Log in

View Full Version : Galatasaray - Hamburg SV | UEFA Kupası 4. Tur 2. Maç

goosfraba
16.Mart.2008, 20:34
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:ZZHSTkZWT2C_6M:http://www.ajansspor.com/resim/galatasaray_logo.jpg (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.ajansspor.com/resim/galatasaray_logo.jpg&imgrefurl=http://www.ajansspor.com/basketbol/tbl/h/20081230/galatasaraydan_taraftara_cagri.html&usg=__tLAB8DZCJHK8Iy2acF5A5ZeYLJM=&h=234&w=315&sz=8&hl=tr&start=7&um=1&tbnid=ZZHSTkZWT2C_6M:&tbnh=87&tbnw=117&prev=/images%3Fq%3Dgalatasaray%2Blogo%26hl%3Dtr%26um%3D1 ) V http://tbn1.google.com/images?q=tbn:BRIJC6gH05h2hM:http://3.bp.blogspot.com/_o3Pu7je179A/SVIMmbsNyFI/AAAAAAAAJCM/GitXX3JtLxg/s400/HamburgerSV.gif (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_o3Pu7je179A/SVIMmbsNyFI/AAAAAAAAJCM/GitXX3JtLxg/s400/HamburgerSV.gif&imgrefurl=http://vliegendenederlander.blogspot.com/2008/12/en-kt-10-arma.html&usg=__VxH7Emj9t_6dm4R9cQlZVg5ONH0=&h=285&w=400&sz=3&hl=tr&start=1&um=1&tbnid=BRIJC6gH05h2hM:&tbnh=88&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dhamburg%2Bsv%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26um% 3D1)

Hakem : Pedro GARCİA
Tarih : 19.03.2009 21.30
Yer : ALİ SAMİ YEN

Aşk-ı Şehir
16.Mart.2008, 20:40
Zor maç. Ama Galatasaray zoru sever. Göründüğü üzere takım UEFA'da ki zafere çok inanmış. Bu yüzden Galatasaray eksikleri olmasına rağmen alacaktır maçı ve turu...

PesimiSTyLa
16.Mart.2008, 20:51
Bi aksilik olurda yenilirsek Umutun siteden uzaklastırılmasını talep ediyorum :zuhaha Ben totem yapiyordum konuları açıp, hiç yenilmemiştik :n:
Şaka bi yana tabi.

Eksiklerimiz var ama rakibinde eksikleri var. Trachowski ve Petric oynayamayacakmış. ilk maçtan 1-1 ile dönmemiz büyük avantaj. Seyircimizin müthiş desteği ile ceyrek finale çıkarız diye düşünüyorum. Allah utandırmasın.

Nedvedmania
16.Mart.2008, 21:13
Hamburg'da Trochowski şoku

Cottbus karşısında sakatlanan Hamburg'un yıldızı Trochowski Ali Sami Yen'e ayak basamayabilir.

Hamburg'da Piotr Trochowski şoku yaşanıyor. Energie Cottbus maçında sakatlanan orta saha yıldızının durumu bilinmiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hamburg'un doktoru Oliver Dierk, "Piotr'un perşembe günü sahaya çıkıp çıkamayacağı bilinmezliğini koruyor" dedi.

Galatasaray ile oynanan UEFA kupası dördüncü tur ilk karşılaşmasında oynadığı futbolla dikkaç çeken Alman maestro, milli takımın da formasını giyiyor.

Cottbus karşısında sakatlanan Petric'siz sahaya çıkacak Hamburg'un dinamosunun oynayıp oynamayacağı merak konusu.

Onurap
16.Mart.2008, 21:15
Hedef kadıköy tek ihtimal kazanacağız..!!

GodfatheR
16.Mart.2008, 22:31
Arda büyük ihtimal Perşembe günü yok.Büyük eksiklik GS adına ancak rakibin eksiklikleri daha fazla ve önemli.

Hamburg deplasmanlarda daha iyi oynuyor.Ama ben GS'nin kazanacağını düşünüyorum.Skor tahmini olarak da 2-1 kazanır diyorum :)

Fernando Gago
16.Mart.2008, 23:35
Defanstaki eksiklerden sonra Arda'nın da olmaması Galatasaray için büyük dezavantaj . Ama Galatasaray Bordeaux maçında olduğu gibi ne kadar zorlukla karşılaşsa bile bu turu geçecektir ...

BeeTLeJuiCe
17.Mart.2008, 00:15
Defansta Kewell - Semih yada Hakan - Semih oynayacak sanırım.

Trabzon maçında imkan olsaydı da Semih'i oynatsaydı ama Kırmızı kart ve Arda'nın sakatlığından dolayı mümkün olamadı sanırım.

Petric Ve Trochowski %80 yoklar. İyi bir oyun sergileyerek turu geçeceğimize inanıyorum. Hamburga sadece galibiyetin yarayacağı ve atak oynayacakları düşünülürse, Lincoln Baros ile gol veya golleri kesinlikle buluruz.

İlk başta turu geçemeyiz diyordum ama Deplasmandaki maçtan sonra bu fikrim değişti. Daha 2 gün var ama skor tahminide yapayım :) 2-1 Galatasaray bu maçı alacak.

Professeur
17.Mart.2008, 00:18
Defansta Kewell - Semih yada Hakan - Semih oynayacak sanırım.
Bence en mantıklısı Kewell-Hakan oynayacak.Eğer bu ikili çıkmazsa Kewell defansta oynamayacaktır kanımca.Başarılar Galatasaray.İnşallah geçeriz turu.

RaSenGan
17.Mart.2008, 00:18
Zor bir maç olucak.İki takımın da eksikleri çok.Skor ne olursa olsun turu geçeriz inş.

Since-1907
17.Mart.2008, 00:20
Zor bi maç olacak 2 takım açısındanda ben burdaki maçında 1-1 sonuçlanıp uzatmalara gideceğini düşünüyorum.:) Tahminim böyle ama Galatasaray daha şanslı konumda fakat eksikleri çok hamburgun da eksikleri var bakalım turu atlayan taraf kim olacak ..

Nedvedmania
17.Mart.2008, 01:10
Kewell zaten maç sonu açıklamasında Hakanla iyi anlaştık demişti. Bu anlaşmayı bozmaz bülent kaptan.

Gangstaa
17.Mart.2008, 01:38
2 farklı skorla kazanıcaz.Hamburg deplasmanda çok iyi bir takım değil.Abartıyorlar 12 maçta 4 galibiyet 6 mağlubiyet almış deplasmanlarda.Almanya'daki oyunu gördükten sonra Ali Samiyen'de ezeriz bunları.

Alicanfmfan
17.Mart.2008, 02:05
İnşAllah turu geçeriz , Son dakikaya bırakmayız işi inşAllah 2 farklı gibi bir skor olursa tadından yenmez son dakikaları paşa paşa izleriz,Allah yardımcımız olsun Allah utandırmasın.

İşte Hamburg kafilesi
Trochowski kadroda

Alman Birinci Ligi ekibi Hamburg SV'nin (HSV), Galatasaray'a karşı perşembe günü oynayacağı UEFA Kupası 4. tur ikinci maçı için, sakatlıkları olmasına rağmen Michael Gravgaard ve Piotr Trochowski'yi İstanbul'a götüreceği bildirildi.
HSV'nin resmi internet sitesinde yer alan haberde, bacak kaslarında sorunu olan ve Galatasaray karşılaşmasında görev alması şüpheli olan Danimarkalı oyuncu Gravgaard'ın ve sağ dizindeki iç bağlarında gerilme olan Alman milli takımı oyuncusu Trochowski'nin de İstanbul'a götürülecekleri belirtildi.
Galatasaray maçında forma giymeyi ümit ettiği ifade edilen ve oynayıp oynamayacağı İstanbul'da belli olacak olan Trochowski'nin, son sakatlığından bir kaç gün sonra oynadığı hatırlatıldı. Hamburg'un teknik direktörü Martin Jol, bu iki oyuncunun takım için her şeyi yaptıklarını, bundan dolayı iki oyuncuyu da İstanbul'a götürdüğünü söyledi.
Galatasaray'a karşı Hamburg'un ikinci takımında forma giyen defans oyuncusu Kai-Fabian Schulz'un da kadroya alındığı, sakatlıkları bulunan Guy Demel, Mladen Petric, oynama izinleri olmayan Mickael Tavares, Albert Streit ve Macauley Chrisantus ile uzun süreden bu yana sakat olan Bastian Reinhardt, Tim Atouba, Romeo Castelen ve Maxim Choupo-Moting'in ise kadroda yer almadığı kaydedildi. Galatasaray'a karşı 18 kişilik Hamburg kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Frank Rost, Wolfgang Hesl, Collin Benjamin, Jerome Boateng, Michael Gravgaard, Joris Mathijsen, Kai-Fabian Schulz, Alex Silva, Dennis Aogo, Marcell Jansen, David Jarolim, Piotr Trochowski, Tomas Rincon, Marcel Ndjeng, Jonathan Pitroipa, Jose Paulo Guerrero, İvica Olic, Tunay Torun

17.03.2009

Kaynak : AA

Nedvedmania
17.Mart.2008, 02:48
Kadroda olsa bile sakat sakat oynar fazla faydası olmaz hamburg a.

Addolorato
17.Mart.2008, 02:51
Kadrolarına baktımda bayağı önemli adamları yok gibi duruyor zayıf bir takım ile gelmişler. Ben bu turu geçeceğimizi düşünüyorum :)

metaLwrath
17.Mart.2008, 07:26
serkan balcı'nın başarılı krampon darbesinden sonra Arda'nın da maçta forma giymesi zor görünüyormu$..

PesimiSTyLa
17.Mart.2008, 09:16
serkan balcı'nın başarılı krampon darbesinden sonra Arda'nın da maçta forma giymesi zor görünüyormu$..

Yok öyle deme Arda beyfendinin dokunulmazlığı var :0: Hakemler onu koruyor. Yoksa Arda'nın dizi delinmiş falan geçin bunları onu kendi deldi(!) (::)

RoSeSHaH
17.Mart.2008, 20:36
Herşeye rağmen kazanırız, turu da geçeriz. Orası ALİ SAMİ YEN çünkü..

Emurafu
17.Mart.2008, 23:15
Dha haberine göre Arda oynayacak..Ayrıca mehmet güven stoperde oynayacak diye haber geçtiler..

Mehmet güven'in stoperde olması beni düsündürüyor..Kewell olsa bu kadar korkmam..Mehmet güven tercihi hiç iyi gelmiyor bana insallah yanılırım..Mehmet çok kolay top kaybı yapıyor..Pres'e mahruz kalırsa iyi olmaz..

Nedvedmania
17.Mart.2008, 23:27
"ARDA OYNAYACAK DURUMDA DEĞİL"

18 Mart 2009 Çarşamba * 13:04

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz Hamburg maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, camia olarak aynı şeyi düşünüp, inanmaları halinde UEFA Kupası'nda turu atlayacaklarını söyledi.
Korkmaz, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde, yarın Hamburg ile yapacakları karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Sözlerine, Çanakkale Zaferi'nin 94. yıldönümünü kutlayarak başlayan Bülent Korkmaz, kadrodaki eksikler konusunda, ''Her oyuncuma güveniyorum, inanıyorum. Biz Galatasaray takımıyız, her oyuncumuz önemlidir. Eksik oyuncularımız var ama biz büyük bir takımsak ki takımız, büyük bir camiaysak ki öyleyiz, her şeyin üstesinden gelmeliyiz'' dedi.

Büyük takımlarda cezalılar ve sakatların olabileceğini ifade eden Korkmaz, ''Eksi yönlerimizi artıya çevirmek bizim elimizde. Bunun üstesinden geleceğiz. Bu, sadece motivasyonla da olmuyor. Taktik disiplin içinde olmalıyız. Varsayımlarla hareket etmiyorum. Elimizdeki mevcut oyuncular içinden en iyi kadroyu çıkarmaya çalışacağız'' diye konuştu.

13.800 TL Korkmaz, yarınki maçın, Galatasaray'ın kuruluş amaçları ve vizyonu düşünüldüğünde tarihi bir önem taşıdığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu vizyon dahilinde, yabancı bir takımı yenmek için sahaya çıkacağız. Hedefimiz, taraftarlarımıza bahar aylarında, kısa kollu Avrupa kupası maçı izlettirmek. Taraftarlarımızdan, maç bitene kadar bizi desteklemelerini ve her oyuncumuzu yüreklendirmelerini istiyorum.''

-''TAKIM OLDUĞUMUZU GÖSTERMELİYİZ''-

Bülent Korkmaz, yarın sahada 'takım' olduklarını göstermeleri gerektiğini belirterek, ''Oynayan ya da oynamayan futbolcuların, burada çalışan bütün personelin aynı düşüncede olması lazım. Buna, Galatasaray'da olan herkesi sayabilirsiniz. Hep beraber istersek, inanırsak, her şeyi başarırız. Eksikler var ama arkasına sığınmak doğru değil. Gerçeklerle hareket etmek gerekir. Yarın statta hiçbir koltuğun boş kalmayacağına inanıyorum. Onların muhteşem desteği ve tezahüratlarıyla turu atlayacağız'' ifadelerini kullandı.

-SARACOĞLU MOTİVASYONU-

Korkmaz, UEFA Kupası finalinin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olmasının, takım olarak kendilerini değil, Galatasaray camiasını ayrı bir şekilde motive ettiğini vurguladı.

İlk maçta alınan 1-1'lik sonucun avantajlı bir skor olduğunu vurgulayan Bülent Korkmaz, ''Kendi evinizde, taraftarınızın önünde oynuyorsunuz. Önemli eksikler var ama Galatasaray takımı 11 kişi çıkıyorsa, her zaman hazırdır. Ben ve oyuncularım bu maça hazırız. Her iki takım için de zor bir maç olacak, ama bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum'' şeklinde konuştu.

-''ARDA İÇİN YARINI BEKLİYORUZ''-

Bülent Korkmaz, Arda'nın dün antrenmanı bitiremediğini ve şu an için oynayacak durumda olmadığını söyledi.

Arda için, ''Yarına kadar ne olur, bilemiyorum'' ifadesini kullanan Korkmaz, Lincoln ile özel bir görüşme yapıp yapmadığının sorulması üzerine, ''Ben her oyuncumla konuşuyorum. Trabzonspor maçından sonra Lincoln'ün Hamburg maçında oynayacağını söylemiştim. Her oyuncum gibi onunla da görüşüyorum'' yanıtını verdi.

Bülent Korkmaz, ''İmkanınız olsaydı yarınki maçta oynar mıydınız?'' sorusu üzerine, ''Artık teknik direktörüm. Futbolculuk geride kaldı'' dedi.

Hamburg Teknik Direktörü Martin Jol'ün, ilk maçtan sonra yaptığı, ''Türkler titredi'' şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Korkmaz, ''Ne olacağını yarın göreceğiz'' demekle yetindi.

-''SEMİH HİÇ MAÇ YAPMADI''-

Bülent Korkmaz, genç futbolcu Semih'e yarınki maçta görev vermeyeceğini açıkladı.

Geçmişte görev aldığı takımlarda genç oyunculara şans tanıdığını belirten Korkmaz, ''Semih'i de oynatmayı her zaman düşünüyorum, ama kendisi bırakın resmi maç oynamayı, hazırlık maçı bile yapmadı. Maç eksiği var. En son PAF takım maçında oynattık. Onu oynatmak istiyorum, ama bazı nedenlerden dolayı oynatamıyorum. İlerideki haftalarda sahada görebilirsiniz. Milli takım arası bu açıdan işimize yarayacak. Sırf Semih değil, PAF takımından bazı oyuncuları da düşünüyorum'' dedi.

-''HAKEMLER BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMALI'-

Bülent Korkmaz, Turkcell Süper Lig hakemleriyle ilgili bir soru üzerine, ''Hakemlerle ilgili yorum yapmaktan kaçınıyorum. Benim bu konuyla ilgili konuşmam doğru değil, çünkü geriye dönüş yok. Önemli oyuncular için hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerektiğine inanıyorum. Bunu kamuoyu ve yöneticilerimiz de zaten dile getiriyor'' diyerek konuşmasını tamamladı.
Kaynak: Anadolu Ajansı

KaPaLı
17.Mart.2008, 23:41
Önemli oyuncular için hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerektiğine inanıyorum

Maç dışı yazmayayım diyorum ama böyle şeyleri okudukça sinirlerim tepeme çıkıyo. Ne demek önemli oyunculara dikkatli olunması lazım ? Bülent Korkmaz zamanında Hagi o takımın en önemli oyuncusuydu. Aynı şeyi Hagiye yapsalar o nasıl bozulacaksa ben Mehmet Topal olsam bende bozulurum. İmam - cemaat sözü tam uyuo burda ama neyse.

Maça gelincede Petric - Trochowski olmayacakmış herhalde. Galatasaray daha şanslı ama defans konusu muamma durumda şu anda.

Nedvedmania
17.Mart.2008, 23:45
Onu ben söylemedim Bülent Hoca söyledi yanlış anlama olmasın :)

PesimiSTyLa
17.Mart.2008, 23:47
Maç dışı yazmayayım diyorum ama böyle şeyleri okudukça sinirlerim tepeme çıkıyo. Ne demek önemli oyunculara dikkatli olunması lazım ? Bülent Korkmaz zamanında Hagi o takımın en önemli oyuncusuydu. Aynı şeyi Hagiye yapsalar o nasıl bozulacaksa ben Mehmet Topal olsam bende bozulurum. İmam - cemaat sözü tam uyuo burda ama neyse.

Maça gelincede Petric - Trochowski olmayacakmış herhalde. Galatasaray daha şanslı ama defans konusu muamma durumda şu anda.

Anlamamışsın ne demek istedigini. Önemli oyuncudan kasıt topla cok oynayan, takımın yıldızı oyuncunun(Arda gibi, Alex, Linc gibi vs) yedigi tekmelerde hakemin daha dikkatli olması gerektiğini söylüyor.
Mehmet topal gibi oyuncu, yada Bülent Korkmaz, lugano, edu, servet topla oynamıyor ki. al ver yapiyor onlar. Onlar zaten tekme yemiyor. Bozulacak birsey yok.

Memedov
17.Mart.2008, 23:50
Galatasaray'ın defansında büyük sorunlar var, ilk maçın dışarda rovanş'ın içerde olması büyük avantaj. en azından neye göre oynayacağını bilirsin.

Hamburg öyle ahım şahım futbol oynamıyor ama hücum hattında kilit oyuncuları var, Galatasaray'ın da defanstaki eksikliklerini göz önünde bulundurduğumda Hamburg'un tur atlayacağını düşünüyorum.

Gangstaa
18.Mart.2008, 00:00
Bu federasyonla bu hakemlerle başarı felan gelmez kardeşim.Arda'ya arkadan diz kapağına tekme atıyorlar kart mart yok.Adamın bacağı deliniyor yine birşey yok.Olmadık pozisyonlarda direk kırmızı vermesini biliyorlar ama.Gs Avrupa'da oynayan tek Türk takımı federasyon bize destek olacağına tam tersini yapıyor.Arda Türk milli takımı ve Galatasaray'ın yıldızı,önümüzdede çok önemli maçlar var.Arda'nın arkadan yediği tekme sonrasında diz kapağı dönse bacağı kırılsa bunun hesabını kim vericek? Hakem mi?Trabzonlu Egemen mi?Yoksa Federasyon mu?yazık günah yani.
Sanırım Semih ve Hakan stoperde olacak solda kewell sağda Aydın veya Barış olabilir diye düşünüyorum.

metaLwrath
18.Mart.2008, 01:18
semih kayanın fazlasıyla mac eksigi var.Zaten bulent hoca oynamayacak dedi roportajında.kewell ve hakan oynar ya da 3 defans onde mehmet guven.. :schaf:

Alicanfmfan
18.Mart.2008, 02:05
3'lü defans önde Mehmet intihar olur birde karsılarında Olic varsa...

Gangstaa
18.Mart.2008, 02:14
Kewellı stoper oynatmak mantıksız,Arda zaten yok hücum gücümüz olmalı en azından.

Sirius Black
18.Mart.2008, 02:22
bülent hoca uefa'dan 1 maçlığına izin alsa da stopere geçse. :)

HooijDonk07
18.Mart.2008, 02:51
FenerBahçeLiyim gönLüm Gs den ama iddaa'da 02 oynadık 20 bastık bakalım hadi :D

bugra 1905
18.Mart.2008, 02:54
Başarılar Galatasaraya Umarım Türkün Gücünü Bir Daha Gösterirler Maç İçinse 0-0 Bile Yetiyor Umarım GS İstediği Sonucu Alır

Emurafu
18.Mart.2008, 03:09
Mehmet Güven defansın ortasında oynarsa en az 3 gol atmamız gerekir turu geçmek için. Öncelikle Mehmet'in defansif yönü çok zayıf, müdaheleleri ya çok erken ya da çok geç yapıyor, zamanlaması çok zayıf. Yani karşısında bir adam varsa ya o adam Mehmet'i geçer ya da o adama faul yapar Mehmet. Bunun başka bir alternatifi yok. Kısacası Mehmet Güven'i defansın ortasında oynatmak intihardır.

RaSenGan
18.Mart.2008, 03:15
Maçı hangi kanallar vericek ?

Nedvedmania
18.Mart.2008, 04:47
Dsmart Ve ARD DAS ERSTE veriyor Ben ard den ücretsiz olarak evde izleyeceğim gene :)

deniz.91
18.Mart.2008, 04:50
Ard das Erste yine veriyomu ya bu iyi haber:)

RaSenGan
18.Mart.2008, 04:50
Hmm biz yine Sporx'ten takip edicez anlaşılan (:

Ziya38
18.Mart.2008, 04:57
ZDF kanali veriyor diye biliyorum ben

RaSenGan
18.Mart.2008, 05:00
Digitürk'ten bir kanal vermiyo mu ?

Nedvedmania
18.Mart.2008, 05:01
Evet birde fransız kanalı ve ZDF veriyor

Korkuyor!

18 Mart 2009 Çarşamba * 20:48

UEFA Kupası'ndaki rakibimiz Hamburg'un teknik direktörü Martin Jol, açıklamalarında takımımızdan korktuğunu resmen belli etti.

UEFA Kupası 4. tur rövanş maçında Galatasarayımız ile karşılaşacak olan Almanya'nın Hamburg takımında teknik direktörü Martin Jol, iki takımda da çok eksik olduğunu belirterek, ''Yarın her şey sahada belli olacak'' dedi.

Jol, Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, zor bir deplasman maçı yapacaklarını ifade ederek, ''Galatasaray deplasmanı çok zor bir deplasman, ama şu da bir gerçek Bordeaux, Galatasaray defansının çok iyi olduğu bir dönemde buraya gelip 3 gol attı. Yarın oynayacak oyuncular onlardan daha iyi değilse, bizim de şansımız var. Yarın her şey sahada belli olacak'' diye konuştu.

Galatasaray'ın savunmadaki eksiklikleriyle ilgili bir soru üzerine Martin Jol, şunları kaydetti: ''Kewell'ın stoper oynayıp oynamayacağını bilmiyorum. Çünkü, Kewell'ın stoper oynadığını bizim maça kadar hiç görmedim. Takımlara bazen 11 defans oyuncusu da lazım oluyor. Galatasaray'ın çok tecrübeli oyuncuları var. Belki bize de yarın 5-6 defans oyuncusu lazım olacak.''

-''AKLIMDA ARDA'NIN OYNAYACAĞINA DAİR DÜŞÜNCE VAR''-

Martin Jol, sakatlığı bulunan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda'nın, karşılaşmada forma giyeceğini düşündüğünü söyledi. Arda'nın durumundaki belirsizliğin anlatılması üzerine Jol, ''Aklımda Arda'nın yarın oynayacağına dair bir düşünce var, ama siz benden daha iyi bilirsiniz bu konuyu'' şeklinde değerlendirdi.

Sakat futbolcuları Trochowski ve Gravgaard ile ilgili soruları da yanıtlayan Jol, ''Trochowski'nin sakatlığı devam ediyor. Bugün idmana çıkmayacak, dinlendireceğiz. Fazla defans oyuncum kalmadığı için Gravgaard'ı yedek olarak düşünüyorum. Son 20 dakika oynatsam bile çok büyük bir riske gireceğim. Bu nedenle belki bütün sezon oynayamayacak'' diye konuştu.

-''BAROS ÇOK TEHLİKELİ BİR FUTBOLCU''-

Martin Jol, Galatasaray'ın Çek forveti Milan Baros'un, formda olduğu zaman çok tehlikeli bir futbolcu olduğunu ifade etti.

Sarı-kart cezası nedeniyle ilk maçta forma giyemeyen Baros'u uzun zamandan beri tanıdığını anlatan Jol, ''Liverpool ve Lyon'da fazla forma şansı bulamadı ve özgüveni de yoktu. Şimdi Galatasaray'da gerekli özgüveni kazandı. Tabii ki formda bir Baros çok tehlikeli bir futbolcu'' derken, kendi forvet oyuncuları Olic ve Guerrero'nun da etkili oyuncular olduklarına ve göz ardı edilmemeleri gerektiğine dikkati çekti.

Ali Sami Yen Stadı'nın atmosferiyle ilgili bir soruya Martin Jol, ''Aldığım bir habere göre ki, herhalde bunu söyleyen Fenerbahçeli bir arkadaştı, Beşiktaş ve Fenerbahçeli taraftarlar daha ateşli. Tabii burada sonuç iyiye giderse Galatasaray taraftarı coşar. Ben ,Beşiktaş taraftarını 2 sene önce görmüştüm. Müthiş bir atmosferdi. O atmosferi burada görmek istemiyorum'' yanıtını verdi.

Jol, ''UEFA Kupası finali için İstanbul'a bir daha gelebilecek misiniz, şansınızı nasıl görüyorsunuz?'' şeklindeki bir soruyu da şöyle cevaplandırdı: ''Duyduğumuza göre başka bir takımın taraftarları, Galatasaray finale gelirse utanç verici bir durum olur diye düşünüyorlar. Onun için ben de diyorum ki Galatasaray değil de biz finale gidelim, böylece diğer taraftarlar da memnun olsun.''

WEBASLAN !

Ziya38
18.Mart.2008, 05:02
ZDF alman kanali :)

Addolorato
18.Mart.2008, 05:07
Digitürk'ten bir kanal vermiyo mu ?

Verirmi Sence ? Keşke şu avrupa maçlarınıda lig tv alsa kurtulsak d-smart'tan.

Nedvedmania
18.Mart.2008, 05:08
Tamam işte onun haricinde birde fransız kanalı veriyor :D

RaSenGan
18.Mart.2008, 05:11
Verirmi Sence ? Keşke şu avrupa maçlarınıda lig tv alsa kurtulsak d-smart'tan.

Digitürk'te bir sürü kanal var.İçlerinden birisi veremez mi ? (:

Since-1907
18.Mart.2008, 05:24
Arayıp ricada bulunalım istersen Aygün :)

Sekopej
18.Mart.2008, 05:25
Kewell defansta oynamamlı, olur da yenilirse Galatasaray bu nedenle avrupada çok dalga geçilir kendisiyle. 17 yıl önce amatör olarak stoperoynayan birine ne kadar güvenebilirsin? Almanya'da iyiydi ama oradaki hava bambaşkaydı. Kewell defansta kaptırdığı topla golü yiyordu neredeyse Galatasaray. Kendine güvenden dolayı ayağından kolay top çıkarmaz ve katırdığı kalede tehlike yaratır.

Ayrıca Arda'nın da olmaması takımı ileriye taşıyacak tek oyuncu larak Lincoln'ü bırakıyor. Tek Lincoln'e ne kadar güvenilir, gerçi Galatasaray kazanmak zorunda değil, bu nedenle maça risk almadan başlar ve gol yerse Kewell mutlaka öne gelir.

Ama ben ne olursa olsun kendisini stoper olarak yetiştiren birini Kewell yerine tercih ederim. Tecrübeli bir stoper olsa belki onun direktifleriyle Kewell olurdu ama yanında da Hakan oynayacak. Karışık bir durum. Ama Mourinho 18 yaşında adamı Manchester maçında defansın soluna koyabilir, bizim ülkemizde biz bunu yapamıyoruz.

Tabi bunu yapamamız, bu oyuncuları yeterli seviyeye getirmemekten de kaynaklanıyor.(Mentak olarak Semih'in ne kadar hazır durumda olduğunu, alt yapısının nasıl olduğunu bilemeyiz. Görev verildiğinde soğukkanlı olup olmayacağı belli değil ama avrupalı öyle değil işte.)

Sonuç olarak 2 tarafın da eksikleri var, ilk maça bakarsak Hamburg'un Galatasaray'un seviyesindeolmadığı görülüyor. Tam kadro olsa rahat geçerdi Galatasaray. Bu halde maçta bol gol olur, Galatasaray maçı 0-0'a bırakamaz ve mutlaka gol yer, yedikten sonra Kewell öne çıkar ve saldırdığında da golleri bulup galip gelerek tur atlar.Başarılar ve bol futbol şansları...

Addolorato
18.Mart.2008, 05:26
Digitürk'te bir sürü kanal var.İçlerinden birisi veremez mi ? (:

Keşke verse (:

scar face
18.Mart.2008, 05:41
Bence cok rahat bir mac olacak Gs için macı da kazanıp ceyrek finale cıkacaklardır...
Hamburga ufacık bir sans vermiyorum Ali Sami Yen atmosferinde sokları dus alana kadar sürecektir...

PesimiSTyLa
18.Mart.2008, 22:04
ARDA TURAN SAHADA!
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan'ın Hamburg karşısında sahada olacağı öğrenildi. Lig TV muhabiri Pınar Argun'un haberine göre Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Arda'nın iğneyle de olsa sahada olacak.

Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın da bu maçta oynamak için çok istekli olan Arda'yı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Deniz
18.Mart.2008, 22:13
Deplasmanda avantajlı skorla döndük, herkes tura %80 ihtimali ile bakıyor.

Bordeaux maçı gibi kendi sahamızda yaptığımız hataları tekrarlarsak, turu alırlar.

Dileğim turu geçmemiz.

Başarılar, Galatasaray :)

KaPaLı
18.Mart.2008, 22:20
Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın da bu maçta oynamak için çok istekli olan Arda'yı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Böyle birşeyi Galatasaray tribünlerinin bağırdığı Lincoln yaparmıydı çok merak ediyorum. Bu takımın yıldızı ARDA dememden bunu kastediyodum işte. Ama hala değerini anlayamadı tribünler.

Deniz
18.Mart.2008, 22:27
Böyle birşeyi Galatasaray tribünlerinin bağırdığı Lincoln yaparmıydı çok merak ediyorum. Bu takımın yıldızı ARDA dememden bunu kastediyodum işte. Ama hala değerini anlayamadı tribünler.Arda ile Lincoln bir biçilemez zaten. Arda'yı artık tamamen Galatasaray'lı olarak kabul ediyor tribünler. Lincoln'ü daha bir önemsiyorlar, daha bir yıldız olarak görüyorlar.

Benim de anlamadığım nokta bu zaten.

Maksic
18.Mart.2008, 23:06
Maça gideceğim Allah'ın izniyle bu maçı alacağımıza inanıyorum..İki takımında önemli eksikleri var özellikle stoper konusunda sıkıntı çok büyük Semih'in oynatılmaması doğru karar.Galatasaray'a yakışan bi futbol oynayalım gerisi yeter..

PesimiSTyLa
18.Mart.2008, 23:24
Böyle birşeyi Galatasaray tribünlerinin bağırdığı Lincoln yaparmıydı çok merak ediyorum. Bu takımın yıldızı ARDA dememden bunu kastediyodum işte. Ama hala değerini anlayamadı tribünler.

Tribünler nasıl degerini bilmiyormuş ? :icon_biggrin: Galatasaray Taraftarı için Arda tektir. Her futbolcuya sevgi gösterisi yapılır; Arda'ya en kralı yapılır...

RoSeSHaH
18.Mart.2008, 23:30
Arda'nın değeri bilinmiyor demeyin Allah aşkına. Arda, Galatasaray tribünün sevgilisidir, bir numarasıdır !

Arda Turan Gerisi Yalan !

# 66

KaPaLı
18.Mart.2008, 23:32
Tribünler nasıl degerini bilmiyormuş ? :icon_biggrin: Galatasaray Taraftarı için Arda tektir. Her futbolcuya sevgi gösterisi yapılır; Arda'ya en kralı yapılır...

Emre, Lincoln geçen sene yatarken herkes yine Lincoooln Lincooolln diye bağırıyodu. Bu sene Lincoln biraz bişeyler yaptı yine başlandı Lincooooln lincoooln. Arda hiçbir zaman onun kadar değerli olmadı. Haa seviyolar Ardayı ama sevmek ayrı birşeydir takımın yıldızı olarak görme ayrı.

RoSeSHaH
18.Mart.2008, 23:39
Emre, Lincoln geçen sene yatarken herkes yine Lincoooln Lincooolln diye bağırıyodu. Bu sene Lincoln biraz bişeyler yaptı yine başlandı Lincooooln lincoooln. Arda hiçbir zaman onun kadar değerli olmadı. Haa seviyolar Ardayı ama sevmek ayrı birşeydir takımın yıldızı olarak görme ayrı.

Arkadaşım yanlış anlama ama Galatasaray taraftarından daha iyi mi bileceksin neyin ne olduğunu ? Ortamın içinde bulunmadıysan, o heyecanı yaşamadıysan veya ne bileyim internet aleminde de Galatasaray ortamı içinde değilsen bunu bilemezsin, o yüzden yanılıyorsun bence. ;)

Arda bu takımın en büyük yıldızıdır, göz bebeğidir, baş tacıdır. Çünkü o Galatasaraylı !

EreN
19.Mart.2008, 00:28
Iddaa'da 1-3 Skor oynadım. Bakalım ne olacak?
Umarım Galatasaray turu atlar yine de.

Gangstaa
19.Mart.2008, 00:40
Fb'liler avrupa maçında Gs'nin rakibine Gs'liler Fb'nin rakibine oynuyor genelde iddiaada.benim bildiğim tuttuğun takımı oynarsın Kazanmasını istediğin takımı oynarsın.Ama bazı konulardada Türkiye'nin başarısının daha önemli olduğunu savunur bu kişiler.Yani Eren,diceğim o ki politik yorumlar yazıp ortamı germe lütfen :)

Deniz
19.Mart.2008, 00:44
EreN abi zaten Galatasaray turu atlar umarım demiş. ;;)

Onurap
19.Mart.2008, 01:52
EreN abi zaten Galatasaray turu atlar umarım demiş. ;;)

Pek umduğunu sanmıyorum..:0:

EreN
19.Mart.2008, 02:11
Pek umduğunu sanmıyorum..:0:

Yook. Gayette Gs tur atlasın istiyorum.

LaigLeNoiR
19.Mart.2008, 02:40
Haydi Galatasaray.Bu turuda geçelim...

batuhanry
19.Mart.2008, 02:40
HAMBURG KARŞISINDA KİMLER SAHADA OLACAK?

Galatasaray'ın, UEFA Kupası 4. tur rövanş maçında Ali Sami Yen Stadyumu'nda ağırlayacağı Hamburg'a karşı sahaya çıkacak 11'i belli oldu.

MARATON.COM.TR farkıyla Galatasaray'ın 11'ini sizlere sunuyoruz!..

De Sanctis, Sabri, Kewell, Hakan Balta, Volkan, Arda, Mehmet Güven, Barış, Ayhan, Lincoln, Baros

MARATON.COM.TR ÖZEL

Kewell' ı stoper oynatıyoruz...

Addolorato
19.Mart.2008, 02:46
Büyük kumar inşallah tutar şu Kewell'ın stoper işi.

Nedvedmania
19.Mart.2008, 02:49
Of ya yok böyle birşey. Tam maça bilet bulduk(gizli bağlantılar sayesinde : ) ) ama hastayım gidemiyorum :(

Addolorato
19.Mart.2008, 02:54
Bana ver bari ben gidiyim :D Bu arada geçmiş olsun.

Uchiha Itachi
19.Mart.2008, 03:09
HAMBURG KARŞISINDA KİMLER SAHADA OLACAK?

Galatasaray'ın, UEFA Kupası 4. tur rövanş maçında Ali Sami Yen Stadyumu'nda ağırlayacağı Hamburg'a karşı sahaya çıkacak 11'i belli oldu.

MARATON.COM.TR farkıyla Galatasaray'ın 11'ini sizlere sunuyoruz!..

De Sanctis, Sabri, Kewell, Hakan Balta, Volkan, Arda, Mehmet Güven, Barış, Ayhan, Lincoln, Baros

MARATON.COM.TR ÖZEL

Kewell' ı stoper oynatıyoruz...

Az önce televizyonda Mehmet Güven'in stoper olarak oynucağını söyledi.Kafam karıştı :u:

Nedvedmania
19.Mart.2008, 03:12
Bana ver bari ben gidiyim :D Bu arada geçmiş olsun.

Saol. Önceden söyleseydim aslında verirdim ama uyudum bütün gün daha yeni kalktım :)

Onurap
19.Mart.2008, 03:15
Mehmet güvenden nefret ediyorum oynatmayın şu adamı..

JunkChorn
19.Mart.2008, 03:37
Kewell stoper falan oynamaz bence. Çok büyük kumar olur. O gün ki gaz ile geçmişten gelen felsefenin birleşmesi güzel oyun koymuştu ortaya. Bir kere ofsayt bozarsın işler berbat olur.

Galatasaray'a yürekten başarılar. Avrupa kupalarında nisan ayını görmek pek zevkli olacak :)

PesimiSTyLa
19.Mart.2008, 03:56
De Santics
Serkan Kurtuluş-Harry Kewell-Hakan Balta-Volkan Yaman
Sabri -Barış-Ayhan-Arda Turan
Lincoln
Milan Baros

11 buymuş.

Sirius Black
19.Mart.2008, 04:04
De Sanctis
Serkan Kurtuluş
Harry Kewell
Hakan Balta
Volkan Yaman
Sabri
Barış
Ayhan
Arda
Lincoln
Baros

kadro kesinleşti.

sakary Ali
19.Mart.2008, 04:16
Arkadaşlar maçı netten izlemeye uğraşmayın evinizde HOTBİRD kanalları varsa oradan izleyebilirsiniz.İşte kanallar ve frekansları:

ZDF ; alman kanalı

freq 11010 H
symbol 30000 - 5/6

Uchiha Itachi
19.Mart.2008, 04:19
Serkan Kurtuluşun oynaması beni korkuttu açıkcası.İnşallah hayırlı sonuçla döneceğiz.

OMANA
19.Mart.2008, 04:23
Defansta forvette kim oynarsa oynasın zafer bizim olacak...

başarılar diliyorum yürekten diliyorum...

DisCo
19.Mart.2008, 04:28
Arkadaşlar,

Yasak olan birşeyi ha burada yapmışsınız ha pazarlığını burada yapmışsınız aynı şeydir.

Link bırakmamış olmanız yasal olmayan bir konunun muhabbetini yapma hakkını doğurmaz. Bu ve devamındaki maç başlıklarında devam etmesi halinde uyarı sistemi kullanılacaktır. Bilginize...

Addolorato
19.Mart.2008, 04:36
Arkadaşlar,

Yasak olan birşeyi ha burada yapmışsınız ha pazarlığını burada yapmışsınız aynı şeydir.

Link bırakmamış olmanız yasal olmayan bir konunun muhabbetini yapma hakkını doğurmaz. Bu ve devamındaki maç başlıklarında devam etmesi halinde uyarı sistemi kullanılacaktır. Bilginize...

Peki neden yasak ? :)

D-Smart'ın yaptığı çokmu doğru dünyanın her yerinde avrupa maçları şifresizken Türkiye'de neden şifreli ? Ayrıca Aydın Doğan ilk D-Smart'ın bedava olduğunu açıkladı sonra paralı sisteme çevirdi. Bu ne kadar doğru ? bu sistemde bu kadar şey yanlışken şurda bir maçı izlemek için yardım istemek ne kadar hafif kalıyor. Tabi link vermenin yasak olmasının özel bir sebebi varsa bilemem.

Cengo
19.Mart.2008, 04:40
Peki neden yasak ? :)

D-Smart'ın yaptığı çokmu doğru dünyanın her yerinde avrupa maçları şifresizken Türkiye'de neden şifreli ? Ayrıca Aydın Doğan ilk D-Smart'ın bedava olduğunu açıkladı sonra paralı sisteme çevirdi. Bu ne kadar doğru ? bu sistemde bu kadar şey yanlışken şurda bir maçı izlemek için yardım istemek ne kadar hafif kalıyor. Tabi link vermenin yasak olmasının özel bir sebebi varsa bilemem.

O verilen link T.C. Bağımsız Mahkemeleri tarafından yayın durdurma kararı almış bir site olduğu için diyebilirim.

Yargı ile karşı karşıya gelmeyeceğimizi biliyorsunuz.

OMANA
19.Mart.2008, 04:41
bayraklar muhteşem olmuş

Cengo
19.Mart.2008, 04:44
Diğer stoper kim, henüz çözebilmiş değilim :roll: :v:

RaSenGan
19.Mart.2008, 05:25
Sabri yine formunda.Her şeyi kaçırıyor.

LadroN
19.Mart.2008, 05:26
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllll lllllllllllllll oz buyucusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

LaigLeNoiR
19.Mart.2008, 05:26
Penaltı'dan Kewell...

İşte buuu. 1-0.

El Comandante
19.Mart.2008, 05:32
Bu adam büyücü, bu adam efsane, bu adam gercekten inanilmaz birisi.
Harryy Kewelllll !!!

Ilk yarida iyi oynadik, maci kazanacagiz !

Addolorato
19.Mart.2008, 05:32
İlk yarı açıkcası ortada geçti bence. Maçın belli bölümünde biz belli bölümünde onlar oynadı ama penaltı golü gerçekten çok güzel oldu. Benim için soru işaretleri bu maçta Kewell'ın stoperde ne yapacağı ve Serkan Kurtuluş'tu. Serkan şu an çok iyi oynuyor bence Kewell yine elinden geleni yapıyor stoperde. Lincoln hiç birşey oynamıyor 2. yarı oyundan çıkabilir hatta yerine Mehmet Güveni alabilir Bülent hoca.

PesimiSTyLa
19.Mart.2008, 05:35
Tribünler mükemmel. Maç önü koreografi, bayraklar falan şahaneydi. Macta takıma destek de mükemmel. Topu biz ayagımızda tutmalıyız. Saldrmasakta top bizde kalmalı; keza topu rakibe verirsek zor anlar yasayabiliriz. Baros penaltı pozisyonunda mükemmel gecti rakibi penaltıyı yaptırdı resmen. Sakin oynamalı ve turu gecmeliyiz.

Saldır Galatasaray !

LadroN
19.Mart.2008, 05:38
Beyler buarada 80. dakikdan sonrayı maçın star tv vericek şifresiz hiç olmazsa son 10 dakkyı seyredicez :D

Nedvedmania
19.Mart.2008, 05:39
WelCome The Hell !

UEFA Kupası 4.tur rövanş maçında G.Saray Ali Sami Yen'de müthiş bir atmosferde Hamburg ile karşı karşıya geldi. Tribünlerden açılan bir pankart ise oldukça ilginçti.

Sarı-kırmızılı taraftarlarımız "One Minute Hamburg" pankartıyla Alman temsilcisini karşıladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "One Minute" sitemleriyle geçen Davos Zirvesi geçtiğimiz aylarda dünya gündemine bomba gibi düşmüştü
Kaynak: Webaslan.com

Gncl1905
19.Mart.2008, 05:41
Beyler buarada 80. dakikdan sonrayı maçın star tv vericek şifresiz hiç olmazsa son 10 dakkyı seyredicez :D

Vaybe görüyomusun inceliği :) 10 dakika şifresiz seyrediceğiz...

Teşekkürler Star...(!)

Teşekkürler Aydın Doğan...(!)

Addolorato
19.Mart.2008, 05:41
Şu an stadda çalan marşın ismini bilen varmı :D

Nedvedmania
19.Mart.2008, 05:43
Ne çalıyor ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çıldırın Çıldırın çalıyordu sanırım :)

2. yarı başladı.

Gncl1905
19.Mart.2008, 05:48
Bu arada Kewell'ın golünü seyretmek isteyenler;

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11248412.asp?gid=211

Link vermek yasak sanırım ama bu linkte yasak değildir herhalde :)

Nedvedmania
19.Mart.2008, 05:49
Samiyen Cehennemini Fotoğraflarını koymak istiyorum ama bi türlü bulamadım :D

GGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL Milan Barooooooş Milan barooooş oley oley oleeeeeey !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok güzel bir goldu gerçekten.

PesimiSTyLa
19.Mart.2008, 05:51
Baroooossss Allahım gole bak sanki Brezilya :D

Addolorato
19.Mart.2008, 05:51
Artık maçı vermeyiz burdan inşallah. Trabzona attığının aynısını attı Baros.

Nedvedmania
19.Mart.2008, 05:53
We Are The Best , We Are The Best , We Are The Best Galatasaray !

Yok böyle bir cehennem !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
:n: hadisenin şarkısını galtasaray marşına çevirmişiz :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah bee 3 kaçtı

RaSenGan
19.Mart.2008, 05:58
Ah be gol yedik :(

Nedvedmania
19.Mart.2008, 05:59
De Sanctis e kal geldi zıplayamadı . 2-1

2-2 oluyordu az kalsın.

KaF KeF
19.Mart.2008, 06:01
2-2 oldu ......

RaSenGan
19.Mart.2008, 06:02
2-2 oldu.5 dk sonra 3'ü yeriz bu gidişle.

Gncl1905
19.Mart.2008, 06:02
Şimd yedik ayvayı...

scar face
19.Mart.2008, 06:04
Hamburgun gollerini hangi oyuncular attı???

resssam14
Kötü Olmuş Fakat Atacağız.

RaSenGan
Hamburgun gollerini hangi oyuncular attı???

İkiside Guerrero.

KaF KeF
19.Mart.2008, 06:05
İkisini de Guerrero attı..

eXcitinG
1 Nisan da şaka yapsaLar, bundan daha iyi şaka oLamaz der insan. Bu ne yahu, bu ne saçmaLıktır.

scar face
Gs bi tane atar arkadaslar rahat olun...

RaSenGan
19.Mart.2008, 06:08
Lincoln çıktı Ümit Karan girdi.

KaF KeF
19.Mart.2008, 06:10
Lincoln ıslıklanıyor oyundan çıkarken..

RaSenGan
19.Mart.2008, 06:11
Lincoln oyuncu değişikliği için yedek kulübesine gitmedi. Direk soyunma odasının yerini tuttu... Tribünlerden ıslık ve yuhalama sesleri geldi Lincoln'e...

Jesus_FB
19.Mart.2008, 06:11
noluyo yaaa dakika kaç?

scar face
19.Mart.2008, 06:12
Star son 10 dakıkayı verecekmis arkadaslar....

resssam14
19.Mart.2008, 06:16
Star son 10 dakıkayı verecekmis arkadaslar....

son 10 dkmı :D

scar face
19.Mart.2008, 06:18
Öyle diyordu ac bak istersen...

KaF KeF
19.Mart.2008, 06:23
direkten döndü..hamburg çok kolay geliyor..

Sekopej
19.Mart.2008, 06:27
Gelecek gol, yine sevinç muhteşem olacak.

Eray Dengiz
19.Mart.2008, 06:31
allah kahretsin böyle futbolu ya...

KaF KeF
oliç bitirdi maçı..2-3

Deniz
Yedik. İşte bu kadar. Allah'ım yarabbim...

Hasan Şaş hayatım boyunca sana olacak garezim hiç bitmeyecek.

scar face
19.Mart.2008, 06:32
Olic enfes bir asırtmayla tur ve Kadıköy ümitlerini bitirdi...

Nocna Mora
19.Mart.2008, 06:33
Alın kaptanınızı da başınıza çalın bana hak vermiyordunuz görün işte yeteneğini adamın... Ölmüş durumdaki barış duruyor sabri çıkıyor. Hasan şaş'ı zaten kadroda bulundurması hata bitti onun futbol hayatı çoktan ayrıca 2-2 gol atman gerekiyor kewell niye hala defansta of kaptan offfffff.....

Deniz
19.Mart.2008, 06:34
Bülent Korkmaz'ın zekasına hayranım. Kewell son 10 dk hala defans. Yahu Hasan'ı koysan nolacak? Açıklasana bana.

Sonuç ortada kaptanım.

Sekopej
19.Mart.2008, 06:35
Hamburg'un atacağı belliydi ama yine de bir umutla bekledik. Bülen Korkmaz'ın değişikliklerinden sonra takım hiç ileriye gidemez oldu. Bülent Hoca'nın sınıfta kaldığı maç, oyuna 5 forvet sokmakla gol bulamazsın, bunu görmesi için denemesi gerekmiyordu.

Kewell sanırım ofsaytı bozan son golde, en azından son adam olarak onu tutma risk alacaksan, ileride kilidi açacakken defansta hatalar yaptı. Galatasaray rahat geçmesi gereken turda elendi, Bülent Hoca gelecek için önemli dersler çıkarır umarım da gelecek teknik direktörlük hayatında başarılı olur.

scar face
19.Mart.2008, 06:35
Ayhanın yaptığı ayıp ama...

Sekopej
19.Mart.2008, 06:37
Bülent Korkmaz'ın zekasına hayranım. Kewell son 10 dk hala defans. Yahu Hasan'ı koysan nolacak? Açıklasana bana.

Sonuç ortada kaptanım.

Oturduğumuz yerden konuşmak elbette iyi değil ama Hasan Şaş'ı arkadaşı diye oyuna alacağına Semih'i ya da Mehmet Güven'i alıp Kewell'i ileriye gönderse daha faydalı olurdu.

Şimdi şöyle olurdu, böyle olurdu diyen çok çıkacak ama kabul etmeliyiz ki Bülent Korkmaz için kötü bir maçtı, hatalarıyla turu verdi. Ne kadar eksik olsa da bu Galatasaray bu Hamburg'u geçmeliydi.

sekilaso
19.Mart.2008, 06:37
yemin ediorum böle bişey olmaz böle sorumsuzluk olmaz 2-0 öne gecip 2 mactada üc dakkada allak pullak olunmaz :(

Aydin
19.Mart.2008, 06:38
Valla bu kadar eksikle buraya kadar getirmek büyük başarıydı. Büyüksün Galatasaray.

sekilaso
19.Mart.2008, 06:40
Gecmiş olsun galatasaray bordoex macından bi ders cıkaracagına finale cıkmışcasına kendilerini övdüler bu takımın motivasyonu bi gol yedikten sonra peşine bi gol yiyicek kadar yoksa yapıcak hiç bişey yok :( yazık oldu :(

Deniz
19.Mart.2008, 06:41
Oturduğumuz yerden konuşmak elbette iyi değil ama Hasan Şaş'ı arkadaşı diye oyuna alacağına Semih'i ya da Mehmet Güven'i alıp Kewell'i ileriye gönderse daha faydalı olurdu.

Şimdi şöyle olurdu, böyle olurdu diyen çok çıkacak ama kabul etmeliyiz ki Bülent Korkmaz için kötü bir maçtı, hatalarıyla turu verdi. Ne kadar eksik olsa da bu Galatasaray bu Hamburg'u geçmeliydi.Orası önemli değil evet. Sonuçta hangisi daha verimliyse yapmalıydı. Kewell defansta olmamalıydı son 10-15 dk. Artık hedefin gol olduğunu anlayamadılar bir.

Sheriff
19.Mart.2008, 06:42
Geçmiş olsun. Yazık oldu. Deplasmanda avantaj yakalayıp kendi sahamızda kaybettik.

Cengo
19.Mart.2008, 06:44
Hasan Şaş sezonun yarısından fazlasına oynamadı, son 15dkda girdi, ne yapabilirdi ki?

Sekopej
19.Mart.2008, 06:44
Defansın hali diyorsun maçın yaklaşık 65 dakikasında biz oynadık yani adamlar yarı sahamıza giremediler. Defansta 75 dk boyunca iyiydi neden önlerinde diri bir orta saha vardı. Ne zamanki golü yedik ve dağıldık orta sahalarımızda dağıldı özelliklede barış. 2 kişi kalan defansın yaptıkları ki bunlarda çakma defanslar, hata diyemezsiniz. Oyun disiplininden kopmaması gerekirdi takımın...

Taylan burada sana katılıyorum. 15 dakika varken ve 1 gol yeterliyken bu kadar risk almamalıydı. Sonuçta oyunun hakimi Galatasaray'dı ama değişikliklerden sonra sürekli pozisyona giren rakip oldu.

Yine de Galatasaray'ı tebrik etmek gerekir. Ve Arda'yı da. Gerçekten büyük futbolcu, helal olsun.

Sheriff
19.Mart.2008, 06:46
Hasan Şaş sezonun yarısından fazlasına oynamadı, son 15dkda girdi, ne yapabilirdi ki?
Eski kankası Bülent Korkmaz'ın. Normaldir..

Cengo
Taylan burada sana katılıyorum. 15 dakika varken ve 1 gol yeterliyken bu kadar risk almamalıydı. Sonuçta oyunun hakimi Galatasaray'dı ama değişikliklerden sonra sürekli pozisyona giren rakip oldu.

Yine de Galatasaray'ı tebrik etmek gerekir. Ve Arda'yı da. Gerçekten büyük futbolcu, helal olsun.

Bence Lincoln çıkmamalıydı.
3. forvetin yanlış olmadığını düşünüyorum ama böyle durumlarda orta sahadan sayıyı düşürmektense defansı üçlemek daha mantıklı bence.

Nocna Mora
Hasan Şaş sezonun yarısından fazlasına oynamadığını, son 15dkda girdi, ne yapabilirdi ki?

Madem yarısından fazlasında oynamadı neden oyuna alınıyor o zaman BÜlent hoca bilmiyormu oynamadığını? Al bir defansif oyuncu çek kewellı orta sahaya ayrıca sabri'nin yerine barış çıkmalıydı. Sabri daha dayanabilirdi ama barış ölmüştü son 9 dk da...

Lucas Neill
19.Mart.2008, 06:47
Buraya kadar eksiklere rağmen gelmek bile iyi ama ellerimizle verdik bu maçı...Orta saha çökmüş Hasan Şaş'ı aldı Mehmet'i falan alsa daha iyi olurdu basan adam nede olsa Hasan 3 orta yaptı isabetsiz 6 aydır oynamıyo ama hocanın kararı bi bildiği vardır bize konuşmak eleştirmek düşmez...Arda'ya helal olsun valla Baros'la Kewell'a da helal olsun aslan gibiydiler Lİncoln gitsin artık bu sene hep sorun taraftar da ıslıkladı zaten ligde inş şampiyon oluruz tek hedef kaldı artık...

Sekopej
19.Mart.2008, 06:48
Bence Lincoln çıkmamalıydı.
3. forvetin yanlış olmadığını düşünüyorum ama böyle durumlarda orta sahadan sayıyı düşürmektense defansı üçlemek daha mantıklı bence.

Evet bende öyle düşünüyorum, 3. değişiklik zaten 3-4 dakika kala yapıldı ki mantıklıydı çünkü tur gidiyordu. Ve orta sahayı boşaltınca oyunun hakimiyeti de gitti. Değişiklik yapmadan Kewell'i öne geçirmek de faydalı olabilirdi. Sonuçta topu ileriye götürmek için orta sahaya ihtiyaç var.

Cengo
19.Mart.2008, 06:53
Madem yarısından fazlasında oynamadı neden oyuna alınıyor o zaman BÜlent hoca bilmiyormu oynamadığını? Al bir defansif oyuncu çek kewellı orta sahaya ayrıca sabri'nin yerine barış çıkmalıydı. Sabri daha dayanabilirdi ama barış ölmüştü son 9 dk da...

Evet zaten Bülent hocanın hatası, ben de onu söylemeye çalıştım ama Hasan'ı bazı taraftarlar ıslıkladı galiba, onu çözemediğim için söylemiştim.
Barış stoper çekilebilirdi, Topal sakattı değil mi? Hakan-Volkan olabilirdi stoperde.Herneyse maç bitmiş, artık ne söylesen de boş.

Nocna Mora
Buraya kadar eksiklere rağmen gelmek bile iyi ama ellerimizle verdik bu maçı...Orta saha çökmüş Hasan Şaş'ı aldı Mehmet'i falan alsa daha iyi olurdu basan adam nede olsa Hasan 3 orta yaptı isabetsiz 6 aydır oynamıyo ama hocanın kararı bi bildiği vardır bize konuşmak eleştirmek düşmez...Arda'ya helal olsun valla Baros'la Kewell'a da helal olsun aslan gibiydiler Lİncoln gitsin artık bu sene hep sorun taraftar da ıslıkladı zaten ligde inş şampiyon oluruz tek hedef kaldı artık...

Bir şey demek istemiyorum ama hocanın bir bildiği vardır diye diye böyle oluyor zaten..

Since-1907
Forveti 3 leyince Bülent Korkmaz orta sahayı unuttu baskı kurulsa bile 2.topları toplayacak adam kalmadı takımda böyle oluncada Hamburg kontradan pozisyonlar yakaladı ve Olic'in attığı golle de umutlar tükendi.

Nocna Mora
19.Mart.2008, 06:54
Evet zaten Bülent hocanın hatası, ben de onu söylemeye çalıştım ama Hasan'ı bazı taraftarlar ıslıkladı galiba, onu çözemediğim için söylemiştim.
Barış stoper çekilebilirdi, Topal sakattı değil mi? Hakan-Volkan olabilirdi stoperde.Herneyse maç bitmiş, artık ne söylesen de boş.

Topal sakattı. Ayrıca Barış'ı çekebileceğini zannetmiyorum(yanlış zamanda çektim fiili ama olsun:)) çünkü barış ölmüştü yani koşacak hali bile yoktu...

Nedvedmania
19.Mart.2008, 06:56
Söylenicek birşey yok Futbolun gerçekliği bu oluyor.

2-0 a kadar herşey mükemmeldi ama 2-0 ın verdiği rahatlık ve disiplinsizlik 2-3 yaptı skoru.

Samiyen Cehenneminden hiç bu kadar kolay çıkan olmamıştı . . .

Son dakikalarde ayakta kalan futbolcu kalmadı. Hepsi yorgundu. Canınız saolsun !

Herşeye rağmen bu kadroyla buraya kadar gelmekte güzeldi.

fmsmyrna
19.Mart.2008, 06:58
Yazık oldu gerçekten elleriyle verdi turu Galatasaray bu kadro ile yinede iyiydi tebrikler helal olsun

Vieri
19.Mart.2008, 06:59
bu sonucun olacağını tahmin etmiştim ki yanılmadım iddada bile ilk yarı 1 ikinci yarı 2 oynamıştım.. keşke yanılmış olsaydım keşke...

eXcitinG
19.Mart.2008, 07:01
Kötü sonuçtan doLayı birbirinize sataşarak daha da kötü duruma düşmeyin.

SinirLerinize hakim oLun, oLamıyorsanız gidin dışarıda bağırın, çağırın ya da yatın. Kimse kimseyi de küçük düşürücü cümLeLer kurmasın. Sonra bozuşmayaLım. Zaten canımız sıkkın.

gerrrard
19.Mart.2008, 07:01
Umut siteden uzaklaştırılsın. Emre'nin totemi yüzünden oldu hep.

Nedvedmania
19.Mart.2008, 07:03
http://img16.imageshack.us/img16/7388/16c603f943c3fc707f8163e.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=16c603f943c3fc707f8163e.jpg)
http://img16.imageshack.us/img16/8169/31acb83aaba95cc8f15674f.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=31acb83aaba95cc8f15674f.jpg)
http://img16.imageshack.us/img16/1073/80ea3aa4090f4507b50d51b.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=80ea3aa4090f4507b50d51b.jpg)
http://img16.imageshack.us/img16/1585/ace67ea4332a122b01f6bb8.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=ace67ea4332a122b01f6bb8.jpg)

Aşk-ı Şehir
19.Mart.2008, 07:11
Deplasmandan 1-1 ile dönmüşsün, evinde 2-0 öne geçmişsin, nasıl maçı verirsin Galatasaray... Kewell genel olarak iyiydi. Ama beni öldürseler ilk maçtan sonra Kewell'ı stoper olarak ikinci maça çıkarmazdım. Ama tabi klavyeden yazmakla olmuyor. Çünkü gerçek hayat FM değil...

KanaKe
19.Mart.2008, 07:13
Bülent korkmaz yaptigi fantezilerle takimi bitirdi... gecmis olsun..

El Comandante
Yazik oldu, söylenecek söz yok. Cok kolay goller yiyip, cok kolay bir sekilde turu rakibe verdik. Onlar almadi, biz verdik turu onlara ...

Ama bu kadar eksige ragmen, buralara kadar gelmek büyük basaridir.
Basarilar gelir gecer, asaletin bize yeter Galatasaray'im !

Nedvedmania
http://img16.imageshack.us/img16/946/bd24f4750728fe3455b3f94.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=bd24f4750728fe3455b3f94.jpg)

Alicanfmfan
19.Mart.2008, 07:54
Olic enfes bir asırtmayla tur ve Kadıköy ümitlerini bitirdi...

Mutlu oldunuz mu efenim ?

Baros , Kewell Arda Turan gerisi Yalan..

Sen Semih'e güvenmeyip Serkan gibi 13124324 metreden calım yiyen adama güveniyorsun ya ne diyeyyim.

Alicanfmfan
19.Mart.2008, 08:07
http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/b-f0945ddeb63504f69c.jpg

Neden elendikten sonra böyle bir acılıs resmi yapma geregi duyulmus.

Büyük Ayıp...

KaPaLı
19.Mart.2008, 08:07
Maçın özeti..

qjTwj-qaoiI

Alicanfmfan
19.Mart.2008, 08:16
F.Bahçe'den ortalığı karıştıracak açılış sayfası!

Fenerbahçe Spor Kulübü Fenerbahçe Dergisi'nin Nisan sayısında taraftarlara UEFA Kupası'nın final biletlerini hediye ediyor.
Kulüp konu ile ilgili gelişmeyi Galatasaray'ın Hamburg'a elendiği gün koyması ise sarı-kırmızılı taraftarları oldukça sinirlendirmiş durumda.
Özellikle Nisan sayısının 29 Mart gününden tanıtımına başlanması dikkatleri çekiyor. Kulübün resmi internet sitesinde 20 Mayıs'ta Şükrü Saracoğlu'nda yapılacak final maçı için "Final Biletiniz Bizden" başlıklı bir görsel yer alıyor. İşte o çok tartışılacak ve belki de başka anlamlar yüklenecek giriş sayfası;

Girip bakabilirsiniz;

http://www.fenerbahce.org/

Cengo
19.Mart.2008, 08:37
Abartmayın..

Uchiha Itachi
19.Mart.2008, 08:43
Futbol bir spordur arkadaşlar.Sporun amacı ise eğlenmektir.Yabancı takımlarla yapılan maçlar ülkemizde ülkeler arası savaş gibi görülüyor ne yazik ki.O yüzden Türk takımını tutmayan kişilere aşırı tepki gösteriliyor.Ama bu anlamsız.Spor ve futbol'un asıl amacı, dostluk, eğlenmek, iyi vakit geçirme ve stres atmaktır.Konu eğlenmek ve oyun olunca tabi rekabet ve tatlı - sert atışmalarda giricektir işin içine ama, ne olursa olsun amaç eğlenmek.Yenildik üzülmek yok İnşallah bir daha ki seneye.Fenerbahçe onu yapmış, bi başkası sevinmiş; olabilir tabiki.Bunları normal karşılamak lazım.Unutmayalım Ülkeler arası savaş değil spordur futbol.İsteyen istediği takımı destekler bize kalan tuttuğumuz takımın kötü gündede arkasında durmaktır..

İyi geceler.

Alicanfmfan
19.Mart.2008, 08:44
Abartmayın..

Ne varki bunda gayet masumca bir davranıs ?

03Gs1905
19.Mart.2008, 08:46
Abartmayın..

Fenerbahçe Dergisi'de yanlış bilmiyorsam yaklaşık olarak Galatasaray Dergisi gibi ay başında çıkıyor.Yani neredeyse çıkması için 10-15 günlük bir süresi var daha.Bunu bu gün duyurmak biraz manidar geldi bana.Zaten anasayfasına daha önce Galatasaray-Fenerbahçe'nin eski maçlarından bir resim koyup ondan sonra Galatasaray'lı oyuncuların üzerindeki takım logolarını silen Fenerbahçe Resmi Sitesi editörlerinin bunu bilerek ve isteyerek yapmış olması şaşırtmaz beni...

http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/fborgdiger1.jpg
Birde bu vardı ayrıca...

mgokalparslan
19.Mart.2008, 08:57
bir fenerbahçe'li olarak özellikle resmi sitenin yaptığı böyle ince işler(kurnazlıklar) nedeniyle utanıyorum.tuncay'ın şampiyonluk görüntülerinden çıkartılması,bazı oyuncular denilmesi,emre belözoğlu transfer olduğunda geçmişinde galatasaray olmaması,geçen seneki 0-0'lık kupa maçı öncesinde resmi sitede şenlik var çağrısının yapılması vs..

bu anda,bu saatte böyle bir haberin RESMİ siteye konulması rezillikten başka bir şey değildir.

Alicanfmfan
19.Mart.2008, 09:02
Maç hakkında bir kaç yorumda bulunma ihtiyacı hissettim ;

Maça , etkili başlayamadık Hamburg ilk 20 dakikada bir baskı kurdu o baskıdan cıkıp top yapmaya başladık ve tamamen Baros'un gayreti ile penaltı kazandık o penaltıda gol oldu ve ilk yarı böyle bitti , ikinci yarı Baros ve Arda'nın harika uyumu mükkemel bir gole yol açtı skoru 2-0 a getirdik bu dakikadan sonra yedigimiz inanılmaz komik gollerle elendik ,

Şimdi Bülent Hoca iyi tamam yürekten Galatasaraylı büyük kaptan ona lafımız yok 2-0'dan sonra önlemler alıp top tutmalıydık .Birde Galatasaray'ın alt yapısından cıkmıs İnter gibi bir takımın istedigi bir oyuncu boş topcu olamaz elinde tek defans koyucaksın abi hem rahat olucaksın hemde Kewell'ın yeteneklerini kısıtlamayacaksın onun yerine Serkan'ı sagbeke alarak bence inanılmaz bir hata yaptı Serkan 213342 metre öteden calım yedigi adama basmadıgı acıkca görüldü.Ayagı delik delik oynayan Arda'ya helal olsun görevi olmadıgı halde stoper oynayan kewell'a helal olsun , sahanın bir ucundan topu alıp seri calımlarla herkezi geçip herkezten fazla kosan Baros'a helal olsun ,

Ayrıca bir parantez de açmak istiyorum ; Lincoln konusunda , bu konuda Lincoln'ünde ve Bülen hoca'nında yanlısları var açıkcası kime kızacagımızı bilemiyoruz , Ama bu Lincoln'ün ilk vukuatı olmadıgı için Lincoln'e yükleniyoruz , valla bende acıkcası Lincoln'ü suclu buluyorum ,

Bu kadar sakata ragmen buraya kadar gelmek büyük özveridir büyük başarıdır büyük cesarettir.Hepsini teker teker kutluyorum , her ne kadar skibbe'yi eleştirenlerin başında olsamda bir teşekkür de ona.

sekilaso
19.Mart.2008, 09:07
Abartmayın..

Evet bencede abartmayın promosyon biletlerini bi şekilde dagıtması gerekior Fenerbahce ve bunu yapmıs taraftar sitesi yapsa neysede resmi siteden bahsediorsunuz beyler

Aydin
19.Mart.2008, 10:55
Fenerbahçe'nin böyle yapmasını normal karşılıyorum. Anormal gelmiyor bana. 2000 yılında uefa'ya giderken destek yerine köstek olan zihniyete sahip olanların devamını görmek kadar normal birşey yok.

Bazı Fenerbahçeliler meclisten dışarı tabii.

tombul taho
19.Mart.2008, 10:58
Fenerbahçe'nin böyle yapmasını normal karşılıyorum. Anormal gelmiyor bana. 2000 yılında uefa'ya giderken destek yerine köstek olan zihniyete sahip olanların devamını görmek kadar normal birşey yok.

Bazı Fenerbahçeliler meclisten dışarı tabii.

hatta o zihniyete sahip olanları görmek beni daha da neşelendiriyor be Aydınım. onlara olmasa ben hiç bi kupayı almak istemem hiç Avrupa'da galibiyet göresim gelmez. :zuhaha

BeaT
19.Mart.2008, 11:10
Ortalığı karıştıracak bir olay değil ama zaman bakımından kötü bir duyuru olmuş sonuçta elbet duyurulacak bir haber di,ayrıca tam tersi durum da olabilirdi bu sefer Galatasaray'lılar biz sizi davet edelim gibisinden pankartlar açacaktı.

Aydin
19.Mart.2008, 11:26
Arda tüm duygularımıza tercüman olmuş zaten. Fazla söze gerenk yok.

"Final Kadıköy'de diye bazı insanların yüreğine iniyordu. Keşke final Ali Sami Yen'de olsa da Fenerbahçe ya da Beşiktaş final oynasa. Çok fazla bir şey söyleyip bu üzüntüyle kimseyi kırmak istemiyorum."

extensor
19.Mart.2008, 14:55
Hayatım da üzüldüğüm en önemli maç eminim artık.
Yok zaman geçiyor. Hazmedemiyorum, uyuyamıyorum yok yok olmuyor.
Ateşim var hafif ve başım ağrıyor... Yok hazmedemiyorum, sakinleşemiyorum.

7 saat geçti üstünden Lost izledim, 3 maymun izledim yok. Aklımda sadece maç var.

1 günlük, bir maçlık mağlübiyet değil bu hayır.
Gelecek mağlüp oldu bu maçta. İnancım yenildi.

2 yıldan beri kurulan gelecek düştü bu maçta.

Bundan önce en çok üzüldüğüm maç 99'da ki Atletico Bilbao maçıydı.
Fatih Akyel'in hatası ve 1-0 yenildiğimiz maç...

O maç çocuktum anlamamıştım gözümün önünde ki geleceği.
Üzülecek maç değildi o.
Çünkü bağırarak geliyordu gelecek.

Tıpkı bu gece bağırarak yok olduğu gibi.

92-93'te Feldkamp kurmuştu 2000'in iskeletini...
Arif, Hakan Şükür, Suat Kaya, Okan hep onunla çıkmışlar A takıma.
Sonra yarışmacı, karizmatik, insan ilişkileri mükemmel bir hoca aldı mirası. 2000'de geldi kupa.

Ve sene 2007 yazı.
Erikli diye bir sahil köyündeyim o zamanlar. Yalnız başıma çadır kurdum. Sene başı Lincoln ve Kalli gelmiş takıma.

Kalli hakkında bir sürü yazı okuyorum tatilde ve Lincoln merakı...

Hazırlık maçlarını izliyorum. Elimde bira millet deniz de ben Cafe'de.

Kalli isminin büyüklüğü gösteriyordu.
Belliydi bitecekti 2002'den 2007'ye kadar çektiğimiz sportif başarısızlık sancıları.

Göreve gelir gelmez başlamıştı Kalli temizliğe.
Galatasaray üzerinden geçinen oyuncuları temizliğe.
Evet, 27 yaşında ki Necati'nin beli dönmüyordu. Bugün kü Hasan Şaş'tan 2 kilo eksiği vardı evet. Baskın karakter yol verebilmişti ona.
Kalli idi çünkü o. Çok büyüktü.

Ve sonra ne diyorduk?
1 senede 2000'in iskeletini oluşturdu diyorduk.
Sayalım. Ankaragücü'nün sıradan oyuncusu Emre Güngör. Sürekli kiralanan Uğur Uçar.
Anadoludan Hakan Balta.
Alman ikinci liginden Serkan, Barış.
Galatasaray'da maça çıkamamış Mehmet Topal...

Yine bir senede çıkardı bunları.

O yaz döneminde okumuştum yine. 2004'te Zaman gazetesine yazmış Kalli.
Demiş ki; Servet Fenerbahçe'de kadroya girmeye başladı. Bu çok önemli Fenerbahçe ve Daum adına.
Devamı gelmedi ne Daum'un ne Servet'in.
Evet 25 yaşına kadar bu liglerdeydi Servet.
10'un üzerinde teknik direktör değiştirdi bu zaman diliminde bu üç büyükler.

Biri de anlamadı Servet'te ki potansiyeli.
Ve 20 milyon Galatasaray taraftarının küfürlerine rağmen forma giydi bu takımda Servet.
Kimse istemiyordu tek kimse... İstisnasız...
Kalli'den başka tabi..
Ve o Servet daha 4. hafta Manisaspor maçında ayağının altından topu kaçırıyor, Holosko golü atıyordu. 2-2 bitiyordu evet.
Milan maçından sonra Daum'un yaptığını yapmadı Servet'e. Arkasında durdu ve bir servet kazandırdı Galatasaray'a...
Evet 25 yaşından sonra Servet'i servet yaptı Kalli.
Biz ise ne dedik Kalli'yi gönderirken?
Servet'ten ön libero mu olur?
Çok biliyorduk, çok biliyorduk artık.

Gitti Kalli ama bir iki çapulcunun sözüyle ayrılmadı tamamen.
Geldi sportif direktör olarak.

Ama mesela Bülent Timurlenk abimiz dedi ki Kalli Olimpiakos'u izledi ondan yendik.
Dalga geçtiler adamla. Hareket alanını kısıtladılar.

Kalli devrimi tam anlamıyla sağlayamamıştı.

Skibbe'yi getirtmişti takıma.
Skibbe bir futbol fikri getirdi Galatasaray'a beraberinde...

Evet 2002'den sonra ilk kez. Gururla neşeyle izledim Galatasarayımı.
Benfica ile alay ederken, Hertha'yı ezerken. Gururla.

Fakat kısa vadede başarı baskısı ve 15 yıl sonra uzmanlaşmış basın baskısı sonunu getirdi Galatasaray'ın.
Servet ön libero oynar mı diyenlerdi bunlar.
Bu sefer de dediler ki 3-5-2 bilmem ne? Çok biliyoruz, çok öğrenmiştik.

Bir hatası vardı Galatasaray'ın bu devrimde...
92-93'te ki kadro 96'da hazır hale getirilmişti.
2007-2008'de ki kadro ise 2008-2009'da uçsun istendi.

Hayır uçamazdı yeterince temiz değildi. Ve koşamazdı çünkü şişmandı

31 kişilik kadro oluşturuldu ama akıl futbolunu oynayabilecek sadece 4-5 kişi vardı Galatasaray'da.
Ve birde tamemen temizlenememiş. Yeniçeri ocağı futbolcuları.

Her sakatlık verildiğinde yeniçeri ocağına başvurmak zorunda kalıyordu Skibbe.
Ve her sakatlıkta puan kaybı geliyordu.

Birde takımın dışında ki Yeniçeriler vardı.
Hakan'lar grubu diyelim.
Her ortamda her dakika eleştirdiler Galatasaray'ı.
Destek ayağına çelme taktılar Lincoln üfürükleriyle.

Sonra bir gün gördük. Arda Sabri Hakan Şükür ve Emre Belezoğlu aynı resimde...
Vay be... İki önemli yeniçeri daha kazanmıştı takım.
Arda'yı çok severim candır, Aslandır.
Kandırdılar onu, kandırdılar.
2. yarı da Skibbe gidene kadar Arda'nın performansına bakın.
B. Korkmaz geldikten sonra ki Arda'nın performansına bakın.
Bunu bilerek yaptı demem asla.
En büyük kahpeliktir bunu demek.
Sadece kafası rahat değildi baskı altında gibiydi.
Ve Sabri'nin Skibbe gidene kadar arkasına adam kaçırıp yedirttiği gollere bir bakın.
Sonra ki Bordeaux maçında kaç km koşmuş ona bakın.
Ve bakın kafası rahat. Ağbeyleri ile olan Arda'nın üstün performansına. Gururla gözlerim dolarak izledim seni 4 hafta üst üste.
Ama sana ağabeylerinden fayda yoktu be aslanım.

Aslında egosu inanılmaz büyük ağabeylerinden Galatasaray'a fayda yoktu yıllardır, yıllardır. Sene de 5 gol atıp, kırgınım demeler. Senede 5 maça çıkmayıp değneğimle deplasmandaydım demeler... Hiç samimi gelmiyordu bana hiç...
Biliyorum bunlarla ağlayan Galatasaray'lıların olduğu bir yere yazıyorum bunu. Ve özür diliyorum malefes ben sizin gibi düşünmüyorum.

Hasan Şaş'a küfretmeye gram hakkı yok Galatasaray seyircisinin.
Sen hiç sordun mu? Neden 2002'den beri senede 10 maçtan fazla oynayamıyorsun diyerek?
Hiç sordun mu? Neden geçen yılki şampiyonluk. Servet'e değil, Nonda'ya değil senin değneğine bağlandı diyerek?
Hayır sormadın.
Şimdi de aceto yazmış. Hasan Lincoln'ün ipini çekti diyerek.
Ben bilmiyorum görmedim.
Yazısında ki tek cümle beni ilgilendirir. 4 mevsim boza içilmez doğrudur.

Islıklayan taraftar oyuna girerken ıslıklayacaktı Hasan'ı? Neden mi?

Hasan'ım be söylesene sana sakat olduğun 5 ayda paran mı ödenmedi?
Sene de 10 maç oynamıyorsun 2002'den beri en çok para alan 5 oyuncudan birisin.
Söyle be güzelim madem paranı sakatken almayı biliyorsun da. 30 kilo ekstradan da mı almayı biliyorsun?

Bunu ıslıklayacak seyirci.
O göbekle dribling yapamamış, orta kesememiş. Eee mümkünatı mı var?

Saat 07'e geliyor miğde bulantısı da bastırdı bu oflamalara.

Son söz Bülent Korkmaz'a.
Onun da egosunun büyüklüğünü Gençlerbirliği forması altında bize kol geçirirken anlamıştım da.
Yine de saygım vardı be.
Rambo Bülent derdim ben ona çocukken.
Onunla gülmüşlüğüm, ağlamışlığım vardır.
Ha Bülent söyle bir stoper olarak hiç mi izlemedin Benfica, Hertha, Olimpiakos maçlarını.
Anlayamadın mı orada ki alan savunmasını.
Bakın maçlara.
Galatasaray Olimpiakos maçı 1-0 öne geçiyor 1-0 bitiyor.
Benfica 2-0 Herhta 1-0 Bordeaux 0-0
Bak alan savunmasına.
Peki birde buna bak.
Bordeaux 3-1 3-3
Hamburg 1-0 1-1
Trabzonspor 2-1 2-2
Hamburger 2-0 2-2
birtek Bordeux maçında tutmuş senin Lincoln çık Nonda, Ümit doluşun içeri futbolun be hocam.
Birtek o maçı çevirebilmişsin şişir indir karambol yarat vur futboluyla be hocam.

Senin geliş nedenin yüksek egolarını birkez daha gözler önüne sermek miydi?
Lincoln'ü ne güzelde def etti mi demeliyiz biz taraftar olarak?

Haydi be rambo Bülent? Bir cavap yahu?
Hiç mi anlamadın Skibbe futbolundan.

Evet alalım kenara Hakan Ünsal'ı... Engin taktik bilgisiyle fikir üretsin Galatasaray klubesinde. Bu mudur be hocam?

Lütfen 2000'in ekmeğini yiyenler, minnettarım sizlere. Aslanlarsınız. Ağladık sizlerle, ama lütfen. Bitti artık... Lütfen yol verin bu devrime.
Ve bu devrimin ilerdeki liderleri. Lütfen Galatasaray'ı kendinizden çok sevin lütfen.

BaFraLı
19.Mart.2008, 17:27
Gerçekten yazık oldu.3DK'da 2 gol yedik.Son dakikadada Olic işi bitirdi :(..Lincoln'üde anlamak zor ya.Bi insanda hiç mi istek olmaz.Ruh yok bişi yok.İsteksiz oyun.Bülent hocanın Lincoln'ü ikinci yarı başında çıkartması lazımdı.

Nocna Mora
19.Mart.2008, 18:00
Hayatım da üzüldüğüm en önemli maç eminim artık.
Yok zaman geçiyor. Hazmedemiyorum, uyuyamıyorum yok yok olmuyor.
Ateşim var hafif ve başım ağrıyor... Yok hazmedemiyorum, sakinleşemiyorum.

7 saat geçti üstünden Lost izledim, 3 maymun izledim yok. Aklımda sadece maç var.

1 günlük, bir maçlık mağlübiyet değil bu hayır.
Gelecek mağlüp oldu bu maçta. İnancım yenildi.

2 yıldan beri kurulan gelecek düştü bu maçta.

Bundan önce en çok üzüldüğüm maç 99'da ki Atletico Bilbao maçıydı.
Fatih Akyel'in hatası ve 1-0 yenildiğimiz maç...

O maç çocuktum anlamamıştım gözümün önünde ki geleceği.
Üzülecek maç değildi o.
Çünkü bağırarak geliyordu gelecek.

Tıpkı bu gece bağırarak yok olduğu gibi.

92-93'te Feldkamp kurmuştu 2000'in iskeletini...
Arif, Hakan Şükür, Suat Kaya, Okan hep onunla çıkmışlar A takıma.
Sonra yarışmacı, karizmatik, insan ilişkileri mükemmel bir hoca aldı mirası. 2000'de geldi kupa.

Ve sene 2007 yazı.
Erikli diye bir sahil köyündeyim o zamanlar. Yalnız başıma çadır kurdum. Sene başı Lincoln ve Kalli gelmiş takıma.

Kalli hakkında bir sürü yazı okuyorum tatilde ve Lincoln merakı...

Hazırlık maçlarını izliyorum. Elimde bira millet deniz de ben Cafe'de.

Kalli isminin büyüklüğü gösteriyordu.
Belliydi bitecekti 2002'den 2007'ye kadar çektiğimiz sportif başarısızlık sancıları.

Göreve gelir gelmez başlamıştı Kalli temizliğe.
Galatasaray üzerinden geçinen oyuncuları temizliğe.
Evet, 27 yaşında ki Necati'nin beli dönmüyordu. Bugün kü Hasan Şaş'tan 2 kilo eksiği vardı evet. Baskın karakter yol verebilmişti ona.
Kalli idi çünkü o. Çok büyüktü.

Ve sonra ne diyorduk?
1 senede 2000'in iskeletini oluşturdu diyorduk.
Sayalım. Ankaragücü'nün sıradan oyuncusu Emre Güngör. Sürekli kiralanan Uğur Uçar.
Anadoludan Hakan Balta.
Alman ikinci liginden Serkan, Barış.
Galatasaray'da maça çıkamamış Mehmet Topal...

Yine bir senede çıkardı bunları.

O yaz döneminde okumuştum yine. 2004'te Zaman gazetesine yazmış Kalli.
Demiş ki; Servet Fenerbahçe'de kadroya girmeye başladı. Bu çok önemli Fenerbahçe ve Daum adına.
Devamı gelmedi ne Daum'un ne Servet'in.
Evet 25 yaşına kadar bu liglerdeydi Servet.
10'un üzerinde teknik direktör değiştirdi bu zaman diliminde bu üç büyükler.

Biri de anlamadı Servet'te ki potansiyeli.
Ve 20 milyon Galatasaray taraftarının küfürlerine rağmen forma giydi bu takımda Servet.
Kimse istemiyordu tek kimse... İstisnasız...
Kalli'den başka tabi..
Ve o Servet daha 4. hafta Manisaspor maçında ayağının altından topu kaçırıyor, Holosko golü atıyordu. 2-2 bitiyordu evet.
Milan maçından sonra Daum'un yaptığını yapmadı Servet'e. Arkasında durdu ve bir servet kazandırdı Galatasaray'a...
Evet 25 yaşından sonra Servet'i servet yaptı Kalli.
Biz ise ne dedik Kalli'yi gönderirken?
Servet'ten ön libero mu olur?
Çok biliyorduk, çok biliyorduk artık.

Gitti Kalli ama bir iki çapulcunun sözüyle ayrılmadı tamamen.
Geldi sportif direktör olarak.

Ama mesela Bülent Timurlenk abimiz dedi ki Kalli Olimpiakos'u izledi ondan yendik.
Dalga geçtiler adamla. Hareket alanını kısıtladılar.

Kalli devrimi tam anlamıyla sağlayamamıştı.

Skibbe'yi getirtmişti takıma.
Skibbe bir futbol fikri getirdi Galatasaray'a beraberinde...

Evet 2002'den sonra ilk kez. Gururla neşeyle izledim Galatasarayımı.
Benfica ile alay ederken, Hertha'yı ezerken. Gururla.

Fakat kısa vadede başarı baskısı ve 15 yıl sonra uzmanlaşmış basın baskısı sonunu getirdi Galatasaray'ın.
Servet ön libero oynar mı diyenlerdi bunlar.
Bu sefer de dediler ki 3-5-2 bilmem ne? Çok biliyoruz, çok öğrenmiştik.

Bir hatası vardı Galatasaray'ın bu devrimde...
92-93'te ki kadro 96'da hazır hale getirilmişti.
2007-2008'de ki kadro ise 2008-2009'da uçsun istendi.

Hayır uçamazdı yeterince temiz değildi. Ve koşamazdı çünkü şişmandı

31 kişilik kadro oluşturuldu ama akıl futbolunu oynayabilecek sadece 4-5 kişi vardı Galatasaray'da.
Ve birde tamemen temizlenememiş. Yeniçeri ocağı futbolcuları.

Her sakatlık verildiğinde yeniçeri ocağına başvurmak zorunda kalıyordu Skibbe.
Ve her sakatlıkta puan kaybı geliyordu.

Birde takımın dışında ki Yeniçeriler vardı.
Hakan'lar grubu diyelim.
Her ortamda her dakika eleştirdiler Galatasaray'ı.
Destek ayağına çelme taktılar Lincoln üfürükleriyle.

Sonra bir gün gördük. Arda Sabri Hakan Şükür ve Emre Belezoğlu aynı resimde...
Vay be... İki önemli yeniçeri daha kazanmıştı takım.
Arda'yı çok severim candır, Aslandır.
Kandırdılar onu, kandırdılar.
2. yarı da Skibbe gidene kadar Arda'nın performansına bakın.
B. Korkmaz geldikten sonra ki Arda'nın performansına bakın.
Bunu bilerek yaptı demem asla.
En büyük kahpeliktir bunu demek.
Sadece kafası rahat değildi baskı altında gibiydi.
Ve Sabri'nin Skibbe gidene kadar arkasına adam kaçırıp yedirttiği gollere bir bakın.
Sonra ki Bordeaux maçında kaç km koşmuş ona bakın.
Ve bakın kafası rahat. Ağbeyleri ile olan Arda'nın üstün performansına. Gururla gözlerim dolarak izledim seni 4 hafta üst üste.
Ama sana ağabeylerinden fayda yoktu be aslanım.

Aslında egosu inanılmaz büyük ağabeylerinden Galatasaray'a fayda yoktu yıllardır, yıllardır. Sene de 5 gol atıp, kırgınım demeler. Senede 5 maça çıkmayıp değneğimle deplasmandaydım demeler... Hiç samimi gelmiyordu bana hiç...
Biliyorum bunlarla ağlayan Galatasaray'lıların olduğu bir yere yazıyorum bunu. Ve özür diliyorum malefes ben sizin gibi düşünmüyorum.

Hasan Şaş'a küfretmeye gram hakkı yok Galatasaray seyircisinin.
Sen hiç sordun mu? Neden 2002'den beri senede 10 maçtan fazla oynayamıyorsun diyerek?
Hiç sordun mu? Neden geçen yılki şampiyonluk. Servet'e değil, Nonda'ya değil senin değneğine bağlandı diyerek?
Hayır sormadın.
Şimdi de aceto yazmış. Hasan Lincoln'ün ipini çekti diyerek.
Ben bilmiyorum görmedim.
Yazısında ki tek cümle beni ilgilendirir. 4 mevsim boza içilmez doğrudur.

Islıklayan taraftar oyuna girerken ıslıklayacaktı Hasan'ı? Neden mi?

Hasan'ım be söylesene sana sakat olduğun 5 ayda paran mı ödenmedi?
Sene de 10 maç oynamıyorsun 2002'den beri en çok para alan 5 oyuncudan birisin.
Söyle be güzelim madem paranı sakatken almayı biliyorsun da. 30 kilo ekstradan da mı almayı biliyorsun?

Bunu ıslıklayacak seyirci.
O göbekle dribling yapamamış, orta kesememiş. Eee mümkünatı mı var?

Saat 07'e geliyor miğde bulantısı da bastırdı bu oflamalara.

Son söz Bülent Korkmaz'a.
Onun da egosunun büyüklüğünü Gençlerbirliği forması altında bize kol geçirirken anlamıştım da.
Yine de saygım vardı be.
Rambo Bülent derdim ben ona çocukken.
Onunla gülmüşlüğüm, ağlamışlığım vardır.
Ha Bülent söyle bir stoper olarak hiç mi izlemedin Benfica, Hertha, Olimpiakos maçlarını.
Anlayamadın mı orada ki alan savunmasını.
Bakın maçlara.
Galatasaray Olimpiakos maçı 1-0 öne geçiyor 1-0 bitiyor.
Benfica 2-0 Herhta 1-0 Bordeaux 0-0
Bak alan savunmasına.
Peki birde buna bak.
Bordeaux 3-1 3-3
Hamburg 1-0 1-1
Trabzonspor 2-1 2-2
Hamburger 2-0 2-2
birtek Bordeux maçında tutmuş senin Lincoln çık Nonda, Ümit doluşun içeri futbolun be hocam.
Birtek o maçı çevirebilmişsin şişir indir karambol yarat vur futboluyla be hocam.

Senin geliş nedenin yüksek egolarını birkez daha gözler önüne sermek miydi?
Lincoln'ü ne güzelde def etti mi demeliyiz biz taraftar olarak?

Haydi be rambo Bülent? Bir cavap yahu?
Hiç mi anlamadın Skibbe futbolundan.

Evet alalım kenara Hakan Ünsal'ı... Engin taktik bilgisiyle fikir üretsin Galatasaray klubesinde. Bu mudur be hocam?

Lütfen 2000'in ekmeğini yiyenler, minnettarım sizlere. Aslanlarsınız. Ağladık sizlerle, ama lütfen. Bitti artık... Lütfen yol verin bu devrime.
Ve bu devrimin ilerdeki liderleri. Lütfen Galatasaray'ı kendinizden çok sevin lütfen.

Duygularıma tercüme olan tek yazı budur. Sayduı duyuyorum abi sana her zaman ;)

CeNTeR_TR
19.Mart.2008, 18:06

Büyük Ayıp...

YapıLanı kesinLikLe savunmuyorum ama bunLar çok normaL ve oLacakdır..

Tıpkı Rusyada Cska maçında Cska bayrağının yanına GaLatasaray bayrağı konuLduğu gibi..

Tıpkı Avrupa maçLarında istersen dost oLaLım FenerbahçeLi y.... diyen taraftar gibi..

Tıpkı sizLerin msn de yazdığı SaLdır Cska Hadi İnter Hadi CheLsea gi bi ;;)

Tıpkı İngiLteredeki CheLsea maçından sonra dışarıya çıkıp CheLsea diye bağıran GaLatasaray taraftarı gibi..

Onun için hiçbirşeyi burda çaptırmayın ;;)

geLeyim maç konusuna GaLatasarayın turu geçmesini Kadıköyde finaL oynamasını sonuna kadar istiyordum..Ama Son dakikaLarı çıkaramayan o yuncuLarı oyunda tutmanın hiçbir mantığı yok..Arda bitmiş haLen daha oyunda..Barış bitmiş oyunda Sabri ( Dinamo ) dışarda..Her zaman skor değiştirebiLecek LincoLn dışarda..KeweLL son dakikaLarda defansta.. Ne oLdu LingoLn'e bi anda ısLık manyağı oLdu..BunLarın tek bir açıkLaması var bence GaLatasarayda böLünme oLacak..Bülent Korkmaz ve yıLdızLar diye!

bugra 1905
19.Mart.2008, 18:20
Gerçekten Yazık Oldu GSye İnşallah İleriki Seneler Bu Başarısının Üstüne Koyarak Devam Ederler Bu Arada Guerrero Gerçekten Çok Şık 2 Gol Attı Olic İse İşi Bitirdi Artık Sadece Lig Kaldı Şanslarını Sonuna Kadar Zorlamaları Lazım

xxvolkan09xx
19.Mart.2008, 18:30

Büyük Ayıp...

buda fenerbahce.com'dan malum orayada giren gsli cok, kimse birbirini uyutmasin fenerbahce siteleri tas atiyor gsye
http://img10.imageshack.us/img10/284/cdsa.jpg
"kadiköyü gelin gibi süsleyecez" "bayragi kadiköye dikecez" demek hic ayip deyil ama dimi :)
bosuna dememisler büyük lokma ye büyük söz söyleme diye... sonra böyle resimlerle karsilasirsiniz

neyse mac hakkinda birsey demeye gerek yok olic ve guerreronun tipik hareketleri, her maci böyle kazaniyor zaten hamburg.

Sekopej
19.Mart.2008, 18:54
Fenerbahce.com'u buraya taşımanız bile hata ki ben bile girip oradan haber takip etmiyorum. Taraftar sitesinden daha beter, reyting uğruna haberler yapıyorlar.

Resmi Site'nin haberi giriş tarihi ne zamandır bilmiyorum ama sitede gün içerisinde de Final maçı ile ilgili başka haberler de yayınlandı. Olmasa daha iyi olurdu ama çok da rezil bir durum değil, promosyon biletlerini bir şekilde duyurup verecekler nasılsa.

Ha Arda'nın açıklamalarını da samimi bulmuyorum, her defasında o takımın formasını asla giymem, Fenerbahçe'ye asla gitmem diyerek antipatik olan (ki çoğu kişi bu açıklamalarıyla -sürekli yaptığından- artık sevmediğini söylüyor) ben hala seviyorum, bir oyuncunun, bizde olsa desteklerdik, bazıları desteklemedi de elendik tarzı açıklaması kendini kurtarmaya yönelik bir açıklamadır. Destek vermeyenleri, Fenerbahçe'yi konuşacağına camia neden elindeki turu rakibe hediye ettiğini, geleceği nasıl kurtarabileceğini konuşsun.

Yoksa unutmadık Milan'a başarılar dileyenleri; bu ülkede, bu zihniyette insanlar oldukça futboldan soğutuyorlar gerçek futbol sevdalılarını. Sitedeki haberi bir kenara bırakıyorum, elendik diye seviniyorsunuz diyen buradaki Galatasaralıların çok uzağa gitmeye gerek yok, 3-5 ay önce msnde yazdıkları iletileri de hatırlıyoruz. Bu nedenle birilerini eleştirecekseniz duruşunuz hep sabit olsun, o yapmıştı da ben de ondan yaptımla, işimize geldiği zaman işimize geldiği gibi davranmakla bu işler bitmez.

Bugün ayıplayacaksan geçmişte böyle şeyleri senin de yapmaman gerekirdi. Sürekli Kadıköy'de kupa kaldırmak Fenerbahçe taraftarını çıldırtır, Aziz yıldırım stadı yaptı, biz final keyfini yaşayacağız tarzı açıklamalarla rakibi tahrik edersen o da böyle bir başlık atar sonra da "Aaa tesadüf olmuş, biz dergi için yapmıştık, promosyon!" deyip hiçbir şey olmamış gibi devam ederler.

Yapılan doğrudur demiyorum, sen yapmıştın, bu nedenle yaptım mantığı da doğru değildir, herkes kendisine baksın...

Ve ne olur sonra, onlar gider bir yemekte buluşur, konuşur, güler eğlenirler, biz burada birbirimizi yemekle meşgul oluruz. Tam 18 Mart'ın denk geldiği bu günlerde, bir ulusun nasıl tüm etnik gruplarıyla vatanına sahip çıkarak birleştiği bu günlerde, suni gündemlerle siyaset başta olmak üzere spor da bile ayrımcılık yaratarak ülkede birlik oluşmamasını sağlamak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz, birlik beraberliğin en yüksek yaşanması gerektiği şu zamanda...

Nedvedmania
19.Mart.2008, 19:50
Tur atladıkça birilerinin yüreği hopluyordu. Ya olursa diye . Şimdi onlar için sevinme zamanı . . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda, Hamburg maçının ardından "Final Fenerbahçe Stadı'nda diye insanların kalbine inecekti" dedi.

"GOLLERİN ARKA ARKAYA GELMESİ BİZİ YIKTI"

Galatasarayımızın yıldız futbolcusu Arda Turan, maç sonrası yaptığı açıklamada "Taraftardan özür diliyoruz" dedi.
Oldukça ağlamaklı bir ifadesi olan ve çok üzgün olan Arda, "Zor zamanlarda karakterli oyuncular olmak zorundayız. Taraftardan özür diliyoruz. Tüm mücadelemizi verdik. Kötü goller yedik. Futbolda Avrupalılar hatayı affetmiyor, bulduklarını atıyor. Böyle elenmek üzücü. Özellikle 2-0'dan 3-2'ye gelmesi. Söyleyeceğim çok az şey var. Herşey klasik cümle olacak. Kaybettik, üzgünüz, yapacak birşey yok... Taraftarımıza UEFA Kupası'nı hediye vermek istedik ama olmadı" dedi.

Arda, finalin Fenerbahçe'nin stadında oynanacak olmasıyla ilgili olarak "Keşke herkes bizi destekleseydi. Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar... Final Fenerbahçe Stadı'nda diye insanların kalbine inecekti. Bu kadar sıkıntı ve korku vermeye gerek yoktu. Bizim için önemli olan Türkiye'nin başarılı olması. Taraftarımızdan özür diliyoruz" dedi.

Arda, sakat olması ve maçta son anda oynaması ile ilgili, "Biz her zaman fedakarlığa hazırız. Sabah yüremiyordum. Keşke oynamasaydım da takım turu geçseydi. Yanlış birşey söyleyip insanları üzmek istemiyorum" şeklinde sözlerini sürdürdü.

Arda son olarak da, "Guerrero'nun vurdugu top gol olunca yıkıldım. Sonuçta yeni oynayan arkadaşlarımız da var.. Stopersiz, sol beksiz oynuyoruz.. Kalan oyuncularla oynamaya çalışıyoruz. Zaman zaman biz de onlara yardım etmeye çalışırken sıkıntı çekiyoruz. Böyle kritik anlarda tecrübesizlikler gol oluyor" diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: Webaslan.com

CeNTeR_TR
19.Mart.2008, 19:53
Tur atladıkça birilerinin yüreği hopluyordu. Ya olursa diye . Şimdi onlar için sevinme zamanı . . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda, Hamburg maçının ardından "Final Fenerbahçe Stadı'nda diye insanların kalbine inecekti" dedi..

şunLarı görünce ohh iyi oLdu demek geLiyor içimden ama neyse..

BaşarısızLığı örtmek için güzel bahaneLer bunLar..

Kimse neden 2 -0 dan 3 -2 oLdu diye sormazken herkes Fenerbahçeyi konuşsun dursun ;;)

detek verdik diye bizi eLeştirceğinize bundan öncesine gideLim tekrar yazmıyorum mesajımı okuyun ;;)

YapıLanı kesinLikLe savunmuyorum ama bunLar çok normaL ve oLacakdır..

Tıpkı Rusyada Cska maçında Cska bayrağının yanına GaLatasaray bayrağı konuLduğu gibi..

Tıpkı Avrupa maçLarında istersen dost oLaLım FenerbahçeLi y.... diyen taraftar gibi..

Tıpkı sizLerin msn de yazdığı SaLdır Cska Hadi İnter Hadi CheLsea gi bi ;;)

Tıpkı İngiLteredeki CheLsea maçından sonra dışarıya çıkıp CheLsea diye bağıran GaLatasaray taraftarı gibi..

Onun için hiçbirşeyi burda çaptırmayın ;;)

geLeyim maç konusuna GaLatasarayın turu geçmesini Kadıköyde finaL oynamasını sonuna kadar istiyordum..Ama Son dakikaLarı çıkaramayan o yuncuLarı oyunda tutmanın hiçbir mantığı yok..Arda bitmiş haLen daha oyunda..Barış bitmiş oyunda Sabri ( Dinamo ) dışarda..Her zaman skor değiştirebiLecek LincoLn dışarda..KeweLL son dakikaLarda defansta.. Ne oLdu LingoLn'e bi anda ısLık manyağı oLdu..BunLarın tek bir açıkLaması var bence GaLatasarayda böLünme oLacak..Bülent Korkmaz ve yıLdızLar diye!

Nedvedmania
19.Mart.2008, 19:59
Sana birşey diyenmi var ?

CeNTeR_TR
19.Mart.2008, 20:00
Sana birşey diyenmi var ?

Senin mesajına aLıtnı yapmam seni hedef aLmam anLamına geLdiyse yanLış anLadın ;;)

Arda'nın açıkLamasına yapıLmış bir aLıntı bu :)

PesimiSTyLa
19.Mart.2008, 20:02
Ya arkadaslar neden bahsediyorsunuz? Bir takımın resmi sitesinde böyle birsey yapmak var; bir de msn de fenerlisi gslisi bjklisinin ilti yazması var. Bu 2si aynı sey mi? a.ntu.com da index yapmış bununla ilgili. Ona birsey diyen mi var? O normal çünkü. taraftar sitelerinde bu tür şeyler olur, norml karsılanır. ama diğeri taraftar sitesi mi? Fenerbahce kulübünün resmi sitesi orası. Sacmalamaktan başka birsey yapmamış fenerbahce.org.

Eray Dengiz
19.Mart.2008, 20:13
burada kimse ben fanatik değilim demesin.
hepimiz avrupa maçlarında gslisi fb'yi, fblisi gs'yi tutmuyor bu kadar basit.
gelip bana yok ben tutuyorum, gol atılınca seviniyorum fln demesin Türkiye'de yaşayan herkes gsliyse fbden nefret eder, fbliyse gsden nefret eder olay bundan ibaret.
hepimiz böyle büyüdük, bundan sonra ki nesilde böyle devam edecek bu yıllardır böyle.

o yüzden her maç konusunda, her avrupa maçında bunları konuşmak baydı beni.bu zihniyet hiç değişmedi değişmeyecek burada aboosundan, nedvedmaniasına, turgutundan, emperorundan pesimistylana hatta ben bile böyleyiz kabul ediiiiin

Memedov
19.Mart.2008, 21:09
Yahu burada neyin mücadelesini vermeye çalışıyoruz. çok degil daha geçen sene Fenerbahçe şampiyonlar liginde dolu dizgin ilerlerken sevilla,inter,cska, maçlarında bazı ezeli rakip takımı tutan arkadaşlar sevince destek olacağına köstek olmadılar mı ? Chelsea eleyince derin bir oh çekmediler mi ? L'pool Beşiktaş'a 8 tane atınca herkes alay etmedi mi ? Galatasaray trömsö'ye elendiğinde dalga geçilmedi mi ? artık bu olaylara alışmak zorundayız ne yazık ki. bu sadece bizim ülkemizde olmuyor, avrupada da bu olaylar var.

Galatasaray o kadar iddialıydı ki Kadıköy'e gitmek adına dün akşam Kadıköy umutlarını Alisamiyen stadına gömünce, nitekim bu iddia halay konusu oldu ezeli rakip takım taraftarı için.

Maça gelirsek, Galatasaray'ın eleneceği belli bir olaydı zaten. O kadar çok eksik vardı ki maç 2-0 olduktan sonra bile hamburg çevirir maçı diyordum. Nitekimde öyle oldu. Çünkü Galatasaray orta sahası düşmüş defansta hatalar yapılmaya başlanmıştı.

Ben her zaman şunu savundum, avrupada mücadele ediyorsun teknik adamını yolluyorsun çok yanlış bana göre. Galatasaray avrupadan elenene kadar Skibbe ile devam etmeliydi. ister finale kadar ister çeyrek finale kadar.

CeNTeR_TR
19.Mart.2008, 21:22
Ne ekersen onu biçersin..

Madem öyLe bir ata sözü var kendine yapıLmasını istemediğin davranışı başkasına yapmayacaksın ;;)

Nedvedmania
19.Mart.2008, 21:25
Görmek istediğimiz işte buydu :

http://img17.imageshack.us/img17/558/1224772820fan01er2.jpg (http://img17.imageshack.us/my.php?image=1224772820fan01er2.jpg)

PesimiSTyLa
19.Mart.2008, 21:27
Turgut tamam işte uzatma sende. Cümle sonuna ;;) ;;) ;;) koyarak falan germeyin ortamı. Burada diyorz kimse fenerlilerin dalga gecmesine birsey demiyor! Bu normal, herzaman oluyo olacakta. Lakin fb.org sen kulübün resmi sitesisin. Böyle ilkokul 5 seviyesinde esprilerle ufak oyunlar yapıyorsan; dün yazdım mesajım silinmiş; yine yazıyım bu asagılık kompleksidir, fenerli yöneticilerin bizim kadıkoye gitme ihtimalimizden ne kadar tırstıgının göstergesidir. Biz bunu onlara yaşattık. Bu da güzeldi.

Herşey için Teşekkürler Aslanlar !

NOT: Fenerli taraftarlar dalga gecebilir. bunun kadar normal birsey yok. Bende fener arsenalden 5 yediginde dalga gectim. besiktaslısı, gs lisi herkes dalga gecti. Kimsede başarılar dilenmesini falan beklemesin. Olmaz cünkü öyle birsey. Burada ayıplanması gereken a.ntu yada fenerbahceli, besiktaslı taraftarlar degil; koskoca fenerbahce kulübünün resmi sitesidir.

eXcitinG
19.Mart.2008, 21:53
Bu oLay burda kapansın. KişiseL tartışmaLara girmeyin. Ceza uyguLarım, konuyu da kapatırım.

Son ikazdır.

KanaKe
19.Mart.2008, 22:55
Fanatik Fenerbahce'liyim fakat dün Galatasaray'in elenmesine bir Türk olarak üzüldüm. Galatasaray'lilarin öfkelerini anlayabiliyorum nitekim gecen sene Chelsea'li futbolcular hava alaninda ciceklerle karsilanirken ayni duygulari bizde hisettik. Bosuna tartismaya gerek yok, olan oldu bir kere. Gecmis olsun.

El Comandante
19.Mart.2008, 23:11
Hala yenilginin sokunu üstümden atabilmis degilim. Nasil yenildik, 5 dakika da o 2 golü nasil kalemizde gördük hala anlayabilmis degilim. Uyudum, macin sokunu atlatayim diye. Olmadi, rüyama girdi mac. Mac bitiyor yeniliyoruz, sonra bir daha basa sariyor. Bitiyor mac, yeniliyoruz. Yine basa sariyor. Böyle devam ediyordu.

Gittim okula. Almanlar geliyor, ooo nasil yendik falan diyorlar. Tiyatroya gittik, yolda reklam panolarinda Hamburg-Galatasaray macini gördüm. Unutmak istiyorum, her seferinde unutmami engelleyen hadiselerle karsilasiyorum.

Evet kolay olmayacak bu maci unutmak bizim acimizdan. Ezeli rakibimizin evinde finali oynamayi gercekten haketmistik. Hamburg'u gecseydik, %100 finale gelirdik, o macin verdigi motivasyonla. Kupayi kaldiracaktik belki, ama olmadi. Keskeler insani en cok kahreden seyler ne yazikki ...

Stopersiz ciktik Hamburg'a gücümüzü gösterdik. Onlarin iclerine korkuyu en derinlere kadar soktuk. 2-0 dan sonra teknik direktörleri bile bu mac burada bitti gibi tavirlar sergiliyordu. Bundan yapacagimiz kolaydi. Alan savunmasi, ama geriye yaslanmayacaktik 10 oyuncu ile. Zaten uzaklastirdigimiz top, 10 saniye sonra bizim kalemize atak olarak geri dönüyordu. O laubalilik sorunu yine karsimiza cikti. Bordo gibi Hamburg da 5 dakika da 2 gol atti bize. Olmuyor, bu konsantrasyon sorununu cözemiyoruz. Oyuncular panik havasi icerisindeler. Gören Avrupa'da ilk sefer mac oynuyoruz sanacak, ama halbuki mücadele ettigimiz sampiyonanin kupasini almisiz biz daha önce. Oyuncularda güven, konstantrasyon eksikligi olmamasi gereken yerde, bu sorunlari yasadik. Akil alir gibi degil yahu...

Arda Turan, Milan Baros, Ayhan, Baris, Kewell cok iyi oynadilar. Ama iste onlardaki bu mücadele ruhu diger futbolcularda yoktu. Bu yüzden yenildik ...

Lincoln efendi takima küsüyor! Yahu madem gitmek istiyorsun, oyna Avrupa maclarinda ! Sonra bir talibin cikar, biz seni satariz. Ama sen teknik heyete küserek nereye varmayi cabaliyorsun ? Trabzon macinda cok savundum kendisini, ama yok. Düzelmiyormus Lincoln. Kalli en dogrusunu yapmis. Cani isteyince oynuyor. Böyle futbolculara ihtiyacimiz yok bizim.

Bülent Korkmaz'a elestiriler geliyor sonra. Belki Semih Kaya'yi oynatabilirdi. Ama o da daha 18 yasinda. Tecrübesiz, mac eksigi var, kondisyonu yeterli degil. Böyle bir macta ona nasil güvenebilirdi ki ? Bülent Korkmaz onu en cok oynatmak isteyen kisidir, kendisi de 18 yasinda Galatasaray kariyerine basladi cünkü! Ama zaman uygun degildi Semih icin.

Böyle kolay goller yiyerek, böyle kolayca kaybettigimiz maci nasil unutacagimi hala bilemiyorum...

tombul taho
19.Mart.2008, 23:25
burada kimse ben fanatik değilim demesin.
hepimiz avrupa maçlarında gslisi fb'yi, fblisi gs'yi tutmuyor bu kadar basit.
gelip bana yok ben tutuyorum, gol atılınca seviniyorum fln demesin Türkiye'de yaşayan herkes gsliyse fbden nefret eder, fbliyse gsden nefret eder olay bundan ibaret.
hepimiz böyle büyüdük, bundan sonra ki nesilde böyle devam edecek bu yıllardır böyle.

o yüzden her maç konusunda, her avrupa maçında bunları konuşmak baydı beni.bu zihniyet hiç değişmedi değişmeyecek burada aboosundan, nedvedmaniasına, turgutundan, emperorundan pesimistylana hatta ben bile böyleyiz kabul ediiiiin

heaa.. Eray'ım doğru söylüyor. ben öyleyim şahsen. :icon_cool:

fatih2855
19.Mart.2008, 23:36
Açık açık söyleyeyeyim gs nin elenmesine sevindim bir bjk li olarak.Neden derseniz maçı beraber izliyorsun beraber heyecanlanıyorsun.adam maç bitince gördünmü cimbom şöyle cimbom böyle bana hava atmaya çalışıyor.en iyisi mi yenilsin de ben dalgamı geçeyim darılmaca gücenmece yok.avrupa maçlarında kimse kimsenin takımını tutmak zorunda değil.adam tur atlar kasasına para girer seneye daha iyi transfer yapar e o zaman niye ben o takımı destekleyeyim ki?

eXcitinG
19.Mart.2008, 23:45
Bjk si FB yi. FB si Bjk yi. Yine bu döngüde GS yi sevmez. Neden sevmez. Ta derinLerde, eskiLErde, abiLerimizden, amcaLarımızdan gördüğümüz fanatikLik duygusu yüzünden sevmez. Avrupa da ki başarıLarını hazmedemez, istemez, kıskanır. Bu 2+2 =4 gibi bir matematik feLsefesidir.

Şimdi adam neden sevsin. HesapLayaLım. Görüceksiniz ki herkes hakLı.

Ben 2000 yıLında UEFA finaLinden sonra hüngür hüngür ağLadım. Sonra sabah geLdim okuLa GS Li bana hava yapıyor yok işte gördün mü biz en büyüğüz, naber sizin ezik takım nerde, hayatında bu kupayı göremezsin feLan. Sonra diyorsun ki değmezmiş.

Sonra evinde en yakın arkadaşLarın iLe maç izLiyorsun. KankaLarın ya farkLı da takımLı oLsaLar senin takımının maçı da oLsa Avrupa da atınca seviniyor, koşuyor, zıpLıyor. Sonra ertesi gün bir mekanda kıs kıs başka bir kendi takımından arkadaşı iLe konuşurken duyuyorsun ki, ya bırak şansLı herifLer, baLLarı iLe aLdıLar feLan. Hayda yine bütün hevesin kaçıyor, kinin büyüyor.

Bu böyLe geLmiş böyLe gider. Ne yazık ki biz bizi en önemLi kıLan birLik beraberLik döngüsünden uzakLaştıkça uzakLaşıyoruz. BenLiğimizi, birLik beraberLiği kaybediyoruz ve bu yüzden her kuLvarda herşeyden koLayça uzakLaşıyor, başaramıyoruz.

Kimse suçLu değiL. Oh çekende, Ah çekende. Suç hepimizde ve hiçbirimizde...

CeNTeR_TR
20.Mart.2008, 00:10
Bjk si FB yi. FB si Bjk yi. Yine bu döngüde GS yi sevmez. Neden sevmez. Ta derinLerde, eskiLErde, abiLerimizden, amcaLarımızdan gördüğümüz fanatikLik duygusu yüzünden sevmez. Avrupa da ki başarıLarını hazmedemez, istemez, kıskanır. Bu 2+2 =4 gibi bir matematik feLsefesidir.

Ben 2000 yıLında UEFA finaLinden sonra hüngür hüngür ağLadım. Sonra sabah geLdim okuLa GS Li bana hava yapıyor yok işte gördün mü biz en büyüğüz, naber sizin ezik takım nerde, hayatında bu kupayı göremezsin feLan. Sonra diyorsun ki değmezmiş.

Sonra evinde en yakın arkadaşLarın iLe maç izLiyorsun. KankaLarın ya farkLı da takımLı oLsaLar senin takımının maçı da oLsa Avrupa da atınca seviniyor, koşuyor, zıpLıyor. Sonra ertesi gün bir mekanda kıs kıs başka bir kendi takımından arkadaşı iLe konuşurken duyuyorsun ki, ya bırak şansLı herifLer, baLLarı iLe aLdıLar feLan. Hayda yine bütün hevesin kaçıyor, kinin büyüyor.

Bu böyLe geLmiş böyLe gider. Ne yazık ki biz bizi en önemLi kıLan birLik beraberLik döngüsünden uzakLaştıkça uzakLaşıyoruz. BenLiğimizi, birLik beraberLiği kaybediyoruz ve bu yüzden her kuLvarda herşeyden koLayça uzakLaşıyor, başaramıyoruz.

Hele şükür mantıkLı ve gerçekLeri tamamen yansıtan bir yorum..

EreN
20.Mart.2008, 00:18

Katılıyorum abi.

Gangstaa
20.Mart.2008, 00:27
Neden hep benim yorumlarım siliniyor?Çokmu ağır konuşuyorum?Burada tahrik edic mesajlar yazan bazı Fb'li arkadaşların mesajları oldukları gibi dururken biz karşılık verdiğimizde mesajımız siliniyor artı birde uyarı alıyoruz.Artık başka şeylerden şüphelenmeye başladım.Madem benim yorumlarım bu kadar can sıkıcı oluyor öyleyse Fbli kişilerin yazıkları yorumlarıda silin.Yeter!

eXcitinG
20.Mart.2008, 00:30
Neden hep benim yorumlarım siliniyor?Çokmu ağır konuşuyorum?Burada tahrik edic mesajlar yazan bazı Fb'li arkadaşların mesajları oldukları gibi dururken biz karşılık verdiğimizde mesajımız siliniyor artı birde uyarı alıyoruz.Artık başka şeylerden şüphelenmeye başladım.Madem benim yorumlarım bu kadar can sıkıcı oluyor öyleyse Fbli kişilerin yazıkları yorumlarıda silin.Yeter!

Kimseye ayrımcıLık yaptığımız yok. Demek ki siLinmesi gerekiyormuş siLmişiz, siLinmesi gereken varsada siLeriz.

Kayırıyor mantığı gütmeyin.

OMANA
20.Mart.2008, 00:30

ülkemizde bu konuda çok güzel bir atasözü var...

papaza uyup oruç bozulmaz diye ..

yani bildiğin gibi Galatasaray avrupa maçında kazanınca üzülende var...arabasına Galatasaray bayrağı takıp yeğeniyle benim gibi tur atan fenerbahçeliside var...

Fenerbahçeliler sevinmez..beşiktaşlılar böyle yapar galatasaraylılar şöyledir gibi genellemeler doğru değil kanaatimce...nihayetince onbinler yüzbinler değil milyonlarca insan var bu takımların taraftarı ...

bir kalıba sığarmı ..

şöyle söyleyeyim..maçtan sonra mesaj yazacak halim bile yoktu sinirimden ve üzüntümden....

o halde ben şunu derim..ahmet mehmet ne yapmış bilmem hangi GS li bana ne havası atarsa atsın onu da umursamam...

neyin doğru olduğunu biliyorum...

ve maç sırasında ne hissediyorum...

eğer içimden o sırada GS yi tutmak geliyorsa şu ve bundan...veya marjinal milliyetçilikten dolayıda Galatasarayı tutmam...

ben galatasarayı desteklerim avrupa maçlarında çünkü içimden öyle gelir...ve bu konudaki hislerim beni yönlendirir...

diğer insanların dfedikleri ise açıkcası hiç derdimde değil...

bugra 1905
20.Mart.2008, 00:38
Sorun Burda Zaten GSnin Başarısına FBli FBnin Başarısınada GSli Sevinmezse Hiç Bir Yere Gidemeyiz Ben GSninde FBninde BJKnında Bu Sezonki Maçlarında Temsilcilerimizi Tuttum BJK Metaliste FB Arsenale GS Hamburg Takımlarını Yenilişin Aklımdan Hiç Oh İyi Oldu Geçmedi Türkün Türkten Başka Dostu Yok Beyler Hepsi Bizim Takımlarımız Hepsinin Avrupada Galibiyetlerine Mağlubiyetlerine Beraber Sevinip Beraber Üzülmemiz Gerekir İnşallah İleriki Senelerde Takımlarımız Avrupada Daha İyi Olurlar

eXcitinG
20.Mart.2008, 00:40
ülkemizde bu konuda çok güzel bir atasözü var...

papaza uyup oruç bozulmaz diye ..

yani bildiğin gibi Galatasaray avrupa maçında kazanınca üzülende var...arabasına Galatasaray bayrağı takıp yeğeniyle benim gibi tur atan fenerbahçeliside var...

Fenerbahçeliler sevinmez..beşiktaşlılar böyle yapar galatasaraylılar şöyledir gibi genellemeler doğru değil kanaatimce...nihayetince onbinler yüzbinler değil milyonlarca insan var bu takımların taraftarı ...

bir kalıba sığarmı ..

şöyle söyleyeyim..maçtan sonra mesaj yazacak halim bile yoktu sinirimden ve üzüntümden....

o halde ben şunu derim..ahmet mehmet ne yapmış bilmem hangi GS li bana ne havası atarsa atsın onu da umursamam...

neyin doğru olduğunu biliyorum...

ve maç sırasında ne hissediyorum...

eğer içimden o sırada GS yi tutmak geliyorsa şu ve bundan...veya marjinal milliyetçilikten dolayıda Galatasarayı tutmam...

ben galatasarayı desteklerim avrupa maçlarında çünkü içimden öyle gelir...ve bu konudaki hislerim beni yönlendirir...

diğer insanların dfedikleri ise açıkcası hiç derdimde değil...

Bu sizin bahsettikLeriniz geneL oLarak hepimizin temennisi oLan durumLar. Ama geLin görün ki acı gerçeği herkes biLiyor bunun böyLe oLmadığını.

O kadar kötü durumLara geLdik ki şöyLe birşey daha var. MiLLi maçLarda başka takımdan birisi goLü atınca, aa goL, aferin ve vs, ama kendi tuttuğu takımın oyuncusu atınca kırıLmadık cam, masa bırakmayan durumLar.

Bunun büyük yüzdesi böyLedir. Sizin dedikLeriniz sadece üLke içerisinde ki istisnaLardır. Bana cevap verebiLirmisiniz siz Bir GS maçında beraber sevindikten sonra ertesi gün o sevince istinaden sizin tuttuğunuz takımı hedef aLıp, can sıkıcı cümLeLer iLe karşı karşıya kaLdığınızda kızmayacağınızı uLan biz ne yapıyoruz adamLarın yaptıkların bak demeyeceğinizi söyLeyin. Ha kaaLe aLmazsınız ama kaç kiş aLmıyor...

Bizim değiL, büyün Dünya da ki sistem budur. Bu sadece bizim üLkemize has bir durum değiL. Gidin İngiLterede CheLsea Lisi Manu-İnter finaLi oLsa İnter bayrağı ve fLaması aLıp dışarıda korna çaLa, çaLa gezer. Bu Dünyanın geneL haLidir. FutboL un geneL haLidir. Ve bunu kimse değiştiremez. İstisnaLar sadece bu döngü içerisinde oh be böyLeLeri de varmış demek için oLacak ve arada tebessüm etmemizi sağLayacak kişiLer oLacaktır.

Hiç bir zaman değişmedi bu durum ve değişmeyecektir.

Gangstaa
20.Mart.2008, 00:43
Tamam işte.Buğra doğru söylüyor fakat bazı Fbliler gelmiş burada bizi kışkırtmaya çalışıyor.Dün fbli yorumcunun teki tv ye çıkıp çok iyi oldu rüyalarında oynarlar kadıköyde final gibi yorumlar yaptı.Fb nin sitesindeki resimde herşeyi kanıtlıyor.Ama ben bjklilerden ts lilerden böyle birşey hiç görmedim.Geçen sene sevilla fb maçlarında sevinçten sesimiz kısılmıştı.Biz fbyi destekliyoruzda ne oluyor.Bundan sonra tüm takımlarımızı Avrupa'da daha bir keyifle zevkle destekleyeceğim.Fb hariç..

OMANA
20.Mart.2008, 00:51
Bu sizin bahsettikLeriniz geneL oLarak hepimizin temennisi oLan durumLar. Ama geLin görün ki acı gerçeği herkes biLiyor bunun böyLe oLmadığını.

O kadar kötü durumLara geLdik ki şöyLe birşey daha var. MiLLi maçLarda başka takımdan birisi goLü atınca, aa goL, aferin ve vs, ama kendi tuttuğu takımın oyuncusu atınca kırıLmadık cam, masa bırakmayan durumLar.

Bunun büyük yüzdesi böyLedir. Sizin dedikLeriniz sadece üLke içerisinde ki istisnaLardır. Bana cevap verebiLirmisiniz siz Bir GS maçında beraber sevindikten sonra ertesi gün o sevince istinaden sizin tuttuğunuz takımı hedef aLıp, can sıkıcı cümLeLer iLe karşı karşıya kaLdığınızda kızmayacağınızı uLan biz ne yapıyoruz adamLarın yaptıkların bak demeyeceğinizi söyLeyin. Ha kaaLe aLmazsınız ama kaç kiş aLmıyor...

Bizim değiL, büyün Dünya da ki sistem budur. Bu sadece bizim üLkemize has bir durum değiL. Gidin İngiLterede CheLsea Lisi Manu-İnter finaLi oLsa İnter bayrağı ve fLaması aLıp dışarıda korna çaLa, çaLa gezer. Bu Dünyanın geneL haLidir. FutboL un geneL haLidir. Ve bunu kimse değiştiremez. İstisnaLar sadece bu döngü içerisinde oh be böyLeLeri de varmış demek için oLacak ve arada tebessüm etmemizi sağLayacak kişiLer oLacaktır.

Hiç bir zaman değişmedi bu durum ve değişmeyecektir.

evet haklısın durum bu ..

zaten durumun bu olduğu o kadar ortadaki...Bugü bir çok arkadaşımın sevindiğinden eminim...

mesela bir örnek şefiim..

şimdi dün oynayan Glatasaray değilde...Sİvasspor olsaydı..veya Kayseripor olsaydı ve 2-0 dan maç dönseydi..tüm herkes üzülürdü ama Galatasaray olunca Genelde Fenerbahçelilerin çok üzülmedikleri bir gerçek....

ama bu fanatizm o derece körrüklendiki son 20 içinde nihayetinde bir oyun olması gerekenden çok daha önemli bir hal aldı..

ne yapalım dediğin gibi Futbol konusunda her tartışma açıldığında ilk cümlesi..biz avrupa takımıyız diye hava atan galatasaraylısı var...

galatasarayt elenince sevinen fenerbahçelisi de var...

ama emin ol samimi söyleyim..

benim yeğenim fanatik galatasaraylı gözüm gibi değerli benim için Fenerbahçe şampiyonluğunda ben arabayı süslediğimde galatasaraylı olduğu halde benimlen geldi yanımdaydı...

bende arabama galatasaray bayrağı takıp onunla çok tur atmışımdır..velhasıl bu gibi insanların sayısıda çok azdır diye düşünmemek lazım..

DisCo
20.Mart.2008, 00:52
1000 defa yazılsada anlamamakta ısrar ediyoruz ama ben bir kere daha yazıyorum ki işin günahını üzerimden atayım.

1. İçerde ezeli rakip dışarı maçlarında tek yürek olanlar vardır.
2. İçerde dışarda rakibinin yenilmesini isteyenler vardır.
3. Maç anında tek yürek maç bitiminde yenilgi varsa dalga geçenler vardır.

Bunlardan hangisine uyuyorsak uyalım bu kendimizi bağlamaktadır.

Maç analizi, maç olayları hakkında konuşacaksınız tamam. Onun haricindeki herşey için cezai uygulama yapılacaktır. Bilginize...

KafKaf1912
20.Mart.2008, 02:48
aah ah şu maçta bi defansımız olacakti geçerdik bu turu. Neyse sağlık olsun bir tek lig kaldı elimizde.

Addolorato
20.Mart.2008, 02:56
Maçtan sonra arkadaşım bir kafeye gitmiş. Bilin bakalım o kafeye kim gelmiş Adnan Polat. Yanında bir kaç arkadaşı ile gülüp eglenmişler puro içmişler. Arkadaşımın dedigi hiç bir üzülme belirtisi yokmuş hareketlerinde falan.

Nedvedmania
20.Mart.2008, 03:01
Üzülecek birşey yokki zaten.

Addolorato
20.Mart.2008, 03:03
Sen bilirsin. UEFA'dan elenmemiz yeterli bir sebep bence.

El Barto
20.Mart.2008, 04:03
Yahu cidden yazık oldu eldeki turu elin Almanına verdik yahu. Neyse kısmet bu kadarmış demek. Şimdi yine yeni yeniden Hasan Lincoln Nonda falan yazmayacağım ama cidden yazık oldu pisi pisine gitti tur.

serefcan1996
20.Mart.2008, 04:37
LİNCOLN'E ağır bir ceza verilmeli bence !!! ilk maçta oyundan çıkınca BÜLENT KORKMAZ'A tepki gösterdi .. bu maçtada direk soyunma odasına gitti ::: CEZAYI HAKETTİ :::

Nedvedmania
20.Mart.2008, 06:04
Sen bilirsin. UEFA'dan elenmemiz yeterli bir sebep bence.

Elbetteki turu kaybetmenin üzüntüsü var ama yas ilan edecek kadar değil. Sonuçta bukadar eksikle buraya kadar çıkmışız.

Ki zaten örneğin sahada kavga eden futbolcular çıkışta aileleriyle birlikte restoranda yemek yiyorlar :)

Redrum
20.Mart.2008, 06:04
Ben geçen hafta, Hasan Şaş bu takımın oyuncusu değil, 7 yıl önce iyiydi ama şu zamanda bu adama umut bağlanmaz dediğimde, "ne yani aydın mı oynasın, aydın çok top kaybı yapıyor" tarzı cevaplar aldım. Gördük işte, paslarının %90'ı, ortalarının %100'ü rakibe gitti. Çok top kaptırmayan adam böyleyse herhalde Aydın %120 sini falan kaptırırdı en az.

metaLwrath
20.Mart.2008, 06:14
O kadar eksikle 2-0
2-0'dan 3-2'ye donen bir mac

İnanmak cok zor..

Oysaki inanmı$tık yolun sonuna kadar gidecegimize.. !