View Full Version : kemal belgin
ernusal
28.Mart.2006, 15:38
kemal belgin ne biçim fenerli bu adamın yaptığını fanatik galatasaraylı yapmaz.her programda feneri yerden yere vuruyor aman bi açığını yakalayım diye uğraşıp duruyor.benim bildiğim kemal belgin kongre üyesi neden üyeliğini iptal etmiyorlar anlamış değilim yeter artık:mad: artı bu fenerbahçe yazarları kadar fenere zarar veren başka kimse yok galatasaray ve beşiktaş yazarlarına bakıyorum ne olursa olsun takımların hakkını sonuna kadar arıyorlar haksız olsalar bile ama fenerliler öylemi nasıl fenerbahçeyi kötülerim diye uğraşıyorlar:mad:
nart_susruko
28.Mart.2006, 18:01
bu fenerbahçe yazarları kadar fenere zarar veren başka kimse yok
yine aynı dalga...medyanın büyük bir çoğunluğu fb lehinde haber yapıyor...1-2 tane aksi görüş olunca veryansın başlıyor... :s:
medya=fb
gunners
28.Mart.2006, 22:54
yine aynı dalga...medyanın büyük bir çoğunluğu fb lehinde haber yapıyor...1-2 tane aksi görüş olunca veryansın başlıyor... :s:
medya=fb
sen dıkkatlı okumuyosun galıba yazarları..daum kadar elestırılen 6-0 yendıgı mac sonucu bılen elestırılıen bı takım daha var mı fb den baska...
francesco10
29.Mart.2006, 01:36
her camia da olur böyle tiplar kafana takma
bakınız; kazım kanat :D
koray_capello
29.Mart.2006, 03:45
her camia da olur böyle tiplar kafana takma
bakınız; kazım kanat :D
ve adnan aybaba:mad:
hee adnan bjk yi kötülediğinden değil ama rezil ettiğinden dolayı yazdım.
RoCCo_42
29.Mart.2006, 10:32
sen dıkkatlı okumuyosun galıba yazarları..daum kadar elestırılen 6-0 yendıgı mac sonucu bılen elestırılıen bı takım daha var mı fb den baska...
Kardes her lafına katılırım ama kusra bakma su 6-0'dan sonra bile eleştirildik demene kusra bakma ama gülerim ya ne eleştirilmesi dünyaları kazanmış gibi sevindi fb'li medya yapma gözünü seveyim ha söle dersen ayrı mesele mecaz olarak kullandım dersen tamam sözüm yok.
gunners
29.Mart.2006, 15:58
Kardes her lafına katılırım ama kusra bakma su 6-0'dan sonra bile eleştirildik demene kusra bakma ama gülerim ya ne eleştirilmesi dünyaları kazanmış gibi sevindi fb'li medya yapma gözünü seveyim ha söle dersen ayrı mesele mecaz olarak kullandım dersen tamam sözüm yok.
gs macını kastedmedım zaten genel olarak soyledım..mıllıyette erdogan senay var,,her mac sonrası mutlaka elestırlecek bısey buluo adam..6 atsak nıe 7 olmadı dıcek bı zıhnıyet..
RoCCo_42
29.Mart.2006, 18:14
Okey o zaman dogrudur bazı takımların belini her an bükmeye hazır bekliyen bazı spor yazarları var.
10_Osmanozc
29.Mart.2006, 21:12
galatasaray ve beşiktaş yazarlarına bakıyorum ne olursa olsun takımların hakkını sonuna kadar arıyorlar haksız olsalar bile
Senin medya anlayışın bu.Haksız olsalar bile haklarını arıyorlarmış.Yuh pes ayıp edep!
Kemal Belgin'in yorumlarını dikkatle takip ediyorum.Herşey güllük gülistanlık giderken o bazı şeyleri söylediğinde kötü gözüküyor tabii size.
TüMeR_yAğıZ
29.Mart.2006, 21:37
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
Burak Duran
30.Mart.2006, 17:04
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
katılmaktan başka şans bırakmadın bana :D
barahir
30.Mart.2006, 17:53
ya ben spor yazarı olara her adamı dinlemem şahsen. zatan her spor yazarını dinleseydik evin yolunu bulamazdık değilmi. benim dinlediklerim Rıdvan Dilmen var. Gürcan Bilgiç war Levent Tüzemen war ve bi de haşmet babaoğlu war. arasırada mehmet demirkol war tebii
Maymuncuk
30.Mart.2006, 18:22
kemal belgin ne biçim fenerli bu adamın yaptığını fanatik galatasaraylı yapmaz.her programda feneri yerden yere vuruyor aman bi açığını yakalayım diye uğraşıp duruyor.benim bildiğim kemal belgin kongre üyesi neden üyeliğini iptal etmiyorlar anlamış değilim yeter artık:mad: artı bu fenerbahçe yazarları kadar fenere zarar veren başka kimse yok galatasaray ve beşiktaş yazarlarına bakıyorum ne olursa olsun takımların hakkını sonuna kadar arıyorlar haksız olsalar bile ama fenerliler öylemi nasıl fenerbahçeyi kötülerim diye uğraşıyorlar:mad:
O zaman sana fanatik Fenerli olarak Rıdvan Dilmen veya Ercan Saatçi'yi gösteriyim :)
Veya Fenerli olup Feneri eleştiren Şansal Büyüka :)
Sir DEATH
30.Mart.2006, 21:19
Kemal Belgin her ne yazıyorda konuyu açan arkadaşı fıtık ediyorsa FB'nin selameti arkadaşın fıtık olma oranıyla doru bir orantı çizer. Tabii işler kötü giderken eleştirmek kolaydır.Aslolan ve de makbul olan işleyen düzende(her neşekilde olursa olsun) bozuk olan şeyleri gündeme getirmektir.
TüMeR_yAğıZ
30.Mart.2006, 22:51
O zaman sana fanatik Fenerli olarak Rıdvan Dilmen veya Ercan Saatçi'yi gösteriyim :)
Veya Fenerli olup Feneri eleştiren Şansal Büyüka :)
ya ercan saatçiyi bile spor yazarı yaptılar ya bu ülkede ne diyeyim ben :) adam şarkıcı oyuncu kaset yapımcısı yapmadığı iş kalmadı valla.
Maymuncuk
30.Mart.2006, 23:04
Anlamadığım konuda gazetede falan "takımımız" falan diyor ..Gitsin F.B. dergisinde yazarlık yapsın bence..Ve her maçtan sonra maçın adamını ilk üç fenerli oluyor..2 kere değişik görmüştüm bir kre maçına damı F.B. taraftarı yazmıştı bir kere de Hakem yazmıştı :)
mutlee
31.Mart.2006, 00:46
Fenerbahceli medya yoktur, Sansal buyuka bile Galatasaray sampiyon olacak diye iddia ya girmis.
Maymuncuk
31.Mart.2006, 00:49
Fenerbahceli medya yoktur, Sansal buyuka bile Galatasaray sampiyon olacak diye iddia ya girmis.
İlginç bir tez..
Burak Duran
31.Mart.2006, 01:07
komik :D:D yorumsuz
TüMeR_yAğıZ
31.Mart.2006, 02:08
kardeş yanlış anlamada bişey soracam sen türkiye'demi yaşıyorsun? :D
yoksa yurtdışındamı? :D
francesco10
31.Mart.2006, 02:13
bu da güsel :D
gunners
31.Mart.2006, 03:17
fenerbahce kadar elestırılen bı takım var mı ya turkıye de..madem medya basın fenerlı nıe her mac sonrası hep fener elestırılıyo??
ernusal
31.Mart.2006, 04:28
yaw ben fanatik falan değilim her yazarıda okumam ama kemal belgin önceden böyle değildi adam inanılmaz şekilde değişime uğradı.zati söylentilere göre aziz yıldırım bunun külüpteki para musluklarını kapamış o yüzden bu şekil eleştiri yapıyormuş...aslına bakarsak eleştiri denmez bunun yaptığına çamur atma desek daha ii olur bu adam futbol takımına değil yönetime saldırıyor... yaptığı haberlerin çoğu asılsız çıkıyor...
Seçkinn
31.Mart.2006, 06:00
yaw ben fanatik falan değilim her yazarıda okumam ama kemal belgin önceden böyle değildi adam inanılmaz şekilde değişime uğradı.zati söylentilere göre aziz yıldırım bunun külüpteki para musluklarını kapamış o yüzden bu şekil eleştiri yapıyormuş...aslına bakarsak eleştiri denmez bunun yaptığına çamur atma desek daha ii olur bu adam futbol takımına değil yönetime saldırıyor... yaptığı haberlerin çoğu asılsız çıkıyor...
Aziz Yıldırım kulüpteki para musluklarını kestiğinden mi yoksa Türk basınında en kolay tutunma yolunun sürekli polemik ve kaos yaratmak olmasından mı :confused:
partizans2005
31.Mart.2006, 12:55
onun kadar futboldan anlamayan bi adam gormedim
imperius
31.Mart.2006, 13:07
evet eskıden yıldırımın adamıydı ama sımdı oyle degil..alaettin metin etkısıyle yıldırım bunu sıldı defterden..2 seneden beri her hafta mutlaka feneri elestiriyo..ayrıca partizans2005!! futboldan sende anlamıosun pek galıba :)
meddah
31.Mart.2006, 19:06
Fenerbahçeli yazarlar arasında uzun zamandır "Kulübün adamları" ve "Kulübün adamları olmayanlar" diye bir gruplaşma var sanki..
Çünkü bir kısmı takım veya kulüp ne yaparsa yapsın eleştiriyor, diğer bir kısmı da yönetici, başkan, teknik direktör veya futbolcu ne halt yerse yesin savunuyor..
İşin daha da ilginci, bu iki kategori arasında gidip gelenlerin olması..
Kemal Belgin de, evet, futboldan anlamayan bir adam değildir ama bu son yazdığım sınıfa dahildir; eskiden daha makul bir adamdı..
BurakMania
31.Mart.2006, 19:20
ve adnan aybaba:mad:
hee adnan bjk yi kötülediğinden değil ama rezil ettiğinden dolayı yazdım.
Adnan Aybaba kimdir ya bir dönem sadece Samet Aybabanin kontenjanindan Besiktasta 3-5 mac sahaya yedek cikmis birisi ona kim gazi vermis sen iyi spor yazarisin diye hala anlamis degilim
Maymuncuk
31.Mart.2006, 19:29
Ya konuşmayı bilmiyor futbol yorumu nasıl yapcak..Ne dersin desin yanlış oluyor zaten kızarıyor kalıyor orada :)
imperius
31.Mart.2006, 20:01
ben telegolde adnan aybabaya yapılanları tasvıp etmıorum..dalga konusu oldu adam kucuk dusuruolar,,sabri ugan sana ılk sozu vermiorum cunku 20-30 saniye konusup sonra takılıosun konusamıosun dalan dedi..terbiyesizlik bu yaptıgı..madem konusamıo o zman cıkar programdan,,ayrıca adnan aybaba da kısılık sahınıyse ayrılır bu programdan her hafta adamı eziolar.
TüMeR_yAğıZ
31.Mart.2006, 20:21
ben telegolde adnan aybabaya yapılanları tasvıp etmıorum..dalga konusu oldu adam kucuk dusuruolar,,sabri ugan sana ılk sozu vermiorum cunku 20-30 saniye konusup sonra takılıosun konusamıosun dalan dedi..terbiyesizlik bu yaptıgı..madem konusamıo o zman cıkar programdan,,ayrıca adnan aybaba da kısılık sahınıyse ayrılır bu programdan her hafta adamı eziolar.
sana katılıyorum.
junior_gonzales
31.Mart.2006, 21:34
adnan aybabada çok zırvalıyor bence
gunners
31.Mart.2006, 21:39
bazen o serhat a saldırmak gelıo ıcımden..futbolun tanrısı sankı adam!!