View Full Version : Saha Boyutlarını Değiştirmek
zeminn
20.Ocak.2008, 04:32
Arkadaşlar bi dertden çok çekiyorum. Hoffenheim de 2. sezonum ilk sezon 9uncu oldum medyanın tahmini 18di. Neyse 2. sezon iyi transferler yaptım ama saha boyutlarını dar kısa yapacağıma geniş kısa seçtim (kafasını duvara vuran smiley) işte görüntü bu şekilde
http://img124.imageshack.us/my.php?image=adszpw4.jpg
bunu değiştirmek mümkün mü ne yapsam bir çözüm bulamadım deplasmanda panter evimde kedi gibiyim kariyerim mahvoldu lütfen bi yardım.( yardımcı program warsa onu da kullanmaya razıyım)
muzoadux
20.Ocak.2008, 04:37
zuhaha kardeş o ne ya 10 adım adım atsan karşı kaleye gidersin :D Çözümü program olmadan yok diye biliyorum.Programlarlada olmuyacak şey yok
USHAKA
20.Ocak.2008, 04:40
Arada bana da maçlardan önce biri geliyor saha boyutlarını seçebilirsiniz diyor, ama ben nereden seçebileceğimi bulamıyorum :S
sezon basinda saha gorevlisi soruyor, bir dahaki sezon sorana kadar bu olculerde kaliyor.
Bordo61Mavi
20.Ocak.2008, 11:12
Ohoo buna taktik ayarlamakta baska dert olcak. Bu sezon medyanin tahmin ettigi yerde bitirirsen iyi valla :D
Sezon basini beklicen tekrar, saha gorevlisine maximum sececen
zeminn
20.Ocak.2008, 18:26
Ya yok takım deplasmanda süper oynuyo evde de durmadan berabere heahea :D işin kötüsü şimdi max seçmeyede korkuyorum, ya bütün ekranı kaplar hatta malum laptop ekranı küçük ekrandan falan taşar diye :D:D heaheahae
Not: 'Ağlanıcak halimize gülüyoruz' deyiminin sözlük anlamı yukarıda ki cümlelerle açıklanılabilir :D:D
futbolog37
20.Ocak.2008, 23:38
ben hep sezon başında standart ölçüleri seçiyorum.Taktikte uyduğu için sorun yaşamıyorum.
kocari
24.Ocak.2008, 07:54
Bende 2008 de başıma gelmişti up uzun seçmiştim sahayı hep kontra eymiştim .Editör ile düzeltmiştim ozaman .FM modifierdi sanırım
Farklı bişey anlatayım. Daha önceden serbestmiş bu olay.Büyük bir takım bir takımla maç yapacak , inanılmaz kanatları varmış takımın, saldırıyorlarmış kanatlardan .Oynayacağı takımın teknik direktörü kanatları bildiği için rakibin , sahayı 2 metre daraltmış ve tur atlamış durdurmuşlar rakibi. o yüzden bu standart getirilmiş .Maçtan bir gün önce çizgiler deiştirilmesin diye sene başında seçiliyor.
Not: sanırım aberdeen in başındayken alex ferguson celtic maçı öncesi yapmıştı