View Full Version : the game has stopped working
darren1313
26.Aralık.2007, 07:09
merhaba
oyunda 4. sezonumdayim. continue'ya tikliyorum ve bi kac saniye sonra beni 'Football Manager 2009 has stopped working' uyarisiyla oyundan atiyor. bu bir kac sezon oncesinde de olmustu ancak oyuna tekrardan baslayinca ayni uyariyi vermemsti. ancak bu sefer kesinlikle oyun ilerlemiyor.
Vista kullaniyorum. patch 9.1.0 yuklu.
sebebi ya da cozumu ne olabilir bu sorunun?
BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2007, 07:33
Hata olarak sadece Football Manager 2009 has stopped working' yazısımı geliyor?
Eğer daha fazla şey yazıyorsa ekran görüntüsü koyarsan daha iyi olur.
darren1313
26.Aralık.2007, 07:38
Uyarinin altinda "a problem caused the program to stop working correctly. windows will close the program and notify you if a solution is available" diyor
"close program" secenegini veriyor. onu tiklayinca da masaustune geri donuyor. ve baska hic bir sey yok
BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2007, 07:55
Hatanızın aynısdan bu başlıkta bahsetmişler.
http://community.sigames.com/showthread.php?t=62398&highlight=stopped+working
Çözüm olarak DirectX SDK'nın güncel olup olmadığını sormuş fakat bunu uygulayan arkadaş sorunun çözülüp çözülmediğine dair cevap vermemiş.
Sende bir dene istersen.
Yanlız bu DirectX SDK 480MB büyüklüğünde bir dosya. ;)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=5493F76A-6D37-478D-BA17-28B1CCA4865A&displaylang=en
Ayrıca eğer oyuna sonradan forma, logo tarzı şeyler yüklediysen, bunları silerek çalıştırmayı dene.
Ek olarak 9.2.0'ı yükleyip denemenizi öneriyorum. ;)
darren1313
26.Aralık.2007, 08:02
tesekkurler. yuklicem ve calisip calismadigini yazarim
darren1313
26.Aralık.2007, 08:29
yok yukledim ve ise yaramadi. yine ayni hatayi ayni yerde veriyor.
acaba oyunu yeniden mi yuklesem diyorum?ancak kaydettigim oyunu da kaybetmek istemiyorum. bir de oyunun icinde cikan sifreyi bir kac defa daha kullanabliyorum degil mi?
BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2007, 18:37
9.2.0'ı yükledin mi?
Silip yeniden yüklemekte başka bir çözüm yolu olabilir. Silmeden önce sonradan yüklediğin logo, forma, kayıtlı oyun gibi şeylerin yedeğini al, http://deactivation.fm2009.softanchorinsight.com/ bu adresten aktivasyon kodunu deaktivite et ve tekrar kur.
Bir diğer ihtimalde kayıtlı oyunun hasar görmüş olabilir. Başka kayıtlı oyunlarda da aynı hata oluyor mu?
Addolorato
26.Aralık.2007, 19:46
Oyunu Silip Tekrar Yüklerseniz Kayıtlı Oyununuzu Kaybetmezsiniz Sanırım.
Bedlamite
26.Aralık.2007, 19:51
bana kalırsa oyunu kaldırıp tekrar kur ve save dosyanı tekrar çalıştırmayı dene oyunun çallışmasını saglayan dosyalar zarar görmüş olabilir
Melekovic
27.Aralık.2007, 00:26
Genelde görüntü ile alakalı.Display'den oyunu pencere moduna ayarlayıp oynarsan silmeye falan gerek kalmaz.yüksek çözünürlük çakışması oluyor genelde bazı ekran kartı sürümleri ile.Genelde pencere modundan oynamak ya da bilgisayarın için uygun çözünürlüğü seçenekler arasından bulmak sorunu çözüyor.