View Full Version : Hacettepe - Eskişehirspor [ TSL 19. Hafta ]
eXcitinG
05.Şubat.2008, 19:34
http://img207.imageshack.us/img207/7730/75126703rg8.jpg
Aşk-ı Şehir
05.Şubat.2008, 19:52
Bizim için çok önemli bir maç. Son haftalarda iyi oynuyoruz. Hacettepe'yi yenersek ligde kalma yolunda çok önemli bir adım atmış oluruz. Defansta Vucko'nun bu hafta dönmesi iyi oldu. Malum El Saka bu maçta cezalı. Safet-Luka ikilisi bu maçı kolayca atlatır kanaatindeyim. Bir başka önemli nokta ise ileride Youla - Batuhan ikilisinin uyumu. İkisindende gol bekliyorum.:) Ve bu maçı zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum...
Dipnot: Hayrettin Abi yukarıdaki Eskişehirspor amblemi yanlıştır. Asıl Eskişehirspor amblemi aşağıdaki gibidir:
http://www.esesfan.com/resimeditoru/EK_Logo.jpg
garydelgadov
05.Şubat.2008, 19:58
Bu sezon Lige çıkan iki takımın mücadeLesi oLacak.Ancak Lige daha iyi adapte oLan taraf Es-es.Ayrıca BatugoL sayesinde sempatimi kazanan bir ekip.Es-Es kazanır BatugoL doubLe yapar.;p
CeNTeR_TR
06.Şubat.2008, 22:15
Hacettepe düştü gibi bence (: es-es'de çıkışta zaten bu maçı alamazlarsa geçen haftaki 6 golün hiçbi önemi yok bence (:
Süleyman Youla Eskişehirspor'u öne geçirdi.
Addolorato
07.Şubat.2008, 22:05
Bu sezon Lige çıkan iki takımın mücadeLesi oLacak.Ancak Lige daha iyi adapte oLan taraf Es-es.Ayrıca BatugoL sayesinde sempatimi kazanan bir ekip.Es-Es kazanır BatugoL doubLe yapar.;p
Hacettepe geçen senede bu ligdeydi. Gençlerbirliği Oftaş'dı isimleri.
Hacettepe 2-1 yapmış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BatuGol attı 2-2. Haydi Es Es :D
I3esiktas
07.Şubat.2008, 23:05
Batuhana bakya :D
Crocodile1963
07.Şubat.2008, 23:11
Hacettepe, Bursadan zor bela 1 puan almıştı bu puanın anlamlı olması için yenilmemeleri gerekiyordu. 6-1 in üzerine Eskişehirde rehavet vardı. Batuhan'ın gol atması Türk futbolu için sevindirici...
Aşk-ı Şehir
08.Şubat.2008, 19:59
2-2 bizim için iyidir. 16.ile aramızdaki fark 8'e çıktı. Yanlız hakem Kuddusi Müftüoğlu felaket bir maç yönetti iki takım adınada. Batugol'ün verilmeyen bir golü var. Yan hakem hatası. Ofsayt ile alakası yok. Youla'nın 44.dakikada Tolga tarafından düşürülmesi var penaltı ve son adam olduğu için kırmızı kart. Bizim golden önce Batugol topu elle alıyor önüne. Gözden kaçırmamalıydı. Yine bizim 2.golden önce Tayfun'un yaptığı net bir faul var. Onu da atlamış... Erman Toroğlu'nun dediği gibi Kuddusi Müftüoğlu'nu 3 ay dinlendirirler yine. 3 ay sonra yine bizim maça verirler...;)
Batugol - Kara Tatar (Youla:D) Müthiş bir ikili oldular. İnşallah böyle devam ederler. İlk golün asisti Batuhan'dan gol Youla'dan. 2.golde asist Youla'dan gol Batuhan'dan.:) 2.golden önce Youla'nın bir deparı var ki izlemeniz lazım.:) Usain Bolt mübarek.:n:
GodfatheR
08.Şubat.2008, 20:15
Batuhan formu çok sevindirici.Milli takım için çok önemli bir oyuncu olacaktır.Bana kalırsa Batuhan seneye Beşiktaş'da da direk oynaması lazım.Hatta takımı Batuhan'ın üstün kurması lazım.Bu benim nacizane görüşüm tabi :)
anilton
08.Şubat.2008, 21:25
Batuhan Karadeniz...
Akıl dolu asist ve beceri dolu bir gol...
Ligde toplam 4 kez(birisi Beşiktaş'ta) 11'de forma giydi ve bu maçların hepsinde golü var.Ligde 5 golü oldu...