1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Güvenç Kurtar Bursa'yı Bıraktı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Güvenç Kurtar Bursa'yı Bıraktı

Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Güvenç Kurtar sezon ortasında Samet Aybaba ile Bursaspor'un yollarını ayırmasından sonra görevi başına getirilmişti. Trabzonspor karşısında takımın aldığı galibiyete rağmen tribünlerin protestosu, Sercan'ı oyuna geç sokması ve ilk 11'de düşünmemesi Kurtar'a yapılan eleştirilerin başında gelirken tecrübeli çalıştırıcı maç sonu yaptığı açıklamada kendini savunmuştu. Bu gerilim dindi gibi gözüküyordu ki ligde bir teknik direktör ayrılığı daha yaşandı

sporX

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bursaspor da işin ucunu kaçırdı iyice. Yazık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Güvenç Kurtarın takımları hep iyi gidiyor ancak takımı en iyi zamanında terk ediyor.(Bkz.Denizlispor)
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yıllardır ne doğru düzgün bir yönetim nede adam gibi bir hoca gelmedi şu takıma. Tek star tribün başka star yok ama o taraftarda nereye kadar dayanır bu çileye orası bilinmez. Düşünsenize Türkiyede hatta belki avrupada çok başarılı olmasına rağmen bu kadar vefakar traftarı olan kaç kulüp var? Yağmur, çamur, kar kış demeden Bank Asya liginde bile nerdeyse her maç dolu tribüne oynayan kaç takım var ?

Ne kulübe, ne futbolculara üzülüyorum Tek canımı sıkan şey bu şehir ve bu taraftar Bursaspordan daha iyisini hakediyor bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir İnegöl çıksa herkes Bursaspor'u bırakır zaten,taraftarını o kadar bıktırdılar

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kankacım o dediğin çok zor İnegöl - Bursa arasında savaş var

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bir İnegöl çıksa herkes Bursaspor'u bırakır zaten,taraftarını o kadar bıktırdılar
    Yok be abi o biraz zor Bursa - Ankaragücü - Eskişehirspor - Karşıyaka bunlar kolay kolay takımlarını bırakmayacak taraftarlar

Bursa'nın biri ne yapmaya çalıştığını anlatsın Allah aşkına. Sezon başında çok iyi giderken 1-2 hafta kaybedildi Samet hoca yollandı, Güvenç kurtar bu takım için hiçbirşey yapmadı kovulması doğru karar ama sezon başında iyi giden takımı bozan yönetim asıl suçlu olandır bana göre

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bursasporun başına sonradan görme adamLarı getirirsen böyLe oLur tabi. Stad doLuyor, taraftar dışarıdan ürünLere de iLgi gösteriyor birazcık para geLdi mi hemen yönetim parayı cebine indirme taktiğine gidiyor ve işLer sarpa sarıyor.

Bursanın başına doymuş ve FutboL dan anLayan adamLarın geLmesi gerek. Bir Hoffeinhaim başkanının yaptığı gibi. BiLmem anLatabiLdim mi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bursasporun başına sonradan görme adamLarı getirirsen böyLe oLur tabi. Stad doLuyor, taraftar dışarıdan ürünLere de iLgi gösteriyor birazcık para geLdi mi hemen yönetim parayı cebine indirme taktiğine gidiyor ve işLer sarpa sarıyor.

Bursanın başına doymuş ve FutboL dan anLayan adamLarın geLmesi gerek. Bir Hoffeinhaim başkanının yaptığı gibi. BiLmem anLatabiLdim mi.
    Hayrettin abi öyle biri yok Türkiye'de. İlhan Cavcav yapıyodu oda artık hasta ve Gençlerbirliğinin düştüğü hal ortada. Turkcell Super Lig'te saysan futboldan anlayan başkan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Hepsi yaa şehrinde isim duyurmak için yada kendi reklamlarını yapmak için ordadır.

Anlamadıklarının en güzel örneği yapılan transferler. Anadolu takımları her sene 5 brezilyalı alır 5 brezilyalı yollar. Bu adamları nerden buldukları çok basit. Manager 1 maça gider ordan 4-5 futbolcu beğenir karşılıklı oynayan 2 takımdan. Onları kelepir fiyata alır Anadolu takımlarına önerir zaten futbolcu almak isteeyen takımlar hemen onları alır. Adı şanı duyulmamış oyuncularla dolmaya başlar kulup.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kankacım o dediğin çok zor İnegöl - Bursa arasında savaş var
    öğrendiğim iyi oldu kankacım.bursaya geldiğimde İnegöl köfte istemeyeyim Göztepe'ye gidipte karşı yakaya nasıl gecerim sorusu sormak gibi olur

Bursayı yakan hep işler iyi durumda iken ortaya çıkan yönetimi.neyin peşindeler anlamış değilim ama hep Bursanın kötü olmasını istiyolar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu işte artık mafyaLaştı. Bir geLen diğer bir geLenin izLediği yoLdan tam gaz devam feLsefesi iLe gidiyor. Türkiye de ne adamlar var bu işi yapabiLecek ama çekiniyorLar bir şekiLde önLerinin kesiLeceğini biLiyorLar. Bursada biLe en basitinden bu takımı şahLandıracak kafaya oynatacak adam gibi yönetecek kişiLer var ama korkuLarından kıLLarını kıpırdatamıyorLar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bursaspor kendi kendini yeyip bitiyo senelerdir halende devam ediyo

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Güvenç Kurtar ile devam edilmeyeceği gün gibi apaçık belliydi..Bursaspora savunma futbolu oynatmak taraftarın sindireceği bişey değildi..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Birakmasa sasardim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Guvenc Kurtar elindeki malzemeyi kullanamiyodu orda, Bursa yonetimi bu sefer daha iyi bi teknik adam bulsun

Mesaj Yetkileri