View Full Version : Trabzonspor - Eskişehirspor [ TSL 16. Hafta ]
goosfraba
17.Aralık.2007, 00:49
http://www.hizliresim.com/2008/12/16/5141.jpg (http://urlal.com)
shamur1
17.Aralık.2007, 06:39
Hakem hatasıyla elimizden alınan liderliğimizi tekrar geri almak için çok büyük bir fırsat.Tabi bunu Sivas'ın G.Birliği deplasmanında puan kaybetme ihtimali olduğu için sölüyorum.Her maç Avni Aker'i dolduran taraftarlarımızın desteğiyle ligin son maçını kazanıp ilk yarıyı lider bitiririz umarım.Çok güzel bir maç olacak umarım yanılmam.
Anadolunun 2 kendine has Şehir takımının maçı..
Trabzonspor
17.Aralık.2007, 19:46
Şu son haftalarda yapyığımız hataları yapmayıp maçı rahat bi şekilde seyircimiz önünde ıyı bir skorla almamız dileğiyle,ayrıca seyirciler stadda sakın olmalı yoksa tam hersey yolunda iken(arada küçük pürüzler olur)yıne geçen yılki gibi yapıpda stad kapama cezası felan almadan sakın bı maç olmalı
Trabzonspor
19.Aralık.2007, 20:28
Takımımız, 12 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Eskşehirspor ile karşılaşacak.
Bordo-Mavili ekibimiz, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yarın karşılaşacağı Eskişehirspor'a bugüne kadar evinde hiç yenilmedi. Kulübümüzün lige çıktığı 1974-75 sezonunda iki takım arasında başlayan serüvende 28 maç yapıldı. Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 11-4 üstünlüğü bulunuyor. 13 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Takımımız, 31 gol atarken kalesinde 11 gol gördü.
Takımımız ile Eskişehirspor en son kırmızı-siyahlı takımın ligden düştüğü 1995-96 sezonunda karşı karşıya geldiler. Ekibimiz, sahasında rakibi karşısında 7-1'lik skorla en farklı galibiyetini alırken, deplasmandan da 2-0'lık galibiyetle döndü.
Trabzon’da yenilgimiz yok
Takımımız, Eskişehirspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı maçlarda rakibine hiç yenilmedi. Bordo-Mavili ekibimiz, sahasındaki 14 maçta 9 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.
Takımımız, sahasında 25 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.
bu arada başkanımız PFDK'ya sevkedild 10 bın ytl ceza geldı heryerden üstümüze yürüyo bu federasyon yett artık da bıraksınlar yakamızı artık.
bursa_mc
19.Aralık.2007, 20:31
Eskişehir en azından 1 puan alır diye düşünüyorum..Trabzonspor'da artık düşüş başlar heralde.Es es es ki ki ki es ki es ki es
shamur1
20.Aralık.2007, 01:36
İlk yarının son maçını kendi evimizde kazanıp Sivas'ın puan kaybetmesini bekliyecez Liderlik için. Düşüş bekleyenler için de 1 aylık devre arası var bol bol beklesinler :)
deniz.91
20.Aralık.2007, 04:07
Trabzonda son haftalarda düşüş olduğu görülüyor eskişhir ise zaman zaman süpriz sonuçlar alan bir ekip zor bir karşılaşma olacak trabzon evinde tabiki favori ama beraberlk olursada şaşırmam
shamur1
20.Aralık.2007, 21:53
http://www.haber61.net/images/news/11814.jpg
Trabzonspor, 12 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Eskşehirspor ile karşılaşacak.
Bordo-Mavili ekibimiz, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bugün karşılaşacağı Eskişehirspor'a bugüne kadar evinde hiç yenilmedi. Trabzonspor'un lige çıktığı 1974-75 sezonunda iki takım arasında başlayan serüvende 28 maç yapıldı. Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 11-4 üstünlüğü bulunuyor. 13 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, 31 gol atarken kalesinde 11 gol gördü.
Trabzonspor ile Eskişehirspor en son kırmızı-siyahlı takımın ligden düştüğü 1995-96 sezonunda karşı karşıya geldiler. Ekibimiz, sahasında rakibi karşısında 7-1'lik skorla en farklı galibiyetini alırken, deplasmandan da 2-0'lık galibiyetle döndü.
Trabzon'da yenilgi yok
Bordo mavili takım, Eskişehirspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı maçlarda rakibine hiç yenilmedi. Bordo-Mavili ekip, sahasındaki 14 maçta 9 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.
Trabzonspor, sahasında 25 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.
TRABZONSPOR
Sylva
Serkan
Song
Giray (Egemen)
Cale
Hüseyin
Selçuk
Colman
Yattara
Umut
Gökhan
ESKİŞEHİRSPOR
İvesa
Koray
Sezgin
Tayfun
Ahmet Sağlam
Serdar
Emre Toraman
Bülent Ertuğrul
Poljak
Youla
Anderson
STAT: AVNİ AKER
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00
HAKEMLER: Fırat Aydınus
Bülent Gökçü
Erdinç Sezertam
GeNç KaRTaL
21.Aralık.2007, 00:51
Trabzonspor bu maçı kazanıp rakiplerinin puan kayıplarını bekleyecek.Derbinin olduğu bu haftayı heleki geçen haftaki kayıptan sonra boş geçmek istemeyeceklerdir.Ev sahibi olmalarıda onlar için büyük avantaj.Bu maç için favori Trabzonspordur.Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum öncelikle.Eskişehir ise daha önce yaptığı gibi bir sürpriz yapıp devreyi en az bir puanla bitirmek isteyeceklerdir.Şansları az ama bunu başarmalarıda çok büyük sürpriz olmaz bence..
World Hollow o1
21.Aralık.2007, 00:55
Galib gelen takım umarım Eskişehir olur hiç değilse beraberlik.. (:
Onurap
21.Aralık.2007, 01:37
Zevkli bir maç olabilir erken bir gol gelirse..Es es ten sürpriz bekliyorum.. :p
Trabzonspor
21.Aralık.2007, 03:06
baya bastırıyoruz ama golu zor atıyoruz ılk yarıyı galıp kapatsak ıkıncı yarı fark bıleolur
matrockmamy
21.Aralık.2007, 03:07
1-1 hadi hyrlısı. eseste tık yok yahu:)
PesimiSTyLa
21.Aralık.2007, 03:09
Anderson ile öne gecmişti eses. Daha sonra komik bir penaltı calındı ts ye. Yattara atamadı peni ivesa kurtardı. Savunmanın ıskaladığı topta gökhan iyi kontrol , iyi vuruş ile esitliği sagladı 1-1.
Burada belirtmek istedigim; Ts ye calınan penaltı da penaltı degildi. Ts li arkadaslar lime lime doğranıyoruz diyorlardı öyle birsey olmadıgı görüldü. Yattaranın peni kacırmış olması hakemin hatasını nötrlemez...
2. yarı ts gol veya goller bulup galip gelir diye düşünüyorum.
shamur1
21.Aralık.2007, 03:18
Penaltı pozisyonunu görmedim ama gerçekten penaltı değilse bizim bu tip penaltılara ihtiyacımız yok ayrıca Lime lime doğranıyoruz dediysek son 3 maçdaki hataları göz önüne alarak dedik bu maçta hakem penaltı verdi diye öyle bir şey yok gibi bir yargıya varılamaz.
Yine golü bulana kadar canımız çıktı ama yediğimiz gol yine çok basitti , kaç maçtır bu kadar kolay gol yiyoruz atana kadar canımız çıkıyor. Gökhan Ünal'ı bu yüzden beğeniyorum ben çok güzel bir gol attı Umut ise yine ortalıklarda yok.
Nocna Mora
21.Aralık.2007, 03:19
Trabzon taraftarı yanlış görmediysem Bülent Ertuğrul'a kesici bir madde attı ki ayağı yırtıldı üzüldüm açıkçası ayrıca belirtmek isterim ki çalınan penaltı komediydi..Ayrıca Ivesa'nın zayıf noktası sanırım sağ tarafı çokta iyi yatamıyor o tarafında :)
Onurap
21.Aralık.2007, 03:21
Sadri şener'de balanz ayarı yapmış galiba.. :0:
Biz burda hakemlerin çok hata yaptığını ancak art niyet aranmaması gerekeni söylüyorduk..
Ancak bazıları durumu istanbul takımlarına..Hatta kendi taraftar forumlarındaki deyimiyle 'bizans takımları' ayrıcalığına bağladılar..
Bu beleş penaltı her ne kadar gol olmasada biyerlere mesaj göndermiştir umarım..
shamur1
21.Aralık.2007, 03:23
Kesici madde falan atılmadı.
Penaltı da penaltı değilmiş Bordomavi.net te herkes penaltı değil diyor. Helal olsun haksızlığa bu kadar karşıyız işte.
Gol olsun da nasıl olursa olsun , ister 2 elle tutup içeri atsın , ağlara değsin yeter zihniyetinde bulunmayan taraftarlarımızla aynı takımı tutmaktan gurur duydum.
PesimiSTyLa
21.Aralık.2007, 03:24
Trabzon taraftarı yanlış görmediysem Bülent Ertuğrul'a kesici bir madde attı ki ayağı yırtıldı üzüldüm açıkçası ayrıca belirtmek isterim ki çalınan penaltı komediydi..Ayrıca Ivesa'nın zayıf noktası sanırım sağ tarafı çokta iyi yatamıyor o tarafında :)
Evet bacagı yarıldı sanırım. O madde kafasına, gözüne isabet etse ne olacaktı? Bununla ilgili ceza verilir muhtemelen.
Nocna Mora
21.Aralık.2007, 03:27
shamur1
ben tekrarını seyrederken parlak gri bir şey gördüm ona doğru atılan büyük ihtimal o isabet etti emin değilim ama
Memedov
21.Aralık.2007, 03:27
Kesici madde falan atılmadı.
Penaltı da penaltı değilmiş Bordomavi.net te herkes penaltı değil diyor. Helal olsun haksızlığa bu kadar karşıyız işte.
Gol olsun da nasıl olursa olsun , ister 2 elle tutup içeri atsın , ağlara değsin yeter zihniyetinde bulunmayan taraftarlarımızla aynı takımı tutmaktan gurur duydum.
demek ki her takım lehine hata yapılabiliyormuş.
Trabzonspor'un maçı kazanacağını düşünüyordum fakat şu gidişat maçın berabere biteceğini gösteriyor.
bySilver
21.Aralık.2007, 03:37
Maç ortada hadi bakLım.
BaLonLar siyah havaLandı, heLaL oLsun taraftara.
shamur1
21.Aralık.2007, 03:39
demek ki her takım lehine hata yapılabiliyormuş.
Trabzonspor'un maçı kazanacağını düşünüyordum fakat şu gidişat maçın berabere biteceğini gösteriyor.
Aksini iddaa etmiyorum ama bak hemen yazdım penaltı penaltı değil diye , bende diyebilirdim hakem verdimi verdi ? size noluyor ? ya da bursa maçında ki 1.05 cm lik ofsayta saysınlar vs vs.
Bütün takımlara eşit yaklaşılsın ve uygulanan adalet hak yolunu bulsun.
PesimiSTyLa
21.Aralık.2007, 03:44
Yalnız bu macta hakem Tslileri sahada tutmak için hersyi yapiyor. Cale arkadan rakibi indirdi 2. sarı olması lazım ama kart yok. Derken Ersun hoca akıllılık yaptı. Cıkardı Caleyi. Colmanın da kartı var o da rakibe arkadan bi hareket yaptı ama kart yoktu.:)
Trabzonspor
21.Aralık.2007, 03:45
dua edinde 3 puan alın ;)
kendınden buyuklere saygı göstermeyı ogren daha sonra onlara yorum yap Emreahın dedıgı gıbı bız oyunumuzla oynayıp alacaksak alaılm hakemle degıl
PesimiSTyLa
21.Aralık.2007, 03:49
Yattara nın ortasında top esesli defansın eline carptı. Penaltı verilebilirdi. Yakın pozisyon ama verse hakem birsey denilemezdi.
Trabzonspor
21.Aralık.2007, 03:55
GOOOOOLLLLL!!!!! Trabzonspor Gökhan Ünal ile 2. golü buldu.
GeNç KaRTaL
21.Aralık.2007, 03:56
Ortamı gerecek mesajlar atmayalım lütfen.Son zamanlarda işi iyice abarttınız.Forumlarımızda kişisel tartışmalara girmek yasak.Eğer ki bu uyarımı dikkate almayıp bildiğinizi okumaya devam ederseniz bu sefer cezai işlem kullanmak zorunda kalırız benden söylemesi..Sözlerim özellikle World.Hollow ve Trabzonsporlu arkadaşlara olmak üzere herkese..
PesimiSTyLa
21.Aralık.2007, 03:56
Gökhan yine güzel bi gol attı. Çoğu topcu o pozisyonda düşerdi. G.Ünal düşmedi. Topu Sürdü, sürdü attı golu.
Trabzonspor
21.Aralık.2007, 03:58
eses kırmızı gordu
Eskişehirspor'da Tayfun rakibine faul yaptığı için ikinci Sarı Karttan Kırmızı Kart gördü.
LaigLeNoiR
21.Aralık.2007, 04:03
Yazık yaa.
62.dk'da Cale 'yi atmıyor oyundan 2.sarıyı vererek üstüne bir de Tayfun'a sarı.64'de de Cale oyundan kaçırılır gibi alınıyor.
Komedya...
goosfraba
21.Aralık.2007, 04:11
World.Hollow ve thehell61. Sizlere uyarı cezası verildi, eğer bu tutumunuzu devam ettirirseniz okur grubu olmak durumunda kalacaksınız.
Trabzonspor
21.Aralık.2007, 04:13
Hakem Fırat Aydınus maçı bitiren düdüğü çalıyor.Trabzonspor kendi evinde karşılaşmayı 2-1 kazanıyor ve ligde puanını 34'e yükseltiyor.
PesimiSTyLa
21.Aralık.2007, 04:16
Yine hakem yönetimi acısından berbat bir mac. Ts yi 11 kişi tutmak için cabalayan Fırat Aydınus aynı tutumu esese göster( e)medi. İlk hatada attı. Tartışmalı ve komik bir penaltı. Yattara'nın ortasında rakibin eline carpan bir top penaltı verilebilirdi.
Trabzon bu oyunla anca sahasında kazanır. Deplasmanda cok zorlanır. Gökhan'ı oyunundan dolayı kutlarım. Organize olmayan 2 pozisyonda da kişisel becerisiyle takımını kurtardı...
Nocna Mora
21.Aralık.2007, 04:18
Yattara nın ortasında top esesli defansın eline carptı. Penaltı verilebilirdi. Yakın pozisyon ama verse hakem birsey denilemezdi.
Orda top eline çarpmıyor;)
Ertuğrul Bülent'in ayağına Gökhan yanlışlıkla vurmuş
hakem kötüydü; Cale'yi 2.sarıdan atması gerekirdi. Ama bazı pozisyonlarda avantaj kuralını çok iyi kullandı.
Barış Memiş'i çok iyi gördüm çok hareket getirdi oyuna ve takımına, çektiği şutta güzeldi(ayrıca Gökhan Ünal'a "Gökhan abi" demesi şahsen hoşuma gitti :))
Yattara'yı 75 gibi çıkarıp yerine Isaac'i alsaydı daha etkili olabilirdi TS ama almadı Ersun Yanal..
Ayrıca Gökhan ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu bu maçta kanıtlamış oldu.
PesimiSTyLa
21.Aralık.2007, 04:19
Ben el diye gördüm yanılmış olabilirim. Tekrarını kacırdım cünkü.
Onurap
21.Aralık.2007, 04:26
Cale atılmalıydı
tayfunun ilk sarı kartı haksızdı
Penaltıyı söylemiyorum zaten yorumsuz..
Yanlış anlaşılmasın hakemleri eleştiriz yetersiz deriz yanlış karar aldı deriz..
Ama 'bizi şampiyon yapmıyacaklar,istanbul takımlarına fenerbahçeye,galatasaraya torpil geçiyor demedik..
Kimse inkar etmesin ts arkadaşlar resmen bunu söylediler..
Ki başkanları söylüyor taraftar çok mu? :)
Hatta seyirciyide gaza getiriyor..
Şimdi kim diyebilecek hakem sayesinde lider olduk?
Ne diyebilecek sadri şener?siyah balon atan taraftarlar..?
Bence hakemleri etkileyecek biri varsa oda trabzonspordur şuanda 3 büyükler değil..
Maçla konuşmak isterdim ama maçın önüne geçen çok olay vardı..
Herşeye rağmen tebrik ediyorum Trabzonsporu..
World Hollow o1
21.Aralık.2007, 04:28
Tebrikler Trabzonspor, liderliği aldılar yine..
Trabzonspor
21.Aralık.2007, 04:29
geçen hafta hıc kımse haksız aldı 3 puanı Bursa demezken bu hafta herkes bı anda hakemler hatalıydı demeye baslamıs ılgınc
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 04:29
Eskişehir'e yazık oldu .Üzüldüm açıkcası...Şimdi Trabzbonlu arkadaşlardan Objektif yorumlar bekliyorum.
Onurap
21.Aralık.2007, 04:32
geçen hafta hıc kımse haksız aldı 3 puanı Bursa demezken bu hafta herkes bı anda hakemler hatalıydı demeye baslamıs ılgınc
Buna sebep olan sizin tutumunuz..Biz pozisyona zaten ofsayt dedik aksine iddaa eden yoktu..Ama siz ''aaa Trabzonspıru şampiyon yapmıyacaklar hakemler taraf tutuyor''
Dememizi beklediniz bunu diyemezdik haralde :)
PesimiSTyLa
Hayır abi yanlışın var. Gecen hafta kimse Bursa hakkı ile aldı demiyordu. Gecen hafta Ts li arkadaslar hakem hataları sadece istanbul takımları lehine oluyr dedi. Buna karsılık tartışmalar olmuştu. Yoksa kimse Sercanın 23456 metreden attıgı ofsayt golüne nizami diyecek kadar futbol cahili değil :)
LaigLeNoiR
Geçen hafta açık açık söyledik Bursa'nın haksız 3 puanını bu haftada her türlü konuşma hakkımız var diye düşünüyorum.
Maalesef Türk Futbol'u ve Türk Hakem'leri bu şekilde...
perpetua
21.Aralık.2007, 04:33
Futbol'un, Turkiye'de sadece futbol olmadigini bir defa daha gorduk..
Colman'in yumruguna direk kirmizi,
Cale'nin ikinci sarisi atlandi.
Penalti yaratildi demeyecegim cunku o pozisyonlarin bence zaten calinmasi gerekir ama hemen hemen kimse calmaz.
Bursa'da Trabzonspor'un kaybettigi 1 puan, kendisine 3 puan olarak geri dondu...
Neden mi? Hafta ici soylendigi, yuruyusler duzenlendigi icin..
Sahadaki futbol mu? Iki takim da futbol falan oynamadi. Bir tarafta topa hakim olmayanlar, diger tarafta topa hic hakim olmayanlar. Atletizm ve gures musabakalari duzenlenseydi belki de daha cok ilgi cekerdi...
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 04:34
Sahaya yabancı madde atılıp hele hele birinin bacagı darbe almıssa.Tff'nin verecegi saha kapatma kaç maç olucak bakalım onu merakla bekliyorum.
World Hollow o1
21.Aralık.2007, 04:36
Alicanfmfan; eğer böyle bir ceza verirlirse.
fena olur :D
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 04:37
Alicanfmfan; eğer böyle bir ceza verirlirse.
fena olur :D
Sahaya yabancı madde atmak suç heleki rakip takım oyuncusunun ayağı yarılmıssa,ceza verilmedilir diye düşünüyorum.
World Hollow o1
21.Aralık.2007, 04:39
yapma gözünü seveyim ya.
iç savaş çıkar :D
EreN
21.Aralık.2007, 04:39
Yaralanma olayını birisi açıklasa ya. İzleyemedim maçı.
PesimiSTyLa
21.Aralık.2007, 04:43
Eses 1-0 öndeyken bir kac oyuncu yatmaya baslamıştı. Bülent tsli oyuncunun müdahelesiyle yerde kaldı. Sert bir hareketti tedavi gerekiyordu doğal olarak. TS taraftarı da bu sık sık yatmalardan sinirlenmiş olacak sahaya bi cisim attı. Bülentin bacagı yarılmış sanırım. tam net görememekle birlikte bacagının kanadıgını gördüm. Zaten oyuna da devam edemedi, Poljak girdi yerine.
Ben böyle gördüm.
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 04:45
En az 3 maç diyorum...
Aydin
21.Aralık.2007, 05:05
artık trabzonun her konusunda olay çıkıyor. gına geldi. başta "akıllı olun" diye bizi uyaran world.hollow dahil olmak üzere diğer herkesten rica ediyorum.
yorum yapacaksanız at gözlüğünüzü, fanatikliliğinizi bir kenara bırakarak yorum yapın. hakkınızı arayacaksanız da başkalarının laflarına gaza gelmeden aramaya çalışın. kurunun yanında yaş yanmasın.
BlackEagle19o3
21.Aralık.2007, 05:11
İstanbul'cu , anti Anadolucu hakemler, maçı Trabzon'a verdiler.Tebrikler...
Fırat da tehditlerden çok korkmuş olsa gerek.Sadri Şener'in balans ayarına yorum bile yapamıyorum zaten.Ts'a verilmeyen 2 kırmızı, rakibe verilen ucuz kırmızı, gol olmasa bile saçma bir penaltı...
gerrrard
21.Aralık.2007, 05:12
En fazla 7.000 para cezası verirler 3 hafta önce de Sakarya-Altay maçında Altaylı oyuncunun eline çakı gelmişti ve eli kesilmişti + 2 taraftar sahaya inmişti ve sandalyeler atılmıştı buna rağmen 7.000 para cezası gelmişti Sakarya'ya.
Nocna Mora
21.Aralık.2007, 05:32
Gökhan Ünal ile Bülent Ertuğrul Eskişehir kalesinin sağ tarafında korner direği ile ceza sahasına yakın bir yerdeydiler. Bülent topu kaptı çizgiye doğru ilerledi ve ileri vurdu. Sanırım Gökhan orada Bülent'in topu ileri atmasını engellemek için ayağını uzattı. Topa vuraraken doğal olarak ayağını sallamış olan Bülent'i ayağına Gökhan'ın ayakkabısın altı geldi. Ve Sol ve ya sağ tam bilmiyorum bacağının dizinden aşağısı bölümü full yırtıldı. Kan-et karışımı şeyler gördük :icon_frown: Bülent biraz sonra yattı yere çünkü hareketin sıcaklığı ile hissetmedi. Bir de Emre açıklamış bir madde geldi sahaya ama ondan mı oldu anlamadım ben?
LaigLeNoiR
21.Aralık.2007, 05:33
Erman Toroğlu ; Siyah balonların atıldığı anı gösterirken Maraton'da siyah balonu bırak sarı balona dönelim diyerek bence haftanın lafını etti :)
Tam bir fiyasko maç oldu Fırat Aydınus açısından.
shamur1
21.Aralık.2007, 05:33
Penalti yaratildi demeyecegim cunku o pozisyonlarin bence zaten calinmasi gerekir ama hemen hemen kimse calmaz.
Bursa'da Trabzonspor'un kaybettigi 1 puan, kendisine 3 puan olarak geri dondu...
Sahadaki futbol mu? Iki takim da futbol falan oynamadi. Bir tarafta topa hakim olmayanlar, diger tarafta topa hic hakim olmayanlar. Atletizm ve gures musabakalari duzenlenseydi belki de daha cok ilgi cekerdi...
Edmınım sizi buralarda görmek ne güzel. Aynı duyarlılığı geçen hafta Bursa maçında 90+1 de 1.05 cm lik ofsayttan yediğimiz gol sonucu Liderlikten indiğimizde de 1-2 yorumunuzu görebilseydik keşke.
Ayrıca şu maçta 3 puanı bize getiren gollerde hakemin ne katkısı var allahaşkına ? Elle mi attık ? 1.5 metre ofsayttan gol mü attık ? E sizler böyle yaparsanız diğer üyeler de saldırmaya yer arar.
Hakemin verdiği penaltı penaltı değil dedik üstelik ilk yarının sonucunda. Geçen hafta %100 ofsayttan gol yedik burda ağlamayın dediler bize üstelik çoğu kişi de helal olsun Bursa , gol goldür ofsayt mofsayt beni ilgilendirmez gibisinden laflar etti tabi yine sizleri göremedik.
Neyse buranın admini bile Bursa'da kaybedilen 1 puan , Trabzonspor'a 3 puan olarak döndü diyebiliyorsa daha yazmaya gerek yok.
Yürüyüşler düzenlendiği için fln fln diyorsun da 3-4 sene önce 25 bin kişi yürüdü de noldu , hiç.. Tff ya da Mhk Bursa maçı sonrası evet Trabzonspor maçında hakem hatası vardır diyerek açıklama yapmadı , yapmamakla kalmayarak Sadri Şener dsiplin kuruluna sevk edildi , üstelik hiçbir tehdit içeren msj da vermedi.
Attığımız 2 gol Gökhan'ın kişisel becerisi ve buna rağmen 3 puanı verdiler diyorsunuz ya hepinize helal olsun.
Geçen hafta o kadar karalayıcı yorumlarla uraşdım ama yok artık sizin gibi bir adminin bile bu tarz yorumundan sonra ne foruma girerim ne de artık bişeyler yazarım. Ha benim yazıp yazmamam da çok önemli değil bunu da diyebilirsiniz.
Herşey gönlünüzce olsun artık.
deniz.91
21.Aralık.2007, 05:39
Eskişehirn çok hakkı yedildi maçta ts yönetimi bir haftadır hakemlerde hakemler diye diye gözünü korkutmuşlar hakemin diyecek söz yok süperligin hali
Onurap
21.Aralık.2007, 05:42
Edmınım sizi buralarda görmek ne güzel. Aynı duyarlılığı geçen hafta Bursa maçında 90+1 de 1.05 cm lik ofsayttan yediğimiz gol sonucu Liderlikten indiğimizde de 1-2 yorumunuzu görebilseydik keşke.
Ayrıca şu maçta 3 puanı bize getiren gollerde hakemin ne katkısı var allahaşkına ? Elle mi attık ? 1.5 metre ofsayttan gol mü attık ? E sizler böyle yaparsanız diğer üyeler de saldırmaya yer arar.
Hakemin verdiği penaltı penaltı değil dedik üstelik ilk yarının sonucunda. Geçen hafta %100 ofsayttan gol yedik burda ağlamayın dediler bize üstelik çoğu kişi de helal olsun Bursa , gol goldür ofsayt mofsayt beni ilgilendirmez gibisinden laflar etti tabi yine sizleri göremedik.
Neyse buranın admini bile Bursa'da kaybedilen 1 puan , Trabzonspor'a 3 puan olarak döndü diyebiliyorsa daha yazmaya gerek yok.
Yürüyüşler düzenlendiği için fln fln diyorsun da 3-4 sene önce 25 bin kişi yürüdü de noldu , hiç.. Tff ya da Mhk Bursa maçı sonrası evet Trabzonspor maçında hakem hatası vardır diyerek açıklama yapmadı , yapmamakla kalmayarak Sadri Şener dsiplin kuruluna sevk edildi , üstelik hiçbir tehdit içeren msj da vermedi.
Attığımız 2 gol Gökhan'ın kişisel becerisi ve buna rağmen 3 puanı verdiler diyorsunuz ya hepinize helal olsun.
Geçen hafta o kadar karalayıcı yorumlarla uraşdım ama yok artık sizin gibi bir adminin bile bu tarz yorumundan sonra ne foruma girerim ne de artık bişeyler yazarım. Ha benim yazıp yazmamam da çok önemli değil bunu da diyebilirsiniz.
Ömer abi'ye taraflı dedin ya pes diyorum :)
KaPaLı
21.Aralık.2007, 06:12
Balans ayarıdır Balans ;)
Trabzonspor
21.Aralık.2007, 06:21
Ömer abi şimd snaa sorarım Gökhana o gollerı hakem veya bı baska tff yonetıcımı ttırdı.dıyelımkı kırmızıyı verdıler onlara o kırmızıda golden sora oldu
penaltı verılmesede olurdu nıtekım atamadı da bız yıne o penaltıdan veya elle atılan veya ofsayttan olan bı golle almadık 3 puanı gökhan kendı becerılerını kullanıp 2 guzel gol attı.
Tayfuna verılen karta gelırsek hakeme ıtraz ettı sarı degıl dıyolar hakeme ıtraz benım bıldıgım sarı sora arakadan vurdu ındırdı oda sarı ve soncuta krmızı.Caleye verılmeyen dedınız tamam ondada hatalı olsun
yürüme konusuna gelınce adamalr ole yüssüz ki acıklama yapıp bızım baskanımıza saygısız dıyorlar kabul bıle etmıyolar hata oldugunu sora açıklama yapınca ustune hem para cezası hemde başkanı PFDK denen kuruma sevkedıyorlar.
Bnede Emraha katılıyorum harbıden sen boyle yaparrsan başkası ne yapmasın kı abı neyse ıyı asksamalr hepınıze bu bolume daha hıc gırmem valla bende her lafımız olay oluyor.
Universal
21.Aralık.2007, 06:27
Trabzonspor'lu oyuncuların şampiyonluğu ne kadar istediğidir. Maç sonunda sadece Eskişehir galibiyetinden sonra şampiyonluğu geitren üç puanı elde etmiş kadar sevinmeleridir. İsteyerek oynuyorlar ve kazanıyorlar. Tebrikler...
Bu arada penaltı atışı tekrar edilmeliydi. Yattara daha topa vurmadan, Es Es'li oyuncu Yattara'nın yanına kadar geldi.
shamur1
21.Aralık.2007, 06:28
Eskişehir'in hakkı yendi , Trabzonspor 3 puanı hakemle aldı diyenler ;
Eskişehir'in 2 isabetli şutu var
1 tane korneri var
Eskişehir'in golü ofsayt diye verilmedi mi ?
Eskişehir haklı olarak penaltı kazandıda o da mı verilmedi ?
Naptı bu Eskişehir de 3 puan elinden alındı ya da Trabzonspor'a 3 puanı hakem hediye etti ?
Gökhan Ünal'ın ilk golü uzaktan vurdu mükemmel bir gol. Ofysatmıdır ?
Gökhan Ünal'ın 2.golü de tertemiz kişisel becerisiyle golünü attı. Burda da elleriyle mi attı golü ?
Söyleyin bana şimdi hakem nasıl Trabzonspor'a 3 puanı hediye etti.
Verilmeyen kırmızılarmış öylemi ? Bu tip pozisyonları her maçta görüyoruz.Lincoln'un , Baros'un verilmeyen 2şer 3şer sarı kartları,Tello'nun yumruğu vs. Tayfun'un kırmızısında ne var ? ilk sarı faul ve itirazdan ikincide Isaac'ı sert bir şekilde düşüşerek gördü. E bunda ne var ?
Bir tek geriye kalan penaltı pozisyonu. Çekme var ama evet o penaltıyı her hakem vermez. Verdi ama gol olmadı ve haksız yere beraberliği de sağlamadık. E söyleyin hadi nedir bu yaygara ne oluyor size beyler ???
Buraya gelipte al işte balans ayarı , hakemler Trabzonspor'a yardım etti vs fln demeyin. Ha diyeceksenizde benim yazdığım gibi sebeblerini de bir bir açıklayın.
Bir de şu sahaya yabancı madde atılma olayı var yok saha kapanacak oyuncuya geldi falan. Bunu nasıl gördünüz ? Şu an bütün sitelere bakıyorum ve hiçbir yerde göremedim eğer öyle birşey olsa bütün Tv'lerde altyazı geçerdi Trabzon'da kanlı gece diye.
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/64737_2_081220210512.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/64737_3_081220210512.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/64737_4_081220210512.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/64737_5_081220210512.jpg
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 06:34
Bu arada Fırat Aydınus'un hakemligini gördük.Kurallar , kurallar diye bagıran yorumcular bakalım ne diyecek.G.Saray macında Arda sırtını gösterdi ve gidiyordu numarasını gördü illa yanın çagırtı otorite hesabı.Trabzon-Es-Es maçında ise Tayfun u uyarmadan , yanına çagırmadan ,Tayfununda haberi olmadan bir kart gösterdi.2.Sarı dan atılan Tayfunda dogal olarak kendisine verilen ilk sarı karttan habersiz oldugu için itiraz etti.Sayın Fırat Aydınus'un kuralları her maça göre her futbolcuya göre tek tek degerlendirmemesi lazım
Kurallar,Kurallardır
Onurap
21.Aralık.2007, 06:40
Eskişehir'in hakkı yendi , Trabzonspor 3 puanı hakemle aldı diyenler ;
Eskişehir'in 2 isabetli şutu var
1 tane korneri var
Eskişehir'in golü ofsayt diye verilmedi mi ?
Eskişehir haklı olarak penaltı kazandıda o da mı verilmedi ?
Naptı bu Eskişehir de 3 puan elinden alındı ya da Trabzonspor'a 3 puanı hakem hediye etti ?
Gökhan Ünal'ın ilk golü uzaktan vurdu mükemmel bir gol. Ofysatmıdır ?
Gökhan Ünal'ın 2.golü de tertemiz kişisel becerisiyle golünü attı. Burda da elleriyle mi attı golü ?
Söyleyin bana şimdi hakem nasıl Trabzonspor'a 3 puanı hediye etti.
Verilmeyen kırmızılarmış öylemi ? Bu tip pozisyonları her maçta görüyoruz.Lincoln'un , Baros'un verilmeyen 2şer 3şer sarı kartları,Tello'nun yumruğu vs. Tayfun'un kırmızısında ne var ? ilk sarı faul ve itirazdan ikincide Isaac'ı sert bir şekilde düşüşerek gördü. E bunda ne var ?
Bir tek geriye kalan penaltı pozisyonu. Çekme var ama evet o penaltıyı her hakem vermez. Verdi ama gol olmadı ve haksız yere beraberliği de sağlamadık. E söyleyin hadi nedir bu yaygara ne oluyor size beyler ???
Buraya gelipte al işte balans ayarı , hakemler Trabzonspor'a yardım etti vs fln demeyin. Ha diyeceksenizde benim yazdığım gibi sebeblerini de bir bir açıklayın.
Bir de şu sahaya yabancı madde atılma olayı var yok saha kapanacak oyuncuya geldi falan. Bunu nasıl gördünüz ? Şu an bütün sitelere bakıyorum ve hiçbir yerde göremedim eğer öyle birşey olsa bütün Tv'lerde altyazı geçerdi Trabzon'da kanlı gece diye.
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/64737_2_081220210512.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/64737_3_081220210512.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/64737_4_081220210512.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/64737_5_081220210512.jpg
Hakem ne yapsın yahu penaltıyıda mı atsın..:D
Penaltıyı vermesi zaten skandal..
Umut kendini yere atmak için can atıyor orda..
Sonuçta hakem dolaylı olarakta olsa maça tesir etti..Belki 10 kişi kalsanız es es gol atıcaktı ne biliyosun?
Sonuca etki edip etmemesinden çok hakemlerin trabzonspor lehinede kararlar verebilmesi önemli.
Bir maç yüzünden yürüyüş yapıldı..Ondan önceki haftada çizgiyi geçmeyen topunuz gol verildi..Ha olur anlarım geçen seneki bjk gibi hakkınız yenir tmm derim..1 gol hatalı yediniz diye kıyameti kopardınız..Sen değilmiydin onca hataya rağmen beşiktaş hataların bahanesine sığınmasın diyen?Hakemi baskı altına alıp hata üstüne hata yaptırdınız..Bu maçın bu hale gelmesinin tek sebebi ts yönetimi ve taraftarıdır..
yürüme konusuna gelınce adamalr ole yüssüz ki acıklama yapıp bızım baskanımıza saygısız dıyorlar kabul bıle etmıyolar hata oldugunu sora açıklama yapınca ustune hem para cezası hemde başkanı PFDK denen kuruma sevkedıyorlar.
Bnede Emraha katılıyorum harbıden sen boyle yaparrsan başkası ne yapmasın kı abı neyse ıyı asksamalr hepınıze bu bolume daha hıc gırmem valla bende her lafımız olay oluyor.
Hakemleri şike yaptığına ima eden mi yüzsüz yoksa bunu savunan federasyon mu?
Siz bu kadar abartmasaydınız olayları bu hale gelmezdi..
shamur1
21.Aralık.2007, 06:40
Aslında çok iyi özetliyor Maraton programı olayı.
Geçen hafta atılan manşet '' Trabzon artık Lider değil '' !!!
Oysa ki 90+1 de ofsayt sonucu yediğimiz golle liderlikten olmuşuz ama çok hoşlarına gitmişler nedense.
Bugun ise Hakem fiyaskoydu diye başlık atmışlar. Ha birazda Şansal Büyüka'nın yüzü asık.. Acaba neden..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakem ne yapsın yahu penaltıyıda mı atsın..:D
Penaltıyı vermesi zaten skandal..
Umut kendini yere atmak için can atıyor orda..
Sonuçta hakem dolaylı olarakta olsa maça tesir etti..Belki 10 kişi kalsanız es es gol atıcaktı ne biliyosun?
Sonuca etki edip etmemesinden çok hakemlerin trabzonspor lehinede kararlar verebilmesi önemli.
Bir maç yüzünden yürüyüş yapıldı..Ondan önceki haftada çizgiyi geçmeyen topunuz gol verildi..Ha olur anlarım geçen seneki bjk gibi hakkınız yenir tmm derim..1 gol hatalı yediniz diye kıyameti kopardınız..Hakemi baskı altına alıp hata üstüne hata yaptırdınız..Bu maçın bu hale gelmesinin tek sebebi ts yönetimi ve taraftarıdır..
Hakemleri şike yaptığına ima eden mi yüzsüz yoksa bunu savunan federasyon mu?
Siz bu kadar abartmasaydınız olayları bu hale gelmezdi..
Geç bunları efendim bana somut şeyler söyle hadi naptı bu hakem Eskişehir gol attı da ofsayt mı verdi yoksa penaltısınımı çalmadı ????
Hakem bize yanlış bir penaltı vermiştir doğru ama penaltı kaçtı ve HAKSIZ YERE BERABERLİĞİ SAĞLAMADIK..! Gökhan Ünal'ın 2 kLas ve tertemiz golüylede maçı kazandık ve Lideriz bu kadar basit.
Bunu anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz ?
BlackEagle19o3
21.Aralık.2007, 06:42
Ne kadar da iyimsersin Shamur.Verilmeyen kırmızı kartları, rakibe gösterilen ucuz kırmızıyı ne güzel küçümsüyorsun.Penaltının gol olmaması da hakemin ordaki hatasını örttü zaten.Bunlar öyle ufak tefek hatalar değil, maçın kaderine etki eden hatalar.Sonuçta haksız taç kararı, yanlış faul kararı falan değil bildiğin gibi bunlar;)
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 06:44
http://www.hizliresim.com/2008/12/20/12633.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/12/20/12636.jpg
Resme çenesine çok sert bir yumruk atıyor ve kesinlikle kırmızı kart.Hakem görmediyse ,Tff izlesin cezasını versin,Aynı şekilde Tello'yoda olmustu.
Onurap
21.Aralık.2007, 06:47
Aslında çok iyi özetliyor Maraton programı olayı.
Geçen hafta atılan manşet '' Trabzon artık Lider değil '' !!!
Oysa ki 90+1 de ofsayt sonucu yediğimiz golle liderlikten olmuşuz ama çok hoşlarına gitmişler nedense.
Bugun ise Hakem fiyaskoydu diye başlık atmışlar. Ha birazda Şansal Büyüka'nın yüzü asık.. Acaba neden..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geç bunları efendim bana somut şeyler söyle hadi naptı bu hakem Eskişehir gol attı da ofsayt mı verdi yoksa penaltısınımı çalmadı ????
Hakem bize yanlış bir penaltı vermiştir doğru ama penaltı kaçtı ve HAKSIZ YERE BERABERLİĞİ SAĞLAMADIK..! Gökhan Ünal'ın 2 kLas ve tertemiz golüylede maçı kazandık ve Lideriz bu kadar basit.
Bunu anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz ?
Ne anlaması yahu benim anlatmak istediğim zaten size hata yapabileceği sizin bunu kabul etmemeniz ve bu maçın tokat olması olay bu..
Sen değilmiydin servetin elle gol atmasında sayfalarca mesaj yazan?
E oda gol olmasaydı 2-0 olucaktı ne konuştun o zaman o kadar?
Üstelik 2 kırmızı kartı maça etki etmedi diyorsan oda ilginç tabi..
shamur1
21.Aralık.2007, 06:49
Maçı hakettik ve kazandık attığımız goller tertemiz , Eskişehir'in verilmeyen golü yok , çalınmayan penaltısı yok. Allah'a şükürler olsun ki o penaltıyı Yattara kaçırdı ve haksız yere skoru 1-1 e getirmedik ve galibiyetimize leke sürülmedi.
Tekrar Lideriz ve keyfini sürecem. Artık siz nasıl düşünürseniz düşünün.
2 şut çekip , 1 korner kullanan Eskişehir var önümüzde ve o korner ile şut da 10 kişilerken gerçekleşti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ne anlaması yahu benim anlatmak istediğim zaten size hata yapabileceği sizin bunu kabul etmemeniz ve bu maçın tokat olması olay bu..
Sen değilmiydin servetin elle gol atmasında sayfalarca mesaj yazan?
E oda gol olmasaydı 2-0 olucaktı ne konuştun o zaman o kadar?
Üstelik 2 kırmızı kartı maça etki etmedi diyorsan oda ilginç tabi..
Bak kendin diyorsun işte Servet'in elle attığı gol. Tıpkı Önder'in ki gibi. Yani yanlış bir kararla gol atılmış. Bu maçta ise öyle bir durum yok. Ha Yattara golü atsaydı haklısınız derdim ki Allah yardımcımız oldu da o penaltı gol olmadı yoksa 2.yarı başlıyana kadar bu maç konuşulurdu.
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 06:53
Maçı hakettik ve kazandık attığımız goller tertemiz , Eskişehir'in verilmeyen golü yok , çalınmayan penaltısı yok. Allah'a şükürler olsun ki o penaltıyı Yattara kaçırdı ve haksız yere skoru 1-1 e getirmedik ve galibiyetimize leke sürülmedi.
Tekrar Lideriz ve keyfini sürecem. Artık siz nasıl düşünürseniz düşünün.
2 şut çekip , 1 korner kullanan Eskişehir var önümüzde ve o korner ile şut da 10 kişilerken gerçekleşti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bak kendin diyorsun işte Servet'in elle attığı gol. Tıpkı Önder'in ki gibi. Yani yanlış bir kararla gol atılmış. Bu maçta ise öyle bir durum yok. Ha Yattara golü atsaydı haklısınız derdim ki Allah yardımcımız oldu da o penaltı gol olmadı yoksa 2.yarı başlıyana kadar bu maç konuşulurdu.
Servet kasti birşey yapmadı top eline çarptı.Ayrıca tolganın Sabri'ye sarılısı verilmeyen kırmızı kart penaltı ardından Aydın ın golünün iptal olması.Geçmişe dönmek istemiyorum.Bu maçı tartısalım.Zaten herşeyde geriye dönüyorsun
shamur1
21.Aralık.2007, 07:00
E tartışalım A.can nedir şimdi Gökhan Ünal'ın ilk golü ofsayt ikincisini smaçla mı attı ? Eskişehir'in penaltısı verilmedi , Youla'nın attığı gole ofsayt denildi vs ( misal ) nedir yani durum ?
Üstüne basa basa söylüyorum penaltı yanlıştı ama atamayarak haksız yere skoru 1-1 e getirmedik. Eğer o penaltı gol olsaydı ve 1-1 e gelip maç , 2-1 bitseydi burda ilk eleştiren ben olurdum zaten.
Maçı kazanmayı istemişiz direkten dönen topumuz var , kaçan goller var Eskişehir'in pozisyonu yok , verilmeyen golü yok , çalınmayan penaltısı yok gelip burda hakemin sayesinde kazandı Trabzon demeyin. Ben yazarım cevap veririm ama o sahadaki futbolcuların emeklerine yazık.
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 07:02
E tartışalım A.can nedir şimdi Gökhan Ünal'ın ilk golü ofsayt ikincisini smaçla mı attı ? Eskişehir'in penaltısı verilmedi , Youla'nın attığı gole ofsayt denildi vs ( misal ) nedir yani durum ?
Üstüne basa basa söylüyorum penaltı yanlıştı ama atamayarak haksız yere skoru 1-1 e getirmedik. Eğer o penaltı gol olsaydı ve 1-1 e gelip maç , 2-1 bitseydi burda ilk eleştiren ben olurdum zaten.
Maçı kazanmayı istemişiz direkten dönen topumuz var , kaçan goller var Eskişehir'in pozisyonu yok , verilmeyen golü yok , çalınmayan penaltısı yok gelip burda hakemin sayesinde kazandı Trabzon demeyin. Ben yazarım cevap veririm ama o sahadaki futbolcuların emeklerine yazık.
Öncelikle benim adım A.can degil.Kısaltma filan istemiyorum Alican yeterlidir :). Ben trabzon haksız kazandı demedim ki .Sadece colman ın kk si atlandı dedim.Trabzon aleyhine bişey dedimmi attıkları gol ofsayt filan demedim :)
DisCo
21.Aralık.2007, 07:04
Sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz bıktırdınız vallahi.
Anlaşamıyorsanız tartışmayın kardeşim.
shamur1
21.Aralık.2007, 07:05
Öncelikle benim adım A.can degil.Kısaltma filan istemiyorum Alican yeterlidir :). Ben trabzon haksız kazandı demedim ki .Sadece colman ın kk si atlandı dedim.Trabzon aleyhine bişey dedimmi attıkları gol ofsayt filan demedim :)
Tamam Alican sorun yok o zaman objektif görüş bekliyordun ikna oldun mu ?
shamur1
21.Aralık.2007, 07:12
Maç tescillenmiştir.
Maç sonucu: Trabzonspor 2 - 1 Eskişehirspor
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-0I4R3Y3I.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-3J0V2F3H.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-8O5A7J8L.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-6C3N6X6Z.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-1C2J8N5V.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-4O1A3J4M.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-0J8M0O4T.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-4K5Q1U8C.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-8V2E1L8K.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-5X2J4T5V.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-1I8L1N7C.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-9S0Z5D3K.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-5Q9Z8G8Q.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-4R1D3M4P.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-7E5H8J2O.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-5Y6F2J9Q.jpg
Nocna Mora
21.Aralık.2007, 07:14
Son resimler baya iyi :zuhaha
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 07:16
Tamam Alican sorun yok o zaman objektif görüş bekliyordun ikna oldun mu ?
Oldum,teşekkürler.Tebrik ederim Trabzon'u.Ama bir soru yönelteyim sana Colman'ın pozisyonu sence kırmızı kart gerekmiyor muydu ?
Universal
Neden?
Trabzonspor'un bir sonraki rakibi Fenerbahçe, bu iki isim kırmızı kart görse Trabzon o maçta eksik kadro ile çıkacak. Sonra Sadri Şener, balans ayarı diyecek. Hakemlerin bütün ayarları tekrar bozulacak...
RaSenGan
Maç tescillenmiştir.
Maç sonucu: Trabzonspor 2 - 1 Eskişehirspor
Bu yorumu keşke geçen hafta da duysaydık senden.
Tebrik ediyorum iki takımı da mücadelerinden dolayı.
shamur1
21.Aralık.2007, 07:22
Oldum,teşekkürler.Tebrik ederim Trabzon'u.Ama bir soru yönelteyim sana Colman'ın pozisyonu sence kırmızı kart gerekmiyor muydu ?
Maçı doğru dürüst izliyemedim Alican işte olduğum için ara sıra baktım ama Colman'ın pozisyonunu görmedim kırmızı diyorlar 2.sarıdan dolayı öyle diyorlarsa doğrudur kaçıncı dakika da olduğunu bile bilmiyorum heralde 2.yarıdır.
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 07:25
Maçı doğru dürüst izliyemedim Alican işte olduğum için ara sıra baktım ama Colman'ın pozisyonunu görmedim kırmızı diyorlar 2.sarıdan dolayı öyle diyorlarsa doğrudur kaçıncı dakika da olduğunu bile bilmiyorum heralde 2.yarıdır.
2.yarıda galiba.Neyse iyi akşamlar sana Lider oldunuz :p .Fenerli arkadaşlar gibi Siz konusadurun biz Lideriz filan deme sakın :p.Tekrar tekrar tebrikler Trabzon'a...
shamur1
21.Aralık.2007, 07:26
Trabzonspor'lu oyuncuların şampiyonluğu ne kadar istediğidir. Maç sonunda sadece Eskişehir galibiyetinden sonra şampiyonluğu geitren üç puanı elde etmiş kadar sevinmeleridir. İsteyerek oynuyorlar ve kazanıyorlar. Tebrikler...
Bu arada penaltı atışı tekrar edilmeliydi. Yattara daha topa vurmadan, Es Es'li oyuncu Yattara'nın yanına kadar geldi.
Neden?
Trabzonspor'un bir sonraki rakibi Fenerbahçe, bu iki isim kırmızı kart görse Trabzon o maçta eksik kadro ile çıkacak. Sonra Sadri Şener, balans ayarı diyecek. Hakemlerin bütün ayarları tekrar bozulacak...
Senaryon da baya güzelmiş. Oysa ki yukarıdaki ilk yorumundan sonra heleşükür tarafsız birini görebildik demiştim. Yanılmışım.
eXcitinG
21.Aralık.2007, 08:24
Bu her maçtan sonra çıkıpta paso istatistik gösterme hastaLığıda nereden çıktıysa. Sanki size istatistik maç kazandırıyor. Garipsiniz yahu.
Hakkımız yendiği zaman Türkiye yi ayağa kaLdır, ama sonra biraz tarafLı kararLar iLe maç aLınca yok öyLe birşey oLuyor demi ?
Hak; Haksız iken hakkını aramak kadar haksızken de haksızdık diyebiLmektir.
eXcitinG
21.Aralık.2007, 08:41
Birde biri CoLman ın kırmızı kartı veriLseymiş ne oLacaktı diyor. Zaten öndeydik feLan. Şimdi sayın arkadaşım. Sezon ortasına girdik ve çıktıktan sonra ki iLk maçın FB iLe. CoLman bu maçta gidip bir goL bir asist yaparsa o zaman ne diyeceksin ? BunLarı düşünmüyorsunuz tabi. NasıL oLsa öndeydik ne oLacak demi :)
extensor
21.Aralık.2007, 08:46
Kaldı ki Kayseri maçında da topun çizgiyi geçmediği belliydi...
Zırvalık bunlar. Çocuk gibisiniz.
Görmüyormusunuz oynanamayan oyunu...
Görmüyormusunuz Trabzonspor'un haftalardır oynadığı karambolü... Niye tartışıyorsunuz. Bu şekilde nereye kadar gider?
Şampiyon olabilmek hayaliyle oraya buraya saldırmak, taraftarla bir bütün olup tüm iyi niyetiyle... Takımın yırtına yırtına galip gelmesi... size 3 puan kazandırabilir, amenna.
Ama şampiyon olunamayacağını görebilmek ona göre hedefler seçebilmek gerekli.
Tek bir sol açığı olmayan ve oyuncu kaliteleri bir yere kadar olan takımdan şampiyonluk beklemek ayıp. Büyük maçları çevirebilecek, şampiyonluk stresini kaldırabilecek kim var elinde Song'tan başka Trabzonspor'un. Bu takımın Galatasaray'ın 10 dakikalık futboluyla sahadan silindiği aşikar. 1-2 duvar pasıyla... Fenerbahçe maçı farklı mı olacak?
Yada onlarıda geçiyorum bu 2-1 lik şans maçları bir gün 1-1 bitmeye başlarsa ne olacak. Bakın fixtüre maç 1-1 yada 2-2 iken 2-1 3-2 ye son 20 dakikada dönmüş kaç maçı var Trabzon'un. Ya dönmemeye başlayınca...
Sayfalarca tartışıyorsunuz hakem kararlarını nedir canım bu...
Bazılarınız Trabzonspor'un olası şampiyonluğundan korkuyor ve yapılanları antipatik buluyor. Bazılarınız at gözlüğü takım gerçek olmayan hülyalara dalıyor.
Adım gibi biliyorum Trabzonspor'un şampiyon olamayacağını. Yazın şu cümleyi bir kenera.
Trabzon şampiyon o-la-maz. Bu kadroyla olamaz...
shamur1
21.Aralık.2007, 08:50
Hangi taraflı kararla maçı almışız lütfen onu da söylermisin ?
Yahu niye anlamak istemiyorsunuz. Attığımız goller temiz , rakibin verilmeyen golü yok , verilmeyen penaltısı yok kalemize 2 şut çekmişler 1 tane korner kullanmışlar. Hangi haksız kararla maçı kazanmışız ?
Geçen hafta 1.05 cm ofsayt ile 1 puanı kaybettik 91.dakika da ve liderlikten olduk hatalı karar budur işte. Bu maçta Eskişehir ne yaptı da vermedi hakem ?
Bari sen yapma.
Colman'ın kırmızı kartı gibi pozisyonlar her maçda oluyor Tello'da yumruk attı hakem vermedi vermedi ya da görmedi pozisyonu. Ama bu kart olayıyla , 1 metrelik ofsayttan yenilen gol aynı şeyler mi ?
İstatistik gösterdim çünkü izlemeden etmeden atıp tutanlar var Trabzonspor hakem ile kazandı diye.
Tekrar söylüyorum Allahtan o penaltıyı kaçırdı Yattara ve gol olmadı yemin ediyorum lig bitene kadar konuşulurdu bu.
Bu son msjım olsun lütfen daha fazla cevap yazdırmak zorunda bırakmayın. Bu maçta maçın skorunu değiştirecek , bir takımın hakettiği puanı ondan alıp rakip takıma hediye edilen hakem hatası yoktur bu maçta.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Extensor ; Trabzonspor şampiyon olamaz , peki kaçıncı olur bari buna da sen karar ver ?
Aydin
21.Aralık.2007, 08:56
shamur1, tamtersi size olsaydı ne olurdu sorusunun cevabını geçen hafta aldık. tam 1 hafta konuşulmadı mı? konuşuldu. olayları trabzon cephesi o kadar çok büyüttü ki fırat aydınus trabzona gelirken "akıllı ol fırat" gibilerinden tezahurat bile yazılmış. tehtid eder gibi sanki.
şimdi olaylar sizin lehinize döndü. bunun da konuşulması normal. geçen hafta bu kadar büyütülmeseydi olaylar, bu hafta da bu kadar büyümezdi diye düşünüyorum.
remake
21.Aralık.2007, 09:00
Ben asil bu super iki mactan sonra yarinki derbinin hakeminin nasil bir performans ortaya koyacagini cok merak ediyorum.
Umarim bu haftaki ust duzey hakem yonetimi furyasina katilip sac bas yoldurmaz ne GS ne de biz BJK taraftarina.
shamur1
21.Aralık.2007, 09:07
Bende diyorum ki geçen hafta ki olay ile E.Şehir maçına aynı gözle bakamayız. Geçen hafta son dakika da hatalı bir kararla yenildik. Bu maçta ise bu tip bir olay olmadı E.Şehir cephesi için. Ayrıca Trabzonspor camiası giden 1 puan için yırtınacak bir camia değil fakat bu hakem hataları sırasıyla Sivas,Kayseri ve Bursa maçlarında olduğu için verildi bu tepki.
Maç sonunu geçtim 2-3 gün sonra çıkıp bir açıklama yapsalardı yetkililer taraftarlar olsun camia olsun olaylar yatıştırılırdı. Ama hiçbir açıklama yapmayan yetkili kurum kulübü adına açıklama yapan Başkanımızı anında dsiplin kuruluna sevk etti ve ceza verdi.
23 yaşındasın yaşamışlığın , şahit olmuşluğun vardır İstanbul takımlarının Başkanları ve yöneticileri ne tehditlerde bulundular futbolu yöneten kurumlara , Tff başkanını bile değiştirmek için ellerinden gelenide yaptılar. Şimdi Sadri Şener'in açıklamaları mı ağır geldi bu kadar sanmıyorum.
Memedov
21.Aralık.2007, 10:08
shamur1 üzerinden 1 hafta geçmiş hala olduğun yerde sayıyorsun. ne ofsaytmış 151512 kere dile getirdin tebrik ederim seni.
Gelelim bu maça, alakasız verilen bir penaltı. colman'a kırmızı kart cıkartmaya korkan hakem - ki çıkartsa Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşecek. hakem o kadar etki altında kalmış ki Trabzonsporlu oyunculara kart çıkarmaya çekinirken Eskişehirli oyuncuya alakasız bir kart verip oyundan ihraç edebiliyor. Sende kalkmış diyorsun ki maça etki eden birşey yok. doğrudur maça etki eden şey yok belki fakat sezona etki eden cok şey var. Fenerbahçe maçında colman cıkıp 2 gol sallasa 1 de asist yapsa Fenere bakalım o zamanda bunları diyebilecekmisin. Senin anlamadığın konu sadece senin takımına kasti olarak hatalar yapılmıyor, rakip takımada yapılıyormuş demek bugün bunu gördük. Kendi takımın lehine hata olunca iyimser, rakip takımın lehine hata olunca kötümser olup kıyameti koparıyorsun geçen haftadan biliyoruz hepsini. ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.
Aydin
21.Aralık.2007, 10:23
Zaten dediğin gibi istanbul takımlarının başkanlarının, yöneticilerinin yaptığı açıklamar yüzünden her maçta olay çıkıyor. her maç öncesi hakem tartışılıyor. o ayrı bir dünya.
benim demek istediğim, eğer trabzon da yönetim olarak böyle toplara girecekse, sonrasında gelecek olan lafları da hazmetmelidir.
nasıl geçen hafta senin deyiminle 615 metre ofsayt için demediklerini bırakmayan, yöneticiyle, taraftarıyla bütün olmuş bir trabzonspor varsa, bu sefer de bu kararlardan sonra eskişehirsporu savunanların olması kadar doğal birşey yok.
yani bu forumda bana göre en tarafsız yorum yapabilen kişi olan Ömer abiye bile yanlı dedin. neden geçen hafta yazmadın dedin onun için. isteyen istediği gibi yazabilir. buna karışmaya hakkın olduğunu zannetmiyorum. ayrıca yine karışmaya hakkın olmadığı halde -ki ben de dahil kimsenin buna hakkı yok- senin yazdıklarından alıntı yaparak bazı kişilerin artık cevap vermemesini istemişsin. bu forumda herkes, bir başkasının fikrini yargılayabilir. Turksportal destek merkezi forumumuzu bu yüzden açtık. bu forumdaki herkesin fikirleri yargılanabilsin, tartışılabilsin, doğru yol bulunsun diye. yani bu forumda kimse kimseyi kısıtlayamaz.
paylaşım forumunun ne olduğunu unutmayalım. derdimizi düzgün anlatabildiğimiz sürece ve bu tartışmaların iki insanın arasını bozacak kadar değerli olmadığını unutmadığımız sürece bu forumdaki seviye düşmez.
bu seviyeyi şu zamana kadar düşürmediğiniz için teşekkür ederim ayrıca.
noescape85
21.Aralık.2007, 10:33
Aslanlarım benim be :D
http://www.tumspor.com/photos-inner/491398716.jpg
Bordo61Mavi
21.Aralık.2007, 12:53
Kazandik mutluyuz. 1 ay kadar zamanimiz var, transfer sart. Ikinci yariya hatta 17 ci hafta ve ikinci yariya daha iyi hazirlanip sampionluk icin mucalede vercez ins.
Hakemler hakinda bisey demeye gerek yok ;) bu ligin standartini tasicak adamlar degil hepsi
World Hollow o1
21.Aralık.2007, 13:59
resimler çok güzel.. :)
keşke futbolcular kadar yorumlarımızda parlak olsa.
perpetua
21.Aralık.2007, 14:08
Ofsayt iste, bunun yorumu mu olur? Siz kendinizi iyi hissedin diye mi yorum yapmam gerekirdi? Ofsayt oldugunu bilmeniz, rahatlika gormeniz yeterli degil mi?
Gecen hafta ofsayt olan pozisyon verilse mac buyuk ihtimalle 1-1 bitecek, Trabzonspor 1 puan alacak.
Bu hafta olanlar gorulse mac en iyi ihtimalle berabere bitecek ve Trabzonspor 1 puan alacak.
Ama ne oldu.. iki haftada toplam Trabzonspor puani 3..
Yani en iyimser ihtimalle 1 puan, kotumser ihtimalle ise 2 puan fazlasi var.
Guya hakem adalet dagitti. Bu aglayan Trabzonspor taraftarinin agizina bal calmaktan baska bir sey degil. Kandiriliyorsunuz, dolandiriliyorsunuz..
Gecen hafta maci Trabzonspor kongre uyesi olan bir dostum ile beraber izledim. Senin kadar yaygara yapmadi mac konusunda. Yazik oldu dedi cikti isin icinden.
Macta hata olabilir. Beni deli eden macta olmus hatayi temizleme ihtiyaci. Adalet dagitma ihtiyaci. Gecen hafta olanin tek bir adaleti olur. Hatayi yapan yardimci hakemin hakemlik hayati biter. Trabzonspor'a da bir adet ozur mektubu yollanir, kaybedilen bir puanin ustune Trabzonspor soguk su icer. Yeni haftaya, sifirdan, onceki haftalarda olanlari dusunmeden sahaya cikmasi istenen bir hakem atanir. Olan hatayi duzeltmek amaci ile maca cikilmaz.
Ama bunun yerine hayati kayacak olan Firat Aydinus, ve haksiz 1 veya 2 puan alan Trabzonspor.. Tabii bir de Eskisehirspor'dan calinan puanlar.
Bu mu adalet?
Diger uyeler mi? Ben saygisizlik mi ettim? Insanlarin gozunu bir seye acmaya mi calistim? Lehimizde durumsa one cikart. Aleyhimizde durumsa halinin altina supur mu olmali?
TFF hakem hatasidir diye aciklama yapmadi diye, bu macta olanlar hakli mi oldu? Bir onceki macta olanlar olmasa, bu maci da gecer giderdim. Hakem hazir degilmis, hata yapmis olabilir derdim. Ama dun hakem maalesef hata yapmadi. Hakem hata yapmaya zorlandi. Butun sistem tarafindan zorlandi. Iste bu nedenle ilk yazdigim cumle Turkiye'de futbol sadece futbol degil diyor. Anlayana.
Aşk-ı Şehir
21.Aralık.2007, 17:43
Maçı futbolcu oyunları değil, hakem oyunları değil, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yapmış olduğu açıklamalar almıştır. Ama ne olursa olsun Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Emrah abi istersen ben sana bir kaç pozisyon söyliyim. Colman'ın müthiş sol direği, Cale'nin sarı kartı varken kendisine yapılan bir hareketten sonra faul verilmemesi sonucu yerleri yumruklaması fakat sarı kart görmemesi, buna benzer bir pozisyonda Tayfun'a verilen kart... Bu pozisyonlar maçın kırılma anlarında oldu hep...Trabzonspor'u tekrar tebrik ediyorum...
Maçı biz kazansaydık hakettik demeyecektim çünkü tamamen yanlış bir anlayışla çıktık maça. Böyle olmasında 4 as defans oyuncumuzun yokluğunun payı çok büyüktü. Fakat bu kadro ile bu kadar oldu. Anderson yine golünü attı. Maçı TV'den izlerken 1-0 öne geçtiğimizde yaslanmayın diye bağırdım belki sesimi duyarlar diye. :p Ama olmuyor bizim takım bunu beceremiyor. Bu Galatasaray maçındada böyle, Trabzonspor maçındada böyle. Rıza Hoca oyunculara çıkın diyor oyuncular çıkmıyor. Nasıl iş anlamadım...
bugra 1905
21.Aralık.2007, 19:40
Trabzonu Kutlarım Her Ne Olursa Kazandılar Ama Umarım Liderliği Vermiyeceğiz
Universal
21.Aralık.2007, 19:52
Benim anlamadığım, Trabzon taraftarı Fenerbahçe'ye yüklenmiş. Sanki Denizlispor maçında sayılmayan iki golümüz ve Antalyaspor maçında verilmeyen penaltımız hemen unutuluyor keşke onun içinde pankart açsalardı Trabzon taraftarıda bizim hakkımızıda savunsaydı. Konyaspor'un hakkını savunmayı biliyorlar...
Senaryon da baya güzelmiş. Oysa ki yukarıdaki ilk yorumundan sonra heleşükür tarafsız birini görebildik demiştim. Yanılmışım.
İki yorumumda arkasındayım. İlk yorumda Trabzonlu oyuncuların isteğinden v hakemin yaptığı yanlıştan bahsettim. İkinci yorumumda ise gene hakem hatasından bahsettim. Türkiye'de böyle hakemler olduğu sürece insanın aklına ne yazıkki ki ikinci yorum gelebiliyor. Ama şu var arada Türkiye Kupası maçları olduğundan kart görselerdi Fenerbahçe maçında cezalı olmayacaklardı. Bu nedenle yanlış yorumdan dolayı özür dilerim.
Teksasvega16
21.Aralık.2007, 22:18
EWET tff teşşekürler 1 hata yaptınız diye Trabzona maçı verdiniz böyle sıyrıldınız es esi yediniz şimdi bizim ayağa kalkma zamanı geldi HAYDİ ES ES UYUMA HAKKINI ARA!
bugra 1905
21.Aralık.2007, 23:23
Trabzonu Kutlarım Her Ne Olursa Kazandılar Ama Umarım Liderliği Vermiyeceğiz
Vermedik Liderliği Sivassporum Puan Kaybetmedi Ama Gençler İyi Oynadı Sonuçta TS İlk Yarıyı 2.Sırada Kapattı Anadolu Takımları Bu Sene Zirve Ortakları Oldu
Bordo61Mavi
22.Aralık.2007, 00:12
EWET tff teşşekürler 1 hata yaptınız diye Trabzona maçı verdiniz böyle sıyrıldınız es esi yediniz şimdi bizim ayağa kalkma zamanı geldi HAYDİ ES ES UYUMA HAKKINI ARA!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sanki ESES cok super bi futbol oynadi. Iyikide o penalti iceri girmedi, pozisyon penalti degildi. Biz maci aldik, cunku bizim hakimizdi. Es Es i ezdik, kendi yari sahalarina kapatik.
Alkışlar Kalearkası'na!
Türkiye'de yöneticisi, futbolcusu, taraftarı ve hatta amigo spor yazarları neredeyse daima, işlerine gelmeyen hakem hatalarında kıyameti koparır, ama işlerine gelen hatalarda süt dökmüş kediye dönerler... Hemen hemen hiç kimse çıkıp da "Bugün hakem hatasıyla kazandık" diyemez.
Ama istisnalar da var tibii ki. Bazen taraftar grupları, bazen de aklı başında yöneticiler leyhlerine yapılan hakem hatalarını da kabul edip eleştirirler...
Bunlara yeni bir örnek de bugün eklendi.
Son haftalarda hakem hatalarından yaşadığı puan kayıpları sonrası, geçtiğimiz hafta için camia olarak çok sert bir tepki ortaya koyan Trabzonspor camiası, dünkü Eskişehirspor maçında Fırat Aydınus'un Trabzonspor lehine yaptığı hatalar sonrası zor durumda kalmıştı. İşte bu durumdan duyulan rahatsızlığı, bordo mavili camianın önde gelen gruplarından "Çılgınlar" net biçimde ortaya koydu.
Grubun internet sitesinden yapılan açıklamada dünkü maçın bir "Gaz alma" operasyonu odlduğu vurgulandı. "Çılgınlar"ın internet sitesi www.kalearkasi.net adresinde yapılan açıklama
geçen hafta ortaya konan tepkinin adalet talebi olduğu, Trabzonspor'a özel muamele istenmediği vurgulandı.
Tepkiler sonrası en çok korktukları şeyin Eskişehirspor maçında gerçekleştiğinin vurgulandığı açıklamada "Trabzonspor - Eskişehirspor maçı herkesin gözünü çevireceği önemli bir müsabakaydı. Üç seçenek vardı. Ya gerçekten adaletli yönetim gösterilecekti, ya da Trabzonspor camiası gerilmeye devam edecekti. Esas beklenen ve bizlerin de en çok korktuğu son seçenekti. Birileri yine başkanımızın deyimiyle "balans ayarı" için sahnede olacak, hafta içinde büyük hata ve haksızlıklar sonucu patlama noktasına gelen camiamızın gazı alınacaktı. Bakın Trabzonsporlular; "sizin lehinize de hata oluyor" denilecek, yukarıda da vurguladığımız gibi "gazımız alınacaktı." ifadelerine yer verildi.
Maçtan önce Trabzonspor taraftarlarında hazırlanan ama açılmasına izin verilmeyen "EYYAMCILIK YAPMAYIN, ES-ES'İ HARCAMAYIN, SADECE ADALET İSTİYORUZ" pankartının da hatırlatıldığı açıklamada herkes için adalet istendiği belirtilerek "Eskişehirspor'a, taraftarlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bundan sonraki haftalarda başarılar diliyoruz." denildi.
Teksasvega16
22.Aralık.2007, 00:46
tabi bize dokunmayan yılan bin yaşasın hesabına yatıyor trabzon 1 ofsayt oldu 1 hafta anlatıldı hakemler sıyrılmak için 1 k.kart 1 de penaltı verdi umarım ES ES ten 2.yarı trabzon rahat çıkar bu haksız maça rağmen ne kadar kötü oynansada hakkı yenmiş bir takım var ortada ama Eskişehir taraftarı uyumaz bunu hepimiz biliyoruz 2.yarı görüşmek üzere ;)
Bordo61Mavi
22.Aralık.2007, 00:53
tabi bize dokunmayan yılan bin yaşasın hesabına yatıyor trabzon 1 ofsayt oldu 1 hafta anlatıldı hakemler sıyrılmak için 1 k.kart 1 de penaltı verdi umarım ES ES ten 2.yarı trabzon rahat çıkar bu haksız maça rağmen ne kadar kötü oynansada hakkı yenmiş bir takım var ortada ama Eskişehir taraftarı uyumaz bunu hepimiz biliyoruz 2.yarı görüşmek üzere ;)
Bunu siz yapiyonuz biz hakimizi istedik. 3 hafta hakemler bizim maclarimizda degisik kararlar verdi, kac puan ondeyken ne olduk. Ligin ikinci yarisinda Bursa ya Trabzonda en az 3 tane atacaz ;)
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50123
Bu arada futbolcular arasinda en guzel oynayan kim ? :D:D
bugra 1905
22.Aralık.2007, 00:55
Bunu siz yapiyonuz biz hakimizi istedik. 3 hafta hakemler bizim maclarimizda degisik kararlar verdi, kac puan ondeyken ne olduk. Ligin ikinci yarisinda Bursa ya Trabzonda en az 3 tane atacaz ;)
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50123
Bu arada futbolcular arasinda en guzel oynayan kim ? :D:D
Bence Büyük Lokma Ye Ama Büyük Laf Söyleme Futbol Bu Bursa Avniakerde 3 Gol Atarsa Bu Sayfa Senin İçin Kötü Bir Anı Olur Bence Gökhan Hem Maçta Hem Kolbastıda Güzel Oynadı:)
Bordo61Mavi
22.Aralık.2007, 00:59
Bence Büyük Lokma Ye Ama Büyük Laf Söyleme Futbol Bu Bursa Avniakerde 3 Gol Atarsa Bu Sayfa Senin İçin Kötü Bir Anı Olur Bence Gökhan Hem Maçta Hem Kolbastıda Güzel Oynadı:)
Tamam senin icin degistirim :). 3 gol atmaktan beter etcez. Ben Bursayi kendimize asla rakip gormuyorum. Kesinlikle 3 puan alinmasi gereken bi mac.
Simdiden konusulmasi gereksiz bi konu ama.
1 ay tatil var, bu hakemlerimizi bi kampa alip duzene sokmalilar. Seminerler yapiliyor sezon basinda acaba burda ne ogretiyolar bunlarada boyle maclar cikartiolar
bugra 1905
22.Aralık.2007, 01:06
Tamam senin icin degistirim :). 3 gol atmaktan beter etcez. Ben Bursayi kendimize asla rakip gormuyorum. Kesinlikle 3 puan alinmasi gereken bi mac.
Simdiden konusulmasi gereksiz bi konu ama.
1 ay tatil var, bu hakemlerimizi bi kampa alip duzene sokmalilar. Seminerler yapiliyor sezon basinda acaba burda ne ogretiyolar bunlarada boyle maclar cikartiolar
Hakemlerimizin En Büyük Sorunu Baskı Değil mi? Bence Seminerden Çok Şu Hakeme Baskı Yapanlara Karşı Bir Seminer Düzenlemeliyiz Bir Hakem Anadolu Takımlarının Maçlarında İyi Bir Yönetim Gösterip 4 Büyüklerin Maçında Çok Kötü Bir Yönetim Gösteriyorsa Bu Baskıdandır
Ayrıca 4 Büyüklerin Lehine Yapılan Hatalar Konuşulmuyor Aleyhine Yapılan Hatalar Konuşuluyorsa Buradan Hakemlerin Özelliklede 4 Büyüklerin Maçını Yöneten Hakemden Sağlıklı Bir Maç Yönetilmesi Beklenilmez Ayrıca Bursasporu Neden Rakip Olarak Görmediğini Alabilirmiyim Bende Bursaspor-Galatasaray Maçına Kadar Rakip Olarak Görmüyordum Ama Fikrimi Bayağı Değiştirdiler Bu Maçta
Bordo61Mavi
22.Aralık.2007, 01:14
O o mactaydi kardesim. Ona bakarsan Galatasaray Es Es e de yenildi. Dun bize karsi hic varlik gosteremeyen bi takima.
Bursaspor bu zamana kadar puan aldiysa sadece oyuncu kalitesinden. Teknik direktor o takimin basinda niye duruyor anlamadim. Elinde cok guzel malzeme var ama o bunun hepsini kullanamiyor.
Italyada bile hakemler mac yonetebilior, hemde dunyanin en iyi hakemi oluyolar. Collina.
Inanki Italyadaki baski burdan daha coktur, taraftarlar soyunma odasina iniyolar. Ordan nasil uluslar arasi mac yoneten hakem cikiyorsa bizdende cikmasi lazim. Bi yerde sorun oldugu belli.
Ben bi hakemimizi Brezilya - Arjantin macini yonetirken gorsem bundan bile gurur duyarim. Ama boyle bu duzenle asla olmicak
shamur1
22.Aralık.2007, 01:25
O bir hata yüzünden şu an ilk yarıyı averajla 2.olarak kapadık.
Bu şekil bir hata Eskişehir'e yapılmadı ne yazık ki. Ne Gökhan Ünal 2 metrelik ofsayttan gol attı ne de yine smaç atarak takımını 2-1 öne geçirdi. Ama siz yine kalkın tabi ayağa :)
extensor
22.Aralık.2007, 01:33
Hiç bir şeye değil... Fırat Aydınus gibi inandığım bir adamı kaybetmeye üzülüyorum bu maçta.
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2007, 01:40
Hiç bir şeye değil... Fırat Aydınus gibi inandığım bir adamı kaybetmeye üzülüyorum bu maçta.
Bende Fırat Aydınus'a çok güvenirdim.Fakat bu sezonki bizim maçımızdan önceki Fenerbahçe maçında Lugano'ya sarı kart istediği için sarı kart vermediğinde güvenimi kaybetmiştim.Ne yazıkki bir tane bile hakem yokki güvenebileceğim.Umarım devre arasında toparlanırlar ve ilerisi için artık bu konuda somut önlemler alma çabasında bulunur Federasyon..
Sekopej
22.Aralık.2007, 08:32
Bende Fırat Aydınus'a çok güvenirdim.Fakat bu sezonki bizim maçımızdan önceki Fenerbahçe maçında Lugano'ya sarı kart istediği için sarı kart vermediğinde güvenimi kaybetmiştim.Ne yazıkki bir tane bile hakem yokki güvenebileceğim.Umarım devre arasında toparlanırlar ve ilerisi için artık bu konuda somut önlemler alma çabasında bulunur Federasyon..
Şemsi orada kart istemiyor ki Lugano, diğer köşede bulunan hakeme neden ofsayt kaldırmadığını, pozisyonun ofsayt olduğunu söylüyor. Bunu da oradan bağırarak yapamaz herhalde mutlaka elini kolunu kullanacak.:)
Emrah sürekli attığımız gollere bakın diyorsun, bir türlü hakemin hatalarını görmüyorsun. Sen geçen hafta deseydin ki hakem hatası yüzünden kaybettik, bunu haketmedik, net ofsaytı vermedi ve 1 puanımız gitti, o zaman bu hafta bu yorumlarına da katılırdım.
Ama sen geçen hafta hakemler bilerek yolumuzu kesiyordan başladın ve türlü şeyler söyledin. Sonra başkan bir açıklama yaptı ve bu maç. Diyorsun ki atılan gollere bakın, tamam bakıyorum ama ortada yapılan hatalar yok mu? Yapılan hataları kabul ediyor musun?
Trabzonspor haksız kazandı demiyorum, senin geçen hafta yaptığın yorumlara ve başkanın açıklamasına göre hakem maçı Trabzonspor'a vermek için elinden geleni yaptı. Penaltıyı atamadık diyorsun, ama hakem acayip bir kararla penaltıyı vermiş yani Trabzonspor'u kayırmış yani hakem geçen haftakiler gibi kötü niyetli. Sonra atılması gereken oyuncuları atmıyor, rakibin oyuncusunu nasıl attığı ortada, peki şimdi diyebiliyor musun ki 10 kişi olmak ya da 11 kişi olmak maçın sonucuna etki etmez? Ve sürekli attığımız goller temiz diyorsun.
Eskişehir kazanmak için hiç birşey yapmamış olabilir ama hakem de Trabzon lehine çok hata yapmıştır. Şimdi bunu hakemin yetersizliğinden kaynaklanan hatalar olarak mı değerlendirelim yoksa yapılan açıklamalardan etkilenmiş ve eyyam yapıyor mu diyelim? Bunun cevabını alırsam da sevinirim.
Geçen hafta hatta bu sezon yapılan hatalardan sonra hep hakemlerin yetersiz olduğu için hata yaptıklarını yazdım, geçen hafta sen art niyetli yapıyorlar dedin. Ben bu haftaki kararlar için de hakemin yetersiz olduğunu yazacaktım ama Sadri başkanın açıklamalarından sonra ilk maçta böyle hatalar oluyorsa hakemin yetersizliğine bağlayamam bunu.
Senin sürekli attığımız goller temizdi demen ve kart görmesi gerekn oyuncuların kart görmemesi ve gelecek haftalarda oynanacak maçlara etki edecek olması, oynanan maçta sayısal olarak üstün olmanın avantajını Eskişehir yaşayacakken Trabzonspor'un yaşaması oyunu hiç mi etkilemez, sadece gollere mi bakarız, hakemin hatasının oyunu etkileyip etkilemediğini anlamak için?
Dayanamadım artık 2 haftadır yazılan mesajlara ve içimi döktüm.:) Gollerde bir sorun olmasa da, Eskişehir kötü de olsa, penaltı kaçmış da olsa hakem bu hataları yapmış mı yapmış, olay bitmiştir.
Dün gece yazmıştım, şunu da atlamayayım, Trabzonspor'u kazanmaya yönelik çabasıyla, isteğiyle ve aldığı galibiyet nedeniyle tebrik ediyorum. Şüphesiz şampiyonluk yarışında olmaları ayrı bir heyecan ve keyif katacaktır ligimize...
Trabzonspor
22.Aralık.2007, 20:43
o derın baglantılar neden sivas macında bursa macında nıye yardım etmedı bızede puanlar gıttı.Herşeyı bılıyosun zaten hata hakemde var ama yalandan yere derın baglantı deme buralarda
bursa_mc
22.Aralık.2007, 20:45
Yalan falan değil..Belli ki sizin başkanda bunu biliyor ve çok iyi kullanıyor.
Sekopej
22.Aralık.2007, 20:49
İkisine de ceza var maalef. Bu nedenle atılan mesajlara dikkat edelim, mesajlar silinip uyarılar verilmiştir.
Trabzonspor
22.Aralık.2007, 20:50
Yalan falan değil..Belli ki sizin başkanda bunu biliyor ve çok iyi kullanıyor.
bak kardesım penaltı penaltı degıldı zaten gol olmadı allagha sukur hatalı golle almadık macı 2 golumuzde nızamı.Colman yumruk attı kırmızı vermsı lazımdı ama onu gormesı zor çünkü izlediysen UZAKTAYDI.Cale arkadan daldı atması lazım aynen eseslı oyuncuya yaptıgı gıbı ben ınkar etmıyorum ama yalandan yer burda gelıp ıste derin bağlantıyla alılar maç.ı deme bız burda hakemler yuzunden cok puan kaybettık.orda o baglantılar nerdeydı ozmn hadı onu cevapla
.
.
.
Melekovic
22.Aralık.2007, 20:55
Mustafacım sen muhatap alma.sitede diğer yerlere bak.Kışkırtmaya götürüyolar işi .Alet olma.
Fietra ve Bursa.Öncelikle siz bireysiziniz.Öncelikle bir kendi yaşamınıza bakın birbirinizi kırmamakla uğraşın,dostluklar edinin,mutluluklar yaşayın,sonra vakit kalırsa körü körüne savunursunuz takımlarınızı,bu uğurda birbirinizi rencide etmeyi bile göze alarak.Ama siz hayata tersten bakıyorsunuz gibi.Önce takım.Ne olursa olsun.Bravo doğrusu.Kutlarım.
Sekopej
22.Aralık.2007, 20:57
Arkadaşlar arada kopukluk oluyor işte, o yapılanlarda siz bize oyunlar oynanıyor diyordunuz, burada hakemdir hata yapar diyenlere karşı çıkıyordunuz, bizim lider olmamızı istemiyorlar diyordunuz şimdi de hakemdir hata yapar diyorsunuz. Ben 2 olayda da aynı duruşu göstermenizi beklerdim.
Tabi ben hakeme bu maçı Trabzon alması için elinden geleni yap dediler demiyorum ama hakeme mutlaka aman bu maçta hata yapma, aman senin hatanla Trabzon kaybetmesin gibi laflar maç gününe kadar söylenmişti. Bu da hakemin bilinçaltındayer edinmiştir.
Hala diyorsunuz ki hatallı golle almadık maçı, tamam almadınız ama 1 kişi eksilmek oyunu büyük oranda etkilemez mi? Hem burada hakemin niyeti önemli değil mi, hakem o yanlış kararı vererek penaltı çaldığında ne bilsin Trabzon'un kaçıracağını, önemli olan hakemin bilerek ya da bilmeyerek yapmış olduğu hatalar.
Ben eğer hafta içi yapılan açıklama olmasa bu maçı da hakemin yetersizliğine bağlardım ama bu açıklamadan sonra yapılan hatalar miğde bulandırıyor işte. Sizlerden de evet hakem maçın sonucuna etki edecek hatalar yaptı, bu ne bize karşı ne de bizim lehimize yapılsın, biz hiç birini istemiyoruz deseydiniz - atılan 2 gol temizdi diyeceğinize sürekli- bu konu bu kadar tartışılmaz, uzamazdı.:)
bursa_mc
22.Aralık.2007, 21:00
Bir uyarı daha almak istemiyorum. Trabzonspor'a başarılar..
Sekopej
22.Aralık.2007, 21:02
Bir uyarı daha almak istemiyorum. Trabzonspor'a başarılar..
Maalesef ki uyarıyı aldın, üstelik 2 dakika önce bunu tekrarlaman gerektiğini de yazmıştım. Şerefden yoksunsun gibi bir ifadeyi bu sitede kullanamazsın.
Trabzonspor
22.Aralık.2007, 21:03
Serkan tamam dıyorum ıste hakem hata yaptı.hatta katleytı penaltıyı ınanmadan verıd hatta penaltı kullanırken adamalr daldı ıcerı onu gormezden geldı kırmızı vermesı lazım orda penaltıyı verdıgınde tmm kıyak gectıyse bıle bu bahlantıyla ne alakası var baglantı olsa neden gecen hafta kaybettık son sanıyelerde ama tmm ben bıse demıyorum.
Sekopej
22.Aralık.2007, 21:08
Serkan tamam dıyorum ıste hakem hata yaptı.hatta katleytı penaltıyı ınanmadan verıd hatta penaltı kullanırken adamalr daldı ıcerı onu gormezden geldı kırmızı vermesı lazım orda penaltıyı verdıgınde tmm kıyak gectıyse bıle bu bahlantıyla ne alakası var baglantı olsa neden gecen hafta kaybettık son sanıyelerde ama tmm ben bıse demıyorum.
Bağlantı falan ben o konuda demiyorum, diğer mesajımda da yazdım, Sadri Başkan'ın açıklamalarından sonra bu maçın denk gelmesi sorun. Yoksa 16 haftada 100'ün üzerinde maç oynanıdysa yarısında bariz hakem hataları olmuştur belki, ve bence de çoğu hakemlerin yetersizliğinden kaynaklanıyor.
Başkan o lafı söylemese ve bu maçta aynı hatalar olsa bu kadar konuşulmazdı, hakem gereksiz yere baskı altına girmiş olabilir, kimse hakeme çıkıp da bu maçı Trabzon'a kazandır demez diyemez zaten.
Trabzonspor
22.Aralık.2007, 21:11
neyse uzatmanın anlamı yok ya ben zaten konusmucaktım burda bu konuda ama adam hakaret edınce dayanamadım bende yanlıs bıse yazdıysam kımse kusura bakmasın.
Teksasvega16
22.Aralık.2007, 21:13
çok afedersinizde Trabzonlu arkadaşlarımızın yazdıklarınıokumuyorsunuz bizimkilerimi okuyorsunuz bizmi provake ediyoruz arkadaşlar buna resmen Bursalıları aşağılamak denir
Sekopej
22.Aralık.2007, 21:16
Bence de 2 haftadır futboldan çok futbol dışı şeyler konuşuluyor ve burada çoğu üyemizi de bu rahatsız ediyor, bu nedenle ben de özür diliyorum ve umarım artık oynana futbolu konuşmaya özen gösteririz diyorum.
Sekopej
22.Aralık.2007, 21:17
çok afedersinizde Trabzonlu arkadaşlarımızın yazdıklarınıokumuyorsunuz bizimkilerimi okuyorsunuz bizmi provake ediyoruz arkadaşlar buna resmen Bursalıları aşağılamak denir
Kimsenin kimseyi aşağıladığı yok, yazılan mesajları sildiğim için göremiyorsunuz, sadece Bursalılara da ceza verilmedi üstelik, iki tarafa da verildi ve tekrarlamamaları konusunda uyarıldılar ama 2 dakika geçmeden bir hakaret daha gelince biz de gerekeni yaptık. Cezalar konusunda bir şikayet varsa forumun ilgili bölümlerini kullanalım, bu maç konusunu değil.