View Full Version : Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]
scar face
12.Nisan.2008, 07:03
Gökhanın insallah ciddi bi seyi yoktur ona cok fazla ihtiyacımız olacak...Samet'e de gecmıs olsun...
tarikko
12.Nisan.2008, 07:10
Gokhanin ins. onemli bir seyi yoktur Lugano da cezali stoperde Yasin ve Can'i dusunemiyorum zaten gormustuk Hacettepe macinda ..
KaPaLı
12.Nisan.2008, 07:14
Sağ bekte ALi Bilgin oynamıştı ve başarılıda olmuştu. Selçukta orada oynamak için alternatif. Galatasaray'ı 1-0 yenip şampiyon olduğumuz Kadıköydeki maçta sağ bek oynamıştı Nobre'ye asist yapan oyuncuydu. Şu anda Ali Bilgin ve Selçuk alternatiflerimiz var. Alex yine olmayacaksa İlhan - Guiza oynatır inş. tek forvet bırakırsa yine sıkıntı yaşarız.
nerazzuri
12.Nisan.2008, 07:19
İlhan'a pek fazla güvenmiyor. Deivid'i Alex'in bölgesine çekip Kazım la başlayacaktır, ilerde ise Güiza. Sağ bek Ali Bilgin çok büyük ihtimal stoperde ne yazıkkı Can-Yasin.
tarikko
12.Nisan.2008, 07:20
Sağ bekte ALi Bilgin oynamıştı ve başarılıda olmuştu. Selçukta orada oynamak için alternatif. Galatasaray'ı 1-0 yenip şampiyon olduğumuz Kadıköydeki maçta sağ bek oynamıştı Nobre'ye asist yapan oyuncuydu. Şu anda Ali Bilgin ve Selçuk alternatiflerimiz var. Alex yine olmayacaksa İlhan - Guiza oynatır inş. tek forvet bırakırsa yine sıkıntı yaşarız.
Dogru soyluyorsun en kotu ihtimal Ali oynar yada stoperde Deniz ya da Selcuk oynar ilerdede haftaya Alex oynamazsa sikinti yasayacagimizi dusunuyorum ama Alex olmazsa Aragones tek forvet oynatir diye dusunuyorum Guiza arkasinda Deivid sagda Kazim ya da Emreciksin
BeeTLeJuiCe
12.Nisan.2008, 07:20
Fenerbahçe zaten yarış bitti en azından Galatasaray'a yenilmeyeyim mantığıyla oynadı. Galatasaray'da kondisyonu 20 dakika yettiğinden ancak bu kadar tempo yapabildi maçı kazanabilmek adına... Bu süreçte gelecek bir gol maçı koparabilir yada beklediğimiz bol gollü derbiyi getirebilirdi.
En iyi hakem olarak görünen Fırat Aydınus sürekli derbilere atanıyor. Semih'in yaptığı makası sarı kartsız bırakıyor. Selçuk'un arkadan yaptığı makası sarı kartsız bırakıyor. Emre, Carlos'u düşürüyor onada sarı kart yok. Sabri itirazın artık suyunu çıkarıyor onada ses yok.
Sonra aklın bu pozisyonlarda kalıyor ve ucuz sarı kartlardan birini Selçuk'a ilerleyen dakikalarda da Emre'ye veriyorsun. Tabi Selçuk'a verdiğin ucuz kart elinde patlıyor çünkü ne Ümit'e yaptığı harekette nede direğe vurduğu tekmede kart gösterme cesaretini kendinde bulamıyorsun.
Yanlış kalkan bayraklar, Deivid'in yaptığı penaltı. Emre ve Sabri arasındaki gerginlik. Lugano kafayı atıyor kırmızıyı veremiyorsun.
Herşeyin bir başlangıç noktası vardır. Böylesine ciddi bir maçta bu kadar rahat bırakırsan sahayı ve verdiğin yanlış kararlarla gerersen zaten gergin olan bir maç bu noktaya gelir. Herşeyin tamamen özeti budur.
Yukardaki herşeyden vazgeçtim. Lugano'nun attığı kafaya kırmızı verseydi. Lugano'ya Galatasaraylı futbolcular diklenmeyecekti. Kazım gelmeyecekti, Arda gelmeyecekti, Semih gelmeyecekti. vs. vs. vs.
Bir hakemin maça etkisi budur. Oyuncularda çıkardıkları bu kavga ile hakemi tertemiz hale getirmiş, kendilerini rezil etmişlerdir.
Deivid'in yaptığı penaltı değildi bence. Aslında aklımdaydı ama kartlardan unuttum. Uzun zaman sonra İlk defa penaltı tartışmasının olmadığı bi derbi diyecektim. :)
İlk başta, Fırat Aydınus'un olay yerinden uzaklaşıp kartları doğru vermesini, daha doğru bulmuş olsamda, dediklerine katılıyorum. Daha pozisyon başında müdahele edip Lugano, Emre olayında kartı gösterse hem bu kadar çirkinleşmeyen bi maç izlemiş olurduk hemde son frikiği kullanabilirdik. Belki gol olurdu, belki barajdan dönüp bi kontradan gol yerdik.
Herşeyi çok güzel açıklamışsın Burak ;)
tarikko
12.Nisan.2008, 07:23
İlhan'a pek fazla güvenmiyor. Deivid'i Alex'in bölgesine çekip Kazım la başlayacaktır, ilerde ise Güiza. Sağ bek Ali Bilgin çok büyük ihtimal stoperde ne yazıkkı Can-Yasin.
Onder var stoperde Ali oynayacaksa
Sekopej
12.Nisan.2008, 07:26
Daha olaylar olmadan önce, maçı görüp de verdiğim tepkiyi, o anki düşüncemi yazayım önce;
Bu mu dünya derbisi, neresi dünya derbisi ya, k.çımın derbisi? Sergilenen rezil futbola sinir oldum. 3 pas yapmaktan aciz oyuncular dolu. 2 tarafın da kazanması lazım, hatta kötü giden sezonda taraftara kendini affettirmek için bir şans gelmiş ama bakıyoruz sahaya, bomboş bir oyun. Dünyada başka canlı yayınlayan yok iyi ki de yok, böyle futbolu gördükten sonra ligimize asla bakmazlar zaten.
Maç sonu olaylar olmasa futbolcular, teknik direktörler yerden yere vurulacaktı belki ana şimdi gündem tamamen değişti. Şu iyi oynadı, şu şöyle yaptı tarzında yorumda bulunmayacağım, doğru düzgün oynayan 2-3 oyuncu vardı zaten.
Maç sonuna gelirsek;
Afferin Lugano, Ali Sami Yen fatihi, nasıl da koydun kafayı yığdın Emre'yi yere. Aferin. Giydiğin formaya ihanet ettiğin için aferin. Emre ayağına basmış sürekli, dayanamıyorsan o zaman bu kulübün formasını giyme. Taraftar kal diye yalvarırken senin yaptığın işe bak, bile bile, rahat gidebilmek için buradan bu hareketi yaptığını düşünüyorum. Çıkıp özür diledi, evet doğrudur ama artık yönetim uğraşmasın tutmak için, gitmek istiyorsa gidebilir.
Diğer taraf, afferin Arda, ne güzel vurdun yumrukları. Ezdirmedin Galatasaray'ı, delikanlı adammışsın, hep böyle ol, takımını ezdirme, at kafaları, at yumrukları. Sonra 2 hafta sonra milli takımda aynı odada yatarsınız. Ya sizin bu yumruklarınız, kafalarınızın ardından sarhoş bir grup üzerinde rakip takımın forması var diye birini bıçaklasa vicdan azabı duyacak mısınız?
Basına yansımıyor ama böyle olaylar çok oluyor, ama siz profesyonelsiniz, para olduktan sonra gerisi boş. Milli takımda da aynı odada yatarsınız, hiç problem olmaz.
Lugano'ya en ağır ceza verilemli, Arda ve Semih'e 5'er maç vereceksin, Emre en az cezayı alır sanırım. Ayrıca milli oyuncuların bu rezilliği sergiledikleri için yüklü bir para cezası da vermeli federasyon.
Ve kulüpler, önce oynana rezil futbol için gerekenlere ceza kesilmeli, sonra da bu rezilliği yaratanlara gereken cezalar verilmeli. Kimse o bizim oyuncumuz, kahramanımız vs vs diye kendini oyuncularını korumak zorunda hissetmesin. Dosdoğru bakın, rakibe çamur atma ihtiyacında olmayın.
Bu olaylar için Volkan'ın hareketi en normali bence. uzunca hareketleri izlediğinizde zaten Volkan kaleye doğru yürüdüğünü, kasığını tutup yüzündeki acı ifadesini görüyosunuz. Art niyetli değilseniz kasığını tuttuğunu görürsünüz, devam eden hareketlerinde esneme hareketleri yaptığını, en sonunda bacağını açıp hareketler yaptığını görürsünüz. Nasılsa yapar Volkan deyip de "Vurun Abalıya" yapmayın, kesmeden video izlendiğinde ne taraftara ne de başka şey için bu hareketleri yaptığını görürsünüz.
Kısacası izlerken utandığım bir karşılaşmanın bitişi de buna yakışır oldu. Fenerbahçe için tek hedef kupa. Kupa alınırsa bu sezonun başarısızlıkları unutulur, lig bitmiştir. Galatasaray Bülent Korkmaz ile devam edecekse yarın revizyona başlamalı. Fenerbahçe'yi geçip UEFA'ya kalmayı başarmalı.
PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 07:47
Neyse biraz futbol konuşayım :)
Takımda Mehmet Topal müthiş oyun oynadı. Kendi yeri değil; ama stoperde verebilecegi maksimum performansı verdi. Hemde sakatlıktan yeni çıkmış olmasına ragmen. Bu arada Emrenin de kırmızı görmesi ile takımda tek naturel stoper semih kaldı. Bakalım Bülent Hoca Semihe sans verecek mi; yoksa Mehmet - Hakan ikilisi mi yapacak stoperi. Semihe artık görev vermeli bence. Kewell da sagda carlosun kanatında rahattı içeri falan rahat girişler yaptı; ilk dakikalarda Hakanın ortasına bomboş topu ayagına tam oturtabilse 1*0 öne gecebilirdik. Yine Kewell carlostan kaptıgı topta hemen vurmak yerine topu biraz sürse daha tehlikeli bir atak olabilirdi. Başka da gözüme carpan futbolcu olmadı. İlk yarıda oyunun hakimi bizdik. Öne gecmiş olmalıydık , eger gecebilseydik macı koparabilirdik; ama olmadı. 2. yarı da daha basabas bir oyun oynandı. Olaylar falan derken bir derbinin daha sonuna geldik.
Tek gercek var ki 2 takımda alabilecegi en büyük zararla gecirdi haftayı. Kartlar, beraberlik falan 2 takıma da zararlı oldu. Gecmiş olsun.
El Comandante
12.Nisan.2008, 08:23
Son yillarda izledigim en zevksiz GS-FB maciydi. 2 takim da neden sampiyonluk yarisindan koptuklarini bu macta net bir sekilde gösterdiler herkese. Artik bu mactan sonra 2 takimin da sampiyonlugu haketmedigini herkes anlamistir. Bir de GS-FB maclarina dünyanin en büyük derbilerinden birisi diyoruz. Böyle derbi olmaz arkadas. En son hangi derbide, 2 takim da harika oynadi, süper keyifli bir mac izledik diyebiliyoruz ? En son hangi derbi olaysiz, hakem hatalari olmadan gecti ? Bunlar bizim futbol cahili bir ülkede yasadigimizdan dolayi kaynaklaniyor. Yöneticiler yaptiklari demeclerle ortaligi karistirirlar, hakemi baski altina almaya calisirlar. Futbolcular rezil oynadiklarinda hakeme oynamaya calisirlar, rezil futbolun üstünü örtebilmek icin(tipki bugün oldugu gibi). Teknik direktörlerin hatalari da konusulmaz bu durumda. Yönetim cikar mac sonunda hakeme sallar, taraftarlarin gönlünde taht kurar. Bütün sucu TFF'ye, MHK'ya, hakemlere atariz, ama sucu kendimizde aramayiz. Bu yüzden zaten takimlarimiz bu kadar yetersiz.
Normal bir yönetim kurulu, mactan sonra cikar oyunculara para cezasi verir, teknik direktörü sert bir sekilde uyarir. Mactan sonra kendinde de kabahati arar. Sampiyonluk yolundaki en önemli mac bu, ama futbolcular sahada futboldan baska herseyi yapiyorlar. Rakip takima dalip, taraftarlari gaza getiriyorlar, hakeme oynayip, yine taraftarlari gaza getiriyorlar. Sonrasinda saha kapatildiginda, yönetim isyan ediyor. Eee bak suc kimde ?
Hakem hatasizdi demiyorum, ama hata sirf onda degil, bütün herkeste. Yönetim, teknik direktör, futbolcular herkes suclu. Bir sezon bosuna gitti, bir daha sampiyonlar ligine katilamayacagiz büyük ihtimalle. Bunun sorumlulari ile görüsülmeli, gerekirse yollar ayrilmalidir. Takkeyi öne koyacan, düsünecen baskan ! Böyle hatalarla kulüp tabi ki gelismez ekonomik yönden. Simdi stat kapanacak, yine Galatasaray'in zararina olacak.
Neyse, bu macla beraber bu sezon sampiyonluk yarisindan koptuk. Sampiyonlar ligi sansi da cok zor. Artik 3.lük icin mücadele etmeliyiz. Tabi oyuncular da bu mücadele istegi varsa ! Bu basarisizligin sorumlularina tesekkürlerimi sunarim ...
bugra 1905
12.Nisan.2008, 17:08
Son Yılların En Zevksiz Derbisiydi Futbol Adına Biriki Cılız Ataktan Başka Birşey Yoktu İlk Yarı Kewell Carlosun Olduğu Kanattan Etkili Oldu Bunun Dışında Ümit Karan Yine Berbattı Selçuk Konusu İse İlk Sarıya Birşey Demem 2.Faul Pozizyonunda Ümit Karanın Geldiğini Bile Görmüyor Hareket Çok Sert Ama İstemsiz Bence Faul Değildi Daha Sonra GSli Futbolcular Selçuğun Üzerine Oynamaya Başladı Aragones Çok İyi Bir Değişiklik İle Denizi Oyuna Aldı Yaptığı Doğruydu Çünkü Her An Atılabilirdi Selçuk Ve Yerine Giren Deniz Volkan Ve Önderle Beraber Bence Maçta FB İçin En İyi Oynayan Oyuncuydu
İkinci Yarı İse Fenerbahçe Hızlı Başladı Semihin Bencilliğinden Golü Kaçırdılar Ardından Lincoln Oyuna Girince Biraz Dengelendi Oyun Bu Arada Sabrinin Emreye Yaptığı Büyük Terbiyesizlikti Maçın Başından Beri Hakeme İtirazlar Tribüne Oynamaya Çalıştı Sabri Kesinlikle Atılmalıydı Volkanın Yaptığı O Hareketide Yakıştıramadım Kasıtlı Yada Kasıtsız Yapmaması Gerekirdi Zaten Sahada Ve Stadda Adrenalin Yüksek
Her Neyse Olaya Dönersek En Başta Suçlu Luganodur Yaptığı Hareket Kabul Edilemez Üstüne Üstlük Birde Emreyi Hiç Birşey Yapmamış Gibi Kaldırmaya Gitmesi Emreyi Çıldırttı Semihin Orada Ardaya Dokunmaması Gerekirdi Zaten Arda Çok Sinirliydi Kavga Çıktı Bu Arada Galatasarayda De Santcis Ve Fenerde Kazım Kırmızı Almalıydı Emre Aşıkın Aldığı Kırmızı Kart Tam Bir Felaket Adam Hem Dayak Yedi Hem Kart Aldı Arda İse Maçtan Doğru Çok Doğru Konuştu Bence Sinirliydi Doğru Kelimeleri Seçmekte Zorlandı Ama Semih İle Yaşadıklarını Güzelce Açıkladı
Volkanda Güzel Bir Açıklama Yaptı Ama Son Cümlesi Yanlıştı Çünkü Sadece Samiyende Küfür Edilmiyor Saraçoğlundada Var Bu Olaylar Sadece Samiyende Çıkmıyor Hatırlarsanız Eric Geretsin Kaşı Açılmıştı Atılan Paralardan Saraçoğlunda
Herneyse Dünyanın En Büyük 3.Derbisinde Tüm Dünyaya Rezil Olduk Galatasaray Ve Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışından Koptu Bu Hafta En Çok Sivasspor İle Beşiktaşa Yaradı Trabzonu Katmıyorum Çünkü GS İle FB Onlar İle 3.Lük İçin Çekişecekler
Trabzonspor
12.Nisan.2008, 19:30
Seyir zevki açısından hiçbirşey olmayan sürekli itiş kakışın olduğu bir derbi oldu.1nurmaralı derbi böyle mi olur?
Benim merak ettiğim bu kadar olay oldu saha karıştı seyirci sahaya indi tribnler çökme noktasına geldi,Emre korneri kullanırken yagmur gibi yabancı madde yağdı,kavgalar,dövüşlr,küferler,kırmızılar vsvs bunlara ne ceza gelecek çok merak ediyorum.Geçen sezon hiçbir olay olamasına rağmen biz galipken sahaya giren 2-3 densiz yüzünden 5 maç saha kapama +3 puanı elimizden + para cezası verdiler bizim o sezon iyi başlangıcımız o 3 puanın elimizden alınması ve 5 maç seyircisis oynamanın verdiği güven kaybı ile yerle bir olmuş ve 6. sırada tamamlanmış bir sonuçla bitmişti.Çok merak ediyorum iki takıma ne ceza geleçek yada Galatasaray klubüne ne kadar saha kapama gelecek(büyük ihtimal gelmez)bunu gerçekten merakla beklicem.
PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 19:37
Seyir zevki açısından hiçbirşey olmayan sürekli itiş kakışın olduğu bir derbi oldu.1nurmaralı derbi böyle mi olur?
Benim merak ettiğim bu kadar olay oldu saha karıştı seyirci sahaya indi tribnler çökme noktasına geldi,Emre korneri kullanırken yagmur gibi yabancı madde yağdı,kavgalar,dövüşlr,küferler,kırmızılar vsvs bunlara ne ceza gelecek çok merak ediyorum.Geçen sezon hiçbir olay olamasına rağmen biz galipken sahaya giren 2-3 densiz yüzünden 5 maç saha kapama +3 puanı elimizden + para cezası verdiler bizim o sezon iyi başlangıcımız o 3 puanın elimizden alınması ve 5 maç seyircisis oynamanın verdiği güven kaybı ile yerle bir olmuş ve 6. sırada tamamlanmış bir sonuçla bitmişti.Çok merak ediyorum iki takıma ne ceza geleçek yada Galatasaray klubüne ne kadar saha kapama gelecek(büyük ihtimal gelmez)bunu gerçekten merakla beklicem.
Abarttıgın kadar büyük olaylar yasanmadı. Tribün cökme olayı Volkanın tahriki ile oldu. Sahaya 4-5 su bardagı atıldı, ara ara emreye küfür edildi ve son dakikada da sahaya taraftar girdi. Giren taraftar özürlüymüş. özürlülerin oldugu tribünden dalmış sahaya. 1 yada 2 mac saha kaanır üstüne para cezası verilir diye tahmin ediyorum. Gecen sene Trabzonda yasanan olaylara hiç girme o bambaskaydı. Sahaya 5-6 taraftarınız giri mehmet yıldızı dövmüştünüz.
El Comandante
12.Nisan.2008, 19:43
Haberlerde okuduguma göre, Harry Kewell maç bittikten sonra cikan olaylar yüzünden Fenerbahce soyunma odasina gitmis ve bu durumdan dolayi üzgün oldugumu belirtmis.
Bu tavri bile onun ne kadar büyük bir futbolcu oldugunu gösteriyor. Yönetimin ilk yapmasi gereken sey, bu adama kaptanlik pazubandini vermektir. Ayhan, Ümit Karan gibi futbolcular kaptanligi haketmiyorlar.
Trabzonspor
12.Nisan.2008, 20:07
Abarttıgın kadar büyük olaylar yasanmadı. Tribün cökme olayı Volkanın tahriki ile oldu. Sahaya 4-5 su bardagı atıldı, ara ara emreye küfür edildi ve son dakikada da sahaya taraftar girdi. Giren taraftar özürlüymüş. özürlülerin oldugu tribünden dalmış sahaya. 1 yada 2 mac saha kaanır üstüne para cezası verilir diye tahmin ediyorum. Gecen sene Trabzonda yasanan olaylara hiç girme o bambaskaydı. Sahaya 5-6 taraftarınız giri mehmet yıldızı dövmüştünüz.
Tribun çökme olayının sebebi beni bağlamıyor.Ona bakarsan mehmet yıldız tribünü tahrik etmişti taraftarda o yüzden girmişti ama yanlış bunlar futbol sahada oynanır ve orda kalmalıdır.Sahaya girenin özürlü olduğunu nerden öğrendin?Bi olay olduğu zaman siz başka olayları örenk gösteriyorsunuz bende örenk olarak onu gösterdim çünkü aynı olaylardan daha azı oldu ve 5 maç aldık bakalım burda neler olacak.
PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 20:18
Tribun çökme olayının sebebi beni bağlamıyor.Ona bakarsan mehmet yıldız tribünü tahrik etmişti taraftarda o yüzden girmişti ama yanlış bunlar futbol sahada oynanır ve orda kalmalıdır.Sahaya girenin özürlü olduğunu nerden öğrendin?Bi olay olduğu zaman siz başka olayları örenk gösteriyorsunuz bende örenk olarak onu gösterdim çünkü aynı olaylardan daha azı oldu ve 5 maç aldık bakalım burda neler olacak.
Özürlü oldugunu suradan biliyorum; maca giden arkadaslarım var mac cıkışı dışarda cüzdan calma olayları olmuş ve karakola götürülmüşler. Sahaya giren eleman da aynı karakoldaymış onlar söyledi ;;) Volkanın yaptıgı hareket de seni baglamayabilirr ama PFDK yı baglayacak bunu göz önünde bulunduracaklar. Dedigim gibi öyle 5 mac falan ceza verilmez. Verilirse de aptallık olur. O zaman 2 sezon önceki olaylarda bizim sezon boyu seyircisiz oynamamız lazımdı. 1 yada 2 mac kapanır diye düşünüyorum.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/0144/7760144.jpg
Burda Emre Aşık ne yapmaya çalışıyor :D
Trabzonspor
12.Nisan.2008, 20:33
Özürlü oldugunu suradan biliyorum; maca giden arkadaslarım var mac cıkışı dışarda cüzdan calma olayları olmuş ve karakola götürülmüşler. Sahaya giren eleman da aynı karakoldaymış onlar söyledi ;;) Volkanın yaptıgı hareket de seni baglamayabilirr ama PFDK yı baglayacak bunu göz önünde bulunduracaklar. Dedigim gibi öyle 5 mac falan ceza verilmez. Verilirse de aptallık olur. O zaman 2 sezon önceki olaylarda bizim sezon boyu seyircisiz oynamamız lazımdı. 1 yada 2 mac kapanır diye düşünüyorum.
Gerekirdi ama vermezler nedenleri tartışmanın manası yok herkez biliyor.Volkan'da gereken cezayı almalı tabiki.
Bugün olayları tekrar tekrar izledim ve abartmıyorum harbiden çok komik :D
Bu arada ceza bakımından Arda ve Lugano aynı, semih biraz daha az emre ise diğer üçünden daha az ceza alacaktır.
PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 20:41
Ceza olarak Lugano en fazla, Arda ve Semih aynı. Emre de en azını almal bana göre de:) Emrenin neden atıldıgını da anlamadım. Adam amiyene tabirle samar oğlanına döndü. 3-4 kere yere indirildi ama atıldı :D Karta da sadece kendisi itiraz ediyordu zaten, haklı bir itiraz. Emrenin yerine Sanctis ve Kazımın atılması daha doğru olurdu.
Trabzonspor
12.Nisan.2008, 20:42
Semih,Arda'yı çekiyor girme oraya diye adam dönüyor vburuyor o nasıl iş anlamdım orayı :D
PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 20:51
http://i304.photobucket.com/albums/nn195/turnusol/Galatasaray/GS_FB_2008_2009/MVI_07112.gif
Ters acıdan semih pek ayırmaya calışıyormuş gibi durmuyor. Dün aksam diger acıdan görünce bende ayırmaya gidiyor gibi gördüydüm ama bu taraftan sol koluna dikkat. Öyle mi ayırmaya calışılır ?
tarikko
12.Nisan.2008, 20:51
Isırıyor heralde :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Semihide burada kabahati var gibi gözüküyor ama Orada Semih düşünce De Santcis niye öyle yapıyorki ne gerek var ?
TR.CaPTaiN
12.Nisan.2008, 20:56
Sanctis'in yaptığı hareketin de cezası olacak mı kamera görüntülerinden merakla bekliyorum.
Since-1907
12.Nisan.2008, 21:00
De Sanctis'in yaptığı hareketi hakem görmedi ama görüntüler tekrar izlenilince De Sanctis'e de ceza çıkar diye düşünüyorum.
PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 21:00
Sanctisin hareketi de kartlık. Hakan orada semihi kaldırmaya calışırken Sanctisin karga tulumba kaldırmaya falan calışması iyi niyet degildi elbette.
Since-1907
12.Nisan.2008, 21:04
Kavgaya karışmayan Lincoln-R.Carlos'u ayırırsak oradaki en iyi niyetli kişi Hakan Baltay'dı.Semih'i yatıştırmaya çalışıyordu.Diğer tartışmalara da müdahale ediyordu.
Hakan Balta ve arda ve semih Emre Aşık'ın kavgada en az suçu vardı...
H. Balta çok yerinde bir hareketle Semih'i yatıştırmaya çalıştı....
Semhi Arda kavga etmesindiye ayırmaya çalışırken (iyi niyetle)biraz haddini aştı Bunun sonucunda Arda'da Semih'in kendisine bilerek vurduğunu sanıp ona vurdu.
Lugano ve Emre Aşık olayında Fenerli olarak söylüyorum Lugano çok suçluydu Emre Aşık sinirinden (galiba TV'DEN TAM GÖREMEDİM) bir şeyler söyledi ve hafiften vurdu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakemin Futbolcuları ayırmaya çalışmayıp bırak kavga etsinler gibi düşüncesini yanlışlıyorum
SAİT71
12.Nisan.2008, 21:31
İki kelime ile Yazıklar olsun diyorum... İyice dışarıya sakız olacazz.
Milli takımda aynı formayı terleten oyuncular burda şov için ve şampiyonluğun kaçmasını untturmak için boks yaptılar. Türk milli takımı dün o sahada ölmüştür. Takımın iskeleti bundan sonra zor barışır ve takım ruhnu zaten yakalayamadık bir türlü bundan sonrada yakalayamayız. O yüzden FAtih Terim Fatih tekke, Gökdeniz, Yıldıray, Halil Mevlüt gibi oyunculara yönelecek.. Yoksa işimiz zor. Bu olay R.Mad. Barça maçında yaşansa ne olurdu? Basit sezon sonu bu olaa karışanlar def edilirdi. ADamlar Ronaldinho'y bir çırpıda sattılar. Harcadılar. İkisi dövüşünce diğerleri ayıracaktı. Ama hırslarını çıkardılar. Yazık yazık bu ligin Avrupa'da bi 70-80 sene esamesi okunmaz artıkk :(
TR.CaPTaiN
12.Nisan.2008, 21:36
İki kelime ile Yazıklar olsun diyorum... İyice dışarıya sakız olacazz.
Milli takımda aynı formayı terleten oyuncular burda şov için ve şampiyonluğun kaçmasını untturmak için boks yaptılar.
Bu kısım önemli. Fakat bence futbolculardan daha çok teknik direktörlere ve yönetimlere yaradı. İki takımın da tek seçeneğinin galibiyet olmasına rağmen iki teknik direktör de kazanmak adına hiçbir şey yapmadı. Ve bu olayların çıkması iki teknik direktörü de kurtardı. Hatta bunu biraz daha genişletirsek iki yönetim de bu sezonun faturasını şimdiden ödemeye başlayacaklardı eğer ki bu olaylar çıkmayıp maç farklı bir yere kaymasaydı.
SAİT71
12.Nisan.2008, 21:42
Öyle yaptıkları kesin. Ben unutmak yerine:
Şimdi bir Fenerbahçe tarafarı olarak diyorumki: Başkan kim olursa olsun Harca kardeşim bu adamları. Bunlar Fenerbahçe'yi hem dün hemde ligde hemde şampiyonlar Ligi'nde gurursuzca harcayıp boynumuzu yere eğdirmedi mi? Eğdirdi... Sende MAradona olsada harca. Bunlar oldukça Fenerbahçe'nin adı bu futbolcuların elinde olacak. Onlar kendilerini kulüpten daha büyük görüyor ve her istediklerini yaptırıyorlar. Aynı şekilde G.S. içinde geçerli. Arda'ya verirler mi artık bilmiyorum ama sat iyi paraya. Emre Aşık'ı yolla. vs. vs.
Aragones'ten iki tane isteğim var.
1-) Sivas o kadar enerji harcadı, yılmadı şereflice maçlarını kazandı. Şimdi Beşiktaş'ı yenerek onlara bu ligi kazanmalarında yardım etsin. Son olarak o maçı alın diğerleri farketmez.
2-) Aragone Go Home... İstifa et. Bırak yakamızı. Bıktık istemiyoruz seni ve şu saçma hoşgörülü açıklamalarını. 6-7 maç kalmış adam daha 21 puan alacaz şampiyon olacak diyo. Fb ve Gs tramvada Avrupa kupaları bile zorda.. Görün son kalan hangi maçı kazanacaklar?
omersal
12.Nisan.2008, 22:03
Emre B. Sabrinin faulunde çok tepki vermişti.Yanlış hatırlamıyorsam ilk yarıdaydı.Sabri de tabii zaten sinirli hemen tepkiye karşılık verdi.Ondan sonra bir sonraki faulde emre yine sinirlendi. Aslında Emre'nin yaptığı mantıklıydı.Yanlış düşünmüyorsam Sabri sinirli futbolcu olduğu için ona kart gösterttirmek istedi.Aslında gerek itirazları gerekse faulleriyle ( tabii bir de Emre'nin boğazını sıkması var ) kırmızı kartı çoktan hakediyordu.
Maçın bitimindeki kavgada ise tek suçlu Lugano.Lugano zaten kendisi de kabul etti.Emre 3 kere aynı hareketi yaptı ben de sinirlerime hakim olamadım diye.Benim anlamadığım Emre Aşık hem dayak yedi hem kırmızı gördü.Bence hakem bunu kırmızıları eşitlemek için yaptı.Arda ile Semihin kavgasına da anlam veremedim.Çünkü gerek Arda gerek Semih oldukça sakin futbolcular.Ayrıca iki iyi arkadaş.Olayı bilmiyorum ama kavgayı Ardanın çıkarttığını düşünüyorum.Semih te zaten kavgayı ayırırken Arda bana yumruk attı diyor.
Yalnız kavga edenler çok garipti Arda, Semih, Emre B. , Emre A. ve Sabri.Hepsi de milli futbolcular.Gerçi FB ve GS nin yarısı milli ama... Volkanla Ayhanın karışmamasına şaşırdım.
Ayrıca ben bazı kişilerin Lincoln ve Carlos için profesyonel demesini doğru bulmuyorum. Türk oyuncuların kavga etmesinin sebebi ise takım sevgisidir.Ya tamam ya devam maçında iki takımda 3 puan alamayınca da kavga etmeleri doğaldır.Lincoln ve Carlos ise bence şampiyon olup olmamayı çok fazla önemsemeyen oyuncular olduğu için kavgaya karışmadılar.
Bakalım kaçar maç ceza çıkacak.Ayrıca şu durumda Baros , Emre ve Arda kart görmesini istediğim en son oyunculardı. Bir tek Baros kaldı.Ardasız GS ne yapacak çok merak ediyorum...
PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 22:21
Ayrıca ben bazı kişilerin Lincoln ve Carlos için profesyonel demesini doğru bulmuyorum. Türk oyuncuların kavga etmesinin sebebi ise takım sevgisidir.Ya tamam ya devam maçında iki takımda 3 puan alamayınca da kavga etmeleri doğaldır.Lincoln ve Carlos ise bence şampiyon olup olmamayı çok fazla önemsemeyen oyuncular olduğu için kavgaya karışmadılar.
Bencede. Gidip onlar da vursun demiyoruz. En azından ayırabilirlerdi. Gerci kültürr farkı belki de onlarda öyledir. Dikkat ettiyseniz Lugano Emreyi son ittirdiğinde Barış da aralarında ama ne yapacagını sasırmış durumdaydı. O da sonuçta gurbetci oyuncu, almanyada doğmuş, büyümüş. Kultür farkından da olabilir. Umursamazlıktan da.
Nedvedmania
12.Nisan.2008, 23:03
Sanctis'in semihi kaldırması çok ilginçti ya :D Boynundan çekiyor ama semih Vücud dikliğini bozmadan ayağa kalkıyor :D Kalktıkdan sonrada hiçbirşey yokmuş gibi devam ediyor. Yalan yere atıyor kendini.
Ya Kafasını kaldırırken çarpıyor , Yada ısırıyor :)
KaF KeF
12.Nisan.2008, 23:16
Maç sonunda sahaya giren taraftar ilk yarı sonunda da sahaya girmiş fakat güvenlik görevlileri iyi niyetlerinden dolayı trübüne geri götürmüş sanırım.
Bordo61Mavi
12.Nisan.2008, 23:53
Ben bukadar olaydan sonra bu futbolcular milli takimda nasil anlasacak anlamiyorum. Cunki bu olaylar daha bitmedi, daha medyanin karistirca cok sey var. Fatih Terimin bi sonraki milli takim kadrosunu merak ediyorum.
Emre yi alcaksa Sabriyi nasil cagircak
Arda ve Ayhan geliosa Volkan ile Semihi nasil cagircak
Addolorato
12.Nisan.2008, 23:57
Sahada olan sahada kalır bence bir kaç gün sonra birbirlerinden özür dileyip barışırlar ben fazla bir sorun çıkacagını sanmıyorum.
ewrim_FB
13.Nisan.2008, 00:02
Futbola bakarsak bana göre maçın yıldızları Galatasaray'dan Mehmet Topal ve Hakan Balta ,Fenerbahçe'den de Emre Belözoğlu ve Lugano...
Bir şey eklemek istiyorum Semih izmirli ayrıca çamdibi de oturoyurdu fenere gitmeden önce bende İzmir Çamdibi'liyim bu maç için amcamlara millet getirti Semih ayrıca bu billeti alması için Ardaya haber veriyor yani bu iki kişi bu olaydan önce çok iyi dostlardı umarım bi şekilde bu olaylar tatlıya bağlanır.
tarikko
13.Nisan.2008, 00:10
Su siralarda PFDK mac goruntulerini inceliyor..Kavgadaki futbolcularin disinda Sabri ve Volkanda sevk edilmis PFDKya Adnan Polatda sevk edilmis.Su siralar PFDK goruntulri didik didik inceliyor ....
tombul taho
13.Nisan.2008, 00:12
http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/156270595k.jpg
çok güldüğüm resimlerden biriydi bu. ultrAslan'da gördüm ve çok güldüm açıkçası. paylaşmak istedim siz de gülün.
DisCo
13.Nisan.2008, 00:14
http://www.haberturk.com/2009/04/13/kuturesim/derbininfotosu_haberici.jpg
tombul taho
13.Nisan.2008, 00:15
öncelikle şunu söylemek istiyorum: keşke bunları değil de maçı konuşsaydık. hatta ve hatta bu kadar olay yaşanana kadar galip gelmeyi de geçtim yenilseydik de yine MAÇI konuşabilseydik olayları değil yani...
lugano demeçlerinde "emre aşık ayağıma bastı bu yüzden kafa attım" diyor. ya ben futbolu yanlış biliyorum ya da bu adam futbolu çok iyi biliyor. birader futbol ayakla oynanmıyor mu? ikili mücadelelerde, şut çekerken araya girişlerde kısacası pozisyonlarda birbirinizin ayaklarını ezmiyomusunuz zaten? o zaman her maçta herkes birbirine kafa atar. bu kadar talihsiz bu kadar karaktersiz bi açıklama var mı ya?
gelelim emre belözoğlu ve aziz yıldırım’a.. aziz yıldırım’ın dün 5 sene sonra ali sami yen stadyumu’na gelmesi kesinlikle ortalığı kızıştırmaya yönelik bir harekettir. çünkü o da biliyor herhangi anormal bi durumda küfür yiyeceğini ve takımımızın ceza sınırında olduğunu böyle bi küfür durumunda da sahamızın direk kapatılacağını. ama hala anlayamıyo ki biz sahayı kapatınca daha iyi oynuyoruz. (bkz: geçen seneki durum) emre belözoğlu da aynı. korner atmaya bilinçli olarak kendi gidiyor ve topu koyduktan sonra 10 dk bilinçli olarak bekliyor. yeterki bişeyler yağdırsınlar diye.
hep fenerbahçe’den konuştum bu zamana kadar sanırsam çuvaldızı bize batırmanın vakti geldi:
bu sabri beni daha ne kadar deli edecek ya da daha ne kadar kendini bişey sanıp bi havalarda gezicek bilmiyorum. maçın başından sonuna kadar emre belözoğlu’yla dalaşan tek adam vardı: sabri! yani şu takımın sağ beki olmadığı için sabri’ye muhtaç olduğundan dolayı gerçekten ve gerçekten çok üzülüyorum. yazık günah!
aslında hakem fırat aydınus sabri’yle emre belözoğlu’nun ilk dalaşmalarında kartları havada uçustursaydı bu dalaşmalar olur muydu onu bilemiyorum.
son dakikalarda gelişen olaylarsa başta da söylediğim gibi tamamen lugano’ya aittir ve profesyonel futbol denetleme kurulu lugano’ya bu yüzden ağır ceza vermelidir. ayrıca bu cezalar arda ve semih’e uygulanmalıdır çünkü karşılıklı resmen yumruk yumruğa dalaşmışlardır. burada en az ceza alması gereken emre aşık’tır. çocuğun o pozisyon esnasında bişi yaptığını da görmedim ama enteresandır fırat aydınus kırmızı kart çıkardı ona da.
bu saatten sonra da bu sezona değil artık geleceğe önümüzdeki sezona bakılmalıdır. bu maçla beraber bu lige havlu atılmıştır. en azından benim fikrim böyledir açık söylemek gerekirse.
100 yıl olmuş derbi başlayalı. böyle derbi olacaksa da bence hiç olmasın..
bir derbiyi daha ali sami yen’de hasarla atlattık.
hepimize geçmiş olsun...
tarikko
13.Nisan.2008, 00:15
:D iimis ya Arda tam Polat olmus :D
tombul taho
13.Nisan.2008, 00:18
:D iimis ya Arda tam Polat olmus :D
sabri'nin bakışlar harika. en çok ona güldüm ben. :n:
tarikko
13.Nisan.2008, 00:34
sabri'nin bakışlar harika. en çok ona güldüm ben. :n:
:D evet o da iyi
gelelim emre belözoğlu ve aziz yıldırım’a.. aziz yıldırım’ın dün 5 sene sonra ali sami yen stadyumu’na gelmesi kesinlikle ortalığı kızıştırmaya yönelik bir harekettir. çünkü o da biliyor herhangi anormal bi durumda küfür yiyeceğini ve takımımızın ceza sınırında olduğunu böyle bi küfür durumunda da sahamızın direk kapatılacağını. ama hala anlayamıyo ki biz sahayı kapatınca daha iyi oynuyoruz. (bkz: geçen seneki durum) emre belözoğlu da aynı. korner atmaya bilinçli olarak kendi gidiyor ve topu koyduktan sonra 10 dk bilinçli olarak bekliyor. yeterki bişeyler yağdırsınlar diye.
Ahanda buraya katılmıyorum çağrıcım :D
Alicanfmfan
13.Nisan.2008, 02:18
O maçta taraftar , Mehmet Yıldız'a ''Osmanlı Tokadı'' yapıstırdı , dün ise bir futbolcuya bile degmedi...
PesimiSTyLa
13.Nisan.2008, 02:41
Ben bukadar olaydan sonra bu futbolcular milli takimda nasil anlasacak anlamiyorum. Cunki bu olaylar daha bitmedi, daha medyanin karistirca cok sey var. Fatih Terimin bi sonraki milli takim kadrosunu merak ediyorum.
Emre yi alcaksa Sabriyi nasil cagircak
Arda ve Ayhan geliosa Volkan ile Semihi nasil cagircak
Emre ile Sabri mümkünse bundan sonra cagrılmasınlar zaten milli takıma. Kavga ettikleri için degil, futbolları ile de haketmiyorlar zaten.
Arda ve Semih arasındaki sorun kısa zamanda cözülür. Belki de cözülmüştür coktan. Ayhan ve Volkan arassında da zaten sadece demecler oldu o kadar önemli birsey oldugunu sanmıyorum.
anil luque
13.Nisan.2008, 02:55
Keşke 12 sayfa boyunca Lugano başlattı o pislik yok emre'nin çirkefliği gibii şeyler yerine, atılan gollerın guzellıklerınden, sergılenen mucadelenın seyır zevkınden bahsetseydık ama olmadı ..
Olaylarda bası ceken oyuncular bellı zaten. Lugano'nun her zamankı hallerı. Sabri desen öyle.. Her pozisyonda itiraz, 'bırak Allah'ını seversen hocam' , 'ayıp yahu ayıp' gıbı laflar .. Sabri'nin nasıl bir yapıda oldugunu anlamak ısteyenler Carlos'un bacagına vurup dusurdukten sonra ettıgı ıtırazı gorup karar versınler ..
Her neyse bir Beşiktaşlı olarak skora çok sevindim tabiki ama Adnan Polat'ın saçmalıklarını da gözardı etmemk lazım. Madem cıkıp ciyaklamak lazım, biz Beşiktaşlılar geçen sene darbe yapmalıydık öyle mi?
Bu arada birazda yasananlara Türk futbolunun rezaleti bilmem neyi gözüyle bakan arkadaslara sozum var .. Acun Ntvspor'da anlatmıstı belkı hatırlarsınız. Boca Juniors-River Plate macı oynanıyor Bombonera'da. River 2-0 alıyor macı ve mactan sonra Bocalılar ıkı tane River taraftarını kacırıp olduruyorlar daha sonra kanlarıyla River sokaklarına (stadyumada olabılr hatırlamıyorum) şimdi 2-2 oldu yazıyorlar.. Eger ıtıs kakıs bılemedın yumruklasma rezaletse bu yasananlar nedır sızce?? Lütfen dünyanın her yerınde cok temız oyunlar oynanıyormus gıbı yorumlar yapmayın..
Daha bu cumartesı Lazıo-Roma macında da 4 kırmızı kart cıktı.. Her sene Sırbistanda olan olayları St.Etienne taraftarının yaptıklarını bılıyoruz boyle maclarda.. O yuzden bıraz daha dusuncelı yorum yapmakk lazım kanımca ...
Alicanfmfan
13.Nisan.2008, 03:03
Keşke 12 sayfa boyunca Lugano başlattı o pislik yok emre'nin çirkefliği gibii şeyler yerine, atılan gollerın guzellıklerınden, sergılenen mucadelenın seyır zevkınden bahsetseydık ama olmadı ..
Olaylarda bası ceken oyuncular bellı zaten. Lugano'nun her zamankı hallerı. Sabri desen öyle.. Her pozisyonda itiraz, 'bırak Allah'ını seversen hocam' , 'ayıp yahu ayıp' gıbı laflar .. Sabri'nin nasıl bir yapıda oldugunu anlamak ısteyenler Carlos'un bacagına vurup dusurdukten sonra ettıgı ıtırazı gorup karar versınler ..
Her neyse bir Beşiktaşlı olarak skora çok sevindim tabiki ama Adnan Polat'ın saçmalıklarını da gözardı etmemk lazım. Madem cıkıp ciyaklamak lazım, biz Beşiktaşlılar geçen sene darbe yapmalıydık öyle mi?
Bu arada birazda yasananlara Türk futbolunun rezaleti bilmem neyi gözüyle bakan arkadaslara sozum var .. Acun Ntvspor'da anlatmıstı belkı hatırlarsınız. Boca Juniors-River Plate macı oynanıyor Bombonera'da. River 2-0 alıyor macı ve mactan sonra Bocalılar ıkı tane River taraftarını kacırıp olduruyorlar daha sonra kanlarıyla River sokaklarına (stadyumada olabılr hatırlamıyorum) şimdi 2-2 oldu yazıyorlar.. Eger ıtıs kakıs bılemedın yumruklasma rezaletse bu yasananlar nedır sızce?? Lütfen dünyanın her yerınde cok temız oyunlar oynanıyormus gıbı yorumlar yapmayın..
Daha bu cumartesı Lazıo-Roma macında da 4 kırmızı kart cıktı.. Her sene Sırbistanda olan olayları St.Etienne taraftarının yaptıklarını bılıyoruz boyle maclarda.. O yuzden bıraz daha dusuncelı yorum yapmakk lazım kanımca ...
Herşey iyi güzel de , Fransa'da Saint-Etienne taraftarının bir kere adı cıkmıs yaptıkları şeyi daha önce sanki hiçbir takım taraftarı yapmamıstı :icon_cool:
Burdaki olaylara rezalet diyorlarsa , Arjantinde ki yaşanan o olaya ne derler bilmiyorum.
Emre ile Sabri mümkünse bundan sonra cagrılmasınlar zaten milli takıma. Kavga ettikleri için degil, futbolları ile de haketmiyorlar zaten.
Arda ve Semih arasındaki sorun kısa zamanda cözülür. Belki de cözülmüştür coktan. Ayhan ve Volkan arassında da zaten sadece demecler oldu o kadar önemli birsey oldugunu sanmıyorum.
Hadi kavga ettikleri desen anlarımda futbollarıyla haketmiyorlar ne yahu ? Sabri öylede Emre dün de iyi oynadı son haftalarda da fena değil.Abartmayın...
anil luque
13.Nisan.2008, 03:11
Bende aynısını dıyorum kardesım bu olaylarda yaygara koparanlar (sozum meclısten dısarı) Allah kourusn oyle bır olay oldugunda ne yaparlar acaba ..
Alicanfmfan
13.Nisan.2008, 03:12
Zaten Fatih Terim almaz bir daha milli takıma Sabri'yi , manevi ogluna kafa tuttugu için :)
PesimiSTyLa
13.Nisan.2008, 03:25
Hadi kavga ettikleri desen anlarımda futbollarıyla haketmiyorlar ne yahu ? Sabri öylede Emre dün de iyi oynadı son haftalarda da fena değil.Abartmayın...
Ben genelden bahsediyorum. son 2-3 mac sabri de iyi oynuyor. Bu 2 oyuncu milli takımı haketmiyo bana göre. Senin fikrin beni ilgilendirmez benim kendi düşüncem bu.
tombul taho
13.Nisan.2008, 04:03
bildiğim kadarıyla semih, fenerbahçe'nin resmi sitesinden bu konu hakkında açıklama yapmış. tabi bu semih'in ağzından mı yoksa fenerbahçe iletişim koordinatörlüğü'nden mi bunu bilemem. ama arda ve semih'in saha dışında gerçekten çok yakın olduğunu biliyorum. bu yüzden onlar aralarındaki bu durumu halledeceklerdir kanısındayım.
diğerleri ne yapar onu bilemem. ama sabri konusunda alicanfmfan'a kesinlikle katılıyorum. fatih terim, emre'yi her daim kollamıştır. hangi takımda olursa olsun. fenerde, g.sarayda, newcastleda, interde... o yüzden milli takım konusunda sabri zarara girmiştir. ama bence bu milli takıma bi yarar sağlamıştır bi mikroptan (bana göre) kurtulduk en azından. :n: bi de şu galatasaray kurtulabilse. :(
guarin14
13.Nisan.2008, 05:56
Olimpiyatlara kadar Arda,Semih,E.Aşık ve Sabri'yi antremansız bırakmamak lazım hepsi altın madalya kokuyor bunların,boksta sırtımız yere gelmez.De Santics'in Semih'i kaldırışı o biçimdi zaten tv başındayken bile korktum ben.Maç sonunda futbolcuların yaptıgı açıklamalarda mahhale aralarında kadınlarında yaptıgı kavgalar gibiydi.Açıklamaları izlerken Sabah Sabah Seda Sayan'ı izliyorum sandım...!
tombul taho
13.Nisan.2008, 06:00
Olimpiyatlara kadar Arda,Semih,E.Aşık ve Sabri'yi antremansız bırakmamak lazım hepsi altın madalya kokuyor bunların,boksta sırtımız yere gelmez.De Santics'in Semih'i kaldırışı o biçimdi zaten tv başındayken bile korktum ben.Maç sonunda futbolcuların yaptıgı açıklamalarda mahhale aralarında kadınlarında yaptıgı kavgalar gibiydi.Açıklamaları izlerken Sabah Sabah Seda Sayan'ı izliyorum sandım...!
:n: :n:
şu zamana kadar okuduğum en iyi yorumlardan. +rep :p :n:
TR.CaPTaiN
13.Nisan.2008, 06:08
Fenerbahçe'nin kaptanlarından Semih Şentürk, Ali Sami Yen'de Galatasaray ile oynanan ve son dakikalarda çıkan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada " Kırmızı kartı kendime yakıştıramadım" dedi. Semih Şentürk sarı-lacivertli takımın resmi sitesine yaptığı açıklamada "Galatasaray ile oynadığımız derbi maçı sonrası, hayatımın en kötü gecelerinden birini geçirdiğimi söyleyebilirim.
Maç sonrasında, maçın stresini atlatıp eve gittiğimde olanın bitenin ancak farkına varabildim. Yaşanılan olaylardan büyük üzüntü ve huzursuzluk duydum. Bütün bir gece boyunca kendime hep "Biz ne yaptık böyle?" sorusunu sordum durdum. Tüm Türkiye'nin gözleri önünde, ülkemizin idol oyuncuları olarak yaptıklarımız bize hiç yakışmadı. Profesyonel futbol yaşantımda ilk kez gördüğüm kırmızı kartı kendime hiç yakıştıramadım.
Maç içinde bir futbolcu maçın heyecanı, stresi ve yaşadığı baskı nedeniyle çok sağlıklı düşünemeyebilir. Çoğu zaman dışarıda çok sakin kişiliği olan futbolcular bile, saha içinde farklı bir kimliğe bürünebilir. Ben genellikle sinirlerine hakim olabilen, sakin bir kişiliğe sahibimdir. Ancak bu kez maçın aşırı gerginliğinden ben de etkilendim. Maçın son dakikalarında çıkan olaylarda asıl amacım ortalığı yatıştırmak olmasına rağmen, Arda'yı ayırmak isterken, kontrolsüzce yaptığım sert hareket hem Arda, hem de izleyenler tarafından yanlış algılandı. Sonrasında ise Arda'nın verdiği tepki neticesinde benim de sinirlerim boşaldı ve kimsenin görmek istemediği o tatsız olaylar ortaya çıktı.
Arda benim için çok farklı biri. Bir rakip, bir meslektaştan öte, benim için bir kardeş. Avrupa Şampiyonası sırasında yaklaşık 45 gün boyunca Milli Takımda Arda ile yediğim, içtiğim ayrı gitmedi. Birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Daha sonraki Milli Takım kamplarında da durum aynı idi. Gerçek bir abi kardeşin ilişkisi ancak bizimki kadar olabilirdi. Böylesi bir ilişkinin, anlık bir sinir ve tepki sonucu bozulmasına ne ben, ne de Arda izin verir.
Öncelikle tüm futbolseverlerden onları böylesi olaylara tanıklık ettirdiğimiz için ve bize yakışmayan davranışlarda bulunduğumuz için, özür diliyorum. Sonrada canım kardeşim sevgili Arda' yla birlikte böyle bir olaya karışmış olmaktan duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyorum. Ben kendi adıma bir daha böyle bir olaya karışmayacağımın sözünü veriyorum." dedi.
Sporx
tombul taho
13.Nisan.2008, 06:15
Fenerbahçe'nin kaptanlarından Semih Şentürk, Ali Sami Yen'de Galatasaray ile oynanan ve son dakikalarda çıkan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada " Kırmızı kartı kendime yakıştıramadım" dedi. Semih Şentürk sarı-lacivertli takımın resmi sitesine yaptığı açıklamada "Galatasaray ile oynadığımız derbi maçı sonrası, hayatımın en kötü gecelerinden birini geçirdiğimi söyleyebilirim.
Maç sonrasında, maçın stresini atlatıp eve gittiğimde olanın bitenin ancak farkına varabildim. Yaşanılan olaylardan büyük üzüntü ve huzursuzluk duydum. Bütün bir gece boyunca kendime hep "Biz ne yaptık böyle?" sorusunu sordum durdum. Tüm Türkiye'nin gözleri önünde, ülkemizin idol oyuncuları olarak yaptıklarımız bize hiç yakışmadı. Profesyonel futbol yaşantımda ilk kez gördüğüm kırmızı kartı kendime hiç yakıştıramadım.
Maç içinde bir futbolcu maçın heyecanı, stresi ve yaşadığı baskı nedeniyle çok sağlıklı düşünemeyebilir. Çoğu zaman dışarıda çok sakin kişiliği olan futbolcular bile, saha içinde farklı bir kimliğe bürünebilir. Ben genellikle sinirlerine hakim olabilen, sakin bir kişiliğe sahibimdir. Ancak bu kez maçın aşırı gerginliğinden ben de etkilendim. Maçın son dakikalarında çıkan olaylarda asıl amacım ortalığı yatıştırmak olmasına rağmen, Arda'yı ayırmak isterken, kontrolsüzce yaptığım sert hareket hem Arda, hem de izleyenler tarafından yanlış algılandı. Sonrasında ise Arda'nın verdiği tepki neticesinde benim de sinirlerim boşaldı ve kimsenin görmek istemediği o tatsız olaylar ortaya çıktı.
Arda benim için çok farklı biri. Bir rakip, bir meslektaştan öte, benim için bir kardeş. Avrupa Şampiyonası sırasında yaklaşık 45 gün boyunca Milli Takımda Arda ile yediğim, içtiğim ayrı gitmedi. Birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Daha sonraki Milli Takım kamplarında da durum aynı idi. Gerçek bir abi kardeşin ilişkisi ancak bizimki kadar olabilirdi. Böylesi bir ilişkinin, anlık bir sinir ve tepki sonucu bozulmasına ne ben, ne de Arda izin verir.
Öncelikle tüm futbolseverlerden onları böylesi olaylara tanıklık ettirdiğimiz için ve bize yakışmayan davranışlarda bulunduğumuz için, özür diliyorum. Sonrada canım kardeşim sevgili Arda' yla birlikte böyle bir olaya karışmış olmaktan duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyorum. Ben kendi adıma bir daha böyle bir olaya karışmayacağımın sözünü veriyorum." dedi.
Sporx
doğru duymuşum.
tarikko
13.Nisan.2008, 06:19
Umuyorumki Galatasaraylilarda boyle aciklama yapar ve ortam biraz yumusar .
tombul taho
13.Nisan.2008, 06:26
Umuyorumki Galatasaraylilarda boyle aciklama yapar ve ortam biraz yumusar .
Galatasaray Yönetimi tarafından futbolculara yasak getirildi dün maç çıkışı açıklamalardan sonra. ama bu karar değişir mi bilemem.
tarikko
13.Nisan.2008, 06:30
Galatasaray Yönetimi tarafından futbolculara yasak getirildi dün maç çıkışı açıklamalardan sonra. ama bu karar değişir mi bilemem.
Hee yeni duydum daha bakalim belki gelir bir aciklama :)
Bence iki takım bir yemek yemeli sonra da ortak bir açıklama güzel gider.
PesimiSTyLa
13.Nisan.2008, 07:54
Aziz Yıldırım Adnan Polatın GS adasındaki yöneticiler arasında olacak yemek daveti reddetmişti.
2 Takım oyuncularının olacagı bir yemek cok daha imkansız :icon_smile: Tabi bu sadece Aziz Yıldırımdan degil 2 takım tarafından da imkansız olur.
tombul taho
13.Nisan.2008, 08:37
sağlam kaynaklardan aldığım habere göre aziz yıldırım - adnan polat ikilisi maç sonrasında yemek yemişler zaten. bilemem artık ne konuşuldu. siz düşünün gerisini. ;)
Nedvedmania
13.Nisan.2008, 19:34
Eğer Aziz yıldırım Adnan Polatın yemek teklifini kabul etseydi bence bunların hiç biri olmazdı. O yemeğe futbolcularda katılsaydı belki uzun sürecek bir dostluğun başlangıcı olabilirdi. Ama Aziz Yıldırım mazeret bildirerek (bu mazeret ne onuda bilen yok) yemeği reddetti. Ve Sonra benim istediğim biryerde belki yeriz dedi.
Jesus_FB
13.Nisan.2008, 21:09
tabi canim tek suclu Aziz. Daha oyuncular isinmaya ciktiklari andan itibaren kufur eden ortami geren taraftarlarin hic sucu yok. Mac icinde itirazlara, sert hareketlere, tartismalara musama gosteren hakeminde sucu yok. Birbirlerine kufur eden futbolcularinda sucu yok. Maca cikan oyunculari, asin-kesin, vurun-kirin, parcalayin bu maci kazanin diye motive edenlerinde sucu yok. ne olduysa hep bu aziz yuzunden oldu!
Sekopej
13.Nisan.2008, 21:18
Maç günü yenecek yemeğe futbolcular nasıl katılır yahu ya da maçtan 1 gün önce yenecek yemeğe. Hem futbolcular birlikte olunca bu olaylar olmazdı yorumuna da katılmıyorum daha 3-4 gün önce hep beraber bir açılışa katılmışlar. Semih ve Arda yan yana, mutlular. 1 hafta önce milli takımda aynı ortamdaydılar, 3 öğün beraber yemek yediler.
Aziz Yıldırım stada gelmez suçlu, stada gelir suçlu, yemeğe gelmez suçlu. Kavga çıktı sorumlusu Aziz Yıldırım. Ne güzel. Bu sene gördünüz mü Fenerbahçe'yi hiç gerginlik çıkarırken ya da çok kötü geçen sezonda kendini kurtarmak için hakem hatalarının olduğu maçlardan sonra bile açıklama yaptığını? Geçmiş seneleri konuşmuyorum ama bu sene sezon başında konuşulmasın kararı alındı ve buna uyuyor Fenerbahçe.
Aziz Yıldırım'ın maç günü yemeğe gelmemesinin nedeni de takımla birlikte stada gidecek olması. Gerçi bir işe yaramadı.:)
Şimdi beklentim Lugano ile sözleşme imzalanmasın, PFDK'nın vereceği cezaya itiraz edilmesin, diğer oyuncularla birlikte bu olaylara karışan herkese para cezası verilsin. Fenerbahçe yönetiminden beklediğim bu. Bu yapılanlardan sonra afferim, koçum benim yaklaşımı hem olaylara karışan futbolculara hem de futbolumuza zarar verecektir.
Nedvedmania
13.Nisan.2008, 21:18
tabi canim tek suclu Aziz. Daha oyuncular isinmaya ciktiklari andan itibaren kufur eden ortami geren taraftarlarin hic sucu yok. Mac icinde itirazlara, sert hareketlere, tartismalara musama gosteren hakeminde sucu yok. Birbirlerine kufur eden futbolcularinda sucu yok. Maca cikan oyunculari, asin-kesin, vurun-kirin, parcalayin bu maci kazanin diye motive edenlerinde sucu yok. ne olduysa hep bu aziz yuzunden oldu!
:k: Bravo yani Benim sözümden böyle birşey anladınya helal olsun :k:
Sekopej
13.Nisan.2008, 21:21
Sende kusura bakma Cihan ama yazdığın mesajda direk Aziz Yıldırım'ı suçladığın anlaşılıyor. Belki de en suçsuz kişi bu olaylarda Aziz Yıldırım. Adanan Polat'ın yaptığı gibi maç sonu çıkıp ona buna sallasa neler neler denirdi Aziz Yıldırım için düşünemiyorum, bu halini eleştiriyorsan.:)
KaPaLı
13.Nisan.2008, 21:26
Sen ne dediğini bilmiyosun o zaman. Senin yazdığın şey bu ve ondan çıkarılacak tek sonuçta o yazılandı.
Eğer Aziz yıldırım Adnan Polatın yemek teklifini kabul etseydi bence bunların hiç biri olmazdı.
Herkesin ağzından gazetelerde demeç yayınlanmaya başlandı. Arda - Sabri - Ayhan söylediler veya söylemediler bilmiyorum ama artık saçmalamaya ve sıkmaya başladılar. TFF şu anda bu futbolculara 3 maç verip onları ödüllendirirse yazıklar olsun. Lugano - Arda 5 maç - Semih 4 Maç - Emre Aşık 2 maç - Sabri 1 Maç - Emre Belözoğlu 1 maç - De Sanctis 1 maç ceza almalı ve kuluplerde vereceği para cezasıyla rengini belli etmeli. Yoksa koçum, helal olsun denerek devam edilirse bu iş iyice çığrından çıkar.
Jesus_FB
13.Nisan.2008, 21:26
dediklerinden baska bir anlam cikarmak mumkun degil
Aydin
13.Nisan.2008, 21:39
Lugano sezonu bitirir böylece. sezon sonu sözleşme de imzalamaz. alacağı ceza sayesinde bol bol gelen tekliflerle görüşür. fenerbahçeli taraftarlar lugano'nun resmini koyuyor ama yaptığı bir nevi ihanettir bence. lige neredeyse havlu atmışsın, edu yok, defans sana bel bağlamış sen de bir melek gibi maç sonunda açıklama yap dayanamadım diye. sudan çıkmış ak kaşık sanki. neyse iyidir iyi.
tombul taho
13.Nisan.2008, 22:36
bence lugano, arda ve semih sezonu kapatmalıdır. yani sezon bitene kadar cezalı duruma düşürülmelidir. emre aşık bu dörtlü arasında en az ceza alacaklardandır.
ayrıca sabri, emre belözoğlundan daha fazla cezayı hakediyor çünkü saha içindeki bu olayların başlamasına daha 2. dakikada zaten yan hakem yaptığı el kol hareketleriyle başlamıştır. o yüzden en az 5 maç sabriye 3 maç emre belözoğlu'na verilmelidir.
yaptıkları hareketlerden ötürü de colin kazım, de sanctis, volkan demirel ve daha kimler yaptıysa 1er 2şer maç cezalandırılmalıdır.
amaç ağır cezalar verip bi daha böyle bişey olmasını olabildiğince engellemek olmalıdır bence. yoksa tutup da bu hareketlerden ötürü lugano, semih, arda ve emre 4lüsüne 3-4 maç ceza vereceksen onları ödüllendirmiş olursun ve bundan sonra da artık her derbide böyle şeyler çok rahat görülür.
Şimdi beklentim Lugano ile sözleşme imzalanmasın, PFDK'nın vereceği cezaya itiraz edilmesin, diğer oyuncularla birlikte bu olaylara karışan herkese para cezası verilsin. Fenerbahçe yönetiminden beklediğim bu. Bu yapılanlardan sonra afferim, koçum benim yaklaşımı hem olaylara karışan futbolculara hem de futbolumuza zarar verecektir.
Serkan'a kesinlikle katılıyorum. fenerbahçe yönetiminin luganoya ve olaylara karışan diğer oyunculara ağır para cezası vermesi gerekiyor. keza galatasaray yönetiminin de. özellikle sabriye sağlam uyarı ve ceza vermeleri gerekiyor.
ha ama sen yeri geldiğinde bu adamı bile galatasaray gibi bi kulüpte kaptan olarak sahaya çıkartıyosan, kaptanlık pazubandını ona veriyosan bu sonuçlara da katlanacaksın tabi. sabriyi bu hale getiren bi bakıma galatasaray yönetimidir bence. sabri kim ki böyle bi takımda kaptan olabiliyor anlamıyorum ben?
tombul taho
13.Nisan.2008, 22:37
Pazar gecesi Ali Sami Yen Stadı’nda maçın bitimine doğru yaşanan istenmeyen olaylar beni de derin üzüntüye boğmuştur. Özellikle Milli Takım ve Fenerbahçe’den her zaman ağabey olarak gördüğüm, sevdiğim ve ailesiyle görüştüğüm Semih Şentürk ile istemeden ve düşünmeden içine düştüğümüz durum ve ortaya çıkan fotoğraf hiç bir zaman arzu etmediğim ve hiçbir zaman onaylayamayacağım görüntülere neden oldu.
Gerek kişiliğim gerekse futbol kimliğime yakışmayan bu olayın içinde Semih Şentürk’le birlikte olumsuz olarak anılmak bizim gibi birbirine saygı ve sevgisi tartışılmaz iki oyuncunun görebileceği en büyük cezadır diye düşünüyorum. Semih Şentürk’ün içten açıklaması ve yaklaşımı içinde hissettiklerini ben de onun gibi bir ağabeyim için düşünüyorum. Saha içinde yaşanan olumsuzlukların saha içinde kalması gerektiğini biliyorum. Kimin haklılığından çok dostluğumuzun, ağabey-kardeş ilişkimizin devamının önemli olduğu bilincinde yaşananlardan dolayı tüm spor kamuoyundan ve Türk halkından özür dilerim. Ayrıca Semih Şentürk ile bugüne kadar gelen inanılmaz dostluğumuzun asla tükenmeyeceğini buradan belirtirken, ona olan sevgi ve saygımın ise sonsuza kadar süreceğinin bilinmesini isterim.
Öte yandan bugünkü Milliyet Gazetesi’nde “Vicdanım rahat” başlığı altında yer alan haberdeki cümlelerin bana ait olmadığını ve tamamen asılsız olduğunu belirtirim.
Saygılarımla,
daha önce de konuştuğumuz gibi semih'ten sonra arda da bir özür mesajı yayınladı galatasaray'ın internet sitesinden.
tombul taho
13.Nisan.2008, 23:23
Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği basın toplantısı sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilen isimleri ve gerekçelerini açıkladı.
PFDK'ya sevkedilen isimler ve gerekçeleri şu şekilde;
-Galatasaray Spor Kulübü, taraftarlarının tezahüratı ve çıkan olaylar nedeniyle;
-Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirli olarak;
-Emre Aşık, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;
-Arda Turan, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;
-Sabri Sarıoğlu, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak;
-Diego Lugano, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;
-Semih Şentürk, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;
-Volkan Demirel, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak; PFDK'ya sevkedildiler.
tedbirli ve tedbirsiz arasındaki farkı bilen arkadaşlar varsa ve bizleri bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim ;)
ben de sanctis ve colin kazim'i da sevk ederler diye tahmin ediyodum ama etmediler. enteresan... biz yanlış görmüşüz o zaman ;) :n:
KaPaLı
13.Nisan.2008, 23:35
Tedbirli sevk edillirse ceza çıkana kadar maçlarda forma giyemiyo oyuncular veya yöneticiler maçlara gidemiyo.
Tedbirsiz olunca takımla maça gelip, maça çıkabiliyolar.
El Comandante
13.Nisan.2008, 23:37
tedbirli ve tedbirsiz arasındaki farkı bilen arkadaşlar varsa ve bizleri bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim ;)
ben de sanctis ve colin kazim'i da sevk ederler diye tahmin ediyodum ama etmediler. enteresan... biz yanlış görmüşüz o zaman ;) :n:
Tedbirli : PDFK'ya tedbirli olarak sevkedilen futbolcular haftasonu oynanacak olan macta oynayamazlar, cezalari baslamistir sevk edildikten sonra.
Tedbirsiz : Persembe gününe kadar tedbirsiz olarak Pdfk'ya sevk edilen futbolcular hakkinda bir karar cikmazsa, bu haftaki macta oynayabilirler.
Jesus_FB
13.Nisan.2008, 23:51
kluplerin puanlarini silsinler gor bak o zaman yonetimler futbolculara nasil ceza yagdirir :)
RaSenGan
13.Nisan.2008, 23:54
kluplerin puanlarini silsinler gor bak o zaman yonetimler futbolculara nasil ceza yagdirir :)
Abi zaten koptuk şampiyonluktan daha ne silicekler (: Birimiz BJK diğerimiz Sivas olsa silseler zaten Türkiye ayağa kalkardı :D
tombul taho
14.Nisan.2008, 00:39
Tedbirli sevk edillirse ceza çıkana kadar maçlarda forma giyemiyo oyuncular veya yöneticiler maçlara gidemiyo.
Tedbirsiz olunca takımla maça gelip, maça çıkabiliyolar.
Tedbirli : PDFK'ya tedbirli olarak sevkedilen futbolcular haftasonu oynanacak olan macta oynayamazlar, cezalari baslamistir sevk edildikten sonra.
Tedbirsiz : Persembe gününe kadar tedbirsiz olarak Pdfk'ya sevk edilen futbolcular hakkinda bir karar cikmazsa, bu haftaki macta oynayabilirler.
bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar. yalnız EmperoR, PFDK olacak. :n: :n: :n:
anladığım kadarıyla volkan ve sabri kart görmedikleri için tedbirsiz olarak sevk edildiler. çünkü diğer futbolcular kırmızı kart gördükleri için cezaları zaten bu hafta en az 2 maçla başlıyor. (direk kırmızı kart)
Addolorato
14.Nisan.2008, 00:49
Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği basın toplantısı sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilen isimleri ve gerekçelerini açıkladı.
PFDK'ya sevkedilen isimler ve gerekçeleri şu şekilde;
-Galatasaray Spor Kulübü, taraftarlarının tezahüratı ve çıkan olaylar nedeniyle;
-Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirli olarak;
-Emre Aşık, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;
-Arda Turan, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;
-Sabri Sarıoğlu, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak;
-Diego Lugano, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;
-Semih Şentürk, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;
-Volkan Demirel, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak; PFDK'ya sevkedildiler.
Bir Sabri'den kurtulamadık yahu :n:
Sekopej
14.Nisan.2008, 00:56
Hatırlıyorum da Lugano bize gelmeden önce de takımında son maçında rakibine tekme attığı için 6 maç ceza almıştı ve transfer hemen gerçekleşmişti. Ayrılmak üzereyken bu şekilde hareketler yapması alışkanlığı herhalde.
Maalesef ki iyi niyetli düşünemiyorum. Lugano ile sözleşme imzalanmamalı. İmzalanacak sa ücret astronomik olmamalı. Yönetim zaten para cezası verirse Lugano asla sözleşmeyi uzatmaz.
2 kulüpten de şöyle astronomik para cezaları çıksın diye bekliyorum ama sanmıyorum çıkacağını. Öyle bir para cezası vereceksin ki bu oyunculara, derbi maçta bırak rakibi topa kafa atarken bile 2 kere düşünecekler.:D
SAİT71
14.Nisan.2008, 01:03
Abi Lugano Uruguay milli takımındada periyodik olarak atılıyor. Aksatmıyor. Ya rakibin tepesinde ya arkasında. Bir sarı kartsız maçı olmuyor. Bence gitmeli artık. Ayrıca üç kere ayağına basınca kafa mı atmak lazım. O zaman oyuncu kalmaz. O baıyorsa kimse farketmedi sende bassaydın çaktırmadan. Madem o kadar canın yandı.. Bak kimse demiyor Emre ayağına bastı Luganoda öyle yaptı diye. Çünkü kafa atılmaz. Boksa mçaında bile yok kafa. Sokak dövüşlerinde var.
MAdem okadar hırslısınız; başkanlara deyin boks şubesine yazdırsın sizi orda bol bol dövüşün hırsınızı alın. Normal olur ringte...
The.Crow
14.Nisan.2008, 01:05
Hatırlıyorum da Lugano bize gelmeden önce de takımında son maçında rakibine tekme attığı için 6 maç ceza almıştı ve transfer hemen gerçekleşmişti. Ayrılmak üzereyken bu şekilde hareketler yapması alışkanlığı herhalde.
Maalesef ki iyi niyetli düşünemiyorum. Lugano ile sözleşme imzalanmamalı. İmzalanacak sa ücret astronomik olmamalı. Yönetim zaten para cezası verirse Lugano asla sözleşmeyi uzatmaz.
2 kulüpten de şöyle astronomik para cezaları çıksın diye bekliyorum ama sanmıyorum çıkacağını. Öyle bir para cezası vereceksin ki bu oyunculara, derbi maçta bırak rakibi topa kafa atarken bile 2 kere düşünecekler.:D
Lugano'nun maçtan sonra evet ben herkesten özür diliyorum dayanamadım kafa attım açıklamasını duyunca hayırlı olsun demek ki seneye bu ligde oynamicak sözleşme imzalamayacak diye düşündüm. Artık kesin gidiyor Lugano zaten. Eğer sözleşme yenileyecek olsaydı maçtan sonra o açıklamayı hiç bir şey olmamış gibi yapmazdı.
RaSenGan
14.Nisan.2008, 01:07
Lugano son 5 GS derbisinde 3 kırmızı kart görmüş :) 1 maçta zaten 26.dakikada çıkmış.
tombul taho
14.Nisan.2008, 01:19
bu olaylar başka liglerde daha doğru elit liglerde olsa hiç böyle şeyler konuşulmaz direk kimler sorumluysa kelleler alınır gerekli cezalar da verilirdi. biz de verilen cezaların gayet doğru olduğunu konuşurduk. hatta belki de elit liglerde böyle olaylar çok nadir çıktığı hatta hiç çıkmadığı için maçı yorumluyor olacaktık.
bu yaşanan olaylardan sonra tff başkanı çıkıp nasıl "bizim ligimizin bi adı var" diyecek çok merak ediyorum açıkçası.