1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: fm 2008 türkçe

Hybrid View

Angry fm 2008 türkçe

ben vista kullanıcısıyım...türkçe olmayan fm nin hiçbi anlamı yok...masaüstü programı çalışmıyor ama en azından dil dosyasına bari ulaşmamıza izin verin yani dil dosyasını yükleyelim o şekilde oynayalım...birsürü vista kullanıcısı var bu sorunu yaşayan, lütfen yardımcı olun

Quote Originally Posted by lanyeter View Post
    ben vista kullanıcısıyım...türkçe olmayan fm nin hiçbi anlamı yok...masaüstü programı çalışmıyor ama en azından dil dosyasına bari ulaşmamıza izin verin yani dil dosyasını yükleyelim o şekilde oynayalım...birsürü vista kullanıcısı var bu sorunu yaşayan, lütfen yardımcı olun
    haklıısın arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyorum denilenleri yaptım ama bendede çalışmıyor maalesef demekki birşeyleriyanlış yapmışım turksportal xp ye uyumlu yama çıkardı acaba vistaya uygun bir yama düşünüyormu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Düşünülmüyor arkadaşlar 2009 çıktığı için bu arada dil dosylarını yayımlamak riskli bir iş emek hırsızlıgı olabiliyor..

benim bildiğim böyle

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2008 için Vista uyumlu Türkçe yama maalesef bulunmuyor arkadaşlar. Vista uyumlu hale getirmekte düşünülmüyor zira 2009 çalışmaları başladı.

Mesaj Yetkileri