Kocaelispor Kazanır.
Berabere Biter.
Beşiktaş Kazanır.
Kocaeli'nin son şansı artık bu yüzden tansiyonu çok çok yüksek bir maç olucak.3 sonucunda sürpriz olmayacağı bir maç.İçimden geçen beraberlik ama biri kazanacaksa o da Beşiktaş olur.
Kocaeli'nin azmini takdir ediyorum ama bu Beşiktaş karşısında kazanmaları zor olacak..
Beraberlik olsun..
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Çok zor bir maç olacak. İki takımın da mutlak kazanması lazım. Ben alırız diye düşünüyorum zorlansak da .. Bobo'nun maçı olabilir ..
KocaeLispor Ligin en dengesiz Takımı. BüyükLere kafa tuttuLar, Ankaragücünden 4 yediLer feLan.
Taner güLLeri iLe Zapo ya da Sivok adam adama oynarsa oLay biter, rahat kazanırız.
2009 Büyüsünün devam etmesi diLeği iLe.
HaftaLardır kazanıyoruz haLa Zirveye çıkamadık, artık KoLtuğu istiyoruz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kocaeli bu maçı kazanamazsa büyük ihtimalle lige veda ediyorlar.Ellerinden geleceklerini yapacaklarını düşünüyorum bu maçı Kocaelispor'un alabileceğini düşünüyorum , eğer Beşiktaş erken gol bulmazsa..
Kocaelispor geçen hafta Ankaragücü'ne yenilmeseydi bu maç daha önemli olurdu ama artık Beşiktaş rahat kazanır.Kocaelispor o kadar iyi giderken bi maçta 4 gol yemeside çok ilginç.
Kocaelispordan Bir Beraberlik Bekliyorum Tanerdende Gol
"Taner'e gol attırmam"
Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Rençber, Kocaelispor maçı öncesinde iddialı konuştu.
Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Kocaelispor'un golcüsü Taner Gülleri'ye meydan okudu. Gol krallığında 16 golle ikinci sırada yer alan Taner'in kendisine gol atamayacağını iddia eden Rüştü, "Kocaeli maçını kazanmak zorundayız. Arkadaşlarıma da 'Siz gol atın yeter. Benim kalem kapalı' dedim. Taner'in gol atmasına izin vermeyeceğim" şeklinde konuştu.
Kaynak: Sabah
haydi Kartal Al Su Maci
içimden beraberlik geçiyor ya haydi hayırlısı.
Kadro'da 9 oyuncunun yeri kesin gibi.İbrahim Toraman'ın kart cezası , Nobre'nin de sakatlığı nedeniyle olmayacak olması bizi zora soktu.Toraman'ın yerine Zapo forma giyecek bu kesin olan.Ama Nobre'nin yerine Holosko forma giyerse , +2 kuralından dolayı Cisse'ye kulübe yolu görülür ve Uğur İnceman ilk 11 başlar.Sonuç olarak ya Holosko oynayacak 4-3-3 düzeninde devam edeceğiz , Cisse yedek kalacak.Ya da Cisse-Ernst uyumunu bozmak istemeyen hoca , Ekrem'i kanatta oynatıp , beke Serdar'ı koyacak.Holosko yedek kalmış olacak.Tabi tüm bunları Delgado'nun yedek olduğunu varsayarak yazıyorum.Kim oynarsa oynasın da kazanalım bu maçı.Bobo da bu maçta patlar artık inşAllah.
Akeem Agbetu dk 2
Kocaelispor 1-0 Beşiktaş
![]()
iyi başladı kocaeli
Asisti yapan Taner sakatlanıp çıktı.
Taner'in sakatlanması çok kötü oldu.![]()
Hastaneye götürülüyormuş MR için, ciddi galiba.
Umarım Ciddi Değildir Kocaelispora Bravo İnşallah Maçı Kaybetmezler
Serdar Topraktepe %100lük golü 5.5 metreden atamadı.
Serdar onu dışarı atmak daha zor be kardeşim![]()
Umarım Kaçırdıkları Pozizyonu Aramazlar
Taner Gülleri'nin çapraz bağları kopmuş büyük olasılık. Sezonu kapatmış olabilir...
I'm back...
Kocaeli tek kale oynadı neredeyse. Golden haric kacırdıkları 2-3 pozisyon var; hele serdarın 6 pas içindeki pozisyonu kacırmak daha zordu, o zoru basardı. Besiktas çok kötü bir oyun oynuyor. daha 1 pozisyonları dahi yok. Kaleye etkili bir sut, hiçbiri yok.
Kocaeli akıllılık yapip İbonun kanattan geliyor. Umarım hakettikleri galibiyeti alırlar.
Kocaeli tek kale oynadı.Beşiktaş'ın tek şutu 30 metreden Erkan Zengin'in vurduğu top.Bakalım 2.yarı nolucak inşAllah Kocaeli kendi sahasına kapanmaz yoksa beraberlik bile zora girer.Akbetu'yu arkaya iyi kaçırırsa daha gol bulur Kocaeli.
penaltı verdik hakem..:S Bjk kullanacak..
1-1 oldu.
Beşiktaş anca penaltı ile gol bulabilirdi zaten.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
1-0 yeniyor arkadas gazına gelip 1 oynamamak yerine ust oynayan ben1 bitcek dedim ama
![]()
1-2 bobo 85'