View Full Version : Kaleci Kondüsyonu
Suicider
02.Şubat.2008, 22:43
arkadaşlar geçen yaptığım bir maç karşı takımın as kalecisi sakat yedek kalecisinin kondüsyonu ise 64 tü profilinde hala iyileşmesine 4-5 gün var diyordu bana karşı oynadı bende sevindim bu kaleciye gol atarım diye fakat nasıl birşeyse adam %100 lük 3 tane pozisyonu çıkardı ve maçı 8 oranla bitirdi kalecilerin kondüsyonları bu kadar önemsiz mi ?
cess41
02.Şubat.2008, 23:12
Evet bende kalecim hafif sakat olduğunda maçta oynatıyorum ve normal performansını aynen devam ettiriyor,oraya buraya zıplıyo valla panter gibi :mrgreen: Kalecinin sakatlık durumu veya kondisyonu fazla dikkate alınmamış oyunda.
sentugo
03.Şubat.2008, 02:24
Bakınız Rüştü :D
King_91
03.Şubat.2008, 02:41
kalecilerin sakatlığı gerçekte de ( çok önemli olmadığı sürece ) kaleciyi o kadar fazla etkilemez zaten .
Suicider
03.Şubat.2008, 02:44
kalecilerin sakatlığı gerçekte de ( çok önemli olmadığı sürece ) kaleciyi o kadar fazla etkilemez zaten .
kardeş haklısın ama bu adamın daha 8 ratingli maçı yok sezon başından beri sakatken daha mı ii oynuo acaba :icon_biggrin:
baristayfur
03.Şubat.2008, 03:05
kardeş haklısın ama bu adamın daha 8 ratingli maçı yok sezon başından beri sakatken daha mı ii oynuo acaba :icon_biggrin:
Forvetlerinin beceriksizliği desek nasıl olur :D
sentugo
03.Şubat.2008, 05:43
Kaleci kondüsyonu aslında etkiliyor ya.. Bende etkiliyor açıkçası. Gerçi 3 tane kaleci alıyorum artık :D :D Diğer ikisi milli takıma çağırılıyor çünkü :D