View Full Version : Bursaspor - Fenerbahçe [ TSL 25. Hafta ]
eXcitinG
19.Mart.2008, 18:37
http://img239.yukle.tc/images/66681.JPG (http://www.yukle.tc)
CeNTeR_TR
19.Mart.2008, 18:51
Sivas-Beşiktaş maçından sonra en zor maç..Aslında istanbuLda oLsa zor değiL ama Bursa'nın ateşLi taraftarı zor kıLıyor bu maçı :0:
Kazanan taraf oLamazsak ve Sivas-Beşiktaş maçından gaLip çıkarsa bizim için bitmek üzere oLan Lig tamamen biter..Ona göre çıkmamız gereken bir maç..
Sekopej
19.Mart.2008, 18:59
Zor maçları nedense kolay kazandık, kupa maçında da zorlu geçmesi bekleniren Bursa deplasmanından kolay galibiyet alıp dönmüştük. Gerçi o maçın yıldızı Alex bugün sahada olmayacak ama yine de kazanarak dönmeliyiz ve yarın ki maçı rahat izlemeliyiz.
eXcitinG
19.Mart.2008, 19:27
Bu gün gidiyordum maça ama son anda vazgeçtim. Bursaspor toparLanıyor. GoL yoLLarında ki sıkıntıLarını çözerLerse bu maçı kazanabiLirLer.
scar face
19.Mart.2008, 20:57
Biletimizi aldık mac saatini bekliyoruz...Zor bi mac olacak...
bySilver
19.Mart.2008, 22:05
Güiza oynarsa Fener kaybeder.
JunkChorn
19.Mart.2008, 22:34
Çift forvet oynayacağız büyük ihtimalle. Uzun süre sonra Guiza yanında biriyle oynayacak.
Fenerbahçe bu maçı kazanırsa sadece biraz daha kredi kazanır hepsi bu! Maç alt bitecek bence.
Sekopej
19.Mart.2008, 22:39
Güiza uzun bir aradan sonra ilk 11'de başlayacak ve çok istediği milli takıma da davet edildi. Onun da verdiği moralle bu maçta ondan iyi bir performans bekliyorum. Oynanacak 2 Türkiye maçında da Türkiye'ye kendini ispatlamak için eğer şans bulursa (İlk 11 başlamaz geçmişteki gibi fakat sonradan mutlaka girecektir) orada göstereceği performans da geçmişe göre daha iyi olacaktır.
Moral olarak düzelirse belki ligde kalan maçlarda faydalı olabilir.
Crocodile1963
19.Mart.2008, 23:55
Maça gitmek için evden çıkıyorum. Bu maçtan ümitliyim. Sakat ve cezalılarımız var. Ancak Fenerbahçenin'de eksiklikleri var. Bu sene 4 maçta da yenildik. Üzerimizde hiçbir baskı yok. Bu sefer yenilmeyeceğiz . . .
I3esiktas
20.Mart.2008, 00:09
Alex Bu maçta oynamıcak. Fenerbahçe gol atmakda sıkıntı çeker gibi görünüyor. Ertuğrul saglam bence bu maçta en kötü beraberlik isticektir Ve kısır bir maç olacak. İddaa oynıyanlar için ALT Derim :D.
a.arıcı-11
20.Mart.2008, 00:28
Bizm için zor ve sıkıntılı bir deplasman.Alex'in olmayacak olmasıda bir handikap.Ne olacağını kestiremiyorum çükü takımın ne yapacağı belli değil.Bunu geçen haftalarda birçokkez ispat ettiler zaten.
tarikko
20.Mart.2008, 00:28
inş. kazanacağız kaptanımız olmasa bile maçı kazandıracak deivid,semih,emre gibi oyuncularımız var kazanmamız gerekiyor !!! haydi bakalım !!
TR.CaPTaiN
20.Mart.2008, 01:38
Alex'in olmadığı bir Fenerbahçe'de Deivid ve Emre'ye büyük iş düşüyor. Deivid'in son zamanlarda formsuz olduğu düşünüldüğünde Emre'nin omzundaki yük ağırlaşıyor. Bu maçta iyi oyun olmasa bile kesinlikle 3 puan almalıyız.
GodfatheR
20.Mart.2008, 01:58
Yumurta geldi dayandı,bu da demek oluyor ki çok rahat kazanıcaz :) Şaka bir yana erken goller bulup kazanacağımızı düşünüyorum.İlerde Güiza arkasında Semih başlıycaz gibi gözüküyor.2-0 veya 3-1 kazanırız diye düşünüyor ve umuyorum.
Kazanacağımızı umuyorum...
bugra 1905
20.Mart.2008, 02:38
Bursaspor Ertuğrul Sağlam İle İyi Bir Futbol Oynuyor Ateşli Seyircileri İle 1 Puan Alırlar Diye Düşünüyorum
KaF KeF
20.Mart.2008, 02:39
BURSASPOR: İvankov, Tuna Üzümcü, Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Mustafa Keçeli, Veli, Mustafa Sarp, Bekir Ozan, Volkan Şen, Shin, Sercan
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Emre, Selçuk, Uğur, Güiza, Semih
Bursaspor
20.Mart.2008, 03:19
Güiza'nın golüyle Fenerbahçe 4. dakikada 0-1 öne geçti.
Alicanfmfan
20.Mart.2008, 03:19
Bursaspor alıcak maçı İnşAllah...
gerrrard
20.Mart.2008, 03:24
Güiza'nın golü bariz ofsayt. Hakem hata yaptı.
Bursaspor
20.Mart.2008, 03:28
Ofsayt mı değil mi, hakemin olduğu yerden anlaşılmamış olabilir ancak, ofsayt çizgisi ile pozisyon net bir şekilde görülüyor.
Gerçi çizgi çekildiği anda topun ayaktan çıkıp çıkmadığı anlaşılmıyor.
http://img26.imageshack.us/img26/5095/filej.jpg
PesimiSTyLa
20.Mart.2008, 03:28
Güiza Baros gibi topun dibine güzel girdi; ama bana göre ofsayttı pozisyon. Tartışılır.
Alicanfmfan
20.Mart.2008, 03:30
Net Ofsayt ,,,,
DeNiZ_1903
20.Mart.2008, 03:31
Bence de net ofsayt gol..
Alicanfmfan
20.Mart.2008, 03:36
Resim'de herşey acık ve ortada :)
gerrrard
20.Mart.2008, 03:38
Ayrıca bu resimde top tam ayaktanda çıkmamış gibi. Canlı izlerken daha farklıydı sanki.
Ben merak ediyorum Bursalı futbolcular daha ne kadar tribünlere oynayacaklar? Bildiğimiz oyunu çirkinleştirme, çirkefleştirme olayını gerçekleştiriyorlar. Gerçekten sinirlerimi bozdu özellikle emreye yaptıkları çok büyük bir ayıp. Onunda futbolcu olduğunu unutuyorlar galiba. Birde son pozisyonda semihe laf eden ki büyük bir ihtimalle küfürlü bir konuşma oldu orda o kırmızı montlu bursalı da kim? Kim ona orda öyle davranma hakkını veriyor?
El Barto
20.Mart.2008, 04:11
Yahu o ofsaytı görecek bir insanoğlu yok şu evrende. :)
BeeTLeJuiCe
20.Mart.2008, 04:13
Olur mu Emre lütfen. Fenerbahçe'nin maçı hakemler artık nasıl birşey takacaklarsa görecekler o pozisyonu. Bariz Ofsayt!
Bursaspor
20.Mart.2008, 04:13
Evet ofsayt olayına bende katılıyorum, hakemin görme şansı çok az, yavaşlatma ve durdurma ile anca farkediliyor.
Çalsa niye çaldın, çalmadığı içinde niye çalmadın denemez.
Kasıtlı olarak Emre üzerine oynama var, bende Eren'e katılıyorum. Ama Emre'de bu üzerine oynamayı destekleyecek şekilde hareket ediyor. İtiraz etmese, ikili tartışmaya girmese bu durum aşılacaktır. Bir de haftaya da cezalı duruma düştü sanırım.
Bir de Erman Toroğlu, damdaki kemancı gibi çatıda dolanıyor. :)
El Barto
20.Mart.2008, 04:15
Zaten şey değil midir ben pek bilmem anlamam ama; eğer tereddütteysen çalma demezler mi hakemlere? :)
Bu arada gol burdaki fotoğrafta olmasada top ayaktan çıktığı anda ofsayt gibi duruyor. Tabi hakemin bunu görmesi gerçekten çok zor. Çünkü sabit bir hareketlenme yok.
PesimiSTyLa
20.Mart.2008, 05:02
Tuna attı 1-1
Maç gerçekten çok ilginç bitti. Bursaspor şampiyonluk maçına çıkmış gibiydi zaten. Kötü oldu bu.
guarin14
20.Mart.2008, 05:12
Ne ara 2-1 oldu yav:icon_sad:.İddaa yattı yine
PesimiSTyLa
20.Mart.2008, 05:12
Bursadan puan bekliyordum beni yanıltmadılar. Tebrikler bursa çok iyi oldu bu sonuç.
eXcitinG
20.Mart.2008, 05:13
Fenerbahçe erken goL buLdu, maçı koparamadı ve Bursanın geri dönmesine izin verdi. Bursa önemLi bir üç puanı aLarak rakibi karşısında ki yeniLgi serisine de son verdi.
tarikko
20.Mart.2008, 05:15
:mad: evet bu sonuçla azda olsa olan şampiyonluk şansımızı yitirdiğimizi düşünüyorum !!! 1-0'dan maçı verdi bizim futbolcular...Yazıklar Olsun !!!
BeeTLeJuiCe
20.Mart.2008, 05:15
Penaltı pozisyonuna bak evlere şenlik. Vederson'ün rüzgarına debelendi yerde.
Bizim topçulardada iş yokki arkadaş. 1-1 oldktan sonraki gibi ikinci yarının başından itibaren oynasalar 2-0 koparırdık maçı. İşlerine gelince oynuyo.
Rezil bir karar ve 1 puandan belkide 3 puandan olduk. Ne diyelim eline sağlık Halis.
Ben penaltının penaltı olduğunu düşünmüyorum.
Fernando Gago
20.Mart.2008, 05:23
Bu senenin Klasikleşmiş Fenerbahçe görüntüsü . Sene sonuna kadar sabredicez artık Bu takımdan hiçbir şey olmaz Tebrikler Bursaspor ...
BeeTLeJuiCe
20.Mart.2008, 05:23
Emre ve Lugano cezalı haftaya.
metaLwrath
20.Mart.2008, 05:30
messi' nin sercan yıldırım formasıyla oynadıgı mactır.
o calımlar neydi yau .. :P
Sheriff
20.Mart.2008, 05:31
Güleyimmi, ağlayayımmı bilemiyorum.. Nasıl bir fiyaskodur, nasıl bir kaostur nasıl bir futbolcu, teknik adam yönetimdir anlamıyorum bu takım elini kolunu sallaya sallaya liderliğe oynamalıydı ama yarıştan ha koptuk ha kopacağız diye tedirginiz her maçta. Tabi biz taraftarlar bu duygulara sahibiz sanırım yalnızca. Geçmiş olsun, 1-2 maç daha yenilsek arka arkaya, belki Aragones'i gönderirler ozaman. Bizde kurtulmuş oluruz. Bu seferde avrupaya gidemeyiz..
El Barto
20.Mart.2008, 05:32
Sercan'ın sürdüğü top gol olsaydı yılın golü olurdu cidden. :)
garydelgadov
20.Mart.2008, 05:35
İnşaLLah birkaç yıLa avrupaya giderde bazı futboLcuLar gibi burda köreLip kaLmaz...
Aşk-ı Şehir
20.Mart.2008, 05:36
Öncelikle Bursaspor'u tebrik ederiim. Hedefleri doğrultusunda önemli bir galibiyet aldılar. Beni de yanıltmadılar. Ofsayt pozisyonuna gelince. O pozisyonu görmek o kadar kolay değil. O olay 1 saniye içinde gerçekleşiyor Mehmet Demirkol'un dediği gibi. O anda olayı süzüp, aynı anda maçıda takip etmeniz gerekiyor. Bu basit bir iş değil. Nasıl bilgisayarınıza fazla bir yüklenme yaparsınızda kasmaya başlar. Bazen görüntü kesik kesik gelir onun gibi birşey bu. Penaltı pozisyonunu ise görmedim. Ama ilahi adalet görüşlerine katılmıyorum. İlahi adalet olsa neler olurdu neler? :)
Emre ve Lugano'nun cezalı duruma düşmesi bizim için çok çok iyi oldu. Haftaya Youla cezalı veya sakat olmazsa Edu'yu çok zorlar. Batuhan'da karşısına kim gelirse gelsin yer.:) Emre olmadımı Fenerbahçe oyun çeviremez...:)
Şimdi özetten baktım da hakemin bizim oyunculardan aşağı kalır yanı yok.Bu durumda bile bu kadar çalışıyorlar ilginç.
Since-1907
20.Mart.2008, 05:42
Futbolunu karşı tarafa kabullendiremezsen karşı takım cesareti bulur sürekli bastırır en sonunda bir pozisyon gelir gol olur.Kendi futbolunu oynasana niye karşıdaki tarafın futbolunu kabul ediyorsun.Yazacak bazı şeyler var fakat üzüntülüyüm yazmıyorum.Herşeye rağmen;
HEP DESTEK TAM DESTEK
TR.CaPTaiN
20.Mart.2008, 05:46
Şaka gibi bir maç. Süzülmesi pek kolay olmayan yüksek ihtimalle ofsayt olan fakat Güiza'nın son vuruşu güzel yaptığı bir golle başladık. Dengede giden oyunda Bursasporlu oyuncular sık sık Emre'nin üzerine oynadı, 20 saniyede 2 kez düşürülmesinin başka açıklaması olamaz. Nihayetinde bu oyunlardan biri tuttu ve Emre sarı kart gördü. Aslında bu kart güzel bir kart oldu. Haftaya Eses maçında görebileceği muhtemel sarı kartla Galatasaray deplasmanında cezalı olabilirdi tıpkı Lugano gibi. O da cezasını Eses maçında çekecek ve Fenerbahçe için artık ligde önemi olan 3 büyük maçtan ilkinde görev alabilecek. Fenerbahçe için ligin sonu geldi diyebiliriz. En azından FTK'da finale yükselerek; Beşiktaş'ın da muhtemelen bu sezon ilk 2'ye gireceğini hesap ederek Uefa kupasına katılma şansı elde edebiliriz. Bu sezon için takımdan beklentim FTK ve derbiler.
BlackEagle19o3
20.Mart.2008, 05:48
messi' nin sercan yıldırım formasıyla oynadıgı mactır.
Sanki sözlükte yorum yazar gibi olmuş:icon_biggrin:
Bu arada Bursa'yı tebrik ederim , beklemiyordum böyle bir galibiyet onlardan.
TR.CaPTaiN
20.Mart.2008, 05:52
http://img6.imageshack.us/img6/4082/lugano.jpg (http://img6.imageshack.us/my.php?image=lugano.jpg)
metaLwrath
20.Mart.2008, 05:54
Sanki sözlükte yorum yazar gibi olmuş:icon_biggrin:
Bu arada Bursa'yı tebrik ederim , beklemiyordum böyle bir galibiyet onlardan.
oyle zaten :P
tarikko
20.Mart.2008, 06:11
Bursaspor deplasmanında 3 puan kaybeden Fenerbahçe’de teknik direktör Luis Aragones, son 2 maçta iyi oynayamadıklarını belirtti.
Bursaspor karşılaşması sonrasında ilk açıklamalarını LİG TV’ye yapan İspanyol çalıştırıcı şunları söyledi:
-“İYİ OYNAYAMADIK”-
İki haftada 5 puan kaybettik. İyi oynayamadığımız maçlar oldu bunlar. Bugün golü bulduk, uzun süre böyle geçti maç ama daha sonra golü yedik. Penaltı pozisyonuna bakacak olursak ben çok net bir şey göremedim. Ancak iyi oynayamadığımız bir gerçek. Artık işimiz biraz daha zorlaştı.
-“BİR TAKIM ŞEYLERİ YİTİRDİK”-
Ben son haftalarda zirvenin 1–2 puan arkasında yer almamız gerektiğini söylemiştim ama bu maçlardan sonra bir takım şeyleri yitirdiğimiz gerçeğini görüyoruz. Biz golü attıktan sonra kontra atak oynamayı düşünmüştük ama yapamadık. Rakibimizin de iyi yaptığı şeyler vardı. Oyunu iyi yönlendiremedik. Son 2 maçta çok fazla top kaybı yaptık. Bu kadar çok top kaybederseniz zaten çok fazla atak görürsünüz kalenizde.
Maraton
Crocodile1963
20.Mart.2008, 06:27
Maçtan yeni gelidim. Gollerin son dakikalarda gelmesi sevinçleri iki katına çıkardı. Bursa'da şuan abartmıyorum bir "karnaval" havası var. Heykel - Altıparmak yolları kapalı.
Erken gelen golden sonra takım dağılmadı. Mustafa Sarp ilk yarı çok iyi mücadelle etti. Emre olayına gelirsek açıkçası her Bursadaki maçta birkaç kişi bu işi yapıyor. Bugün Emre kendi istedi.
Kendi istiyor İkinci yarı E.Sağlam'ın 4-4-2 ye dönmesiyle Sercan ayrı bir oynamaya başladı. Sercan sezonun en iyi maçını çıkardı kendi açısından. O golü atsa belki milli takıma gidebilirdi. Taraftar maçtan önce iyi motive etti Sercanı.
Lugano ile hakem maç boyuncu içli dışlıydı. Hakem çok çaresiz kaldı Lugano'ya karşı. Volkan'ın dengesiz bir çıkışı var o penaltı verilebilirdi. . .
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-03-20_mac1.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-03-20_mac2.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-03-20_mac3.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-03-20_mac4.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-03-20_mac5.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-03-20_mac6.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-03-20_mac7.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-03-20_mac8.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-03-20_mac9.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-03-20_mac10.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-03-20_mac12.jpg
LaigLeNoiR
20.Mart.2008, 06:49
Tebrikler Bursaspor'a beklediğim bir sonuçtu.
Memedov
20.Mart.2008, 07:07
Maçtan yeni geliyorum, Fenerbahçeyi yenen taraftar adeta çıldırdı 1-2 saatlik bir yürüyüş oldu trafik sıkıştı. :D bu şehire şampiyonluk getirseler daha neler olacak ama olmuyor işte.
Sercan süper oynadı ama net 3 pozisyonu harcadı, yinede tebrik etmek lazım galibiyeti getirmek için en çok çabalayan oyunculardan biriydi. tabii Ertuğrul Sağlam'ı da unutmamak lazım. :)
ben en azından Bursaspor'un yenilmeyeceğini düşünüyordum yanılmadım ve Bursa kazandı. tebrikler helal olsun.
Crocodile1963
20.Mart.2008, 07:23
Sercan'ın herkesi çalımlayıp karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda dikkat edilirse top zeminde farklı bir şekilde açılıyor. Zeminin azizliğine uğramış.
Yakarız herhalde bu şehri şampiyonlukta . . .
Bordo61Mavi
20.Mart.2008, 09:22
en azindan tahmin yarismasinda puanlari aldik :)
Bursayi tebrik etmek lazim, bu sezon cok enterasan sonuclar yaratmaya devam ediyor
El Comandante
20.Mart.2008, 11:46
Gecen haftanin kopyasi bir mac oldu. Tek fark, Bursa'nin 3 puani almasi, Kocaelispor'un o basarili futboluna ragmen sadece 1 puan alabilmesi.
Fenerbahce ayni hatayi son 2 macta üst üste yapti. Futbolcularin ve teknik heyetin hatalardan ders cikarmadiklari belli. Istikrarsizlik, disiplinsizlik, konsantrasyon eksikligi ve futbolcularin yetersizliligi bu basarisizligi olusturan faktörlerdir. Yönetim devre arasinda gencleri takima katti, iyi de etti. Ama sampiyonlugu orada biraktilar bence. Orta sahanin bu kadar SOS verdigi ortam da sen bir tane orta saha futbolcusu almazsan, sonun böyle olur iste.
Sezon sonunda Aragones yollanir, Aziz Yildirim baska birisini basa gecirir. Yine taraftarlarin gözünü boyamak amaciyla 1-2 yildiz oyuncu alir, hersey unutulur, ortam güllik gülistanliga döner. Son seneler de bu hep böyle oluyor cünkü.
Aziz Yildirim hicbir zaman sucu kendisinde kabullenmiyor, hep baskasinda hatayi buluyor. Sorun da burada zaten, Fenerbahce'de ki zihniyette sorun var.
Bursaspor cok iyi oynadi, rakibinin hatalarini iyi degerlendirdi. Bu oyunun karsiligi 3 puan olmaliydi, onu da basardilar. Tebrik ediyorum Bursaspor'u.
Sercan Yildirim ise harika oynadi bu macta, cok büyük gelecek vaadediyor.
Bugün Feneri cok zor duruma düsürdü, mükemmel oynadi.
Keske bize gelse. =)
Varonil
20.Mart.2008, 16:03
Cumadan cumaya ne değişmiş,hiçbirşey.Kocaeli maçının kopyası.
İçimde hala bu sezonla ilgili umut kırıntıları var,fakat bu sezon gelecek mucizevi bir şampiyonluk sorunların önünü kapatacaksa hiç gelmesin.Önümüzdeki sezonların kazanılması için bu sezonun kaybedilmesine razıyım.Fakat bu sene Avrupa Ligi'ne kesinlikle katılmamız lazım.
Kızgın veya üzgün değiliz.Bu taraftar bundan daha kötü günleri de gördü.Sigma'dan 7 yerken de,ŞL'de 0 çekerken de,Denizli'de kaybedilen şampiyonlukta da Sevdamız çubukluya dedik,hep destek tam destek dedik.Bu böyle sürecek,böyle biline :)
Bir sözüm de futbol ordinaryusu yönetimimize,(gerçi çok iyi anlıyorlar futboldan benim ne haddime ama yinede hatırlatmak amaçlı)
Kaybolan ruhumuzun son emaresine sahip çıkılmalı,oynadığı formanın ruhuyla bütünleşen,yüreğiyle oynayan Lugano ile sözleşme imzalanmalı.
Sekopej
20.Mart.2008, 16:50
Kimse Fenerbahçe formasından büyük değildir, kimseye yalvarmamalı Fenerbahçe gelmesi için ya da kalması için. Şampiyonlar Ligi'ne kalamamış bir takıma da ne büyük oyuncu getirebilirsin ne de elindekileri tutabilirsin. Bu sezon kupayı da sayarsak önümüzde 3 derbi kaldı. Bu 3 maçta kupayı kazanıp diğer ikisini kaybetmezsek bu sezonu başarılı sayacağım.
Tarihinin en kötü sezonunu geçirirken kupa kazanmış oluruz, fena mı?:p 1-2 maç akıllı oynamış olsak ŞL şansımız bile devam ederdi. Gerçi bilemiyoruz, bu hafta diğer rakipler de kaybeder, yine zoraki bir yarışta kalır mıyız ama Sivas-Beşiktaş maçı berabere de bitse bu haftanın kaybedeni onlar olmayacak. Trabzon da kötü gidişe bir yerde dur der ve ilk 3 bu takımdan oluşur. Kupa'da finale kalırsak ligi de 5. sırada tamamlarız diye düşünüyorum.
Şu saatten sonra Fenerbahçe'nin tek yapacağı, Sivasspor'un şampiyonluk yolunda rakipleriyle oynayacağı maçlardan Sivas lehine iyi sonuçlar alıp Sivas'ın şampiyon olmasını sağlamak, bir de kupa.
Seçim var, Aziz Yıldırım girdiğinde yine kazanacaktır, bu şekilde düşünüp revizyonu seçim sonuna bırakmasın, nasılsa başkanlığa devam edecek, şimdiden başlasın ve takımda işe yaramayan 7-8 oyuncu gönderilsin. Devre arası Sercan için çok para istiyor diye vazgeçmişti Fenerbahçe, aynen Özer için de. Bu 2 oyuncuyla da hemen anlaşılmalı, o kadar paramız var deniyor, verin Sercan'a verin Özer'e verin Lugano'ya. Neden Deivid'e, Elçuk'a vermek için acele ediyorsunuz ki.
Bir de ben Semih'te, bu Güiza 1 gol daha atarsa ben bir daha asla forma giyemem havası sezdim. Müsait pozisyonlarda topu çıkarmadı Güiza'ya. İnşallah yanlış hissetmişimdir ama dün sahanın en kötüsüydü Semih, yakışmadı.
Bursaspor'u da tebrik ederim, penaltı ucuz bir karardı bana göre ama ha 1 puan almışsın ha 0. Kazanamadıktan sonra önemi yok, erken gol bulup sonra da kaleye gitmezsen ve bunu 1 kere yaşadıktan sonra yine aynısını yaparsan elbette yenilirsin. 2 haftadır rakiplere hediye ediyoruz adeta, erken gol bize yaramıyor.:p
bugra 1905
20.Mart.2008, 18:15
Tebrikler Bursaspora Bir Puan Bekliyordum 3 Puanı Aldılar Sercan Gerçekten İyi Futbol Oynadı Yalnız Penaltı Penaltı Değil Ama Sonuçta Bursaspor 3 Puanı Aldı Tebrik Ederim
eXcitinG
20.Mart.2008, 20:02
Guiza nın pozisyonuna goL de veriLse, veriLmesede kimse birşey diyemezdi ama penaLtı pozisyonu tam bir rezaLet. Zaten hakem daha Sercan düşmeden çaLdı penaLtıyı.
FB Li arkadaşLarda kötü oyundan doLAyı zaten ona isyan biLe etmiyorLar. Bursa maçı iLe beraber Fenerbahçe Ligde 7. mağLubiyetini aLdı. YıLLar sonra iLk defa bu kadar çok yeniLdiğini görüyorum bu takımın.
scar face
21.Mart.2008, 01:15
Maç için verdiğim 22 liraya üzülmedim de geldiğimiz duruma üzüldüm...Bursa müthisti taraftarlar atmosfer tebrik ediyorum sehrimin takımını...
CeNTeR_TR
21.Mart.2008, 01:19
yok artık ya mesajımın siLinme sebebi nedir ? kendi takımımı biLe eLeştiremiyorum :S
yok artık ya mesajımın siLinme sebebi nedir ? kendi takımımı biLe eLeştiremiyorum :S
Eleştiri bu oyuncuya mal başkasına defol git gibi forum seviyesini düşürecek yazılar değildir. Burası ringonun ahırı değil.
CeNTeR_TR
21.Mart.2008, 01:28
Eleştiri bu oyuncuya mal başkasına defol git gibi forum seviyesini düşürecek yazılar değildir. Burası ringonun ahırı değil.
Vayyy canına bundan önce Defol Git yazarken hiç sorun yokdu ;;)
Dingonun ahırı oLmadığını bizde biLiyoruz .. O zaman sende forumu iyice gez daha neLer göreceksin dikkat et etmen gerektiği yerLere dikkat et ;;) sadece bana değiL ;;)
Forumun bir seviyesi vardır. Ben bu alanda yetkiliyken böyleydi. Tekrar yetki verildi yine böyle. Beğenmiyorsan yazmazsın.
Sana göre forumun seviyesiz olması için küfürlerin havada uçması gerekir bana göre altıboş, argo, hakarete varan şeyler forumun seviyesini düşürür. Bu seviye bizim için ne anlama geliyorsa onun göstergesidir.
Ahmet'te yazsa böyledir, Mehmet'te yazsa böyledir, sende yazarsan bu böyle olacaktır. Biraz öncede bir yönetici mesajını sildim. Bu yönetici için admin içinde geçerlidir.
Hem bu alanda olsun hemde başka alanlarda olsun. Forum seviyesini düşürdüğüne inandığınız mesajları rapor ediniz. Gördüğümüze zaten müdahale ediyoruz göremediğimizde de siz yardımcı olun.
Bu dakikadan sonrada bu konuyla ilgili problemin var ise adminlerle iletişime geçebilirsin. Konudan sapan mesajlar silinecektir.
CeNTeR_TR
21.Mart.2008, 01:37
TebrikLer Bursaspor :0:
GodfatheR
21.Mart.2008, 02:06
Bu takımda revizyon şart.Ama yönetimin tavrına bakarsak seneyede aynı tas aynı hamam.
RaSenGan
20.Mart.2009, 22:57
Tebrik ediyorum Bursaspor'u galibiyetlerinden dolayı.:)