1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Emre Gazetecilerle Tartıştı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Emre Gazetecilerle Tartıştı

İki hafta önce gidilen Denizli deplasmanında havaalanında taraftarla yumruklaşan Emre, dün Mevlana Müzesi girişinde basınla takıştı.

Çarşamba gecesi sona eren Mevlana haftasının ertesinde Konya deplasmanına gelen Fenerbahçe'de oyuncular müzeyi ziyeret etmek istediler. Cuma namazının ardından Mevlana Müzesi'ni ziyaret eden Emre basın mensuplarının görüntü alma isteğine sert tepki gösterdi.

İddialara göre fotoğraf çekmenin yasak olduğu iç kısımda görüntü alındığının farkına varan yıldız oyuncu basın mensubuna 'Seni sabaha kadar döverim' tehtidini savurdu. Buna karşılık veren muhabir ile Emre'nin tartışması kavgaya dönüşmeden önlendi.

Kaynak : Vatan

Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yasaksa oda yapmasın sonucunda yer dayağı..

iyi Volkan'a denk gelmemişsin sen döverim demezdi direk olay yerinde temiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    yasaksa oda yapmasın sonucunda yer dayağı..

iyi Volkan'a denk gelmemişsin sen döverim demezdi direk olay yerinde temiz..
    Adamlar işini yapıyor.Kaba kuvvet ve kötü söze gerek var mı

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Gazetecilerin Yaptığı Yanlış Ama Emre Bunu Hep Yapıyor Sonu Hayırlı Olur İnşallah Bir Gün Bir Gazeteci Dayağı Yerse Hiç Şaşırmam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ne kötü sözü? söylemiş ben okuyamadım?

yasaksa uyacak yemişim onun işini o zaman o sırada Emre ninde işi o adamı sabaha kadar dövmek..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Her ne kadar yasak da olsa bunu bu şekilde dile getirmemeliydi. Sonuçta sen halka mâl olmuş, bir kesimin sevdiği ve üstelik uluslararası maçlarda ülkeni kaptanlıkla temsil eden bir futbolcusun. Doğruysa, yakıştıramadım gerçekten.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yasaksa uyacak yemişim onun işini o zaman o sırada Emre ninde işi o adamı sabaha kadar dövmek..
    O iş Emre'ye değil orada ki yetkililere düşer.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Orada görevli olduğunu bilmiyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu mantık dısı birşey Emre bunu yapıyorsa,Macaristan Maçında basına yaptıgı kol hareketinden sonraki onu dövmediler konusmaya hakkı bile yok

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyide şöyle bir durum var

Emre direk saldırmış mı yani hiç bir şey olduğuna ki resimli bir görüntüde yok ona dair olaya direk saldırsın Emre..

doğruluğuda biraz işime gelmiyorr

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İki hafta önce gidilen Denizli deplasmanında havaalanında taraftarla yumruklaşan Emre, dün Mevlana Müzesi girişinde basınla takıştı.
    Haberin yapılış amacı şu kısımdan çok bariz belli oluyor. Burda taraftar diyerek Fenerbahçe taraftarını kastediyor Vatan gazetesi. Fenerbahçe taraftarının Emre'yi sevmediği mesajını vermeye çalışıyor. Tabi ki işin aslı öyle değildi.

Emre'nin yaptığı yanlış olsa da büyütülecek birşey değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Emre hakliysa, Emre'yide gecmiste yaptiklarindan dolayi jubile yapana kadar dovmek hak o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

''taraftarlar ile yumruklaşan Emre '' diyerek kavgayı kastetmiyor.Sevgi gösterilerini kastediyor .Bildigimiz yumruk show var ya ben onu düşündüm en azından.Ben Emre'nin Fb taraftarlarıyla kavga ettigini duymadımda ondan böyle bir kanaate vardım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hayır Denizli deplasmanında kendini bilmezin teki Emre'ye laf atıyor, Emre de cevap veriyor, araya Volkan falan giriyor. Gazete o olaydan bahsediyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Hayır Denizli deplasmanında kendini bilmezin teki Emre'ye laf atıyor, Emre de cevap veriyor, araya Volkan falan giriyor. Gazete o olaydan bahsediyor.
    Tamam saol bilgilendirme için , duymamıstımda ondan böyle bir ifade kullandım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Varsa elinde gazetecinin bir belgesi çıkarsın göstersin, biz de diyelim ki haklıdır.

Basın ile arası kötü ve böyle bir haber yapıldığında çoğu kişi kesin yapmıştır yorumu getirebilir. Bu imajın oluşmasını da sağlayan Emre'dir, düzeltip düzeltmemek de onun bileceği iştir ama Emre'yi sevmiyor diye de böyle bir haber yapmış olabilir. Emre tepki göstermiştir, arada laf atışmaları olmuştur olay kapanmıştır. Gazeteci de bunu haber yapmıştır.

İspatı varsa konuyu açalım yoksa üzerine konuşarak gereksiz gerginlik yaratmayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konuyu açıyorum ama sebebi kabul etmem değil, kapatılmasına gösterilebilecek tepki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gecen haftaki gibi gazeteci de "Galatasaraylıydı" denilir geciştirilir bu konu da

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Varsa elinde gazetecinin bir belgesi çıkarsın göstersin, biz de diyelim ki haklıdır.

Basın ile arası kötü ve böyle bir haber yapıldığında çoğu kişi kesin yapmıştır yorumu getirebilir. Bu imajın oluşmasını da sağlayan Emre'dir, düzeltip düzeltmemek de onun bileceği iştir ama Emre'yi sevmiyor diye de böyle bir haber yapmış olabilir. Emre tepki göstermiştir, arada laf atışmaları olmuştur olay kapanmıştır. Gazeteci de bunu haber yapmıştır.

İspatı varsa konuyu açalım yoksa üzerine konuşarak gereksiz gerginlik yaratmayalım.
    Basına sallamakda doğru değil emre gökdeniz olayınıda yalanlamıştı ama gökdeniz doğruladı..
    Bence haber doğrudur emrenin yaptığı yeni birşey değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yazdım zaten, Emre yapmamış olsa da, haber yalan olsa da - ki yalan ya da değil bu konuyu bilmiyoırum- işin içinde Emre olunca çoğu kişi yapmıştır diyor.

Telegol'de sanırım gösterecekler, ben bunu duyunca Serhat Ulueren'in olayları nasıl abarttığını ve sunumunu abartılı yaptığını bildiğimden büyütülecek bir olay diye düşünmüyorum. Ama futbol konusu içersinde tartışmak yersiz oluyor ki Emre'nin kensidiyle alakalı bir durum, futbolunu bağlamıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Emrenin yaptığı şey çok yanlış ama burda benim dikkatimi çeken ise F.Bahçe'liler nerdeyse aferin Emre iyi yapmışsın gibilerinden Emre'yi koruyor , GsLılar ise Emre bu yapar tabi görüşünde.

Bu kadar da korumaya , sahiplenmeye gerek yok , sonuçta Emre'nin ilk vukuatı değil bu.Tuttuğunuz takımda forma giyiyor diye yaptığı olumsuz hareketleri hoş görmek ya da savunmak doğru değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bu kadar da korumaya , sahiplenmeye gerek yok , sonuçta Emre'nin ilk vukuatı değil bu.Tuttuğunuz takımda forma giyiyor diye yaptığı olumsuz hareketleri hoş görmek ya da savunmak doğru değil.
    Katılıyorum Sonuna Kadar

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Alışıldık bir haber...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ilginç valla konu başlıgı değişmiş.

Mesaj Yetkileri