1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Kartalspor - Sakaryaspor A.Ş.

Default Kartalspor - Sakaryaspor A.Ş.

Kartalspor - Sakaryaspor A.Ş.
    Last edited by Hugo : 10.Şubat.2009 at 17:50

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sakaryaspor'un tamam mı devam mı maçlarından bir tanesi daha.

Kartalspor'da kötü gidişe Antep deplasmanında son verip galip gelmişti.Play-off iddaasını korumak ve ilerleyen haftalarda korkulu rüya görmemek için kazanmak zorunda.

Her iki takımında kazanması gereken maçtan bence beraberlik çıkar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Daha çok kazanmak zorunda olan Sakarya'nın kazanacağına kazanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maça gitmeyi düşünüyorum arkadaşlarla.Hep destek tam destek.Kartal umarım bu maçı kazanır.

Kartalspor'un amacı ise Playofflara katılmak değil küme düşmemektir.Birçok oyuncusunu kaybetti.Öncelikli hedef küme düşmemek.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kesinlikle bencede düşmemek hedef ancak şu anki konum itibariyle alacağı puanlara göre play-off bile olabilir.Bu yüzden içerideki bu maçı kesinlikle kazanmalılar.Ancak karşılarındaki rakibin de hedefi ortada ve daha ciddi.

Eğer Sakarya kazanırsa Kartalspor' için de çanlar ciddi ciddi çalacak.Ardından gidilecek deplasman maçı da var onu da unutmamak lazım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

sakary Ali Misafir

Mutlaka kazanmamız gereken bir maç..Geçen hafta erciyesi yendik bu haftada kartal maçından galip gelip seri yakalamak istiyoruz.Bunu başaracağımıza inanıyorum.Özgürcan gene 2-3 tane atar kazanan taraf biz oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Mutlaka kazanmamız gereken bir maç..Geçen hafta erciyesi yendik bu haftada kartal maçından galip gelip seri yakalamak istiyoruz.Bunu başaracağımıza inanıyorum.Özgürcan gene 2-3 tane atar kazanan taraf biz oluruz.
    Öyle bir konuştunki sanki Özgürcan bir Messi.Sakaryaspor'da Barça.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Öyle bir konuştunki sanki Özgürcan bir Messi.Sakaryaspor'da Barça.
    Özgürcan Messi değil Eto'o

Ayrıca Sakaryaspor kartalsporu yenecek bir kapasiteye sahip..Bu konuda abartmadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özgürcan Messi değil Eto'o

Ayrıca Sakaryaspor kartalsporu yenecek bir kapasiteye sahip..Bu konuda abartmadım
    http://forum.turksportal.net/vb/show...17&postcount=4

Sakaryaspor Kartalspor'u değilde önce bir diğer rakiplerini yensin.Amacım Sakaryaspor'u küçük düşürmek değil.Sadece olan şeyleri söylüyorum Ali.

sakary Ali Misafir

http://forum.turksportal.net/vb/show...17&postcount=4

Sakaryaspor Kartalspor'u değilde önce bir diğer rakiplerini yensin.Amacım Sakaryaspor'u küçük düşürmek değil.Sadece olan şeyleri söylüyorum Ali.
    Biz ilk yarı çok kötü bir performans sergileyip bu kadar gerilere düştük.İkinci yarıya bir çok transfer yapıp çıktık.Ama ilk maçta kendi sahamızda Antep Bldye ağır kaybettik o maçta bir şanssızlık oldu uyumsuzluk diyelim fakat sonra gidip Diyarbakırı diyarbakırda yendik daha sonra adanada adanayı ezmemize rağmen 1-0 kaybetik son olarak erciyesi yendik.iyi bir futbol oynuyoruz son haftalarda. iyi bir futbolcu kadrosuna sahibiz ben sakaryaspora güveniyorum dedim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz ilk yarı çok kötü bir performans sergileyip bu kadar gerilere düştük.İkinci yarıya bir çok transfer yapıp çıktık.Ama ilk maçta kendi sahamızda Antep Bldye ağır kaybettik o maçta bir şanssızlık oldu uyumsuzluk diyelim fakat sonra gidip Diyarbakırı diyarbakırda yendik daha sonra adanada adanayı ezmemize rağmen 1-0 kaybetik son olarak erciyesi yendik.iyi bir futbol oynuyoruz son haftalarda. iyi bir futbolcu kadrosuna sahibiz ben sakaryaspora güveniyorum dedim..
    Umarım küme düşmezler.Ama puan kaybetmeden tüm maçlarını kazanmaları lazım.Kartalspor maçı dışında Sakaryasporu destekleyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Umarım küme düşmezler.Ama puan kaybetmeden tüm maçlarını kazanmaları lazım.Kartalspor maçı dışında Sakaryasporu destekleyeceğim.
    abartma istersen kalan tüm maçlarını kazansa play-off a kalır SAKARYA.

Bu maça gitmeyi düşünüyorum arkadaşlarla.Hep destek tam destek.Kartal umarım bu maçı kazanır.

Kartalspor'un amacı ise Playofflara katılmak değil küme düşmemektir.Birçok oyuncusunu kaybetti.Öncelikli hedef küme düşmemek.
    Yok yahu. iyi takviyeler yaptı Kartal. Oğuz dağlaroğlu ve Kürşat gibi 1.lig tecrübesi olan oyuncuları aldı. Umut kekilli de var forvette.
    Bu maça benim de gitme ihtimalim var. Dersaneden erken çıkabilirsen maçtayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Yok yahu. iyi takviyeler yaptı Kartal. Oğuz dağlaroğlu ve Kürşat gibi 1.lig tecrübesi olan oyuncuları aldı. Umut kekilli de var forvette.
    Bu maça benim de gitme ihtimalim var. Dersaneden erken çıkabilirsen maçtayım
    Hangi tribündesin.

sakary Ali Misafir

Dakika 70 gol yok..

sakary Ali Misafir

Maç başladıgı gibi bitti..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sakaryaspor'un tamam mı devam mı maçlarından bir tanesi daha.

Kartalspor'da kötü gidişe Antep deplasmanında son verip galip gelmişti.Play-off iddaasını korumak ve ilerleyen haftalarda korkulu rüya görmemek için kazanmak zorunda.

Her iki takımında kazanması gereken maçtan bence beraberlik çıkar.
    Tam da tahmin ettiğim gibi...

Mesaj Yetkileri