafta yüzde 99 oranında netleşecek. 3-4 oyuncu transfer etmek istiyoruz. Tabata'yı istediğimiz yönündeki söylentiler doğru değil. Ancak, Beşiktaş Tabata'yı verirse 6 ay seve seve oynatırım.''

Futbol Şube Sorumlusu Şaban Ocakçı ise takımın hakemlerin kararlarından sıkıntıya düştüğünü belirterek, hakemler Eskişehirspor'un maçlarını dikkatli yönetmediği takdirde suskun kalmayacaklarını ifade etti.

Maraton

Aşk-ı Şehir
24.Aralık.2009, 13:55
Batuhan Karadeniz %99 Eskişehirspor'da...

Aşk-ı Şehir
04.Ocak.2010, 10:52
Batuhan bugün yarın açıklanır. Şu an ilgilenilen isimler Aydın Yılmaz, Sezer Öztürk, Milos Maric. Ayrıca Youla ile takas olacak oyuncular olabilir Ankaragücü ile. Aydın ile'de büyük ihtimal anlaşılmış. Sezer Öztürk için ciddi bir miktar verilmeli. İlk başta Youla karşılığında anlaşılmıştı ancak Mesut Bakkal (haklı olarak) veto etti. Bugün bir transfer açıklanabilir. Merakla bekliyoruz bakalım.:)

Aşk-ı Şehir
05.Ocak.2010, 12:36
Mouscron takımından Jaycee John Okwunwanne ile ilgileniyoruz. Bilindiği üzere Mouscron takımı küme düşürüldü ve neredeyse bütün oyuncuları serbest kaldı. Okwunwanne Nijerya asıllı Bahreyn'li. Büyük ölçüde anlaşıldı. Kendisini isteyen kulüp çok. Ayrıca Gent takımından Milos Maric ilede görüşülüyor. Maric'i G.Birliği'de istiyor. Bu yüzden sonuç merakla bekleniyor. Saygılar. :)

Jaycee John Okwunwanne'nin bir videosu: ( :))

http://www.youtube.com/watch?v=z08t1O6dNvQ

KanaKe
05.Ocak.2010, 16:10
Okwunwanne saglam bir oyuncuya benziyor :) Video'da ne yapmis öyle adamlari maymuna cevirmis resmen sahsen Eskisehir'e gelmesini isterim TSL'de biraz sov yapar :)

Trabzonspor
05.Ocak.2010, 17:30
NTV Spor muhabiri: "Avrupada stilini örnek aldığın bir futbolcu var mı?"
Batuhan: "Yaaa ben maç izlemeyi falan sevmiyorum açık konuşiyim.." ????

Ahmet Göktaş
05.Ocak.2010, 17:38
NTV Spor muhabiri: "Avrupada stilini örnek aldığın bir futbolcu var mı?"
Batuhan: "Yaaa ben maç izlemeyi falan sevmiyorum açık konuşiyim.." ????

Doğal birşey ::)

Ayrıca Batuhan kiralık değil , bonservis ile verilmek isteniyor, 5 milyon euroyu veren bonservisiyle alacak. Ancak kongre öncesi kiralamak yada satmaktan çekiniyor yönetim. Ben Batuhanın en fazla sene sonuna kadar eskişehire kiralık verileceğini düşünüyorum..

1.5 yıl kiralamak imkansız , çünkü ocakta büyük ihtimalle gelecek olan yeni yönetim belkide batuhanı transfer sezonu kapanmadan eskişehirden geri çağıracaktır.

vego
06.Ocak.2010, 17:34
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın Batuhan için 5 milyon Euro istediğini açıkladı. Batuhan'ı bu şartlarda alamadıklarını ifade eden Çalımbay, Manisa'dan Sezer ve Güven'e talip olduklarını belirtti.

Kadro kurmakta zorlanan ve hafta sonunda karşılaşacakları Fenerbahçe maçına hazırlanan Eskişehirspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay dertli...
Beşiktaş'tan Batuhan'ı kiralamak isteyen ancak siyah beyazlı ekibin Batuhan'ı yüksek bedelle sadece satmaya niyetli olduğunu ifade eden Çalımbay, NTVSPOR.NET'in sorularını yanıtladı.
Acilen 4-5 transfere ihtiyaç duyduklarını belirten Çalımbay, 18 kişilik kadroyu oluşturamadıklarını ifade ederken Manisaspor'dan Sezer Öztürk ile Güven Varol'u istediklerini NTVSPOR.NET'e açıkladı.

Rıza Çalımbay, Batuhan'ı istiyor mu?
Ben Batuhan'ı istedim ama onlar Batuhan'ı vermek istemiyorlar. Söylediklerine göre Yıldırım Demirören bırakmıyor.

Bu transferin gerçekleşebileceği şartlar var mı? Kiralık olarak kadronuza katmak istediğinizi biliyoruz.
Kiralık olarak bırakmıyorlar. Bonservisiyle vermek istiyorlar. Ama bonservisi için de 5 milyon Euro istediler. Bizim de bu şartlarda bu paralarla transfer yapmamıza imkan yok. Benim üzüldüğüm anlamadığım konu şu; oynatmıyorlar, kadroya almıyorlar ve bu halde kiralamıyorlar da. Bunu anlamıyorum. Herhalde vermemek için böyle yapıyorlar.

Daha önce de dile getirdiniz, kadronuzda eksikler var ve takımı oluşturmakta zorlanıyorsunuz. Şu anda bitirme aşamasına geldiğiniz transfer var mı?
Batuhan'dan bu saate kadar haber bekledik. Ama olmadı. Şimdi diğer seçeneklere bakıyoruz. Acele etmemiz lazım. Kadromuzun en az 4-5 transfere ihtiyacı var. 18'i kurmakta zorlanıyoruz. Bu pazar Fenerbahçe ile çok önemli bir maçımız var. O maça kadar transfer yapabilirsek hemen kadromuza ekleyeceğiz.

Sakat futbolcularınız da var.
Ümit Karan'ın durumu belli değil. Mehmet Yılmaz, Serdar Özbayraktar yok. El Saka da Afrika Uluslar Kupası için Afrika'da. Lig başlayana kadar transferleri, işlerimizi hallederiz. Ama ligden önceki maçlar için şu anda çok sıkıntılıyız.

Sizde Youla kadro dışında. Manisaspor da Sezer Öztürk'ü kadro dışında bıraktı.

Sizinle Manisaspor arasında bu isimlerin bir takası gündemde mi?
Manisaspor'dan Sezer Öztürk'ü istedik. Bir de Sezer dışında Güven Varol'u istedik. Ama Youla konusunda sonuca varılamıyor. Onların tarafından şu ana kadar bir şey çıkmadı. Çünkü Youla problemli ve bu durum zorluk çıkartıyor.

Aşk-ı Şehir
07.Ocak.2010, 10:37
Youla için cazip teklifler
“Youla defteri kapanmıştır. 2 milyon Euro getirir ve gider. Biz ona sahip çıktık, büyük fedakarlık yaptık. Çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde bizi yalnız bıraktı ve yakışıksız sözler sarfetti. Yurt içi ve dışından teklifler var. Ankaragücü Barbaros, Hanefi ve Meye’yi teklif etti. Denizlispor Robert ve Caner’i önerdi. Manisaspor’un da Sezer Öztürk teklifi var, ama bütün bunları değerlendireceğiz.”

Fanatik


Bu teklifleri alıp Youla'yı vermiyorsak 1 dakika durmasın istifa etsin yönetim...

SAİT71
07.Ocak.2010, 12:09
Bence ilk 2 teklif güzel.. Meye ve Roberts kaliteli yabancılar.. hangisinin seçseler doldururlar youlayı..

KaPaLı
07.Ocak.2010, 12:26
Ankaragücü Barbaros, Hanefi ve Meye’yi teklif etti.

Bu teklifi reddetmek akıllıca değil. Doğa'nın yanına sürekli koşan birisi lazım Eskişehir'de. Barbaros tam böyle oyuncu. Teknik olarak yüksek değik ama mücadelesi çok yüksek. Hanefi sağ bek ancak alternatif olur birşey diyemem o konu hakkında ama Meye'yi alırdım ben olsam. Hem yaşı genç hemde pazarı olan oyuncu. Tamam bitirici vuruşları süper değil ama Youla'dan daha iyidir. Ceyhun'da bu takasa dahil olabilir.


Denizlispor Robert ve Caner’i önerdi.

Roberts uzun boylu ama yerdende etkili oyuncu. 2. Ümit Karan tipi oyuncu olacak. Caner Celep sol forvet - sol ortasaha oynar. Problemsiz 2 oyuncu alacak.


Manisaspor’un da Sezer Öztürk teklifi

Youla'dan daha sorunlu adam bu Sezer : ) Akıllıca iş olmaz.

DenizlispoR
07.Ocak.2010, 14:12
Benim teklifim Ali İpek'ide yollayalım Youla için :D.Roberts Es-Es'te iş yapar.

anilton
07.Ocak.2010, 19:00
Erkan Zengin kiralık olarak Eskişehir'e geliyor...

Aşk-ı Şehir
08.Ocak.2010, 13:54
Erkan Vitesse maçında oynadığı gibi oynayacaksa burdan Antalyaya kadar kırmızı halılar serelim.:)

Youla'ya karşılık Ankaragücü'nün Ceyhun+Meye+İlkem'i önerdiği söyleniyor. Eğer doğruysa. Düşünülmemeli bile. Bana gelip sorsalar Meye ile Youla'yı kafa kafaya takas edelim mi diye? Düşünmem direk kabul ederim. Yanında Ceyhun diye bir adam var ki huyuna gidildiği zaman yapamayacağı şey yok. (Bu konuda Rıza Çalımbay ustadır. Batuhan ve Engin Baytar'ı nasıl motive ettiğini herkes biliyor) İlkem ise kadro derinliği açısından müthiş olur.

Burak Yılmaz'ı istiyormuş Trabzonspor. Ne olur alsınlar. :D Yalvarıyoruz. Karşılığında Engin'i versinler başka birşey istemiyoruz. Burak süper bi adam ama biz Engin'i istiyoruz. :D

KaPaLı
08.Ocak.2010, 14:43
Burak'la nasıl takas edeceksiniz Mustafa :D Fenerbahçe'nin malı değilmi Burak :D

Aşk-ı Şehir
08.Ocak.2010, 16:18
Burak'la nasıl takas edeceksiniz Mustafa :D Fenerbahçe'nin malı değilmi Burak :D


Burak bizde 2 yıl kiralık. Ayrıca satın alma opsiyonumuz var. 1 milyon €'ya. Yani biz istemeden Burak 2 yıl içinde bir yere gidemez.:) Gitmek istiyorsa gideceği takım önce bizi hoşnut etmek zorunda.



Çalımbay'dan şok iddia!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Emile Mpenza ile anlaştıklarını, ancak bazı kişilerin araya girerek Eskişehirspor Kulübü'nü kötüleyip, transferi bozduğunu söyledi

Büyük ihtiamlle Youla ve Ceylan Çalışkan girdi araya...

Aşk-ı Şehir
08.Ocak.2010, 20:00
Erkan Zengin Eskişehirspor'da...

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1222102

Suicider
08.Ocak.2010, 20:26
eskişehire hayırlı olsun..

Crocodile1963
08.Ocak.2010, 21:03
Bu sezon çıkış yapabileceğini düşünüyorum yeterli şansı bulamamıştı daha önce. . .

SAİT71
09.Ocak.2010, 09:58
Erkan Zengin Eskişehirspor'da!

http://www.sporx.com/images/1/29/6614_6247_sondakika001.jpg

Eskişehirspor, Beşiktaş'ın İsveç asıllı Türk oyuncusu Erkan Zengin ile anlaştı. 2008-2009 sezonunda Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli'nin isteği üzerine bonservisiyle birlikte İsveç'in Hammarby takımından transfer edilen Erkan Zengin'in, Eskişehirspor'a kiralık olarak verildi.Erkan, Beşiktaş formasıyla geçtiğimiz sezon lig ve kupada toplam 6 maçta forma giyebildi. Denizli'nin kendisine yeni sezonda ihtiyacı olduğunu belirtmesine rağmen, Erkan Zengin sezonun ilk yarısında forma şansı bulamadı.
Lisansı çıkartılan Erkan Zengin, Eskişehir'e gelerek yeni takımının kampına katılacak.

HABER: Hilmi Sever



08.01.2010

Kaynak : Sporx.com


hayırlı olsun tekniğini beğendiğim birr oyuncuydu iş yapabilir bu sezon..

KaPaLı
09.Ocak.2010, 10:22
Beşiktaş'ın ne yaptığını anlamıyorum birtürlü. Elinde olan adamları yok pahasına elden çıkarıyo sonra onlardan daha düşük adamlara 5-6 milyon € para veriyo. İyi transfer Eskişehir için tekniği çok yüksek oyuncu.

KaF KeF
15.Ocak.2010, 17:47
Eskişehir Jaycee John Okwunwanne ile anlaşmış..

http://www.youtube.com/watch?v=z08t1O6dNvQ

Aşk-ı Şehir
15.Ocak.2010, 18:00
Yarın Okwunwanne ile resmi sözleşmeler imzalanacak. Hayırlı uğurlu olsun.:) Yeni psikotapımızı bulduk.:D

GeNç KaRTaL
15.Ocak.2010, 18:06
Eskişehir Jaycee Jonh Okwunwanne ile anlaşmış..

http://www.youtube.com/watch?v=z08t1O6dNvQ

Abbaaovvv.:icon_smile:

BaFraLı
15.Ocak.2010, 18:13
Facebook'ta videosu tavan yapıyodu bu elemanın.Top cambazı.İyi transfer olmuş.

Aşk-ı Şehir
15.Ocak.2010, 21:35
Sezer Öztürk ilede anlaştığımız söyleniyor. Hadi hayırlısı. :)

Aşk-ı Şehir
16.Ocak.2010, 12:09
Büyük bir aksilik olmazsa Sezer Öztürk'te Eskişehirspor'da!

tarikko
16.Ocak.2010, 12:15
Manisaspor'un kadro dışı bıraktığı kaptan Sezer Öztürk, Eskişehirspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği ve Ankaragücü'nün de resmi teklifte bulunduğu Sezer'in bugün İstanbul'a giderek başkan Halil Ünal ile bir araya geleceği ve ikilinin akşam saatlerinde Eskişehir'e gideceği ifade edildi.

Eskişehirspor, Rıza Çalımbay'ın da ısrarla kadrosuna görmek istediği Sezer Öztürk için 850 bin avro bonservis bedeli ödeyecek.

Sporx

GodfatheR
16.Ocak.2010, 12:21
Es-Es çok iyi transferler yapıyor helal olsun yönetime. Burak'tan kurtulup :D Batuhan'ı da kiralayabilirlerse 2.yarı çok farklı bir Es-Es izleriz.

DenizlispoR
16.Ocak.2010, 12:32
Es-Es çok güzel transferler yapıyor,bu gidişle seneye en sonunda bir daha Anadolu'dan şampiyon çıkacak.

Aşk-ı Şehir
16.Ocak.2010, 12:34
Bu yönetimin bu kadar akıllıca işler yapması. Gerçekten enteresan. Yayın ihalesi bizim adımıza meyvelerini vermeye başladı. Teşekkürler Digiturk,teşekkürler Türk Telekom :)

Aşk-ı Şehir
16.Ocak.2010, 12:47
Son gelen haberler;

Youla Denizlispor'a gidiyor. Karşılığında Denizlispor'dan Roberts ve Caner Celep'i istiyoruz. Bu transferde olacak büyük ihtimalle...

BeeTLeJuiCe
16.Ocak.2010, 13:01
Transferler çok iyi duruyor Es-es adına, eğer transferlerde hemen uyum sağlar ise çehresini baya bir değiştirmiş olacak Eskişehirspor.

eXcitinG
16.Ocak.2010, 13:05
GeLecek yıL nokta yabancı transferLeri iLe de yeni bir Bursaspor, Kayserispor çıkışı görebiLiriz ES-ES ten.

Hugo
16.Ocak.2010, 14:58
Son gelen haberler;

Youla Denizlispor'a gidiyor. Karşılığında Denizlispor'dan Roberts ve Caner Celep'i istiyoruz. Bu transferde olacak büyük ihtimalle...

Uff süper.. Caner çok sağlam adam. Roberts de fena sayılmaz.
Sezer transferi de çok iyi. Kaçın ES-ES geliyoor :)

Aşk-ı Şehir
17.Ocak.2010, 11:37
Bu transferde bitti büyük olasılıkla. Yarın imzalar atılacak galiba. Dün Sezer ile Jaycee John sağlık kontrolünden geçtiler. Başta Denizlispor'dan Roberts ve Güray'ı istemişiz. Ancak Denizlispor Caner'i verelim demiş. Bizimkilerde kabul etmiş. Tek pürüz bizim yönetimin sonraki Youla transferinden pay almak istemesi. O da gerçekleşecek büyük ihtimal ile.:n:

Aşk-ı Şehir
17.Ocak.2010, 15:44
Yarın 4 veya 5 imza izleyebiliriz...:) (2'si malum Sezer ve Jaycee)

Aşk-ı Şehir
17.Ocak.2010, 18:15
Türkiye'den genç ve yetenekli bir isim için ciddi girişimler var. Şu anda pek kesin birşey olmadığı için isim yazmıyorum. Ancak o da gelirse takım hakikaten süper olacak...

Sheriff
17.Ocak.2010, 18:31
Jessy Jhon muhabbeti ne oldu tam olarak?

tarikko
17.Ocak.2010, 18:33
Jessy Jhon muhabbeti ne oldu tam olarak?
http://www.eskisehirspor.org/haberdetay.asp?id=1565

Sheriff
17.Ocak.2010, 18:39
Hadi bakalım, umarım keyif verir..

Crocodile1963
17.Ocak.2010, 20:43
Jaycee ile sözleşme imzalandı mı ?

Bugün çıkan bir haberde oyuncunun Bursaspor ile anlaştığı söyleniyorda.

http://www.goal.com/nl/news/670/turkije/2010/01/17/1749009/bursaspor-troeft-groot-aantal-aan-clubs-af-in-strijd-om

Aşk-ı Şehir
17.Ocak.2010, 20:49
Jaycee ile sözleşme imzalandı mı ?

Bugün çıkan bir haberde oyuncunun Bursaspor ile anlaştığı söyleniyorda.

http://www.goal.com/nl/news/670/turkije/2010/01/17/1749009/bursaspor-troeft-groot-aantal-aan-clubs-af-in-strijd-om

Ön anlaşma imzalandı. Yalan haber. Dün sağlık kontrolünden geçti ve dün ülkesine gitti özel eşyalarını almak için. Kendisinin evi, arabası hazır. Yarın imza töreni var...

Aşk-ı Şehir
18.Ocak.2010, 19:18
%95 Fahri Tatan ile anlaşıldı...

GeNç KaRTaL
19.Ocak.2010, 05:17
Eskişehirspor'un maşallahı var transferde.:icon_smile: Fena oyuncularda almıyorlar.Hayırlı olsun hepsi..

KaPaLı
19.Ocak.2010, 09:43
Fahri bildiğim kadarıyla Denizlispor'da çok maça çıkamadı. Eskişehir'e yararlı olacağını düşünmüyorum.

Aşk-ı Şehir
19.Ocak.2010, 11:10
Fahri ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Garanti parası yok. Maç başı para alacak. Rıza Hoca gerekli gazı verir Fahri'ye. Kadro derinliği açısından iyi transfer oldu. Çünkü Bülent Ertuğrul ve Doğa ilk 3 hafta yokmuş.

KanaKe
19.Ocak.2010, 12:10
Riza hocada gittigi her takima Fahri'yi götürüyor :)

DenizlispoR
19.Ocak.2010, 13:56
Fahri için çooooooooooook büyük teşekkürlerimizi sunuyoruz Es-Es'e,Ali İpek'i istediğiniz zaman alın kullanın hatta iade etmeyin :zuhaha.

Aşk-ı Şehir
19.Ocak.2010, 14:05
Fahri için çooooooooooook büyük teşekkürlerimizi sunuyoruz Es-Es'e,Ali İpek'i istediğiniz zaman alın kullanın hatta iade etmeyin :zuhaha.

Fahri'yi sizden değil boştan aldık Ozyy.:n:


Fahri'nin ilk röportajı:

Fahri : Nereden duydunuz burada olduğumu

Şahin : Sanırım burasının Eskişehir, Bizimde Eskişehirspor taraftarı olduğumuzu unutuyorsun.

Fahri : Valla methiniz herkes biliyor da, bu kadarını tahmin etmiyordum..

Şahin : Eskişehir'e transferiniz nasıl gerçekleşti.. Sözleşmeniz kaç yıllık olacak..

Fahri : Konya'ya transferimden önce bile hep aklımda Eskişehirspor vardı.. Ancak Konya eski kulübüme yüksek bonservis ücreti ödeyince, gitmek zorunda kaldım.. Önceki gün Rıza Hoca beni arayınca hiç düşünmeden, koştum geldim. Sözleşme kısmet ise yarın 1,5 yıllık olarak imzalanacak. Peşinat ve Aylık ücret yok. Sadece maç başı alacağım..

Günhan : Uzun zamandır futboldan uzaksın, Konya'da istenilen performansı sağlayamadın. Maç başı analaşacak kadar kendine güvenmenin sebebi nedir.

Fahri : Aslında hiç futboldan uzak kalmadım.. Çalışmalarım hep devam etti. Konya'daki form düşüklüğüm istediğim dışında oluşan bir transfer sonrası moral bozukluğundan kaynaklandı. Eski günlerimi Eskişehirspor'da tekrar yakalayacağımdan eminim.

Günhan : Taraftarımız hakkında ne düşünüyorsun..

Fahri : Daha öncede söyledim, taraftarımızın methini Türkiye'de bilmeyen yok.. Basından ve internetten takip ediyorum.. Denizli'yi 4-3 yendiğiniz maçı taraftar tarafından nasıl çevrildiğini biliyorum. Youtube'dan tribün şovlarınızı ve bandonuzu bir çok defalar izledim. Türkiye'de bunu yapabilecek başka taraftar yok..

Şahin : Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı ?

Fahri : Taraftarımızın bana 15-20 gün süre vermesini rica ediyorum. Takımla tanışmak ve adapte olabilmek için buna ihtiyacım var. Bu süreyi bana tanırlar ve sabır gösterirlerse, Fahri Tatan�ı herkese göstereceğim..

Günhan : Sen yeter ki Mücadele gücünü ortaya koy, taraftar bu sabrı sana gösterecek ve baş tacı yapacaktır.

Efendi kişiliği ve sıcak kanlı sohbetini görünce Fahri'den umudumuz arttı. Teşekkür edip, otelden ayrıldık..

Tekrar Hoş Geldin Fahri..

Kaynak: Eskisehirspor.com

Altı çizili yerlere dikkat. Fahri geçen sene bize gelmek istemişti. Beşiktaş yönetimi Konyaspor'a yolladı zorla. Ondan sonra formunun neden düştüğünü söylemiş.:)

Aşk-ı Şehir
01.Şubat.2010, 22:49
Aydın Yılmaz Eskişehirspor'da. :icon_cool::icon_eek::0:

Aşk-ı Şehir
23.Nisan.2010, 20:37
Ivesa 3 yıllık imza attı.

Başkanımız Halil Ünal, Ivesa için Eskişehirspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Ivesa'nın Eskişehirspor'a transfer olduğu iki yıl önce bu yana takımın değişilmez oyuncularından olduğunu belirterek, Ivesa'nın da Eskişehirspor'u çok sevdiğini kaydetti.

Eskişehirspor yönetim kurulunun Ivesa'nın 3 yıllığına daha Eskişehirspor forması giyme kararını aldığını ifade eden Ünal, ''Ivesa, dünyanın en önemli kulüplerinden ve Turkcell Süper Lig takımlarından teklifler aldı. Ivesa tercihini Eskişehirspor'dan yana kullandı. İmzamız hayırlı ve uğurlu olsun'' dedi.

Ivesa da 3 yıllık sözleşme yenilediği takımı Eskişehirspor'u ve Eskişehirspor taraftarını çok sevdiğini belirterek, taraftarın sözleşmesini yenilemeden en önemli faktör olduğunu bildirdi.

Konuşmanın ardından Ivesa, kendisini 3 yıllığına daha Eskişehirsporlu yapan imzayı attı.

Kaynak: Eskişehirspor Resmi Sitesi

Homer J.S
23.Nisan.2010, 22:46
3 yıl daha fıtık edecek yani bizi. :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Nisan.2010, 09:53
İyi bi kaleci Ivesa...Yararlı olacaktır daha Es-Es'e...

Hugo
11.Mayıs.2010, 18:59
Batuhan Karadeniz 2 Milyon Dolar'a Eskişehirspor'da.
Erkan Zengin de Eskişehir'de kalacak.
Es-Es Zapo'nun peşindeymiş bir de.

Kaynak: LigRadyo. Demin söyledi Mehmet Ayan.

Fearless Coward
11.Mayıs.2010, 19:03
Batuhan zaten kariyerini Es-es'te gece hayatlarında yaktı yine yapacaksa bence kötü transfer..Disiplinli bir oyuncu olacaksa Batuhan çok başarılı olur..Erkan'ı da BJK kaptırmamalıydı Es-es'te çok formda..

anilton
11.Mayıs.2010, 19:20
Batuhan için en iyisi oldu...

İstediği,mutlu olduğu uğruna neredeyse 1 yılını Beşiktaş'ta boş geçirmesine sebep olduğu Eskişehir'e gitti...

Hayırlı uğurlu olsun...

Crocodile1963
11.Mayıs.2010, 19:55
Hayırlı olsun Eskişehir'e umarım Batuhan bu şansını iyi kullanır. . .

BaFraLı
11.Mayıs.2010, 19:58
Beşiktaş'tan sonra forma giyeceğim tek kulüp Es-Es diyordu. İstediği oldu. İnşl. burada kendini geliştirir.

Hugo
11.Mayıs.2010, 20:30
GS veya FB'ye satılırsa 5Milyon Euro Beşiktaşa ödencek, başka bir takıma satılırsa %25 pay alacak Beşiktaş.

RaSenGan
11.Mayıs.2010, 20:31
GS veya FB'ye satılırsa 5Milyon Euro Beşiktaşa ödencek, başka bir takıma satılırsa %25 pay alacak Beşiktaş.

Neden böyle saçma bir şey yapmışlar merak ettim :)

nekop
11.Mayıs.2010, 20:34
Neden böyle saçma bir şey yapmışlar merak ettim :)

Saçma mı? Batuhan Eskişehirspor'da başarılı olursa 2-3 yıl sonra büyük ihtimalle bu kulüplere yüksek bir ücretle satılacak..Gayet mantıklı bir hamle.

yunusgs
11.Mayıs.2010, 20:44
Çok doğru bir transfer yaptı Eskişehirspor.Batuhan seneye takımın gol yükünü çekecektir.Beşiktaş'ın %25lik bir pay koydurması ise akıllıca bir hamle.

Aşk-ı Şehir
11.Mayıs.2010, 20:45
Batuhan işte şimdi geri dönüyor. ;;) (Bu smileyi uzun zamandır kullanmıyordum ama bu haber için kullanılır.:))

GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 20:49
Batuhan için gelecekte %25 pay alması çok güzel. Fenerbahceli olmama rağmen Fb ve Gsye satılırsa 5 m maddesi ise süper. Çünkü ilerleyen yıllarda Batuhan kendisini gösterse bile satılamayacak Fb ile Gsye :)

RaSenGan
11.Mayıs.2010, 20:53
Saçma mı? Batuhan Eskişehirspor'da başarılı olursa 2-3 yıl sonra büyük ihtimalle bu kulüplere yüksek bir ücretle satılacak..Gayet mantıklı bir hamle.

Bu iki takım Batuhan'ı almak gibi bir hataya düşmez :)

indie
11.Mayıs.2010, 21:16
Bu iki takım Batuhan'ı almak gibi bir hataya düşmez :)

Batuhan çok değil, bir 10 gol atsın, bayılırlar bile. Burak Yılmaz ile Gökhan Zanı almış, Serdar Özkanı almak üzere olan kulüplerden bahsediyoruz.

Ancak resmi açıklamada o Gs-Fb/5 milyon maddesi bulunmuyor.

El Barto
11.Mayıs.2010, 21:18
Batuhan ne cevizler kırar Eskişehir'de. :p

Bizim Özkan bile altını üstüne getirmiş öyle diyorlar. Ne diyelim hayırlı olsun Batuhan. :D

Aşk-ı Şehir
11.Mayıs.2010, 21:20
Bu iki takım Batuhan'ı almak gibi bir hataya düşmez :)

Bekleyip görelim kardeşim. :)

vego
11.Mayıs.2010, 22:08
bedeliyle Eskişehirspor'a verildi.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/batu.widec.jpg


NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 20:44 TSİ 11 Mayıs. 2010 Salı

Beşiktaş, Mustafa Denizli’nin önümüzdeki sezon kadrosunda düşünmediği Batuhan ile yollarını ayırdı. Genç futbolcu bonservisi ile birlikte Eskişehirspor’a verildi.
Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen Batuhan, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor forması giyerken, bu sezon ise Beşiktaş A2 takımında oynuyordu. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin önümüzdeki sezon kadroya almayı düşünmediği genç oyuncunun, yapılan görüşmeler sonrası Eskişehirspor'a transfer olduğu öğrenildi.
Eskişehirspor'un siyah beyazlı kulübe 2 milyon euro bonservis ücreti ödemesi bekleniyor.


Diğer yandan yapılan sözleşme gereği Eskişehirspor, Batuhan'ı başka bir kulübe satarsa Beşiktaş'a %25, Fenerbahçe veya Galatasaray'a satarsa 5 milyon euro ödeyecek.
BATUHAN'IN PERFORMANSI
Siyah-beyazlı futbol takımının altyapısında yetişen ve güçlü fiziğinin yanı sıra altyapı maçlarında attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Batuhan, A takımda ise aynı başarıyı gösteremedi.
Beşiktaş formasıyla Turkcell Süper Lig'deki ilk deneyimini 19 Ağustos 2007 tarihinde Kasımpaşa karşısında yaşayan genç oyuncu, siyah-beyazlı formayla ligde 14 karşılaşmada sahaya çıktı.
Bu 14 lig maçında takımına 2 gol kazandıran Batuhan, 4 kez de Türkiye Kupası'nda oynamasına rağmen gol atma başarısı gösteremedi.
Beşiktaş Kulübü'nün, geçen sezon Eskişehirspor'a kiralık olarak verdiği Batuhan, kırmızı-siyahlı takımda ise başarılı bir performans sergiledi.
Batuhan, bonservisiyle gelecek sezondan itibaren formasını terleteceği Eskişehirspor'da geçen sezon 14 lig maçında, 8 gol atarak skorer bir görüntü sergiledi.

KanaKe
11.Mayıs.2010, 22:18
batuhani resmen bitirdiler.. madem gönderecektiniz sezon sonunu niye beklediniz adam ne mac oynadi ne antrenmana alindi.. devre arasinda verseydiniz ya.. bitirdiler bunuda.

nekop
11.Mayıs.2010, 22:28
Bu iki takım Batuhan'ı almak gibi bir hataya düşmez :)

Evet bu kulüplerimiz her yıl nokta transferler yaparak avrupada başarıyı yakalıyor ve aldıkları oyuncuları minimum 2 katına satıyor haklısın böyle birşeyi kesinlikle yapmazlar.

GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 22:38
Ben Batuhanın çok iyi performans sergileyeceğine inanıyorum. Eskişehirden de Avrupaya açılmasını bekliyorum.

Matteo Ferrari
11.Mayıs.2010, 22:53
2. pilot takımımız Eskişehirspor olmuş. İlkini bilenler bilir.

Bordo61Mavi
11.Mayıs.2010, 23:37
Batuhan kendini gosterip bana gorede avrupaya acilcak. Onun yanina bi iki kaliteli oyuncu daha lazim :)

Aşk-ı Şehir
12.Mayıs.2010, 01:17
2. pilot takımımız Eskişehirspor olmuş. İlkini bilenler bilir.

Sen ne komik şeysin yahu.:u::icon_razz:

Alicanfmfan
12.Mayıs.2010, 01:25
Mustafa bu transfer , Adem Sarı büyük olaslıkla bizde demek oluyor galiba :)

indie
12.Mayıs.2010, 01:55
Sen ne komik şeysin yahu.:u::icon_razz:

Alınmaya lüzum yok bence, genç arkadaş Eskişehire hakaret olsun diye değil, Beşiktaşın transfer politikasına eleştiri maksadıyla söylemiş.

Son iki senedeki Emre Özkan, Batuhan, Erkan Zengin kiralıklarının üzerine son iki futbolcu bonservislerinde kolaylık yapılarak veriliyor ve Ali Kuçik de ekleniyor. Youla, Fahri Tatan, Burak Yılmaz yine Beşiktaşta başarılı olamamış ve yolları bir şekilde Eskişehirle kesişmiş oyuncular. Hatta Bülent Kocabey de Beşiktaş altyapısından çıkmadır. Pilot takım yakıştırması elbette ağır bir ifade olarak insanların gücüne gidebilir ancak Rıza Çalımbay'ın bu kadar (eski) Beşiktaşlının 2 senede Es Es bünyesinde toplanmasındaki katkısı yadsınamaz. Ayrıca takımda epey eski Galatasaraylı futbolcu da mevcut, mevcut ekonomik durum buna izin verdiği için olayı yadırgamamak gerekiyor. Es Es yava yavaş düzenini kurup takımdaki gerek kiralık gerek veteran Beşiktaş ve Galatasaray eskilerini arındıracaktır.

İşin garibi, son 3 sezonda Bursadan da az Beşiktaşlı geçmedi, bu da Y. Demirören yönetimine yönelik bir transfer politikası eleştirisidir.

Aşk-ı Şehir
12.Mayıs.2010, 03:51
Alınmaya lüzum yok bence, genç arkadaş Eskişehire hakaret olsun diye değil, Beşiktaşın transfer politikasına eleştiri maksadıyla söylemiş.

Son iki senedeki Emre Özkan, Batuhan, Erkan Zengin kiralıklarının üzerine son iki futbolcu bonservislerinde kolaylık yapılarak veriliyor ve Ali Kuçik de ekleniyor. Youla, Fahri Tatan, Burak Yılmaz yine Beşiktaşta başarılı olamamış ve yolları bir şekilde Eskişehirle kesişmiş oyuncular. Hatta Bülent Kocabey de Beşiktaş altyapısından çıkmadır. Pilot takım yakıştırması elbette ağır bir ifade olarak insanların gücüne gidebilir ancak Rıza Çalımbay'ın bu kadar (eski) Beşiktaşlının 2 senede Es Es bünyesinde toplanmasındaki katkısı yadsınamaz. Ayrıca takımda epey eski Galatasaraylı futbolcu da mevcut, mevcut ekonomik durum buna izin verdiği için olayı yadırgamamak gerekiyor. Es Es yava yavaş düzenini kurup takımdaki gerek kiralık gerek veteran Beşiktaş ve Galatasaray eskilerini arındıracaktır.

İşin garibi, son 3 sezonda Bursadan da az Beşiktaşlı geçmedi, bu da Y. Demirören yönetimine yönelik bir transfer politikası eleştirisidir.

Dediğiniz anlamda demediğini düşündüğümden öyle dedim ben. Yoksa haklısımız tabi ki. Ancak bir oyuncunun bir takımdan diğer takıma transfer olması doğal bir olaydır. Bunun sonucunda "Pilot Kulüp" gibi bir sonuca varılması bana biraz enteresan geldi.:)

Bordo61Mavi
12.Mayıs.2010, 05:01
Arkadas Besiktasin transfer politakisini yanlis yerde elestirmis, Bjk transfer haberlerinde yazmasi lazimis. Es Es basarili bi is cikardi Batu yu alarak

indie
12.Mayıs.2010, 13:00
Beşiktaş`ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz`i transfer eden Eskişehirspor Asbaşkanı Mesut Hoşçan 1903radyo.com`a bağlanarak Erhan Barış Karakuş sunduğu `` Gündoğdu Beşiktaş `` programında transferi değerlendirdi.

Hoşçan yaptığı açıklamada;

`` Batuhan geçen sezon bir dönem kiralık gelmişti.Türk sporunda gelecek vaad edeceğini düşündüğümüz genç bir kardeşimiz.Transfer çok spontene gelişti.Batuhan`ı uzun zamandır takip ediyorduk.Batuhan Karadeniz`in Beşiktaş kulübünün mevcut yapıda oynaması zor olduğu için Eskişehirspor`a transferimiz oldu.Batuhan transferinde hocamız Rıza Çalımbay`ın baskısı çok oldu.Bizde hocamızın isteğini yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz.``

- ÇOK ZORLU BİR SÖZLEŞME OLDU -
`` Şartlar çok zor oldu.Ezeli rakiplere satılmasında 5 Milyon Euro Beşiktaş kulübüne verilmesi yönündeki şartı sözleşmeden kaldıramadık.Başkan Yıldırım Demirören`i ikna edemedik.Batuhan Karadeniz ile 4 yıllık sözleşme imzaladık.Eğer bu dört yıl içinde Batuhan ile anlaşamazsak bütün hakları Beşiktaş`a geçecek.İnanılmaz zor bir sözleşme oldu.``

- BATUHAN İLE ARAMIZDA SORUN YOK -
`` Bütün kulüpler ve futbolcular arasında problemler olabilir.Böyle bir sorun şuanda ortada yok.Batuhan çok zor bir karakter.Ben ona mecazi anlamda Canlı bomba diyorum.Fakat bu kadar ağır sözleşmeden sonra bu futbolcuyu Türk sporuna kazandıracağız.``

- ZAPOTOCNY İLE İLGİLENİYORUZ -
`` Bu konuda çok fazla detaylı konuşmak istemiyorum.Zapo ile çok ciddi bir şekilde ilgilenmiyoruz.Fakat şartlar ne getirir bunu bilemiyoruz.``

- ŞARTLAR UYGUN OLURSA ERKAN KALIR -
`` Erkan Zengin sevdiğimiz bir futbolcu eğer şartlar uygun olursa Eskişehirspor`da kalmasını istiyoruz.``diyerek sözlerini tamamladı.

Altını çizdiğim yer nasıl mümkün olabilir? Bonservisle verilen oyuncunun haklarının otomatikman kulübe geri gelmesi pek gerçekçi görünmedi gözüme, ama haber çok yetkili birinden ve 1. ağızdan.

KaPaLı
12.Mayıs.2010, 13:03
Hakkaten saçmalık. Böyle bir anlaşmamı olur. Kiralasalar daha iyimiş. Türkiye'de başka hangi takıma satacaklar zaten. %25 kuralıda koymuşlar.

El Barto
12.Mayıs.2010, 13:59
Bu anlaşma "biz adam edemedik alın siz adam edin, adam eder satarsanız arkamızdan çok küfür etmesinler diye paranın 4'te 1'ini bize verin" demek.

Atıyorum Batuhan çok iyi bir futbolcu ve 2 milyona transfer etmek kumar belki ama ucuza kapatılmış bir transfer denebilir. Batuhan form tuttu müthiş işler yaptı Eskişehir 20 milyon'a Barcelona'ya sattı Batuhan'ı. Beşiktaş 5 milyonunu alacak Eskişehir 15 milyonunu. Eskişehir Batuhan'ı adam edebilirse oldukça karlı bir transfer bence.

GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2010, 17:39
Böyle bir yetenekten faydalanamamamız kötü bir durum.Eskişehirspor ve Batuhan için hayırlı olsun.Umarım Batuhan kariyerini yakacak hareketlerine devam etmez.

LaigLeNoiR
12.Mayıs.2010, 18:21
Sözleşme Beşiktaş adına çok akıllıca olmuş. Eskişehir'de oradayken gösterdiği performansına istinaden Batu için herşeyi kabul etmiş. Batuhan'da bir zahmet kendine bu kadar güvenen Eskişehir'in yüzünü kara çıkarmasın.

KaPaLı
13.Mayıs.2010, 12:27
Gençlerbirliğinde forma giyen Burhan, Eskişehirspor'la anlaşmak üzereymiş.. Takımda biraz fazla ortasaha oyuncusu olmadımı..

Aşk-ı Şehir
13.Mayıs.2010, 13:46
Burhan hem kadroya derinlik katmak için hemde orta sahaya direnç katmak için alınıyor. Mesela bu sezon Doğa ile Bülent Ertuğrul'un aynı anda olmadığı maçlarda çok büyük sıkıntılar yaşadık. Sezer'in arkasında oynayacaktır muhtemelen. Şöyle bir düşünürsek maç içerisinde Pirlo gibi hem geride hemde ileride oynayacak. Jermaine Jenas'a da benzetebiliriz.:)

KanaKe
13.Mayıs.2010, 18:12
Jenas ve Burhan :D cok iyi bir benzetme olmus..

Aşk-ı Şehir
13.Mayıs.2010, 18:16
Jenas ve Burhan :D cok iyi bir benzetme olmus..

Görev açısından dedim yahu. Pirlo'da var orda.. :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 19:32
Burhan fena transfer değil Es-Es için...

Aşk-ı Şehir
20.Mayıs.2010, 20:33
Burhan Eşer ile 3 yıllık sözleşme imzalandı...

Aşk-ı Şehir
21.Mayıs.2010, 10:47
Emre Aygün ilede anlaşılmış büyük olasılıkla. Resmi transfer dönemi başlayınca açıklanacakmış...

A.FaruK
21.Mayıs.2010, 10:59
Eskişehir kadro yapısın bozmadan kaliteli bi kaç adamla anlaşırsa bu senede iyi işler yapar ki zaten yaptığ batuhan ve burhan transferleri güzel transferler olmuş.Ama bence İvesa dan daha iyi bi kaleci alınabilir açıkçası ben pek beğenmiyorum İvesa'yı tabi eskişehirli arkdaşlar daha iyi bilir konuya daha hakimler.

KaPaLı
21.Mayıs.2010, 11:08
Emre Aygün ilede anlaşılmış büyük olasılıkla. Resmi transfer dönemi başlayınca açıklanacakmış...

Emre Aygün olursa çok yararlı olur Mustafa.. Emre, Yeteneği sınırlı ama müthiş hırslı oyuncu. Adem Sarı'dan çok daha iyi oyuncu benim gözümde.. Eskişehir'in bol forvetli sisteminde çok etkili olur.

Aşk-ı Şehir
21.Mayıs.2010, 11:12
Eskişehir kadro yapısın bozmadan kaliteli bi kaç adamla anlaşırsa bu senede iyi işler yapar ki zaten yaptığ batuhan ve burhan transferleri güzel transferler olmuş.Ama bence İvesa dan daha iyi bi kaleci alınabilir açıkçası ben pek beğenmiyorum İvesa'yı tabi eskişehirli arkdaşlar daha iyi bilir konuya daha hakimler.

İvesa 2 sezondur bulunduğumuz yerlerde en çok katkısı olan oyuncuların başında gelir. Hatalı goller yiyebiliyor. Zaten hatalı goller yemese bizde olmazdı. :D

Emre alternatif için alınıyor sanırım. Bir anlam veremedim şu an transfere. Ama Mehmet Yılmaz ile yollar ayrılabilir...

Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 23:23
Es-Es'de bir transfer daha!

http://habercininyeri.files.wordpress.com/2008/10/eses.jpg

Gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başlayan ve Batuhan Karadeniz, Burhan Eşer gibi isimlerle anlaşan Eskişehirspor, Emre Aygün'ü de renklerine bağladı.
Kırmızı-Siyahlı takım Ankaragücü'nde forma giyen Emre Aygün ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Burhan Eşer ve Emre Aygün transfer sezonunun açılmasıyla birlikte kendilerini Eskişehirsporlu yapacak resmi imzaları atacaklar" denildi.


21.05.2010

Kaynak : Sporx.com

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2010, 18:23
İyi transfer Emre Aygün...

TR.CaPTaiN
23.Mayıs.2010, 13:36
6 takım peşinde!

(SPORX ÖZEL HABER) Eskişehirspor'un deneyimli bir golcüsü ile yolları ayrıldı.

Kadrosunu, Batuhan Karadeniz ve Burhan Eşer ile takviye eden Es-Es'te Mehmet Yılmaz takım arkadaşları ve yöneticileriyle vedalaşarak Eskişehir'den ayrıldı. Maddi konularda Eskişehirspor ile anlaşamayan Mehmet, ayrılık kararının kendisi için de zor olduğunu söyledi.

Golcü oyuncu, bu kararı daha yeni almasına rağmen yurt içinden 3-4, yurt dışından da 3 kulübün kendisiyle ilgilendiğini söyledi. Türkiye'deki kulüplerin Gençlerbirliği, Manisaspor ve Gaziantepspor olduğu, yurt dışından ise en ciddi teklifin Rus kulübü Saturn'den geldiği öğrenildi. Saturn'ün yanı sıra, Tümer Metin'in de formasını giydiği Yunan kulübü Larissa ile bir dönem Bülent Korkmaz'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Azerbaycan ligi takımlarından Bakü de golcü oyuncunun peşinde.

Mehmet'in menajeri Mustafa Üçüncü de, deneyimli oyuncunun Eskişehirspor'da kalmasını çok istediğini ve böyle bir ayrılık yaşandığı için çok üzgün olduğunu belirtti.

Haber: Hilmi SEVER

Aşk-ı Şehir
26.Mayıs.2010, 13:25
Çok iyi bir sol açık ile ilgileniyor. Şu anda isim konuşulmaz. Ancak transfer netleştiğinde size bildirebilirim. :)

Aşk-ı Şehir
02.Haziran.2010, 18:18
Almanyadan iki gurbetçi ile anlaşılmak üzereymiş. Biri solbek diğeri sağ açık..

Aşk-ı Şehir
02.Haziran.2010, 21:09
İsimlerde belli oldu; Salih Altın, Tunay Acar..

KaPaLı
02.Haziran.2010, 21:19
Salih Altin (Orta Sah) - Almanya U19 Milli
Dogum Tarihi: 17 Temmuz 1987
Boyu: 1,80 m
Takimi: Wuppertaler SV Borussia

http://www.yetenekliturkfutbolcu.de.tl/1987liler.htm

Hakkında çok fazla bilgi yok.. Ama bu yaşına kadar çıkmamş adamın şimdi piyasa yapması ilginç geldi bana.. Amatör takımda oynuyo zaten ALmanya'da.

Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2010, 01:16
Salih Altin (Orta Sah) - Almanya U19 Milli
Dogum Tarihi: 17 Temmuz 1987
Boyu: 1,80 m
Takimi: Wuppertaler SV Borussia

http://www.yetenekliturkfutbolcu.de.tl/1987liler.htm

Hakkında çok fazla bilgi yok.. Ama bu yaşına kadar çıkmamş adamın şimdi piyasa yapması ilginç geldi bana.. Amatör takımda oynuyo zaten ALmanya'da.

Adem'ide bu şekilde buldu Rıza Hoca. :) Acaba çalıştığı bir scout ekibi olabilir mi? :)

Bu arada Emre Aygün ile resmi imzalar atıldı;


ÇOK MUTLUYUM


Emre Aygün kendisini Eskişehirsporlu yapan imzayı attı. Aygün, Tesisler’de düzenlenen imza töreninde Eskişehirspor’a geldiğim için çok mutluyum” dedi.

İnsanlığına ve ahlakına güveniyorum
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Emre Aygün’ün Eskişehirspor için verimli olacağına inandığını belirtti. Ünal “Emre kardeşimiz sezon arasında Eskişehirspor’a gelmek istiyordu. Ancak yüksek bonservis bedeli olduğu için getirmedik. Bu sezon renklerimize kattığımız Emre takımla beraber kampa gidecek. Ahlakına ve insanlığına çok güvendiğim futbolcumuz orta sahada her mevkide oynayabilecek yeteneğe sahiptir” dedi.

Hedefi olan bir takıma geldim

Emre Aygün İmza sonrası yaptığı konuşmada, ”Hedefleri olan bir takıma geldiğimi biliyorum. Bu beni daha çok mutlu ediyor. Ayrıca böylesi büyük bir taraftarın takımında oynayacak olmak benim için çok büyük bir sevinç kaynağı. Eskişehirspor’la başarılı zamanlar geçirmek istiyorum. Benim transferimi sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sonhaber gazetesi..

Aşk-ı Şehir
15.Haziran.2010, 01:43
Karim Ziani isimleri dolaşıyor sağda solda. Ne kadar doğrudur bilemem ama alınırsa süper olur...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2010, 21:21
Es'Es'in acelesi yok


Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, transferde aceleci davranmayacaklarını söyledi.

Şahbaz, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda oynayan bazı oyuncuları izlemeye aldıklarını belirterek, bu konuda transfer komitesinin çalışmalarını sürdüğünü kaydetti. ''Eskişehirspor olarak transferlerde aceleci davranmayacaklarını'' ifade eden Şahbaz, şöyle konuştu:
''Dünyanın her yerinde taraftarı olan bir takımız. Eskişehirspor transfer dönemini en iyi şekilde tamamlayacak. Bu konuda acele etmeyip, yerinde ve nokta transferler yapacağız. 4 yabancı oyuncu almayı düşünüyoruz. Şu anda transfer listesinde 30 oyuncunun ismi bulunuyor. Eskişehirspor'un hedefine ulaşmasında katkı sağlayacak iyi oyuncuları seçeceğiz.''
Atatürk Stadı'ndaki düzenlemelerin devam ettiğine de değinen Şahbaz, sahanın yeniden yapılması ve taraftarın daha iyi ortamda maç izlemesi için birtakım iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
Şahbaz, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın'ın Yönetim Kuruluna tavsiyesi üzerine AÜ Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güven Sevil'in sportif danışman olarak Eskişehirspor'da görev yapmasına karar verildiğini sözlerine ekledi.


LigTv

Aşk-ı Şehir
19.Haziran.2010, 21:43
Gelsin Karim Ziani...

Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2010, 01:45
Ziani-Bellaid-Yahia ===> Görüşülen futbolcular arasında. Hatta Anther Yahia'nın transferinin bitmek üzere olduğu söyleniyor. Bakalım neler olacak.:)

KaPaLı
21.Haziran.2010, 01:50
Yahia - Boughera - Halliche, Türkiye'de takımların almasını istediğim oyuncular. Defansı bu oyunculardan kur yaslan arkana seyret takımı. Yahia gelirse çok yararlı olur. Kaç senedir Almanya'da oynuyo. Bochum'un kaptanı.

Bellaid hangisi ? Çek Cumhuriyetinde oynayan vardı o mu ? Forvet arkası oynuyo.

Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2010, 02:01
Habib Bellaid; Boulougne'da kiralık oynadı bu sezon. Eintracht Frankfurt'un futbolcusu. Stoper...

KanaKe
21.Haziran.2010, 04:18
Ziani zor transfer Wolfsburg birakirmi? birakirsada en az 3-5 isterler eskisehir bu parayi verebilirmi? verebilir fakat vermeyecektir.. verirse takimdaki denge alt üst olabilir.

Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2010, 11:17
Brezilya 3. Liginden Allison adında bir futbolcu ile anlaşmışız. 18 yaşında bir oyuncuymuş ve sadece yetiştirme bedeli ödenecekmiş.

sentugo
23.Haziran.2010, 11:33
İnşallah başarılı olur :schaf:

Özgür Çetin
23.Haziran.2010, 12:06
Hayırlısı olsun o zaman

Aşk-ı Şehir
24.Haziran.2010, 02:03
Zapo ve Tello Es-Es yolunda
Eskişehirspor transferde bildik isimlere yöneldi. Bursa´dan ayrılan Zapotocny ve Tello Eskişehir yolunda. Anlaşma olursa bu iki isim ile kamp öncesi sözleşme yapılacak.
Eskişehirspor transfer komitesi geniş bir listeyle çalışmalarını sürdürüyor. Gerek bonservis gerekse bazı futbolcuların yüksek transfer ücreti istemesinin ardından bünyeye göre isim arayan yönetimin Beşiktaş takımından Zapotocny ile yeniden temasa geçtiği öğrenildi.
Geçen sezon Bursaspor´da kiralık olarak oynayan ve Beşiktaş´a geri dönen savunma oyuncusu için Eskişehirspor´un yanı sıra Karabükspor´da tekrar devreye girdi. Beşiktaş ile ilişkileri iyi olduğu gözlenen eski Beşiktaş´ın unutulmaz takım kaptanı olan teknik direktörümüz Rıza Çalımbay´da bu futbolcunun alınması için ısrarcı olduğu ileri sürüldü. Çalımbay´da Beşiktaş yönetimiyle görüşmeler yaptığı iddia edildi.
Zapo´nun yanı sıra gündeme bu defa Tello transferi düştü. Beşiktaş takımından ayrılmayı düşünen Rodrogo Tello orta sahada oynuyor.
Çalımbay´ın oyun sistemine uyan Tello için görüşmelere başlanıldığı öğrenildi. Bir aksilik olmadığı taktirde iki futbolcu ile gelecek haftalarda resmi sözleşme yapılabilecek. Bu arada Erkan Zengin için ise görüşmelerin sürdüğü ancak bu futbolcunun dün takımla birlikte tesislerde bir araya gelmesi dikkatlerden kaçmadı.
Cezayir Milli takımından Anther Yahia ve Rafik Halliçhe için ise görüşmelerin sürdüğü, Cezayir milli takımından bu oyuncuların dönmesiyle birlikte bir kez daha görüşme yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: Eskişehir Sakarya Gazetesi

Varonil
24.Haziran.2010, 02:05
Yahia çok mücadeleci bir oyuncu.Defans için çok iyi bir tercih olur,Eskişehir bu transferi bitirmeli.

Aşk-ı Şehir
24.Haziran.2010, 21:05
Erkan Zengin ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı...

Aşk-ı Şehir
26.Haziran.2010, 03:36
Halliche - Yahia ikilisinden en az birisi hafta içi imzayı atar. Yahia %90 bitti gibi...

CeNTeR_TR
26.Haziran.2010, 15:37
Zapo Tello Bursayamı yoksa Eses'e mi bi karar verilsin artık :n:

LaigLeNoiR
26.Haziran.2010, 16:22
Zapo, Tello ve Holosko'yu Eses ve Bursa ısrarla istiyor. Özellikle de Rıza ve Ertuğrul hoca.

Zapo, Holosko --> Bursaya
Tello - Tabata --> Eskişehire :)

GeNç KaRTaL
26.Haziran.2010, 18:21
Tello Eskişehir'e gitmeyi kabul edermi ki? Ben Bursa'ya gitmeyi kabul edeceğinden bile pek emin değilim.

KanaKe
27.Haziran.2010, 13:54
Tello Eskişehir'e gitmeyi kabul edermi ki? Ben Bursa'ya gitmeyi kabul edeceğinden bile pek emin değilim.
Edecegini sanmiyorum.. Hatta Tabata bile BJK'den ayrilmak istemeyecektir adam daha kendini dogru dürüst gösteremedi en azindan 1 sene daha verilmeli.

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2010, 19:46
Orası belli olmaz. :)

Aşk-ı Şehir
29.Haziran.2010, 23:28
Rıza Hoca'nın hazırladığı liste süper. Ancak bu oyuncuları alacak takım henüz olamadık. Rıza Hoca'nın sol açık listesindeki 1 numara Zoran Tosic, 2 numara Miroslav Stoch. Bu iki ismi alacak maddi gücümüz yoktu ve zaten ikiside maddi gücü yerinde takımlara gitti.

Varonil
30.Haziran.2010, 11:02
Zoran Tosic Cska'ya gitti herhalde yanlış hatırlamıyorsam.

Listesinin 1,2 numaralarından ziyade maddi güçlerinin yetebileceği bir 4-5 numaralarını almak istemeleri daha iyi Eskişehirspor için.Bu oyuncuların diğerlerine oranla Eskişehirspor'u tercih etme şansı şüphesiz daha fazla.

bjk4ever
30.Haziran.2010, 12:35
Zapo, Tello ve Holosko'yu Eses ve Bursa ısrarla istiyor. Özellikle de Rıza ve Ertuğrul hoca.

Zapo, Holosko --> Bursaya
Tello - Tabata --> Eskişehire :)


Bursa'nin Holosko'yu takassiz almaya gucu yetmez.
Ben acikcasi Tabata ve Zapo Eskisehir'e kiralansin diyorum. Tello da gidebilir bence. Holosko cift forvetli sistemde kullanilabilir, cunku orada sadece Bobo, Nihat ve Nobre var, Holosko tamamlayici olur. Ki Holosko her sene cok formsuz olsa bile 5-6 gol ve bir o kadar asist ile katki yapan oyuncu, ustelik yeni sozlesme imzaladi ve piyasasi iyi kotu olan oyuncu.
Tello ona nazaran yasi ilerlemis, sozlesmesi bitecek olan, istikrarsiz bir oyuncu. Solacikta zaten Quaresma var, yine orada kullanabilcegimiz Delgado ve Ismail de var, 10 numara olarak Delgado zaten var, ki Tello giderse buraya kesin bir transfer olur (Guti). Tabii Eskisehir ister mi bilemem, cunku onlarda da Burhan ve Sezer var, hatta Serdar Ozbayraktar da duruyor sanirim? Ki Tabata'yi alirlarsa Tello'yu isteyeceklerini zannetmem. Bence Zapo ve Tabata gitsin Eskisehir'e, taliplisi olursa Tello da gitsin....

Aşk-ı Şehir
30.Haziran.2010, 13:11
Bize sol açık lazım. O yüzden Tello alınabilir. Zapo zaten Bursa ile anlaşamazsa bize gelecek büyük ihtimal. ( Schuster gitsin derse.)

Varonil
02.Temmuz.2010, 15:22
Es Es'in hedefinde o var!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulüp yönetiminin, Milan yönetimiyle ABD'li defans oyuncusu Oguchi Onyewu'nun transferi için görüşeceğini belirterek, ''Onyewu'yu transfer edersek defans sorunumuzu çözeceğiz'' dedi.
Çalımbay, Eskişehirspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımın yarın Bolu'da başlayacak kampına 26 kişilik kadrosuyla gittiğini, kampa yeni transferlerin de katılacağını söyledi.

Eskişehirspor'un geçen sezon bazı konularda hatalarının bulunduğunu ifade eden Çalımbay, ''Gelecek sezon hataların tekrarlanmaması için yönetim ve futbolcularla oturup konuşacağız. Bolu kampımız kondisyon ağırlıklı olacak. Burada Bucaspor ile bir maç yapacağız. Avusturya'nın Viyana kentindeki kampa 18 Temmuzda hareket edeceğiz. Viyana'da 4-5 maç yapacağız. Eskişehir'e 28-29 Temmuzda döneceğiz. Fahri Tatan ile kamp sonrasında masaya oturabiliriz. Bu, Fahri'nin kamptaki durumuna bağlı'' dedi.

-TRANSFER ÇALIŞMALARI-

Çalımbay, transfer konusunda yoğun çalışmalarının sürdürüldüğünü ve defansa, orta sahaya ve orta sahanın soluna birer oyuncu almak istediklerini bildirdi.

Transfer edilmesi planlanan futbolcuların takımdaki mevcut oyunculardan daha iyi olması gerektiğini anlatan Çalımbay, şöyle devam etti:

''FIFA 2010 Dünya Kupası'nda oynayan birkaç futbolcuyla görüşüyoruz. Cezayirli Halliche ve Yahia ile görüştük. Ancak, birisiyle maddi açıdan anlaşamadık. Bu oyuncularla 5 ve 6 Temmuzda tekrar görüşeceğiz. Brezilyalı genç futbolcu Alison Freitos ile anlaştık. Alison, Bolu kampına katılacak.

Defansımıza çok önem vermemiz gerekiyor. Defans hataları yüzünden çok puanlar verdik. O hatalar olmasaydı ligi 4'üncü bitirebilirdik. Milan'dan Oguchi Onyewu ile görüşeceğiz. Onyewu'yu transfer edersek defans sorunumuzu çözeceğiz.

Bu futbolcuları Avusturya kampına dahil etmek istiyoruz. Takıma 4'ten fazla oyuncu almayacağız. Benim istediğim bütün oyuncuları aldık. Rekabetçi bir takım oluşturacağız.''

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar da takımın kendisini yakışan futbolcuları transfer ederek Viyana kampına yetiştireceğini ifade ederek, Eskişehirspor'un transfer edilecek futbolcuları belirlediğini ve transfer konusunda enim adımlarla ilerlendiğini bildirdi.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz da takımın gelecek sezon için Eti ile sponsorluk anlaşmasını yenilediğini belirterek, Eskişehirspor ile Eti'nin ticari ve sportif anlamdaki başarılarının devam edeceğini söyledi.


02.07.2010

Heroon
03.Temmuz.2010, 10:41
Onyewu daha gecen sene fenerin cok isteyipte alamadıgı adam degilmiydi ne olduda simdi Eskisehir e gelecek

Zekirdek
03.Temmuz.2010, 10:54
Onyewu daha gecen sene fenerin cok isteyipte alamadıgı adam degilmiydi ne olduda simdi Eskisehir e gelecek

Kiralık olabilir. Kardeş kulüp olması lazım Milan ile Eskişehir'in. Aşk-ı Şehir daha net bir bilgi verebilir.

BaGa TaRKaN
03.Temmuz.2010, 13:21
Fotomaç'ın Haberinde Vardı Onyewu Az Önce Okudum O Yüzden Yorum Yapmıyorum:)

Aşk-ı Şehir
03.Temmuz.2010, 23:30
Onyewu zor transfer. Ama olmaz demiyorum olma ihtimali %1 gibi.:) Rıza Hoca açıklama yaptı zaten. Ben istiyoruz demedim sadece Milan ile kardeş olduk, Onyewu'yu bize verseler defans sorunumuz çözülür dedim yanlış anladılar dedi. :) Türk basını işte. :D

KanaKe
04.Temmuz.2010, 01:50
Onyewu gelmez en kötü italya'da kümede kalmaya oynayan takimlara gider.

Aşk-ı Şehir
07.Temmuz.2010, 11:19
Tomas Zapotocny %90 Eskişehirspor'da. Transfer gerçekleşirse sanırım bonservis bedeli ödenmeyecek...

El Barto
07.Temmuz.2010, 11:56
Niye hayrına mı vermişiz? :p

Aşk-ı Şehir
07.Temmuz.2010, 11:57
Niye hayrına mı vermişiz? :p

1- Yabancı sayısı
2- Yıllık ücretinin 850.000€ olması.

Beşiktaş'ın Zapo'yu vermesi için yeterli sebepler abi. :)

El Barto
07.Temmuz.2010, 11:59
850bin hiçbir şeymiş. Bizde 3,5milyon alıp yatanlar var.:D

Hayırlı olsun tepe tepe kullanın Holosko, Tello falan lazımsa şey yapmayın bir telefon yeter. :D:D

Aşk-ı Şehir
07.Temmuz.2010, 12:09
Tello'yuda istiyoruz abi zaten. Ama ben o transfere pek mümkün gibi bakmıyorum. :) Ama belli de olmaz. :)

El Barto
07.Temmuz.2010, 12:10
Alın alın valla. Oyuncumuz diye demiyorum müthiş bir adam :D

anil luque
07.Temmuz.2010, 12:14
ALırken bir ton para veriyoruz satarken para almıyoruz hayır kurumu gibiyiz valla =)

Aşk-ı Şehir
07.Temmuz.2010, 12:17
Şu an hiçbirşey kesin değil. :)

anilton
07.Temmuz.2010, 13:03
Zapo haberi doğru.Prensipte anlaşılmış...

Ama beleş olacağını sanmıyorum Mustafa,beleşe Erkan'ı verdik...:)

Aşk-ı Şehir
07.Temmuz.2010, 13:07
Erkan Batuhan'ın ekstrası Anıl. :D 2.100'ün 100'ü Erkan için verildi. :D En fazla 500.000 verilir. :)

Sekopej
07.Temmuz.2010, 13:08
Geçen sezon Bursa'da oynarken de maaşını Beşiktaş vermemiş miydi, ben öyle hatılıyorum da. Eğer seneye sözleşmesi sona erecekse Zapo'nun, Beşiktaş yıllık alacağından vazgeçip, bedavaya bırakabilir, Zapo da Beşiktaş'ta alacağı paranın altına gitmemiş olur hem. Ama sözleşmesi seneye sona ermeyecekse, bedava olmasını ben de düşünmüyorum.

anilton
07.Temmuz.2010, 15:15
Eskişehir Tello'ya da teklif götürecek..

BaGa TaRKaN
07.Temmuz.2010, 17:07
Geçen sezon Bursa'da oynarken de maaşını Beşiktaş vermemiş miydi, ben öyle hatılıyorum da. Eğer seneye sözleşmesi sona erecekse Zapo'nun, Beşiktaş yıllık alacağından vazgeçip, bedavaya bırakabilir, Zapo da Beşiktaş'ta alacağı paranın altına gitmemiş olur hem. Ama sözleşmesi seneye sona ermeyecekse, bedava olmasını ben de düşünmüyorum.

Yüzde 50Sini Ödedik Diye Biliyorum.

Aşk-ı Şehir
08.Temmuz.2010, 12:22
Avrupadan bir oyuncu istiyormuşuz. Bakalım kim acaba? :)

Aşk-ı Şehir
09.Temmuz.2010, 02:40
Pelé satın alma opsiyonu olmak üzere kiralık olarak Eskişehirspor'da!

goosfraba
09.Temmuz.2010, 05:46
çok iyi bir önlibero bence. eskişehirspor'un ortasahasına level atlatır.

KaPaLı
09.Temmuz.2010, 10:54
Çok yararlı olur Eskişehir'e.. Hayırlı olsun..

Aşk-ı Şehir
09.Temmuz.2010, 21:32
Vítor Hugo Gomes Passos Pelé;

3 yıllık sözleşme imzalandı. 420.000€ bonservis bedeli. Sonraki satıştan %30 pay alacak Porto. 5 milyon €'dan düşük olursa satılamayacakmış. Artı olarak Pelé yıllık 600.000 € alacakmış...

Crocodile1963
12.Temmuz.2010, 20:49
Zapo transferinde son durum nedir acaba ?

Aşk-ı Şehir
12.Temmuz.2010, 21:05
Zapo'nun kalması yönünde rapor verdiği konuşuluyor Schuster'in. Ama transfer büyük olasılıkla bitmişti. Ben 2 gündür giremedim son haberleri alamadım. Alınca size bilgileri aktaracağım...

KanaKe
13.Temmuz.2010, 03:07
batuhan cok hirsli görünüyor seneye bu adam ligde sov yapar yanina youla tarzi süratli ona top cikarabilecek bir oyuncu alirsalar cosar batuhan :)

Aşk-ı Şehir
13.Temmuz.2010, 03:17
batuhan cok hirsli görünüyor seneye bu adam ligde sov yapar yanina youla tarzi süratli ona top cikarabilecek bir oyuncu alirsalar cosar batuhan :)

Jaycee John Okwunwanne var, o yeter. :)

Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2010, 19:43
Es Es La Liga'dan transfer yaptı

Eskişehirspor, Zaragoza ile sözleşmesi sona eren defans oyuncusu Ruben Pulido ile sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor, İspanyol savunma oyuncusu ile savunmasına güç kattı...

İsmi Real Betis ile de anılan futbolcu, Eskişehirspor'un teklifi daha cazip olunca kırmızı siyahlı takımla anlaşmaya vardı.

31 yaşındaki oyuncu, Real Madrid altyapısında yetişmiş ve daha önce Conquense, Sporting Gijon, Rayo Vallecano, Getafe, Almeria ve Zaragoza formaları giymişti

Kaynak: İnternetspor.com

Bu oyuncuyu izlemiştim bi kaç Zaragoza maçında. Fena oyuncu değil gibi gözüküyodu. Ayrıca transfer hakkında en ufak bir duyum dahi yok. :)

goosfraba
20.Temmuz.2010, 13:32
Tello Eskişehirspor'a hayırlı olsun.

anilton
20.Temmuz.2010, 13:33
Hayırlı olsun Tello.Çok şeyler katacaktır Eskişehir'e...

titates1
20.Temmuz.2010, 13:36
Hayırlı olsun , eskişehir Milan'la anltlaşma imzalamamışmıydı ? neden Milan'ın altyapısından oyuncu getirilmiyor ?

Varonil
20.Temmuz.2010, 13:41
Tello Eskişehir'e gidiyor!
SON DAKİKA... Lig TV'nin son dakika bandı ile verdiği habere göre; Eskişehirspor Beşiktaşlı Tello'yu renklerine bağladı. Şilili futbolcu yarın kampa katılacak...
Ayrıntılar birazdan...
20.07.2010
Kaynak : Lig TV


Hayırlı olsun Eskişehir'e.İyi bir transfer yaptılar,çok faydalı olacaktır bence.

Börk
20.Temmuz.2010, 13:42
Hayırlı olsun.

SAİT71
20.Temmuz.2010, 13:51
güzel transfer.. HAyırlı olsun.. TSL sınıf atladı.. Tello bir Anadolu takımında :)