Log in

View Full Version : Kartalspor - Sakaryaspor A.Ş.

Hugo
10.Şubat.2008, 23:53
http://www.bankasyabirincilig.com.tr/Avatars/Teams/M/kartalspor.gif Kartalspor - Sakaryaspor A.Ş. http://www.bankasyabirincilig.com.tr/Avatars/Teams/M/sakaryaspor.gif

LaigLeNoiR
11.Şubat.2008, 02:29
Sakaryaspor'un tamam mı devam mı maçlarından bir tanesi daha.

Kartalspor'da kötü gidişe Antep deplasmanında son verip galip gelmişti.Play-off iddaasını korumak ve ilerleyen haftalarda korkulu rüya görmemek için kazanmak zorunda.

Her iki takımında kazanması gereken maçtan bence beraberlik çıkar.

GodfatheR
11.Şubat.2008, 02:34
Daha çok kazanmak zorunda olan Sakarya'nın kazanacağına kazanıyorum.

Bekq
11.Şubat.2008, 02:51
Bu maça gitmeyi düşünüyorum arkadaşlarla.Hep destek tam destek.Kartal umarım bu maçı kazanır.

Kartalspor'un amacı ise Playofflara katılmak değil küme düşmemektir.Birçok oyuncusunu kaybetti.Öncelikli hedef küme düşmemek.:)

LaigLeNoiR
11.Şubat.2008, 03:04
Kesinlikle bencede düşmemek hedef ancak şu anki konum itibariyle alacağı puanlara göre play-off bile olabilir.Bu yüzden içerideki bu maçı kesinlikle kazanmalılar.Ancak karşılarındaki rakibin de hedefi ortada ve daha ciddi.

Eğer Sakarya kazanırsa Kartalspor' için de çanlar ciddi ciddi çalacak.Ardından gidilecek deplasman maçı da var onu da unutmamak lazım.

sakary Ali
11.Şubat.2008, 03:20
Mutlaka kazanmamız gereken bir maç..Geçen hafta erciyesi yendik bu haftada kartal maçından galip gelip seri yakalamak istiyoruz.Bunu başaracağımıza inanıyorum.Özgürcan gene 2-3 tane atar kazanan taraf biz oluruz.

Bekq
11.Şubat.2008, 03:23
Mutlaka kazanmamız gereken bir maç..Geçen hafta erciyesi yendik bu haftada kartal maçından galip gelip seri yakalamak istiyoruz.Bunu başaracağımıza inanıyorum.Özgürcan gene 2-3 tane atar kazanan taraf biz oluruz.
Öyle bir konuştunki sanki Özgürcan bir Messi.Sakaryaspor'da Barça.:D:D

sakary Ali
11.Şubat.2008, 03:29
Öyle bir konuştunki sanki Özgürcan bir Messi.Sakaryaspor'da Barça.:D:D
Özgürcan Messi değil Eto'o:D

Ayrıca Sakaryaspor kartalsporu yenecek bir kapasiteye sahip..Bu konuda abartmadım

Bekq
11.Şubat.2008, 03:34
Özgürcan Messi değil Eto'o:D

Ayrıca Sakaryaspor kartalsporu yenecek bir kapasiteye sahip..Bu konuda abartmadım
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1388117&postcount=4

Sakaryaspor Kartalspor'u değilde önce bir diğer rakiplerini yensin.;;)Amacım Sakaryaspor'u küçük düşürmek değil.Sadece olan şeyleri söylüyorum Ali.:)

sakary Ali
11.Şubat.2008, 03:41
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1388117&postcount=4

Sakaryaspor Kartalspor'u değilde önce bir diğer rakiplerini yensin.;;)Amacım Sakaryaspor'u küçük düşürmek değil.Sadece olan şeyleri söylüyorum Ali.:)

Biz ilk yarı çok kötü bir performans sergileyip bu kadar gerilere düştük.İkinci yarıya bir çok transfer yapıp çıktık.Ama ilk maçta kendi sahamızda Antep Bldye ağır kaybettik o maçta bir şanssızlık oldu uyumsuzluk diyelim fakat sonra gidip Diyarbakırı diyarbakırda yendik daha sonra adanada adanayı ezmemize rağmen 1-0 kaybetik son olarak erciyesi yendik.iyi bir futbol oynuyoruz son haftalarda. iyi bir futbolcu kadrosuna sahibiz ben sakaryaspora güveniyorum dedim..

Bekq
11.Şubat.2008, 03:44
Biz ilk yarı çok kötü bir performans sergileyip bu kadar gerilere düştük.İkinci yarıya bir çok transfer yapıp çıktık.Ama ilk maçta kendi sahamızda Antep Bldye ağır kaybettik o maçta bir şanssızlık oldu uyumsuzluk diyelim fakat sonra gidip Diyarbakırı diyarbakırda yendik daha sonra adanada adanayı ezmemize rağmen 1-0 kaybetik son olarak erciyesi yendik.iyi bir futbol oynuyoruz son haftalarda. iyi bir futbolcu kadrosuna sahibiz ben sakaryaspora güveniyorum dedim..
Umarım küme düşmezler.Ama puan kaybetmeden tüm maçlarını kazanmaları lazım.Kartalspor maçı dışında Sakaryasporu destekleyeceğim.:D

GodfatheR
11.Şubat.2008, 04:05
Umarım küme düşmezler.Ama puan kaybetmeden tüm maçlarını kazanmaları lazım.Kartalspor maçı dışında Sakaryasporu destekleyeceğim.:D

abartma istersen kalan tüm maçlarını kazansa play-off a kalır SAKARYA.

Hugo
11.Şubat.2008, 04:08
Bu maça gitmeyi düşünüyorum arkadaşlarla.Hep destek tam destek.Kartal umarım bu maçı kazanır.

Kartalspor'un amacı ise Playofflara katılmak değil küme düşmemektir.Birçok oyuncusunu kaybetti.Öncelikli hedef küme düşmemek.:)

Yok yahu. iyi takviyeler yaptı Kartal. Oğuz dağlaroğlu ve Kürşat gibi 1.lig tecrübesi olan oyuncuları aldı. Umut kekilli de var forvette.
Bu maça benim de gitme ihtimalim var. Dersaneden erken çıkabilirsen maçtayım :p

Bekq
11.Şubat.2008, 05:19
Yok yahu. iyi takviyeler yaptı Kartal. Oğuz dağlaroğlu ve Kürşat gibi 1.lig tecrübesi olan oyuncuları aldı. Umut kekilli de var forvette.
Bu maça benim de gitme ihtimalim var. Dersaneden erken çıkabilirsen maçtayım :p
Hangi tribündesin.:)

sakary Ali
15.Şubat.2008, 22:16
Dakika 70 gol yok..

sakary Ali
15.Şubat.2008, 22:42
Maç başladıgı gibi bitti..

LaigLeNoiR
15.Şubat.2008, 23:04
Sakaryaspor'un tamam mı devam mı maçlarından bir tanesi daha.

Kartalspor'da kötü gidişe Antep deplasmanında son verip galip gelmişti.Play-off iddaasını korumak ve ilerleyen haftalarda korkulu rüya görmemek için kazanmak zorunda.

Her iki takımında kazanması gereken maçtan bence beraberlik çıkar.

Tam da tahmin ettiğim gibi...