View Full Version : Roberto Carlos'tan Şok Açıklama
sekilaso
17.Mart.2008, 00:39
http://img.mynet.com/spr2/robertocarlos2.jpg
Carlos, İspanyol Cope radyosuna yaptığı açıklamalarda, "Eğer Florentino seçilir ve dön derse bunu düşünmek ve konuşmak gerekir. Real Madrid’de 11 yıl oynadım, hayatımın takımı. Eğer dönmek istemediğimi söylersem yalan olur ama Florentino’nun ve onunla beraber geleceklerin planlarını görmek lazım. Ben, Madrid’e oynamak ve şampiyon bir grup yaratmak için dönerim" şeklinde konuştu.
36 yaşındaki futbolcu kendisini halen güçlü hissettiğini savunarak, "Yürüyerek oynamak için dönmem. Eğer futbolumu tekrardan en üst düzeyde oynama fırsatı bulursam, bunu düşünürüm" dedi. Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilediğini ve 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu anlatan Brezilyalı futbolcu, ancak "daha çok şeyler değişebilir" yorumunda bulundu.
Öte yandan, La Liga’daki şampiyonluk yarışı için Roberto Carlos, "Eğer Barcelona uyursa Real öne geçebilir" değerlendirmesini yaptı.
2000-2006 yılları arasında Real Madrid’in başkanı olan Florentino Perez, henüz resmen adaylığını sunmasa da yapılacak yeni seçimlerde aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, başkan seçilmesi en şanslı kişi olarak gösteriliyor.
Kaynak: Milliyet
Jesus_FB
17.Mart.2008, 00:42
Şok oldum :D
sekilaso
17.Mart.2008, 00:43
aşıklama ne ya :D baslıgı düzeltebilirmisiniz :D
KanaKe
17.Mart.2008, 00:58
Güle Güle derim sadece..
a.arıcı-11
17.Mart.2008, 01:06
gidene dur denmez.Belirlenen bonservis ücretini versinler gidebilir;;)
Kendisi adına Real Madrid'de futbolu bitirmesi hoş olur, sonuçta bu takımla özdeşleşmiş bir futbolcu..
KaPaLı
17.Mart.2008, 02:21
Nesi şok açıklama :confused: Nasılki biz Ümit Özat bizde bıraksaydı keşke diyosak 11 yıl oynadığı kulupte bitirmek istemesi ve istenilmesi çok doğal şeyler. Adam bizi bırakıp gitmeyecekki sözleşmesini tamamlayıp gidecek.
nerazzuri
17.Mart.2008, 02:24
Yani. Bunu istemesi çok doğal ve şok olunucak bir şey yok ortada.
Bu arada başlık düzeltilirse güzel olur Aşıklama nedir :D
Nedvedmania
17.Mart.2008, 02:44
Bende başlığı görünce birisine aşık oldu bunu açıkladı mizahi olarakta aşıklama yazıyor zannettim :D
TR.CaPTaiN
18.Mart.2008, 03:42
Fenerbahçe Futbol Takımının Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, İspanya medyasına yansıyan, eski takımı Real Madrid'e dönmek istediği yönündeki açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
MUTLU SONA BİZ ULAŞACAĞIZ
Roberto Carlos, Fenercell imza gününde, basın mensuplarının Profesyonel Futbol Takımımız ve kendisi hakkında yönelttiği soruları da cevaplandırdı.
Bu sezon çok puan kaybettiklerinin bilincinde olduklarını ama toparlandıklarını belirten Roberto Carlos, "Artık ligde son düzlüğü girdik. Bu bölümde 10-11 maç oynayacağız. Bu maçlar şampiyonluğu belli edecek. Takım olarak kendimizi bu dönem için hazır hissediyoruz. Mutlu sona biz ulaşacağız" diye konuştu.
ŞAMPİYONLUK VE KUPA ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR
Fenerbahçe'nin yaşadığı türden puan kayıplarını her büyük takımın yaşayabileceğini belirten Roberto Carlos, "Kendi evimizde ve deplasmanda kaybettiğimiz puanlar oldu. Tüm takımın ve futbolcuların bu puan kayıplarında sorumlulukları vardır. O maçların ardından oturup, 'Takımda dengesiz şekilde giden ne?' diye kendi aramızda konuştuk. Ancak şimdi bu sorgulamaları yapmak yerine, önümüzdeki maçlar için neler yapabiliriz bunları araştırmalı ve sorgulamalıyız. Çünkü bizim şampiyonluk ve Türkiye Kupası'nı kazanma şansımız devam ediyor" diye konuştu.
FENERBAHÇE'DEN AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM
Florentio Perez'in Real Madrid'e başkan seçilmesi halinde, Fenerbahçe'den ayrılarak yeniden Real Madrid forması gideceği yönündeki haberlere de açıklık getiren Roberto Carlos, "Bu durumu net bir şekilde açıklamak istiyorum. Florentio Perez İspanya'da yayınlanan bir spor programında bir gazetecinin sorusu üzerine böyle bir açıklama yapmış ve 'Seçilirsem Roberto Carlos'u geri getirmek için elimden geleni yapacağım' demiş. Yani bu yorum bana ait değil. Benim ağzımdan böyle bir söz çıkmadı. Ben 14-15 yıl Real Madrid'te oynadım ve şimdi de Fenerbahçe'deyim. Fenerbahçe'de mutluyum. Fenerbahçe'den ayrılmayı da düşünmüyorum. Eğer Fenerbahçe'den ayrılırsam, gideceğim yer Brezilya olur" diye konuştu.
BAŞKAN İSTERSE SONRA DA DURURUM
Futbolculuk kariyerini tamamladıktan sonra Fenerbahçe'de görev alıp almak istemediği sorulduğunda ise Carlos, "Bu konu benim istememle olabilecek bir konu değil. Kontratım bittikten sonra, Başkanın isteyip istememesiyle ilgili bir konu. Kontratım bittikten sonra böyle bir teklif gelirse olabilir. Bu gerek antrenörlük, gerekse kulüp içinde başka bir görev olabilir" diye cevap verdi.
MİLLİ MARŞA KATILMAYA BAŞLADIM
Maçlardan önce hep birlikte söylenen İstiklal Marşımızı söylemeye yavaş yavaş başladığını belirten Roberto Carlos, "Türk Milli Marşı'na katılmaya çalışıyorum. Ayrıca Türk Milli Takımı'nın oynadığı maçlardan önce Marco'nun da Milli Marşı söylemeye çalıştığını görüyorum. Milli Marşın bir bölümünü küçük de olsa söylemek istiyorum" diye konuştu.
Mackolik
Neron_FB
18.Mart.2008, 05:06
E yani yalan haber olduğu belliydi Carlos sözleşme imzalar imzalamaz bunu söyelecek bi adam değil.. Ha gider orda bırakır futbolu hakkıdır.. ama sözleşmesi bitmeden yapmaz bunu. Ki bence Carlosun jübile maçı da R.Madrid- F.Bahçe maçı olur =)