Trabzonspor Kazanır
Berabere Biter
GaLatasaray Kazanır
İnşAllah güzel bir oyun ve 3 puan ile döneriz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bugün oynanan maçtan sonra Trabzonspor puan almaya biraz daha yakın.
Zevkli bir mücadele bizleri bekliyor.İyi olan kazansın.GS Hamburg maçı ertesinde yorgun gelecek ve defanstaki eksikleri onlara deavantaj olarak görünüyor son 3 haftada 6 puan kaybettik bunlar iç sahada olduğu için dikkat çekti bu puanları kaybetmeiş olsak 5 puan öndeydik ama hala zirvenin bir adım gerisindeyiz.Bu maçı kaybedersek tam anlamıyla yarıştan kopmuş olmucaz ama büyük yara almış olacaz.Mutlak 3 puan almalıyız.
takımımız çok yorgun arda çok yoruldu oynasa bile pek bir verim alabilceğimizi zanetmiyorum defans desen ne olucak bilmiyorum şu anki şartlar düşünüldüğünde üzülerek söylüyorum trabzon en az beraberlik koparıcak gibi duruyor
Çok çekişmeli ve bence çok gollü geçeceği kesin tabii ki G.Ünal ve U.Bulut'un performansına bağlı. Galatasaray öne geçerse çatlak sesler tribünden yüksellebilir. Zevkli bir karşılaşma olması dileğiyle. . .
Bence çok gollü bir maç olmayacak bu maç. Yorgun ve defansif yönden yaralı bir Galatasaray ile kaybederse oluşacak baskı nedeniyle kaynamaya başlayacak olan bir Trabzonspor olacak sahada ve her iki takım da yüksek oranda kontrollü futbolu seçecektir. Açıkcası çok da zevkli bir maç beklemiyorum ben.
Bülent hoca bu maçta Kewell'da olmadığından taktiksel bir değişiklik yapabilir ve 4-3-3 dizilişine yakın bir 4-3-1-2 oynatabilir takımı. Orta saha üçlüsünü Barış, Ayhan ve Arda; ileri üçlüyü de Lincoln, Baros ve Ümit Karan şeklinde kurarsa Trabzonspor'u çok tedirgin edecek bir takımla çıkmış olur ki kazanmaya en yakın çıkartabileceği takım da benim görüşüme göre budur.
Dediğim gibi çok zevkli bir maç olmasını beklemiyorum ancak tüm temennim Galatasaray'ımın kazanması yönünde.
Rüyamda 4-1 Kaybediyorduk. Umarım tersi çıkar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence maçı 3-2 Galatasaray son dakika golüyle kazanacakİçime dogdu
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
inş. berabere biterde gs altımızda kalır ts ile puan farkı açılmaz 2 puan olur !!
Alırız maçı, kimse kuşku duymasın. Sabri sağ kanatta oynarsa, iyi performans bekliyorum ondan.
Fener ve Trabzon altımızda kalır bugün alacağımız galibiyet ile.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Gönlüm beraberlikten yana.![]()
Muhtemel Onbirimiz !!!
---------Sanctis---------
Sabri-Emre-Hakan-Volkan
Barış-MGüven-Ayhan-Arda
---------Lincoln----------
---------Baros----------
Ortasahamız iyi olursa defansda hata yapmayız..Mehmet-Barış-Ayhan defansa çok sık yardım edecektir..
Sabri açıkta oynasın, Barış yada Serkan geride kalsın daha iyi.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Galatasaray'ın şansı yok ama yenilmeyede bilirler.
Lİncoln oynamıyomuş galiba demin yanlış duymadıysam Ntv'de öle dediler...
Bu maçta bence risk olabilir ama Semih Kaya'yı denemeli Bülent Hoca.İlk 11'de olmasa bile oyuna sonradan girmeli.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Sanctis
Sabri - Emre - Hakan - Volkan
Barış - M.Güven - Ayhan - Arda
Baros - Ümit
İlk 11 bu. Lincoln yedek.
Desenize telegol yine yanıldı..Dün akşam Galatasaray Lincoln'e ceza veremez falan diyorlardı..Bülent Hocamızın Arkasındayız..Bahri Havadir'in Haldun Ustunel'den aktardigina gore:
Lincoln'un ilk 11'de olmamasinin sebebi Hamburg macinda cikarken takindigi tavir mis. Kendisine 30.000 euro para cezasi verilmis. Bu ve benzeri hareketlerin tekrarinda ceza katlanarak artacakmis..
Last edited by Emurafu : 15.Mart.2009 at 19:10
Bülent Hoca medyanin gazina geldi. Lincoln mutlaka oynatilmaliydi. Bu dönem de birlik, beraberlik ruhu olmasi gerekiyor.
Kaldi ki Kewell yok, Lincoln yok. Kim Ümit ile Baros'u besleyecek, Arda'dan baska?
Mehmet Güven'de olupta, benim göremedigim sey nedir ? Bunu cok merak ediyorum. Hadi Lincoln'ü oynatmadin. Bari Hasan Sas veya Sabri'yi cek sag kanada. Baris-Ayhan ikilisini oynat göbekte. Serkan Kurtulus'u cek sag beke. Adam Bursaspor macinda harika oynadi, bu macta kadro da degil ! Kim kadro da ? Mehmet Güven !!!
Bakalim, nasil bir performans gösterecek takim ...
ya tutarsa diye çıkarılmış bir takım gibi duruyor.
trabzondada yattaranin yerine alanzinho olacak yattara gripmis 18de yok !!!!!
Yuh Yattara yoksa biz bu maçoı alamayız
Ümit Karan'da artık patlama yapsın..
Madem Lincoln'e ceza vereceksin, onu Istanbul'da birak. Yaninda oturtarak, ona ceza verecegini sanmak, büyük sacmaliktir. Isin düstü mü Lincoln'e alirsin oyuna, bakalim o adam nasil performans sergileyecek ondan sonra ? Onun yerine Mehmet Güven kazmasini oynatiyorsun, adamin tabi ki morali bozulur.
Hamburg macinda da oyundan cikarken elestirisi bu yüzdendi. Yerine aldigi adam Mehmet Güven oldugu icin ve Lincoln Mehmet'in takima katki saglayamayacagini bildigi icin sinirlendi. Hakli da adam !
Bu Mehmet'e, Sabri'ye verilen sanslar Özgürcan'a, Oguz'a, Yaser'e, Serkan Kurtulus'a verilseydi, bunlar coktan takim da as oyuncu konumunda olmuslardi.
Ama ne yazikki bizim takim da oynayabilmek icin, abilerinin yardimi olmasi lazim.
Arkan saglam olacak ...
Ümit Karan'dan patlama beklemek bence çok mantıksız.Ümit bu sezon görünen o ki fiziki olarak çökmüş durumda.Bana göre Ümit artık tek yarılık bir oyuncuymuş gibi duruyor.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Yattara yok mu ?