View Full Version : Güvenç Kurtar Bursa'yı Bıraktı
Fernando Gago
23.Aralık.2007, 23:01
Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Güvenç Kurtar sezon ortasında Samet Aybaba ile Bursaspor'un yollarını ayırmasından sonra görevi başına getirilmişti. Trabzonspor karşısında takımın aldığı galibiyete rağmen tribünlerin protestosu, Sercan'ı oyuna geç sokması ve ilk 11'de düşünmemesi Kurtar'a yapılan eleştirilerin başında gelirken tecrübeli çalıştırıcı maç sonu yaptığı açıklamada kendini savunmuştu. Bu gerilim dindi gibi gözüküyordu ki ligde bir teknik direktör ayrılığı daha yaşandı
sporX
eXcitinG
23.Aralık.2007, 23:11
Bursaspor da işin ucunu kaçırdı iyice. Yazık.
DenizlispoR
23.Aralık.2007, 23:16
Güvenç Kurtarın takımları hep iyi gidiyor ancak takımı en iyi zamanında terk ediyor;).(Bkz.Denizlispor)
King_Theoden
23.Aralık.2007, 23:34
Yıllardır ne doğru düzgün bir yönetim nede adam gibi bir hoca gelmedi şu takıma. Tek star tribün başka star yok ama o taraftarda nereye kadar dayanır bu çileye orası bilinmez. Düşünsenize Türkiyede hatta belki avrupada çok başarılı olmasına rağmen bu kadar vefakar traftarı olan kaç kulüp var? Yağmur, çamur, kar kış demeden Bank Asya liginde bile nerdeyse her maç dolu tribüne oynayan kaç takım var ?
Ne kulübe, ne futbolculara üzülüyorum :( Tek canımı sıkan şey bu şehir ve bu taraftar Bursaspordan daha iyisini hakediyor bence
Melekovic
23.Aralık.2007, 23:38
Bir İnegöl çıksa herkes Bursaspor'u bırakır zaten,taraftarını o kadar bıktırdılar :D:D:D
King_Theoden
23.Aralık.2007, 23:40
Kankacım o dediğin çok zor İnegöl - Bursa arasında savaş var
KaPaLı
23.Aralık.2007, 23:49
Bir İnegöl çıksa herkes Bursaspor'u bırakır zaten,taraftarını o kadar bıktırdılar :D:D:D
Yok be abi o biraz zor :) Bursa - Ankaragücü - Eskişehirspor - Karşıyaka bunlar kolay kolay takımlarını bırakmayacak taraftarlar :)
Bursa'nın biri ne yapmaya çalıştığını anlatsın Allah aşkına. Sezon başında çok iyi giderken 1-2 hafta kaybedildi Samet hoca yollandı, Güvenç kurtar bu takım için hiçbirşey yapmadı kovulması doğru karar ama sezon başında iyi giden takımı bozan yönetim asıl suçlu olandır bana göre
eXcitinG
23.Aralık.2007, 23:53
Bursasporun başına sonradan görme adamLarı getirirsen böyLe oLur tabi. Stad doLuyor, taraftar dışarıdan ürünLere de iLgi gösteriyor birazcık para geLdi mi hemen yönetim parayı cebine indirme taktiğine gidiyor ve işLer sarpa sarıyor.
Bursanın başına doymuş ve FutboL dan anLayan adamLarın geLmesi gerek. Bir Hoffeinhaim başkanının yaptığı gibi. BiLmem anLatabiLdim mi.
KaPaLı
23.Aralık.2007, 23:59
Bursasporun başına sonradan görme adamLarı getirirsen böyLe oLur tabi. Stad doLuyor, taraftar dışarıdan ürünLere de iLgi gösteriyor birazcık para geLdi mi hemen yönetim parayı cebine indirme taktiğine gidiyor ve işLer sarpa sarıyor.
Bursanın başına doymuş ve FutboL dan anLayan adamLarın geLmesi gerek. Bir Hoffeinhaim başkanının yaptığı gibi. BiLmem anLatabiLdim mi.
Hayrettin abi öyle biri yok Türkiye'de. İlhan Cavcav yapıyodu oda artık hasta ve Gençlerbirliğinin düştüğü hal ortada. Turkcell Super Lig'te saysan futboldan anlayan başkan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Hepsi yaa şehrinde isim duyurmak için yada kendi reklamlarını yapmak için ordadır.
Anlamadıklarının en güzel örneği yapılan transferler. Anadolu takımları her sene 5 brezilyalı alır 5 brezilyalı yollar. Bu adamları nerden buldukları çok basit. Manager 1 maça gider ordan 4-5 futbolcu beğenir karşılıklı oynayan 2 takımdan. Onları kelepir fiyata alır Anadolu takımlarına önerir zaten futbolcu almak isteeyen takımlar hemen onları alır. Adı şanı duyulmamış oyuncularla dolmaya başlar kulup.
Melekovic
24.Aralık.2007, 00:02
Kankacım o dediğin çok zor İnegöl - Bursa arasında savaş var
öğrendiğim iyi oldu kankacım.bursaya geldiğimde İnegöl köfte istemeyeyim :D:D:D Göztepe'ye gidipte karşı yakaya nasıl gecerim sorusu sormak gibi olur :D:D:D
Bursayı yakan hep işler iyi durumda iken ortaya çıkan yönetimi.neyin peşindeler anlamış değilim ama hep Bursanın kötü olmasını istiyolar
eXcitinG
24.Aralık.2007, 00:03
Bu işte artık mafyaLaştı. Bir geLen diğer bir geLenin izLediği yoLdan tam gaz devam feLsefesi iLe gidiyor. Türkiye de ne adamlar var bu işi yapabiLecek ama çekiniyorLar bir şekiLde önLerinin kesiLeceğini biLiyorLar. Bursada biLe en basitinden bu takımı şahLandıracak kafaya oynatacak adam gibi yönetecek kişiLer var ama korkuLarından kıLLarını kıpırdatamıyorLar.
deniz.91
24.Aralık.2007, 00:46
Bursaspor kendi kendini yeyip bitiyo senelerdir halende devam ediyo
erdemzorer10
24.Aralık.2007, 04:28
Güvenç Kurtar ile devam edilmeyeceği gün gibi apaçık belliydi..Bursaspora savunma futbolu oynatmak taraftarın sindireceği bişey değildi..
KanaKe
24.Aralık.2007, 04:34
Birakmasa sasardim :D
Bordo61Mavi
24.Aralık.2007, 04:34
Guvenc Kurtar elindeki malzemeyi kullanamiyodu orda, Bursa yonetimi bu sefer daha iyi bi teknik adam bulsun