View Full Version : fm 2008 türkçe
lanyeter
20.Aralık.2007, 22:17
ben vista kullanıcısıyım...türkçe olmayan fm nin hiçbi anlamı yok...masaüstü programı çalışmıyor ama en azından dil dosyasına bari ulaşmamıza izin verin yani dil dosyasını yükleyelim o şekilde oynayalım...birsürü vista kullanıcısı var bu sorunu yaşayan, lütfen yardımcı olun:s7:
serkan53
10.Ocak.2008, 05:15
ben vista kullanıcısıyım...türkçe olmayan fm nin hiçbi anlamı yok...masaüstü programı çalışmıyor ama en azından dil dosyasına bari ulaşmamıza izin verin yani dil dosyasını yükleyelim o şekilde oynayalım...birsürü vista kullanıcısı var bu sorunu yaşayan, lütfen yardımcı olun:s7:
haklıısın arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyorum denilenleri yaptım ama bendede çalışmıyor maalesef demekki birşeyleriyanlış yapmışım turksportal xp ye uyumlu yama çıkardı acaba vistaya uygun bir yama düşünüyormu?
Nocna Mora
10.Ocak.2008, 05:17
Düşünülmüyor arkadaşlar 2009 çıktığı için;) bu arada dil dosylarını yayımlamak riskli bir iş emek hırsızlıgı olabiliyor..
benim bildiğim böyle
El Barto
10.Ocak.2008, 17:51
2008 için Vista uyumlu Türkçe yama maalesef bulunmuyor arkadaşlar. Vista uyumlu hale getirmekte düşünülmüyor zira 2009 çalışmaları başladı.