PDA

View Full Version : Oyunda Kaydetme v.s Sorunları

L.R.Adriano
16.Ocak.2008, 00:06
arkadaşlar ben oyunu defalarca silip baştan yüklememe rağmen bu sorunu çözemedim şimdi sizin yardımlarınızı bekliorum

arkadaşlar oyun gayet güzel ve sorunsuz giderken bir gün bi baktımki saveye basınca kayıt yapmıyor save as a basıorum yine kaydetmiyor tek kaydetme yolu auto save bekliycenki oto save çalışıp kayıt yapsın ayrıca yeni oyuncu transfer edeceğim zaman gelen onay penceresindede kabul ertele ve iptal seçeneklerinin hiçbirini seçemiyorum tıklıyorum ama tıklanmamış gibi duruyor walla sorun bendemi ben anlayamadım eğer sorumu anlyıp cevaplamak isteyen arkadaşlar warsa şimdiden çok teşekkür ediyorum

Crocodile1963
16.Ocak.2008, 00:10
Oyununuz korsan olduğundan bu hatayı alıyorsunuz...

Redrum
16.Ocak.2008, 00:44
Benim de korsan böyle bir sorun yok.

L.R.Adriano
16.Ocak.2008, 00:45
ama ne alakası warki daha önceden almıomda şimdimi alıyorum bide para birimi sürekli ben düzelttikçe arnavutluk leki olyor

peki düzeltmek için napabilrim acaba tabii orijinal al die saçma bi cevap olmasın çünkü orjinal........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Benim de korsan böyle bir sorun yok.

aynen dostum bu kadar korsan oyun oynadık bişi olmadıda şimdimi oluyor yani..

Redrum
16.Ocak.2008, 00:52
Senin sorunun şu ki, 9.2.0 patch kuruyorsun ve kırek yapıyorsun. Bence 9.2.0 patch falan kurmaya çalışma, onların kırekleri hatalı. Ancak böyle yardımcı olabilirim.

BeeTLeJuiCe
16.Ocak.2008, 01:33
Arkadaşlar açıklamış ben tekrer söyleyim.
Oyununuz korsan olduğu için ve hatalı kırek ile 9.2.0 kurduğunuz için bu hataları alıyorsunuz çözümünü sitemizde bulamazsınız. ;)

GMA'nın yolları taştan, korsan sen çıkardın beni baştan.