Log in

View Full Version : Kocaelispor - Beşiktaş [ TSL 27. Hafta ]

DisCo
08.Nisan.2008, 22:44
http://i40.tinypic.com/16266fm.jpg

GodfatheR
08.Nisan.2008, 22:54
Kocaeli'nin son şansı artık bu yüzden tansiyonu çok çok yüksek bir maç olucak.3 sonucunda sürpriz olmayacağı bir maç.İçimden geçen beraberlik ama biri kazanacaksa o da Beşiktaş olur.

RoSeSHaH
08.Nisan.2008, 23:53
Kocaeli'nin azmini takdir ediyorum ama bu Beşiktaş karşısında kazanmaları zor olacak..

Beraberlik olsun..

anil luque
09.Nisan.2008, 00:11
Çok zor bir maç olacak. İki takımın da mutlak kazanması lazım. Ben alırız diye düşünüyorum zorlansak da .. Bobo'nun maçı olabilir ..

eXcitinG
09.Nisan.2008, 17:57
KocaeLispor Ligin en dengesiz Takımı. BüyükLere kafa tuttuLar, Ankaragücünden 4 yediLer feLan.

Taner güLLeri iLe Zapo ya da Sivok adam adama oynarsa oLay biter, rahat kazanırız.

2009 Büyüsünün devam etmesi diLeği iLe.

HaftaLardır kazanıyoruz haLa Zirveye çıkamadık, artık KoLtuğu istiyoruz.

Since-1907
09.Nisan.2008, 18:07
Kocaeli bu maçı kazanamazsa büyük ihtimalle lige veda ediyorlar.Ellerinden geleceklerini yapacaklarını düşünüyorum bu maçı Kocaelispor'un alabileceğini düşünüyorum , eğer Beşiktaş erken gol bulmazsa..

BaFraLı
09.Nisan.2008, 18:22
Kocaelispor geçen hafta Ankaragücü'ne yenilmeseydi bu maç daha önemli olurdu ama artık Beşiktaş rahat kazanır.Kocaelispor o kadar iyi giderken bi maçta 4 gol yemeside çok ilginç.

bugra 1905
09.Nisan.2008, 18:25
Kocaelispordan Bir Beraberlik Bekliyorum Tanerdende Gol

BaFraLı
09.Nisan.2008, 18:44
"Taner'e gol attırmam"

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Rençber, Kocaelispor maçı öncesinde iddialı konuştu.

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Kocaelispor'un golcüsü Taner Gülleri'ye meydan okudu. Gol krallığında 16 golle ikinci sırada yer alan Taner'in kendisine gol atamayacağını iddia eden Rüştü, "Kocaeli maçını kazanmak zorundayız. Arkadaşlarıma da 'Siz gol atın yeter. Benim kalem kapalı' dedim. Taner'in gol atmasına izin vermeyeceğim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sabah

sertanbaba
09.Nisan.2008, 23:04
haydi Kartal Al Su Maci

World Hollow o1
09.Nisan.2008, 23:07
içimden beraberlik geçiyor ya haydi hayırlısı.

BlackEagle19o3
09.Nisan.2008, 23:27
Kadro'da 9 oyuncunun yeri kesin gibi.İbrahim Toraman'ın kart cezası , Nobre'nin de sakatlığı nedeniyle olmayacak olması bizi zora soktu.Toraman'ın yerine Zapo forma giyecek bu kesin olan.Ama Nobre'nin yerine Holosko forma giyerse , +2 kuralından dolayı Cisse'ye kulübe yolu görülür ve Uğur İnceman ilk 11 başlar.Sonuç olarak ya Holosko oynayacak 4-3-3 düzeninde devam edeceğiz , Cisse yedek kalacak.Ya da Cisse-Ernst uyumunu bozmak istemeyen hoca , Ekrem'i kanatta oynatıp , beke Serdar'ı koyacak.Holosko yedek kalmış olacak.Tabi tüm bunları Delgado'nun yedek olduğunu varsayarak yazıyorum.Kim oynarsa oynasın da kazanalım bu maçı.Bobo da bu maçta patlar artık inşAllah.

Hugo
10.Nisan.2008, 03:19
Akeem Agbetu dk 2
Kocaelispor 1-0 Beşiktaş
http://www.bigglook.com/Biggfootball/AkeemAgbetu_kocaeli_imza.jpg

tarikko
10.Nisan.2008, 03:21
iyi başladı kocaeli

uAburak89
10.Nisan.2008, 03:23
Asisti yapan Taner sakatlanıp çıktı.

GodfatheR
10.Nisan.2008, 03:25
Taner'in sakatlanması çok kötü oldu.:(

uAburak89
10.Nisan.2008, 03:27
Hastaneye götürülüyormuş MR için, ciddi galiba.

bugra 1905
10.Nisan.2008, 03:32
Umarım Ciddi Değildir Kocaelispora Bravo İnşallah Maçı Kaybetmezler

uAburak89
10.Nisan.2008, 03:33
Serdar Topraktepe %100lük golü 5.5 metreden atamadı.

GodfatheR
10.Nisan.2008, 03:36
Serdar onu dışarı atmak daha zor be kardeşim :(

bugra 1905
10.Nisan.2008, 03:38
Umarım Kaçırdıkları Pozizyonu Aramazlar

Aşk-ı Şehir
10.Nisan.2008, 03:46
Taner Gülleri'nin çapraz bağları kopmuş büyük olasılık. Sezonu kapatmış olabilir...

PesimiSTyLa
10.Nisan.2008, 04:07
Kocaeli tek kale oynadı neredeyse. Golden haric kacırdıkları 2-3 pozisyon var; hele serdarın 6 pas içindeki pozisyonu kacırmak daha zordu, o zoru basardı. Besiktas çok kötü bir oyun oynuyor. daha 1 pozisyonları dahi yok. Kaleye etkili bir sut, hiçbiri yok.
Kocaeli akıllılık yapip İbonun kanattan geliyor. Umarım hakettikleri galibiyeti alırlar.

GodfatheR
10.Nisan.2008, 04:16
Kocaeli tek kale oynadı.Beşiktaş'ın tek şutu 30 metreden Erkan Zengin'in vurduğu top.Bakalım 2.yarı nolucak inşAllah Kocaeli kendi sahasına kapanmaz yoksa beraberlik bile zora girer.Akbetu'yu arkaya iyi kaçırırsa daha gol bulur Kocaeli.

KaF KeF
10.Nisan.2008, 04:49
penaltı verdik hakem..:S Bjk kullanacak..

1-1 oldu.

KaPaLı
10.Nisan.2008, 04:50
Ayıp. Bir takımın emeğiyle bu kdar oynanmaz. Saçma sapan bir penaltı verdi hakem. Adam yerden gelen ortaya müdahele etmek istiyo elini neresine saklck.

Alicanfmfan
10.Nisan.2008, 04:53
Beşiktaş anca penaltı ile gol bulabilirdi zaten.

HooijDonk07
10.Nisan.2008, 04:58
1-0 yeniyor arkadas gazına gelip 1 oynamamak yerine ust oynayan ben:zuhaha 1 bitcek dedim ama :D

sekilaso
10.Nisan.2008, 05:01
1-2 bobo 85'

KaPaLı
10.Nisan.2008, 05:01
Bobo attı 2-1 oldu. Güzel vurdu Serdar yerinden kıpırdayamadı.. Topraktepe Serdar sağolsun mükemmel performans gösteriyo.

eXcitinG
10.Nisan.2008, 05:02
hehe 2 ne güzeL demi ?

Penaltı demeyen adamın resmen gazabı vardır Beşiktaş a. Net PenaLtı. Buna vermeyecekse neye vericek.. Ezdik 60 dan sonra attık goLLeri. Süper.

EreN
10.Nisan.2008, 05:03
Yazık oldu kocaeline... düşerler gibi bu saatten sonra...

eXcitinG
10.Nisan.2008, 05:03
Şut istatistikLeri Beşiktaş FM maçında ki gibi 20 küsür vurmuş KocaeLi 1 de 1 :D

eXcitinG
10.Nisan.2008, 05:04
Hopaa 3 oLdu.

Haydi KocaeLi bu kadar işte.. GoLü at, yat, yemez her zaman, heLe Beşiktaş a hiç yemez.

HooijDonk07
10.Nisan.2008, 05:06
Ohh be 65 ytl aldık.Manitaya hediye aLıcaz.KurtuLduk boşa para harcamıcaz.:zuhaha

Alicanfmfan
10.Nisan.2008, 05:06
Abi kocaeliden ne bekliyorsun ki cıkıp hürra hucüm oynayacal halleri yok bir kere geldiler öz geldiler.

El Comandante
10.Nisan.2008, 05:08
Bence pozisyon penalti degildi.
Ama Besiktas zaten tek kale oynuyordu, golü bulurdu yine. Kocaelispor 10 kisiyle defans yapinca böyle bir sonuc ortaya cikti.

eXcitinG
10.Nisan.2008, 05:08
Tamam bende birşey demedim ki ? Her zaman yemez dedim ne var bunda ?

PesimiSTyLa
10.Nisan.2008, 05:13
Penalltı macın kırılma anı oldu. 60 a kadar top oynayamayan besiktas bu dakikadan sonra bastırdı. Pealtı imdatlarına yetişti. Penaltıdan sonrada 2yi 3ü bulacakları belliydi.

Penaltı pozisyonuna gelirsek bence cok ucuz bir penaltı. adam topa kaymış kollar acık degil top dirsek tarafına yanılmıyorsam carptı ve penaltı oldu. kolu acık degildi bu tip pozisyonlarda penaltı verilmiyor diye biliyorum. Süper kupa finalinde madride verilen ucuz penaltı gibi geldi bana.

BlackEagle19o3
10.Nisan.2008, 05:38
Tartışılması anlamsız net bir penaltı ile önemli bir 3 puan aldık.Öldük öldük dirildik ama maçın sonunu güzel getirdik.Hoca maça yanlış 11 çıkardı, 2.yarıdaki 11 ile maça başlamalıydık.Yusuf çok iyi oynuyor , oynatıyor.Ernst ve Sivok her zamanki gibi görevlerini çok iyi yaptılar.Ekrem kanattan çok iyi bindirmeler yaptı , Holosko oyuna girdikten sonra takım oynamaya başladı.Bobo belki gole kadar pek bişey yapmadı ama o vuruşu orda yaparak üstündeki kara bulutları dağıtıp , şanssızlığını kırdı.Bundan sonraki haftalarda ona çok ihtiyacımız olacak.Tebrikler Beşiktaş'ım , çok önemli bir galibiyet oldu şampiyonluk yolunda.

RoSeSHaH
10.Nisan.2008, 05:54
Beşiktaş yine kazandı tebrikler..

GS veya fb ye kaybetmezse, Beşiktaş için 21 puan garanti diyebiliriz..

bugra 1905
10.Nisan.2008, 06:04
Beşiktaşa Tebrikler Zirveye Yerleştiler Ama Yarın İnşallah Zirveyi Geri Alıcaz

garydelgadov
10.Nisan.2008, 06:06
Bobonunki de şampiyonLuk goLümü ne? :)
2009 büyüsü hep üzerimizde oLsun,çekemeyenLer biraz daha çatLsın..ProvakatörLer dersLerini aLsın.Beşiktaşım hasrete son versin..

anilton
10.Nisan.2008, 06:13
Maça resmen yenik başladık.Kocaelispor'un kaleyi bulan tek şutu gol oldu ve üstüne yatıp kontralarla etkili olmaya çalıştılar.Savunmanın hızlı ismi Toraman olmayınca bir iki net pozisyon buldular ama beceriksizlikler sonucu yararlanamadılar.Nobre'nin olmayışı ileride top tutma konusunda sıkıntıya düşürdü bizi.Toraman,S.Özkan gibi oyuncular cezalı,Nobre,Delgado,G.Zan gibi futbolcular sakatlıktan yeni çıkmış.Yabancı kontenjanına takılan Holosko.Bu eksiklikler kötü futbolun nedenlerinden biriydi.Zaten M.Denizli'de ilk 45 dakika 2009'un en kötü oyunuydu dedi...

İkinci yarıda Holosko ve Uğur'un girmesiyle birlikte ağırlığımızı koymaya başladık.Serdar arka arkaya iki tane mükemmel top çıkarttı sakatlanma pahasına.Birini sol direk dibinden birini sağ direk dibinden aldı...

Penaltı pozisyonu bana göre penaltı.Sadııgov topa elle müdahele ederek kendisine avantaj sağlıyor.Yani arkada bomboş bekleyen Bobo'ya topun gelmesini engelliyor.Top geçse gol.İlla ki topa elle bilerek müdahele etmesi gerekmiyor.Orada topun ele değmesi kendisine avantaj sağlıyorsa penaltıdır.Sadıgov'da itiraz etmedi zaten.Benzer pozisyon milli maçta oldu,herkes Üzülmez'e yüklenmişti.Yine Hertha - G.Saray maçında böyle bir penaltı golüyle kazanmıştı G.Saray.Bunlar aklıma gelen örnekler.Bence karar doğru...

Bu dakikadan sonra zaten boğduk Kocaeli'ni.Sağlı sollu ataklarla bunalttık.Sonucunda farkı açan goller geldi.Ne olursa olsun şuanda zirveyi kovalayan takımlarla kıyasladığımız zaman en iyi topu oynadığımızı düşünüyorum.Bir kere mükemmel bir istek ve mücadele var.Kazanma azmi hat safhada.Bununda getirisi yardımlaşma ve dayanışma oluyor.Buda oyun hakimiyetini ve isabetli paslaşmayı doğuruyuor.Bu konuda çok mutluyum...

Zaten istatistikler herşeyi açıkça ortaya koyuyor;

20/10 şut yüzdesi,Kocaeli'nin kaleyi tutan tek şutu var...
12 köşe vuruşuna 3 köşe vuruşu...
%65'e %35 topla oynama...
Ve %88 olan süper isabetli pas yüzdesi...

Yusuf'a değinmedeb geçemeyeceğim.Son 3-4 haftadır gol ve asistleri sayesinde maçları alıyoruz.İnanılmaz faydalı oynuyor.Sağda solda ortada.Süper transer olduğunu oynadığı futbolla kanıtlıyor...

eXcitinG
10.Nisan.2008, 06:16
Penalltı macın kırılma anı oldu. 60 a kadar top oynayamayan besiktas bu dakikadan sonra bastırdı. Pealtı imdatlarına yetişti. Penaltıdan sonrada 2yi 3ü bulacakları belliydi.

Penaltı pozisyonuna gelirsek bence cok ucuz bir penaltı. adam topa kaymış kollar acık degil top dirsek tarafına yanılmıyorsam carptı ve penaltı oldu. kolu acık degildi bu tip pozisyonlarda penaltı verilmiyor diye biliyorum. Süper kupa finalinde madride verilen ucuz penaltı gibi geldi bana.

Emre atma canım..

PenaLtı pozisyonuna kadar 3 tane net goL kaçtı, Serdar çıkardı, zaten baskıyı kurmuştu Beşiktaş. KocaeLispor sanki çok mu oynadı. FM de ki gibi adamLar 1 de 1 goL attıLar yattıLar. Yatarsan böyLe döner maç işte. Bir tutar, iki tutar, sonra boğuLursun.

PesimiSTyLa
10.Nisan.2008, 06:27
Emre atma canım..

PenaLtı pozisyonuna kadar 3 tane net goL kaçtı, Serdar çıkardı, zaten baskıyı kurmuştu Beşiktaş. KocaeLispor sanki çok mu oynadı. FM de ki gibi adamLar 1 de 1 goL attıLar yattıLar. Yatarsan böyLe döner maç işte. Bir tutar, iki tutar, sonra boğuLursun.

Kimsenin attıgı falan yok abi. Farkındaysan 60a kadar dedim; besiktas golü 75de buldu. Yani 60 dan sonra baskıyı kurdugundan bahsettim ben. ;)

eXcitinG
10.Nisan.2008, 07:12
Bu tarz takımLara karşı erken goL yemiceksin. OnLarın oynayacağı zaten en fazLa 10dk biLemedin 15 dk ondan sonra zaten her türLü goL atarsın. Ama biz direk üstüne gittik KocaeLinin ve goLü yedik, ama doğru hamLe ve doğru zamanda, doğru işLer yaparak süper bir dönüş yaparak maçı kopardık..

Yusuf süper oynadı. Zapo iyidi, Sivok ta..

BuraLarda oLmamızın en büyük nedeni her hafta birisi süper oynuyor. Tek isim üzerine değiL. Geçen hafta Toraman, Ernst, Ekrem diyorduk bu Hafta Yusuf diyoruz o diyoruz bu diyoruz..

İstiyoruz, geLiyoruz...

Fıratcan Alçınkaya
10.Nisan.2008, 07:49
İlk yarı berbat bir top oynadık, Taner erken sakatlanıp çıkmasaydı çok daha kötü de olabilirdi bizim için . Fakat ikinci yarı Kocaelispor'un da 10 adam ile defans yapmaya çabalaması oyunun kontrolünü tamamiyle bize verdi penaltı ile kilidi açtık ve 2.golüde bulduk 3.gol belliydi bitmişti artık körfez.. Nobre'yi kapanan kocaeli karşısında çok aradık olsaydı muhtemelen penaltıya kadar çoktan gol bulmuştuk. İlk yarı Erkan Zengin ikinci yarı HoLosko olunca ister istemez insan Holosko'nun vazgeçilmez olduğunu düşünüyor. Uğur İnceman çok düz bir adam bu şekilde giderse biletini keserler seneye aşama kaydetmeli bir an önce.. Yusuf git gide değişilmez oluyor Tello ve Yusuf çok zeki adamlar bu takımda görmek sevindirici.

Bu haftalar çok çok önemli kayıpsız geçmek güzel Beşiktaş'ım umarım 2 kupayıda kazancaktır öyle görünüyor ..

LaigLeNoiR
10.Nisan.2008, 11:49
Öyle böyle kazandık yine.

Çok da kötü oynamadık.Hele 2.yarı çok daha istekliydik.

Tebrikler Kartal'ım böyle devam...

sakary Ali
10.Nisan.2008, 15:33
Yusuf geçen maça göre bence daha etkisizdi.Fazla top kaybetti.Tello 10 kişi defans yapan Kocaeli savunması arasında kayboldu.Penaltı golü ile beraberliği bulduk.Penaltıda Zapo gerçekten tam bir penaltı vuruşu kullandı köşeye sert vurdu kalecinin pek fazla yapacağı birşey yoktu.Ardından 2ve 3.goller geldi.Delgadonun oyuna girmesiyle güzel paslarıyla etkili oldu.Kazndık.Az kaldı şampiyonluğa

sertanbaba
10.Nisan.2008, 22:38
zor olsada yine kazandık

bugra 1905
11.Nisan.2008, 00:28
Ve Liderlik Sadece 1 Gün Sürdü Yeniden Lideriz Bu Arada BJKya Tebrikler Önemli Bir Üç Puan Aldılar

Bordo61Mavi
12.Nisan.2008, 01:21
Mac 90 dakikadir :) Bjk ise kalitesini 80den sonra gosterdi. Insallah sampion olcaklar