Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 209 sonuç

Konu: Galatasaray - Hamburg SV | UEFA Kupası 4. Tur 2. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Galatasaray - Hamburg SV | UEFA Kupası 4. Tur 2. Maç

V

Hakem : Pedro GARCİA
    Tarih : 19.03.2009 21.30
    Yer : ALİ SAMİ YEN
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Zor maç. Ama Galatasaray zoru sever. Göründüğü üzere takım UEFA'da ki zafere çok inanmış. Bu yüzden Galatasaray eksikleri olmasına rağmen alacaktır maçı ve turu...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bi aksilik olurda yenilirsek Umutun siteden uzaklastırılmasını talep ediyorum Ben totem yapiyordum konuları açıp, hiç yenilmemiştik
    Şaka bi yana tabi.

Eksiklerimiz var ama rakibinde eksikleri var. Trachowski ve Petric oynayamayacakmış. ilk maçtan 1-1 ile dönmemiz büyük avantaj. Seyircimizin müthiş desteği ile ceyrek finale çıkarız diye düşünüyorum. Allah utandırmasın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hamburg'da Trochowski şoku

Cottbus karşısında sakatlanan Hamburg'un yıldızı Trochowski Ali Sami Yen'e ayak basamayabilir.

Hamburg'da Piotr Trochowski şoku yaşanıyor. Energie Cottbus maçında sakatlanan orta saha yıldızının durumu bilinmiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hamburg'un doktoru Oliver Dierk, "Piotr'un perşembe günü sahaya çıkıp çıkamayacağı bilinmezliğini koruyor" dedi.

Galatasaray ile oynanan UEFA kupası dördüncü tur ilk karşılaşmasında oynadığı futbolla dikkaç çeken Alman maestro, milli takımın da formasını giyiyor.

Cottbus karşısında sakatlanan Petric'siz sahaya çıkacak Hamburg'un dinamosunun oynayıp oynamayacağı merak konusu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hedef kadıköy tek ihtimal kazanacağız..!!

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Arda büyük ihtimal Perşembe günü yok.Büyük eksiklik GS adına ancak rakibin eksiklikleri daha fazla ve önemli.

Hamburg deplasmanlarda daha iyi oynuyor.Ama ben GS'nin kazanacağını düşünüyorum.Skor tahmini olarak da 2-1 kazanır diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Defanstaki eksiklerden sonra Arda'nın da olmaması Galatasaray için büyük dezavantaj . Ama Galatasaray Bordeaux maçında olduğu gibi ne kadar zorlukla karşılaşsa bile bu turu geçecektir ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defansta Kewell - Semih yada Hakan - Semih oynayacak sanırım.

Trabzon maçında imkan olsaydı da Semih'i oynatsaydı ama Kırmızı kart ve Arda'nın sakatlığından dolayı mümkün olamadı sanırım.

Petric Ve Trochowski %80 yoklar. İyi bir oyun sergileyerek turu geçeceğimize inanıyorum. Hamburga sadece galibiyetin yarayacağı ve atak oynayacakları düşünülürse, Lincoln Baros ile gol veya golleri kesinlikle buluruz.

İlk başta turu geçemeyiz diyordum ama Deplasmandaki maçtan sonra bu fikrim değişti. Daha 2 gün var ama skor tahminide yapayım 2-1 Galatasaray bu maçı alacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Defansta Kewell - Semih yada Hakan - Semih oynayacak sanırım.
    Bence en mantıklısı Kewell-Hakan oynayacak.Eğer bu ikili çıkmazsa Kewell defansta oynamayacaktır kanımca.Başarılar Galatasaray.İnşallah geçeriz turu.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Zor bir maç olucak.İki takımın da eksikleri çok.Skor ne olursa olsun turu geçeriz inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Zor bi maç olacak 2 takım açısındanda ben burdaki maçında 1-1 sonuçlanıp uzatmalara gideceğini düşünüyorum. Tahminim böyle ama Galatasaray daha şanslı konumda fakat eksikleri çok hamburgun da eksikleri var bakalım turu atlayan taraf kim olacak ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kewell zaten maç sonu açıklamasında Hakanla iyi anlaştık demişti. Bu anlaşmayı bozmaz bülent kaptan.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

2 farklı skorla kazanıcaz.Hamburg deplasmanda çok iyi bir takım değil.Abartıyorlar 12 maçta 4 galibiyet 6 mağlubiyet almış deplasmanlarda.Almanya'daki oyunu gördükten sonra Ali Samiyen'de ezeriz bunları.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnşAllah turu geçeriz , Son dakikaya bırakmayız işi inşAllah 2 farklı gibi bir skor olursa tadından yenmez son dakikaları paşa paşa izleriz,Allah yardımcımız olsun Allah utandırmasın.

İşte Hamburg kafilesi
    Trochowski kadroda

Alman Birinci Ligi ekibi Hamburg SV'nin (HSV), Galatasaray'a karşı perşembe günü oynayacağı UEFA Kupası 4. tur ikinci maçı için, sakatlıkları olmasına rağmen Michael Gravgaard ve Piotr Trochowski'yi İstanbul'a götüreceği bildirildi.
    HSV'nin resmi internet sitesinde yer alan haberde, bacak kaslarında sorunu olan ve Galatasaray karşılaşmasında görev alması şüpheli olan Danimarkalı oyuncu Gravgaard'ın ve sağ dizindeki iç bağlarında gerilme olan Alman milli takımı oyuncusu Trochowski'nin de İstanbul'a götürülecekleri belirtildi.
    Galatasaray maçında forma giymeyi ümit ettiği ifade edilen ve oynayıp oynamayacağı İstanbul'da belli olacak olan Trochowski'nin, son sakatlığından bir kaç gün sonra oynadığı hatırlatıldı. Hamburg'un teknik direktörü Martin Jol, bu iki oyuncunun takım için her şeyi yaptıklarını, bundan dolayı iki oyuncuyu da İstanbul'a götürdüğünü söyledi.
    Galatasaray'a karşı Hamburg'un ikinci takımında forma giyen defans oyuncusu Kai-Fabian Schulz'un da kadroya alındığı, sakatlıkları bulunan Guy Demel, Mladen Petric, oynama izinleri olmayan Mickael Tavares, Albert Streit ve Macauley Chrisantus ile uzun süreden bu yana sakat olan Bastian Reinhardt, Tim Atouba, Romeo Castelen ve Maxim Choupo-Moting'in ise kadroda yer almadığı kaydedildi. Galatasaray'a karşı 18 kişilik Hamburg kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
    Frank Rost, Wolfgang Hesl, Collin Benjamin, Jerome Boateng, Michael Gravgaard, Joris Mathijsen, Kai-Fabian Schulz, Alex Silva, Dennis Aogo, Marcell Jansen, David Jarolim, Piotr Trochowski, Tomas Rincon, Marcel Ndjeng, Jonathan Pitroipa, Jose Paulo Guerrero, İvica Olic, Tunay Torun

17.03.2009
    Kaynak : AA
    Last edited by DisCo : 17.Mart.2009 at 20:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kadroda olsa bile sakat sakat oynar fazla faydası olmaz hamburg a.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kadrolarına baktımda bayağı önemli adamları yok gibi duruyor zayıf bir takım ile gelmişler. Ben bu turu geçeceğimizi düşünüyorum

serkan balcı'nın başarılı krampon darbesinden sonra Arda'nın da maçta forma giymesi zor görünüyormu$..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sTickdusT View Post
    serkan balcı'nın başarılı krampon darbesinden sonra Arda'nın da maçta forma giymesi zor görünüyormu$..
    Yok öyle deme Arda beyfendinin dokunulmazlığı var Hakemler onu koruyor. Yoksa Arda'nın dizi delinmiş falan geçin bunları onu kendi deldi(!)

Herşeye rağmen kazanırız, turu da geçeriz. Orası ALİ SAMİ YEN çünkü..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dha haberine göre Arda oynayacak..Ayrıca mehmet güven stoperde oynayacak diye haber geçtiler..

Mehmet güven'in stoperde olması beni düsündürüyor..Kewell olsa bu kadar korkmam..Mehmet güven tercihi hiç iyi gelmiyor bana insallah yanılırım..Mehmet çok kolay top kaybı yapıyor..Pres'e mahruz kalırsa iyi olmaz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

"ARDA OYNAYACAK DURUMDA DEĞİL"

18 Mart 2009 Çarşamba * 13:04

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz Hamburg maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, camia olarak aynı şeyi düşünüp, inanmaları halinde UEFA Kupası'nda turu atlayacaklarını söyledi.
    Korkmaz, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde, yarın Hamburg ile yapacakları karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Sözlerine, Çanakkale Zaferi'nin 94. yıldönümünü kutlayarak başlayan Bülent Korkmaz, kadrodaki eksikler konusunda, ''Her oyuncuma güveniyorum, inanıyorum. Biz Galatasaray takımıyız, her oyuncumuz önemlidir. Eksik oyuncularımız var ama biz büyük bir takımsak ki takımız, büyük bir camiaysak ki öyleyiz, her şeyin üstesinden gelmeliyiz'' dedi.

Büyük takımlarda cezalılar ve sakatların olabileceğini ifade eden Korkmaz, ''Eksi yönlerimizi artıya çevirmek bizim elimizde. Bunun üstesinden geleceğiz. Bu, sadece motivasyonla da olmuyor. Taktik disiplin içinde olmalıyız. Varsayımlarla hareket etmiyorum. Elimizdeki mevcut oyuncular içinden en iyi kadroyu çıkarmaya çalışacağız'' diye konuştu.

13.800 TL Korkmaz, yarınki maçın, Galatasaray'ın kuruluş amaçları ve vizyonu düşünüldüğünde tarihi bir önem taşıdığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu vizyon dahilinde, yabancı bir takımı yenmek için sahaya çıkacağız. Hedefimiz, taraftarlarımıza bahar aylarında, kısa kollu Avrupa kupası maçı izlettirmek. Taraftarlarımızdan, maç bitene kadar bizi desteklemelerini ve her oyuncumuzu yüreklendirmelerini istiyorum.''

-''TAKIM OLDUĞUMUZU GÖSTERMELİYİZ''-

Bülent Korkmaz, yarın sahada 'takım' olduklarını göstermeleri gerektiğini belirterek, ''Oynayan ya da oynamayan futbolcuların, burada çalışan bütün personelin aynı düşüncede olması lazım. Buna, Galatasaray'da olan herkesi sayabilirsiniz. Hep beraber istersek, inanırsak, her şeyi başarırız. Eksikler var ama arkasına sığınmak doğru değil. Gerçeklerle hareket etmek gerekir. Yarın statta hiçbir koltuğun boş kalmayacağına inanıyorum. Onların muhteşem desteği ve tezahüratlarıyla turu atlayacağız'' ifadelerini kullandı.

-SARACOĞLU MOTİVASYONU-

Korkmaz, UEFA Kupası finalinin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olmasının, takım olarak kendilerini değil, Galatasaray camiasını ayrı bir şekilde motive ettiğini vurguladı.

İlk maçta alınan 1-1'lik sonucun avantajlı bir skor olduğunu vurgulayan Bülent Korkmaz, ''Kendi evinizde, taraftarınızın önünde oynuyorsunuz. Önemli eksikler var ama Galatasaray takımı 11 kişi çıkıyorsa, her zaman hazırdır. Ben ve oyuncularım bu maça hazırız. Her iki takım için de zor bir maç olacak, ama bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum'' şeklinde konuştu.

-''ARDA İÇİN YARINI BEKLİYORUZ''-

Bülent Korkmaz, Arda'nın dün antrenmanı bitiremediğini ve şu an için oynayacak durumda olmadığını söyledi.

Arda için, ''Yarına kadar ne olur, bilemiyorum'' ifadesini kullanan Korkmaz, Lincoln ile özel bir görüşme yapıp yapmadığının sorulması üzerine, ''Ben her oyuncumla konuşuyorum. Trabzonspor maçından sonra Lincoln'ün Hamburg maçında oynayacağını söylemiştim. Her oyuncum gibi onunla da görüşüyorum'' yanıtını verdi.

Bülent Korkmaz, ''İmkanınız olsaydı yarınki maçta oynar mıydınız?'' sorusu üzerine, ''Artık teknik direktörüm. Futbolculuk geride kaldı'' dedi.

Hamburg Teknik Direktörü Martin Jol'ün, ilk maçtan sonra yaptığı, ''Türkler titredi'' şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Korkmaz, ''Ne olacağını yarın göreceğiz'' demekle yetindi.

-''SEMİH HİÇ MAÇ YAPMADI''-

Bülent Korkmaz, genç futbolcu Semih'e yarınki maçta görev vermeyeceğini açıkladı.

Geçmişte görev aldığı takımlarda genç oyunculara şans tanıdığını belirten Korkmaz, ''Semih'i de oynatmayı her zaman düşünüyorum, ama kendisi bırakın resmi maç oynamayı, hazırlık maçı bile yapmadı. Maç eksiği var. En son PAF takım maçında oynattık. Onu oynatmak istiyorum, ama bazı nedenlerden dolayı oynatamıyorum. İlerideki haftalarda sahada görebilirsiniz. Milli takım arası bu açıdan işimize yarayacak. Sırf Semih değil, PAF takımından bazı oyuncuları da düşünüyorum'' dedi.

-''HAKEMLER BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMALI'-

Bülent Korkmaz, Turkcell Süper Lig hakemleriyle ilgili bir soru üzerine, ''Hakemlerle ilgili yorum yapmaktan kaçınıyorum. Benim bu konuyla ilgili konuşmam doğru değil, çünkü geriye dönüş yok. Önemli oyuncular için hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerektiğine inanıyorum. Bunu kamuoyu ve yöneticilerimiz de zaten dile getiriyor'' diyerek konuşmasını tamamladı.
    Kaynak: Anadolu Ajansı
    Last edited by Nedvedmania : 18.Mart.2009 at 17:41

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Önemli oyuncular için hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerektiğine inanıyorum
    Maç dışı yazmayayım diyorum ama böyle şeyleri okudukça sinirlerim tepeme çıkıyo. Ne demek önemli oyunculara dikkatli olunması lazım ? Bülent Korkmaz zamanında Hagi o takımın en önemli oyuncusuydu. Aynı şeyi Hagiye yapsalar o nasıl bozulacaksa ben Mehmet Topal olsam bende bozulurum. İmam - cemaat sözü tam uyuo burda ama neyse.

Maça gelincede Petric - Trochowski olmayacakmış herhalde. Galatasaray daha şanslı ama defans konusu muamma durumda şu anda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Onu ben söylemedim Bülent Hoca söyledi yanlış anlama olmasın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Maç dışı yazmayayım diyorum ama böyle şeyleri okudukça sinirlerim tepeme çıkıyo. Ne demek önemli oyunculara dikkatli olunması lazım ? Bülent Korkmaz zamanında Hagi o takımın en önemli oyuncusuydu. Aynı şeyi Hagiye yapsalar o nasıl bozulacaksa ben Mehmet Topal olsam bende bozulurum. İmam - cemaat sözü tam uyuo burda ama neyse.

Maça gelincede Petric - Trochowski olmayacakmış herhalde. Galatasaray daha şanslı ama defans konusu muamma durumda şu anda.
    Anlamamışsın ne demek istedigini. Önemli oyuncudan kasıt topla cok oynayan, takımın yıldızı oyuncunun(Arda gibi, Alex, Linc gibi vs) yedigi tekmelerde hakemin daha dikkatli olması gerektiğini söylüyor.
    Mehmet topal gibi oyuncu, yada Bülent Korkmaz, lugano, edu, servet topla oynamıyor ki. al ver yapiyor onlar. Onlar zaten tekme yemiyor. Bozulacak birsey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Galatasaray'ın defansında büyük sorunlar var, ilk maçın dışarda rovanş'ın içerde olması büyük avantaj. en azından neye göre oynayacağını bilirsin.

Hamburg öyle ahım şahım futbol oynamıyor ama hücum hattında kilit oyuncuları var, Galatasaray'ın da defanstaki eksikliklerini göz önünde bulundurduğumda Hamburg'un tur atlayacağını düşünüyorum.

Bu federasyonla bu hakemlerle başarı felan gelmez kardeşim.Arda'ya arkadan diz kapağına tekme atıyorlar kart mart yok.Adamın bacağı deliniyor yine birşey yok.Olmadık pozisyonlarda direk kırmızı vermesini biliyorlar ama.Gs Avrupa'da oynayan tek Türk takımı federasyon bize destek olacağına tam tersini yapıyor.Arda Türk milli takımı ve Galatasaray'ın yıldızı,önümüzdede çok önemli maçlar var.Arda'nın arkadan yediği tekme sonrasında diz kapağı dönse bacağı kırılsa bunun hesabını kim vericek? Hakem mi?Trabzonlu Egemen mi?Yoksa Federasyon mu?yazık günah yani.
    Sanırım Semih ve Hakan stoperde olacak solda kewell sağda Aydın veya Barış olabilir diye düşünüyorum.

semih kayanın fazlasıyla mac eksigi var.Zaten bulent hoca oynamayacak dedi roportajında.kewell ve hakan oynar ya da 3 defans onde mehmet guven..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

3'lü defans önde Mehmet intihar olur birde karsılarında Olic varsa...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Kewellı stoper oynatmak mantıksız,Arda zaten yok hücum gücümüz olmalı en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

bülent hoca uefa'dan 1 maçlığına izin alsa da stopere geçse.

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri