PDA

View Full Version : taktik sorunları

cris king
17.Ocak.2008, 03:18
yaa arkadaşlar oyuna 4-4-1-1 taktiği koymamışlar sinir oldum beşiktaşımın gerçek taktiği ona en benzeyen en yakın taktik 4-5-1 Standart delgadoyu öne alıp 4-4-1-1 yapıorum ama maç içinde delgado ve nobre(bobo) 2'şer oluyor ayrıca player ratings'e girdiğimndede futbolcuların yeri karışıyopr sağ bekde olması gereken sol açığa geçiyor sinir oldum ayrıca taktikde randuman vermiyor bi çözüm bilen varsa yardım etsin yada hazır işe yarayan randuman veren bi 4-4-1-1 taktiği olan varsa bana atsın lütfen...

HooijDonk07
17.Ocak.2008, 03:44
AMC nin ozeLLikleriyle oyna biraz belki istediğin olur yada takım taktike oturmamışdır biliyorum valla

muzoadux
17.Ocak.2008, 04:16
Arkadaşım taktik ekranında oyuncu talimatlarına gir ve her bir mevkideki oyuncunun oyun stilini yandaki düzenle sekmesinden ayarla bekini savunmacı mı yoksa winning mi oynatmak istiyorsun onu belirle yada amc ni playmaker yada targetman yapmak istiyorsun buradan o oyun stiline uygun özellik koy bir oyuncuyu Target man olarak göstermekle onun bu şekilde oynamasını sağlayamazsın oyuncu talimatlarında buna uygun değişiklği yapman gerekiyor.Ama sen teker teker ayarlarla oynama bu oyunun büsbütün bozar ordaki düzenle butonundan target man lık özelliklerini kullandır

El Barto
17.Ocak.2008, 04:34
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=476

İlgili forumu kullanın lütfen.