PDA

View Full Version : Zico CSKA Moskova'da!

TR.CaPTaiN
09.Ocak.2008, 23:11
http://img242.imageshack.us/img242/7753/zicotl3.jpg (http://imageshack.us)

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den ayrılan ve Özbekistan'ın Bunyodkor takımının başına geçen Brezilyalı teknik adam Arthur Zico, CSKA Moskova'nın yeni hocası oldu, Rus kulübü de yaptığı resmi açıklamayla haberi doğruladı!..

2008 Sezonu'nu 60 puanla şampiyon tamamlayan Rubin Kazan'ın ardından 59 puanla ikinci olan CSKA Moskova, geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den ayrılan ve Özbekistan'ın Bunyodkor takımının başına geçen Brezilyalı teknik adam Arthur Zico'yu göreve getirdi.

Globoesporte.com'a konuşan Brezilyalı teknik adam "Son detayları görüşmek üzere Moskova'ya gidiyorum" dedi. İlerleyen saatlerdeyse kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada Zico'nun takımın yeni hocası olduğu bildirildi.

Sezon hazırlıklarını yapmak üzere İsrail'e gidecek olan CSKA'da, son dönemde yaşanan olaylar sebebiyle kararsızlık hakim. Kendisine bu konuyla ilgili sorulan sorulara "Jerusalem'de savaş yok, ancak Gazze'deki durumun gidişatı kararımızda etkili olacak" sözleriyle yanıt veren Zico, kamp yeri hakkında çok önceden anlaşmalar yapıldığını ifade etti.

Ajansspor

Jesus_FB
09.Ocak.2008, 23:19
Insallah cok basarili olur

sakary Ali
09.Ocak.2008, 23:21
hayırlı olsun zico için..

a.arıcı-11
09.Ocak.2008, 23:49
Umarım CSKA'da başarılı olur ve ordan da Avrupa'nın büyük kulüplerine geçiş yapar.

Addolorato
09.Ocak.2008, 23:55
Bu adamı boşu boşuna gönderdiler Fenerbahçe'den. Umarım Başarılı Olur CSKA'da.

Bordo61Mavi
10.Ocak.2008, 00:34
Basari icin elinde malzeme var, bundan sonraki gorevi ya Chelsea dir yada Rusya milli takimi :)

scar face
10.Ocak.2008, 01:58
Zico babaya her sey yakısır umarım basarılı olur genc ve yetenekli oyuncuları var..

BaFraLı
10.Ocak.2008, 01:59
İnşl. başarılı olur.Hayırlı olsun (:

JunkChorn
10.Ocak.2008, 02:24
Çok başarılı olacak.Biz Avrupa'dan döneli aylar olmuşken ŞL'de onu izleyeceğiz önümüzdeki yıllarda.

The.Crow
10.Ocak.2008, 05:45
Kesin başarılı olacak.Zaten CSKA Zico'nun isteği doğrultusunda zaten kaliteli olan kadrosunu daha da kaliteli hale getirir. Seneye CL'de iyi sonuçları almaya başlar.

KaPaLı
10.Ocak.2008, 06:22
Gazzaev gibi bir hocayı gönderip Zicoyla sözleşme imzalamak ilginç geldi bana. Başarılı olur inş.

Universal
10.Ocak.2008, 06:58
CSKA taraftarı ve yönetimi, umarım bizim yaptığımız yanlışları yapmaz. Zico'ya zaman verilmesi gerekiyor. Bir Brezilya'lının, Rusya'ya alışması çok zor olacaktır. Eline iyi bir kadro verilirse CSKA ile büyük başarılar elde edebilir.

Tek korkum, Zico ismini kullanarak bu sezon sözleşmesi bitecek olan Deivid, Alex, Carlos gibi isimleri CSKA'ya alma ihtimali olabilir.

I3esiktas
10.Ocak.2008, 07:04
Zaman verilirse çok iyi bir hoca oldugu görüşündeyim.

El Comandante
10.Ocak.2008, 07:45
Gazzaev gibi bir hocayı gönderip Zicoyla sözleşme imzalamak ilginç geldi bana. Başarılı olur inş.

Gazzaev Shaktar'in basina gececekmis sezon sonunda,Lucescu bosa cikacak.Gazetecilere yeni haber cikti.(=

Alicanfmfan
10.Ocak.2008, 08:02
Herşey planlanmıs desene Baran.:D

GeNç KaRTaL
10.Ocak.2008, 22:12
Zico için çok iyi bir şans.Fenerbahçe ile yakaladığı başarılı performansı CSKA'dada sergileyebilirse -ki sergileyebilmesi için şartların uygun olduğunu düşünüyorum-kariyerinde çok önemli bir adım daha atacak Zico.Başarılı olması halinde bir sonraki durağı daha büyük bir kulüp olacaktır Avrupa'dan..

Muhammet Celik
18.Ocak.2008, 19:10
İnş. başarılı olur ama taktik ve taktik bilgisi özellikleri çok zayıf zaten disiplin sağlayamıyor ama boşuna CSKA Moscow, Gazzaev'i kovup yerine Zico'yu getirmez.