View Full Version : Ankaragücü Transfer Haberleri
Aşk-ı Şehir
18.Ocak.2011, 00:23
Şöyle oluyor. Fatih Tekke, Serdar Özkan vs vs vs veya yabancıların bütün hakları Ankaragücü A.Ş. diye bir şirkette. Ama bu şirketin Ankaragücü'yle bir alakası yok. Sadece isim hakları kullanılarak açılmış bir paravan şirket. Oyuncuların bonservisleri bu şirket üzerinden alınırken Ankaragücü Spor Kulubune fahiş fiyatlarla kiralanıyolar. Yani kısaca Ankaragücü Spor Kulubu diğer kulup ve menajerlere borçlanmayıp Ankaragücü A.Ş. isimli şirkete borçlanıyo şu anda. Ve bu şirketin sahibi şu anda yönetimde olan " sözde " yöneticiler.
İşin kısası şudur İsmail yanlışsam düzelt. Bazı rantçılar, kapak atmışlar Ankaragücü'nü sömürüyorlar. Öyle bir yayılmışlar ki yönetiminden taraftarına heryerinde varlar. Bu da Ankaragücü'ne bugün olmasa bile gelecekte çok zarar getirecek...
KaPaLı
18.Ocak.2011, 00:35
Ankaraspor için yaptıkları herşeyi Ankaragücü için yapıyolar şu anda. Gelecekte çok büyük zarar getirecek hatta amatöre kadar yolu olduğunu " cep doldurmayan " kesim çok rahat görebilirken bunlar göremiyolar. Adamlar resmen sarı lacivert değil gökçek taraftarı olmuşlar. Böyle körü körüne destek verdikleri için çıkıyo zaten bütün olaylar.
Aşk-ı Şehir
18.Ocak.2011, 00:37
Ankaraspor için yaptıkları herşeyi Ankaragücü için yapıyolar şu anda. Gelecekte çok büyük zarar getirecek hatta amatöre kadar yolu olduğunu " cep doldurmayan " kesim çok rahat görebilirken bunlar göremiyolar. Adamlar resmen sarı lacivert değil gökçek taraftarı olmuşlar. Böyle körü körüne destek verdikleri için çıkıyo zaten bütün olaylar.
Bu kadar isim sevdalısı olunmamalı. Ben hiç bilmem Ankaragücü'nün içini ama dışarıdan herşey o kadar bariz ki...
KaPaLı
18.Ocak.2011, 23:55
Arminia Bielefeld'den İshak Doğan, Ankaragücü'nde..
http://www.arminia-bielefeld.de/uploads/tx_nwcrewmanager/Dogan_Vorstellung_U23_23.jpg
Resimdeki 11 numaralı oyuncu. Genç Milli olmuş daha önce. Ortasaha - Forvet mevkisinde oynuyor.
http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/de726998e0d843b5aedf86e28df8b9b3.jpg
Kardemir Karabükspor'dan Mehmet Çoğum, Ankaragücü'nde.
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295340311_1.jpg
Kartalspor'dan Muhammed Türkmen, Ankaragücü'nde
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295340312_2.jpg
GeNç KaRTaL
19.Ocak.2011, 15:54
Tekke imzayı attı
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/fatihtekke338.jpg
Beşiktaş'tan Ankaragücü'ne transfer olan Fatih Tekke yeni kulübünde resmi sözleşmeye imza attı.
Ankaragücü daha önce anlaşmaya vardığı Fatih Tekke ile 1.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Kulübün, Saray Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine yöneticilerden Fatih Atalay ve Vural Baylan katıldı.
Törende bir konuşma yapan Atalay, Fatih Tekke'yi takıma kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, ''Ankaragücü asırlık bir çınar, Fatih Tekke ise Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir kral. Fatih ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz'' dedi.
Milli futbolcu Fatih Tekke de Ankaragücü Kulübü'nün Türk futbol tarihinde ne kadar önemli bir kulüp olduğunu ifade ederek, ''Böyle bir kulüpte bulunmaktan çok mutluyum. Beklentilerin farkındayım.
İnşallah beklentilere cevap veririm. Hem kendimin, hem de kulübün hedefleri doğrultusunda iyi şeyler yapacağımı ve katkı sağlayacağımı düşünüyorum'' diye konuştu.
Tekke, bir gazetecinin, ligde ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor ile yapılacak maç için duygularını sorması üzerine, ''Benim için artık, rakip Trabzonspor olmuş, Beşiktaş olmuş fark etmiyor. Şuandan itibaren Ankaragücü forması giyiyorum ve Ankaragücü'nün başarısı için çaba harcayacağım.
Bu sezon hedefimiz Türkiye Kupası, seneye Bursaspor'un yaptığını Ankaragücü neden yapmasın. Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' yanıtını verdi.
Bir başka gazetecinin Beşiktaş'ta yaşadığı olumsuzluklar ile ilgili sorusunu ise Fatih Tekke, şöyle yanıtladı:
''Şu aşamadan sonra geçmişi konuşmak pek doğru değil. Ancak geçmişle ilgili de konuşacak çok şey var. Son 5 ayda yaşadıklarım kariyerim adına hoş değildi. Bundan sonra benim inisiyatifimde olmayan şeylerle değil, iyi şeylerle yazılıp, çizilmek istiyorum.''
Konuşmaların ardından Fatih Tekke, Ankaragücü'nde giyeceği 33 numaralı formasını giydi ve kendisini 1.5 yıllığına Ankaragücü'ne bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.
Bordo61Mavi
19.Ocak.2011, 17:00
Tekke, bir gazetecinin, ligde ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor ile yapılacak maç için duygularını sorması üzerine, ''Benim için artık, rakip Trabzonspor olmuş, Beşiktaş olmuş fark etmiyor. Şuandan itibaren Ankaragücü forması giyiyorum ve Ankaragücü'nün başarısı için çaba harcayacağım.
Vah Fatih vah :D 33 yasina gelmis halen ayni
Keske cumartesi sen oynasan, gerci normal bi insan seni oynatmaz en son hangi macta gorev aldigini bile hatirlamiyorum
KaPaLı
19.Ocak.2011, 23:29
Saray Spor Tesisleri’nde düzenlenen ve yönetim kurulu üyelerimizden Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticimiz Fatih Atalay, Asbaşkanımız Vural Baylan ve Genel Menajerimiz Ender Yurtgüven’in katıldığı imza töreninde Fatih Tekke, kendisini 1,5 yıllık Sarı-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Fatih Tekke gibi yıldız bir futbolcuyu Ankaragücü’ne kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyleyen Asbaşkanımız Vural Baylan, “Kendisinden çok şeyler bekliyoruz. İnşallah takımımıza yararlı olacaktır” dedi. ‘Fatih’ adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdırdığını söyleyen Hukuk İşlerinden Sorumlu yöneticimiz Fatih Atalay ise, “Fatih gibi yıldız bir futbolcuyu kulübümüze kazandırdığımız için mutluyuz. Fatih’ten çok umutluyuz. Hedeflediğimiz başarılara ulaşmamızda Fatih’in büyük yardımı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Dostane bir ortama geldiğini ve yaşantısının farklı algılanmayacağı bir kulübe transfer olduğunu belirten Fatih Tekke, “Ankaragücü 100 yıllık, çok önemli bir kulüp. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Dostane bir ortama geldim. Hem kulübün hem de benim hedeflerim adına inşallah hayırlı olur. Ankaragücü için en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.
Ankaragücü’nün bu sene Türkiye Kupası’nı kazanmak gibi bir hedefi olduğunu ve hedefe katkıda bulunmak istediğini söyleyen Tekke, “Öncelikle Ankaragücü’nün bu sene hedefi Türkiye Kupası’nı kazanmak... Ben de bu hedef için elimden geleni yapacağım. Gelecek yıllarda ise daha büyük hedefleri var. Geçen seneki bir Bursaspor örneği var. Ankaragücü’nün de şampiyon olmaması için hiçbir sebep yok. Buraya çok büyük katkılar yapmak istiyorum. Kendimde de bu kapasiteyi görüyorum. Burada çok karakterli oyuncular var. Ankaragücü’nde başarı için yeterli kapasite var” diye konuştu.
Son olarak hafta sonundaki Trabzonspor maçıyla ilgili de konuşan Fatih, “Şu an için alt adalemde sertlik var. Zorlamak istemiyorum. Maç gününe kadar yapacağım idmanlardan sonra son durumum netlik kazanacaktır. Ancak ben sadece Trabzonspor’a karşı değil, tüm rakiplere karşı aynı hırsla mücadele edeceğim” dedi.
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295440907_0.jpg
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295440911_2.jpg
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295440914_4.jpg
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295439805_2.jpg
KaPaLı
19.Ocak.2011, 23:33
gerci normal bi insan seni oynatmaz
Normalmi nerde Ankaragücü'ndemi :n:
Mehmet Çoğum'un açıklaması geldi direk aklıma " Öğlen 3'te kulube dahil oldum, arkadaşlarla yemek yedik. Akşama kendimi sahada buldum. Tam kaynaşamadık ama arkadaşlık ortamı iyi " .
Akşam 8de maça çıktı bu adam. Düşün artık.
Bordo61Mavi
19.Ocak.2011, 23:38
Normalmi nerde Ankaragücü'ndemi :n:
Mehmet Çoğum'un açıklaması geldi direk aklıma " Öğlen 3'te kulube dahil oldum, arkadaşlarla yemek yedik. Akşama kendimi sahada buldum. Tam kaynaşamadık ama arkadaşlık ortamı iyi " .
Akşam 8de maça çıktı bu adam. Düşün artık.
:D en fazla 1 ay veriom, Fatih ile Umit ozat kapisir
KaPaLı
19.Ocak.2011, 23:43
Zaten herkes şu anda onu bekliyo :D Schuster gibi adama kafayı çakan Fatih bu Ümit'e neler yapmaz diylar :n:
KaPaLı
19.Ocak.2011, 23:45
Bu arada tek taraflı kontratını feshetmek isteyen Turgut Şahin sıkıştırmalara dayanamayarak kulube geri döndü. Haksız olduğunu ve en az 1 yıl ceza alacağını anlayınca kuyruk sıkıştırdı geri geldi. Antrenmana çıkmış bu akşam. Hiçbirşey olmamış gibi adamı antrenmana çıkarmışlar birde.
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295462509_1.jpg
BaGa TaRKaN
20.Ocak.2011, 00:30
İsmail Hocam Şunlara Bir Darbe Yap Hayrına Şutla, İyice Takımın İçine Ettiler:icon_evil:
Robert Vittek Salzburg'a transfer olmuş.
KaPaLı
30.Ocak.2011, 23:37
Yolu açık olsun. Sene başından beri önce sakatım dedi ülkesine kaçtı, sonra kıl dönmesi dedi antrenmana çıkmadı. Dünya Yıldızıyım havalarında gide gide Avusturya Liginde 3. sırada olan takıma gitti. 4 milyon 600 bin € para kazandırdı.
KaPaLı
01.Şubat.2011, 23:43
http://www.turkspor.net/images/news/bednar.jpg
Twitter'da TFF'de görevli Talat Emre Koçak verdi haberi. Roman Bednar, Ankaragücü'nde... Vittek'ten sonra iyi gelir forvet hattına.
El Barto
02.Şubat.2011, 00:18
Serdar ÖZkan'ı mı aldı A.Gücü?
Allah sabır versin. İnşallah küme düşmeden takımdan yollayabilirsiniz. :zuhaha
KaPaLı
02.Şubat.2011, 00:25
Sen askerdeyken neler oldu neler El Barto :n:
İlk izlenim fena değil ama bildğimiz Serdar Özkan işte. Forvet oynadı birde Malatya maçında.
El Barto
02.Şubat.2011, 00:33
Vallahi neler olmuş ha. Allahtan 160 günde döndük. 460 yapaydık ne olurdu halimiz bilemedim. :)
Serdar artık tamamdır yani bu kadar onun oynayacağı. A.Gücü'nden sonra da bir 2. lig kulübüne gider oradan kaybolur gider.
musakaan
06.Nisan.2011, 21:24
Klukowski kulübe takımdan ayrılmak istediğini söylemiş . Büyük ihtimal sezon sonunda Zewlakw , Klukowski ve Gabric takımdan ayrılacak .
KaPaLı
06.Nisan.2011, 23:28
Klukowski kesin olarak ayrıldı diyolar kardeşim. Giderse üzülürüm aslında. Çok iyi biyetli adam Klukowski. Ümit yüzünden hep farklı mevkilerde oynadı. Gelecek sezon kendini gösterirdi.
Suicider
11.Nisan.2011, 16:55
A.Gücü FIFA'lık oluyor!
Ödeme krizi nedeniyle bazı futbolcularını bedelsiz olarak elinden kaçıran A.Gücü'nde Kanadalı oyuncunun da serbest kaldığı ortaya çıktı. Sporx, Klukowski'nin FIFA'ya gönderdiği ihtarnameyi ele geçirdi.
11 Nisan 2011 Pazartesi - 15:08
Sporx.com
A.Gücü FIFA'lık oluyor! Sezonu adeta "mahkeme kapılarında" geçiren ve iptal edilen genel kurul ile ilgili Yargıtay'ın 19 nisan'da vereceği karara kilitlenen Ankaragücü'nde yeni bir "felaket" daha kapıya dayandı…
Sarı-lacivertlilerin sezon başında Clup Brugge'den 750 bin euro bonservis bedeli ile transfer ettiği ve üç yıllık sözleşme imzaladığı Michael Klukowski bugüne kadar kulübüne çektiği dört ayrı ihtarnameye cevap alamayınca sözleşmesini tek taraflı fesh etme hakkına sahip oldu. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulübü A.Gücü'ne ilk ihtarını 16 aralık 2010'da çeken Kanadalı futbolcu, 28 şubat 2011, 8 mart 2011, 29 mart 2011 ve 4 nisan 2011'de beş ayrı kez gönderdiği ihtarnamelere cevap alamayınca çareyi FIFA'ya başvuracağını duyurdu.
Sporx, Kanadalı oyuncunun avukatı Alexis Rutman'ın A.Gücü kulübünün yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu ve FIFA'ya gönderdiği ihtarnameleri ele geçirdi.
Rutman, gönderdiği yazıda 16 aralık 2010'dan bu yana çektikleri hiçbir ihtarnamedeye bir cevap alamadıklarını ve futbolcunun artık FIFA nezdinde tek taraflı sözleşmesini fesh etme hakkına sahip olduıuna yer verdi. Rutman'ın son olarak 4 nisan'da gönderdiği yazıda oyuncunun A.Gücü kulübü ile 2013 yılı haziran ayı sonuna kadar üç yıllık sözleşmesi karşılığı 1 milyon 305 bin euro alacaklı olduklarına ve bunun yanı sıra kulübün ayrıca FIFA'nın belirleyeceği bir tazminatı da kendilerine ödemek zorunda kalacağını belirtti. Sarı-lacivertli kulübün şu ana kadar oyuncuya 450 bin euro ödemesi gerektiği ancak sezon başından bu yana hiçbir ödeme yapmadığı öğrenildi.
Kanadalı futbolcu sözleşmesini tek taraflı fesh hakkına sahip hale gelmesine rağmen kulübünü alacaklarının ödenmesi konusunda bir iki gün daha bekleyeceğini söyledi. Kanadalı sol bek tek başına idmanlarını yaparken diğer oyuncular Vittek ve Sestak'ın da aynı şekilde sözleşmelerinin tehlikeye girdiği öğrenildi.
ÖZEL HABER : TAHİR KUM
http://www.sporx.com/img/2011/04/11/475-0.jpg
http://www.sporx.com/img/2011/04/11/475-1.jpg
http://www.sporx.com/img/2011/04/11/475-2.jpg
KaPaLı
11.Nisan.2011, 20:03
Normal sonuç. Hele şu kongre iptal davası sonuçlansın o zaman görün olacaklar.
KaPaLı
11.Nisan.2011, 21:19
Şimdide aynı olay Stanislav Sestak ve Robert Vittek için ortaya çıktı.. 2 oyuncuda FIFA'ya başvuru yapabilir..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Nisan.2011, 23:20
Sestak ve Vittek ayrılırsa büyük darbe alır Ankaragücü.
Klukowski ülkesine döndü
13 Nisan 2011 14:20 | NTV Spor ve Ajanslar
Ankaragücü'nde, alacağındaki gecikme nedeniyle bir süredir kulüp yetkilileriyle sorun yaşayan Klukowski'nin ülkesine döndüğü ve ücretine zam yapılmasını beklediği bildirildi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/Klukowski_GZN4L.jpg
Ankaragücü'nde, alacağındaki gecikme nedeniyle bir süredir kulüp yetkilileriyle sorun yaşayan Klukowski'nin ülkesine döndüğü bildirildi.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, Klukowski'nin kulüple olan bağlarını kopararak ülkesine döndüğü belirtilerek, Klukowski'nin, Avukatı aracılığı ile sezon sonuna kadar olan 220 bin Euro olan alacaklarının ödenmesi ve gelecek sezon ki ücretine 100 bin Euro zam yapılması kaydıyla takıma geri dönmeyi istediği ifade edildi.
Polonya asıllı Kanadalı futbolcunun Eskişehirspor maçında kasıtlı kötü performans sergilediğini bunun da takımın galip gelmesine engel olduğuna dikkat çekilerek, Futbolcunun FIFA'ya başvurması halinde Ankaragücü kulübünün de Eskişehirspor maçının kasetini FIFA'ya belge olarak gönderecekleri bildirildi.
Geçen hafta 8 Nisan Cuma günü tesislerden ayrılarak ülkesine giden Klukowski'nin Avukatı aracılığı ile gönderdiği mesajla da kulüp yetkilileriyle tekrar görüşerek, anlaşmak istediği kaydedildi.
KaPaLı
15.Nisan.2011, 13:28
Zewlakow'da ayrıldı takımdan bugün itibariyle. Uğur Uçar ve Serdar Özkan'ında ayrılacağı konuşuluyor.
Lusage
21.Mayıs.2011, 20:45
Ankaragücü oyuncumuz Murat Yıldırım ile büyük ölçüde anlaşma sağlamış.
Kapalı@ Uğur Uçar'ın bu sezonki performansı hakkında bilgi verebilirmisin?
Volkan Şen
21.Mayıs.2011, 20:47
neden ödenmiyor bu oyuncuların paraları onu anlamıyorum gerçekten..
Cengo
21.Mayıs.2011, 23:11
Özgür Çek de ayrılırsa umarım Fenerbahçe'ye geri döner.
musakaan
22.Mayıs.2011, 01:30
Vittek ollanıp yerine Sestak ve Bednar'ın bonservisi alınacak . Büyük ihtimalle Gabric yolcu . Onun mevkisine sağlam bir yabancı düşünülüyor .
KaPaLı
22.Mayıs.2011, 02:35
Ankaragücü oyuncumuz Murat Yıldırım ile büyük ölçüde anlaşma sağlamış.
Kapalı@ Uğur Uçar'ın bu sezonki performansı hakkında bilgi verebilirmisin?
Murat Yıldırım'la ilgili bir şey bulamadım hiç. Mesut Bakkal istemiş olabilir, veyada Junior Gökçek onuda FM'den keşfetmiştir !
Uğur Uçar bu sene çok parlamadı hocam. Sakatlık geçirmişti zaten uzun süre onun etkileri hala devam ediyor. Topa, rakibe sert giremiyor hala daha korkusu var. Mesut hoca geldiğinden beri performansı gayet iyi yanlız. Onuda söylemeden geçmeyeyim. Zaman zaman stoper oynadı, sol bek oynadı görevini yerine getiriyor ama maç içerisinde çok parlamıyor. Görev adamlığı yaptı daha çok bu sene. Samsunspor'un adımı geçiyor transferde ?
KaPaLı
22.Mayıs.2011, 02:37
Vittek ollanıp yerine Sestak ve Bednar'ın bonservisi alınacak . Büyük ihtimalle Gabric yolcu . Onun mevkisine sağlam bir yabancı düşünülüyor .
O sağlam bir yabancı alınacak diyen kim kardeşm ? Özel mesajla atabilirsin söylemek istemezsen. Anti-X sitesinden duyduysan hiç yazma. O heriflerin tüm dedikleri yalan çıkıyo çünkü.
Lusage
22.Mayıs.2011, 10:31
Murat Yıldırım'la ilgili bir şey bulamadım hiç. Mesut Bakkal istemiş olabilir, veyada Junior Gökçek onuda FM'den keşfetmiştir !
Uğur Uçar bu sene çok parlamadı hocam. Sakatlık geçirmişti zaten uzun süre onun etkileri hala devam ediyor. Topa, rakibe sert giremiyor hala daha korkusu var. Mesut hoca geldiğinden beri performansı gayet iyi yanlız. Onuda söylemeden geçmeyeyim. Zaman zaman stoper oynadı, sol bek oynadı görevini yerine getiriyor ama maç içerisinde çok parlamıyor. Görev adamlığı yaptı daha çok bu sene. Samsunspor'un adımı geçiyor transferde ?
Yeni gelecek yönetim ile Murat arasında 100bin lik bir fark varmış. Eğer verirlerse gelecek sezon kadroda devam edecek. Vermezler ise Ankaragücü'nde.
Evet transfer listemizde.
Bilgi için teşekkürler.
musakaan
22.Mayıs.2011, 14:24
O sağlam bir yabancı alınacak diyen kim kardeşm ? Özel mesajla atabilirsin söylemek istemezsen. Anti-X sitesinden duyduysan hiç yazma. O heriflerin tüm dedikleri yalan çıkıyo çünkü.
Anti-X'in kendi sitelerinde okudum ancak birkaç seneye kadar Sestak,Vittek,Sapara,Bednar ve Rajnoch gibi adamlar hayalken hepsi tek tek Ankara'ya gelmeye başladı . Ben bu sene de çok yararlı transferler bekliyorum .
KaPaLı
23.Mayıs.2011, 01:31
Anti-X'in kendi sitelerinde okudum ancak birkaç seneye kadar Sestak,Vittek,Sapara,Bednar ve Rajnoch gibi adamlar hayalken hepsi tek tek Ankara'ya gelmeye başladı . Ben bu sene de çok yararlı transferler bekliyorum .
Nereye hayaldi ? Benimde olsa 100 trilyon param ve bu paradan temlik koydurarak Ankaragücü AŞ isimli şirket üzerinde kulube borç versem bende alırım böyle adamları. Anti-X'e çok kanma bence.
KaPaLı
23.Mayıs.2011, 02:07
Buda buraya son mesajımdır. Dahada olsa Ankaragücü'yle ilgilenmiyorum, transferlerini yazmıyorum. Umarım daha iyi yerde olurlar. Benden bu kadar.
SAİT71
23.Mayıs.2011, 12:23
ÜNVER, ANKARAGÜCÜ YOLCUSU
http://www.pusulagazetesi.net//images/haberler/unver_ankaragucu_yolcusu.jpg
Kırıkkalespor’un 2010–2011 sezonunda gol kralı oyuncusu Mustafa Ünver’e teklif yağdıran kulüpler, menajeri Tarık Üstün’ün kapısını aşındırıyor. Sözleşmesi 9 gün sonra bitecek olan Ünver’e en ciddi teklif Bank Asya takımlarından gelirken, Ankaragücü’nün ise araya girerek, gol kralını Ankara’dan ayırmak istemediği öğrenildi.
METE KURTARACAK MI?
Ankaragücü Mustafa Ünver’i almak için yoğun çaba sarf ediyor. Ancak Bank Asya ekiplerinden 2 takımın ciddi mesafeler kat ederek, Ünver’i bonservisi elinde transfer edeceği öğrenildi. Ancak Kırıkkalespor yönetiminin sıcak bakmadığı transferde, ‘Ünver’e bekle çağrısında bulunuldu. Öte yandan Mete’den gelecek para ile Ünver’i de tutma çabasına gidilecek. Ancak Ünver’in bu yılki performansının ardından gitmek istediği öğrenildi.
HABER-FOTO: KADİR YAHŞİ
Haber Kaynağı: (Kırıkkale) Pusula Gazetesi
Serdar Özkan ayrılmak istiyor
30 Mayıs 2011 20:10 | NTVSpor.net
Ankaragücü’nün genç futbolcusu Serdar Özkan, NTV Spor’a konuştu. Yıldız futbolcu, başkent ekibinden ayrılmak istediğni söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/151/serdarozkan3_PE8JD.jpg
DEVRİM ÇETİN - Ankaragücü’nün genç futbolcusu Serdar Özkan, NTV Spor’a konuştu.
Devre arasında Galatasaray’dan Ankaragücü’ne gelen Serdar Özkan, başkent ekibinden ayrılmak istediğini söyledi.
Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra geçtiğimiz sezona Galatasaray formasıyla başlayan ve devre arasında Ankaragücü’ne transfer olan Serdar Özkan’ın başkent ekibi ile de yolları ayrılmak üzere...
24 yaşındaki genç futbolcu, teknik direktör Ümit Özat döneminde forma şansı bulurken, Mesut Bakkal’ın takımın başına geçmesiyle birlikte kadroda yer bulmakta zorlanmıştı.
Bu sezon 8 maçta Ankaragücü forması giyen Serdar, 2 kez rakip fileleri havalandırmıştı.
vego
13.Haziran.2011, 17:56
Adem Koçak 3 yıl daha Ankaragücü'nde
13 Haziran 2011 14:20 | NTV Spor ve Ajanslar
Ankaragücü, orta saha oyuncusu Adem Koçak'ın sözleşmesini 3 yıl uzattı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/156/ademkocantvspor_76E77.jpg
Ankaragücü kulübü, Adem Koçak ile sözleşmesinin 3 yıl uzatılması konusunda anlaştı.
Alınan bilgiye göre, orta sahada görev yapan Koçak ile sözleşmesinin uzatılması konusunda uzlaşmaya varıldığı, tarafların önümüzdeki günlerde anlaşmayı parafe edecekleri belirtildi.
28 yaşındaki futbolcu, bu sezon Ankaragücü'nde oynadığı 29 maçın 26'sında ilk onbirde sahaya çıktı.
fbdevil190737
23.Haziran.2011, 12:13
Ankaragücü Sestak'la 3 yıllık anlaşma sağlamış . Hayırlı olsun . LigTv .
KaPaLı
23.Haziran.2011, 12:30
Yalan haber. Yönetimin mahkeme öncesi zaman kazanma çabası. 2.9 milyon € istiyor Bochum transfer için. Mesut hocaya daha alacağı parayı ödeyemeyenler bu parayımı ödeyecek.
musakaan
23.Haziran.2011, 15:19
Basın Sözcümüz Avni Kavlak, geçtiğimiz yıl Ankaragücümüzde kiralık oynayan Stanislav Sestak’ın bonservisinin alındığını ve kendisiyle 3 yıllık anlaşmaya varıldığını söyledi. Kavlak, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl Ankaragücü’nde başarılı bir sezon geçiren Slovak oyuncu Stanislav Sestak’ın transferinde mutlu sona ulaşıldığını belirterek şunları söyledi: “Ankaragücümüzde geçtiğimiz yıl sergilediği başarılı futbol ve takıma kazandırdığı 10 golle beğeni toplayan futbolcumuz Sestak’ı kadroya katmak için uzun süredir gerçekleştirdiğimiz yoğun temaslar sonucunda, Bochum’dan bonservisini alarak kendisiyle de 3 yıllık anlaşmaya vardık. Bilindiği gibi, Sestak için özellikle Bundesliga ekiplerinden Hannover yoğun talepte bulunmuş ancak Sestak her aşamada Ankaragücü’nde oynama isteğini dile getirerek bu teklifleri geri çevirmişti. Futbolcumuza Ankaragücü’ne gösterdiği bu sevgiden dolayı camiamız adına teşekkür ediyoruz
eng1n
25.Haziran.2011, 17:56
Serdar Kulbilgeyi almış Ankaragücü.
http://www.mackolik.com/News/NewsDetails.aspx?id=117853
vego
25.Haziran.2011, 17:56
Serdar Kulbilge Ankaragücü'nde
25 Haziran 2011 16:24 | NTV Spor ve Ajanslar
Stanislav Sestak’la 3 yıllık sözleşme imzalayan Ankaragücü, tecrübeli file bekçicisi Serdar Kulbilge’yi renklerine bağladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/160/kulbilge3_9JKQQ.jpg
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, Serdar Kulbilge’yi renklerine bağladı.
Golcü oyuncu Stanislav Sestak’la 3 yıllık anlaşmaya varan Ankaragücü, 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Serdar Kulbilge’yi renklerine bağladı.
Kulbilge, Ankaragücü kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, genel sekreter Levent Çamur ve genel menajer Ender Yurtgüven’le birlikte 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
Ankaragücü gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Kulbilge, bundan sonra Ankaragücü’nün başarısı için ter dökeceğini söyledi.
İki sezondur Gençlerbirliği forması giyen milli kaleci, futbol serüvenine Bursa Merinosspor’da başladı. Daha sonra Bursaspor, Fenerbahçe ve Kocaelispor formalarını giyen Kulbilge, 2009-2011 sezonlarında başkentin Süper Lig’deki bir diğer takımı Gençlerbirliği’nde oynadı.
KaPaLı
26.Haziran.2011, 02:26
Kanga Akale söylentileri var. Lens takımından.
musakaan
26.Haziran.2011, 23:35
Zaten yerli kaleci arıyorduk . Yapacağımız en iyi transferi yaptık .
KaPaLı
27.Haziran.2011, 01:47
Bomba haber vereyim size. Mesut Bakkal 3 ay için 600bin TL almış. Henüz sözleşmesi yokmuş. Ankara'da Gökçek karşıtlarıyla tek tek toplantı yapıp benimle sözleşme imzalamadılar ama imzaladı diye gösteriyolar demiş. Şimdide söylediklerini inkar ediyor Gökçek karşısında.
Birde kulup oyuncu alsa bile lisans problemi var. Yani oyuncuya henüz lisans çıkaramıyor kulup. Yani bu imzalayan oyuncular lisans problemi aşılmadığı sürece forma giyemez.
GodfatheR
27.Haziran.2011, 01:49
Nası yönetiliyor bu kulüp allah aşkına. Dallas mübarek.
Revolution
27.Haziran.2011, 01:50
Ankaragücü'nün dertleri ne zaman bitecek merak ediyorum.
KaPaLı
27.Haziran.2011, 02:03
Nasıl yönetiliyor; Şöyle yönetiliyor. Oyuncu için ( Vittek ) 2 milyon 300 bin € bonservis ödeniyor ama bu resmi belgelere 3 milyon 800 bin € olarak geçiyor. Geri kalan 1,5 milyon € bir anda buharlaşıyor. Ankaragücü AŞ isimli , kuluple alakası olmayan bir paravan şirkete gidiyor bir kısmı, geri kalan kısmıda şu anda ortada yok. Bu bilgiyi Ankara'da spor yorumculuğu yapan birisi verdi. Bugün akşam konuştuk kendisiyle daha neler neler anlattıda hepsini yazsam araya küfür kaçacak.
Birde şu scout olayı var. Ümit Özat'ın kardeşi Cem Özat, sadece maçları tribünden izlesin diye 10bin $ maaş alıyomuş. Scoutluk görevi falan hikaye.
Facx
27.Haziran.2011, 02:39
adamlar 100 yıllık kulübü maymun ettiler tabiri caizse
Bordo61Mavi
27.Haziran.2011, 07:38
Yoneticiligi bunlardan daha iyi yaparim ! oysaki okadar potansiyeli olan bir kulup
musakaan
27.Haziran.2011, 10:07
Tahsin Durkaya ve Nazmi Erdenerin ile görüşmeden önce bende öyle düşünüyordum ancak olayların perde arkası daha farklıdır ve Ankagücününde güzel günler yakındır .
Edit : Başkanımızın dünkü yaptığı açıklmayı okumanızı öneririm .
Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, yaptığı açıklamada yeni sezona ilişkin açıklamalarda bulundu.
Yeni sezonda ligin üst sıralarında kalıcı olmak isteyen Ankaragücü'nde Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek, sezon öncesi hiçbir sıkıntılarının olmadığını ve lisans çıkarma yasağının kalkması için gerekli parayı ödeyeceklerini söyledi.
Ankaragücü Mali Asbaşkanı Ayhan Atalay'ın kızının nişanına kulüp başkanıAhmet Gökçek'in yanısıra teknik direktör Mesut Bakkal ve futbolculardan Hürriyet ile Adem Koçak katıldı.
Nişan töreninde basın mensuplarına yeni sezon hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Ahmet Gökçek, 2010-2011 sezonunun bütün futbol camiasına hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Kurulu'nda seçilecek başkanın iyi ve güzel işler yapmasını temenni ettiğini belirterek, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takip ettiğimiz oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Herkes bazı şeylerin çabuk olmasını istiyor ama biz transferde fazla acele etmiyoruz. Serdar Kulbilge'yi kadromuza kattık, bünyemizde ise Adem ve Sestak'ı takımda tuttuk. Bu oyuncuları önemli takımlar istiyordu. Bir solbek, bir de stoper transferimiz olacak. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ankaragücü hiçbir transfer yapmasa bile mevcut kadrosuyla ligi iyi sıralarda bitirebilir. Ama ciddi hedefler koyduğumuz için önemli oyuncuları bünyemize katmak istiyoruz." diye konuştu.
"ANKARAGÜCÜ'NÜN DIŞARIDA DÜŞMAN ARAMASINA GEREK YOK"
Ankaragücü'ne transfer yasağı geldiği yönünde basında yer alan haberleri dedikodu olarak nitelendiren Gökçek, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Geçmiş futbolcu alacaklarından dolayı sezon başında federasyona yapılan müracaatlar var. Bu borçları ödemeden transfer yapamıyorsunuz. Bahsedilen borç, bu borç. Biz Ankaragücü'ne geldiğimiz günden beri sürekli başımıza bu olaylar geliyor. Eski yönetimin Darius Wassell transfer örneğini verebilirim. Wassell'in menajer ücreti bile şimdi bize geliyor. Mecburen yönetim olarak bunları ödeyeceğiz ki yeni oyuncular alabilelim. Bunun da planlamasını yaptık. Hiçbir sıkıntımız yok. Yeni sezon öncesi AnkaragücüCamiası'na sesleniyorum. Geçen sene çok sıkıntılı dönem yaşadık. Bu süreçte kulübü karıştırmak isteyen çok insan oldu. Ankaragücü'nün dışarıda düşman aramasına gerek yok. Kendi içindeki kaos ortamından dolayı yerinde sayıyor. Hem yönetim, hem taraftar hem de Ankara basınının gerekeni yapması gerekiyor. İnşallah iyi başlayıp sezonu iyi bitirmek istiyoruz."
KaPaLı
28.Haziran.2011, 00:08
Musa Kaan bana Anti-X'te yazan şeyleri yazma boşuna. Klasspor'un yazdığı haberlerde, Bülent Atlas'a sipariş edilen haberleride biliyorum. Nazmi Erdenerin'de kendisine kulupte yer bulmak için 2 taraflı konuşuyo maşallah. Mesut Hoca'dan huy kapmış oda.
Arkadaş ne borçmuş öde öde bitiremediler. Vassell'in borcu geldiklerinden beri arttı maşallah. Eee zaten içinde arayan yokki. Başında bozukluk var. Herkes bunu gayet iyi biliyo.
fbdevil190737
28.Haziran.2011, 12:12
İlhan Parlak tekrar Ankaragücü'ne dönmüş .
http://www.kafagolu.net/2011/06/ilhan-parlak-geri-dondu.html
Yazık etti kendine Yücel Hoca'nın elinde tekrar kendini bulmaya başlamıştı . Ankaragücü'nde forma şansı bulabileceğini zannetmiyorum . Kaybolup gidecektir . Emenike'de gittikten sonra daha fazla şans bulacaktı . Kendi düşen ağlamaz İlhan !
fbdevil190737
30.Haziran.2011, 20:09
Ankaragücü, Serdar Kulbilge'den sonra bir transfere daha imza attı. Başkent ekibi geçtiğimiz yıllarda da sarı-lacivertli formayı giyen Tita'yı kadrosuna kattı. Türk vatandaşlığına geçip Melih Gökçek adını alan Tita'nın, Başkent ekibiyle 2 yıllık anlaştığı açıklandı.
Ankaragücü Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
"Türk vatandaşlığına kabul edilerek Melih Gökçek adını alan ve bu yıl ligde Türk oyuncu statüsünde oynayacak olan Sıdney Cristiano Dos Santos (Tita), Başkanımız Ahmet Gökçek ve yönetimimiz uzun uğraşları sonucunda Ankaragücümüz'le iki yıllık anlaşmaya vardı. Ankaraspor futbolcusu olan ve 2006-2007 yılında kiralık olarak Sarı-Lacivertli formamızı giyen tecrübeli oyuncu, aynı sezon Ankaragücümüz'de 6 gole imza atmıştı. Daha sonraki yıllarda Antalyaspor'da kiralık olarak oynayan Melih Gökçek (Tita), kendisini iki yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.
Diğer yandan 2009-2010 sezonunda Ankaragücümüz'de kiralık oynayan ve geçen sezon Kardemir Karabükspor'da kiralık olarak parlak bir sezon geçiren golcü oyuncu İlhan Parlak'la da görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği ve neticenin önümüzdeki günlerde duyurulacağı bildirildi."
Sporx
vego
01.Temmuz.2011, 22:55
Serdar Özkan'ın sözleşmesi feshedildi
1 Temmuz 2011 21:35 | NTVSpor.net
Ankaragücü, eski Beşiktaş ve Galatasaraylı Serdar Özkan'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/162/serdarozkan3_2WA7K.jpg
Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Ankaragücü'yle sözleşme imzalayan Serdar Özkan, yarın sezon formasını giydiği başkent ekibi ile yollarını ayırdı.
Genç oyuncu Serdar Özkan'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında formasını giydiği Ankaragücü ile 8 lig maçına çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 2 gole imzasını atmıştı.
Beşiktaş altyapısından yetişen genç oyuncu, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında da Galatasaray forması giymişti.
byariff
01.Temmuz.2011, 22:58
Serdar bitti gibi bisey yazik... 2.ci ligde gorruz artik kendisini
kalemci
03.Ağustos.2011, 00:40
Dejan Kelhar; Legia Varşova takımından Ankaragücüne transfer olmuş dün itibariyle.Hayırlı olsun.Bi fikri olan var mı bu eleman hakkında?
musakaan
03.Ağustos.2011, 02:15
Dejan Kelhar; Legia Varşova takımından Ankaragücüne transfer olmuş dün itibariyle.Hayırlı olsun.Bi fikri olan var mı bu eleman hakkında?
2 hazırlık maçında kendisini izleme fırsatı buldum . Rajnoch ile gayet iyi anlaştılar . En büyük özelliği defanstan uzun toplarla çok iyi oyun kuruyor . Markajı biraz zayıf ama Rajnoch'un o açığı kapatacağı kesin. Bizim için iyi transfer . Hele Aydın Toscalının bu seneki performasnını düşünürsek bu sene daha az gol yiyeceğimizi kesin .
kalemci
03.Ağustos.2011, 03:25
Aydın'dan iyidir diye düşünüyorum.Mesut Bakkal'ın yabancı tercihlerini severim genelde.Eğer pozisyon alması iyiyse oyuna konsantre olabiliyorsa Rajnoch ile çok iyi 2li olurlar.Önlerinde Hürriyet'le beraber ligdeki en iyi savunma yapan takım haline gelirler.
byariff
03.Ağustos.2011, 03:55
ankaragucunun kadrosu iyi guclendirmeye devam ediyorlar mesut bakkal ile ilk 8"i zorluyabilirler..
eng1n
22.Ağustos.2011, 00:35
Melih G. : Pazartesi Günü Ankaragücü Futbol kulübünde yalnızca amatör futbolcular kalacaktır. Diğer futbolcular gidecektir.
kalemci
22.Ağustos.2011, 01:27
Yabancılar takır takır alıyor paralarını bir yere gitmezler. Özgür, Murat Duruer, Kagan, İshak gibi futbolculara da cep harçlığı veriyorlarmış ama Adem, Güven, Aydın tarzı oyuncular kapalı kutu.
eXeKurnaz
02.Ekim.2011, 06:33
Ankaragücünü bitiren adamlar ortada Melih Gökçek ve Muhalefet arkadaş sinirlenmemek elde değil koltuk sevdası için 100 yıllık kulubu ne hale getirdiler
byariff
06.Aralık.2011, 15:27
Spor Toto Süper Lig'de, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kadrosundaki birçok futbolcusunu kaybeden Ankaragücü (http://www.mackolik.com/Takim/9/Ankaragucu)'nde, 2 oyuncu daha sözleşmesi feshetti.
http://himg.mackolik.com/img/haberbuyuk/a/ankaragucu110910mersinidmanyurdu_b.jpg
Sarı-lacivertlilerde, Uğur Uçar (http://www.mackolik.com/Futbolcu/22673/Ugur-Ucar) ve Özgür Çek (http://www.mackolik.com/Futbolcu/25539/Ozgur-Cek), bugün notere giderek sözleşmelerini feshederken, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvuran Tisdell'in de sözleşmesini feshedeceği öğrenildi.
Kaynak : AA
(http://endeavor.org/entrepreneurs/erdem-yurdanur/1019)
nannar
06.Aralık.2011, 15:36
Uğur Uçar'ı biz alalım :D Özgür Çek de olur sola aslında.
byariff
06.Aralık.2011, 15:37
ozgur cek"i alsak cok iyi olur gelecegi parlak bi oyuncu...
TR.CaPTaiN
06.Aralık.2011, 15:39
Uçar Çek'er giderim!
Ankaragücü'nde Özgür Çek ve Uğur Uçar sözleşmelerini feshetti!
Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kadrosundaki birçok futbolcusunu kaybeden Ankaragücü'nde, 2 oyuncu daha sözleşmesi feshetti. Sarı-lacivertlilerde, Uğur Uçar ve Özgür Çek, bugün notere giderek sözleşmelerini feshederken, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvuran Tisdell'in de sözleşmesini feshedeceği öğrenildi.
Ligtv.com.tr
Özgür Çek'i yuvaya döndürmek lazım.
kalemci
06.Aralık.2011, 15:40
Özgür Çek Ankaragücünde en sevdiğim oyuncudur. Fakat geleceği bi türlü parlayamadı, inşallah Şenol Hoca alırda silkeler bi Özgürü.
kalemci
06.Aralık.2011, 15:45
Tisdell için 2 ay sakat diyorlar, Uğuru zaten oynatmıyor Ziya Hoca, Özgür sıkıntı bir tek tamam bi kendini gösteremedi ama potansiyeli var en azından. Trabzon veya Galatasaray teklif yapmış.
Heroon
06.Aralık.2011, 15:48
Vakit kaybetmeden altyapısından yetişen oyuncusunu geri almalı Fenerbahçe...
futureless
06.Aralık.2011, 16:02
Vakit kaybetmeden altyapısından yetişen oyuncusunu geri almalı Fenerbahçe...
Katılıyorum.Zaten oyuncu yetiştiremiyoruz altyapıdan.Olanı da kaçırmıştık.
Cengo
06.Aralık.2011, 16:03
FB için Team Home-Grown zaten kendisi, arada fiyat farkı olmadığı sürece Fenerbahçe avantajlıdır. Özgür'ün nasıl Fenerbahçeli olduğunu şahsen biliyorum ama iyi de profesyonel. Oynadığı takımı pek sorun etmez. Tabi zamanında Galatasaray'ı reddedip Fenerbahçe'ye gelmişti.
Chinatown
06.Aralık.2011, 17:14
Özgür Çek ile Uğur Uçar daha sözleşmeliyken bile bonservisiyle alınması istenen oyunculardı bizim için. ama şimdi bonservissiz olmaları işimizi zorlar. Özgür'ü isteyen çok olur ama Uğur'u alabiliriz belki.
bir de Uğur Uçar'ın Fenerbahçe altyapısında yetiştiğini yeni öğrendim. Ben Galatasaray'da yetişti sanıyordum.
Cengo
06.Aralık.2011, 17:21
Özgür Fenerbahçe'de, Uğur Galatasaray'da yetişti.
Sirius Black
06.Aralık.2011, 17:26
Özgür'ü alsak güzel olur aslında. :)
Emurafu
06.Aralık.2011, 17:27
Kamil Çörekci için Galatasarayda devredemiş. Oda ayrıldı.
Time Cris
06.Aralık.2011, 23:35
Özgür Çek fena bir Fenerbahçeli olduğunu duymuştum.60 sırt numarasının 6 kasım tarihli skordan geldiği bile söylendi bana.Şahsen bize geleceğini düşünmüyorum.Alt yapımızdan gelen Uğur Uçar gelirse de harcanır bu sezon
barahir
06.Aralık.2011, 23:38
Özgür Çek fena bir Fenerbahçeli olduğunu duymuştum.60 sırt numarasının 6 kasım tarihli skordan geldiği bile söylendi bana.Şahsen bize geleceğini düşünmüyorum.Alt yapımızdan gelen Uğur Uçar gelirse de harcanır bu sezon
Kendisi Tokatlı olduğundan 60 Numarayı giyiyor.. Ama dediğinin de payı olabilir..
sananes
07.Aralık.2011, 00:19
Aykut Hoca Özgür Çek'i isteyecektir.Çünkü sol bek oynayabilen bir oyuncu kendisi bizimde alternatif bir sol beke ihtiyacımız var.Bunun yanında Uğur Boral'ın artık takımdan gönderilip yerine daha genç ve yetenekli bir Özgür'ün gelmesi de sol bek ihtiyacı olmadığını varsaydığımızda dahi olumlu bir hareket olacaktır.
uAburak89
07.Aralık.2011, 00:22
Özgür Çek sol bek mi, sol açık mı ? Benim izlediğim maçlarda bekte oynadığında vasattı çünkü.
nannar
07.Aralık.2011, 00:24
Yalnız olaya bakarmısınız :DBaşlık Ankaragücü'ne 2 şok daha şeklinde ama yazanların tümü bu 2 ismin Ankaragücü'nden ayrılmasından ziyade kendi takımlarına katılma ihtimallerini değerlendirmişler.Kimsenin umrunda olmamış ankaragücü :D
attirson
07.Aralık.2011, 00:32
Özgür o dönem altyapımızın en parlak oyuncusuydu ama çok saçma bir Gökhan Emreciksin transferi için vermistik üstüne para ve birkaç kisi daha vardı sanırsam.Bu yetenegi tekrar kapmamız lazım. :D
Zekirdek
07.Aralık.2011, 00:48
Özgür o dönem altyapımızın en parlak oyuncusuydu ama çok saçma bir Gökhan Emreciksin transferi için vermistik üstüne para ve birkaç kisi daha vardı sanırsam.Bu yetenegi tekrar kapmamız lazım. :D
Ben Özer transferi diye hatırlıyordum. Ankara'ya yollamıştık sonra Ankaragücü'ne gitti diye hatırlıyorum ama.
kalemci
07.Aralık.2011, 00:51
Yalnız olaya bakarmısınız :DBaşlık Ankaragücü'ne 2 şok daha şeklinde ama yazanların tümü bu 2 ismin Ankaragücü'nden ayrılmasından ziyade kendi takımlarına katılma ihtimallerini değerlendirmişler.Kimsenin umrunda olmamış ankaragücü :D
Öyle deme hocam, benim umrumda şahsen :D
sananes
07.Aralık.2011, 00:52
Özer için verdik evet şimdi gelse de Özer'i falan göndersek takımdan :) gerçi Özer'i seviyorum ben de yapamadı bi türlü o beklenen sıçramayı.
SacrificeGGTC
07.Aralık.2011, 01:02
Özgür'ü tekrar takımımıza kazandırmalıyız.
KaPaLı
07.Aralık.2011, 01:46
Bursaspor'a hayırlı olsun denilebilir.. Uğur Uçar için Bursaspor devrede. Özgür içinde teklifleri var sanırım ama tam olarak ne aşamada bilmiyorum.
DisCo
07.Aralık.2011, 01:51
Ankaragücü'ne ne oluyor böyle anlam veremiyorum. Önemli bir şehrin takımı olduğu için iyi bir yönetim oluşması gerekiyor. Doğru düzgün bir baş olmadan yola devam ederlerse düşüş Bank Asya ile de kalmaz diye düşünüyorum.
BaGa TaRKaN
07.Aralık.2011, 01:51
Ah Ah Ankara Ah Seni Bu Hallere Sokan Zihniyete Tüküreyim. Artık Garanti Düşer İyi Bir Babayiğit Lazım Bu Takıma
KaPaLı
07.Aralık.2011, 01:54
Tisdell içinde gitmiş deniyor.
kalemci
07.Aralık.2011, 02:07
Tisdell şuan için kapalı kutu benim duyduğum kadarıyla. 25.000 $ yüzünden gitti diyorlar da ben pek inanmıyorum o kadar düşük bi bedel için bu durumlara gelineceğine.
KaPaLı
07.Aralık.2011, 02:08
Adamın kontratı zaten bitiyordu. Büyük ihtimalle iyi bir teklif aldı. Zaten stres kırığı var. O yüzden uzun süre oynamayacaktı. Sezonu kapattım diye başka takıma gitmiştir.
kalemci
07.Aralık.2011, 02:13
Ankaragücü'ne ne oluyor böyle anlam veremiyorum. Önemli bir şehrin takımı olduğu için iyi bir yönetim oluşması gerekiyor. Doğru düzgün bir baş olmadan yola devam ederlerse düşüş Bank Asya ile de kalmaz diye düşünüyorum.
Benim hala bu takımın Süper Ligde kalacağına dair umudum var. Kağıt üzerinde en yetersiz kadro, sadece belli mevkilerde yığılma yaşanıyor. Forvet yok ama buna rağmen deplasmanda en fazla gol atan takım.
Devre arasında düzgün bir kaç transfer ve Ziya Hocanın defans zihniyetinden vazgeçmesiyle galibiyetler gelecektir inşallah.
1 oyun kurucu, 2 tane de ortalama forvet bile hiç yoktan iyidir.
Ayrıca şunu hiç etik görmüyorum. Ankaragücünün ne durumda olduğunu bütün takımlar görüyor ve bu durumdan yararlanıyor. Hadi yabancıları anladım ama Adem Koçak, Özgür, Uğur bari bunlara teklif yapılmasaydı. Kalmaktan başka çareleri kalmasaydı.
Aylardır para almıyoruz diye birşey yok. Teknik ekipteki vefakarlar için geçerli bu durum. Bonhof, Murat Türksoy gibi ama futbolcular net paralarını alamasa da kendilerini idame ettirecek parayı alıyorlardı. Mantıklı düşünmek lazım. 1 yılı geçtim herhangi takımın herhangi futbolcusu 3 ay parasını alamasın yüzde 90 ihtimalle gider.
kalemci
07.Aralık.2011, 02:15
Adamın kontratı zaten bitiyordu. Büyük ihtimalle iyi bir teklif aldı. Zaten stres kırığı var. O yüzden uzun süre oynamayacaktı. Sezonu kapattım diye başka takıma gitmiştir.
2 ay sonra iyileşecekmiş, tekrar Mersin'e giderse hiç şaşırmam.
footballer33
07.Aralık.2011, 02:54
Herkes nannar'ın dediği gibi A.Gücü ile değil de futbolcuların kendi takımlarına gelmesiyle ilgilenmiş; fakat ben de Özgür Çek'i kendi takımımda görmeyi çok isterim. :) İsmail'e çok sağlam bir alternatif yaratırız. Üstelik sol önde de oynar. Kâmil Ahmet Çörekçi de boşa çıkmışken bu 2'liyi kaçırmamak lazım. :) A.Gücü'nü de artık bu saatten sonra sağlam bir adam çıkmazsa kimse kurtaramayacak sanırım. Kümeye giderler gibi.
William Rookwood
28.Aralık.2011, 17:37
Serdar Özkan'ın sözleşmesi fesh edilmiş
byariff
28.Aralık.2011, 17:44
ediz"in falanda sozlesmesi fesh olmus koskoca Ankara Takimini Mahvettiler.
sui generis
28.Aralık.2011, 17:46
Ankaragücü'yü bu halde görmek cidden insanı üzüyor. bu takımı bu hale getirenlere yazıklar olsun.
kalemci
28.Aralık.2011, 17:49
Benim hala bu takımın Süper Ligde kalacağına dair umudum var. Kağıt üzerinde en yetersiz kadro, sadece belli mevkilerde yığılma yaşanıyor. Forvet yok ama buna rağmen deplasmanda en fazla gol atan takım.
Devre arasında düzgün bir kaç transfer ve Ziya Hocanın defans zihniyetinden vazgeçmesiyle galibiyetler gelecektir inşallah.
1 oyun kurucu, 2 tane de ortalama forvet bile hiç yoktan iyidir.
Ayrıca şunu hiç etik görmüyorum. Ankaragücünün ne durumda olduğunu bütün takımlar görüyor ve bu durumdan yararlanıyor. Hadi yabancıları anladım ama Adem Koçak, Özgür, Uğur bari bunlara teklif yapılmasaydı. Kalmaktan başka çareleri kalmasaydı.
Aylardır para almıyoruz diye birşey yok. Teknik ekipteki vefakarlar için geçerli bu durum. Bonhof, Murat Türksoy gibi ama futbolcular net paralarını alamasa da kendilerini idame ettirecek parayı alıyorlardı. Mantıklı düşünmek lazım. 1 yılı geçtim herhangi takımın herhangi futbolcusu 3 ay parasını alamasın yüzde 90 ihtimalle gider.
Ne güzel umutlardı :)
Tepkiler çok sert olacak belki ama ben Ankaragücü'nün futbolcularına sanki yokluktan çıkılmış gibi saldırılmasını cidden kınıyorum.
Bu sene kötü performans göstermelerine rağmen kapış kapış alınıyorlar. Geçen sene niye yoktu böyle bir durum ? Geçmişe de bakılırsa Ankaragücü hiç bir zaman bonserviste sıkıntı yaşatmadı.
Kulüp zor durumda, maddi ve manevi, diğer kulüpler destek olacağına sene başından beri köstek oluyor. Alma arkadaşım Ankaragücü'nün topçusunu. Oyuncu açısından düşünmek lazım denir şimdi. Yok öyle bir durum. Mantıklı düşünmek lazım. Eğer bir oyuncu 2 ay üst üste para almasın direk defolur gider zaten.
Ankaragücünde ki futbolcuların yüzde 80-90 civarı zora gelemedi, elini taşın altına sokamadı, yada aylıklarını tam alamadılar. Ama hiçbirisi aç kalmadı. Yabancılar paralarını tam aldılar hep, onların gönderilme meselesi başka ama yerliler kaçarcasına terketti takımı. Gitmek isterler bişey diyemezsin belki ama diğer takımların tutumu da önemli. Hiç teklif olmasa, takım bulamam korkusu olsa boşu boşuna sözleşmelerini fesih ederler mi ?
Adem Koçak'la başladı. Eğer Türkiye'den hiç kimse teklifte bulunmasa Real Madrid'e mi gidecekti, Everton'a mı ? Ankaragücü'nden 5 kuruş para mı alamadı. Geçilsin bunlar. Şimdi Turgut, Hürriyet, Özgür, Güven, Murat, Uğur daha nicesi, Weeks, Rajnoch, Tisdell'i hiç saymıyorum.
Türkiye'de 4 büyük dediğimiz kulüpler bile çok büyük mali sıkıntı yaşadılar. Bilinmeli ki geçici bir durum bu. Ama Ankaragücü'ne patladı ne yazık ki. Benim beklediğim bu sıkıntıyı yaşayan kulüplerin Ankaragücü'ne destek olması. Öyle maddi anlamda değil, sadece Ankaragücü futbolcularına transfer ambargosu koyarak. Zor bişey değil bu 17 takımın anlaşması.
17 de 17 Ankaragücü'nü seyretmiş biri olarak şunu da söyleyeyim Ankaragücü'nden ayrılan hiç bir topçu gittiği takımın kalitesini arttıracak seviyede değil malesef. Sestak, Sapara bunu başaramadıysa Güven mi yapacak yoksa Murat Duruer mi ?
Tek suçlu diğer takımlar da değil tabi ki. 10 yıllık bir süreç bu. Ama içinden çıkılmayacak kadar değil sadece zaman, sabır ve para lazım. Kulüp başkanı Sami Altınyuva arabasını galeriye koydu satılsın da 2-3 futbolcunun maaşı çıksın diye.
Yazık olmasın bu takıma, ne olursa olsun ligdeki en köklü takımlardan. Taraftar desteği olan sayılı takımlardan.
Kulüpler birliği uyuyor. Böyle bi karar alacaklar diye okumuştum bir sitede.
Son olarak Ankaragücü taraftarı değilim. Öyle herhangi bir sempatimde yok. Şehrimin takımı olduğu için sayarım. Bütün maçlarını takip ederim yıllardır.
Sekopej
28.Aralık.2011, 22:27
Melih Gökçek el attığında bitmişti Ankaragücü. O dönem yaşanan usulsüzlüklerle küme düşmekten kurtuldular sonrasında da bellerini doğrultamadılar. Gelip geçici heves olduğunu, seçim hamlesi olduğunu, tamamen siyasi olduğunu o dönemde de söylemiştim. Celal Aydın bırakmayacaktı, Gökçekler oynadılar, sıkıldılar ve attılar.
Burada suçlu Ankaragücü'dür, bu sebeple yazdıklarına katılmıyorum. Birleşme kararı almasalardı belki bu günlere gelmeyeceklerdi. Kulüp yükümlülüklerini yerine getiremiyorsa, oyuncu yasal yollardan sözleşmesini fesh edebilme hakkına sahipse, bunu kullanması normaldir. Bunu düşene vurulmaz anlayışıyla bağdaştırmamak gerekir. Birisi kendini yerlere vuruyorsa, ettiğini çekiyorsa, oyuncuları elinde tutamaması normal. Tepkiyi diğer takımlara değil, takımı bu hale getirenlere versinler bence.
kalemci
28.Aralık.2011, 22:40
Gökçekler oynadılar belki ama sıkılıp atmadılar, Cemal Aydın sağolsun bitirdi. Gökçeklerden çok daha önce Cemal Aydın sayesinde bitirilmişti zaten kulüp. Ekonomik olarak yıllarca yedi, bitirdi takımı.
Gökçeklerin de niyeti tartışılır. Ama M.Gökçek bu göreve Mesut Yılmaz başbakanken talipti. Şahsi husumetlerden dolayı olamadı. Eğer Cemal Aydın biraz Ankaragüçlü olsaydı en azından şu dönemde kulüpte iç işlerini karıştırmazdı, beklerdi. Zor günler aşılınca bi haksızlık gördüğü zaman müdahale ederdi.
Ayrıca Gökçek tekrar talip gibi göreve. 13 ocakta belli olacak.
Sekopej
28.Aralık.2011, 22:43
Ben yine eğer taliplerse samimi olduklarını düşünmüyorum. Siyasilerin, eğer çıkarları yoksa iyi bir şey yapacaklarına inanmıyorum ben bizim ülkemizde.:) Bu da benim siyasi görüşüm.:p
fbdevil190737
28.Aralık.2011, 22:48
Bu durumda Ankaragücü takımda kalanlar ki hemen hemen kimse kalmadı ve tamamen altyapıdan gelen oyuncular ile mücadele edecek herhalde 2.devre .
kalemci
28.Aralık.2011, 22:56
Aman diyim yanlış anlaşılma olmasın bende Gökçekçi değilim :)
Aydın Toscalı, Özden Özgün duruyor takımda. Geri kalan A-2 olacak büyük ihtimalle.
KaPaLı
29.Aralık.2011, 01:44
Takımdan ayrılanların listesini yapayım dedimde 2 tane takım çıkacak neredeyse : ) Kağan Söylemezgiller'de ayrıldı takımdan.
kalemci
29.Aralık.2011, 01:55
Şuanda kulüpte bulunan A takım seviyesinde ki oyuncular : Aydın, Bora, Özden, M.Çoğum, M.Türkmen, A.Keseroğlu, Ergin Keleş.
Muhammed Türkmen, Bora, Çoğum, Abdullah Keseroğlunu da yedek sayarsak Aydın ve Ergin kaldı bir tek.
İşin komik tarafı geçen hafta takım içinde en sıkıntılı bölge olan kale bu hafta en güçlü bölge haline geldi. Özden ve Bora sayesinde :)
byariff
13.Mart.2012, 18:41
Ankaragücü'nde sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmadığı gerekçesiyle, genç oyuncu Serol Demirhan ile yollar ayrıldı.
World Hollow o1
13.Mart.2012, 18:52
Ayıp yahu çocuk kendini parçaladı FB maçında..
Kaldıki geleceği karanlıklar içine bürünmüş bir takımda kendisini bağlamasını beklemek sırf emek hırsızlığı yapmış olur...
kalemci
13.Mart.2012, 19:17
Kadro dışı bırakıldı, resmiyete dökülen bir ayrılık değil. Sözleşmesi bitince tıpış tıpış gider.
Serol daha 2 ay önce 3.ligde oynayabilen bir futbolcuydu. Şimdi mi kıymete bindi. Menajeri yaktı malesef Serol'u. Veli Torun, Mert Erdoğan gibi aynı kapasite ve potansiyele sahip oyuncular nasıl imzalıyabiliyor da Serol imzalayamıyor ?
Menajeri yaktı malesef. Kulübe iyi bir posta koyduğunu sanarak.
kalemci
09.Mayıs.2012, 21:40
Apo'da gitti, daha da dönmem demiş.