Bursaspor Kazanır
Berabere Biter
Fenerbahçe Kazanır
Sivas-Beşiktaş maçından sonra en zor maç..Aslında istanbuLda oLsa zor değiL ama Bursa'nın ateşLi taraftarı zor kıLıyor bu maçı
Kazanan taraf oLamazsak ve Sivas-Beşiktaş maçından gaLip çıkarsa bizim için bitmek üzere oLan Lig tamamen biter..Ona göre çıkmamız gereken bir maç..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Zor maçları nedense kolay kazandık, kupa maçında da zorlu geçmesi bekleniren Bursa deplasmanından kolay galibiyet alıp dönmüştük. Gerçi o maçın yıldızı Alex bugün sahada olmayacak ama yine de kazanarak dönmeliyiz ve yarın ki maçı rahat izlemeliyiz.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu gün gidiyordum maça ama son anda vazgeçtim. Bursaspor toparLanıyor. GoL yoLLarında ki sıkıntıLarını çözerLerse bu maçı kazanabiLirLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Biletimizi aldık mac saatini bekliyoruz...Zor bi mac olacak...
Güiza oynarsa Fener kaybeder.
Çift forvet oynayacağız büyük ihtimalle. Uzun süre sonra Guiza yanında biriyle oynayacak.
Fenerbahçe bu maçı kazanırsa sadece biraz daha kredi kazanır hepsi bu! Maç alt bitecek bence.
Güiza uzun bir aradan sonra ilk 11'de başlayacak ve çok istediği milli takıma da davet edildi. Onun da verdiği moralle bu maçta ondan iyi bir performans bekliyorum. Oynanacak 2 Türkiye maçında da Türkiye'ye kendini ispatlamak için eğer şans bulursa (İlk 11 başlamaz geçmişteki gibi fakat sonradan mutlaka girecektir) orada göstereceği performans da geçmişe göre daha iyi olacaktır.
Moral olarak düzelirse belki ligde kalan maçlarda faydalı olabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Maça gitmek için evden çıkıyorum. Bu maçtan ümitliyim. Sakat ve cezalılarımız var. Ancak Fenerbahçenin'de eksiklikleri var. Bu sene 4 maçta da yenildik. Üzerimizde hiçbir baskı yok. Bu sefer yenilmeyeceğiz . . .
Alex Bu maçta oynamıcak. Fenerbahçe gol atmakda sıkıntı çeker gibi görünüyor. Ertuğrul saglam bence bu maçta en kötü beraberlik isticektir Ve kısır bir maç olacak. İddaa oynıyanlar için ALT Derim.
Bizm için zor ve sıkıntılı bir deplasman.Alex'in olmayacak olmasıda bir handikap.Ne olacağını kestiremiyorum çükü takımın ne yapacağı belli değil.Bunu geçen haftalarda birçokkez ispat ettiler zaten.
inş. kazanacağız kaptanımız olmasa bile maçı kazandıracak deivid,semih,emre gibi oyuncularımız var kazanmamız gerekiyor !!! haydi bakalım !!
Alex'in olmadığı bir Fenerbahçe'de Deivid ve Emre'ye büyük iş düşüyor. Deivid'in son zamanlarda formsuz olduğu düşünüldüğünde Emre'nin omzundaki yük ağırlaşıyor. Bu maçta iyi oyun olmasa bile kesinlikle 3 puan almalıyız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yumurta geldi dayandı,bu da demek oluyor ki çok rahat kazanıcazŞaka bir yana erken goller bulup kazanacağımızı düşünüyorum.İlerde Güiza arkasında Semih başlıycaz gibi gözüküyor.2-0 veya 3-1 kazanırız diye düşünüyor ve umuyorum.
Kazanacağımızı umuyorum...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bursaspor Ertuğrul Sağlam İle İyi Bir Futbol Oynuyor Ateşli Seyircileri İle 1 Puan Alırlar Diye Düşünüyorum
BURSASPOR: İvankov, Tuna Üzümcü, Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Mustafa Keçeli, Veli, Mustafa Sarp, Bekir Ozan, Volkan Şen, Shin, Sercan
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Emre, Selçuk, Uğur, Güiza, Semih
Güiza'nın golüyle Fenerbahçe 4. dakikada 0-1 öne geçti.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bursaspor alıcak maçı İnşAllah...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Güiza'nın golü bariz ofsayt. Hakem hata yaptı.
Ofsayt mı değil mi, hakemin olduğu yerden anlaşılmamış olabilir ancak, ofsayt çizgisi ile pozisyon net bir şekilde görülüyor.
Gerçi çizgi çekildiği anda topun ayaktan çıkıp çıkmadığı anlaşılmıyor.
![]()
Last edited by Bursaspor : 20.Mart.2009 at 21:57
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Güiza Baros gibi topun dibine güzel girdi; ama bana göre ofsayttı pozisyon. Tartışılır.
Net Ofsayt ,,,,
Last edited by Alicanfmfan : 20.Mart.2009 at 21:28
Bence de net ofsayt gol..
Resim'de herşey acık ve ortada![]()
Ayrıca bu resimde top tam ayaktanda çıkmamış gibi. Canlı izlerken daha farklıydı sanki.
Ben merak ediyorum Bursalı futbolcular daha ne kadar tribünlere oynayacaklar? Bildiğimiz oyunu çirkinleştirme, çirkefleştirme olayını gerçekleştiriyorlar. Gerçekten sinirlerimi bozdu özellikle emreye yaptıkları çok büyük bir ayıp. Onunda futbolcu olduğunu unutuyorlar galiba. Birde son pozisyonda semihe laf eden ki büyük bir ihtimalle küfürlü bir konuşma oldu orda o kırmızı montlu bursalı da kim? Kim ona orda öyle davranma hakkını veriyor?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Yahu o ofsaytı görecek bir insanoğlu yok şu evrende.![]()
Olur mu Emre lütfen. Fenerbahçe'nin maçı hakemler artık nasıl birşey takacaklarsa görecekler o pozisyonu. Bariz Ofsayt!
Evet ofsayt olayına bende katılıyorum, hakemin görme şansı çok az, yavaşlatma ve durdurma ile anca farkediliyor.
Çalsa niye çaldın, çalmadığı içinde niye çalmadın denemez.
Kasıtlı olarak Emre üzerine oynama var, bende Eren'e katılıyorum. Ama Emre'de bu üzerine oynamayı destekleyecek şekilde hareket ediyor. İtiraz etmese, ikili tartışmaya girmese bu durum aşılacaktır. Bir de haftaya da cezalı duruma düştü sanırım.
Bir de Erman Toroğlu, damdaki kemancı gibi çatıda dolanıyor.![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT