View Full Version : Emre Gazetecilerle Tartıştı
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 00:30
İki hafta önce gidilen Denizli deplasmanında havaalanında taraftarla yumruklaşan Emre, dün Mevlana Müzesi girişinde basınla takıştı.
Çarşamba gecesi sona eren Mevlana haftasının ertesinde Konya deplasmanına gelen Fenerbahçe'de oyuncular müzeyi ziyeret etmek istediler. Cuma namazının ardından Mevlana Müzesi'ni ziyaret eden Emre basın mensuplarının görüntü alma isteğine sert tepki gösterdi.
İddialara göre fotoğraf çekmenin yasak olduğu iç kısımda görüntü alındığının farkına varan yıldız oyuncu basın mensubuna 'Seni sabaha kadar döverim' tehtidini savurdu. Buna karşılık veren muhabir ile Emre'nin tartışması kavgaya dönüşmeden önlendi.
Kaynak : Vatan
World Hollow o1
21.Aralık.2007, 00:33
yasaksa oda yapmasın sonucunda yer dayağı..
iyi Volkan'a denk gelmemişsin sen döverim demezdi direk olay yerinde temiz.. :D
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 00:34
yasaksa oda yapmasın sonucunda yer dayağı..
iyi Volkan'a denk gelmemişsin sen döverim demezdi direk olay yerinde temiz.. :D
Adamlar işini yapıyor.Kaba kuvvet ve kötü söze gerek var mı :D
bugra 1905
21.Aralık.2007, 00:36
Gazetecilerin Yaptığı Yanlış Ama Emre Bunu Hep Yapıyor Sonu Hayırlı Olur İnşallah Bir Gün Bir Gazeteci Dayağı Yerse Hiç Şaşırmam
World Hollow o1
21.Aralık.2007, 00:36
ne kötü sözü? söylemiş ben okuyamadım?
yasaksa uyacak yemişim onun işini o zaman o sırada Emre ninde işi o adamı sabaha kadar dövmek.. :D
goosfraba
21.Aralık.2007, 00:37
Her ne kadar yasak da olsa bunu bu şekilde dile getirmemeliydi. Sonuçta sen halka mâl olmuş, bir kesimin sevdiği ve üstelik uluslararası maçlarda ülkeni kaptanlıkla temsil eden bir futbolcusun. Doğruysa, yakıştıramadım gerçekten.
goosfraba
21.Aralık.2007, 00:38
yasaksa uyacak yemişim onun işini o zaman o sırada Emre ninde işi o adamı sabaha kadar dövmek.. :D
O iş Emre'ye değil orada ki yetkililere düşer.
World Hollow o1
21.Aralık.2007, 00:39
Orada görevli olduğunu bilmiyorum ben.
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 00:40
Bu mantık dısı birşey Emre bunu yapıyorsa,Macaristan Maçında basına yaptıgı kol hareketinden sonraki onu dövmediler konusmaya hakkı bile yok :)
World Hollow o1
21.Aralık.2007, 00:42
İyide şöyle bir durum var
Emre direk saldırmış mı yani hiç bir şey olduğuna ki resimli bir görüntüde yok ona dair olaya direk saldırsın Emre..
doğruluğuda biraz işime gelmiyorr
TR.CaPTaiN
21.Aralık.2007, 00:42
İki hafta önce gidilen Denizli deplasmanında havaalanında taraftarla yumruklaşan Emre, dün Mevlana Müzesi girişinde basınla takıştı.
Haberin yapılış amacı şu kısımdan çok bariz belli oluyor. Burda taraftar diyerek Fenerbahçe taraftarını kastediyor Vatan gazetesi. Fenerbahçe taraftarının Emre'yi sevmediği mesajını vermeye çalışıyor. Tabi ki işin aslı öyle değildi.
Emre'nin yaptığı yanlış olsa da büyütülecek birşey değil.
GeanyGS
21.Aralık.2007, 00:43
Emre hakliysa, Emre'yide gecmiste yaptiklarindan dolayi jubile yapana kadar dovmek hak o zaman.
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 00:45
''taraftarlar ile yumruklaşan Emre '' diyerek kavgayı kastetmiyor.Sevgi gösterilerini kastediyor .Bildigimiz yumruk show var ya ben onu düşündüm en azından.Ben Emre'nin Fb taraftarlarıyla kavga ettigini duymadımda ondan böyle bir kanaate vardım
TR.CaPTaiN
21.Aralık.2007, 00:49
Hayır Denizli deplasmanında kendini bilmezin teki Emre'ye laf atıyor, Emre de cevap veriyor, araya Volkan falan giriyor. Gazete o olaydan bahsediyor.
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 00:50
Hayır Denizli deplasmanında kendini bilmezin teki Emre'ye laf atıyor, Emre de cevap veriyor, araya Volkan falan giriyor. Gazete o olaydan bahsediyor.
Tamam saol bilgilendirme için , duymamıstımda ondan böyle bir ifade kullandım.
Sekopej
21.Aralık.2007, 01:06
Varsa elinde gazetecinin bir belgesi çıkarsın göstersin, biz de diyelim ki haklıdır.
Basın ile arası kötü ve böyle bir haber yapıldığında çoğu kişi kesin yapmıştır yorumu getirebilir. Bu imajın oluşmasını da sağlayan Emre'dir, düzeltip düzeltmemek de onun bileceği iştir ama Emre'yi sevmiyor diye de böyle bir haber yapmış olabilir. Emre tepki göstermiştir, arada laf atışmaları olmuştur olay kapanmıştır. Gazeteci de bunu haber yapmıştır.
İspatı varsa konuyu açalım yoksa üzerine konuşarak gereksiz gerginlik yaratmayalım.:)
Sekopej
21.Aralık.2007, 01:31
Konuyu açıyorum ama sebebi kabul etmem değil, kapatılmasına gösterilebilecek tepki.;;)
PesimiSTyLa
21.Aralık.2007, 01:35
Gecen haftaki gibi gazeteci de "Galatasaraylıydı" denilir geciştirilir bu konu da :)
Onurap
21.Aralık.2007, 01:36
Varsa elinde gazetecinin bir belgesi çıkarsın göstersin, biz de diyelim ki haklıdır.
Basın ile arası kötü ve böyle bir haber yapıldığında çoğu kişi kesin yapmıştır yorumu getirebilir. Bu imajın oluşmasını da sağlayan Emre'dir, düzeltip düzeltmemek de onun bileceği iştir ama Emre'yi sevmiyor diye de böyle bir haber yapmış olabilir. Emre tepki göstermiştir, arada laf atışmaları olmuştur olay kapanmıştır. Gazeteci de bunu haber yapmıştır.
İspatı varsa konuyu açalım yoksa üzerine konuşarak gereksiz gerginlik yaratmayalım.:)
Basına sallamakda doğru değil emre gökdeniz olayınıda yalanlamıştı ama gökdeniz doğruladı..
Bence haber doğrudur emrenin yaptığı yeni birşey değil..
Sekopej
21.Aralık.2007, 01:40
Yazdım zaten, Emre yapmamış olsa da, haber yalan olsa da - ki yalan ya da değil bu konuyu bilmiyoırum- işin içinde Emre olunca çoğu kişi yapmıştır diyor.
Telegol'de sanırım gösterecekler, ben bunu duyunca Serhat Ulueren'in olayları nasıl abarttığını ve sunumunu abartılı yaptığını bildiğimden büyütülecek bir olay diye düşünmüyorum. Ama futbol konusu içersinde tartışmak yersiz oluyor ki Emre'nin kensidiyle alakalı bir durum, futbolunu bağlamıyor.
shamur1
21.Aralık.2007, 01:41
Emrenin yaptığı şey çok yanlış ama burda benim dikkatimi çeken ise F.Bahçe'liler nerdeyse aferin Emre iyi yapmışsın gibilerinden Emre'yi koruyor , GsLılar ise Emre bu yapar tabi görüşünde.
Bu kadar da korumaya , sahiplenmeye gerek yok , sonuçta Emre'nin ilk vukuatı değil bu.Tuttuğunuz takımda forma giyiyor diye yaptığı olumsuz hareketleri hoş görmek ya da savunmak doğru değil.
Addolorato
21.Aralık.2007, 01:47
Bu kadar da korumaya , sahiplenmeye gerek yok , sonuçta Emre'nin ilk vukuatı değil bu.Tuttuğunuz takımda forma giyiyor diye yaptığı olumsuz hareketleri hoş görmek ya da savunmak doğru değil.
Katılıyorum Sonuna Kadar :)
EreN
21.Aralık.2007, 01:53
Alışıldık bir haber...
Alicanfmfan
21.Aralık.2007, 04:32
ilginç valla konu başlıgı değişmiş.