View Full Version : Trabzonspor - GaLatasaray [ TSL 24. Hafta ]
eXcitinG
12.Mart.2008, 06:35
http://img238.yukle.tc/images/94369.JPG (http://www.yukle.tc)
Alicanfmfan
12.Mart.2008, 06:43
İnşAllah güzel bir oyun ve 3 puan ile döneriz :)
JunkChorn
12.Mart.2008, 13:11
Bugün oynanan maçtan sonra Trabzonspor puan almaya biraz daha yakın.
Trabzonspor
12.Mart.2008, 18:49
Zevkli bir mücadele bizleri bekliyor.İyi olan kazansın.GS Hamburg maçı ertesinde yorgun gelecek ve defanstaki eksikleri onlara deavantaj olarak görünüyor son 3 haftada 6 puan kaybettik bunlar iç sahada olduğu için dikkat çekti bu puanları kaybetmeiş olsak 5 puan öndeydik ama hala zirvenin bir adım gerisindeyiz.Bu maçı kaybedersek tam anlamıyla yarıştan kopmuş olmucaz ama büyük yara almış olacaz.Mutlak 3 puan almalıyız.
Suicider
12.Mart.2008, 18:52
takımımız çok yorgun arda çok yoruldu oynasa bile pek bir verim alabilceğimizi zanetmiyorum defans desen ne olucak bilmiyorum şu anki şartlar düşünüldüğünde üzülerek söylüyorum trabzon en az beraberlik koparıcak gibi duruyor
Crocodile1963
12.Mart.2008, 19:04
Çok çekişmeli ve bence çok gollü geçeceği kesin tabii ki G.Ünal ve U.Bulut'un performansına bağlı. Galatasaray öne geçerse çatlak sesler tribünden yüksellebilir. Zevkli bir karşılaşma olması dileğiyle. . .
Belgorth
14.Mart.2008, 18:47
Bence çok gollü bir maç olmayacak bu maç. Yorgun ve defansif yönden yaralı bir Galatasaray ile kaybederse oluşacak baskı nedeniyle kaynamaya başlayacak olan bir Trabzonspor olacak sahada ve her iki takım da yüksek oranda kontrollü futbolu seçecektir. Açıkcası çok da zevkli bir maç beklemiyorum ben.
Bülent hoca bu maçta Kewell'da olmadığından taktiksel bir değişiklik yapabilir ve 4-3-3 dizilişine yakın bir 4-3-1-2 oynatabilir takımı. Orta saha üçlüsünü Barış, Ayhan ve Arda; ileri üçlüyü de Lincoln, Baros ve Ümit Karan şeklinde kurarsa Trabzonspor'u çok tedirgin edecek bir takımla çıkmış olur ki kazanmaya en yakın çıkartabileceği takım da benim görüşüme göre budur.
Dediğim gibi çok zevkli bir maç olmasını beklemiyorum ancak tüm temennim Galatasaray'ımın kazanması yönünde.
Nedvedmania
14.Mart.2008, 19:03
Rüyamda 4-1 Kaybediyorduk. Umarım tersi çıkar :)
Belgorth
14.Mart.2008, 19:18
Rüyamda 4-1 Kaybediyorduk. Umarım tersi çıkar :)
Aman hocam, ağzını hayra aç :)
Nocna Mora
14.Mart.2008, 19:25
Bence maçı 3-2 Galatasaray son dakika golüyle kazanacak :D İçime dogdu :)
tarikko
14.Mart.2008, 21:07
inş. berabere biterde gs altımızda kalır ts ile puan farkı açılmaz 2 puan olur !!
RoSeSHaH
14.Mart.2008, 21:47
Alırız maçı, kimse kuşku duymasın. Sabri sağ kanatta oynarsa, iyi performans bekliyorum ondan.
Fener ve Trabzon altımızda kalır bugün alacağımız galibiyet ile.
mustafa35
14.Mart.2008, 22:37
Gönlüm beraberlikten yana. :)
Emurafu
14.Mart.2008, 23:13
Muhtemel Onbirimiz !!!
---------Sanctis---------
Sabri-Emre-Hakan-Volkan
Barış-MGüven-Ayhan-Arda
---------Lincoln----------
---------Baros----------
Ortasahamız iyi olursa defansda hata yapmayız..Mehmet-Barış-Ayhan defansa çok sık yardım edecektir..
RoSeSHaH
14.Mart.2008, 23:18
Sabri açıkta oynasın, Barış yada Serkan geride kalsın daha iyi.
Emurafu
14.Mart.2008, 23:24
Sabri açıkta oynasın, Barış yada Serkan geride kalsın daha iyi.
Dün akşam bu kadroyu vermişlerdi..Barış ve Sabri birbirinin açıgını kapatlrlar..Sabri'den tek istedigm düzgün orta:icon_surprised:
sertanbaba
15.Mart.2008, 00:28
Galatasaray'ın şansı yok ama yenilmeyede bilirler.
Lucas Neill
15.Mart.2008, 00:34
Lİncoln oynamıyomuş galiba demin yanlış duymadıysam Ntv'de öle dediler...
batuhanry
15.Mart.2008, 00:38
Lİncoln oynamıyomuş galiba demin yanlış duymadıysam Ntv'de öle dediler...
Aman ya sakat değilse, bir kadro dışılık durum olmasın. Herkese ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz..
CeSC FaBReGaS
15.Mart.2008, 00:49
Bu maçta bence risk olabilir ama Semih Kaya'yı denemeli Bülent Hoca.İlk 11'de olmasa bile oyuna sonradan girmeli.
PesimiSTyLa
15.Mart.2008, 00:56
Sanctis
Sabri - Emre - Hakan - Volkan
Barış - M.Güven - Ayhan - Arda
Baros - Ümit
İlk 11 bu. Lincoln yedek.
Emurafu
15.Mart.2008, 00:57
Bahri Havadir'in Haldun Ustunel'den aktardigina gore:
Lincoln'un ilk 11'de olmamasinin sebebi Hamburg macinda cikarken takindigi tavir mis. Kendisine 30.000 euro para cezasi verilmis. Bu ve benzeri hareketlerin tekrarinda ceza katlanarak artacakmis..
Desenize telegol yine yanıldı..Dün akşam Galatasaray Lincoln'e ceza veremez falan diyorlardı..Bülent Hocamızın Arkasındayız..
El Comandante
15.Mart.2008, 01:12
Bülent Hoca medyanin gazina geldi. Lincoln mutlaka oynatilmaliydi. Bu dönem de birlik, beraberlik ruhu olmasi gerekiyor.
Kaldi ki Kewell yok, Lincoln yok. Kim Ümit ile Baros'u besleyecek, Arda'dan baska?
Mehmet Güven'de olupta, benim göremedigim sey nedir ? Bunu cok merak ediyorum. Hadi Lincoln'ü oynatmadin. Bari Hasan Sas veya Sabri'yi cek sag kanada. Baris-Ayhan ikilisini oynat göbekte. Serkan Kurtulus'u cek sag beke. Adam Bursaspor macinda harika oynadi, bu macta kadro da degil ! Kim kadro da ? Mehmet Güven !!!
Bakalim, nasil bir performans gösterecek takim ...
ya tutarsa diye çıkarılmış bir takım gibi duruyor.
tarikko
15.Mart.2008, 01:22
trabzondada yattaranin yerine alanzinho olacak yattara gripmis 18de yok !!!!!
Trabzonspor
15.Mart.2008, 01:23
Yuh Yattara yoksa biz bu maçoı alamayız
Emurafu
15.Mart.2008, 01:24
Ümit Karan'da artık patlama yapsın..
El Comandante
15.Mart.2008, 01:29
Madem Lincoln'e ceza vereceksin, onu Istanbul'da birak. Yaninda oturtarak, ona ceza verecegini sanmak, büyük sacmaliktir. Isin düstü mü Lincoln'e alirsin oyuna, bakalim o adam nasil performans sergileyecek ondan sonra ? Onun yerine Mehmet Güven kazmasini oynatiyorsun, adamin tabi ki morali bozulur.
Hamburg macinda da oyundan cikarken elestirisi bu yüzdendi. Yerine aldigi adam Mehmet Güven oldugu icin ve Lincoln Mehmet'in takima katki saglayamayacagini bildigi icin sinirlendi. Hakli da adam !
Bu Mehmet'e, Sabri'ye verilen sanslar Özgürcan'a, Oguz'a, Yaser'e, Serkan Kurtulus'a verilseydi, bunlar coktan takim da as oyuncu konumunda olmuslardi.
Ama ne yazikki bizim takim da oynayabilmek icin, abilerinin yardimi olmasi lazim.
Arkan saglam olacak ...
CeSC FaBReGaS
15.Mart.2008, 01:29
Ümit Karan'dan patlama beklemek bence çok mantıksız.Ümit bu sezon görünen o ki fiziki olarak çökmüş durumda.Bana göre Ümit artık tek yarılık bir oyuncuymuş gibi duruyor.
bySilver
15.Mart.2008, 01:30
Yattara yok mu ?
tarikko
15.Mart.2008, 01:46
Yattara yok mu ?
yok arkadasim grip oldugu icin alanzinho oynayacak ...
Trabzonspor
15.Mart.2008, 02:07
TRABZONSPOR
1 Sylva
18 Tayfun
4 Song
16 Egemen
3 Cale
25 Alanzinho
5 Hüseyin
8 Selçuk
30 Colman
10 Umut
9 Gökhan
YEDEKLER
35 Onur
85 Ferhat
61 Barış
6 Ceyhun
14 Isaac
23 Giray
30 Serkan
GALATASARAY
26 De Sanctis
55 Sabri
21 Emre Aşık
22 Hakan
74 Volkan
8 Barış
87 Mehmet Güven
18 Ayhan
66 Arda
99 Ümit
15 Baros
YEDEKLER
54 Orkun
10 Lincoln
11 Hasan Şaş
17 Yaser
23 Serkan
28 Semih Kaya
60 Alparslan
Bu maçtan galip çıkmaz
Gangstaa
15.Mart.2008, 02:13
Lincoln'ü küstürecekler yine.Çok yanlış bir kadro.Perşembe günü Hamburg maçında Lincoln'e ihtiyacımız varken adamı küstürmek,demoralize etmek büyük hata.Ayrıca bu Mehmet Güven neden oynatılıyor anlamıyorum.Maça gelirsek 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum.Özellikle 2.yarıda Hasan ve Baros'tan gol bekliyorum :)
Varonil
15.Mart.2008, 02:16
İddaa'da beraberliğe verdim.Maçın kadrolarına da bakınca bu tercihimin beni yanıltmayacağını düşünüyorum.Bu maçtan kazanan çıkmaz gibi geliyor bana.
nannar
15.Mart.2008, 02:22
Alanzinho attı ...
1-0 Trabzon
Varonil
15.Mart.2008, 02:24
Alanzinho gerçekten güzel bir gol attı.Bakalım ilerleyen dakikalarda neler olacak.
El Comandante
15.Mart.2008, 02:25
Al iste! Sabri'nin hatasindan, yedik golü.
Bordo61Mavi
15.Mart.2008, 02:28
Guzel bi gol atildi, cimbom forveti lincolnsuz cok etkili olamaz.
Arda ya fazla top gostermeseler keske, en cekindigim futbolcu
tarikko
15.Mart.2008, 02:30
alanzinho muthis atti gercekten gsnin cevirmesi zor bnce bulent hoca yanlis yapti !!!
Trabzonspor
15.Mart.2008, 02:32
Stat ışıklarındaki sorun giderildi ve maç 7 dakikalık bir aradan sonra tekrar başladı.
Nedvedmania
15.Mart.2008, 02:34
Gooooool Milan BarosSsssSsssŞŞŞŞŞŞ
LadroN
15.Mart.2008, 02:35
hey yavrum be buyuksen sen barossssssssssss milan barossssssssssssssssssssssssssss
El Comandante
15.Mart.2008, 02:38
Aferin Arda !
Helal olsun sana Baros !
BeeTLeJuiCe
15.Mart.2008, 02:38
Golden Önce MEhmet Güven faul yaptı sanırım. Tartışmalı bir gol.
Gangstaa
15.Mart.2008, 02:39
Baros'tan bekliyodum attı sıra Hasan'da :D
nannar
15.Mart.2008, 02:40
Spiker de öyle dedi...faul olabilir ama ben izlemiyorum maçı...çok dondugu için radrodan dinliyorum...
1-1. Arda'nın payı gene büyük. :)
Maçın kaderini belliki hakem belirleyecek..
Bordo61Mavi
15.Mart.2008, 02:42
Guzel bi gol atildi, cimbom forveti lincolnsuz cok etkili olamaz.
Arda ya fazla top gostermeseler keske, en cekindigim futbolcu
Bosuna cekinmiyoruz ;)
ve ayrica canli anlatimda bi sey komigime gitti :D
19'http://www.sporx.com/live2/20090315_trabzonspor_galatasaray/images/ball.gifGol Gol Baros Baros 19' Trabzonspor bu dakikaya kadar savunmada iyi bir görüntü çiziyor...
PesimiSTyLa
15.Mart.2008, 02:43
Mac önü Alanzinhonun oynayacagını duyunca msnden bi arkadasa , "şimdiye kadar kendisini gösteremedi şimdi bize kesin gol atar" dedim. Attı adam. Arda da atar demiştim. İnşallah o da çıkar :)
Trabzonspor
15.Mart.2008, 02:46
Hekm yine gözlerinin önündeki faulü vermemiş sanırım
Şu türkiyede bir maçdada doru düzgün bir yönetim olsun maçlarda bu nedir ya ne bize nede onlara hata yapılsın adil olsalar yeter ya
IcedEarth
15.Mart.2008, 02:51
Bu maç üst bitecek, başka yolu yok bu işin :zuhaha
Şu maçta sağ açıkta Hasan Şaş'ı oynatmak çok mu zordu Bülent Kaptan? Mehmet Güven sevdası sende de mi başladı...
Çok atak yemeye başladık, dikkat etmek gerek. Gol geliyorum diyor resmen...
BeeTLeJuiCe
15.Mart.2008, 03:10
Gökhan Ünal'ın Emre Aşık ile 39. dakikadaki pozisyonu bence penaltıydı.
Ayrıca Egemen'in sarı kart gördüğü pozisyonda bence haksızdı. Egemen'in Arda'ya herhangi bir müdahalesini göremedim ben. Sanki Ayhan orda yanlışlıkla birşey yaptı gibi.
Arda beyefendinin dokunulmazlığı var heralde.Alanzinho düşünce atma oluyor o düşünce faul oluyor.Bu hakem tarafını belli etmiştir.Adnan Polat şimdide tahkime gitsin..
Bordo61Mavi
15.Mart.2008, 03:13
Arda beyefendinin dokunulmazlığı var heralde.Alanzinho düşünce atma oluyor o düşünce faul oluyor.Bu hakem tarafını belli etmiştir.Adnan Polat şimdide tahkime gitsin..
Hem$o daha mac bitmedi simdiden konu dagilmasin ;)
Bordo61Mavi
15.Mart.2008, 16:16
Galatasarayli arkadaslar alinmasin ama YUNUS beyin futbol anlayisi nasil biseydir.
Mehmet daha ne yapsaydi Alanzinho ya faul olmasi icin, butun oyuncularimiz ileri dogru cikiyolar faul calincagini zannetikleri icin ama yok, 5 metre uzaginda olan faulu gormuyor. Ve devaminda gol yiyoruz.
Tabi o pasi atan Arda yida tebrik etmek lazim, bana gore en iyi Turk futbolcu Hamit Altintop ile beraber
Ayrica bizim taraftarlarimizada bi kac sozum var, birakin tayfunu artik. Ne yapsa yaranamicak. Yattarayi hic yuhlamiyorlar, adam nedense hep boyle onemli maclarda yok olu veriyor.
http://www.holigan.com.tr/NewsVideo.php?videos_id=1566
Burda Ersun hocaya laf eden adamida (ustunde forma yok, atki yok nerden geldiyse ickilide heralde) kiniyorum, Arda yida tebrik ederim herzaman delikanli adam oldugunu gosteriyor. Video nun sonunda bi adam ( bana gore daha 10 yasindaki cocuk) macin hakeminin ucaginin dusmesi icin beddua yapior, ya bu taraftarlar maca dahi gelmesin. LUTFEN
Derbi heyecanında bir maç olmadı. Trabzonspor aynı pozisyonlarla gene kaçırdı, gene kaçırdı.
Biz bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik.
Beraberlik aldık, en azından mağlubiyet almadık. Mutluyuz.
Bu hafta Sivasspor - Beşiktaş - Fenerbahçe'ye yaradı.
eXcitinG
15.Mart.2008, 17:16
Yaser`e veriLen kırmızı kadar bu kadar basit oLamaz. Adam dirsek atmadı ki yahu. Sadece adamı arkasına aLmaya çaLışıyordu. Diresek atıcak oLsa adam yere düşer, kaLkamazdı.
Tatsız, tutsuz bir maçtı. OLdukça çok hata vardı. İki tarafta kazanabiLirdi ama hakemLerin oyundan çok önpLanda oLmaLarı artık iyice tadı,tuzu kaçırıyor.
Trabzonspor
15.Mart.2008, 20:52
Maça çok iyi başladık 1 golüde bulduk ve ışıklar söndü oyun soğudu ve hakem gözünün önündeki faulü vermedi ve golll neden doru düzgün maç yönetilmaz bu ülkede ya sora elle kesilen bi pozisyon oldu.
Ş u stadın ışıkları olayına sinir olmaya başladım bu nedir ya öncedende böle oluyordu ne güzel düzelmişti böyle şeyler ama yine oldu.
61.dk olaylarınıda artık yapmasak daha iyi ya hep o dakkadan sora gol yiyoruz bu nasıl işttir ya.
Hayrettn abi orda bence kırmızı doğru dirsek vurdu gecektende.Adamı arkasına almaya çalışırken kolarını açıp arkaya doğru sallamanın manası ne ?
Aalanzinhpo FM'de abartılmşı demişti biri ban msnde ama bence hiç abartılmamış gördük neler yapabileceiğini 1 gol 1 asist iyi futbol GS'nin golunden önce bıle 3 çalım attı düşürdüler sora.Ezdik ama yine alamdık FB maçındada böle olmuştu.
Buda maç istatistikleri.
Gol: Trabzonspor: 2 – Galatasaray: 2
Toplam Şut: Trabzonspor: 17 - Galatasaray: 8
İsabetli Şut: Trabzonspor: 6 - Galatasaray: 4
İsabetli Orta: Trabzonspor: 7 - Galatasaray: 0
Faul: Trabzonspor: 19 - Galatasaray: 17
Korner: Trabzonspor: 4 - Galatasaray: 1
Ofsayt: Trabzonspor: 1 - Galatasaray: 0
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 55 - Galatasaray:% 45
PesimiSTyLa
15.Mart.2008, 20:52
Gökhan Ünal'ın Emre Aşık ile 39. dakikadaki pozisyonu bence penaltıydı.
Ayrıca Egemen'in sarı kart gördüğü pozisyonda bence haksızdı. Egemen'in Arda'ya herhangi bir müdahalesini göremedim ben. Sanki Ayhan orda yanlışlıkla birşey yaptı gibi.
Naptın yahu? Emre ile gökhanın pozisyonu nasıl pen olur :D
Egemenin pozisyonu dediğin ardayı 3 kişinin sıkıştırıp, en sonunda egemenin ardanın dizine savurdugu tekme sanırım mista. Bence de sarı degil o pozisyon. Direk kırmızı. Pozisyona iyi bakalım. En son egemen ardanın sol dizine doğru tekmeyi savuruyor. topla alakası yok.
İlk golde mehmetin hareketi faul. Egemen atılmalıydı bana göre. Yaserin kartı ucuz olabilir ama bi müdahale var. Ama yine de adama sorarlar, böyle bir harekete kırmızı veriyorsun, egemenin tekmesine sarı veriyorsun. Yaserle egemenin pozisyonuna da zaten bakarsak egemen sag ayagı ile arkadan yaserin sag bileğine basıyor. ama hakem onu görmüyor.
Ardanın dokunulmazlığı falan da yok. Macta yedigi tekmelerin haddi hesabı yok. En sonunda da dizi delindi zaten el insaf!
Bu kadar eksiğe ragmen kaybetmememiz iyi oldu ama galibiyeti kacıran tarafta biz olduk. Saglık olsun.
eXcitinG
15.Mart.2008, 21:13
FM de ALanzinho bu özeLLikLeri haketmiyor diyen bendim. Yinede bu tezimde ısrar ediyorum. Bir maç iLe üst seviyeye geLinmez. Tamam kumaş iyi, potansiyeL var ama süper bir yıLdız değiL, yıLdız da değiL.
Trabzonspor
15.Mart.2008, 21:40
Bu kadar eksiğe ragmen kaybetmememiz iyi oldu ama galibiyeti kacıran tarafta biz olduk. Saglık olsun.
Emre yok artık bunuda dedin ya yani yok artık diyorum.Hekmin vermediği pozisyondan gol bul maç boyunca tehlikeli 2-3 pozisyonun olsun daha iyi oynayan üstün oynayan TS olsun sen biz kaçırdık de
PesimiSTyLa
15.Mart.2008, 21:46
Onu oyuna göre söylemedim ki zaten. son anlara 2-1 önde girip golü yedik. Kaçırdık işte. Bir de bu kadar eksik ve Barosun vurusunda egemenin çıkardıgı top haricinde pozisyonumuz olmadan kacırdık. Burada benim söylemim degil; Tsnin oyununu sorgulaman lazım senin. 123456 eksikle Gs yi sahanda yenemiyorsan; sampiyonluktan bahsetmeyeceksin.
Trabzonspor
15.Mart.2008, 21:50
FM de ALanzinho bu özeLLikLeri haketmiyor diyen bendim. Yinede bu tezimde ısrar ediyorum. Bir maç iLe üst seviyeye geLinmez. Tamam kumaş iyi, potansiyeL var ama süper bir yıLdız değiL, yıLdız da değiL.
Hayrettin abi örnek verirsek ilk geldiğinde Lincol'de iyi bir performans koymuyordu ortaya ama soradan takıma alıştıktan ortama alıştıktan sonra yada sistemlere alıştıktan sonra daha iyi oynamaya daha verimli olmaya başladı henüz alanzinho hakkında karara varmak için çok erken haklısın 1 maçla kimse yuıldız olmaz ama daha yeni yeni alışmaya başlamış bir isim geleçek maçlarda nasıl olduğunu hep birlikte izlicez.Ayrıca kumaşı iyi seninde deiğin gibi süper yıldız değil ama yıldız adayı.
Alanzinhonun Trabzonspor dergisine yaptğığ açıklamalarda gedeflerinden birininde Brezilya milli takımına katılmak olduğunu söylediBunun olma ihtimali çok az ama bence alıştığı zaman takıma çok katkısı olcak bir isim olacak
Takım dün akşam iyi oynadı pozisyon buldu gol buldu Colmanın golüde çok güzeldi.Artık forvetlerimizdede düzelse daha iyi maçlar çıkaracaz ama forvetler suskun.Yattara grip dendi ama inşallah öyledir başka sorunlar yoktur.O takıma katıldığı zaman sitemiiz 4-2-3-1 olmalı kesinlikle Alanzinho takıma dahil olmalı artık en azından Umuttan veya Gökhandan daha verimli olabilir.
.....................tony..................
Serkan...Song..........Egemen.....Cale
...........Selçuk...........Hüseyin..........
Yattara............Colman............Alanzinho
...................Gökhan(Umut).................
Bu şekilde olup Selçuk ileri geir oynamalı,Hüseyinde defansta emniyet sübabı olarak kalmalı ve bekler ileri çıkarak kanatlara yardımcı olduğunda çok daha iyi olur 4-4-2den bence ben FM'de bunu oynuyorum.Gerçekle fm bir olmaz ama GS'de bunu oynuyordu Sikibbe varken
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Onu oyuna göre söylemedim ki zaten. son anlara 2-1 önde girip golü yedik. Kaçırdık işte. Bir de bu kadar eksik ve Barosun vurusunda egemenin çıkardıgı top haricinde pozisyonumuz olmadan kacırdık. Burada benim söylemim degil; Tsnin oyununu sorgulaman lazım senin. 123456 eksikle Gs yi sahanda yenemiyorsan; sampiyonluktan bahsetmeyeceksin.
Hakem o faulü vermiş olsaydı maç çok farklı olucaktı ama bi kerede hatasız maç yönetse hakemler kafamı kıracam zaten neyse uzatmanın bir nalamı yok.Tamam siz oynadınız sizin hakkınızdı haklısın.
PesimiSTyLa
15.Mart.2008, 21:57
Hakem o faulu vermeseydi, hakem egemeni atsaydı. sanki tek taraflı sizin alehinize calıştı :)
eXcitinG
15.Mart.2008, 22:22
Yahu gencecik arkadaşLarsınız, 10 yaşında ki mahaLLe araLarında tartışan çocukLardan farkınız yok. Yahu tamam bırakın, o verseydi, bu verseydi iLe oLmuyor bu işLer biLiyorsunuz. Uzatmanın bir anLamı ve gereği yok :)
Trabzonspor
15.Mart.2008, 22:28
Yahu gencecik arkadaşLarsınız, 10 yaşında ki mahaLLe araLarında tartışan çocukLardan farkınız yok. Yahu tamam bırakın, o verseydi, bu verseydi iLe oLmuyor bu işLer biLiyorsunuz. Uzatmanın bir anLamı ve gereği yok :)
Bende öle dedim abi işte :D
Nocna Mora
15.Mart.2008, 22:43
Bence Bülent kaptan ile bu iş yürümez. İyi oyuncuydu anlarım saydı duyarım ama asla iyi bir hoca değil umarım oluır o başka mesela ama su an için yeterli değil, sadece motive etmekle olmuyor bu işler aynı şekilde Hagi'de iyi oyuncuydu ama o kadar iyi bir teknik direktör değil, ayrıca Bülent hoca çok tecrübesiz. Bazılarınız ne kadar çok arkandayız desede bence bu takımın zararına taktiksel olarak belirlediği bir şey yok bülent hoca'Nın skibbe sistemi ile oynuyor hala galatasaray hiç bir şey olmayacak bülent kaptan'dan sene sonu da büyük ihtimalle 4-5. bitireceğiz..
Nedvedmania
15.Mart.2008, 22:54
Bu hakem futboldan anlamıyor. Futbolun faulsüz olduğunu zannediyor. Faul verdimide kırmızı kartla cezalandırıyor.
puskas
15.Mart.2008, 22:58
bence trabzon 1 puan bile alamzdi bizden gercekci olalim o kirmizi cikmasa gs zorda olsa alacakti.3 puani kapip dönecekti evine bu bir gercek.hakem daha cok gsyi yakti.tamam trabzon kötu oynadi demiyoruz ama gs 3 puani alip dönerdi.hakem engelledi.
PesimiSTyLa
15.Mart.2008, 22:59
Bülent Korkmaz napsın? Skibbenin bıraktığı enkazı aldı. Çıktığı maclarda maglubiyet almadık. Trabzona, Hamburga 10 kişi oynadık yenilmedik. Skibbe varken sivas karsısında 10 kişi başımıza ne geldiğini de biliyoruz. Alıştınız tabi hemen teknik direktör yollamaya. Kimi alıyoruz şimdi ?
El Comandante
15.Mart.2008, 23:06
Bülent Korkmaz'in sonuna kadar arkasindayiz, yillarca bizim kulüpte kalmasini istiyoruz. Ama bu demek degildir ki, dünkü yanlislarini görmezden gelecegiz.
Mehmet Güven'in Lincoln'ün yerine oynamasi cok cok hatali bir karardi. Nitekim de Mehmet Güven futbolcu olmadigini dün bir kez daha gösterdi bütün herkese.
Lincoln konusunda dün yaptim yorumumu zaten.
Madem Lincoln'e ceza vereceksin, onu Istanbul'da birak. Yaninda oturtarak, ona ceza verecegini sanmak, büyük sacmaliktir. Isin düstü mü Lincoln'e alirsin oyuna, bakalim o adam nasil performans sergileyecek ondan sonra ? Onun yerine Mehmet Güven kazmasini oynatiyorsun, adamin tabi ki morali bozulur.
Hamburg macinda da oyundan cikarken elestirisi bu yüzdendi. Yerine aldigi adam Mehmet Güven oldugu icin ve Lincoln Mehmet'in takima katki saglayamayacagini bildigi icin sinirlendi. Hakli da adam !
Dün cok cok iyi oynamadik. Ama bu kadar eksikle, Trabzon deplasmaninda 1 puan almak iyidir bence. Sampiyonluk yarisindan kopmus degiliz.
Hakem konusunda yorum bile yapmak istemiyorum, o kadar rezalet yönetti ki maci, macin temposunu düsürdü. Yaser'in gördügü kirmizi kart komikti. Macin genelinde 2 takimin da aleyhine kararlar verdi. Dengeyi saglayacam diye, macin icine etti resmen.
Nocna Mora
16.Mart.2008, 00:10
Skibbe'den önce gelmiş olsaydı ben yine bir sistemi olduğunu düşünmüyorum. Kaptandır saygı duyarım ama iyi bir teknik direktör değil ayrıca bahsettiğin şey alican motive etmektir ki bu skibbe'de yoktu ama sadece motive etmekle bir lig 1. bitirilmez ve ya uefa alınmaz
Skibbe'den önce gelmiş olsaydı ben yine bir sistemi olduğunu düşünmüyorum. Kaptandır saygı duyarım ama iyi bir teknik direktör değil ayrıca bahsettiğin şey alican motive etmektir ki bu skibbe'de yoktu ama sadece motive etmekle bir lig 1. bitirilmez ve ya uefa alınmazSen ne kadar iyi bir teknik direktör olursan ol, herşeyin başı motive etmekten geçer :)
Nocna Mora
16.Mart.2008, 00:38
Motivasyondan sonrası olmazsa da hiç bir şey olmaz ama ;) bülent hoca da öyle motive var gerisi yok :)
Eray Dengiz
16.Mart.2008, 01:50
Bence Bülent kaptan ile bu iş yürümez. İyi oyuncuydu anlarım saydı duyarım ama asla iyi bir hoca değil umarım oluır o başka mesela ama su an için yeterli değil, sadece motive etmekle olmuyor bu işler aynı şekilde Hagi'de iyi oyuncuydu ama o kadar iyi bir teknik direktör değil, ayrıca Bülent hoca çok tecrübesiz. Bazılarınız ne kadar çok arkandayız desede bence bu takımın zararına taktiksel olarak belirlediği bir şey yok bülent hoca'Nın skibbe sistemi ile oynuyor hala galatasaray hiç bir şey olmayacak bülent kaptan'dan sene sonu da büyük ihtimalle 4-5. bitireceğiz..
2 maçtır takip ediyorum hep Bülent hocayla bu işler olmaz diyosun da bunu neye göre söylüyosun merak ediyorum açıkçası. neden biliyo musun?
çünkü Bülent hocanın takımın başında sahaya çıktığı toplam maç 5, 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı, takıma şuan kim gelirse gelsin en fazla 4 galibiyet alabilirdi ki neden dersen çünkü yepyeni bir ortam, yepyeni bir taktik, oyun anlayışı, farklı sistem vs. diye devam eder bu ve sonuçta oynanan oyun ortada Skibbe'nin son 5-6 sıkıcı maçının üzerine adam gibi topu kontrol edebilen, defans olmamasına rağmen yine de mücadele edebilen bir takım var. Haa diyebilirsin Bülent hocanın ne katkısı var şuan takıma, tabi ki de hiçbir katkısı yok zaten olmasını da bekleme bak yukarıda yazdım toplam 5 maç olmuş bu yüzden işte...lütfen olaylara böyle bakmayın hele bir durun sezon sonu gelsin dediğin gibi 4-5. bitiririz o zaman bu eleştirileri yaparsın.
son olarak, Fatih hoca bu takımın başına geldiğinde az çok hepimiz geçmişte ne gibi başarısı vardı diye biliyorduk peki sonuç ne oldu yine az çok hepimiz biliyoruz. o zaman dediğim gibi biraz bekleyelim bakalım olur mu olmaz mı göreceğiz ama bu dediklerini söylebilmen için inan çok erken...
Hamburg macinda da oyundan cikarken elestirisi bu yüzdendi. Yerine aldigi adam Mehmet Güven oldugu icin ve Lincoln Mehmet'in takima katki saglayamayacagini bildigi icin sinirlendi. Hakli da adam
bana kalırsa Lincoln'u İstanbul'da bırakarak daha büyük hata yapardı çünkü bütün maç boyunca yanında oturtturdu ve şuan ne olursa olsun sana ihtiyacım yok dedi. ben Arda'nın yerine oyuna girer dememe rağmen girmedi ve bana kalırsa aklı başına geldi sanki. boşu boşuna gelmiş gibi oldu yani ben böyle düşünüyorum en azından.
Addolorato
16.Mart.2008, 02:14
Norveç liginimi takip ediyorsunuz yoksa 2. devreden itibaren olan Trabzon maçlarına bakarakmı böyle bir sonuca vardınız ?
CeNTeR_TR
16.Mart.2008, 02:19
[B] Yaser'in gördügü kirmizi kart komikti.[B]
Yapma Baran O harekette direk adamın boğazına BENCE kasti oLan bir hareket var bu pozisyon futboLda fauL oLmaLı çünkü rugby de biLe 10 dakika ceza aLıyor o yüzden tekrar yineliyorum bence fauLdu :)
Maçın yorumuna geLince hakem bazı konuLarda berbattı.Galatasaray tam kadro değildi sıkıntı yaşadılar bizim için iyi bir sonuç oldu..
PesimiSTyLa
16.Mart.2008, 02:19
Taylanın üstüne varmayın. Teknik direktörlüğü fmdeki kadar kolay sanıyor kardesimiz.
Alicanfmfan
16.Mart.2008, 02:21
Milli takıma adam çağırılırken çirkefliğin göz önüne alınmadığı belli Egemen'e özel bişey olduğunu sanmıyorum.
Avrupa'da bu tür hareketleri el , kol dirsek çalısırsa çok kırmızı yer birde iyi bir futbolcu olsa attıgımız ikinci gole bakın orada ne kadar komik hatalar yaptı.
LaigLeNoiR
16.Mart.2008, 02:39
Beşiktaş ve Sivasspor'un istediği sonuç buydu.İşimize geldi. Güzel ve zevkli bir maç izledik.
Yaser'e çıkan kartın ağır olduğunu düşünüyorum.
Onurap
16.Mart.2008, 23:28
Egemen milli takıma niye gidemediğini anlamıştır umarım..Song(barosa yaptığı müdahale sarı değil kırmızıydı 100 gollük şans) ve egemen oyundan atılmalıydı.
Yasere gösterilen kırmızı çok komik gerçekten..
Lehımıze olan tek hata golden önce alanzınhoya faul yapılmasıydı..